Kişiye Özel Duvar Saatleri

Kişiye özel duvar saati
Klasik bir duvar saati, yalnızca saatin kaç olduğunu, yani zamanı gösterir. Kişiye özel bir duvar saati ise, size zamanı göstermekle birlikte sevdiklerinize özleminizi giderir, içinizin aşkla ve mutlulukla dolmasını sağlar. Pek, sevgiyle bakacağınız ve tamamen size özel hazırlanmış bir duvar saatiniz olsun istemez miydiniz? Eğer ilginizi çekiyorsa bu yazımızda yer alan duvar saatlerini çok seveceksiniz. Aşağıda göreceğiniz duvar saati modellerinin hepsi, kişiye özel hazırlanıyor. Seçeceğiniz modele bağlı olarak, üzerine fotoğraf bastırabilir, mesaj yazdırabilir veya isimlerinizi yazdırarak kendinize özel hale getirebilirsiniz. Kişiye Özel Duvar Saatleri, sevgilinize, eşinize, arkadaşlarınıza kısacası sevdiklerinize tüm özel günler için armağan edebileceğiniz en kalıcı ve en anlamlı hediyelerden biri. Baktıkça tekrar tekrar bakmak isteyeceğiniz, size özel bir duvar saati ile duvarlarınıza renk ve anlam katacaksınız. Kişiye özel duvar saati yalnızca size değil, tüm sevdiklerinize mutluluk yaşatacak en anlamlı hediye seçeneklerinden biri. Sevgililer gününde, yılbaşında, doğum günlerinde, yıl dönümünüzde sevgilinize ne hediye alacağınıza karar veremiyorsanız, tercihinizi kişiye özel duvar saatlerinden yana kullanabilirsiniz.

Kişiye Özel Duvar Saati Modelleri


Kişiye özel hediyelik duvar saatleri

Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar Saati

Bu saatin her milimetre karesini aşkla doldurmaya var mısınız? Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar Saati, %100 her şeyi ile size ait bir mutluluk! Dilediğiniz fotoğrafınızla hazırlatabileceğiniz ve kendinize özel mesajınızla size özel hale getirebileceğiniz Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar Saati, sevgiliye hediye edilebilecek en güzel sevgililer günü armağanı! HDF malzeme üzerine süblimasyon baskı ile işlenen fotoğraf ve mesajınızla sevgilinize yıllar yılı kalıcı, ömürlük bir hediye hazırlatabilirsiniz.

Sevgiliye hediye duvar saati

Sevgiliye Özel Fotoğraf ve Mesajlı Duvar Saati

Kız arkadaşınıza hem romantik, hem de anlamlı bir sevgiler günü hediyesi hazırlatmak istiyorsanız size bir Sevgiliye Özel Fotoğraf ve Mesajlı Duvar Saati yeter! Üzerindeki kalp şekilleri içerisine fotoğraflarınızın yerleştirileceği ve altına da O’na iletmek istediğiniz, her an okumasını, kendini mutlu hissetmesini düşündüğünüz kendi mesajınızı yazdırabileceğiniz Sevgiliye Özel Fotoğraf ve Mesajlı Duvar Saati karşınızda.

Romantik duvar saati

Kişiye Özel İsim ve Mesaj Yazılı Duvar Saati

Sevdiğiniz bir dostunuzun/arkadaşınızın doğum günü var ve size çok acil, güzel mi güzel bir hediye mi gerekiyor? İşte karşınızda, uzun yıllar hatırası olabilecek şahane bir duvar saati modeli daha! Bu saatin üzerine 2 isim ve size özel 2 mesaj yazdırabiliyorsunuz. İster doğum günü, isterseniz de yıl dönümü için hazırlatabileceğiniz Kişiye Özel İsim ve Mesaj Yazılı Duvar Saati karşınızda.

Yılbaşı duvar saati

Yılbaşına Özel İsim ve Mesaj Baskılı Duvar Saati

Üzerinde yeni yıla dair harika desenlerin yer aldığı Yılbaşına Özel İsim ve Mesaj Baskılı Duvar Saati, yılbaşı hediyesi düşünenler için muhteşem bir tercih! Üzerine isim yazdırabileceğiniz ve yeni yıl mesajınızla birlikte anlamını büyüleyici bir aşamaya taşıyan bu duvar saati ile sevdiklerinizin yeni yılını en güzel şekilde kutlayabilirsiniz.

Kişiye özel saatler

Kişiye Özel Notlu Duvar Saati

Sizin için özel ve önemli olan notlarınızı neden sıradan blok notlara yazıp heba edesiniz ki? İşte üzerine en değerli notlarınızı yazdırarak hazırlatabileceğiniz oldukça şirin ve rengarenk Kişiye Özel Notlu Duvar Saati! Bu ilginç ve şirin duvar saatini ister kendiniz için hazırlatın, isterseniz de sevdiklerinize özel hale getirerek, Onlara muhteşem bir hediye verin! Üzerine doğum günü, yıl dönümü, sevgililer günü ya da yılbaşı gibi mesajlarınızı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Notlu Duvar Saati, hediyemen.com’da.

Kişiye özel saatler

Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati

Sevgilinizle geçen zamanı çok daha kıymetli ve romantik bir hale getirmeyi düşünüyorsanız, işte aşk dolu bir zaman vaat eden Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati! Üzerine 2 adet fotoğrafınızı, isimlerinizi ve sevgi dolu mesajınızı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati, tüm özel günler için sevgiliye verilebilecek en güzel hediyelerden biri!

Kişiye özel saatler

Yılbaşına Özel Mutlu Yıllar Duvar Saati

Yeni yılın tüm güzellikleri sizinle olsun! Aşkın en güzel ve en ateşli rengi olan kırmızı bir zemin üzerinde kar taneleri, isimleriniz ve “Mutlu Yıllar” yazısı eşliğinde hazırlatabileceğiniz Yılbaşına Özel Mutlu Yıllar Duvar Saati, yeni yılın en değerli hediyelerinden biri!

Kişiye özel duvar saatleri

Yılbaşı Temalı Kişiye Özel Mesajlı Duvar Saati

Yine yılbaşına özel bir duvar saati ile karşınızdayız. Bu seferki saat tasarımı üzerine Noel Baba, “Mutlu Yıllar” yazısı ve belirteceğiniz isim yer alıyor. Yeni yıl böylesine şirin başka hiçbir hediye ile kutlanamazdı! Yıl boyunca sevdiklerinizin duvarını süsleyecek olan Yılbaşı Temalı Kişiye Özel Mesajlı Duvar Saati, aynı zamanda sevgi dolu yılbaşı dileklerinizi de iletiyor.

CEVAP VER