Erkeğe Sevgililer Günü Mesajları

İnternetin en kapsamlı ve en yaratıcı sevgililer günü söz arşivi ve sevgililer gününe özel mesajlar listesi nehediyealinir’da sizleri bekliyor. Sevgililer gününü anlamlı ve özel kılacak en özgün mesaj listesi şimdi burada sizlerle! Sevgililer günü dışındaki tüm özel günlerinizde güzel sözlerinize ek olarak sevgililer günü hediyesi de sevgilinize vererek ve resimli mesajlar göndererek, özel günlerinizi farklı ve özel kılmayı başarabilirsiniz.

Dünya üzerinde her şey aşk sayesinde daha büyük anlamlar ifade etmeye başlar. Aşk doruklarda yaşanan dünyadaki en güzel duygulardan biridir. Sevgilinizle aranızdaki aşk bağının kuvvetlenmesini sağlayan etkileyici sözleriyle, sevginizin üzerinden ne kadar zaman geçmiş olursa olsun, aşkınızı capcanlı tutabilirsiniz.

Sevgi adına en önemli günlerden birisi olan sevgililer günü için etkileyici romantik sözler yollamak isteyen her insan, bu sayfamızda bulunan romantik sevgililer günü sözlerinden istediğini tercih edebilir. Beyninizden geçirdiklerinizi en net şekilde sevgilinize yansıtacak ve sevgilinize aşkınızı ifade etmenizde size faydası olacak kısa sevgililer günü sözlerini nehediyealinir dışında başka hiçbir yerde bulamayacağınıza eminiz. Öte taraftan bazen milyonlarca kelimenin yaratamadığı etkiyi kısacık bir mesaj yaratabilir. Şimdi ise oldukça etkileyici ve kısa sevgililer günü sözleri sevgilinizi mutlu etmeye yetecek.

Aşk, bağlılık, özlem, hasret gibi duyguları eş zamanlı olarak yaşayan insanlar, sevgilisine hissettiklerini de haykırmak hatta paylaşmak ister. İnsanı mutlu eden ve hayatına anlam katan, en güzel duygudur aşk. Sevgilinize yollayacağınız mesajların etkileyici olması önemlidir. Neredeyse herkes için en yoğun hislerden biri olduğu için aşkı sevgiliye ifade etmek kimi zaman zorlu bir hale gelebilir. Kalbinizden geçenleri paylaşarak, aşkınızı ilan edebilirsiniz. Bu sayfadaki etkileyici sözleri sevgilinize mesaj olarak atabilir ya da direk olarak yüzüne de söyleyebilirsiniz. Böylelikle de sevgilinizi mutlu edebilir ve onunla birlikte romantik anlar geçirebilirsiniz.

* Bu dünyaya güçlü bir ebedi bağ ile girdik. Hayatımdaki varlığın, Rabbimin bana nimetidir. Seni her zaman seveceğim. Mutlu Sevgililer Günü diliyorum sevgilim.

* Sen çatlayan dudağımda bir damla su, içimdeki yaşama tutkusu, avuçlarıma düşen kar tanesi, sen her şeyimsin. Seni çok seviyorum biriciğim, sevgililer günümüz kutlu olsun.

Erkeğe sevgililer günü mesajları

* Sen yanımdaysan silinir gider tüm dertlerim. Unuturum dünyanın derdini tasasını. Ne olur sonsuza kadar hep benim yanımda ol. Aşkımız taptaze bir çiçek gibi hiç solmasın. Sevgililer günümüz kutlu olsun biricik bebeğim.

* Aşk: Hangi yönden eseceği hiç belli olmayan bir fırtınaydı! Sen de benim tutulduğum en büyük fırtınamsın. Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

* Seni ilk gördüğümde senin sihrine kapıldım. Ve şimdi deliler gibi sana aşığım. Sevgililer Günün kutlu olsun aşkım, sen gerçekten özelsin.

Erkeğe sevgililer günü mesajları

* Yar deyince kalem elden düşüyor. Gözlerim görmüyor aklım şaşıyor. Lambada titreyen alev üşüyor. Aşk’a hudut çizilmiyor sevdiğim. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

* Uyandığım her sabah, uyuyacağım her gece gözlerini görebilmek ümidiyle Sevgililer günümüz kutlu olsun.

* Allah’tan tek dileğim ömrüm seninle geçsin. Sevgililer günümüz kutlu olsun. Bu aşkın sonu finalde evlilik olsun. Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun!

* Doğan her güneşte seni içime çekmek sana sarılmak istiyorum. Nice mutlu yarınlarımıza ve nice doğacak güneşlerimize sevgilim. Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun!

Erkeğe sevgililer günü mesajları

* İyi ki benim olmuşsun, iyi ki seni çılgınlar gibi de sevmişim! Sen benim her şeyimsin… Sevgililer günümüz kutlu olsun. Seni daima seveceğim!

* Yıldızların ışıklarıyla parıldayan saçların, ellerimi mıknatıs gibi çeken güzel tenin ve mis kokunla hayatımdaki en güzel şeysin. İyi ki benimlesin. Sevgililer Günümüz kutlu olsun…

* Sen benim en güzel renklerim, nefes aldığım atmosferim ve yaşam sebebimsin. Seninle geçen her mevsim tek ve benzersiz… Zaman akarken aşkımız kalbimde daha da büyüyor. Sevgililer Günün kutlu olsun aşkım…”

Erkeğe sevgililer günü mesajları

* Sen benim nefesim, sen benim sebebimsin! Dünyamı değiştirdiğin için ne mutlu bana . Bu manzaranın adı aşk olmalı. Sevgililer Günün kutlu olsun biriciğim!

* Sen ve ben birer zerresi koca evrenin, savrulurken birbirimizi bulmuş gibiyiz. Ve tamamlanmak duygusuyla güneşli günlere gülümsüyoruz. Seni çok seviyorum.

* Hayatıma sensiz bir gün asla gelmemeli ve olsaydı bile, bunun hayatımın son günü olması isterdim. SENİ ÇOK SEVİYORUM… Sevgililer Günün Kutlu olsun aşkım.

Erkeğe sevgililer günü mesajları

* Yaşamın akıp gittiği tek düze bir dünyada kısılıp kalmışken şimdi olağan üstü renklere sebep olan sensin. Ve ben seninle birlikte olduğum için çok şanslıyım. Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

* Sen hayatımın en özel nimeti oldun. Sen varlığımın sebebisin ve sen benim yaşam sebebimsin. Sevgili kocam, sana romantik bir Sevgililer Günü diliyorum. Seni sonsuza kadar seveceğim!

* Bazı rüyalar vardır diğerler rüyalardan uzun sürer. Bazı rüyalar vardır bitmesini hiç istemezsin. Çünkü çok güzeldir. Benim en büyük ve en özel rüyam ise şu an bu mesajı okuyor. Sevgililer günün kutlu olsun!

Erkeğe sevgililer günü mesajları

* Aşk nеdir? Eğer bilmiyorsan bunu gеcеlеrе sor, sapsarı yüzlеrе, kupkuru dudaklara sor! Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

* Ve ben hayatımda sana sahip olduğum için bu dünyadaki en şanslı insanım! Sevgililer Günün Kutlu Olsun biricik tatlı kalbim!

* Mevsimler geçip giderken heyecanlı ve çocuksu bir halde, paketlenmiş bir armağan gibi yaşamı bağrımıza basıyoruz. Elele tutuşmuş görüntümüz her şeyden daha değerli. Günümüz kutlu olsun sevgilim.

Erkeğe sevgililer günü mesajları

* Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin… Sevgililer günün kutlu olsun!

* Ruh eşim, seninle gözlerimiz buluştuğundan beri bir kıvılcımın büyüdüğü tatlı bir enerjiye dönüştüğü doğru kalplerimizde. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

* Bana kendiyle beni sevdiren sevgilim. Varlığın bana güç katıyor ve senin neşen keyfimi yerine getiriyor. İşte bu 14 Şubatı bu yüzden seviyor, bu yüzden yaşıyorum.

* Seni çok seviyorum bir tanem! Nerede olduğumuz, birbirimize neler hissettiğimiz, neler sevip neleri sevmediğimiz umurumda değil! Çünkü sen benim tek değişmeyenimsin… İyi ki varsın.

Erkeğe sevgililer günü mesajları

* Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım! Seni ilk gördüğüm an nasıl seviyorsam yine öyle seviyorum. Gerçi bize her gün sevgililer günü ama adettendir yine Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun!

* Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgârlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Sevgililer günün kutlu olsun!

* Sevgililer günümüz kutlu olsun hayatımın biricik aşkı, güzel kalpli adam! Sen bana Sevgililer Günü için verilmiş en güzel hediyesin…

* Seni benden daha çok sevebilen kimse yok. Karım olarak sana sahip olduğum için çok mutluyum. Hayatımı tamamlamış olduğun için teşekkürler. Kalbimi yöneten kadın için mutlu Sevgililer Günü.

Erkeğe sevgililer günü mesajları

* Sen benim sevgilimsin ve ben kendimi dünyadaki en şanslı erkek gibi hissediyorum. Sen benim aşkımsın ve çok kutsanmış hissediyorum. Hayatımda olduğun için teşekkürler. Sevgililer Günü Kutlu Olsun Hayatım.

* Yaşama sebebim, başımı ve dünyamı döndüren biricik sevgilim… Sevgililer Günün kutlu olsun iyi ki varsın.

* Benim bu yılki hediyem sensin. Her günümü bana en güzel ve en özel şekilde yaşattıran Sevgilim… Sana minnettarım! Seni çok seviyorum.

* Geceleri yastığa başımı koyunca keşke senin nefesini hissetsem yanımda diyorum. Sana hep sarılmak, hep yanında olmak istiyorum. Keşke bu sevgililer gününde de yanında olabilseydim. Beni Affet biriciğim!

* Hiçbir sözcük ya da şiir yok bunu anlatmaya… Sadece dünyanın bilmesini istiyorum .. Seni prensesim tüm kalbimle seviyorum. SENİ ÇOK SEVİYORUM… Sevgililer Günün Kutlu olsun aşkım.

* Canım ilk sevgililer günümüz kutlu olsun. Seninle nice nice musmutlu yarınlara… Seni Seviyorum!

Erkeğe sevgililer günü mesajları

* Seni sevdiğim kadar yaşasaydım muhtemelen ölümsüzlüğün adını da aşk koyardım… Sevgililer günümüz kutlu olsun biricik aşkım!

* Sıcak bir tebessüm yakınlaşmadır diğer kişiye; birden döndürür bir kişiye. Geçmişe sığınıp anılara sığınsan bile, yetmez o ömür yalnız başına bir kişiye.

* Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin… Bil ki çok özlendin… Sevgililer günün kutlu olsun!

* Seni her gördüğümde kalbimde bir alev hissediyorum, sanki yanıyor. Çünkü seni tahmin edemeyeceğin kadar çok seviyorum… Sevgililer Günün Kutlu olsun can parçam.

Erkeğe sevgililer günü mesajları

* Sana olan duygularımı ifade etmek için kelimeler anlamsız ve güçsüz kalır. Büyük sevgimi ifade etmek için doğru kelime bulamıyorum. Benim için dünyanın tek anlamısın. Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun Hayatım.

* Hayatıma öyle girdin ki beni ben yaptın. Canım sevgilim, seni çok seviyorum.

* Seni öyle özledim ki… Kokun, gülüşün, gözlerin sanki yanı başımda. Seni soluyor, Seninle her anımı yaşıyorum! Seni çok seviyorum sevgilim. Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun…

Erkeğe sevgililer günü mesajları

* Yanımdayken, mutlu oluyorum. Elini tutarken, kendimi güvende hissediyorum. Seninle her özel duyguyu en güzel haliyle yaşıyorum. Gülüşümün en büyük sebebi olan adam, Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

* Hayatımda seninle birlikte dünyadaki en şanslı kadın gibi hissediyorum. Kendini çevremizde sevilen, bakımlı ve korunan hissediyorum. 2019 Sevgililer Gününün kutlu olsun aşkım!

* Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım. Seni daima ilk gördüğüm zamanki gibi seveceğim!

Erkeğe sevgililer günü mesajları

* Sen hayatıma girdin ve güneş bulutların arasından belirdi. Birden bire yaşam değişti. Hayatımın bir parçası olduğun için teşekkürler. Sevgililer Günün Kutlu olsun meleğim.

* Ne istediysem sende buldum. Senden öncesi yok! Bilmiyor hatırlamıyorum! Sanki seninle var olmuş, sanki doğmuşum. Beni artık bende arama. Ben sen olmuşum, sen de ben! Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun!

* Hiçbir sözcük ya da şiir yok bunu anlatmaya… Sadece dünyanın bilmesini istiyorum. Seni yani yakışıklı prensimi tüm kalbimle seviyorum.

Erkeğe sevgililer günü mesajları

* Seni düşünmediğim gün, günüm eksik. Seninle tanışana kadar hayatım eksikti. Beni canlı hissettirdiğin için teşekkürler. 2020 yılının bizim için güzel geçmesi dileğimle, Sevgililer günümüz kutlu olsun.

* Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, bеni yaşatan tеk duygu anladım ki yalnızca senmişsin bebeğim. Sevgililer günümüzü kutluyorum.

* Beni kendine aşık ettiğin için sana minnettarım! Beni bir prenses gibi hissettirdiğin, gözlerime aşkla baktığın ve yarınlarımıza umutla sarılmamı sağladığın için teşekkürler sevgilim! Kucak dolusu sevgiler ve öpücükler!

Erkeğe sevgililer günü mesajları

* İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu… Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim… Sevgililer günümüz kutlu olsun…

* Gözlerine ve tatlı gülüşüne vurulmuştum ben! Bir kez daha güzel gözlerini görebilmek için yanıp tutuşuyordum, sonrasında benim oldun. İyi ki birlikteyiz, seni çok seviyorum.

* Sana yüreğimden bir kelebek uçurdum. Aramızdaki mesafelere inat dağları, denizleri aştı. Yanağına bir öpücük kondurdu. Sevgililer günümüz kutlu olsun canım aşkım.

* Sana bahçeden gül değil, güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Erkeğe sevgililer günü mesajları

* Bahçeden gül değil, güneşten atom koparıp getirmek isterdim. Ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

* Bundan böyle bize her gün Sevgililer Günü olacak Aşkım! iyi ki varsın, iyi ki sevgilimsin!

* Gökyüzü dönüyordu ve bugüne uyandım adeta. Sevgililer Günü kutlu olsun aşkım, iyi ki varsın.

* Sevgilim, sana olan aşkım denizler kadar derin ve gökyüzü kadar engin. Ve ben hayatımda sana sahip olduğum için en şanslı adamım! Sevgililer Günün Kutlu Olsun tatlım!

Erkeğe sevgililer günü mesajları

* Ellerimiz daha birbirine dokununca tutuşmuştu kalplerimiz. Gözlerin gözlerimin önünden hiç gitmiyordu. Kıyafetlerim, o güzel bakışların ve muhteşem sesin… O anda kala kaldım bir süre.

* Aşkın ne olduğu, ne hissettirdiği kısacası aşkın bir tarifi yok bende! Hoş geldin kalbime sevgilim. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

* Birimizin diğerini anlamadığı bir an yokken bu huzura neden şaşırıyoruz ki? Kelimelere gerek kalmayan duygulu bakışların üzerimden eksik olmasın. İyi ki varsın. Sevgililer Günü Kutlu Olsun.

Erkeğe sevgililer günü mesajları

* Sevgililer günümüz kutlu olsun bir tanem! Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları ise bir mevsimde seninle yaşamaya razıyım.

* Sen bana bir yaşam sebebi verdin. Beni her gün mutlu ettin ve etmeye de devam ediyorsun. Teşekkür ederim sevgilim, iyi ki benimlesin!

* Sevgilim yarınlarımın romantik sabahı, romantik sabahlarımın yarınlarısın. Sevgililer günümüz kutlu olsun sevgilim.

* Hayat boyunca senin yanında olmak, beni çok mutlu ediyor. Yaşım ilerledikçe seni daha çok sevmeye söz veriyorum. Gücüm oldukça söz veriyorum. Mutlu Sevgililer Günü, sevgili kocam.

Erkeğe sevgililer günü mesajları

* Sevgi sana hissettiklerimi anlatmak için çok zayıf bir kelimedir. Bu hayat, sana aşık olduğumu delice ifade etmek için çok küçük bir zamandır. SENİ ÇOK SEVİYORUM… 14 Şubat Sevgililer Günün Kutlu olsun aşkım.

* Bazеn bana ahmakça bir soru sorarlar; “Hayatında biri var mı” diyе. Oysa ki benim hayatımda biri hiç olmadı. Aslında birinin ellerine bağlı bir hayatım var. Sevgililer Günü kutlu olsun aşkım!

* Bu güne kadar hissettiğim en güçlü duygular sana, sana uzananlar sevgilim. Bir mucizenin yansıması olarak, Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Erkeğe sevgililer günü mesajları

* Sana bir kelebek gönderdim yanağına aşk dolu bir buse kondursun diye. Sen de hissettin mi sevgilim? Bu ilk Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun!

* Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim… 14 Şubat Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun!

* Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice 14 Şubat’lara.

* Sen bu dünyadaki en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel; ancak herkesin hak edemeyeceği kadar da özelsin. Seni çok seviyorum aşkım, Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Erkeğe sevgililer günü mesajları

* Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya varım seninle… Daha nice sevgililer gününü beraber geçirmek dileğiyle.

* Her baktığın yerde, her dokunduğun şeyde ben olmak isterdim. Sana biraz daha yakın olabilmek için şu an inan nelerden vazgeçerdim. Ah biricik sevgilim… Bir gün bu hasret bitecek biraz daha dayan! Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun.

* Sevgiyle büyüdüğümüz yaşamda daima el ele kalmak dileğimdir. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

* Soluduğum her nefeste ve baktığım her yerde seni düşünüyorum. İyi ki varsın hayatım. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

* Hayatıma sensiz bir gün asla gelmemeli ve olsaydı bile, bunun hayatımın son günü olması isterdim. Sevgililer Günün Kutlu olsun aşkım.

Erkeğe sevgililer günü mesajları

* Gözlerimde tutuyorum seni, gözyaşlarım sen. Kalbime hapsettim seni, her atışı sen. Sevgililer günümüz kutlu olsun sevgilim.

* Gülüşünü aklıma mıhladığım bu yılların yanında Sevgililer Günü nedir ki, mevsimler nedir? Her an bizim, her başlayan gün bana en güzel hediyen. Biriciğim iyi ki varsın.

* Yüreğim hafif ıslaktır benim kuytu köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kez güneşe asmaktan. Sevgililer günün kutlu olsun aşkım.

* Aşkım, Bu sevgililer gününde yanında değilim belki ama sana olan sevgim hep kalbimde, hemen yanı başında. Seni çok özledim. Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun!

* Bir parça aşk, bir okyanusa benzer. Ne kadar uzak olsam da sana bir parça aşkına bir yudum su kadar muhtacım. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

CEVAP VER