Pratik El Yapımı Sevgililer Günü Hediyeleri

El yapımı sevgililer günü hediyesi ile sevgilinize kendinizin yaptığı bir hediye vermiş olmanız, ona verdiğiniz değeri de gösterecek güzel bir anı olacaktır. Bunun için çok fazla bütçenizin olması da gerekmemektedir. Pratik bir şekilde yapabileceğiniz pek çok hediye seçeneği bulunmaktadır.

Fotoğraf Albümlü Anı Defteri

el yapımı sevgililer günü hediyeleri

El yapımı sevgililer günü hediyesi seçenekleri arasında bulunan fotoğraf albümlü anı defteri çok hoş bir seçenektir. Bunun için yapmanız gereken şey sevgiliniz ile çekindiğiniz fotoğrafları bastırmanız olacaktır. Sonrasında ise aldığınız hoş bir deftere bu fotoğrafları yapıştırıp, yanındaki boş sayfaya da o fotoğrafı çekindiğiniz gün ile alakalı duygularınızı yazabilirsiniz. Anılarınızın bir arada toplanmış olması ve sizin duygularınızın yazığı bu defter, sevgilinizin çok hoşuna gidecektir.

Atıştırmalık Dolu Sevimli Kutu

Ev yapımı sevgililer günü hediyesi olarak sevgilinize içinde en sevdiği atıştırmaların olduğu sevimli bir kutu hazırlayabilirsiniz. Bunun için öncelikle kutu seçmeniz gerekecektir. Kalp şeklinde bir kırmızı kutu ya da pelüş kaplama bir kutu tercih edebilirsiniz. Kutuyu aldıktan sonra ise içini çikolata bisküvi renkli drajeler ile doldurun.

Ayrıca küçük notlar koyarak da sevginizi dile getirebilirsiniz. Genellikle kızlar için uygun olan bu hediye yöntemini erkek arkadaşınıza uyarlamak isterseniz de daha koyu renk bir kutu tercihi yapabilmeniz mümkündür.

Fon Müzikli Slayt Gösterisi

Her sevgilinin mutlaka bir özel şarkısı vardır. Bu özel şarkının arka fonda çaldığı bir slayt gösterisi hazırlayabilirsiniz. En güzel fotoğraflarınızın olduğu bu gösteri sevgilinizin de çok hoşuna gidecektir. Hatta fotoğrafların arasına sevginizi dile getiren güzel sözler de yazabilirsiniz. El yapımı sevgililer günü hediyesi kapsamında, zamanı olmayan ya da maddi durumu yeterli olmayan kişilerin alternatif olarak tercih edebileceği bir hediye seçeneğidir. Bu tarzdaki romantik hediyeler, aranızdaki bağı daha da çok güçlendirecektir. Film izleyelim dediğiniz sevgiliniz film beklerken, sizin aşkınızın başrolde olduğu bir slayt gösterisi izlemesi kulağa çok hoş gelmektedir.

Aşk Pizzası

Aşkınızı göstereceğiniz hediye seçeneklerinin illa ki eşya olması gerekmemektedir. Farklı bir seçenek olan aşk pizzası yapabilir, sevgilinize hoş bir hediye verebilirsiniz. Ev yapımı sevgililer günü hediyesi olarak pizzanızı kendiniz yapmanız mümkündür. Bunun için hamura kolaylıkla kalp şeklini verebilirsiniz. Sonrasında ise üzerine salça sosu döküp, kaşar peyniri rendeleyebilirsiniz. Hatta aşk pizzanızı konuşturabilir, sevgilinize sevgi sözcükleri yazabilirsiniz. Salamları küp küp doğrayıp istediğiniz yazıyı yazma imkanınız bulunmaktadır.

Aşk Dolu Bir Yemek Masası

Kadınların da erkeklerin de baş başa yemek yeme fikri oldukça hoşlarına gidecek bir fikirdir. Güzel ve romantik bir akşam yemeği sürprizi hazırlayabilirsiniz. Kendi el yapımı sevgililer günü hediyesi olarak takdim edebilir, romantik dakikalar yaşayabilirsiniz. Bunun için gerekli olan birkaç malzeme vardır. Işıklandırma için mum ve led ışıklardan alabilir ve mekanınızı süsleyebilirsiniz. Loş bir ortam daha romantik olacaktır. Masanın üzerini gül yaprakları ile donatabilir, hatta masaya giden gülden bir yol yapabilirsiniz. Bir şişe kırmızı şarap ve harika yemekler dolu masayı gören sevgiliniz, onun için yapmış olduğunuz bu hazırlığı görünce çok mutlu olacaktır.

LED Işıklarla Süslenmiş Fotoğraf Köşesi

Fotoğraflar el yapımı sevgililer günü hediyesi olarak çok hoş bir hediye alternatifidir. Kalp şekline getirdiğiniz pek çok fotoğrafı, led ışıklar ile çerçeveleyebilirsiniz. Bunun için çıkartacağınız fotoğrafların küçük boyutlarda olması gerekmektedir. Seçeceğiniz led ışığın da sarı tonlarında olması, fotoğraflarınızın daha romantik ve loş gözükmesine sebep olacaktır. Ayrıca bu fotoğraf köşesini gece lambası olarak da kullanabilmeniz mümkündür. Sevgiliniz ile çekindiğiniz fotoğraflardan oluşacak olan bu çerçeve ile size ait bir fotoğraf köşesi de oluşturmuş olacaksınız. Yatağınızın başına ya da kapının girişine ve ya salonunuza konumlandırabilirsiniz. Bu sayede de aşkınızı her daim görebilirsiniz.

Uçan Balonla Gelen Mesaj

Balonlar her kadının ilgisini çekebileceği gibi renkleri ile de hayranlık uyandırırlar. Siz de sevgilinize el yapımı sevgililer günü hediyesi vermek istiyorsanız, balonların büyülü dünyasından yararlanabilirsiniz. Uçan balon ile göndereceğiniz bir mesaj, sevgilinizin çok hoşuna gidecektir. Bunun için masallardan ilham alabilirsiniz. Rapunzel misali, evinin penceresinde sizi bekleyen aşkınıza balonlar aracılığıyla duygularınızı ifade edebilir, işyerinde olduğu zamanda da arkadaşlarının yanında farklı bir hediye almasını sağlayabilirsiniz. Aşkın rengi kırmızı bir balona bağladığınız ipin ucuna güzel bir mektup ya da birden fazla minik notların bulunduğu küçük bir kutu bir paket çikolata ile ona ulaştırabilirsiniz. Balonun elinizden kaçmaması için ayrı bir ip de kullanmanız size fayda sağlayacaktır.

Adına İstek Şarkı

Kadın ya da erkek fark etmeksizin sevgiliye verilebilecek en anlamlı ve akılda kalıcı hediyeler arasında onun adına sevdiği bir sanatçının sevdiği bir şarkısını seslendirmesi olacaktır. El yapımı sevgililer günü hediyesi kapsamında romantik, heyecan verici ve farklı bir hediye verebilirsiniz. Bunun için konsere gidebilir, orada da istek yaptırabilirsiniz. Eğer konsere gidecek fırsatınız yoksa sosyal medya aracılığı ile sesinizi duyurabilir, bunun için söylenecek şarkıyı kayıt altına alabilirsiniz. Sevdiği sanatçının sesinden adını duyan sevgiliniz için hem güzel bir hediye hem de hoş bir jest yapmış olursunuz. Onun için ne kadar uğraştığınızın farkına daha iyi varacak ve size olan aşkı daha da artacaktır.

Seni Seviyorum Pankartı

Aşkınızı cümle alem duysun istiyorsanız seni seviyorum pankartı tam size göre bir el yapımı sevgililer günü hediyesi olacaktır. Bunun için bir matbaaya gitmeniz yeterlidir. Sevgilinizin bulunduğu yerden görülebilecek şekilde aşk gösterinizi yapabilirsiniz. Ayrıca dış mekan volkanlar ile daha da görselliği yükseltip hoş bir görünüm yakalayabilirsiniz. Pek çok helyum gazlı balonu pankarta bağlayıp onu yükseltme seçeneğiniz de bulunmaktadır. Kendi adının yazdığı ve sizin duygularınızın ifade edildiği pankartı gören aşkınız, çok mutlu olacaktır.

Aşk Eldiveni

Sevgililer günü Şubat ayında olduğundan dolayı, aşkınızla içinizi ısıtırken elleriniz üşümesin. Sevgili eldiveni ya da aşk eldiveni bunun için harika bir el yapımı sevgililer günü hediyesi olacaktır. Bunun için örgü örmeyi bilmenize de gerek yoktur. Sadece bir sevgili eldiveni görselini örnek almanız yeterlidir. Yapmanız gereken şey, kumaşçıya gidip istediğiniz renkte veya desende kışlık bir kumaş almaktır. Sonrasında ise kumaşı el boyutlarında keserek, uygun bir iplik yardımıyla da birleştireceksiniz. Diğer eller için de ayrı boyutlarda birer eldiven yapmanız gerektiğini unutmayın. İşte sevgililer günü hediyesi için el yapımı hediyeniz hazır. Bu alternatif ile hem sevgilinize aşkınızı anlatacak hem de ellerinizin üşümemesini sağlamış olacaksınız.

Eğer örgü örmeyi biliyorsanız bunu elinizde de yapabilirsiniz. Şiş kullanılarak yapılacak olan eldiven için şiş numaranıza uygun bir ip seçmeniz gerekmektedir. koyu renklerde tercih edebilir, ya da aşkın rengi kırmızı tonlarda bir ip rengi seçebilirsiniz. Eldivenin dışında bere, atkı hatta kazak bile örebilmeniz mümkün. Kazak için sevgilinizin beden ölçülerini öğrenmeniz gerekmektedir. Eğer vaktiniz de azsa, atkı bere takımı örebilir, zaman kalması durumunda eldiven de örerek ona harika bir el emeği hediye verebilirsiniz. Sizin emek verdiğiniz bir şeyi kullanmak sevgilinizin çok hoşuna gidecektir.

CEVAP VER