Babam Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı

Babamız bizim bu dünyada en büyük kahramanız. Güvendiğimiz sığındığımız koca bir liman. Aslında babanıza neler neler söylemek istiyorsunuz değil mi? Söylemekten utandığınız ya da aslında hissettiğiniz ama dilinize dökülmeyen birçok şeyi Babam Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabında toplamaya ne dersiniz? Bu kitap sizi aynı zamanda yönlendiriyor. İçinde çok güzel başlıklar yer alıyor. Bunlar duygularınızı ve babanızı anlatmak için harika bir fırsat diye düşünüyoruz.

Kendi el yazınız ile yazacağınız bu kitap özel tasarımı ile sunuluyor olacak. Babanız böyle bir hediye aldığı için kesinlikle çok ama çok mutlu olacaktır. Sürekli okuyacağı ve kesinlikle saklayacağı çok nadir ve çok özel bir kitap olacak.

Babanız Babam Hakkında Sevdiğim şeyler Kitabını eline aldığında mutlaka şaşırıyor olacak. Okumaya başladığında ise kesinlikle çok şaşıracak ve duygulanacak diye düşünüyoruz. Bir babaya evladından gelecek olan böylesine anlam yüklü hediye başka nasıl hissettirebilir ki?

Babama ne hediye alsam diye düşünüyorsanız, babanıza anlamlı bir hediye bakıyorsanız babanız için oluşturacağınız bu kitabı mutlaka satın almalısınız. Artık duygularınızı kağıda dökmenin zamanı geldi. Ben söylemek istediğim her şeyi zaten babama direk söyleyebiliyorum demeyin. Söz uçar yazı her zaman için kalır. Anlamlı ve derin mesajları olan bu kitap babanız için ömür boyu saklanılacak ve hediye olacak.

Babam Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı İle İlgili Bilinmesi Gerekenler

1 -) Teknik Özellikler; defter 96 sayfadan oluşmaktadır. 120 gr kaliteli mat kuşe kağıtlara sahiptir.
2 -) Ölçüler: 16,5 cm X 12,5 cm.’dir.
3 -) Defter sayfalarında çeşitli illustrasyonlar ve baba sevgisini ifade eden resimler yer almaktadır.
4 -) Babam Hakkında Sevdiğim Şeyler Defterindeki sorulara kendinizce cevaplar yazarak kitap haline getirebiliyorsunuz.
5 -) Bu harika kitap hafta içi saat 14:00’a kadar verilecek siparişlerde AYNI GÜN KARGOYA teslim edilmektedir.

CEVAP VER