Kız Arkadaşa Hediyeler

kız arkadaş için hediyeler
Kız Arkadaşınıza Alabileceğiniz En Romantik Hediyeleri Görücüye Çıkardık. Kendinizi özel bir davetin olduğu prestijli bir defilede düşünün. Ancak hiç boşuna heveslenmeyin, bu defilede podyumda yürüyenler güzel mankenler değil! Şimdi rahatça koltuğunuza kurulun ve bacak bacak üstüne atarak, rahat bir oturuş pozisyonu alın. Üzerinde birbirinden güzel, zarif, eğlenceli, romantik ve sürpriz hediyelerin geçtiği bir kırmızı halı hayal edin! Öyle ki, bu hediyelerin tamamı size özel hazırlanmış ve görücüye çıkmış durumda. Bu defilenin organizatörü de, ev sahibi de, daha önce bu tipte bir çok projeye imzasını atmış Enuygunhediye sitesi. Peki bu özel defilenin düzenlenme amacı nedir? Hemen cevap verelim, canınızdan çok sevip, değer verdiğiniz kız arkadaşınıza, özel hediye fikirleri vermek. Hazırsanız başlayalım mı? Aşk, yalnızca O varken güzel… Kimsenin yanına bile yaklaşmaya cesaret edemediği kalbinize, O bir çırpıda sahip olmayı başardı. Bu öyle bir sahiplenme ki, tüm dünyanızı bir anda ve %100 değiştirmeye yetti de arttı bile. Mutluluk da, aşk da, O’nun hayatınıza girmesiyle gerçek anlamını bulmaya başladı. Aklınızı başınızdan alan ve gönlünüzde sevgi tomurcuklarının filizlenmesine neden olan bu kıza, şimdi herhangi bir nedenle güzel bir hediye arıyorsunuz! Bu hediye kız arkadaşınıza yılbaşı hediyesi olabileceği gibi, yıl dönümü veya doğum günü hediyesi de olabilir.  Sevgililer gününde, kız arkadaşa ne türden hediyeler verilebilir? Ya da kız arkadaşa doğum günü hediyesi ne alınabilir? İşte tüm merak ettikleriniz bir basamak aşağıda cevaplarını buluyor.

Kız Arkadaşa Alınabilecek Hediyeler


Kız Arkadaşa Hediyeler

Pırlantalı Elma Kırmızı İpli Bileklik

Doğum gününde kız arkadaşıma ne hediye alabilirim diye kara kara düşünmek ve ardından da tüm çabalarınıza rağmen güzel bir hediye bulamamak oldukça sıkıntı verici bir durum. Ama hiç meraklanmayın, size burada hem sizin beğenebileceğiniz, hem de kız arkadaşınıza verdiğinizde O’nu çok ama çok mutlu kılacak özel hediyeler var! Hemen ilk örneği ile başlayalım. Kız Arkadaşınıza tüm şirinliği ve zarafeti ile Pırlantalı Elma Kırmızı İpli Bileklik armağan edebilirsiniz. Üzerinde 0,01 karat pırlanta bulunan ve gümüş üzeri 14 ayar altın kaplama olan Pırlantalı Elma Kırmızı İpli Bileklik, genç kızların severek kullanabileceği çok zarif bir bileklik!

kız arkadaşa alınabilecek hediyeler

Tüm Yollar Sana Çıkıyor Kanvas Tablo

Hediye arıyorsunuz aramasına da, “Acaba bu özel günde kız arkadaşa ne hediye alınabilir?” diye de aklınızdan geçirmiyor değilsiniz. Çünkü kız arkadaşınız, sıradan bir insan olmadığı gibi, bilakis kalbinize en büyük mutlulukları ve heyecanları yaşatan kişi. Dolayısıyla, O’na öyle özel, öyle romantik bir hediye vermelisiniz ki, değerini de kıymetini de tüm hücreleriyle hissetmiş olsun. O halde, romantizme vurgu yapan, sevgi mesajları taşıyan, O’na sürprizler yapabileceğiniz en özel hediyeler hangileri? Romantik mesajlarınızla hazırlanacak son derece şık kanvas tabloya ne dersiniz?

İsme Yazılı Sevgili Tişörtleri

İsme Özel Esprili Sevgili Tişörtleri

Kız arkadaşınıza şipşirin tasarımı ve kişiye özel hazırlanabiliyor olmasıyla Sevgili tişörtleri ile sürpriz yapabilirsiniz. Üzerinde bıyık ve dudak figürleri yer alan isimlerinize özel hazırlanacak olan sevgili tişörtleri kız arkadaşa ne hediye alınır sorusu için şahane bir cevap:) Kız arkadaşınızın uzun yıllar unutamayacağı ve beraber giyindiğinizde tüm dikkatleri üzerinize çekecek olan sevgili tişörtlerinin onlarca farklı modeli var!

kız arkadaşa anlamlı hediyeler

Seni Seviyorum Dekor Hediye

Bu dünya’da yaşayıp yaşayabileceğiniz en büyük mutluluk, onun dudaklarından inci tanesi gibi dökülen “Seni Seviyorum” sözleri mi? O halde sevgilinize bu armağan ile en anlamlı karşılığı verebilirsiniz! Üzerine istediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz, “Seni Seviyorum” dekor hediye ile, mutlulukların en büyüğü sevgilinizi bekliyor olacak! Hem bir süs eşyası, hem anlamlı bir hediye, hem de kız arkadaşınızın kalbini derinden okşayacak özel bir hatıra. İşte tüm bunlar, Seni seviyorum dekor hediyede bir araya toplanmış vaziyette! Ürüne ait teknik bilgilere ulaşmak için görsel üzerine tıklayabilirsiniz.

kız arkadaşa romantik hediye

Kalp Tasarımlı Kupa Bardak

Belki de yaşamış olduğunuz bu koskocaman aşkın fitili, onunla birlikte baş başa içtiğiniz bir bardak kahve ile başladı? Bir kere aşk bacıyı sardı! Ondan kurtuluşunuz hiç yok:) Aşkınızı ateşleyen ve bu aşka dair bir çok şey borçlu olduğunuz bir bardak sıcak kahveye aşkla dokunmak ister misiniz? Kız arkadaşınıza her yudumda aşkı yeniden tattıracak sımsıcak bir armağan seçeneği ile karşınızdayız. Kalp şeklinde tasarlanmış olan Seramik Kupa Bardak, tüm sıradan kupa bardakları açık ara geride bırakacak seviyede çok özel bir tasarım! Kız arkadaşınıza hem sevgi dolu ve hem de kullanışlı bir armağan vermek isterseniz, Seramik Kalp Kupa en güzel hediyelerden biri olacaktır.

Sevimli Ayıların Kalp Kutulu Hediye Kutusu

Sevimli Ayıların Kalp Kutulu Hediye Kutusu

Kalp kutusu şeklindeki bu hediye sepeti başlı başına zaten romantik! Bir de kendi aşk sözlerinizle içerisine bir mektup koyduğunuzda etkisi de, orijinalliği de bir o kadar artacaktır. Kız arkadaşınızla konuşmak, sesini duymak, gözlerine bakmak, ellerini tutmak, tüm kalbinizle “Seni seviyorum” demek, gönlünüzü mutlulukla dolduruyorsa, Oturup bu düşüncelerinizi bu hediye sepeti içerisinde yer alacak mektuba yazın! Doğum gününde, sevgililer gününde ilişkinizin yıl dönümünde Ona bu romantik hediye sepeti ile anlamlı bir hediye hazırlayın.

kız arkadaşa güzel hediyeler

Güzeller Güzeli Sevgilime Özel Hediye Sepeti

Güzeller güzeli kız arkadaşınıza göz kamaştırıcı şıklıkta en özel hediye sepetlerinden biri var karşınızda. Sevgilinizi çok seviyor ve bu sevginizi Ona gösterecek romantik hediyeler arıyorsunuz. Paki ama acaba kızlar hangi romantik hediyelerden hoşlanır? İşte bunun için size harika bir hediye önerimiz olacak! Sevgilinize olan aşkınızı içerisinde şık makyaj aynası ve ismine özel kupa bardaktan oluşan, aynı zamanda sonsuzluk kolyesi de bulunan romantik hediye sepeti ile göstermeye ne dersiniz?

kız arkadaş için güzel hediyeler

Mini Mesaj Şişeleri  

Kız Arkadaşınıza aşkınızı ifade etmenin hem romantik, hem de lezzetli yolunu mı arıyorsunuz? O halde sizi, ağzı mantar tıpa ile kapalı ve üzeri sicim iple sarılı ve son derece şirin bir tasarımı bulunan mini mesaj şişesi ile tanıştıralım. İçerisinde yer alan kırmızı rulo kağıdı üzerine en güzel sevgi mesajlarınızı yazarak, kız arkadaşınıza harika bir romantik sürpriz yapabilirsiniz. Mini mesaj şişelerini, sevgiliniz için aldığınız tüm hediyelerin içerisinde sürpriz yapmak için de kullanabilirsiniz. Örneğin evlilik teklifi, seni seviyorum aşk ilanı gibi.

Aşkımın Notası Hediye Şişesi

Lezzetli Aşkın Notası 

Gitar şeklinde tasarlanmış şişe içerisinde çilekli şekerlemeler yer almakta! Ancak bu şişenin asıl romantik özelliği ise, şişe içerisinde yer alan kırmızı mektup kağıdı. Kız Arkadaşınıza olan aşkınızı bu şişe içerisinde yer alacak romantik bir aşk mektubu ile göstermeye ne dersiniz? Gönlünüzden Ona ne söylemek istiyorsanız, bunu 500 karaktere sığacak şekilde sevgilinize mektupla bildirin. Hem sürpriz özelliği var, hem de son dere romantik bir armağan! İçerisinde yer alan lezzetli çilekli kalp şekerler de, cabası! Ürün şık kırmızı karton kutusu ile birlikte gönderilmektedir.

Başıma Gelen En Güzel Şeysin Yastık

Başıma Gelen En Güzel Şeysin Yastık 

Bazen bir özel bir ilişki yaşarsınız ama, bu ilişkinin adı erkek ve bayan tarafından henüz konulmamıştır. Sevgili deseniz tam anlamıyla değilsiniz, arkadaş deseniz o da değil! Bu bir ilişki de “Arafta” kalma durumu gibi bir şey! İki taraf da (Kadın-Erkek) henüz tam anlamı ile hislerinden emin değildir. Eğer böyle bir ilişkiniz varsa şimdi aşkınızı Ona gösterme zamanı. Sevgilinize bu romantik yastık modelini kişiye özel hale getirerek hazırlatın ve Ona aşkınızı çarpıcı bir biçimde ifade edin!

kız arkadaşa hediye önerileri

İsme Özel Makyaj Aynası

Üzerinde isminin yazılı olacağı makyaj aynası, kız arkadaşınız için mutluluk verici armağanlardan birine dönüşecek. Ayrıca aşağıda bulabileceğiniz nar tasarımlı bileklik de sevgiliniz için düşünebileceğiniz güzel armağanlardan biri. Daha önce bu şirinlikte ve bu kadar farklı bir bileklik modeli görmüş müydünüz? Pırlantalı Nar Bileklik, Enuygunhediye farkıyla sizlerle. Üzeri 14 ayar altın kaplama olan ve 0,01 karat pırlantasıyla da değerine değer katan Pırlantalı Nar Bileklik, kız arkadaşınızın gönlünü mest edecek çok özel bir tasarım.

kız arkadaş için hediye fikirleri

925 Ayar Şık Sonsuzluk Kolye

O’nu düşünmeden geçen bir tek dakikanız bile yoksa, bu büyük sevgiyi taçlandırmanızın zamanı gelmiş demektir. Kız arkadaşınıza, üzerinde kalp figürünün, sonsuzluk işaretinin yer aldığı bu özel kolyeyi armağan edin! Sonsuzluk Sembollü Kolye’nin sevgilinize vereceği mesaj çok açık! “Seni tüm kalbimle sonsuza kadar seveceğim” mesajı. Doğum gününde böylesine anlamlı bir kolyeyi hediye alan sevgilinizin, bir ömür boyu bu kolyeyi boynundan çıkarmayacağını ve daima sevildiğini hissedeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

güzel hediyeler kız için

İstiridye İnci Kolye Gümüş Model 

İçerisinde İnci tanesinin yer alacağı ve enteresan sunumuyla bir hayli şaşırtıcı bir kolye modeli sayılan İstiridye İçinden Çıkan İncili Gümüş Kolye, kız arkadaşınızı çok ama çok şımartacak! Romantizmin zirvelerinde gezinen bu anlamlı kolye ile, sevgilinize O’nu ne kadar çok sevdiğinizi en muhteşem şekilde göstermiş olacaksınız! Sitemiz içerisinde yer alan diğer romantik hediyelere göz atmak isterseniz lütfen TIKLAYIN: Sevgiliye Romantik Hediyeler

Kız arkadaşa anlamlı hediyeler

Sevgiliye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Granit Taş Çerçeve

Dekoratif görüntüsüyle de masa, kitaplık, TV Ünitesi gibi yerlerde rahatlıkla sergilenebilecek Taş Çerçeve, Sevgilinizin adeta kalbini okşamaya geliyor. Üzerine ister en sevdiğiniz şiiri yazın, ister yıl dönümü, doğum günü, sevgililer günü için kutlama mesajınızı yazın! Şurası kesin ki bu ürün, taş gibi sapasağlam sevginizi sunabileceğiniz en ideal hediye seçeneği! Daha fazla yıldönümü hediye seçeneği görmek isterseniz bu linke tıklayabilirsiniz; Sevgiliye Yıldönümü Hediyesi

kız arkadaşa hediye

Kişiye Özel Fotoğraflı Taş Çerçeve

Bir üst basamakta yer alan taç çerçeve modelini çok beğenip de “Bunun başka modeli var mıdır?” diye soranlar için Kişiye Özel Granit Taş Çerçeve huzurlarınızda. Bilgisayarınızda kim bilir sevgilinizle çektirdiğiniz ve siz de derin hatırası olan kaç tane özel fotoğraf vardır! Şimdi bu fotoğraflardan en özelini bulma zamanı! İstediğiniz fotoğrafı seçin ve gönderin taş üzerinde ölümsüzleşsin! Sevgilinize de asla unutamayacağı çok özel bir hediye olsun! Yukarıdaki modelden farklı olarak bu modelde taş üzerine yalnızca fotoğrafınız basılıyor! Her ikisi de son derece dekoratif ve şık! Üsteki model biraz daha romantik bir özelliğe sahip!

Kız Arkadaşa Romantik hediyeler.

Kişiye Özel Lazer İşlemeli Ahşap Çerçeve

O’nunla geçirdiğiniz her anının kıymetini çok iyi biliyor ve fotoğraflayarak geleceğe taşıyorsanız, şimdi size kız arkadaşınıza doğum gününde yapabileceğiniz harika bir sürpriz önerimiz olacak! Sevgiliniz ile çektirdiğiniz en güzel fotoğraf karesi, son derece romantik bir ürün olan ve kız arkadaşınızın gururla sergileyeceği Kişiye Özel Lazer İşlemeli Ahşap Çerçeve içerisinde olsun! Size de böylesine anlamlı bir hediye sevgilinize verecek olmanın haklı gururu kalsın.

Kişiye Özel Fotoğraflı Sevgili Cüzdanı

Kişiye Özel Sevgili Cüzdanı

Bu son derece esprili ve ilginç hediye, kalbinizin hırsızı sevgiliye ithaf olunur. O hayatınıza bir girdi, her şey bir anda toz duman oldu! Hiç beklemediğiniz bir anda, kalbinizi çalıp giden kızın, şuanda elini kolunu sallaya sallaya dolaşmasına gönlünüz razı gelmiyorsa, O’na Sevgili Cüzdanı Hediye edin ve kendinize bağlayın:) Esprili bir şekilde evlilik cüzdanı gibi tasarlanmış olan sevgili cüzdanı, kız arkadaşınıza verebileceğiniz en esprili ve ilginç hediye!

kıza ne hediye alınır

Kişiye Özel Google Kupa Bardak

Google kupa bardağı kız arkadaşınıza özel hale getirerek Ona süper esprili bir hediye hazırlatabilirsiniz. Ayrıca aşağıda bulabileceğiniz Wanted Sertifikası da ilginizi çekecektir. Vahşi Batı filmlerini seviyorsanız, sıkça rahstaladığınız “Wanted” (Aranıyor) belgesi, bu sefer sevgililere özel hazırlandı! Üzerine sevgilinizin fotoğrafını bastırabileceğiniz ve aynı zamanda esprili sözleriniz ile anlam kazanacak olan Kişiye Özel Wanted Çerçeve kız arkadaşınıza hediye edilmek üzere sizi bekliyor. Bu kategoride yer alan daha fazla hediyeye göz atmak isterseniz lütfen TIKLAYIN: Bayana İlginç Hediyeler 

Kız Arkadaşa romantik hediyeler

Aşıklara Özel Aşkını Ağaca Kazı Çerçeve

İçinizdeki aşk kalbinize sığmıyor ve bunu illa da sağa sola yazma gereği duyuyorsanız, Aşıklara Özel-Aşkınızı Ağaca Kazıyın Çerçevesi tam size göre. Gerçek bir ağaç üzerine aşkını kazıyan çevre karşıtı aşıklara göre, siz kendinizi daha doğa dostu düşünüyor ama yine de “Keşke Ağaçlara zarar vermeden ben de aşkımı ağaç gövdesine yazabilseydim” diye iç geçiriyorsanız sakın üzülmeyin! Çünkü Aşıklara Özel Aşkınızı Ağaca Kazı Çerçeve bu hayalinizi gerçeğe dönüştürmeye geliyor. Kız arkadaşınıza, sevginizi anlamlı ve en klasik yolla göstermenin yollarını arıyorsanız Aşıklara Özel Aşkını Ağaca Kazı Çerçeveden daha iyisi yok! Bu kategoride yer alan daha fazla hediyeye göz atmak ister misiniz? O halde lütfen TIKLAYIN: Kişiye Özel Sertifikalar

CEVAP VER