Kişiye Özel Tespih Modelleri

Tesbihler son zamanlarda stres atmak ve sinirleri yatıştırmak için kullanılan bir eşya haline gelmiştir. Erkekler için bazen oldukça önemli bir aksesuar olmaktadır. Birçok erkek yanından teşbihini eksik etmez veya sürekli elinde taşır. Ayrıca çoğu kişinin arabasında da aksesuar olarak kullanılmaktadır. Tespihlerden hoşlanan arkadaşınız, sevdiğiniz bir dostunuz, babanız veya aile büyükleriniz olabilir. Bu kişiler için hediye olarak teşbih alabilirsiniz. Fakat sıradan ve herkesin alabileceği teşbihler yerine isme özel şekilde üretilmiş doğal taşlardan yapılan teşbihleri tercih etmek çok daha güzel olacaktır. İsme özel olarak üretilen oldukça fazla teşbih modeli vardır. Bu tarz tespihler hediye olarak özel günlerde verilebileceği gibi sıradan günlerde de önemsediğiniz kişileri sevindirmek için verilebilir.


harfli tespih1. Kişiye Özel Kırmızı Sıkma Kehribar Tesbih

Sevdiğiniz insanlara stres azalmak veya aksesuar olarak kullanması için bu güzel hediyeyi alabilirsiniz. Özellikle babalar için verilebilecek en güzel babalar günü hediyesi olabilir. Kehribar taşından yapılan bu özel teşbih oldukça şık ve kullanışlıdır. Birçok kişi bu tarz özel teşbihlerden çok hoşlanmaktadır. Bazı kişilerin tesbihlere karşı ayrı bir zaafı vardır. Bu kişiler için sıradan teşbih hediye etmek yerine özel olarak üretilmiş isimlerine özgü doğal taşlı teşbihleri tercih etmek, bu kişileri çok daha mutlu edecektir. Kehribar taşından yapılan bu teşbih modelinin püskülü gümüş renktedir. Püskülünde kişinin adının baş harfleri eklenmektedir. Aynı zamanda oldukça şık bir kap içerisinde gönderilmektedir. Bu kabın üzerine hediye vereceğiniz kişinin ismini yazdırabiliyorsunuz. Bu şekilde hediye çok daha anlamlı ve özel bir hale gelmektedir.


Özel Tasarım Baş Harfli Tesbih2. Özel Tasarım Baş Harfli Tesbih

Bir kişiye hediye alırken o kişinin özelliklerine uygun ve ona özel hediyeler seçerek hediyeyi beğenme şansını çok daha fazla arttırabiliriz. Kişiye özel olarak üretilen her zaman çok daha fazla ilgi sahibi olmuştur. Birçok kişi sevdiği erkeğe hediye alırken bu şekilde kişiye yani isme özel olarak tasarlanan hediyeleri tercih etmektedir. Bu şekilde üretilen eşyalardan biriside tesbihlerdir. Birçok erkek tesbihlere çok ilgi duyar ve hatta yanlarından ayırmaz. Kimi stres azalttığı için kullanırken kimisi de aksesuar niteliğinde tesbih kullanmaktadır. Tesbihe zaafı olan sevdiğiniz kişiler için bu ürün hediye olarak tercih edilebilir. Oldukça güzel bir tasarıma sahiptir ve her taşı özenle yapılmıştır. Aynı zamanda tesbihin püskülüne istenilen kişinin isminin baş harfleri yazılabilmektedir. Buna ek olarak tesbih özel bir kutuda gönderilmektedir. Bu kutunun üzerine de hediyenin verileceği kişinin ismi yazılmaktadır. Bir hediyenin kişiye özel olarak üretilebileceği son noktadır. Tesbihlerden hoşlanan kişilerin böyle bir tesbih karşısında şaşırmaması ve mutluluktan havaya uçmaması imkânsızdır.


Erkeğe İsme Özel Tesbih3. Erkeğe İsme Özel Tesbih

Tesbihler çoğunlukla erkekler tarafından, stres azaltmak, sinirleri yatıştırmak ve rahatlamak için kullanılmaktadır. Aynı zamanda araçlarda süs olaraktan çoğunlukla kullanılan bir eşyadır. Çok sevdiğiniz kişilerin bu tarz tesbihlere ilgisi var ve onlara hediye almayı düşünüyor iseniz bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Sıradan teşbihler yerine anlamlı ve kişiye özel olarak üretilmiş teşbihler tercih ederek, sevdiğiniz kişiyi oldukça mutlu edebilirsiniz. Babanız veya erkek arkadaşınız için bu tarz hediyeler verebilirsiniz. Doğum günlerinde, babalar gününde, özel günlerde ve hatta sıradan günlerde bile bu tarz hediyeler tercih edilebilir. Bu özel tesbih oldukça güzel taşlardan üretilmiş ve harika bir renk uyumuna sahiptir. Gümüş renkli püskülüne istenilen kişinin adının baş harfleri eklenmektedir. Böylelikle kişiye özel olarak gönderilen tesbih hediyeyi vereceğiniz kişi için özel olmaktadır. Aynı zamanda bu özel tesbih modeli oldukça şık bir kutuda gönderilmektedir. Kutu üzerine istenilen kişinin ismi yazılmaktadır. Buraya da hediyeyi vereceğiniz kişinin ismini yazdırarak oldukça güzel bir hediyeyi tamamlamış olursunuz.


kişiye özel tespih4. Kişiye Özel Mat Siyah Taşlı Tesbih

Çok sevdiğiniz bir kişinin doğum günü yaklaşabilir veya bu kişiyi sıradan bir günde mutlu etmek isteyebilirsiniz. Bu durumlarda genellikle hediye verilmektedir. Özellikle doğum günlerinde hediyeler olmazsa olmazlardandır. Birçok kişi doğum günü olan kişiye hediyeler alarak onu mutlu etmek ister. Erkeklerin çoğu tesbihlere karşı ayrı bir ilgi duymaktadır. Hediye almayı düşündüğünüz ve çok sevdiğiniz bu kişide tesbihlere karşı ilgili ise bu özel mat siyah, kişiye özel olarak üretilen tesbih hediye için oldukça güzel bir tercih olacaktır. Mat siyah rengi diğer tesbihlere göre bunu çok daha farklı ve güzel göstermektedir. Mat siyah ve gümüş renkli püskülün uyumu da oldukça fazladır. Gümüş püskülüne kişinin isminin baş harfleri aynı renkte ve malzemede eklenmektedir. Aynı zamanda gönderildiği kutu üzerine de isim yazılmaktadır. Böylelikle hediye oldukça anlamlı bir hale gelmektedir.


İsme Özel Gri Renk Doğal Taş Tesbih5. İsme Özel Gri Renk Doğal Taş Tesbih

İsme özel olarak üretilen ve oldukça güzel bir görüntüye sahip olan bu tesbih modeli tamda babalara ve erkek arkadaşlara göre bir hediye olacaktır. Birçok kişiye uygun bir yapısı ile tesbih seven kişilerin oldukça hoşuna gidebilecek kullanışlı bir modeldir. Renk uyumu muhteşemdir. Günümüzde birçok kişi bu tarz teşbihler taşımakta ve bunlar ile gerektiği yerde stres atmakta ayrıca rahatlamaktadırlar. Bazı kişiler araçlarında vites topuzlarında süs olarak da kullanmaktadırlar. Fakat buy kadar tesbih görmemize rağmen kişiye özel olarak üretilmiş ve doğal taşlar ile yapılan böyle tesbihlere denk gelmek oldukça zordur. Sevdiğiniz kişiler için bu şekilde nadir bulunan teşbihlerden hediye edebilir ve bu kişileri oldukça mutlu edebilirsiniz. Bu özel tesbihin püskülüne sevdiğiniz kişini baş harflerini ekleterek ve özel kutusuna da ismini yazdırarak, anlamlı ve bir o kadarda mutlu edici bir hediye hazırlanmış olur.


isme özel harfli tespih6. Kişiye Özel Kaplan Gözü Taşlı Tesbih

Oldukça kaliteli bir şekilde üretilmiş ve gösterişli olan tesbih modelleri bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi kaplan gözü taşlı olan bu tesbih modeli olmaktadır. Birçok kişi bu tesbihin tasarımını oldukça beğenmektedir. Erkek arkadaş sevgili ve babanız için doğum günü hediyesi olarak herhangi bir günde hediye olarak tercih edilebilecek en güzel eşyalar arasında yer almaktadır. Tabi teşbihlerden hoşlanan bir yapıya sahip kişiler için tercih edilmelidir. Yoksa tesbihleri sevmeyen ve hiç kullanmayan oldukça fazla kişi bulunmaktadır. Bu tarz kişilere sevmediği bir hediyeyi vermek pek mantıklı olmayacaktır. Hediye alırken bir kişinin mutlu olması ve sevmesi bekleniyor ise o kişinin hoşlandığı alanlara ve karakterine göre hediye seçimi yapmak gerekir.


isme özel tespih7. Kişiye Özel Mercan Doğal Taş Tesbih

Mercan taşı doğada oldukça az bulunan ve oldukça değerli bir doğal taştır. Birçok kişi bu taşın ruha faydalı olduğunu bilmektedir. Doğal taşların insan üzerindeki etkileri oldukça iyidir. Doğal taşlardan teşbihler yapılmaktadır. Hem de kişiye özel olarak üretilmektedir. Birçok erkeğin bu tarz tesbihlere karşı zaafı olmaktadır. Bu kişilerin içerisinde çok sevdiğiniz akrabalarınız, babanız, sevgiliniz veya erkek arkadaşınız olabilir. Bu kişilerin doğum günleri yaklaştığında alınacak hediye konusunda endişe duyamaya başlayabilirsiniz. Fakat üzülmeye veya telaş yapmaya hiç gerek yok. Bu kişiler için doğum günlerinde özel olarak üretilmiş ve tasarlanmış olan kişiye ve ismine özel tesbih modelini tercih edebilirsiniz. Birçok kişinin hoşuna gidecek tarzda üretilmiş ve oldukça şık bir görünüşe sahiptir. Kişiye özel olarak üretilmiş doğal mercan taşından yapılan bu tesbih modelinin püskülü gümüş renge sahiptir. Püskülüne istenilen kişinin adının ve soyadının baş harfleri eklenebilmektedir. Aynı zamanda özel bir kutu ile gönderilmektedir. Sipariş verildiğinde sizden kutunun üzerine yazılacak olan isminde belirtilmesi istenmektedir. Buraya da hediyeyi vereceğiniz kişinin ismini yazarak oldukça özel bir hale getirmek mümkün olmaktadır. Belki de hediyeyi vereceğiniz kişi hayatı boyunca alabileceği en güzel hediyeyi almış olacaktır.


harfli tespih8. Kişiye Özel Gümüş Kaplama Tesbih

Babalar günü veya sevgililer günü için tercih edilebilecek belki de en güzel hediyelerin arasında yer almaktadır. Eğer sevgiliniz veya babanız bu tarz hediyelerden hoşlanıyor ve tesbihlere karşı ilgi duyuyor ise onlara mutlaka bu özel günde bu hediyeyi almalısınız. Bu tarz bir hediyeyi beğenmemelerine imkân yoktur. Birçok kişi bu tarz hediyelere karşı çok ama çok ayrı bir ilgi duymaktadır. Ayrıca kişiye özel olarak yapılması ve üzerinde isimlerinin yazması çok ayrı bir durumdur. Bir hediyeyi güzel yapabilecek en güzel ayrıntıdır. Birçok kişi tesbih alırken sıradan tesbihleri tercih eder ve herkesin alabileceği tesbih modeline sahip olur. Ancak kişiye özel olarak tasarlanan ve üretilen teşbihlerden dünyada sadece bir tane vardır. Oda hediye edeceğiniz kişide olacaktır. Bu nedenle bu tarz tesbihlere karşı çok ayrı bir ilgi duyulmaktadır. Gümüş renkli tesbih modelleri diğer renklere göre daha çok tercih edilmekte ve daha çok beğenilmektedir. Gümüş renge sahip olan bu tesbih modelinin püskülüne aynı zamanda istenilen kişinin ismini belirten baş harfler eklenebilmektedir. Hediyeyi özel yapan en güzel ayrıntısı budur. Aynı zamanda tesbih özel bir kutuda gönderilmektedir. Kutunun üzerinde de hediyeyi vereceğiniz kişinin ismini yazdırıyorsunuz.


isme özel tesbih9. Ateş Kırmızısı Kişiye Özel Doğal Taş Tesbih

İnsanlar sevdiklerine hediye alırken oldukça özenerek ve seçerek tercihlerini yaparlar. Özellikle aile bireylerine ve sevgililerine karşı bu tarz hediyelerde çok daha özenli olmaktadırlar. Bu gibi durumlarda sevdiklerinizin aldığınız hediyeyi çok beğenmeleri ve mutlu olmaları için kişiliklerine ve sevdiği alanlara yönelik hediyeler tercih edilmelidir. Aynı zamanda bu hediyeler klişeden uzak olmalı ve aldığınız kişiyi simgelemelidir. Buda en iyi kişiye özel hediyeler ile olmaktadır. Erkek arkadaş için doğum gününde veya sevgililer gününde hediye telaşına girilebilir. Eğer teşbihlerden hoşlanan bir erkek arkadaşınız var ise alacağınız hediyeyi çoktan buldunuz demektir. Birçok erkek, stres atmak ve sinirlerini yatıştırmak için tesbih kullanır. Aynı zamanda çoğu kişi teşbihini yanından eksik etmez.


Baş Harfli Yeşil Oniks Taşlı TesbihEskiden tesbihler sadece dini ihtiyaçlar için kullanılırken, günümüzde aksesuar veya süs niteliğinde de kullanılmaktadır. Özellikle otobüslerde veya birçok kişinin şahsi arabasında süs olarak kullanılan tesbihlere denk geliriz. Özel olarak üretilmiş ve doğal taşlardan oluşan bu tesbih modeli hediye için odlukça uygun bir seçenektir. Ateş kırmızısı rengi ile oldukça dikkat çeken ve doğal taşları ile ruha ferahlık veren yapısı ile alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer almaktadır. Tabi bu tarz hediyeleri seven ve ilgi duyan kişiler için geçerlidir bu durum. Hediyenin kişiye özel olması oldukça önemli bir ayrıntıdır. Hediyelerde kişiye özel olarak üretilenler diğerlerine göre çok daha fazla dikkat çekmektedir. Bu hediyenin püskülüne kişinin baş harfleri eklenmektedir. Aynı zamanda hediye özel bir kutu ile gönderilmekte ve bu kutu üzerinde hediyeyi vereceğiniz kişinin ismini yazmak için yer bulunmaktadır. Buraya hediyeyi sipariş ederken kişinin ismini belirterek yazdırabilirsiniz.

CEVAP VER