Sürpriz Yılbaşı Hediyeleri

yılbaşı hediyeleri
Sevgilinizi Şaşırtacak Sürpriz Yılbaşı Hediyeleri… Sevgiliniz ile birlikte baş başa geçireceğiniz yaklaşmakta olan romantik yılbaşı akşamının planlarını şimdiden yapmaya başladınız! Peki ya, sevgilinize alacağınız yılbaşı hediyesine karar verdiniz mi? Yılbaşı akşamı için bütçenize hitap eden en güzel restoranda rezervasyon yaptırdınız, yılbaşı akşamı yiyeceğiniz o özel yemeğin seçimini yaptınız, şimdi de sıra yılbaşında sevgilinize takdim edeceğiniz o özel yılbaşı hediyesine geldi! Aradığınız yılbaşı hediyesi, biricik aşkınız hediye kutusunu açtığında ona şaşkınlık yaşatacak ve ardından mutluluğa boğacak bir hediye ise, siz Sürpriz Yılbaşı hediyesi arıyorsunuz ve doğru bir başlık altında hediye bakıyorsunuz demektir. Hediyelerin o şık ambalaj kutusu içerisindeki bilinmezliği, zaten hediyeyi sürpriz hale getiriyordur, ama bazı hediyeler ambalajından çıktıktan sonra da gerçekten hem şaşkınlık yaratır hem de sürprizler içerir. Bugün sizlere yılbaşı için sevgilinize alınabilecek sürpriz hediyelerden bahsedeceğiz. Yılbaşı için sizin hazırlayacağınız sürprizin üzerine bir de bu sürpriz hediyeyi de eklediğimizde yıllarca unutulmayacak çok güzel bir yılbaşı dolayısıyla sevgiliniz için çok güzel unutulmayacak bir anınız olacaktır. O zaman Öncelikle size küçük bir önerimiz olacak! Sevgiliniz ile birlikte merhaba diyeceğiniz yılbaşı kutlamanız için bir pürüz yaşamak istemiyorsanız, yılbaşı hediyenizi en az bir hafta öncesinden sipariş etmenizdir.

Erkek ve Bayana Sürpriz Yılbaşı Hediyeleri


sürpriz yılbaşı hediyeleri

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartları

Çünkü genelde hediye sektörü o gönlerde çok hareketli olduğundan sipariş ettiğiniz hediyede gecikmeler yaşanabilir. Bir de seçtiğiniz hediye sevgilinizin adına düzenlenecek kişiye özel bir hediye ise, hediye tercihinizi biraz daha erkene çekmekte yarar vardır. Ayrıca kişiye özel veya isme özel hediyelerin bir de bir hazırlık aşaması vardır. Ayrıca bundan dolayı da bir gecikme yaşanabileceğini unutmamalısınız. Şimdi gelelim bizim sizler için tavsiye ettiğimiz Sürpriz Yılbaşı hediyelerine! Bu hediyelerin bir bölümü sadece sevgilinize ve eşinize alabileceğiniz özel hediyelerdir, diğer bir bölümü ise, anne, baba, arkadaş için de düşünülebilecek hediyelerdir. Keyifli bir vakit geçirmeniz dileği ile…


Pırlanta Altın Kalp Yüzük

Pırlanta Altın Kalp Yüzük

2015 yılbaşında eşinize romantik bir sürpriz yapın! Bu öyle bir sürpriz ki, hem sevgilinize mutluluk yaşatacak, hem de O’na olan tertemiz aşkınızı en romantik biçimde gösterecek. Başka hiçbir hediye bir bayana, şık bir yüzüğün yaşatacağı mutluluğun yanına bile yaklaşamaz. Siz de eşinize ya da sevgilinize yılbaşı için sürpriz bir hediye araştırıyor iseniz, üzerinde pırlantası bulunan bu kalp yüzük özel hediye kutusu içerisinde sizi bekliyor. Üzeri 14 ayar altın kaplama olan kalp yüzük, ekonomik fiyatı ile de bütçenizi kesinlikle sarsmıyor!


Bayana sürpriz yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel Karakalem Hediye Seti

İlişkiniz süresince sevgilinize, doğum gününde, yılbaşında veya genel olarak tüm özel günlerde ama ucuz, ama pahalı mutlaka ki çeşitli kategorilerde değişik hediyeler aldınız. Ama iddia ediyorum, sevgiliniz, bugüne kadar aldığınız diğer tüm hediyeler içerisinde en fazla, bu hediyeyi gördüğünde şaşkına uğrayacaktır. Çünkü A’dan Z’ye son derece orijinal bir hediye. İşte karşınızda Bayana Özel Karakalem Resim Hediye Seti. Göndereceğiniz fotoğrafa özel olarak hazırlanacak bu set, tam 3 parçadan oluşuyor. Çerçevesi içerisinde karakalem resim, kupa bardak ve bayanların çantasından hiç eksik etmedikleri makyaj aynası! Eşinize, sevgilinize ya da annenize, yıllarca saklanacak sürpriz bir yılbaşı hediyesi vermek istiyorsanız, bu seti kaçırmamanızı öneririm.

Sürpriz yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Kalpli Sevgili Oscarı

İşte karşınızda hem değerinden yıllarca bir şey kaybetmeyecek, hem de yılbaşı için düşünülebilecek en sürpriz hediyelerden biri olan Romantik bir sevgili iseniz ve yılbaşında, sevgilinize olan Kişiye Özel Kalpli Sevgili Oscarı! Gelin 2015 yılbaşı gecesi bu OSCAR ödülü ile sevgilinize aşkınızı, kalbinizle sunun. Bu şekilde kız arkadaşınıza muhteşem bir sürpriz hediye vermiş olacaksınız. Kişiye Özel Kalpli Sevgili Oscarı, kalbinin kapılarını sevgilisi için, sonuna ve sonsuza kadar aralamaya çalışan, altın sarısı ve parıltılı görünüme sahip özel bir ödül!


el yapımı deri bileklik

El Yapımı Bileklik

Hediye seçerken hedeflediğimiz en önemli şey; değer verdiğimiz bir insanı mutlu etmeye çalışmaktır. Bununla birlikte O’na gözümüzde ne kadar değerli olduğunu hatırlatmak ve kalbimizdeki o özel sevgisini dışa vurmaktır. Bu nedenle ister doğum günü olsun, ister yılbaşı olsun seçeceğiniz hediyeyi iyi ve dikkatli bir şekilde belirlememiz gerekiyor. Çünkü gerçekten de özel bir hediye ile, güzel duygularımızı bir arada yansıtabilir, sevdiğimiz kişilerin yıllarca bu hediyeyi saklamalarını sağlayabiliriz.


Sürpriz yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel Aşk Kadehleri

2015 Yılbaşı akşamı eşinize/sevgilinizle baş başa romantik bir akşam yemeği mi planlıyorsunuz? Günlerce bu özel gecenin hayalini kurdunuz ve nihayet büyük gün gelip çattı! Artık 31 Aralık gecesine çok fazla bir şey kalmadı. Eğer bu özel gece için bir de özel bir sofra hazırlama niyetindeyseniz, işte hem sofranıza şıklık katacak, hem de gördüğünde sevgilinizin gözlerini üzerinden alamayacağı Kişiye Özel İkili Şarap Kadehi karşınızda. Kişiye özel, yani ikinizin isminin yazılı olduğu Paşabahçe markasının özel serisi olan, muhteşem ikili şarap kadehleri. Dilerseniz bu tasarım harikası ve kişiye özel aşk kadehlerini, evlilik yıl dönümünüz için, dilerseniz sevgilinize doğum günü hediyesi veya yaklaşmakta olan Yılbaşı için sevgilinize hediye edin. Evinizde özel bir yemekte, size ve sevgilinize ait olan bu kadehler ile, yemekleriniz daha romantik bir atmosferde geçecek.


sürpriz yılbaşı hediyeleri

365 Güne Yetecek Kadar Aşk Dolu Sözler Kavanozu

Sevgilinizi çok sevmişsinizdir ama, en çok hangi yönünü, neden sevmişsinizdir? Gelin bu yılbaşında eşinizi veya sevgilinizi şaşırtacak bir hediyeye birlikte imza atalım. Gördüğünüz bu aşk kavanozuna kendi yazınız ile 365 tane seni seviyorum çünkü diye başlayan sevgilinizi övecek ve onu mutlu edecek nedenlerinizi sıralayın. Eminim yılbaşında eşiniz veya sevgiliniz mutluluktan bulutlarda gezinecektir… Yılbaşı için en güzel, sürpriz hediyelerden biri.


sürpriz yılbaşı hediyeleri

El Yapımı Ay Kol Saati

Bazen sevgilinize duyduğunuz o müthiş sevgi için nedenler bulmaya kalkışırsınız, onu çok sevmişsinizdir ama neden onu bu kadar büyük bir aşkla sevmişsinizdir, bunun sebeplerini araştırırsınız. Aslında sevgilinize ait düşüneceğiniz her şey sizi mutlu eden şeylerdir. mesela onun harika bir insan olduğu için çok sevmiş olabilir misiniz?, Veya çok güzel gülümsediği için? Çok zeki olduğu için? Çok anlayışlı olduğu için? Belki de onu bu kadar sevmenizin nedeni upuzun dalgalı saçlarıdır? Ya da gözleri mavimsi bir deniz tazeliğidir de, o yüzden onu aklınızdan çıkartamıyorsunuz. Daha bir sürü neden düşünebilirsiniz.


bayana sürpriz yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel Nakış İşleme Gecelik

Yılbaşı hediyelerinden şimdi önereceğim hediye, saten kumaştan hazırlanmış, üzerine eşinizin ve kendi isminizin nakış ile yazılı olduğu, kişiye özel harika bir gecelik. Kırmızı, siyah ve beyaz modelleri bulunan, baştan sona romantizm kokan bu özel ürün, Yılbaşınün en romantik ve sürpriz dolu hediyesi olacaktır. S-M-L bedenleri bulunan bayanlar için özel gecelik, Yılbaşı için evli eşlere tavsiye edebileceğim bir ürün.

Sürpriz yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel Mousepad

Şimdi önereceğim hediye ile sevgiliniz sizden iyice sıkılmaya başlayacak. Çünkü gece günüz sürekli, sevgilinizin elinin altında olacaksınız ve sizi görmek zorunda kalacağı için belki de sizden ilallah edecek. Fena bir espri olmadı sanırım ha? Elinin altında olmak. Tavsiye edeceğim Yılbaşı hediyesi, bir mousepad ama oldukça orijinal bir mousepad! Çünkü üzerinde sizin fotoğrafınız olacak. Gerçekten de Yılbaşı için oldukça orijinal ve güzel bir hediye seçmiş olacaksınız. Sevgiliniz de eminim bu hediyeye bayılacak. Bu hediyeyi yılbaşında, bayanların, sevgililerine hediyesi olarak öneriyorum…

Sürpriz yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Saten Aşk Yastık

Evlilik ne enteresan şey öyle değil mi? Allah öyle bir sabır veriyor ki, bir ömür boyunca, eşiniz ile birlikte yaşlanıyorsunuz ve hayata dair acı tatlı her şeyi birlikte göğüslüyor, birlikte paylaşıyorsunuz. Bunun için erkek ve kadın çiftlerin sevgilerinin ve aşklarının öyle büyük olması gerekiyor ki, yoksa başka türlü sanırım kimse böyle bir birlikteliğe katlanamaz. Bir düşünün bakalım, sekiz saatlik bir otobüs yolculuğundan sonra, yanınızda oturan şahsı belki de hayatınız boyunca görmek istemezsiniz. Ama eşiniz için bir ömür feda etmeyi göze alabiliyorsunuz. Muhteşem bir şey! yılbaşında sevgilinize güzel bir sürpriz yapmak ister misiniz? Sizin ve eşinizin fotoğrafları oldukça şık ve sağlıklı bir yastık üzerine taşınsın. yazalım ve o yastığa da “Seni Seviyorum” yazalım. Yılbaşı için inanılmaz güzel bir hediye seçiyorsunuz emin olun. Kişiye özel aşk yastıkları Yılbaşı için Sürpriz hediyelerden biri.


Sürpriz yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel Sevgili Yastığı

Hani bize has, “Bir yastıkta kocamak” diye bir deyimimiz vardır. İşte o yastıklar, görmüş olduğunuz bu romantik isme özel yastıklar. Yılbaşı için eşinize veya sevgilinize güzel bir sürpriz hediye düşünüyorsanız, isme özel sevgili yastıkları sevgilinizi veya eşinizi eminim çok mutlu edecektir. Bir yastıkta kırmızı kalp şekilleri arasında ve harika bir yazı karakteri ile sizin isminiz, diğer yastıkta ise eşinizin ismi yazılı olan sevgili yastıkları, evinizin artık en değerli eşyalarından biri olacaktır.


sevgiliye sürpriz yılbaşı hediyesi

Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitap Sürprizi

Sevgilinize hediyelerin en güzeli ve en sürpriz olanı, kahramanlarının ya da daha farklı bir ifadeyle baş rollerinde sizin ve sevgilinizin olduğu, ikinizi anlatan bir kitap olabilir. İçerisine el yazınızla romantik sözlerinizi yazabileceğiniz Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı, sevgilinizi havalara uçuracak en romantik yılbaşı hediyeleriden biri. Ya da sevgilinize yılbaşı için video klip sürprizi de yapabilirsiniz. Sinema-TV mezunu uzman bir kadro tarafından hazırlanan ve onlarca kişinin rol aldığı filmin konusu şöyle:) Sizin örneğin Meltem adında bir sevgiliniz var ve siz ona yılbaşında müthiş bir sürpriz yapmak istiyorsunuz, verdiğim linkten sinema film siparişi veriyorsunuz. Bu arada filmin senaryosu da size ait:)

Sürpriz yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Damat Mavi Gömlek

Erkeğe alınabilecek en güzel hediyelerden biri gömlektir. Hele hele bu gömlek bir de marka ve kişiye özel bir gömlek olursa o zaman hediyenizin kıymeti bir o kadar artar. Görmekte olduğunuz gömlek Theorie marka mavi renk bir gömlek. Özellikle mavi renk gömlek koymak istedim. Çünkü erkeklerin en fazla tercih ettiği gömlek rengi mavidir. Bu özel gömleğin yakasına, erkek sevgilinize iletmek istediğiniz özel mesajınızı ve gömleğin koluna ise, onun baş harflerini nakış ile işlettire bilirsiniz. Nakış ile işlenmiş olan bu özel gömlek bir erkeğe alınabilecek en anlamlı ve sürpriz Yılbaşı hediyelerinden.


bayana sürpriz yılbaşı hediyesi

Sevgilinizin İsmine Özel Kolye Sürprizi

İnsan birine aşık oldu mu, veya onu çok sevdi mi, ona benzeyen veya onu çağrıştıran her şeyi çok fazla önemsiyor veya daha fazla dikkat kesiliyor. Örneğin, sevgilinizin ismi “Sinem” ise, çevrenizde ismi, Sinem olan herkes sizin için sıradan diğer insanlara göre bir adım önde oluyor. Haberlerde veya bir dizi filmde ismi Sinem olan biri sizin daha fazla dikkatinizi çekiyor veya daha sempatik gelebiliyor size. Konuyu çok uzatmadan. Sevgilinize alınabilecek en güzel hediyelerden biri de, şüphesiz onun isminin yazılı olduğu bu altın kolyedir. Sevgiliniz, şu an sizin artık eşiniz ise, eşinizi bu yılbaşında bu hediye ile onurlandırın! Elbette bütçeniz elverdiği ölçüde..

Sürpriz yılbaşı Hediyeleri

Sevgilinizin İsmine Özel Altın Kolye

Nefis yazı karakteriyle yazılmış ve sevgilinizin boynuna çok yakışacak kolye modellerinden bir diğeri, yine ismine özel olarak hazırlanmış İsim Yazılı Kolye! Yılbaşında kız arkadaşınıza en özel hediyelerden biri olarak bu kolyeyi armağan edebilirsiniz.

Sürpriz yılbaşı hediyeleri bayana

Sevgiliye Sürpriz Yılbaşı Hediyesi Kolye

İsim yazılı kolye modellerinden bir tane daha! Bir ucunda kelebek figürü bulunan bu romantik kolye ile sevgilinizin ne kadar narin ve zarif olduğuna gönderme yapabilirsiniz. Yılbaşı için en sürpriz hediyelerden biri olacak olan bu anlamlı kolyeyi şık bir hediye paketinde ve üzerinde de romantik hediye notunuzla birlikte vermeniz, kolyenin anlamını daha çok arttırmış olacak!

Kişiye Özel Fotoğraflı Ödül

Fotoğraflı Kristal Küp

Yılbaşı için en güzel en özel hediye nedir? Bu şekilde google’ın başının etini yediniz günlerdir. Buyurun size Yılbaşı için en güzel hediye! Lazer işlemesi ile bu küpün içerisine sizin ve eşinizin resminin yerleştirildiği bu cam küp ile, yılbaşında harikalar yaratacaksınız. Sürpriz Yılbaşı hediyesi böyle bir şey olsa gerek! Cam, madde olarak zaten insanoğlunun en büyük buluşlarından biri. Şeffaf olması sebebi ile suyun sert hali de diyebiliriz. Şimdi siz aslında sevgiliniz ile kendinizi sert bir su içerisine yazdıracaksınız. Bence yılbaşında en güzel fotoğrafınızı bu cam küp içerisine yerleştirip, sevgilinize bu ürünü hediye edin. Kesinlikle çok sürpriz bir hediye olacaktır.

Sürpriz yılbaşı hediyesi

Size Özel Film

Yani siz filminizde rol alan onlarca kişiye, sevgiliniz meltem’i ne kadar sevdiğinizi anlattırmak isteyebilirsiniz veya doğum günün kutlu olsun dedirtebilirsiniz yine benimle evlenir misin dedirtebilirsiniz. Filmin müzikleri de size ait. İstediğiniz müziği fon olarak kullanabilirsiniz. bence hem Yılbaşı için, hem de doğum günü için sevgilinize verebileceğiniz en güzel ve unutulması asla mümkün olmayacak sürpriz bir hediye olacak…


Sürpriz yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Beste

Eminim ki, bugüne kadar sevdiklerinize aldığınız tüm yılbaşı hediyelerine nazikçe teşekkür edip elinizin tersi ile bir tarafa almak isteyeceksiniz. Neden mi? Çünkü karşınızda acayip derecede orijinal bir hediye alternatifi var; Kişiye Özel Beste! Size özel hikayeden yola çıkılarak hazırlanacak olan Kişiye Özel Beste ile muhteşem bir yılbaşı hediyesine dönüşüyor. O’na olan duygularınızı sözlerle değil, müzikle anlatın! Sevgilinize yılbaşında içerisinde şarkınızın olduğu CD’yi çalarak, unutamayacağı çok özel bir sürpriz yapabilirsiniz.

Kişiye Özel Sevgili Eldivenleri

Kişiye Özel Sevgili Eldivenleri

Yılbaşı için hem bir sürprize, hem de romantik bir hediyeye var mısınız? Üç parçadan oluşan ve polar malzemeden üretilmiş olan bu şık kırmızı eldivenler, sizin ve sevgilinizin isimlerinizi taşıyacak. Sevgiliniz ile el ele soğuk kış günlerinde yolda yürümek sizin için artık daha keyifli ve romantik bir hal alacak, elleriniz asla ayrılmayacak ve üşümeyecek. Sevgiliniz sizin romantik biri olmadığınızı düşünüyorsa işte size çok güzel bir fırsat! Ona bu hediyeniz ile aslında ne kadar romantik olabileceğinizi ispatlayabilirsiniz. Artık bol bol karda ve soğukta üşümeden “Beraber yürüdük biz bu yollarda” şarkısını dillendirirsiniz.


Sevgiliye sürpriz yılbaşı hediyesiSürpriz yılbaşı hediyeleriSürpriz yılbaşı hediyeleri
Sevgiliye hediye sürprizleriSürpriz Yılbaşı hediyeleriErkek sevgiliye sürpriz yılbaşı hediyesi
Kız arkadaşa sürpriz yılbaşı hediyesiErkek sevgiliye sürpriz yılbaşı hediyesiErkeğe sürpiz yılbaşı hediyeleri
Kız arkadaşa sürpriz yılbaşı hediyesiErkeğe sürpriz yılbaşı hjediyesiErkeğe sürpriz yılbaşı hediyeleri
yılbaşı hediyeleri

CEVAP VER