Ucuz Sevgililer Günü Hediyesi

Sevgiliye ucuz hediyeler
14 Şubat 2014 Sevgililer günü için, bizleri son düzlüğe taşıyacak kritik viraja girdik sayılır! Bu yazıyı kaleme aldığımız tarih itibari ile, içerisinde sevgililer günü olan şubat ayına, şunun şurasında fazla bir gün kalmadı! Hatırlatmak isterim ki, zaman hızla daralıyor ve sevgilinize güzel bir sevgililer günü hediyesi seçmediyseniz, elinizi hızlı tutmakta yarar olduğunu söylemek isterim. Bazı okurlarımız bu şekilde bir giriş cümlesini okuduktan sonra “Ne oluyoruz yarışta mıyız?” demekte haklı olabilirler! Ancak nedenini söyledikten sonra, sanırım sizler de bana hak vereceksiniz! Bildiğiniz gibi, bizler Türk Toplumu olarak “Yumurta kapıya dayanmadan” bir şeyler yapmaktan pek haz etmeyiz! Planlı ve programlı yaşamak bize göre değildir. Böyle olduğu için de, hayatımızdaki bir çok şey spontane gelişir. İstisnalar kaideyi bozmaz derler ama, bazılarımız inkar etse de, bir çoğumuz maalesef bu şekildeyiz! “Kız arkadaşa sevgililer günü hediyesi mi? Daha 14 Şubat Sevgililer gününe nasıl olsa çok var!” diye düşünürüz. Derken 14 Şubat gelir çatar ve o genlerimize işlemiş son dakikada bir şeyleri halletme iç güdüsü ile, çarçabuk sevgilimize bir hediye beğenmeye çalışırız! Bu durum sadece sevgililer günü için geçerli bir durum olmayıp, doğum günü, yılbaşı, evlilik yıl dönümü gibi tüm özel günler için geçerlidir! Yani bir gelenek haline gelmiştir ya da bir klasik… Neyse, laf gebeliği yapmadan, sevgiliniz için etkileyici ve güzel bir sevgililer günü hediyesi araştırıyor ama özellikle fiyatının bütçenize uygun olmasını, yani ucuz olmasınız mı istiyorsunuz? O halde, burada yer alan ucuz sevgililer günü hediyeleri ilginizi fazlası ile çekecektir! İçerisinde erkeğe ve bayana alınabilecek kişiye özel hediyelerden tutun da, ilginç, dekoratif, aksesuar ve daha bir çok ucuz sevgililer günü hediye fikirleri bulabileceksiniz!

Sevgiliye Hediye Fotoğraflı Kutu Çikolata

Ucuz Sevgililer Günü Hediyesi
Hayatınızda bir sevgiliniz olmamış olsaydı ,14 Şubat sevgililer günü elbette ki sizin için pek de bir anlam ifade etmeyecekti. O gün kendinizi dışarı attığınızda muhtemelen şu manzaralara şahit olacaktınız; Etrafınızda elinde bir çiçek olan (Genellikle Kırmızı Gül) ve yüzleri gülümseyen mutlu çiftler! Bu manzara belki de, içinizin burkulmasına neden olacaktı! o an kendinizi yapayalnız hissedecektiniz! Düşünmesi bile korku verici mi geliyor size? O halde sevgilinizin kıymetini bilin! yaşamınıza anlam katan kız arkadaşınıza 14 Şubat sevgililer gününde ağzını tatlandıracak sütlü çikolatalardan hediye etmek ister misiniz? Üstelik bu çikolata ambalajlarının üzerinde fotoğraflarınız basılı ve sevgi mesajları bulunuyor! 16’lı Kişiye Özel Çikolatalar, altın sarası ambalajı ve kırmızı kurdele süsü ile son derece şık bir hediye! Bu ürünü sadece sevgililer gününde değil, sevgiliye doğum günü hediyesi olarak da armağan edebilirsiniz!

Kişiye Özel Sevgiliye Aşk Mektubu

Yukarıda yer alan hediye seti için sevgililer gününün en ucuz hediyesidir diyemem, ancak çok sevimli ve şık bulduğum için sizlere tavsiye etmeyi uygun buldum! Sevgililer gününde bayan sevgilinize ilan-ı aşkta mı bulunmak istiyorsunuz? O halde metal hediye kutusu içerisindeki bu hediyeliklerin tamamı “Seni Seviyorum” itirafı üzerine kurgulanmış! İçerisinde “Seni seviyorum” aplikeli el havlusu, sevimli ayıcık baskılı bardak altlığı, “Seni Seviyorum” yazılı butik kurabiye, kalp mum ve kırmızı zincir süs bulunuyor. Hediyelerin tamamı metal kutu içine yerleştirilip, beyaz tülle süslenerek “Seni Seviyorum” yazılı kurdelelerle sarılıyor. Bayan arkadaşınıza daha fazla 14 Şubat hediyeleri görmek için lütfen tıklayın: Bayana Sevgililer Günü Hediyesi

Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak

ucuz sevgililer günü hediyesi

Sevgiliniz ile uzun bir ayrılık süresi geçirdiyseniz, (Askerlik, başka bir şehirde üniversite öğrenciliği ya da göreviniz nedeni ile bir ayrılık) özlemin de, özlemenin de ne demek olduğunu pek ala biliyorsunuzdur! Şimdi önereceğim sevgililer günü hediyesi hem son derece kullanışlı bir armağan, hem de sevgilinizin sizi özlediği an bir nebze de olsa özlemini yatıştırabileceği bir ürün! Kişiye Özel Kalbim Seninle Kupa Bardak, üzerindeki kalp motifleri ve sizin göndereceğiniz özel bir fotoğraf ile şekillenen son derece romantik bir hediye! Üstelik bu bardak üzerine aynı zamanda isimleriniz de basılabiliyor! Kız arkadaşa ucuz sevgililer günü hediyesi ne alınabilir sorusuna da çok şık bir cevap!

Sevgiliye Seni Seviyorum Konsept Hediye Kutusu

Ucuz Sevgililer Günü Hediyesi
Metal Kutusu içerisinde Çikolatalı Bonbonlar, hem içindeki enfes çikolataları, hem de özellikle metal kutusu ile oldukça göz kamaştıran ucuz fiyatlı bir hediye! 7 Farklı modeli bulunan bu romantik kutuların üzerinde, romantik figürler ile birlikte sevgi mesajları da yer alıyor. Örneğin;”Benimle Evlenir misin?”,”Seni Seviyorum”,”Beni Affet” gibi. Bu şahane ürünün özellikle kutusuna dikkat çekmek istiyorum. İçerisindeki çikolatalar bitse bile, kutusu yıllarca saklanabilir!

İşte Bizim Sevdamız Konsept Hediye Kutusu

Bildiğiniz gibi daha küçük yaştan itibaren, kız çocukları için pembe renk özel ve favori renkler arasındadır! Görmekte olduğunuz ucuz fiyatı ile dikkat çeken romantik sevgililer günü hediyesi, tamamen pembe renklerden oluşturulmuş enfes hediyeliklere sahip! İçerisinde Ayıcıklı Anahtarlıktan, mis kokulu sabunlara ve şişe içerisindeki draje şekerlere kadar bir çok romantik hediyelik bulunuyor! Tüm ürünler, pembe renkli deri hediye kutusu içerisine yerleştiriliyor ve üzeri mor renkli bir kalp ile süsleniyor! Kız arkadaşınıza 14 Şubat sevgililer gününde yoğun bir şekilde sevgi mesajlarınızı bu hediye kutusu ile verebilirsiniz!

Kişiye Özel Melek Kanadı Kolye

Ucuz Sevgililer Günü Hediyesi
Dini hassasiyetleri güçlü olan Kız arkadaşınıza-Nişanlınıza-Eşinize, üzerinde taşıyabileceği ve Nazardan Koruduğuna inanılan Kıtmir Duası Gümüş Kolye hediye edebilirsiniz! 925 Ayar Gümüşten imal edilmiş olan bu kolye, son derece anlamlı bir sevgililer günü hediyesi olacaktır!

Sonsuz Aşkımız Hediye Sepeti

Sonsuz Aşkımız Hediye Sepeti
Dünya bir yana, sevgiliniz bir yana! Onun tatlılığı hiç kimsede yok! 14 Şubat Sevgililer gününde kalbinizin prensesinin ağzını tatlandırmak isterseniz, içerisinde bonbon şekerleri bulunan ve her birinin üzerinde aşk mesajları yazılı “Aşk Sözcükleri” Şekerlemeleri armağan edin! Şık kırmızı hediye kutusuna sahip, “Aşk Sözcükleri” Şekerlemeleri üzerinde 5 farklı aşk mesajları yazılıdır!

Sonsuza Kadar Seninle Ses İzi Kupa Bardak

Ucuz Sevgililer Günü Hediyesi
Beki de bir süredir sevgiliniz ile herhangi bir nedenden dolayı kırgınsınız! Hatanın kendinizde olduğunu düşünüyorsunuz ve sevgililer gününde sevgilinizden etkileyici bir hediye ile özür dilemek istiyorsunuz! Bunun için size bir hediye önerebilirim aslında! Kişiye Özel Eşeklik Ettim Ürünleri, hem komik, hem de sizin adınıza özür dileyen bir armağan! Kişiye özel olarak düzenlenen (Sihirli Kupa Bardak, Mouse Pad, Duvar Saati, Masa Saati, Puzzle) bu ürünlerin üzerine, sevgilinize sizi affettirecek mucizevi sözleri yazdırabilirsiniz. Örnek mesajda “Seyhan’ım Özür Dilerim Eşeklik Ettim” yazılı.

Romantik Aşkım Fotoğraflı Sevgili Yastığı

Ucuz Sevgililer Günü Hediyesi
Hastalıkta ve sağlıkta aynı yastığa baş koymaya and içtiyseniz, bu yastığı biraz daha eğlenceli ve komik hale getirebiliriz! Çizgi adam ve çizgi kızdan oluşan oldukça kaliteli esprilerin ve romantik mesajların üzerine işlenmiş olduğu Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları, eşinize armağan edebileceğiniz en komik ve aynı zamanda en romantik sevgililer günü hediyelerinden biri! Ürüne ait 4 farklı model bulunmaktadır! 2’li set halinde satılan Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları içerisi elyaf dolu yastıklardan ve yastık kılıflarından oluşmaktadır!

Kişiye Özel Aşkbiyotik

Ucuz Sevgililer Günü Hediyesi
Sevgililer gününde kalbinizin ilacı kız arkadaşınıza, hem eğlenceli hem de esprili bir hediye vermek isterseniz, tıpkı orijinal Asprin şeklinde tasarlanmış olan Kişiye Özel Sevgiliye Aşkıbiyotik armağan edebilirsiniz! Bu sembolik Aşk ilacının prospektüsünü siz hazırlıyorsunuz!
Sevgiliye hediyeler

CEVAP VER