Sevgililer Günü İçin Anlamlı Mesajlar

sevgiliye güzel mesaj

Sevgililer Günü yaklaşırken sevdiğimiz insanlara hediyeler hazırlamak, satın almak veya sürprizler yaparak, onlara unutamayacakları bir gün yaşatmak isteyebilirsiniz. Tüm hazırlıklarınızı tamamlamış olabilirsiniz. Lakin hediyenizin ya da sürprizin daha anlamlı bir hale gelmesini istiyorsanız, hediyenize duygularınızı kısaca anlatacak küçük notlar eklemeyi tercih edebilirsiniz. Bu yazımızda Sevgililer Günü için sevgilinize söyleyebileceğiniz anlamlı kısa mesajları bulabilirsiniz. Bu mesajlardan yola çıkarak kendi duygularınızı anlatan bir yazı oluşturabilir ya da bu mesajları kendi el yazınızla birlikte ufak kağıtlara yazarak sevgilinizi şımartabilirsiniz. Şimdiden Sevgililer Gününüzü ne hediye alınır ailesi olarak en içten dileklerimizle kutluyor ve sevgilinizle birlikte nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar geçirmenizi diliyoruz.

sevgililer günü mesajları

Herkes duygularını uzun uzun anlatmaktan hoşlanmaz. Kısa ve öz konuşmaların daha etkileyici olduğunu sizler de düşünebilirsiniz. Eğer uzun cümleler kurmaktan hoşlanmıyor ve duygularınızı kısaca ifade etmek istiyorsanız sadece “Seni Seviyorum” yazılı bir not yazmak yerine aşağıda sizler için hazırladığımız yazıları tercih edebilirsiniz:

En Etkileyici Sevgililer Günü Mesajları

• Elime bir kalem aldım ve sadece “seni” anlatmak istedim. Kelimelerin kifayetsiz kaldığına ilk defa şahit oluyorum. Ben seni, sana anlatamayacak kadar aşık olmuşum. Nice mutlu Sevgililer Günümüz olsun sevgilim…

sevgililer günü mesajları

• Seni ne kadar çok sevdiğimi merak ediyorsan, yağmurları izle ve yağmur damlalarını saymaya çalış. Sayamadığın her yağmur damlası kadar seni seviyorum. Sevgililer Günümüz kutlu olsun Sevgilim…

• Sen en karanlık geceme güneş gibi doğansın. Gönlümde varlığını sonsuza dek yaşatacağım ışığımsın. İyi ki varsın!

• Sen hayatıma bir anda güneş gibi doğup kalbimdeki tüm karanlığı yok edensin. Sen benim en parlak hayalim, geleceğimsin. İyi ki varsın sevgilim!

• Seni bazen öyle seviyorum ki kendi sevgimden bile utanıyorum. Seni böylesine güzel sevmek ve kalbimde böylesine güzel bir yere sahip olduğun için teşekkür ederim. Sevgililer Günü’müz kutlu olsun.

• Sana olan duygularımı anlatmaya kelimeler yetmese de biliyorum ki seni ne kadar sevdiğimi kalbinde hissediyorsun. Kalbimin en güzel köşesi daima sana ait olacak. Seni seviyorum!

• Senden ayrı kaldığım her dakika gökyüzüne bak. Aynı gökyüzüne baktığımız müddetçe ben senin, sen benimsin. Sevgililer Günümüz kutlu olsun hayatım…

• Eğer gökyüzü bir kağıt ve denizler bir şişe mürekkep olsaydı, sana karşı duygularımı anlatmaya ne gökyüzü ne de denizler yeterdi! Seni çok seviyorum…

• Kimi zaman elini gökyüzüne uzatıp yıldızları tutmak istersin fakat onlardan ne kadar uzak olduğunu anlayınca üzülürsün. Sen de benim yıldızımsın lakin senin bir farkın var. Sen benim kalbimde yer aldığın müddetçe daima yanımdasın…

• Gözlerini görebilmenin, kokunu hissedebilmenin umuduyla her sabaha uyanıyorum. Bunun umudu da olmasa hayatın bir anlamı kalmaz. Seni seviyorum.

• Kilometrelerce ötede olsak da sevgini hissetmek paha biçilmez bir duygu. İyi ki birlikteyiz sevgiliyim.

• Senden ne kadar uzakta olsam da senin yanında olabilmek için yanıp tutuşuyorum. Bir yudum sevgine hasret kaldım sevgilim. Seni hasretim kadar kucaklıyor, öpüyorum.

Birçok çift Sevgililer Gününde ayrı kalabilmektedir. Mesafelerin aşklarına engel olmasını istemeyen kişiler bugünler de sevgililerine özel sürprizler ve hediyeler hazırlamakta. Posta ya da kargo yoluyla ulaştırılan Sevgililer Günü hediyeleri içerisine küçük notlar koymak sevgilinizin yüzünde bir tebessüm oluşturmayı sağlayacaktır. Sevgilinize, nişanlınıza ya da eşinize onlardan uzak kaldığınız her an için duygularınızı dile getirmek istiyorsanız sizler için hazırladığımız aşağıda yer alan mesajları onlara söyleyebilir ya da yazabilirsiniz:

Sevgililer günü mesajları olarak sizler için hazırladığımız bu yazıyı umarız beğenmişsinizdir. Diğer tüm özel günlere ait mesajları bulmak için bloğumuzu inceleyebilirsiniz.

CEVAP VER