İlginç Sevgililer Günü hediyeleri

Hediye fikirleri

Gelin, 14 Şubat Sevgililer Gününde, bu sefer bir değişiklik yapıp, sevgilinizi şaşırtacak ilginç bir hediye sevgilinize armağan edin. Sevgiliniz ile uzun soluklu bir ilişkiniz varsa, muhtemelen sevgilinizin doğum günü hediyesi, ilişkinizin yıl dönümü, veya bayram, yılbaşı gibi, bir çok özel günde sürekli benzer tipte hediyeleri almaktan artık sıkılmışsınızdır. Hediye alma konusu artık sizin için bir keyiften çıkıp, işkenceye dönüşmeye başlamıştır. Şimdi bir de Sevgililer Günü yaklaşıyor, acaba sevgililer gününde ne hediye alsam diye, sizi yine bir telaş sarmaya başlamıştır. Sürekli olarak sevgilinize, özel hediye veya aşkınızı ifade edecek türden hediyeler düşünmekten vazgeçip, bunun yerine sevgilinize ilginç ve unutulmayacak türden hediyeler bakıyorsanız, size iyi bir haberim var, bunun için doğru yerde hediye araştırıyorsunuz. Biraz da kendi reklamımı yapayım değil mi? Aşağıda sizin için belirlediğim ve sevgililer günü için ilginç bazı hediye tavsiyelerim olacak. Sevgililer gününde sevgiliye ilginç hediye arayanlar için umarım faydalı olur. Bu yazıyı sevgililer gününe kadar sürekli güncellemeye çalışacağım. O yüzden lütfen ara ara yeni hediye tavsiyesi var mı diye sitemi ziyaret edin…

Sevgililer Günü için İlginç Hediye Tavsiyeleri


ilginç sevgililer günü hediyeleri

Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak

Sevgililer gününde kız arkadaşınıza hem ilginç hem de gururunu okşayıcı bir hediyeyi Google esprisi ile vereceksiniz. Merak etmeye başladınız değil mi? Binlerce, hattta milyonlarca kez arama motoru olarak kullandığınız Google ile bir gün sevgilinize şirin bir sürpriz yapabileceğiniz aklınızdan bile geçmezdi:) Sürprizimiz kısaca şöyle; Yan tarafta gördüğünüz bu kupa bardak kişiye özel olarak hazırlanıyor. Bu ilginç kupa bardak ise şöyle hazırlanıyor. Siz Google Amcaya “Dünyanın En Güzel Kızı Kimdir?” diye soruyorsunuz, O da Sevgilinizin ismini ve 4 adet görsel fotoğrafı karşınıza çıkartıp “Bunu demek istediniz?” şeklinde arama sonucu listeliyor. Sevgililer günü için bundan daha hoş ne sürpriz olabilirdi ki:)))


ilginç sevgililer günü hediyeleri

Kişiye Özel Instagram Yastık

Hazır söz Google ile sevgililer günü sürprizi yapmaktan açılmışken, bir diğer sürpriz önerisi ise, Dünya’nın en çok ziyaret edilen ve en beğenilen fotoğraf paylaşım sitelerinden biri olan Instagram ile ilgili. Kare şeklinde tasarlanmış olan ve dört bir tarafını 8 adet göndereceğiniz fotoğrafın yerleştirileceği Kişiye Özel Instagram Yastığa ne dersiniz? Hem dekoratif, hem de oldukça şık bir sevgililer günü hediyesi öyle değil mi? Özellikle erkeklere bu ürünü kız arkadaşlarına hediye etmeleri yönünde tavsiye ediyoruz.


ilginç sevgililer günü hediyeleri

925 Ayar Gümüş Kolye ve Gerçek İnci Tanesi

İstiridye kabuğu içerisinde bulunan doğal inci tanesi ve kolyesi için ilginç bir hediyedir demekten ziyade kusursuz bir hediye demeyi tercih ederim. Bayan sevgiliye sevgililer günü hediyesi ne alınır derseniz, 925 ayar gümüş kolye zincirine ve kolye ucuna sahip olan, güneş kadar parlak ve çekici bu kolye modelini önerebilirim. Üstelik son derece şık bir kadife kutu içerisinde satılıyor. Bayan Sevgilinize 14 Şubat Sevgililer Gününde İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye hediye ederek O’na verdiğiniz değeri layıkıyla gösterebilirsiniz.


Hadi Mutluluğa Akalım Kupa Bardak

Hadi Mutluluğa Akalım Kupa Bardak

Sevgililer günü için ilginç bir hediye düşünenlere önerebileceğim, romantik ve şaşırtıcı bir kupa bardak önerim var. Sevgililer günü diye, sürekli aşk temalı hediyeler almaya mecbur değilsiniz. Siz bu sefer hediye konusunda cesurca davrandınız ve ilginç bir hediye seçmeyi yeğlediniz. Bunun için öncelikle sizi tebrik ederim. Belki de sevgiliniz size hitap ederken, minik kuşum diye hitap ediyordur kim bilir. Özellikle bayanlar, sevgililerine genelde, “Minik kuşum, aslanım” diye hitap ederler, tabi bu tanımlamalar, sevgilisi için aslında bir şirinlik sıfatıdır. Neyse lafı uzatmadan, resmini gördüğünüz ilginç hediye, mutluluğa motosikletle yelken açan (temsili) aşıkların kupası! Sevgililer günü için ilginç ve güzel bir hediye olacağı düşüncesindeyim.


ilginç sevgililer günü hediyeleri

Çakmaklı Kol Saati

Çakmaklı Kol Saati ile erkek arkadaşınıza şaşırtıcı bir sevgililer günü armğanı verebilirsiniz. Bunun dışında en altta bulabileceğiniz ilginç bir ürün daha var. Dokunmatik ekran, çok fonksiyonlu ve asla yanınızdan ayıramadığınız telefonunuza, kendinizden başkasının el sürmesine içiniz razı gelmemiş olabilir ama, bu kural Heykel El Telefon Tutucuyu gördükten sonra değişecektir. El şeklindeki tasarımı ile ona cep telefonunuzu güvenle teslim edebilirsiniz! Siyah ve beyaz renk seçenekleri ile Heykel El Telefon Tutucu, masanızın en dikkat çekici elemanı olmaya geliyor! Ofis içerisinde telefonunuzu güvenle koyabileceğiniz bir yer bulamıyor musunuz? O halde bir de Heykel El Telefon Tutucuyu deneyin! Hem kolayca telefonunuzu kullanabilecek, hem de görenleri şaşkına çevireceksiniz! Bu özel ve son derece ilginç ürünü ister kendiniz için satın alın, ister erkek arkadaşınıza sevgililer günü hediyesi olarak armağan edin!


Çok Seviyorum Aşk Drajeleri

Çok Seviyorum Aşk Drajeleri

Sonunda bunu da yaptılar ve aşkın ilacını buldular! Çok Seviyorum Aşk Drajeleri, kansızlığa, uykusuzluğa, kolesterole, baş ve diş ağrısına iyi gelir diyemeyiz, ama kalplere çok iyi geleceğini şimdiden söyleyebiliriz. Rengarenk orijinal ilaç kutusu şeklinde tasarlanmış ve üzerinde “Seni Seviyorum” yazılı, kişiye özel hazırlanan Çok Seviyorum Aşk Drajeleri, üzeri çikolata ile kaplı badem drajelerden oluşuyor! Prospektüsüne istediğiniz esprili ve romantik mesajlarınızı yazdırabileceğiniz Çok Seviyorum Aşk Drajeleri ile, kız arkadaşınıza çok ilginç bir sevgililer günü hediyesi verebilirsiniz!


Aşkbiyotik Kapsülleri

Aşkbiyotik Kapsülleri

Aşkınızdan dolayı kalbiniz mi sızlıyor? Size bir Aşk şurubu verelim hemen bu sızıyı keser! Aşk, kalbe çok iyi gelen bir şurup gibidir! Kalbinizin sağlığı için Aşk şurubunu hiç aksatmadan, sabah akşam aç/tok karna hiç fark etmez sürekli içmelisiniz! İşin gırgırı bir yana, yukarıda görmüş olduğunuz ilaç kutusu şeklindeki esprili ve son derece ilginç sevgililer günü hediyesine alternatif olarak, yine orijinal şurup şeklinde tasarlanmış olan Aşkbiyotik Kapsülleri var! Ürün ile ilgili fiyat ve detaylı bilgileri için “Detaylı İncele” butonuna basmanız yeterli!


Dökülen Kahve Görünümlü Masa Lambası

Dökülen Kahve Görünümlü Masa Lambası

Tüm ilginçliği ile herkesin dikkatini çekecek olan Dökülen Kahve Görünümlü Masa Lambası sevgilinize de verebileceğiniz en ilginç sevgililer günü hediyelerinden biri. O, aklınıza geldiğinde zaman duruyorsa, kalbiniz yerinden fırlayacak gibi oluyorsa, parmak uçlarınızda bile heyecanın ritmini duyuyorsanız, o halde siz resmen aşıksınız! Kişiye Özel Aşk Melekleri Ürünleri işte bu duyguyu referans almış çok romantik ürünlerden oluşuyor! 7 farklı çeşidi (Masa Saati, Duvar Saati, Mouse Pad, Puzzle, Magnet, Sihirli Kupa Bardak) bulunan ve kişiye özel hazırlanan bu şahane hediyelikler ile, sevgililer gününde sevgilinize hem çok sıra dışı bir armağan vermiş olacaksınız, hem de kalbinizdeki aşkı Ona en iyi şekilde hissettirmiş olacaksınız!

Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları

Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları

Yastık kılıfları üzerinde yer alan çöp adamlar, kendi dillerince aşkı anlatmaya çalışıyorlar! 4 farklı modeli bulunan ve kişiye özel olarak hazırlanan Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları ile, kız arkadaşınıza unutulmaz ve çok ilginç bir sevgililer günü hediyesi hazırlayabilirsiniz! Bu yastıkları yan yana koyduğunuzda, hem romantik hem de anlamlı bir bütünsellik oluşturuyor! Örneğin yastık modelinin birincisinde; birinci yastıkta elinde güçlü bir mıknatıs bulunan kız karakteri, diğer yastıkta ise bu çekim gücüne karşı koyamayan erkek figürü yer alıyor! İkinci yastık modelinde ise; Birinci yastıkta çizgi erkek figürü denize şişe içerisinde aşk mesajını koymuş, diğer yastıkta ise bu mesajı mutlulukla bekleyen bir kız figürü yer alıyor! Kişiye Özel Çöp Adam Yastıklarına ait diğer modelleri ve taşıdıkları anlamları görmek için “Satın Al” butonuna tıklamanız yeterli.


Araba Lastiği Masa Telefonu

Erkeğe İlginç Sevgililer Günü Hediyesi

Erkekten canını isteyin ama, gözü gibi baktığı arabasının anahtarını istemeyin! Çünkü erkekler ile arabaları arasında bayanların pek de anlam veremedikleri çok güçlü bir bağ vardır! Bu durumu daha iyi anlatabilmek için başka bir örnek daha verebiliriz; Tıpkı erkeklerin, çiçekler ile konuştuklarını iddia eden kadınları anlamadıkları gibi! Otomobil sevdalısı bir erkek arkadaşınız mı var? O halde sevgililer günü için hediyeniz şimdiden hazır demektir! Erkek arkadaşınıza tıpkı orijinal bir otomobil lastiği şeklinde tasarlanmış (Dişli dış yüzeyi, çelik jant görüntüsü) Araba Lastiği Masa Telefon armağan edebilirsiniz! Ahizesini kaldırdığınızda ortasından ışıkları yanan Araba Lastiği Masa Telefonu, erkek arkadaşınızın çalışma masasına çok ilginç bir hava katacak.


Game Of Thrones Stark Hanesi Cam Kupa

Game Of Thrones Stark Hanesi Cam Kupa

Önemli olan sonuç ise, kimin haklı olduğunun ne anlamı var? Bay ve Bayan Her Zaman Haklı Kupa Bardak, kimin haklı, kimin haksız ayrımını gözetmeksizin, herkesin hakkını teslim eden ve yine herkesi haklı bulan bir bardak! Bu hali ile çok hümanist ve çok insancıl! Üzerinde “Bay ve bayan her zaman haklı” yazısı bulunan ve erkek için bıyık, bayan için ise dudak figürleri yer alan bu kupa bardaklardan sevgililer günü için bir tane kendinize, bir tane de sevgilinize alabilirsiniz! Bu şekilde hem kendinizin, hem de sevgilinizin haklılığını savunmuş olursunuz! Acaba “Bay ve bayan her zaman haklı” cümlesinde “Bayan” sözcüğünü daha evvel mi yazsaydım? 🙂 Bu ürüne aşağıda ulaşabilirsiniz.

Kişiye Özel Aranıyor Sertifikası

Kız Arkadaşa İlginç Sevgililer Günü Hediyesi

Merak etmeyin, kalbinizi çalan o “Azılı sevimli hırsız”, her eyalette, her köşe başında aranıyor. Bunun için bir şerif ve beraberinde 10 adamı görevlendirildi! İşin şakası bir tarafa, klasik sevgililer günü hediyelerinden sıkıldıysanız, kız arkadaşınıza hem romantik mesajlar verebileceğiniz, hem de son derece ilginç bir hediye olma özelliği taşıyan Kişiye Özel Aranıyor Sertifikası düşünülebilir! Kovboy Filmlerinden anımsayacağınız bu muhteşem “Aranıyor” ilanı bu sefer romantik bir hediye olarak karşımızda! Üzerine kız arkadaşınızın fotoğrafını bastırıp, ismini yazdırabileceğiniz, ahşap çerçevesi ile Kişiye Özel Aranıyor Sertifikası sevgililer gününün en ilginç hediyelerinden biri!


Telefon Klübesi Dokunmatik Gece Lambası

Telefon Kulübesi Lamba

Kız/erkek arkadaşınıza değişik bir 14 Şubat Armağanı vermek isterseniz, İngiliz Telefon Kulübesi şeklindeki bu lamba bir hayli hoş ve dikkat çekici. Akıllı telefonlarda oyun olarak yüklü olan, herhangi bir yerine dokunulduğunda komik sesler çıkartan ve insanların konuşma taklitlerini ince ses tonu ile geri yansıtan, çocukların sevimli kahramanı komik Tom’u sanırım biliyorsunuzdur. Akıllı cep telefonu olan babalar ve anneler derin bir nefes alabilirler artık! Çünkü sırf sevimli kedi Tom’u konuşturmak için, saatlerce telefonunuzu rehin alan çocuklarınız, artık telefon oyunundaki Tom’u değil, gerçek kedi tom’u konuşturacak ve sevecekler. Tıpkı akıllı telefon uygulamasındaki gibi oyuncak Tom’a dokunduğunuzda da, Tom sizi taklit edecek ve komiklikler yapacak. Çocuklar için güzel bir karne hediyesi veya doğum günü hediyesi düşünenler için, bu sevimli oyuncağı tavsiye ederim. Bu ürünü aynı zamanda içindeki çocuk ruhunu gizleyemeyen sevgiliye, ilginç sevgililer günü hediyesi olarak tavsiye ediyorum.

ilginç sevgililer günü hediyeleri

Kitap Kasa

Tolkien’in meşhur Yüzüklerin Efendisi kitabından beyaz perdeye uyarlanmış ve gişe rekorları kıran filmini izlemişsinizdir. Filmde Gandalf ve arkadaşlarının, gücü ve iktidarı simgeleyen yüzüğü ve yüzüğü taşıyan Frodo’yu korumak için, orta Dünyada ki karanlık güçlerle, börtü böcekle nasıl kıyasıya mücadele ettiğine şahit olmuşsunuzdur. Filmde dostluk ve arkadaşlık, yani yüzük kardeşliği çok güzel işlenmişti. Bu filmde en fazla dikkat çeken karakter ise, hiç şüphesiz uzun ak sakalları, sevimli yüzü ve karizmatik görüntüsü ile Gandalf’tı. İşte o Gandalf’ın elindeki mistik asa, şimdi bir kitap ayracı ve kalem şeklinde karşınızda. kitap okumayı seven sevgiliniz için ilginç ve orjinal bir sevgililer günü hediyesi olabilir. Bu ürüne en altta ulaşabilirsiniz.

Dönen Küp Resim Çerçevesi

Dönen Küp Resim Çerçevesi

Kocaman, bahçesinde havuzlu bir evim olsa, ilk yapacağım şey, evime bir bilardo masası ve ahşaptan yapılmış harika bir piyano almak olacaktır. Ama benim gibi, eminim ne kadar çok insan benzer şeyler hayal ediyordur. Gerçi sahip olduğumuz, maddi ve manevi her şey için bir yerde şükür etmek gerekir ama yine de hayal kurmak da parayla değil ya! Evinizde belki bir piyano yok ama bir piyanoyu aratmayacak derecede orijinaline yakın piyano askılık olabilir. Sevgililer gününde sevgilinize, alışılmışın dışında ilginç bir hediye düşünürseniz, sevgiliniz için güzel bir ev hediyesi olabilecek piyano anahtar ve aksesuar askılığı, size sevgililer günü hediyesi olarak tavsiye ederim.

İlginç Sevgililer Günü Hediyesi

Nostaljik Dikiş Makinesi Müzik Kutusu

Günümüzde evlerdeki bilgisayarlar, Plazma televizyonlar veya CD çalarlar ne ifade ediyorsa veya ne kadar gerekli şeylerse, eskiden dikiş makineleri de, evlerin vazgeçilmezleri ve en çok kullanılan araçlarıydı. Ayak pedalı ile çalışan bu eski dikiş makineleri ile el emeği göz nuru dikiş nakışlar ve işlemeler yapılırdı. Eski tip dikiş makineleri günümüzde belki çok nadir, Anadolu’nun muhtelif yerlerinde vardır ama, büyük şehirlerde olduğunu pek tahmin etmiyorum. Neyse, nostalji olsun diye ve çekmecesini çektiğinizde size müzik keyfi yaşatacak bir dikiş makinesi müzik kutusuna sahip olmak ister misiniz? Belki de bu ürünü sevgilinize sevgililer günü için hediye edersiniz kim bilir. Ben bu ürünün, masa üstü dekoratif bir süs eşyası şeklinde, bayan sevgili için çok güzel bir sevgililer günü hediyesi olabileceğini düşünüyorum.


Erkeğe ilginç sevgililer günü hediyesi

Haydut Maskeli Kupa Bardak

Zippo çakmakların nasıl bir gerçek efsane olduğunu birçoğumuz biliriz. Belki sigara kullanmıyorsunuzdur ki bence en iyisini yapıyorsunuz, çakmak taşımak için illa da, sigara kullanmak gerekmez değil mi? Gerçi bahsedeceğim ürün bir çakmak da değil aslında. Zippo çakmak ile tıpa tıp aynı güçlü LED ışıkları olan bir fener aslında. Tasarımı ve güçlü led ışıkları ile cepte taşınması kolay şık bir fener! Erkek Sevgilinize, ilginç bir Sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız, bence bu ürünü düşünebilirsiniz… Sevgiliniz bu hediyesi ile artık karanlıkta da kalmayacak, çünkü çakmak üzerindeki güçlü Led ışıkları yolunu bulmasında, anahtar deliğine anahtarını sokmasında veya elektrik kesintilerinde asla karanlık sıkıntısı yaşamayacak.


erkeğe ilginç sevgililer günü hediyesi

Mini Masa Üstü Futbol Oyun Seti

Evinizde veya ofisinizde lavaboyu kullanan misafirlerinizin, burun şeklindeki sıvı sabunluğu gördüklerinde, yüzlerinin alacağı şekli şimdiden merak ediyorum açıkçası. Karadenizliler’in en meşhur oldukları fiziksel özelliği kemerli burunlarıdır, hediye olarak önerdiğim burun, kemerli olmasa da, kesinlikle orijinaline çok yakın bir burun hem de, bu burun sıvı sabunluk olarak kullanılıyor. Dikkat çeken ve enteresan olan bu ürünü, sevgililer gününde erkek sevgilinize hediye edebileceğiniz gibi, ofis ve ev hediyesi olarak da düşünebilirsiniz. İlginç hediyeye dair bütün kriterleri yerine getiren çok güzel bir hediye olduğunu düşünüyorum.

ilginç ve orijinal hediye

Sihirli Şişe Tutucular

Şimdi ben sizlere bu şişenin zincir üzerinde dengede durduğunu söylesem, bana inanır mısınız? Yani orijinal hediye bu değilse artık hangi hediye orijinal denilebilir, ona siz karar verin. Bu bir şişe tutucu. Bence orijinal bir ev hediyesi olarak düşünülebilir bir ürün…Zincir Şişe Tutucu nikel kaplama dır ve zincirleriyle hayret verici bir görüntü oluşturuyor. Hemen hemen bütün şişelere uygun olan bu göz alıcı sihirli zincir, şişelerinizi adeta havada asılı duruyor gibi gösterecek. Sevdiklerinizi bu sihirli hediyeyle şaşırta bilirsiniz! Bu şişe tutucusu evlerin en çok bahsedilen objesi olacak. İlginç sevgililer günü hediyeleri kategorisinde önerebileceğim en iyi hediyelerden biri.


nostaljik arabalar

Nostaljik Arabalar

Nostaljik arabalarla erkek arkadaşınıza kusursuz güzellikte masa üstü dekoratif süs eşyası armağan edebilirsiniz. Güzel bir manzara görmeye ne kadar da hasret kaldık öyle değil mi? Gözlerimize ve ruhumuza hitap edecek, doğa manzaralarını artık sadece yılda bir kez gittiğimiz tatillerde görebiliyoruz. Artık evlerimizin perdelerini araladığımızda, karşımıza dev beton yığınlarından ve yüzlerce otomobilden başka maalesef başka bir şey çıkmaz oldu. Ne kedi, ne köpek, ne de bir kuş! Gökyüzündeki güneşi bile neredeyse göremiyoruz. Gerçeği olmayacaktır ama, evinizi sevimli hayvanlardan oluşan biblolarla süslemek ister misiniz? Ya da bir eve hediye veya çocuklara doğum günü hediyesi olarak da düşünebilirsiniz. Bence çok da güzel bir hediye fikri olacaktır. Bu ürüne de en altta ulaşabilirsiniz.

Sevgiliye Hediye

Heykel El Kalemlik

Çalışma masamızda bazen o kadar çok ıvır zıvır oluyor ki, mesela cetvel, makas, maket bıçağı, fosforlu kalem, tükenmez kalem, kurşun kalem daha neler neler… Bunların hepsini bir arada tutmak için kalemlik kullanmak neredeyse kaçınılmaz oluyor. Bir de en lazım olan anlarda, mesela yaptığınız işi için makas lazım, ama makas ortada yok! Nereye koymuştunuz acaba? Ee! o an tamda işinize konsantre olmuşsunuz ne olacak şimdi? Hadi bakalım, kalk da makas bul şimdi! Bütün buna benzer sorunları çözmek için yumruğunuzu masaya vurmanın zamanı geldi! Hem de bu heykel el kalemlik ile. Lafı fazla uzatmadan, dağınık bir çalışma masası olan erkek sevgilinize Sevgililer günü için ilginç bir hediye düşünüyorsanız, size bu şık kalemliği tavsiye edebilirim.


Clock Safe - Saat Kasa

Gizli Saat Kasa

Sevgilinize; içerisinde özel eşyalarını saklayabileceği, hem şık bir duvar saati, hem de kasa görevi gören bu sıra dışı saatten armağan edebilirsiniz. Ya da aşağıda bulabileceğiniz Bilardo Duvar Saatini. Şayet bilardo meraklısı bir erkek arkadaşınız varsa o zaman bu saatin anlamı bir kat daha artacaktır. Kesinlikle almanızı önerdiğim bir hediye… Üzerindeki bilardo topları manyetik yeşil çuha üzerinde dönerek zamanı bildiriyor daha ne olsun? İlginç hediye arayanlar için çok isabetli bir hediye… Bilardo sevenlerin vazgeçilmezi olacak bu ürün ile, evinizin veya ofisinizin duvarlarını alışılmışın dışında bir aksesuar ile tamamlayabilirsiniz. Manyetik Bilardo Saat’teki topların sihirli dönüşünü izlerken zamanın nasıl geçtiğini asla anlayamayacaksınız. Ürün hakkında: 1 adet AA pil ile çalışır. Paketin içine pil dahil değildir.


sevgililer günü hediyesi

Tünel Ayna

Dünyaca ünlü pop starlar veya tiyatro sanatçıları, gösteri ve oyunlarından önce kendilerine ayrılmış bir odada, etrafında yüzlerce ışıl şıl aynanın karşısında makyajlarını yaparlar ya hani! Ben işte o aynaya bitiyorum. Sanatçının kendisini özel hissetmesi için sanırım, öyle bol ışıklı bir ayna tasarlanmış… Gerçi daha sağlıklı makyaj yapmaları ve kendilerini daha iyi görmeleri için olduğu kesindir de. Neyse şimdiki ürün, içerisinde bol ışık yansımasının olduğu özel bir çerçeve ayna! Siz de sevgilinizin kendisini özel hissetmesi için özel bir ayna arıyorsanız, buyurun! Sevgili için çok özel bir hediye olacağı kesin.


erkek için orijinal ve ilginç hediye

Şövalye Kılıcı Şemsiye

Erkeklere alınabilecek ilginç hediyelerden bir diğeri yan tarafta fotoğrafını görmüş olduğunuz kılıç şeklinde bir şemsiye… Sizce de değişik bir hediye sayılmaz mı? Erkek arkadaşınız hem yağmurdan korunacak , hem de kendini bir kahraman gibi hissedecek… Belki de için de bir william wollace vardır kim bilir? Sıra dışı hediye arayanlar için iyi bir fikir olabilir. Romantizmin doruklarında sevgiliniz ile yürürken, yağmur başladığında da kılıcınızı çıkararak hem kendinizi ve sevgilinizi hem de kıyafetlerinizi yağmurun gazabından koruyabileceksiniz. Bu hem şık hem de çok hafif Şövalye kılıcı şemsiyeyi yanınızda taşırken kar ve yağmur size asla dokunamayacak! Kılıcınızı bir şövalye edasıyla çıkarıp yağmuru anında savuşturacaksınız. Şövalye kılıcı şamsiye ile hiçbir zaman yağmura hazırlıksız yakalanmayacaksınız, yanınızda her zaman yağmura karşı çıkacak bir kılıcınız olacak.


Nostaljik Ahşap Radyo

Nostaljik Ahşap Radyo

İddia ediyorum, belki de yüzlerce sevgililer günü hediye fikri aklınıza gelmiş olabilir ama fotoğrafını gördüğünüz, böylesine sıra dışı bir hediye fikri aklınıza gelmemiştir. Efendim, bu gördüğünüz ürün bir bıçaklık, ama diğer bıçaklıklardan farklı olarak bir kalp şeklinde tasarlanmış. Eşinize aşkınızı bu kalp şeklinde tasarlanmış bıçaklıkla ifade edebilirsiniz. Artık bıçakla işi bittiğinde, bıçağı yerine koyarken keyif mia lır, hüzün mü duyar takdir eşinizin. Bu ürünü annelere de, hediye edebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye edebileceğim ilginç hediyelerden. Mutfaklar kalpten bıçaklıkla daha şık ve orjinal duracak.


İlginç Sevgililer günü hediyesi

Amfi Hoparlör

Müzik keyfinizi doya doya her ortamda yaşamak ister misiniz? Sevdiğiniz ve biraz yüksek sesle dinlemekten keyif aldığınız şarkılar, laptop, cep telefonu, iPad gibi cihazların dahili hoparlörlerinden maalesef çok fazla etkileyici olamıyor ve yüksek ses ile bizlere şarkı dinleme keyfi yaşatmıyor. İşte bu amfi tam da bu sebeple üretilmiş bir ürün. Sevgililer günü için sevgilisine ilginç ve sıra dışı bir hediye düşünenlere önerebileceğim bu ürün, 4 Adet AAA pil ile 6 Saat kesintisiz ve yüksek ses ile müzik keyfi yaşatıyor. Piknik veya tatillerde müzik keyfiniz yarım kalmayacak ve sevdiğiniz şarkıları doya doya yüksek sesle dinleme imkanı bulacaksınız. Belki de sevgiliniz ile sahilde, romantik bir akşam vakti, kumların üzerinde cep telefonunuzdan ikiniz için çalan şarkıları birlikte söyleyeceksiniz…


Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak

Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak

Sıradan bir çakmağı, cebinizden çıkartır sigaranızı yakar ve masa üzerinde gelişi güzel neresi boş ise, oraya koyarsınız! Çoğu zaman o çakmak, koyduğunuz yerde unutulur! Tekrar marketten bir çakmak daha alırsınız ve benzer bir kader o yeni çakmak için de geçerlidir! Sürekli olarak bir yerlerde çakmak unutmanızın altında yatan en önemli neden, ona vermediğiniz değerden ileri gelmektedir! Çünkü sizin için çok sıradandır ve hiçbir anlamı yoktur! Oysa ki, Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak, öyle bir yerlerde unutabileceğiniz sıradan bir çakmak değildir! Çünkü üzerinde en değer verdiğiniz kişinin ve kendinizin fotoğrafı vardır! İki tarafına da fotoğraf bastırılabilen Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak ile, sevdiklerinizi özlediğiniz tüm anlarda, cebinizdeki çakmağın üzerine bakmanız yeterli olacaktır. Sevgiliniz için anlamlı ve aynı zamanda ilginç bir sevgililer günü hediyesi düşlüyorsanız, Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak iyi bir tercih olabilir!


Sevgililer günü için ilginç hediye

Sinema Klaketi Foto Çerçeve

En mükemmel , en şahane fotoğrafınızı, sinema film karesi şeklinde bu çerçeveye koyup, fotoğrafınızı daha ilgi çekici yapabilirsiniz. Sevgililer günü için, sevgilinizle birlikte çektirdiğiniz en güzel fotoğrafı, bu sinema klaket resim çerçevesi içerisinde sevgilinize hediye edin… Fotoğraflarınıza dikkat çekmenin en iyi yolu, fotoğraflarınızı iyi bir şekilde sergileyebileceğiniz çerçeveler kullanmaktır. Gördüğünüz sinema klaketi şeklindeki resim çerçeveliği size ait fotoğrafları en iyi şekilde sergilemeniz için tasarlandı. Özel günler için sevgilinize gönül rahatlığı ile hediye edebileceğiniz ve fiyatı ile göz dolduran bu ürünü hediye olarak tavsiye ederim.


Sevgililer günü için ilginç hediye

Portatif bükülebilen kablosuz Led Işığı

Bu ürün sizlere, gece ışıklardan kimseleri rahatsız etmeden kitap okuyabilme keyfi yaşatacak, aynı zamanda daracık karanlık bir yere ışık tutabilme rahatlığını yaşatacak, belki de tamir etmek istediğiniz ufak tefek, yakından görmenizi gerektirecek bir takım keşif veya onarım faaliyetlerinizde size ışık tutacak kim bilir. Ya da el işi yapmaya çalışan, size çoraplar, kazaklar örmeye çalışan babaanneniz için faydalı bir alet olacak. Şu bir gerçek ki; bu 4 Adet LED ışığı önünüzü aydınlatacak portatif ışık çok işinizi görecek çok! Pil ile çalışan portatif ışık, bükülebiliyor ve ister boynunuzda, isterse bir yere tutturarak işlerinizi rahatlıkla yapabiliyorsunuz… Bu ürün de yine oldukça ilginç bir sevgililer günü hediyesi olabilir.


sevgililer günü hediyeleri

Yıldız Işıklandırması Projektör

Büyük şehirlerde yaşıyorsanız, çimlerin üzerine sırt üstü uzanıp kafanızı iki elinizin arasına alıp, huşu içerisinde gökyüzünü izleme şansına sahip değilsiniz demektir. Ama korkmayın, siz yıldızlara gidemiyor olabilirsiniz, yıldızlar şimdi sizin yatak odanıza girecek! Evinizde bol yıldızlı, romantik ve masalsı seksi bir atmosfer yaratmak istiyorsanız görmüş olduğunuz bu yıldız ışıklı projektör lamba, evinize inanılmaz bir ambiyans katacak. Sevgilinizin odasında da gidebilecek harika ve dinlendirici bir gece lambası olarak da düşünebilirsiniz… Sevgiliniz için yıldızların altında uyumak onlar için oldukça keyifli olacaktır. Bu ilginç ürünü sevgilinize, sevgililer gününde hediye edebilirsiniz.


Sevgililer günü için ilginç hediye

Şeffaf Transparan Oyun Kartları

Sevgilinizin oyun kağıtları ile arası nasıl? Sever mi? Şayet cevabınız evet ise ve sevgiliniz iskambil kağıt oyunlarından keyif alıyorsa, size çok orijinal ve şık oyun kağıtlarından bahsedeceğim şimdi. Efendim, resimde de gördüğünüz üzere, bu beyefendinin elindeki oyun kağıdı şeffaf yani transparan! Şeffaf olması dışında, aynı zamanda Plastik malzemeden yapılmış bu ürün oldukça dayanıklı ve su geçirmiyor. Yani bu oyun kağıtları ile dilerseniz havuz başında dilerseniz plajda rahatlıkla iskambil oynayabileceksiniz. Korkmayın, şeffaf oyun kağıdının arka yüzü, arkadaşınıza elinizde ne olduğunu göstermiyor. Ayrıca kağıt hırsızlığı yaparak oyun kazanan arkadaşınız bu transparan oyun kağıtlarını pek sevemeyecek! Sevgililer günü için erkek arkadaşına uygun fiyatlı, ilginç bir hediye arıyorsanız, hediye seçeneği olarak aklınızda bulunsun derim. Bu ürünü ilginç bir ev hediyesi veya oyun oynamayı seven dostlarınıza doğum günü hediyesi olarak da düşünebilirsiniz.


Sevgililer günü için ilginç hediye

LED’li Kitap Okuma Büyüteci

Sizin de başınıza gelmiş midir acaba, özellikle aynı odada uyumak zorunda olan öğrenciler ve karı kocalar için, belli bir saatten sonra kitap okumak, uyuyan kişi yada kişilere rahatsızlık veren bir durum olduğu için, en sevdiğiniz kitabı okuyamadan uyumak zorunda kalırsınız. Bu oldukça sinir bozucu bir durumdur. Tam da okuduğunuz kitabın en heyecanlı yerinde, eşinizin “Sen hala uyumadın mı?” ya da “artık kapatsan şu ışığı, uyuyamıyorum” şeklinde sitemkar ve biraz da sinirli sözlerini duyarsınız. Şimdi size güzel bir üründen bahsedeceğim. Hem güzel, hem de çok faydalı. Artık karanlıkta köşe bucak kitap okumak zorunda kalmayacaksınız! Bahsedeceğim ürün, led ışıkları ve büyüteci ile kitap okuyan gözlerinize çok iyi bakacak! Led ışıkları ve büyüteç özelliği sayesinde, kitaptaki en küçük detayları bile rahatlıkla yatağınızda okuyabileceksiniz. Yoğun bir şekilde rapor hazırlayan, veya bir sonraki güne sunum yapmak zorunda olan , örneğin; doktor, muhasebeci, öğretmen, avukat gibi meslekteki arkadaşlarınıza alabileceğiniz en güzel ve en ucuz hediyelerden biri… Sevgililer Günü için ilginç bir hediye arayanlar için, tavsiye edebilirim.


Sevgililer günü için ilginç hediye

Çikolata Not Defteri

Bir hediyenin iyi olması demek, o hediye çuvalla para ödemeniz gerektiği anlamına gelmez. Hediye gönülden gelen bir duygu olduğu için, önemli olan sizin, karşınızdaki kişiyi düşünmüş olmanız ve ona bütçeniz ölçüsünde küçük de olsa bir hediye almış olmanızdır. Yani hediyedeki olay tamamen, hatırlanmak ve önemsenmek üzerine kuruludur. Elbette siz de hayatınızda sizin için özel ve önemli olan kişilere, bütçenizin elverdiği ölçüde hediyeler seçeceksiniz. Herkes sevgilisine bir ferrari veya iPhone telefon alamıyor bu hayatta. Şimdi size çok tatlı bir hediyeden bahsedeceğim! Yeryüzünde herkesin en çok sevdiği tatlılardan biri olan çikolata, şimdi şık bir not defteri olarak, karşımızda. Hatta tasarımcısı bu not defteri o kadar güzel tasarlamış ki, sanki ucundan gerçek bir ısırık alınmış gibi… Dikkat ederseniz, ucunda diş izi bile var. Bu ürünü, Sevgililer Gününde, sevgilinize de hediye edebilirsiniz. Fiyatı cazip, ilginç ve iyi bir hediye olur kanaatindeyim.


Sevgililer günü için ilginç hediye

Balık Şeklinde Kalem

Eminim bugüne kadar yüzlerce kalem kullanmışsınızdır ama kullandığınız veya gördüğünüz hiçbir kalem, bu balık kalemler kadar etkileyici ve ilginç olmamıştır. İddialı bir laf mı ettim? Biraz sonra yazdıklarımı okuyunca bence siz de bana hak vereceksiniz. Efendim, bu kalemlerin birbirinden farklı onlarca modeli var, köpek balığı şeklinde olanı var, Balina şeklinde olanı, kılıç balığı, çekiç balığı, levrek daha sayamadığım bir çok modeli var. Bu bir mavi tükenmez kalem ve bu kalemin baş kapak kısmı ise balın kafası! Yaklaşan 14 Şubat sevgililer günü için sevgilinize uygun fiyatı ile ilginç bir sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız bence bu fiyata olabilecek en iyi hediyelerden biri. Verdiğim linkte ürün detaylarını göreceksiniz, oradaki editör arkadaş güzel de bir tavsiyede bulunmuş; Balık burcu olan veya balık hafızalı diye dalga geçtiğiniz sevdiğiniz arkadaşlarınıza da bu ürünü hediye edebilirsiniz.


Sevgililer günü için ilginç hediye

Fotoğraf Makinesi Lensi TERMOS

Profesyonel fotoğraf makinelerinin lenslerine benzeyen bu ilginç termos da, yine benim sevgiliye ilginç sevgililer günü hediyesi tavsiyelerim arasına girmeyi başardı. Gerçekten de ürün başlı başına orijinal bir ürün. Sevgilinize alacağınız bu hediye ile, artık uzun yolculuklarda, dilerse yanına sıcak, dilerse de soğuk içeceklerini alabilecek ve içeceği hep aynı sıcaklıkta korunmuş olacak. Görüntüsü çok orijinal olduğu için, yazın deniz kenarında, yani kızgın kumda içeceğini dilediği gibi muhafaza etmiş olacak. Bu ürünü dostlarınıza doğum günü hediyesi veya çocuklara okula içecek götürmeleri için hediye edebilirsiniz…


Sevgililer günü için ilginç hediye

Hareketli Mini Masaj Aleti

Şehir yaşamı, uzun seyahatler, hareketsiz bir yaşam ve benim gibi masa başı iş yapanlar için, eklem yeri ağrıları veya boyun ağrıları belli bir süre sonra ciddi bir sıkıntı kaynağı olmaya başlayabiliyor. Bunu önüne geçmenin en iyi yolu spor veya belirli periyotlarla egzersiz yapmaktır. Ama gelin görün ki, bir çoğumuz bırakın spor yapmayı, ailesini bile yeterli derecede görmeye zaman bulamıyor. Ben de tam bu noktada çantanızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz ve özellikle sırt ve boyun bölgelerinize, hatta saçlarınızda dökülme oluyorsa, kafanız üzerinde kan damarlarında gezdirebileceğiniz portatif bir masaj aleti öneriyorum. Bu ürünün en önemli özelliği her yere rahatlıkla taşıyabilmeniz ve pil ile çalıştırabilmeniz, uzun seyahatlerde yanınızdan ayırmayacak olmanız. Erkek arkadaşınıza, eşinize, kankanıza veya babanıza farklı bir sevgililer günü hediyesi arıyorsanız uygun fiyatı ile dikkat çeken bu hediyeyi önerebilirim.


Sevgililer günü için ilginç hediye

Enerjisini Sebze ve Meyveden Alan Saat

 

Çocukların büyük bir bölümü, (özelikle ilkokul ve ortaokulda okuyan çocuklardan bahsediyorum), bilime ve yeni şeyler keşfetmeye pek meraklı olurlar. Evlerinde yeni bir şeyler keşfetmek için, evin altını üstüne getirirler, evde ne var ne yok ortalığa dökerler. Bu durum, evini düzenli tutmaya gayret eden anneleri biraz rahatsız etse de, çocuğunun yeni bir şeyler öğrenecek olmasının verdiği mutluluk sebebi ile bu duruma göz yumarlar. Ben bu noktada bu tip meraklı çocuklar için, çok güzel bir doğum günü hediyesi önereceğim. Bütün enerjisini sebze ve meyvelerden alan bir dijital saat! İster bir patatesten, isterseniz elma ve armut hiç fark etmez. Bu ürünü aynı zamanda, Sevgilisine ilginç hediye düşünenler ve ofis, bürolar için de ilginç hediye kategorisi içerisinde tavsiye ederim.


Sevgililer günü için ilginç hediye

Manyetik Havada Duran Dünya

Yine bu ürün hediyenin en ilgincini arayanlara! Fotoğrafını gördüğünüz üründe, gezegenimiz olan Dünya’nın hiçbir yere temas etmeden, havada asılı kaldığını görüyorsunuz. Bu ürün de, ofis veya bir ev için alınabilecek en orijinal en etkileyici dekoratif hediyelerden biri. Aynı zamanda çocuklar için de oldukça faydalı, yeryüzündeki ülkelerin, denizlerin, göllerin hangisinin, nerede olduğunu öğrenmeleri açısından harika bir ürün. Böyle bir ürünün de aynı şekilde bir çalışma masası üzerinde olduğunu hayal edin! Görenler kesinlikle hayrete düşecek. Coğrafya öğretmenleri için de kesinlikle ideal bir hediye. Bir şeyleri keşfetmeye meraklı çocuklar için de önerebileceğim güzel bir hediye. Aynı zamanda ilginç sevgililer günü hediyesi arayanlar için de ideal ve güzel bir hediye.


Sevgililer günü için ilginç hediye

Renk Değiştiren LED Mumlar

Gece uğradığınız bir bara veya özel bir mekana, bir de gündüz gözü ile bakarsanız içeri bile girmek istemeyeceksiniz eminim. Mesela, dekoratif kiremitlerle örülmüş bir bar duvarına güneş ışığının içeri girdiği bir vakit girip baktığınızda, üzerini o kadar tozlu ve o kadar biçimsiz görürsünüz ki, anlatamam! Bence bu tip yerleri güzelleştiren tek şey renga renk ışıktır. Doğru ışık kullanıldığında demek ki, bulunduğu ortama muhteşem bir hava katıyor. Ben barlardan bahsettim siz bana bakmayın. Evinizi veya sürekli bulunduğunuz bir ortamı romantik bir havaya sokmak istiyorsanız, renk değiştiren Led ışıklı mumları tavsiye ederim. Çok da güzel bir ev hediyesi olacağı kanaatindeyim. Ayrıca sevgililer günü için sevgilinize bir ev hediyesi olarak veya sevgilinizin doğum gününde de hediye edebilirsiniz.


Sevgililer günü için ilginç hediye

En Baba Tavla Ustası

Başka bir ülkede de oynanıyor mudur emin değilim ama, biz Türklerin gelenekselleşmiş en keyifli ve en çok üzerinde geyik yapılan oyunlarının başında tavla oyunu gelir. Tavla, sadece sıradan bir oyun değildir, tavla muhabbet demektir, tavla rekabet demektir, yine tavla müthiş bir eğlence demektir. Tavla oyununu çok seven ve her yenilgisine bir kulp arayan sevdiklerinize komik ve esprili bir hediye kesinlikle çok eğlenceli ve güzel bir hediye olacaktır. Kişiye Özel olarak hazırlanan ve özel çerçevesi içerisinde en Baba Tavla Ustası Sevgililer günü için ilginç hediye kategorisi içerisine girmeyi fazlası ile hak ediyor.


Sevgililer günü için ilginç hediye

Masa üzeri Düzenleyicisi Ağaç

Bazı insanlar için, bulunduğu ortamın dağınık olması durumu psikolojilerini ciddi bir biçimde olumsuz etkiler. Özellikle masa başı iş yapan insanlar için, düzgün ve verimli bir çalışma için olmazsa olmaz şey, düzenli ve derli toplu bir masa düzenidir. Yoksa ciddi şekilde, iş performanslarında düşüşler yaşarlar. Düzenli olmayı ve tertipli bir çalışma şeklini benimseyen insanlara, çalışma masalarını bir düzene sokabilmeleri için hediye olarak önereceğim bu ürün, bir ağaç şeklinde ve içerisine kalem koyabileceğiniz gibi, yine ağacın dallarına sizin için önemli hatırlatıcı notlarınızı ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda ağaç şekli ile, masa üstü için çok güzel bir dekoratif ürün! İlginç ve güzel bir hediye düşünenler için bu hediyeyi tavsiye ediyorum…


Sevgililer günü için ilginç hediye

Mini Lava Lamba

1960 yıllardan günümüze hala tüm dünyada büyük ilgi gören lava lambaların küçülmüş versiyonu ile karşınızda. Elinize alıp salladığınızda renkler ve ışıklar dünyasında büyülü bir yolculuğa girmiş olacaksınız. Lava lambanın hipnotize edici etkisinin olduğunu da belirtmek isterim. Şayet lava lamba hakkında daha evvel bir deneyiminiz yoksa, tam olarak neden bahsettiğimi anlamanız ne yazık ki mümkün değil. Ama Geç Kalmış da sayılmazsınız. Dokunmatik sensörü sayesinde, Mini Lava Lambayı salladığınızda aktif hele geliyor ve rengarenk ışıklar saçmaya başlıyor. Mini Lava Lamba ile inanılmaz bir şekilde stresiniz dağılacaktır. Çocuklara doğum günü hediyesi veya sevgililer gününde sevgilinize ilginç bir hediye olarak düşünülebilir.


Orijinal hediye

Kahve Fincanı Duvar Saati

Sevgilinize, Sevgililer Günü için veya onun doğduğu gün olan, yaş gününde ilginç ve değişik bir hediye düşünüyorsanız, size önerebileceğim en iyi hediyelerden biri, görmüş olduğunuz şık ve içinde kahve varmış gibi duran duvar saati. Beyaz, kırmızı, yeşil, siyah gibi renkleri bulunan kahve fincanı duvar saati, sevgilinizin odasına veya evine alabileceğiniz harika dekoratif ürünlerden biri. Gerçekten üzerindeki fincanda kahve varmış gibi duran bu fincan duvar saati görenleri hayrete düşürecek. Sevgililer Günü için kırmızı bir gül ile birlikte verebileceğiniz en iyi hediyelerden biri… 1 Adet AAA pil ile çalışır.


Erkeğe sevgililer günü hediyesi

Kredi Kartı Boyutunda Fener

Şimdi tavsiye edeceğim hediyenin romantik bir hediye olmadığının farkındayım, ama gerçekten ilginç ve sıra dışı bir ürün olduğu için, erkek sevgilinize sevgililer günü hediyesi olarak sizlere önermek isterim. Görmüş olduğunuz bu ürün, cüzdanınızda taşıdığınız bir kredi kartı boyutlarında ve hemen hemen o incelikte bir ürün. Paslanmaz çelikten üretilmiş ve 10 yıl süresince pile gereksinim duymadan çalışabiliyor. Şimdi böyle bir ürünü nasıl sevgililer günü hediyesi olarak veya doğum günü hediyesi olarak önerdin diyebilirsiniz, ama gerçekten ilgi çekici, orijinal ve aynı zamanda tasarım harikası olduğu için, belki bu tarz ilginç bir sevgililer günü hediyesi almak isteyen olabilir diye, erkeğe sevgililer günü hediyesi olarak önermek istedim.


Erkeğe sevgililer günü hediyeleri

Orijinal Tablet Bilgisayar Kılıfları

Daha çok geçmişte yaşayan erkekler için, veya o zamanın deyimi ile “Er kişi” için lazım gelen üç önemli şey vardı; At, Avrat, Silah! Bu söz bugün geçerliliğini yitirse de biraz şekil değiştirmiş durumda. Günümüzde er kişi için; iPhone, iPad, LigTV, bunlar çok önemli bir ihtiyaç durumunda. Şaka bir tarafa da, sevgililer günü için erkek sevgilisine klasik hediyeler dışında, onun ihtiyacını tamamlayacak bir hediye arıyor olabilirsiniz. Erkek arkadaşınızın tablet bilgisayarı varsa şayet, güçlü ve orijinal bir tablet bilgisayar kılıfı sevgililer günü için veya doğum günü için erkeğe orijinal hediye olarak size tavsiye edebilirim. Tablet bilgisayarınıza ultra güçlü ve özel bir kılıf arıyorsanız Dynomighty Tablet Case tam da size göre. İkon tablet bilgisayar kılıflarının suya, toza, lekeye dayanıklı yapısı sayesinde, hem tarzınızı hem bilgisayarınızı koruyabileceksiniz.


ilginç ve değişik orijinal hediyeler

Seksi Bayan Bacağı Şişe Açacağı

Bu tip ürünlere tasarımı açısından bayılıyorum. Siz kullanır mısınız bilmem ama cidden kimin aklına böyle bir şişe açacağı yapma fikri geldiyse, bana sadece o kişiyi kutlamak kalır. Evinde veya ofisinde, ilginç alet edevat kullanmayı seven, sevdiklerinize alabileceğiniz harika ve bir o kadar ilginç bir hediye olur. Metal seksi bir bacaktan, şişe açma fikri kesinlikle takdire şayan. Yetkililere sesleniyorum! Bu şişe açacağının gerisi ile ne yapılacak veya ne zaman tasarlanır bacağın geri kalanı? Şişelerinizi açmaya yardımcı bu açacak aynı zamanda magnet göreviyle buz dolabınızın da üzerini süsleyecek. Seksi şişe açacağı sevgililer tarafından çok kıskanılacak ama, metalden üretilmiş olması sayesinde başına kolay kolay da bir iş gelemeyecek. Maç izleme günlerinde erkek arkadaşlarınız ve size hizmet edecek Bayan Bacağı Şişe Açacağı 9 cm boyu ile tüm şişelerin üstesinden gelebilir.


Orijinal hediye fikirleri

Piksel Notluklar

Yaşadığımız bu teknoloji çağında, henüz bilgisayar ile tanışmayan insanlar, sanırım sadece Afrika veya Amazon ormanlarındaki yerleşik kabilelerdir. Bu marjinal insanlar dışında, bilgisayar ve internet ile içli dışlı olan hemen hemen herkesin tanıdığı bilgisayar ikonları, şimdi orijinal notluklar olarak karşımızda. Tıklama işareti olan el ve ok simgeleri çok şık notluk olarak sizleri bekliyor. Orijinal ve uygun fiyatlı ofis ve büro hediyeleri düşünenler ile, çocuklara çalışma masası için hediye düşünenlere bu ürünü Orijinal hediye başlığı altında tavsiye ederim.


Orijinal hediye

Dil Çıkartan Sabit Masaüstü Telefon

Bir hediye bu kadar mı ilginç ve etkileyici olur? Yani hediye konusunda bir blog yazarı olarak hayretler içerisinde kaldım. Dil olarak gördüğünüz şey aslında bir telefon ahizesi. Dudak ve dişler ne kadar orjinal ve güzel duruyor değil mi? Ağzından bal damlıyor sözünü ben bu telefon için bal gibi de söylerim. Şaka bir tarafa, Annenize sürpriz ve etkileyici bir yıl dönümü hediyesi bakıyorsanız, güzel bir dudak, o dudağın içerisinde inci gibi dişlere sahip ve karşısındaki kişiye dil çıkartan, mükemmel olarak tasarlanmış bu masaüstü telefonu öneririm. Telefon hakkında: Ahize: Yaklaşık 16 x 6 cm – Telefon: Yaklaşık 17 x 14 x 10 cm – 1 adet hat bağlantı kablosu dahildir.


İlginç sevgililer günü hediyesiKişiye Özel Aşk Melekleri ÜrünleriBay ve Bayan Her Zaman Haklı Kupa Bardak
Sevgililer günü için ilginç hediyeSevgililer günü için ilginç hediyeSevgililer günü için ilginç hediye
Sevgililer günü için ilginç hediyeSevgililer günü için ilginç hediyeErkek sevgiliye İlginç hediye fikirleri
Sevgililer günü için ilginç hediyeOrijinal hediye fikirleriilginç hediyeler
ucuz HediyelerUcuz HediyelerUcuz HediyelerUcuz Fiyatlı HediyelerKişiye Özel Bambu KalemToast Tattoos - Tost Dövmeleri
ucuz hediyelerucuz hediyelerLaptop Yapıştırmaları
sevgiliye en iyi hediyeler

CEVAP VER