Erkek Arkadaşa El yapımı Yılbaşı Hediyesi

Erkek arkadaş için Noel hediyeleri peşinde misiniz? Erkek veya erkek arkadaşlarınızı sadece bu yaratıcı hediyelerle değil, aynı zamanda düşünceli oluşunuzu ve zanaat becerilerinizle de şaşırtın. Noel, sevdiklerinizi daha önce hiç olmadığı kadar özel ve size daha yakın hissettirmek için en iyi zamandır. O halde gelin en özel hediyeleri beraber derleyelim.

Papyon

Bu Noel, erkeğinizi birdenbire şaşırtacak! Ve ona kumaşı kendisi seçme seçeneği bile verebilirsiniz! Papyon yapma işi oldukça basit ve istediğini renk de yapabileceğiniz bir iştir.

Kendi Albümünüzü Oluşturun

Hikayenizi anlatmak için güzel bir hikâye kitabı! Bu, sizin ve kocanızın sonsuza dek değer verebileceğiniz bir hediye.

Kavanozda El Yapımı Mumluklar

Bu mumluklar, yatak odasını siz ve kocanız için daha da iyi bir sığınak haline getirmek için mükemmel bir katkı olacaktır!

Kendi Albümünüzden Hatıralık Bir Armağan

Bu harika bir hediye fikri olup yapması oldukça basittir. Mini fotoğraf kitapları güzeldir ve tüm değerli anılara dönüp bakmak çok eğlencelidir.

Resimli Yastık

Bir yastığa basmak için sevdiğiniz bir fotoğrafı seçin. Bu çok eğlenceli bir fikir ve el emeği olduğu için oldukça değerlidir.

Kuru Fırçalanmış Saksı

İlişkilerinizle birlikte büyümelerini izlediğiniz için bitkiler her zaman erkek arkadaşlar için güzel Noel hediyeleri yapar. Pişmiş toprak ekiciyi beyaz boya ile kaplayın ve ardından üstüne parlak renkler ile hafifçe fırçalayın.

Sanatını Göster

Erkek arkadaşınız amatör bir fotoğrafçıysa, çarpıcı fotoğraflarını benzersiz şekillerde göstererek hobisini destekleyin. Büyülerini korumak için en sevdiği fotoğraflardan bazılarını profesyonelce bastırın ve tüm misafirlerinin keyfini çıkarması için sergileyebilirsiniz. Yeteneğini göstermekle kalmayacak, kesinlikle onu daha fazla fotoğraf çekmeye teşvik edecektir.

Dokuma Yastık

El dokuması ipliklerden yapılmış ev yapımı bir kırlent, bir tahta daire ve bir yastık parçasıyla sarılabilirsiniz. Birlikte yeni taşındıysanız, bu aynı zamanda harika bir yeni eve taşınma partisi hediyesi! İçin süper bir fikirdir.

T-Shirt çerçeveli duvar sanatı

İşte ona sizin için ne kadar önemli olduğunu hatırlatacak bir Noel hediyesi için bir ilham kaynağıdır. En sevdiği eski tişörtünü alın ve kesinlikle seveceği bu 20 dakikalık işi yapın!

Kol Saati

Erkek arkadaşınız belirli bir tarzı seviyorsa, ev yapımı bir duvar saati yapın. Klasik doğal ahşaptan cesur ve modern bir renge kadar, parçalar oldukça ucuzdur ve bunu onun için yaptığınızı bilmekten hoşlanacaktır. Arkayı imzalayın veya tarihi daha da özel kılmak için tatlı bir not yazın.

Doğal tıraş seti

Esmer şekerli yüz peelingi, ev yapımı tıraş kremi ve keskin görünmesini ve kendini zinde hissetmesini sağlayan iki bileşenli tıraş kremi içeren bu tamamen doğal tıraş setiyle eski günleri taklit edin.

Battaniye örmek

Erkek arkadaşınız için Noel hediyesi ile fotoğraflarla süslenmiş bir battaniyeyle kucaklaşın. Rahat aksesuar, önümüzdeki soğuk mevsim için mükemmeldir.

Ev bitki bahçesi

Taze otlar, herhangi bir ev bahçesine veya mutfağa en iyi katkılardan bazılarıdır. Bir dizi dağlanmış mason kavanozu toprak ve taze otlar ile doldurun ve en sevdiğiniz otsu tarifler veya kokteyl fikirleriyle erkek arkadaşınıza hediye edin.

Aşçılık dersi

Mutfakta profesyonel ise, tamamen yeni bir şeyler öğrenmesi için ona bir dizi yemek pişirme dersi verin. Peynir yapımı dersleri çok popülerdir ve bu onun becerilerini geliştirmesi için harika bir yoldur. Başka bir benzersiz sınıf, sirke ve yağları ve hatta ev yapımı makarna derslerini kapsayabilir.

Seyahatlerinizi belgeleyin

Eğer bir numaralı seyahat arkadaşınızsa, maceralarınızın hikayesini ister dünyanın dört bir yanında ister burada evde sergileyin. Seyahatten ilham alan bir defteri veya fotoğraf kitabını hikayeler, resimler ve önemli tarihlerle doldurun. Bu, siz giderken seyahatlerinizi de takip etmenin harika bir yoludur. Tüm anılarınızın parmaklarınızın ucunda olmasını seveceksiniz.

Yola çık

Erkek arkadaşın açık yola aşıksa, ona sürüşünün en iyi durumda kalmasına yardımcı olacak bir hediye ver. İster bir motosiklete veya bisiklete binse de sevdiği eski model spor arabasını hafta sonları bir tur atmak için dışarı çıkarmayı seviyor olsun. Her şeyin sorunsuz çalışmasını sağlamak için yeni bir lastik seti veya bir alet çantası kesinlikle takdir edilecektir.

CEVAP VER