Hediyelik Sürpriz Konserve Kutuları

hediye konserve

Sevgililer günü yaklaştıkça çiftlerin hediye arayışı her geçen gün daha da telaşlı bir hale dönüşmekte. Hem bayan hem de erkek için hediye alma işi oldukça zor. Bayan sevgiliye hediye alma işi daha kolay gibi gözükse de çeşit bolluğundan dolayı kararsızlığa sürüklenmek an meselesi. Erkek sevgiliye hediye alırken de çeşit azlığından dolayı hediyelerin tekrarlanması söz konusu. Bu sebeplerden ötürü hediye alma işi bazen tam anlamıyla bir işkenceye dönüşmekte. Üstelik bu soğuk havalarda mağaza mağaza dolaşmakta cabası. Fakat görüp görebileceğimiz her şeyin modası olduğu gibi hediye almanın da bir modası var. Ve yeni moda internetten hediye almak! Artık iş yerinde öğle molanızda veya bir kafede kahvenizi yudumlarken sevgiliniz veya eşiniz için hediye alabilmeniz mümkün. Tek bir tık ile ulaşmak isteyeceğiniz her şey elinizin altında! Bu yüzden bu sevgililer gününde sizlerde bu akıma uyum sağlayarak hediyenizi internetten alabilirsiniz. Ayrıca sıradan ve klasik hediyelerden sıkılanlar için harika bir hediye önerimiz mevcut. Hediyeler gerçekten biz insanlar için çok önemlidir.

konserve hediyesi

Son zamanlarda özellikle hediyeler farklılaşmaya başladı. Kişiye özel argümanlar ile farklılıklar ortaya çıktı. Artık hediye almak da neredeyse bir sanat işi oldu diyebiliriz. Biz bu sanatı sizler için layıkıyla yerine getirmeye çalışıyor ve sizler için sevdiklerinize alabileceğiniz en güzel, en beğenebileceği ve mutluluk/fiyat oranı en yüksek hediyeleri bulmaya çalışıyoruz. Bunları yaparken emin olun ki çok ama çok çalışıyor ve detaylı incelemeler yapıyoruz. Çünkü hediye almak artık bir sanat!

SENİN HAKKINDA SEVDİĞİM ŞEYLER KONSERVESİ

sürpriz konserve kutusu
fiyat
Bu sevgililer gününde sevgilinizi çok şaşırtarak ona sürpriz konserve hediye edebilirsiniz. Evet, yanlış duymadınız. Bu konserve bildiğimiz gıda konservesi değil tabii ki de! Sevginizden ilham alınarak oluşturulan aşk dolu konserve, sevgililer gününün en güzel hediyesi olmayı başaracak gibi duruyor. Sevgilinize hediye konserve kutusu vererek onu oldukça şaşırtabilir ve bu güzel sürprizin karşısında duygulandırabilirsiniz. Her zevke ve her iki cinsiyete de uygun olan sevgiliye hediye konserve, alışılagelmişin çok dışında! Sevgilinize karşı olan hislerinizi eğer yüz yüze söylemeye çekiniyorsanız ve onun iyi yönlerini vurgulamak istiyorsanız hakkında sevdiğim şeyler konservesi hediye ederek bunu sağlayabilirsiniz.


SEN BAŞIMA GELEN EN TATLI ŞEYSİN KONSERVESİ

sürpriz konserve kutusu
fiyat
Eğer romantik biriyseniz ve sevdiğinize bu özelliğinizi göstermek istiyorsanız romantik konserve kutusu hediye edebilirsiniz. Bu konserve kutuları sayesinde romantik yönünüzü ortaya çıkarabilir ve aşkınızı daha da kuvvetlendirebilirsiniz. Her türlü özel güne uygun olan ve her zevke hitap eden birbirinden harika sürpriz konserveler bu sayfada mevcut! Herkesin beğenisini kazanacak ve kıskandıracak olan bu sürpriz konserveler bu yıl çok konuşulacak! Bu inanılmaz hediyeye ilk sizin sevgilinizin sahip olmasını istiyorsanız daha ne bekliyorsunuz? En güzel sürpriz konserveler ve çok daha fazlası sizlerle!

AŞK DOLU KONSERVE KUTUSU

aşk dolu konserve kutusu
fiyat
Aşkınızı sevgilinize göstermenin tam sırası! Sevgilinize alacağınız harika bir hediye ile gönlüne taht kurabilmeniz mümkün. Aşk dolu konserve kutusu hem çok tatlı hem de çok romantik! Konserve kutusunun içerisinde 365 adet kalpli kâğıtlara yazılmış notlar ve 3 adet seni seviyorum yazılı özel kaplama sütlü çikolata yer almaktadır. Ayrıca hediyenizi daha da romantik hale getirecek olan gül yaprakları da konserve kutusunun içerisinde kendine yer ayırmıştır. Yılın her gününü temsil eden 365 adet notlar, tüm yılınızı onun sevgisiyle geçirdiğinizi kanıtlar nitelikte olacak. Konserve kutusunun üzerinde bir çifti temsil eden parmaklar yer almaktadır. Ayrıca bu aşk dolu konserve kutusu sayesinde yılın 365 günün her anında birbirinizi anımsayarak geçirmiş olacaksınız. İster sevgililer gününde ister yıl dönümünde tercih edebileceğiniz bu harika hediyeyi sakın kaçırmayın! Zahmetsizce ve yorulmadan sevdiklerinize hediye almanın zevkine sizler de varın. Üstelik uygun fiyatı ile aşk dolu konserve kutusu sizlerin bir tık uzağınızda!


LOVE IS SÜRPRİZ KONSERVESİ

LOVE IS SÜRPRİZ KONSERVESİ
fiyat
“Love is…” sakızlarını bilmeyen yoktur sanırım? Sakızın içerisinden aşkın tanımını karikatürler ile birlikte anlatan bu sakızlardan daha iyi bir hediye olabilir mi? Sevgiliniz için sıra dışı bir hediye arıyorsanız love is sürpriz konservesi tam da sizlere göre. Bu sürpriz konserve hem çok romantik hem de çok anlamlı. Eğer sizler de romantik yönünüzü ortaya çıkarmak ve bunu sevgilinize göstermek istiyorsanız hediye sürpriz konservesini mutlaka tercih etmelisiniz. Harika lezzetli sürpriz konservenin içerisinde 100 adet şıpsevdi sakız yer almaktadır. Portakallı ve çilekli olmak üzere iki farklı lezzete sahip bu sakızlar yenmeye doyulmayacak! Dilerseniz sakızları birlikte yiyerek aşkın tanımlarını okuyabilir ve kendinize anlamlar çıkartabilirsiniz. Ayrıca bu kâğıtları saklayarak ilerde tekrar dönüp bakılacak güzel bir anıya sahip olmuş olacaksınız. İster sevgililer gününde ister yıl dönümünde isterseniz de doğum gününde Love is sürpriz konservesini tercih edebilirsiniz. Konserve kutusunun dış kaplaması da sakız ambalajı ile aynı. Gören herkesin dikkatini çekecek ve beğenisini kazanacak olan bu özel hediyeyi sevgilinize hediye etmek için daha ne bekliyorsunuz?

DOĞUM GÜNÜNE ÖZEL AŞK KONSERVESİ

hediye konserve kutusu
fiyat
Sevdiğinizin doğum günü için hala ne hediye alacağınıza karar veremiyorsanız biz yardımcı olalım! Doğum gününe özel aşk konservesi en güzel doğum günü hediyelerinden bir tanesi. Konserve kutusu denilince aklınıza basit bir şey gelmesin sakın! Sevdikleriniz için özel tasarlanan bu doğum günü konservesi çok ama çok tatlı! Özel aşk konservesinin içerisinde 100 adet sevdiğiniz için yazılmış notlar yer almaktadır. Sevgilinize bu hediyeyi verdiğinizde her bir notu okurken sizleri anımsayacak ve size olan aşkı kat be kat artacaktır. Konserve kutusunun içerisindekiler sadece bu notlarla sınırlı değil! 10 adet doğum günün kutlu olsun yazılı özel kaplamalı sütlü çikolata da konserve kutusunun içerisinde yer almaktadır. Ayrıca hediyenize daha da romantik bir hava katması amacıyla konserve içinde mis kokulu gül yaprakları konulmuştur. Doğum gününe özel aşk konservesi ile romantikliğin dibine vuracaksınız. Bu konserve sayesinde aşkınız daha da güçlenecek ve belki de bir sonraki doğum gününde tekrar tercih etmek isteyeceksiniz. Hiçbir yerde bulamayacağınız bu özel aşk konservesini sevdiklerinizden sakın esirgemeyin!

ABUR CUBUR KONSERVE KUTUSU

hediye konserve
fiyat
Sevgili, nişanlı veya eş için hediye arayışında olanlar buraya! Duyduk duymadık demeyin! Sizler için çok ama çok tatlı bir hediye önerimiz var. İçerisinde harika lezzetlerin olduğu bir abur cubur konserve kutusu kimleri mutlu etmez ki? Özellikle bayanların çikolata ve şekerlemeye olan ilgisini bilmeyen yoktur. Abur cubur konserve kutusu hediyesini sevdiklerinize armağan ettiğinizde beğenmemesi imkânsız. Sürpriz konserve kutusunun içerisinde yok yok! 4 adet lolipop şeker, 3 adet şıpsevdi sakız, 2 adet Nescafe ve birer adet Ülker napoliten çikolata, Browni intense, Olips naneli şeker, Buble sakız, Tadelle çikolata, Eti petito, Jelibon şekerleme ve Falım sakız yer almakta. En çok sevilen şekerleme ve çikolataların yer aldığı bu konserve kutusu herkesin sahip olmak istediği türden! İster sevgililer günü hediyeleri veya ister doğum gününde isterseniz de yıl dönümünüzde! Her türlü özel güne uygun ve her zevke hitap eden abur cubur konservesi paylaşılmayı hiç istenmeyecek! O halde hiç düşünmeyin, abur cubur konservesi ile sevdiklerinizi buluşturmanın tam zamanı!


KİŞİYE ÖZEL 240 PARÇA PUZZLE KONSERVESİ

hediye konserve kutusu
fiyat
Sevgiliniz veya eşinize uygun hediyeyi bir türlü bulamıyorsanız tam da doğru adrestesiniz! Sıradanlıktan sıkılıp değişikliğe giden çiftler için harika bir hediye önerimiz mevcut! Kişiye özel 240 parça puzzle konservesi, sevdiklerinizi çok ama çok mutlu edecek! 240 parçadan oluşan bu puzzle bitirildiği zaman ortaya ikinizin olduğu harika bir resim ortaya çıkacaktır. Sonrasında bu puzzleı isterseniz çerçeveletilip duvara asabilirsiniz. Gören herkesin beğenisini kazanacak ve dikkatini çekecek olan bu puzzle evinizin veya ofisinizin en güzel köşesini kazanacaktır. Kişiye özel tasarlanan bu hediyeyi sevgilinize verdiğinizde kendisini özel hissedecek ve size olan aşkı daha da kuvvetlenecektir. Puzzleı birlikte tamamlayarak keyifli anlar geçirebilmeniz de mümkün. Oldukça uygun fiyatlı ve sıra dışı bu hediyeyi sevdikleriniz ile paylaşmanın tam zamanı! Sakın kaçırmayın!

KÖPEK GİBİ PİŞMANIM ÇİKOLATA KONSERVESİ

hediye konserve
fiyat
İlişkide inişler ve çıkışlar kaçınılmaz. Her ne kadar iyi anlaşsanız da bazen istenmeyen tatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Hele ki haksız olan taraf sizseniz mutlaka telafi amaçlı bir şeyler yapmanız lazım. Karşınızdakinin gönlünü almak için en güzel yol ise hediye almak. Güzel ve anlamlı bir hediye ile aranızı düzeltebilir ve aşkınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Bunun için ise köpek gibi pişmanım çikolata konservesi sizlere yardımcı olacaktır. Pişmanlığımızı belirtecek bir söz olan “Köpek Gibi Pişmanım” temalı bu konserve sevdiğiniz kişinin kalbini kazanmaya yeterli olabilir. Çikolata konservesinin içerisinde 24 adet özür dilerim ve çok üzgünüm yazılı sütlü çikolata yer almaktadır. Bu çikolatalardan her bir tane yediğinde size olan kırgınlığı azalacaktır. Böylece sizde hatalarınızı telafi etme şansını elde etmiş olacak ve daha dikkatli adımlarla ilişkinize devam edeceksiniz. Mavi renkli bu harika çikolata konservesi tüm kırgınlıkları unutturacak! Eğer kalbini kırdığınız biri varsa hiç düşünmeden bu çikolata konservesini mutlaka alın!

SÜRPRİZ MESAJ KONSERVESİ

sevgiliye hediye konserve
fiyat
Sevdiğimiz insanlar için sürpriz yapmak her zaman için aradaki bağları kuvvetlendirmektedir. Yapılan sürprizler karşımızdakine önem verdiğimizi ve onu sevdiğimizi ifade etmektedir. Sizlerde sevdikleriniz için sürpriz yaparak onları ne kadar sevdiğinizi belli etmek istiyorsanız sürpriz mesaj konservesi sizlerin imdadına yetişecektir. Kırmızı renkli sürpriz konservenin içerisinde özel kırmızı kâğıt ve gül yaprakları bulunmaktadır. Bu gül yaprakları ile romantizm dolu anlar yaşamak kaçınılmaz… Sevdiğinize yazacağınız mesaj ise size kalmış. İster doğum gününde kutlama mesajı yazın, ister yıl dönümünüzde aşkınızı anlatan bir not bırakın isterseniz de evlenme teklifi gibi jestler yapabilirsiniz. Sevdiklerinize sürpriz mesaj konservesini hediye ettiğiniz zaman çok şaşıracak ve oldukça mutlu olacaklardır. Her türlü özel güne uygun olan bu harika hediyeyi sevdiklerinizden sakın esirgemeyin. Unutmayın ki onları ne kadar özel hissettirirseniz aranızdaki sevgi bir o kadar kuvvetlenir.

KİŞİYE ÖZEL AŞK ÇİKOLATA KONSERVESİ

sevgiliye hediye konserve
fiyat
Çikolata kimi mutlu etmez ki? Mutluluk sağladığı bilim adamları tarafından bile onaylanmışken bunun aksini söylemek imkânsız. Özellikle bayanların mutlu olma amacı ile çikolata yediği herkes tarafından bilinmekte. Eğer sevgiliniz tam bir çikolata hastası ise o zaman sizler için harika bir hediye önerimiz var! çikolata tutkunlarını aşırı mutlu edecek kişiye özel aşk çikolata konservesi sevdiklerinize verilebilecek en güzel hediyelerden bir tanesi. Kişiye özel tasarımı ile dikkatleri çeken bu aşk konservesi gören herkesin beğenisini kazanacaktır. Kişiye özel tasarlanan bu hediyeyi sevdiklerinize hediye ettiğinizde kendisini daha bir özel hissedecek ve böylece daha çok mutlu olacaktır. Aşk çikolata konservesinin içerisinde tamı tamına 24 adet özel kaplamalı sütlü çikolata yer almaktadır. Aşk çikolata konservesinin ve çikolata kaplarının üzerinde birlikte çekilmiş fotoğrafınız yer alacaktır. Bu özel ve anlamlı hediyeyi her türlü özel günde sevdiklerinize armağan edebilirsiniz. Uygun fiyatı ile dikkatleri üstüne çeken bu çikolata konservesini sakın kaçırmayın!


GÜLÜMSE SÜRPRİZ KONSERVE HEDİYESİ

hediye konserve
fiyat
Sevdiğimiz insanların her zaman gülümsemesini ve hiçbir zaman üzülmemesini isteriz. Ama tabii ki bu isteğimiz her zaman gerçekleşmeyebiliyor. Sevgilinizin mutsuz olduğu anlarda neşesini yerine getirecek harika bir hediye almak istemez misiniz? Gülümse sürpriz konserve hediyesi, gören herkesin neşesini yerine getirecek türden bir hediye. Sürpriz konserve kutusunun ve içerisindeki hediyelerin üstünde gülümseyen emoji yer almaktadır. Konserve kutusunda ise yok yok! İçerisinde 2 adet her zaman gülümse yazılı bardak altlığı, birer adet her zaman gülümse yazılı kitap ayıracı, mutluluk yazılı dilek tohumu, stres topu, anahtarlık ve mini drajelerin yer aldığı mini şişe yer almaktadır. Bu kadar çok sürprizin yer aldığı bu konserveyi sevdiklerinize hediye ettiğinizde hem çok şaşıracaklar hem de çok sevinecekler! Her yaşa ve her zevke hitap eden mutluluk kaynağı konserve kutusu en özel günlerde mutlaka tercih edilmelidir! Etrafınızdakileri en güzel şekilde neşelendirecek olan bu hediyeyi en uygun fiyatı ile sakın kaçırmayın!

YILBAŞI SÜRPRİZ KONSERVESİ

sevgiliye yılbaşı sürpriz konserevsi
fiyat
Yılbaşı hediyesi denilince akla atkı, bere, iç çamaşırı gibi klasik hediyeler gelmekte. Fakat bu yılbaşında sevdiklerinizi oldukça şaşırtacak harika bir hediye önerisi ile karşınızdayız! Sıradanlıktan kurtulmak isteyenler bu hediyeye çok bayılacak. Yılbaşı sürpriz konservesi, yılbaşına damgasını vuracak en güzel hediyelerden bir tanesi. Tek bir hediye gibi görülse de aslında pek çok hediye bu konserve içerisinde! 2 adet bardak altlığı, birer adet kitap ayıracı, anahtarlık, Noel baba maskotlu kar küresi, yıldız drajelerin bulunduğu mini şişe yılbaşı sürpriz konservesinde yer almakta. Bu hediye sayesinde yeni yıla girerken sevdiklerinizle mutlu ederek girerek ayrı bir gurur duymuş olacaksınız. Konserve kutusunun ve içinde yer alan hediyelerin üzerinde Noel baba figürü ve sizin yazacağınız yılbaşı mesajı yer almaktadır. Evet, yanlış duymadınız! Hediyelerin üzerine sevdiklerinize ileteceğiniz ufak bir not yazabilmeniz mümkün! Böylece vereceğiniz hediye sevdikleriniz için daha ayrı bir anlam ifade edecek.

ERKEĞE SÜPRİZ KONSERVE KUTUSU

Erkeğe Sürpriz Konserve Kutusu
fiyat
Erkekler için hediye almak bir bayan için her zaman çok zor olmuştur. Erkekler için alınabilecek hediyeler bayanlara göre kısıtlı olduğundan dolayı erkek hediyesi seçmek oldukça düşündürücü bir hal almaktadır. Hatta uzun bir ilişki içerisindeyseniz alacağınız hediyeler büyük ihtimalle bir süre sonra tekrarlanacaktır. Fakat bu sefer can sıkmanıza hiç gerek yok. Çünkü sizler için birbirinden güzel ve çok sıra dışı bir hediye ile karşınızdayız! Erkeğe sürpriz konserve kutusu, bir erkeğe alınabilecek en iyi ve kaliteli hediyeler arasında yer almaktadır. Erkeğe sürpriz konserve kutusunun içerisinde yok yok! Kutu içerisinde birer adet isme özel metal sigara tabakası, hakiki deri kartvizitlik cüzdan, metal çakmak ve hem kol saati hem de çakmak olarak kullanılabilen çakmaklı kol saati yer almaktadır. Böylece bir hediye içerisinde birçok hediye ederek sevdiğinizin kalbinde taht kurabilir ve onu oldukça mutlu edebilirsiniz. Kişiye özel tasarlanan bu hediyeleri gördüğünde kendisini daha özel hissedecek ve size olan sevgisi kat be kat artacaktır. Unutulmayacak hediyeler arasına girecek olan bu eşsiz hediyeyi mutlaka erkek arkadaşınıza hediye etmelisiniz!

CEVAP VER