Burçlara Göre Erkeğe Hediye

burcuna göre erkeğe hediyeler
Burçlara göre hediye seçimi her zaman daha doğru hediyelerin alınabilmesini sağlamaktadır. Burçlar, kişilerin karakterleri ile doğru orantılıdır. Burç karakterine göre kişinin sevdiği ve hoşlandığı şeyleri öğrenebilirsiniz. Böylece, sevdiğiniz kişinin memnun kalmayacağı bir hediye almamış olursunuz. Özellikle erkeklere hediye almak bayanlardan daha zordur. Bayanlar hediyeleri temel olarak çok severler ve hediye edilen her şeyden mutlu olurlar. Ancak, erkeklerde durum biraz farklı olur. Erkekler, kadınlar gibi her şeyi hediye olarak sevmezler. Daha çok işe yarayabilecek ve hobileri, zevkleri ile doğru orantıda olan hediyeleri almak isterler. Burçlara göre hediye seçimi erkek için büyük avantaj sağlamaktadır. Erkeklere hediye almak için burç karakterinden ve özelliklerinden faydalanabilirsiniz.

Erkeğin Burcuna Göre Hediye Alma Rehberi


burçlara göre hediyelerBurcuna Göre Erkeğe Ne Hediye Alınır

Burçlara göre hediye seçimi yapılırken erkek cinsiyeti için belirtilen özelliklere dikkat etmelisiniz. Bu özellik bilgilerinde erkeklerin sevdiği her şeyden söz edilebilmektedir. Bunlar arasında sevdiği hediye ve sürprizler de yer almaktadır. Erkek arkadaşınıza, sevgilinize veya eşinize sürpriz bir hediye almak istiyorsanız, burcunun özellikleri sizin için iyi bir yol gösterici olacaktır. Erkekler için çok çeşitli hediye alternatifleri vardır ancak, erkeğe hediye alırken kullanışlı olmasına büyük önem göstermelisiniz. Erkekler, kadınlar gibi incik boncuk süsleme hediyelerinden pek hoşlanmazlar. Daha çok günlük yaşamlarında kullanabilecekleri hediyelerden keyif alırlar.

erkeğe burcuna göre parfüm hediyesiBurcuna Göre Erkeğe Parfüm Hediyesi

Bir erkeğe alınabilecek en iyi hediye seçeneklerinden biri parfümdür. Burçlara göre erkek parfüm çeşitleri, burcun sevdiği koku notalarına göre belirlenmektedir. Burçlara göre erkeğin en çok hoşlandığı koku notalarını öğrenebilirsiniz ve bu koku notalarına uygun parfüm markasını rahatlıkla bulabilirsiniz. Her erkeğin farklı bir koku zevki vardır. Her parfümü, her erkek kullanamaz. Bazı erkekler oryantal kokulardan, bazıları odunsu kokulardan, bazıları da fresh kokulardan hoşlanabilmektedir. Erkek arkadaşınız için hediye sürprizi gerçekleştirmek istiyorsanız, sizler için burç özelliklerine göre hediye alternatiflerini ve burçların özelliklerine yer verdik. Bu özelliklere dikkat ederek erkek arkadaşınız için en iyi hediyeyi seçebilirsiniz.

burçlara göre hediyelerKoç Burcu Erkeği için Hediye Önerileri

Koç burcu Zodyak’ın ilk burcudur. Koç burcu erkekleri coşkulu, heyecanlı ve sabırsızdır seçilecek hediyenin de bu duyguları vermesi önemlidir. Koç burcu erkekleri için ilerleyen zamanlarda kullanabileceği bir hediye yerine hemen kullanabileceği bir hediye tercih etmelisiniz. Kıyafetlerden hoşlanırlar ve sıradan olmayan dikkat çekici aksesuarlardan. Ayrıca, koç burcu erkekleri için arabalar vazgeçilmezleridir. Arabalarla ilgili çeşitli aksesuarları hediye olarak düşünebilirsiniz. Bununla birlikte sürekli kullanabilecekleri teknolojik eşyalar da iyi bir hediye alternatifidir.

koç burcu için hediyeKişiye Özel Fotoğraflı Plaka Anahtarlık

Her burcun özellikleri birbirinden çok farklıdır. Burcun özelliklerine bakarken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta da yükselen burçlardır. Bazı kişiler doğum günleri ve saatlerine göre yükselen burçlarla uyumludur. Sevdiğiniz erkeğin taşıdığı özelliklerin kendi burcuna mı yoksa yükselin burcuna mı yakın olduğunu iyi analiz etmelisiniz. Kişiye özel olarak hazırlanan bu anahtarlık koç burcu erkeği için ideal bir hediye seçeneğidir.

burcuna göre erkeğe parfüm önerileriBoğa Burcu Erkeği için Hediye Önerileri

Boğa burcu erkekleri evine ve rahatına düşkündür. Ayrıca, doğallığa önem vermektedirler. Boğa burcu erkeği için kullanabilecekleri ev aksesuarı, ev eşyası tercih edebilirsiniz. Dikkat çekici ama bir o kadar rahat giyilebilecek kıyafetler de uygun bir hediye seçimi olabilir. Ev yaşamına önem veren boğalar için çeşitli süs bitkileri tercih edebilirsiniz. Bununla birlikte güzel ve egzotik kokulu bir parfüm ya da sıra dışı tasarıma sahip biblo ve heykeller de tercih edebilirsiniz.

Dekoratif Metal Motosiklet BibloDekoratif Metal Motosiklet Biblo

Burçlara göre hediye seçimleri yaparken, sevdiğiniz kişiyi de doğru tanıdığınıza emin olmalısınız. Burçlar her durumda yüzde yüz uyum sağlamamaktadır. Eğer sevdiğiniz kişi burcunun özelliklerini tam olarak taşıyorsa, hediye seçiminde de burcundan faydalanabilirsiniz. Dikkat çekici ev aksesuarlarından hoşlanan boğa burçları için ideal bir hediye olarak bu bibloyu tercih edebilirsiniz.

ray ban gözlükİkizler Burcu Erkeği için Hediye Önerileri

İkizler burcu değişken bir yapıya sahiptir. İkizler burcu erkeği için hayatı kolaylaştıran, pratik eşyaları hediye olarak düşünebilirsiniz. İkizler burcu erkekleri kitap okumayı çok sever. Bu yüzden ilgilerini çekecek bir kitap veya kitap aksesuarları alabilirsiniz. Bunun yanı sıra, spor giysiler, güneş gözlüğü, bilgisayar oyunları, satranç takımı gibi ürünler de ikizler burcu erkeği için uygun hediye alternatifleridir.

ikizler burcuna hediyeLED Işıklı Kitap Okuma Gözlüğü

Burçlara göre erkeklerin hoşlandığı hediyeleri belirlemek oldukça kolay olacaktır. Burçlara göre hediye seçimleri her zaman daha doğru ürünler almanızı ve daha iyi sürprizler hazırlamanıza yardımcı olmaktadır. 12 adet burç vardır. Bu burçların kadınlar ve erkekler için özellikleri çok fazla olmasa da bazı durumlarda ayrıdır. Erkek için hediye seçimi düşünüyorsanız, burcun erkek için olan özelliklerini okumalısınız. Kitap okumayı seven ikizler burcu erkeği için gece karanlığında rahatlıkla kitap okumalarını sağlayabilirsiniz.

burçlar için hediyeYengeç Burcu Erkeği için Hediye Önerileri

Yengeç burcu erkekleri evcimen ve duygusal yapıya sahiptir. Yengeç burcu erkekleri için duygusu yüksek hediyeler tercih edebilirsiniz. Yengeç burcu erkekleri için romantik akşam yemekleri de güzel bir sürpriz örneğidir. Yemek, dekorasyon ve tarih kitapları yengeç burcu erkeklerinin ilgisini çekmektedir. Dikkat çekici ama duygusu yüksek dekoratif eşyalar da tercih edebilirsiniz.

burçlara göre hediye seçimiKalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar

Duygusal yengeçler için çok iyi bir hediye alternatifidir. İkinizin fotoğraflarının baskılı olduğu çikolataları yerken çok özel dakikalar geçirebilirsiniz. Oldukça lezzetli bir hediye olan bu ürün ile romantik anılar biriktirebilirsiniz.

aslan burcu erkek hediyeleriAslan Burcu Erkeği için Hediye Önerileri

Aslan burcu erkekleri dikkat çeken ve özelliği yüksek olan, adeta klas denilebilecek hediyelerden hoşlanırlar. Aslan burcuna alacağınız hediye çok özel olmalı ve özenle hazırlanmış bir paket içinde sunulmalıdır. Aslan burcu erkekleri için gösterişli ve havalı şeyleri tercih etmelisiniz. Çeşitli aksesuarlar, marka kıyafetler, marka güneş gözlükleri, değerli takılar vs. aslan burcu erkekleri için büyük bir önem taşımaktadır. Canlı renklerden hoşlanan aslan burçları için seçeceğiniz hediye çok özel ve dikkat çekici olmalıdır.

aslan burcu için hediye seçenekleriKişiye Özel Siyah ve Taba Renk Cüzdan

Taba ve siyah renklere sahip olan bu cüzdan, isim yazılabilme özelliğiyle de önemli derecede dikkat çekmektedir. Aslan burcu için ideal ürünler arasında yer alan bu cüzdanı incelemenizi tavsiye ediyoruz. Kişiye özel olarak hazırlanan ve üzerine isim yazdırılan bu deri cüzdan, akrep burcu erkeklerin de ilgisini çekmeyi başaracaktır. Kaliteli ve farklı tasarımıyla akrep burcuna hitap eden bir üründür.

başak burcuna özel hediyeBaşak Burcu Erkeği için Hediye Önerileri

Başak burcu erkekleri çok titiz ve özenli bir yapıya sahiptirler. Başak burcu erkeğine hediye seçimi yaparken de değerli ve kullanışlı bir hediye seçmelisiniz. Başak burcu erkekleri giydiği kıyafetlerde pahalı ama sade olanları tercih ederler. Antika eşyalara büyük ilgi duyarlar. Özel anlamı olan antika bir dekoratif eşya satın akabilirsiniz. Bununla birlikte, kaliteli bir görünüme ve kullanabilirliğe sahip aksesuarlar da tercih edebilirsiniz.

Ctrl Alt Delete KupalarCtrl Alt Delete Kupalar

Bu kupalar başak burcu erkeklerinin dikkatini çekecek ve sürekli kullanabilecekleri bir hediye olarak karşımıza çıkmaktadır. Oldukça kullanışlı olan bu kupalar ile başar burcu sevgilinizi mutlu edebilirsiniz.

terazi burcuna özel hediyeTerazi Burcu Erkeği için Hediye Önerileri

Terazi burcu erkeği üzerinde venüs yıldızının güzelliği ve anlayışının etkileri vardır. Terazi burcu erkeğini şaşırtmak için antikacı mağazaları ve egzotik eşyalar satan dükkanları gezmenizi öneriyoruz. Bunun yanı sıra dikkat çeken biblolar, antika vazolar, çin porselenleri ya da küçük biblolar iyi bir hediye alternatifi olabilir. Alkol kullanan terazi burcu erkekleri için kaliteli bir şarap, şampanya gibi ürünler tercih edebilirsiniz. Bununla birlikte çakmak türü ürünler de ilgilerini çekecektir. Çok şık ve zarif bir görünüme sahip olan bu modern çakmak ile terazi burcu erkeğini mutlu edebilirsiniz. Kaliteli görünüme sahip çakmaklar, terazi burcu erkeğinin ilgisini çekmektedir.

akrep burcu erkek için parfümAkrep Burcu Erkeği için Hediye Önerileri

Akrep erkekleri için hediye seçmek oldukça zordur. Akrep burcu erkekleri gizemli, müşkülpesent bir karaktere sahiptirler. Bu yüzden beğenebilecekleri hediye seçiminde zorlanabilirsiniz. Akrep burcu erkekleri için yoğun bir dikkat çekiciliğe sahip parfümler, çakmak ve kullanabilecekleri aksesuarlar tercih edebilirsiniz. Akrep burcu erkeklerini mutlu etmek zordur ancak, mutlu edebildiğinizde onlardan daha fazlasını göreceğinizden emin olabilirsiniz.

erkeğe burcuna göre hediye seçimiYay Burcu Erkeği için Hediye Önerileri

Yay burcu erkekleri gezginliği ve macerayı severler. Daima genç bir ruha sahip olan yay erkekleri, heyecanlı hediyelerden hoşlanmaktadırlar. Yay burcu erkeği sürprizi sever. Bu yüzden unutamayacağı bir yerde sürpriz bir etkinlik hazırlayabilirsiniz. Yay burcu erkeklerinin hayvanlarla arası iyidir. Hayvanlarla ilgili bir hediye, yay burcu erkeğini mutlu edebilecek hediye seçenekleri arasında yer alır. Macerayı ve hayal kurmayı seven yay burcu erkekleri için uyurken güzel hayaller kurmasını sağlayacak müthiş bir hediye olduğunu söyleyebiliriz.

Oğlak Burcu Erkeği için Hediye Önerileri

Oğlak Burcu Erkeği için Hediye Önerileri

Oğlak burçları oldukça tutarlı ve kuralcıdır. Oğlak burcu erkekleri için tercih edeceğiniz hediyelerin kullanışlı ve uzun zaman işe yarayabilecek hediyeler olmasına dikkat etmelisiniz. Özellikle ofis ve büro hediyeleri oğlak burçları için idealdir. Oğlak burcu erkekleri ciddi ve uyumlu giyinmeyi severler. Kıyafet almayı düşünüyorsanız bu ayrıntıya dikkat etmelisiniz. Satranç takımı gibi çeşitli hobi hediyeleri de iyi birer alternatif olabilir. Ninja tasarıma sahip bu kupa bardak, oğlak erkekleri için çok cool ve kullanışlı bir hediye olarak göze çarpmaktadır.

Kova Burcu Erkeği için HediyelerKova Burcu Erkeği için Hediye Önerileri

Kova burcuna sahip erkekler, entellektüel ve renkli bir kişiliğe sahiptirler. Kova burcu erkekleri için seçeceğiniz hediyeler, zeka ile ilgili olan dikkat çekici ürün gruplarından oluşabilir. Teknolojik ürünlere de bir hayli meraklı olan kovalar için, son trendlere sahip teknolojik ürün grupları arasından seçim yapabilirsiniz. Bilimkurgu, fantastik, uzay bilimi, psikoloji gibi kitapları okumaktan keyif alan kova burcu erkekleri için bu türde kitap ve kitap aksesuarı ürünleri tercih edebilirsiniz. Çok ilginç bir özelliğe sahip olan bu saat ile kova erkeklerini şaşırtabilir ve mutlu edebilirsiniz.

Balık Burcu Erkeği için Hediye ÖnerileriBalık Burcu Erkeği için Hediye Önerileri

Balık burcu erkekleri yumuşak kalplidir ve oldukça duygusaldır. Balık burcu erkekleri için duygusu yüksek ürünleri hediye olarak tercih edebilirsiniz. Fotoğraf makineleri ve aksesuarları, çeşitli film cd’leri balık burcu erkekleri için iyi bir hediye alternatifi olabilir. Kişiye Özel Fotoğraflı Kare Masa Saati… Fotoğraflara ilgi duyan ve duygusal olan balık burcu erkekleri için çok iyi bir hediye alternatifi olarak bu masa saatini düşünebilirsiniz. Kişiye özel olarak fotoğraf baskısı yapılabilen bu saat ile balık burcu erkeğinin kalbini fethedebilirsiniz.

CEVAP VER