El Yapımı Hediye Paketi Modelleri

Birbirinden İlginç Hediye Paketi Modelleri
Hediye paketleri en az hediyenin kendisi kadar önemlidir. Hediye paketlerinin görünüşü içindeki armağan hakkında çeşitli fikirler oluşturabilir. Ambalajı, kutusu veya sepeti ne kadar havalı ve güzel görünürse içindeki ürünün anlamını ve etkisini o kadar artırır. En merak edilen hediye, en güzel paketlenmiş olandır. İlk açılmak istenen hediye paketi her zaman en güzel paketlenen olması asla tesadüf değildir! Birazdan sizlere akıllara zarar hediye paketleri sunacağız. Şimdiye kadar gördüğünüz klasik hediye paketlerini unutun! Birbirinden havalı ve romantik el yapımı hediye paketleri ile tanışmaya hazır mısınız? Yazımın devamında klasik hediye paketlerine hiç benzemeyen ve biribirinden farklı yirmi hediye paketini sizler için derledim. Nasıl hediye paketi yapılır? Yada en güzel hediye paketi nasıl olur? Diye merak ediyorsanız buyurun. Elin oğlu nasıl hediye paketi yapıyormuş görün. Birbirinden farklı ve kaliteli hediye paketlerini gördüğünüzde, eski hediye paketleri ile hediye sunmaktan benim gibi siz de kesinlikle utanacaksınız:) Evet, sizler için derlediğim hediye paketlerini incelemeye başlayalım. Bu orijinal hediye paketlerini sevdiğiniz herkes için uygulayabileceksiniz. Anneniz, Babanız Kardeşleriniz, Arkadaşlarını ve tabi ki Sevgiliniz için. Yani hepsi için uygun hediye paketleri seçenekleri mevcut. İçlerinden birçoğunu kendi ellerinizle yapabilirsiniz. En azından fikirler edinmiş olursunuz.

Birbirinden İlginç El  Yapımı Hediye Paketi Modelleri

1-Rüzgâr Güllü Hediye Paketi

Rüzgârgülleriyle dolu hediye paketi
İşte listemizin ilk sıralarında yer alan güzel romantik, birazda çocuksu bir hediye paketi. Rengârenk rüzgârgülleriyle süslenmiş bir hediye paketi. Çocuklar için oldukça uygun bir hediye paketi olur. Çocuklara en güzel hediye paketi olmakta aday bir paketleme tarzı. Haksız mıyım? Bu hediye paketti ile çocuklara ne hediye edilse kesinlikle şikâyetçi olmazlar. Son anda bir çocuk için aldığınız alelacele basit bir hediyeyi bu paket ile kombin yapıp çocuğun gönlünü alabilirsiniz.

2-Abur Cubur Severlere Hediye Paketi 

Abur Cubur Severlere Hediye Paketi
Yine çocuklara özel hediye paketi olacak bir paketleme tarzı daha. Benim gibi Abur cubur sever kişiler veya sevgililer için tavsiye edilir. Bu hediye paketi amacını hemen belli eden tarzda. Hediyenin dışından içeriği ile ilgili fikir edinme şansı tanıyor. Yine çocukların hediye paketi ile ilgili bir şikâyetlerinin olacağını pek sanmıyoruz. Bu paketin adı rüşvetçi hediye paketi olsada sorun olmaz herhalde.

3-Çok Amaçlı Hediye Paketi

Çok amaçlı hediye paketi
Bu hediye paketini Çok amaçlı hediye paketi ile isimlendirebiliriz. Bütün sevdikleriniz için aldığınız hediyeleri paketlemek için kullanılabilir. Daha çok anne eli değmiş izlenimi veriyor ama yinede sevgiliye hediye paketi olarak kesinlikle sunulabilir. Hiçbir sakıncası olmaz. El emeği göz nuru sonuçta. Bebek hediyelerinin paketlemesi içinde harika olabilir.

4-Ceviz Kabuğundan Sürpriz Hediye Paketi

Ceviz Kabuğundan Sürpriz Hediye Paketi

Gerçekten sürpriz hediye paketi cümlesini hak eden orijinal bir fikir. Düşünsenize evlilik teklifini ceviz kabuğu içinden çıkan bir yüzükle yapmak! Aman Allahım… Bunu yazarken bile tüylerim diken diken oldu. Harika bir tasarım.! Ceviz kabuğu içine kolye yada yüzük koyduktan sonra yapıştırın buka dar!

5-Çocuklara özel hediye paketi 

Çocuklara özel hediye paketi

Yarım elma gönül alma hediye paketlerinden biri daha. Çocuklara yönelik basit ama etkili bir hediye paketi örneği daha…

6-Bol Süslü Hediye Paketi 

El Yapımı İlginç Hediye Paketleri

Hediye paketleri içinde yine orijinal bir yer edinecek farklı bir tasarım daha.Hediye paketi sunan birinin tarzını oldukça yansıtacak bir paketleme biçimi. Gayet başarılı görünüyor. Sanki erkeklerin pek yanaşmayacağı bir hediye paketi stili. Bayanların sevdikleri için uğraşıp yapacakları hediye paketleri gibi duruyor.

7-Bohça Tipi Paketleme

El Yapımı İlginç Hediye Paketleri
Çok ilginç bir hediye paketleme biçimi daha! Bu şekilde paketleme yapmayı belki bir çok kişi tercih etmek istemeyebilir. Ama yinede klasik hediye paketi yapmaktan sıkıldıysanız en azından bir defalık denenmeyi hak ediyor. Ben buna Saraydan kız kaçırma hediye paketi adını koydum.

8-Süslü Hediye Paketleri

El Yapımı İlginç Hediye Paketleri

Benimde favorilerimden olan hediye paketlerini inceliyorsunuz… Yani küçük detaylar eklenerek hediye paketi ne kadar zarif bir hale getirilmiş görüyorsunuz değil mi? Burada hediye paketlerine eklenen küçük detay nesneleri bulmakta oldukça kolay olacaktır. Birazda el hamaratlığı gerektiriyor. Ancak siz yaparsınız…

9-Şirin Hediye Paketleri

El Yapımı İlginç Hediye Paketleri
Yine çocuklar düşünülerek hazırlanmış bir hediye paketi daha… Bu hediye paketlerini görünce insan, sadece hediye diye bu hediye paketlerini verse yine olur diye düşünmeden edemiyor. Bu hediye paketini hazırlayabilirisiniz değil mi?

10-Tarz Hediye Paketleri

Tarz Hediye Paketleri
Evet listemizde Onuncu sırada yer alan hediye paketi sıra dışı görüntüsüyle klasik hediye paketlerine açık ara fark atmış görünüyor. Biraz hazırlarken emek isteyen bir hediye paketi olacaktır. Bu hediye paketinden yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin diyelim.

11-Kilim Desenli Hediye Paketi

Kilim Desenli Hediye Paketi
İşte size uğraşın durun tarzı yine son derece yaratıcı hediye paketi modeli daha. Bu paketlemeyi yapan kör oldu! Şaka bir tarafada oldukça uğraştırıcı bir paketleme tarzı. Ancak yok ben uğraşırım,yaparım derseniz buyurun sizi kimse tutamaz.

12-Kalp Desenli Hediye Paketi

Kalp Desenli Hediye Paketi
Bu hediye paketinin resimler eşliğinde anlatımı da gösterilen güzel bir model daha… Tamda sevgililerin birbirleriyle hediyeleşmelerinde kullanabilecekleri harika bir hediye paketi örneği…
patlayan kutu
Erkek arkadaşınıza sunacağınız herhangi bir hediyenin romantizmini tavan yaptıracak türden bir paketleme.

12-Kavanozlu Hediye Paketi

Kavanozlu Hediye Paketi
Kavanozdan da hediye paketi olur muymuş… olurmuş… Son derece zarif bir hediye paketleme örneği… Daha çok yiyecek tarzı ürünleri sunmak için harika bir seçenek.

13-Kese Kağıdından Hediye Paketi

Kese Kağıdından Hediye Paketi
Her şeyden Orijinal hediye paketi yapılabileceğini ispatlayan güzel bir hediye paketi daha. Kese kağıdının hediye paketine dönüştürülmüş hali.

14-Kolay Hediye Paketi

Kolay Hediye Paketi
Evde Kağıt, Kalem ve düğme ile ancak yapılabilecek güzel bir hediye paketi daha.

15-Doğal Hediye Paketi.

Doğal Hediye Paketi
İşte sevgiliniz için son derece doğal ve romantik bir hediye paketi. Sevgilinize sunduğunuz hediye paketinizin en saf en yalın hali.Özelikle genç kızlar bu modele bayılacaktır.

16-Yaratıcı Hediye Paketi

İlginç Hediye Paketleri
Hediye paketinde farklı bir bakış açısı daha…İtiraf edin daha önce hiç böyle bir hediye paketi görmediniz. Daha çok moda kanallarında mankenlerin sergilediği abartılı tüylü kıyafetleri anımsatan farklı bir birleşim. Bu şeklde ilginç paketleme yapak isterseniz resm inceleyebilirisiniz.

17-Enteresan Hediye Paketi

Enteresan Hediye Paketi
Bu hediye paketini hangi sınıfa koyacağımı bilemedim. Ancak uçuk kaçık hediye paketi sevenlere gelsin diyoruz.

18-Sevgiliye Hediye Paketi

Sevgiliye Hediye Paketi
En güzel hediye paketlerini en sona sakladım… Benimde favorilerim arasında ilk sırasında yer alan bu harika hediye paketlerini incelemenizi tavsiye ederim.

19-Sevgiliye Hediye Paketi El Yapımı

Sevgiliye Hediye Paketi El Yapımı
Sevgiliye Hediye Paketi El Yapımı
Sevgiliye Hediye Paketi El Yapımı
Hediye paketleri üzerinde değişik figürler ve şekiller denemek isteyen yenilikçi ruhlar.İşte aradığınız hediye paketleri karşınızda. Üzerinde kalp desenleri ile şekillerimi ararsınız,Papyon takılmış hediye paketlerimi ararsınız hepsi burada…

20-Erkek Sevgiliye Özel Hediye Paketi 

Erkek Sevgiliye Özel Hediye Paketi
Bir hediye paketi ancak bu kadar erkeksi görünebilir. Tamda erkeğe verilecek bir hediyeyi gizleyecek harika bir hediye paketi. Bu yazımızda birbirinden ilginç 20 hediye paketini sizler için derledik. Eminim sizlerinden “hoşuna gitmiştir. Bu hediye paketleri içinde sunulacak hediyelerle harikalar yaratabilirisiniz. Hiç korkmayın yapımıda bence oldukça kolay ve keyiflidir. Bu hediye paketleri içinde hediye sunacağınız sevdikleriniz hep yanınızda olsun. Hoş çakalın…

CEVAP VER