Sevgilinize Asla Almamanız Gereken Klişe Hediyeler

Her yıl 14 Şubat günü kutlanan Sevgililer Günü için klişe hediyelerden uzak durmanız gerekiyor. Artık standartlaşan bu hediyeleri almak hem boş yere para harcamanıza sebep oluyor hem de sevgilinizin sizin hakkında “basit biri” yorumunu yapmasına sebep oluyor.
Hangi hediyelerden uzak duracağınızı bilirseniz, hangi hediyeleri almanız gerektiğini daha çabuk bulabilirsiniz. Peki uzak durulması gereken bu hediyeler neler?

1. Peluş Ayıcıklar

sevgiliye hangi hediye alınmaz

Peluş ayıcık satın almak ve bunu sevgilinize 14 Şubat günü vermek artık tam anlamıyla bir klişe! Hiçbir kadın ya da erkek kendisine peluş ayıcık satın alınmasını istemiyor. Üstelik bu ayıcığı çikolata ve kalp şeklinde yastıkla hediye etmeyi düşünüyorsanız daha vahim bir haldesiniz demektir. Sevgiliye peluş ayıcık hediyesi almadan önce bu nedenle birkaç defa düşünmenizi ve bu hediyeden koşar adım uzaklaşmanızı sizlere öneriyoruz.

2. Parfüm

sevgiliye hangi hediye alınmaz

Bu hediye bir tek sevgililer gününde değil neredeyse her özel günde artık hediye ediliyor. Bu hediyenin çok özel bir anlamı kalmadığı için sevgilinize asla satın almamanız gerekiyor. Bunun yerine esans yağlarla hazırlayacağınız bir parfümü hediye etmek inanın parfüm satın almanızdan daha iyi olacaktır. Genellikle bu hatayı kadınlar sıklıkla yapmaktadır. Özel günlerde erkek arkadaşına ne alacağını bilemeyen kadınlar, işin kolayına kaçıp parfüm satın alarak bugünü geçiştirmek isterler. Fakat bunu asla ama asla yapmamalısınız.

3. Bir Kamyon Dolusu Gül

sevgiliye hangi hediye alınmaz

Parasal açıdan durumunuz çok iyi olabilir lakin sevgilinizin size görgüsüz demesini istemiyorsanız asla yapmamanız gereken bir hediyedir. Bir kamyon dolusu gül görmek yalnızca sevgiye ve ilgiye aç olan insanları mutlu eder. Bu nedenle bir demet gül almayı tercih edin. Paranız da hem cebinizde kalmış olur.

4. Sevgili T-shirtleri

sevgiliye hangi hediye alınmaz

Bu hediye de sevgililer günü hediyesi olarak oldukça klişeleşen hediyelerden yalnızca birisi. Üzerinde isimlerinizin, çıkma tarihinizin yada “King & Queen” gibi yazdıracağınız yazılarınızın olduğu bir t-shirt yerine hiç hediye almamayı tercih etseniz daha iyi olacaktır. Eğer t-shirt tarzı bir hediye alacaksanız mutlaka sevgilinizin giyim tarzına uygun bir hediye almalısınız. Kimse kullanamayacağı bir hediyeye sahip olmak istemez.

5. Ödül Heykelciği

sevgiliye hangi hediye alınmaz

“Yılın En İyi Sevgilisi” yazılı olan bir ödül heykelciği düşünüyorsanız, sevgilinize yaklaşık olarak 5 yıl öncesine ait bir modaya sahip olan hediye almaya karar veriyorsunuz demektir. Eski hediye fikirlerini acilen bir kenara bırakmalısınız. Bu tarz hediyeler almak yerine araştırmacı ruhunuzu ortaya koyup daha orijinal süs eşyaları tercih edebilirsiniz.

6. Kupa Bardak

sevgiliye hangi hediye alınmaz

Bir diğer klişe hediye ise kişiye özel kupa bardak olarak karşımıza çıkıyor. Bu bardaklar neredeyse artık hemen hemen herkesin evinde bulunuyor. Eskiden oldukça özel bir hediye olan bu ürünler günümüzde oldukça demode hediye fikirleri arasında yer alıyor.

Yukarıdaki tüm hediyeler, özel ve tercih edilebilir hediyelerdir. Ancak özel bir gün için biçilmiş kaftan değillerdir. Sıradan bir günü özelleştirmek için bu hediyelerden yardım alabilirsiniz ancak özel bir gün hediyesi olarak seçmemenizi tavsiye ediyoruz.

CEVAP VER