Sevgiliye Özel Yılbaşı Hediyeleri

Sevgiliye yılbaşı hediyeleri

Kalbinizin En Özeline  Özel Yılbaşı Hediyeleri. bu yıl, sizin yılınız olsun! Yeni bir yıl kapımızı çalmak üzere. Yeni yıl, aynı zamanda yeni umutlar ve yeni beklentiler de demek! Erkek ve bayan sevgililer için ise, birbirleri için yeni yıldan çok daha özel beklentiler vardır. Bunlar içerisinde en önemli olanı; kesintisiz, ayrılıkların olmadığı, sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirebilmektir. Aşkı besleyen ve çoğaltan en somut şeylerden biri de, sevgilinize özel günlerde, özel hediyeler almaktır. Bu şekilde, sevgilinizin diğer insanlardan farklı ve özel olduğunu ona hissettirmiş olursunuz! Pahalı veya ucuz hiç fark etmez, sevgiliniz ile yaşadığınız aşkı perçinleyecek en önemli şeylerden biridir hediyeler! Çünkü hediye, değer verdiğiniz kişinin hatırlanması demektir. Yine hediye, sevgilinizin sizin için özel olduğunu ve kalbinizden gelen duygularınızın en güzel ifadesidir. Şimdi ise, yepyeni bir yıl geliyor. Bu özel günde sevgiliniz için seçeceğiniz hediyenin de, her zamankinden biraz daha farklı ve yılbaşının ruhuna uygun olması gerekir. Bunun için özel hediye fikirleri mi istiyorsunuz? Yılbaşı için sevgilinizin ayaklarını yerden kesecek, kendini özel ve önemli hissettirecek, Sevgiliye özel yılbaşı hediyeleri burada! Yılbaşında sevgiliniz için düşünülebilecek en güzel hediyeler, kişiye özel hediyelerdir. Öncelikle erkek-kadın sevgiliye veya eşe kişiye özel hediye almakla çok isabetli bir karar verdiğinizi belirtmek isteriz. Gerçekten de kişiye özel hediyeler, diğer hediye çeşitleri içerisinde en önemli hediyelerdir. En çok tercih edilen hediye çeşididir. Çünkü bu gruptaki armağanlar, sadece ama sadece, hediye sahibine özel hazırlanır. Bu sebeple sevgilinize alacağınız kişiye özel hediyenin, onun yaşamında çok derin izler bırakacağını, hediyenizin çok anlamlı olacağını ve bu hediyenizi asla unutmayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Sevgiliniz için hediye seçiminizde doğru karar verdiğinizi, sadece sevgilinize alacağınız kişiye özel hediyenin hangisi olacağını seçmek düşecek. Bu noktada sanırım yılbaşında sevgiliye ne hediye alınır sorusunun cevabını bulduk: Kişiye Özel Hediyeler! Sıra Sevgiliye yeni yılda kişiye özel ne hediye alınmalı soruna geldi. Tam da bu noktada , sizin için kişiye özel erkek hediye fikirlerimizi paylaşmak istedik. Erkek sevgilinizin doğum günü için, yılbaşı için, tanışmanızın yıl dönümü veya nişan, evlilik yıl dönümleri için düşünülebilecek hediye tavsiyeleri ve önerilerimizi beğeninize sunuyoruz. Sitemizde keyifli ve güzel bir vakit geçirmenizi umuyoruz.

Sevgiliye Yılbaşı Hediyeleri


Bayan Sevgiliye Özel Yılbaşı Hediyesi

Melek Sevgilime Hediye Kulesi

Kalp kutuda yer alan hediyeler sizin için romantik sayılır mı? Bir de öyle bir tane kutu filan da değil! Farklı boyutlarda ve üst üste tam 4 kırmızı kalp kutu! Bu kutuların üzerinde aşkınız yazılı! Yani her bir kutu bir kelimeye ayrılmış durumda! Kutuları yan yana koyduğunuzda ise “Seni her şeyden Çok Seviyorum” romantik cümle ortaya çıkıyor. Tüller ile kurdele ile süslenmiş olan Melek Sevgilime Hediye Kulesi içerisinde ise, tıpkı dış görünüşü kader etkileyici hediyelikler yer alıyor! Çikolatalardan, bademli drajelere, Melek Kolyeden kız arkadaşınıza El Aynasına kadar bir çok hediyelik Melek Sevgilime Hediye Kulesi içerisinde yer alıyor. Yeni yıl hediyeniz Melek Sevgilime Hediye Kulesi ile çok daha özel!


Bayan sevgiliye yılbaşı hediyesiSevimli Ayıcığın Dolu Dolu ‘Seni Seviyorum’ Mesajı

Mükemmel şıklıktaki özel metal kutu içerisinde “Seni Seviyorum” yazılı bir dünya hediye sevgilinizin kalbini yılbaşında fazlası ile ısıtacak! Bir kere sevimli peluş ayıcıklardan hoşlanan bir kız arkadaşınız varsa, yılbaşında kendisine uzatılabilecek en şirin armağanlardan birini almış olacak! Sevgilinize dopdolu bir hediye olan metal kutu içinde bakın neler neler var: Sevimli ayıcık (boynunda seni seviyorum yazıyor) Yine üzerinde “Seni Seviyorum” yazan kadife kalp yastık. “Seni Seviyorum” baskılı mum. “Seni Seviyorum” yazılı sabun. “Seni seviyorum” baskılı “Lolipop” Çikolata ve romantizmin kalesi kırmızı gül yaprakları.


Erkek sevgiliye özel yılbaşı hediyesi

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar

24 Adet nefis sütlü çikolatalar yılbaşında ağzınızı tatlandıracak! Bu çikolataları sıradan diğer çikolatalardan ayıran en önemli özelliği ise, her birinin üzerinde kendi fotoğraflarınızın yer alması! Sadece çikolatalar üzerinde de değil, kalp şeklindeki kapağı üzerinde yine fotoğraf baskısı yer alıyor! Sevgiliye özel yılbaşı hediyesi olarak Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar son derece romantik!


Sevgiliye romantik yılbaşı hediyesi

‘Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Sebebim Var’ Hediye Sepeti

Yılbaşı akşamı, O’na duyduğunuz o devasa aşkın nedenlerini tek tek saymak ister misiniz? Kulağa oldukça romantik gelmiyor mu sizce de? Kalp tasarlanmış olan özel bir kadife kırmızı kutu! Bu kutunun içinde ise aşkınıza verdiğiniz değeri gösteren bir adet kırmızı gül! Bununla birlikte iki adet kalp şeklinde çikolata bulunuyor! Durun asıl can alıcı noktasına daha gelmedik! İçerisinde kalp şeklindeki not kağıtlarına yazılmış olan tam 100 adet sevgi sözcüğü! Sevgilinize aşkınızı 100 farklı neden ile anlatabileceğiniz “Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var” Hediye Sepeti yeni yılda sevgilinizi değim yerinde ise, “mest” edecek!


Sevgiliye esprili yılbaşı hediyesi

Eeyore Çok Aşık Çoook Hediye Sepeti

Bir insana “Aslan gibi adam” dersiniz. Bu O’nun için çok yüceltici ve övücü bir tanım olur! Ancak af edersiniz ama “Eşek” dediğiniz vakit ise, bu büyük bir hakaret oluyor! Oysa ki, sevgililer arasında kullanılan “Eşşek” sözü ise, erkeğe sevimlilik ve şirinlik katıyor! Eeyore Çok Aşık Çoook Hediye Sepeti, ile biricik aşkınıza olan aşkınızı “Eşşekler gibi” dile getirmiş olacaksınız! Yılbaşı hediyesi olarak, hem komik hem de çok romantik bir hediye! Bu hediye sepeti içerisinde nelerin olduğunu görmek için, ürün fotoğrafı üzerine tıklamanız yeterli!


Kız arkadaşa özel yılbaşı hediyesi

Kalp Çikolatalar ile Birlikte Meleksin Altın Kolye

Sevgiliye yılbaşı hediyesi kategorisinden çikolatalı hediyelerden başlamışken yine çok özel bir hediyelik ile devam edelim! 2014 yılında da iyilik meleğiniz hep yanınızda olacak! Sizin için yaptıkları ile “Melek” sıfatını taktığınız kız arkadaşınıza Yılbaşı Akşamı kendi elleriniz ile boynuna Melek Kolye takın! Kalp Çikolatalar Eşliğinde Meleksin Altın Kolye ile kız arkadaşınızı kendinize bir kez daha aşık edin!


Kız arkadaşa ucuz yılbaşı hediyesi

Sevgiliye Ekonomik Yılbaşı Hediyeleri

Hanımlar aynasız evden çıkmazlar! Kişiye Özel Kırmızı Makyaj Aynası, her bayanın çantasında gururla taşıyabileceği şık görünümlü bir el aynasıdır. Üzerinde sahibinin ismi yazılı olan Kırmızı Kişiye Özel Ayna, Sevgilisine ucuz ve şık hediye düşünenler için iyi bir hediye seçimi olabilir.


Sevgiliye yeni yıl hediyesi

Yeni Yılın En Tatlısına Özel Yılbaşı Hediye Sepeti

Yeni Yılın En Tatlısına Özel Yılbaşı Hediye Sepeti ile sevgilinizi yılbaşında çok mutlu edeceksiniz! Göz alıcı ve son derece romantik siyah hasır sepet içinde bir dünya hediyelik yer alıyor! Eminim kız arkadaşa yılbaşı hediyesi olarak siz de ancak bu kadar şık ve böyle özel bir hediye arıyordunuz! Bu özel hediye sepeti içerisinde neler yok ki? Deri kutusunda sevgilinizin yılın 365 günü okuyabileceği tam 365 aşk mesajı var! Tadına asla doyum olmayan Nutella marka cam kavanoz var! “Seni seviyorum” baskılı kalp yastık ve Noel kurabiyesi var! Daha ne olsun? Yılbaşına özel hediye sepeti düşünüyorsanız, Yeni Yılın En Tatlısına Özel Yılbaşı Hediye Sepeti sizin için!


Özel yılbaşı hediyesiKişiye Özel Mesajlı Dekor Hediye

Erkek arkadaşınıza yeni yıl mesajınızı akrilik cam üzerine yazdırmak, kesinlikle sevgilinize en anlamlı yılbaşı hediyesi olacaktır! Kişiye Özel Mesajlı Dekor, sizin mesajlarınız ile hazırlanıyor! Erkek arkadaşınızın masasını, kitaplığını yıllar yılı süsleyecek Kişiye Özel Mesajlı Dekor ile unutulmaz bir yılbaşı hediyesi hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz, Kişiye Özel Mesajlı Dekor üzerine duygularınızı kazıyın, dilerseniz yeni yıl kutlama mesajınız! Gönlünüzden ne yazmak geliyorsa, emrinize amade bir hediyelik sizi bekliyor olacak! Bu arada erkeğe alınabilecek yeni yıl hediyeleri için buraya tıklayabilirsiniz: Erkek Arkadaşa Yılbaşı Hediyesi


Sevgiliye romantik yılbaşı hediyesi

Sevgiliye Çok Romantik Yılbaşı Hediyesi

Ne kadar romantiksiniz? Romantik hediyelerden çok mutlu olan, kendisini çok özel hisseden bir sevgiliniz mi var? O halde şimdi sıkı durun! %100 doğal granit üzerine, sevgilinize en duygusal yeni yıl mesajınızı kazımaya hazır mısınız! Arka ayak aparatı sayesinde masa üzerinde son derece şık duran Kişiye Özel Granit Kalp, sürpriz yılbaşı hediyeleri içerisindeki en favori ürünlerden biri!


Erkek sevgiliye yılbaşı hediyesiSevgililere Özel Fotoğraf İşlemeli Dekoratif Ahşap

Sevgililere Özel Fotoğraf İşlemeli Dekoratif Ahşap, 2014 yılbaşında sevgilinizi mutlu etmek için tasarlandı! Mutluluğun resmini çizemeyiz ama bu ahşap dekor ürün üzerine gerçek bir mutluluğun resmi var! İster evlilik fotoğrafınızı, ister nişan fotoğrafınızı, ister birlikte sevgiliniz ile gülümsediğiniz herhangi bir fotoğrafınızı gönderin ahşap üzerine işlensin! Daha sonra Sevgililere Özel Fotoğraf İşlemeli Dekoratif Ahşap üzerine, sevgilinizin duymasını ve görmesini istediğiniz o özel yılbaşı mesajınızı kazıyalım. Arka ayakları sayesinde her yerde rahatlıkla dengeye oturtulan bu özel ürün, sevgilinizin gözünün önünden asla ayırmak istemeyeceği bir dekor! Sevgililere Özel Fotoğraf İşlemeli Dekoratif Ahşap, yılbaşı hediyesi olarak kız arkadaşınıza, sevgilinize armağan edebileceğiniz en anlamlı ve özel hediyelerden!


hediyeKişiye Özel Ahşap Kutu Kalem

Hediyenizin özel ve unutulmaz bir hediye olmasını istiyorsanız, yapmanız gereken şey, kişiye özel hediye seçmek olacaktır. Çünkü kişiye özel hediyeler gerçekten de, hem anlamı itibari ile hem de özel olması itibari ile unutulmaz ve çok özel hediyelerdir. Şimdi önereceğim hediye de, şık ve özel bir ahşap kutu içerisinde, kişiye özel zarif bir kalem. Üzerinde sevdiklerinizin isminin yazılı olduğu bu özel kalem ile yazı yazmak bir gurur vesilesi olacak! Kişiye Özel Ahşap Kutulu Kalem ile, derslerde, iş toplantılarında ne kadar özel olduğunuzu herkese ilan edeceksiniz ve kendinizi daha da özel hissedeceksiniz. Üzerinde isminizin yazılı olduğu ahşap kutu, dilerseniz çalışma masanızda bir isimlik misyonu da yüklenebilir. Kaleminizi kullandıktan sonra da, bu şık ahşap kutu içerisinde saklamaya ve başına bir olumsuzluk gelmemesine özen gösterirsiniz. İster bu kalemi siz kullanın, sevdiklerinize hediye edip onların de kendilerini özel hissetmelerini sağlayın. Öğretmenler gününde öğretmeninize, babalar gününde babanıza hediye edebileceğiniz Kişiye Özel Ahşap Kutulu Kalemin mavi ve kahverengi olmak üzere 2 renk alternatifi bulunmaktadır. Her iki renk seçeneği de mavi tükenmez kalemdir.


isme özel hediye sevgililere

İsme Özel Seni Seviyorum Duvar Saati

Sevgilinize onu ne kadar sevdiğinizi hep Türkçe ifadelerle “Seni Seviyorum” diye belirttiniz. yılbaşı için veya sevgilinizin doğum günü için bir değişiklik yapıp, çok iyi bir yılbaşı hediyesi olan ve İngilizce Seni Seviyorum anlamına gelen, I Love You duvar saatine, ikinizin ismini yazdıralım mı ne dersiniz? Bence çok harika olur. Hem hangi lisanda söylenirse söylensin, Seni seviyorum sözü dünyanın en güzel iki kelimesini oluşturuyor. Çünkü sevgi kalp ile ilişkili bir şey ve bunun lisanla, ırkla hiçbir alakası yok. Sevgi gerçekten her şeyin üstünde ve çok kutsal bir şey! Yılbaşı iyi bir hediye arıyorsanız, erkek arkadaşınız için veya kız arkadaşınız için, bence oldukça şık bir duvar saati ve aynı zamanda kişiye özel bir hediye almış olacaksınız.


erkek için kişiye özel hediye

Erkek İsme Özel Prestijli Hediye Seti

Yılbaşı için erkek arkadaşınıza, öyle bir hediye vereceksiniz ki, bu hediye hem onun adına bir hediye olacak, yani çok özel bir hediye olacak, hem de erkek sevgilinizin, ihtiyacı olan her şey bu hediyenin içerisinde bulunacak. Kişiye özel kalem, kartvizitlik ve anahtarlık, yılbaşının en çok konuşulacak hediyesi olacak. Yeni yıl için bir erkeğe alınabilecek en güzel hediyelerden biri. Erkekler için hediye almak, kadınlar için almaktan daha zordur. Çünkü kadınlar birçok aksesuar kullana biliyorken erkeklerin kullandığı aksesuar sayısı oldukça sınırlıdır. Bunların en başında gelenleri kaliteli ve şık bir kalem, iş kontaklarını saklayacağı bir kartvizitlik; ev, araba ve ofisinin anahtarlarına bir arada ulaşabileceği şık bir anahtarlıktır. Kişiye Özel Hediye Seti tüm bu aksesuarları içermekle kalmıyor aynı zamanda, her birinin üzerinde sahibinin isim ve soy ismi yazıyor. Dolayısıyla Kişiye Özel Hediye Setinin içindeki kalemi, anahtarlığı ve kartvizitliği kullanan beyefendinin prestiji haliyle tavan yapıyor.


En Güzel Doğum günü HediyesiMesajlı Aşk Kavanozu

Bazen sevgilinize duyduğunuz o müthiş sevgi için nedenler bulmaya kalkışırsınız, onu çok sevmişsinizdir ama neden onu bu kadar büyük bir aşkla sevmişsinizdir, bunun sebeplerini araştırırsınız. Aslında sevgilinize ait düşüneceğiniz her şey sizi mutlu eden şeylerdir. mesela onun harika bir insan olduğu için çok sevmiş olabilir misiniz?, Veya çok güzel gülümsediği için? Çok zeki olduğu için? Çok anlayışlı olduğu için? Belki de onu bu kadar sevmenizin nedeni upuzun dalgalı saçlarıdır? Ya da gözleri mavimsi bir deniz tazeliğidir de, o yüzden onu aklınızdan çıkartamıyorsunuz. Daha bir sürü neden düşünebilirsiniz. Onu çok sevmişsinizdir ama, en çok hangi yönünü, neden sevmişsinizdir? Gelin bu doğum gününde eşinizi veya sevgilinizi şaşırtacak bir hediyeye birlikte imza atalım. Gördüğünüz bu aşk kavanozuna kendi yazınız ile 15 tane seni seviyorum çünkü diye başlayan sevgilinizi övecek ve onu mutlu edecek nedenlerinizi sıralayın. Eminim doğum gününde eşiniz veya sevgiliniz mutluluktan bulutlarda gezinecektir… Doğum günü için en güzel, sürpriz hediyelerden biri.


en güzel doğum günü hediyesi

Gerçek istiridye İçinde Damla Küpe Seti

Doğal taşların insanlar üzerindeki negatif enerjiyi aldığı yönünde bir çok yayın okuduğumu hatırlıyorum. Doğal taşlar içerisinde İnci taşlar ile ilgili ise bir çok efsane okuduğumu biliyorum. Mesela bir inanışa göre, inci içerisinde sihirli ve insanı koruyan bir gücün gizlendiği ve o kişinin tüm hayallerini ve rüyalarını gerçekleştirdiği şeklinde bir inanış vardır. Bu tip inanışınız var mıdır bilemiyorum ama, şimdi önereceğim doğum günü hediyesi, bayanların takı merakına fazlası ile cevap verecek harika bir inci küpe seti. Dünya’nın en değerli akoya incisi gerçek istiridye içerisinde ve 925 ayar gümüş ile süslenmiş olarak bayanların beğenisine sunuluyor. Bu ürün aynı zamanda, tasarımı tescillenmiş özel bir kadife kutusu içerisinde satılmaktadır. Bayan sevgilisine biraz pahalı ama tasarım ve kullanım açısından oldukça şık ve zarif bir hediye arayanlara tavsiye edebileceğim harika bir ürün. Eminim bayan sevgiliniz, bu hediye ile kendisini doğum gününde çok özel hissedecektir.


Sevgiliye Hediye Ne AlınırKişiye Özel Kupa

Şimdi önereceğim hediye için fiyat aralığı olarak 20-30 TL olarak belirledim. Bu hediyeyi bayan sevgiliniz için öneriyorum. Aslında erkek sevgili için de çok müsait bir hediye, varın kararını siz verin! Porland markasını muhtemelen duymuşsunuzdur, bu markanın kaliteli ürünler ürettiğini söylemeye gerek var mıdır? Gördüğünüz bu çay kahve kupası kişiye özel bir kupa! Üzerine sevgiliniz için güzel sözler yazdırabilirsiniz. Ayrıca bu porselen bardağın üzeri aşkı simgeleyen kalp şekilleri ile süslenmiş ve üzerinde Love yazısı bulunmakta. Bayan sevgiliniz için alacağınız bu hediyenin güzel bir hediye olacağını düşünüyorum. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.


erkek sevgili için isme özel hediye

İsme Özel Deri Cüzdan, Kemer

Erkeklerin aksesuar olarak en fazla kullandıkları, deri kemer ve deri cüzdan seti de, yine isme özel bir şekilde en güzel yılbaşı hediyesi olabilir. Erkek Arkadaşınıza yılbaşı için Özel bir hediye düşünüyorsanız, bu ürün de iyi bir yılbaşı hediye seçeneği olarak aklınızda bulunmalı. Seçeceğiniz bu ürün lazer işleme teknolojisi ile kişiselleştirilebiliyor. Yani bu ürün Erkek sevgilinizin ismini taşıyor olacak. Eminim yılbaşı için erkek arkadaşınız bu hediyeye bayılacak. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.


Sevgililer günü hediyesi

Aşkınızı Ağaç Kovuğuna Yazdırın

Yılbaşı için yine uzun yıllar saklanabilecek en güzel kişiye özel hediyelerden bir diğeri, gerçek bir doğal ağaç plaket! Sizin ve sevgilinizin en güzel fotoğrafını özel lazer tekniği ile bu ağaç üzerine işliyorlar bitmedi bunun yanında yine, sevgilinize kalbinizden gelen en güzel mesajınızı ve isimleriniz bu doğal ağaç üzerine yazılıyor. Buyurun size hem dekoratif, hem de çok anlamlı yılbaşı hediyesi. Erkek arkadaşınızın veya eşinizin masasını süsleyecek çok anlamlı yılbaşı hediyelerinden…


Erkek sevgiliye Hediye

Kişiye Özel Mesajlı Erkek Gömleği

Erkeğe alınabilecek en güzel hediyelerden biri gömlektir. Hele hele bu gömlek bir de marka ve kişiye özel bir gömlek olursa o zaman hediyenizin kıymeti bir o kadar artar. Görmekte olduğunuz gömlek Theorie marka mavi renk bir gömlek. Özellikle mavi renk gömlek koymak istedim. Çünkü erkeklerin en fazla tercih ettiği gömlek rengi mavidir. Bu özel gömleğin yakasına, erkek sevgilinize iletmek istediğiniz özel mesajınızı ve gömleğin koluna ise, onun baş harflerini nakış ile işlettire bilirsiniz. Nakış ile işlenmiş olan bu özel gömlek bir erkeğe alınabilecek en anlamlı ve en özel yılbaşı hediyelerinden.

Hediye Fikirleri

Kişiye özel Fotoğraflı Mousepad

Sürekli bir şekilde bilgisayarla haşır neşir olan sevdiklerinize, dinlenmek için bir mola verdiklerinde, sizin kendisi ile çektirdiğiniz bir fotoğrafa gözünün ilişmesi ile yüzlerinde tatlı bir tebessüm oluşturmak için kişiye özel bir mousepad hediye edebilirsiniz. Sürekli bilgisayar ekranına bakmaktan göz pınarları buharlaşan ve yorulan gözler sevdiklerinizin fotoğraflarının basılı olduğu Kişiye Özel Fotoğraflı Mousepad ile dinlensin. Siz de vaktinin çoğunu bilgisayar başında geçirenlerden misiniz? Sevdiklerinizin, sizi görmeye pek vakti kalmıyor mu? O’na her zaman çok yakın olabileceğiniz bir çözümüm önerimiz var, Kişiye Özel Fotoğraflı Mousepad! Üzerine fotoğraflarınızı bastırın, eli ne zaman mause’yi tumak için uzansa bakıp sizi hatırlasın. Bu şekilde ne aklından çıkın ne gönlünden. Bu ürünü öğretmenlerinize hediye edebilirsiniz, babanıza iş yerinde kullanmak üzere hediye edebilirsiniz. Hatta çalışan ve bilgisayar başında olan belki bir bankacı veya muhasebeci annenize, bu kişiye özel ürünü hediye edebilirsiniz. Erkek veya bayan sevgiliye de alınabilecek harika bir hediye olacaktır.

Yılbaşı Hediyesi

CEVAP VER