Konsept Hediye Kutuları

Doğum günleri, yıldönümleri veya çeşitli özel günler derken çevremizdeki insanlara çoğu zaman hediye alma gereksinimi yaşanabiliyor. Yakın çevrenizdeki kişilere özel günlerinde veya sıradan bir günde hediye almak istediğinizde, çoğu zaman “acaba ne alsam?” şeklindeki soruları aklınızdan geçirmeniz kaçınılmaz oluyor. Çünkü insanlara hediye alırken, artık klişelerden uzaklaşmak gerektiğin farkına varıyor ve hediye alınacak kişiye daha özel ürünler seçme gereksinimi duyuluyor. Eş, dost, çocuklar veya anne baba demeksizin, yediden yetmişe her bir bireye verebileceğiniz en özel hediyeler, şüphesiz konsept hediye kutularından geçiyor. Hediye almak istediğiniz kişinin hayatında nelerden hoşlandığına dair en ufak bir ipucuna bile sahipseniz, sizlere sunacağımız hediye örnekleri arasında eleme yaparak, en güzel hediyeye kolayca ulaşabilirsiniz.

konsept hediye kutuları

Konsept hediye kutuları farklılıklar gösterirken, Hediyemen’in ayrıcalıklı dünyasında kişiye özel bir hale dönüştürülüyor. Bu da sevdiklerinizin kalbine daha da derinden hitap edebilmeniz açısından oldukça önemli bir detay olarak gözler önüne seriliyor. Onlarca çeşitli hediye kutuları arasında, hediye almak istediğiniz kişiye en hitap eden ürünü bulduğunuzda, o ürünü sevdiğiniz kişi için sipariş ederek, özel hediye paketinde beğenisine sunabilmeniz mümkün durumda. Üstelik bunları uygularken, Hediyemen’in uygun fiyat politikasından yararlanacağınızı da hatırlatmak isteriz.

Hediye örneklerine geçmezden önce bilmenizi istediğimiz bir şey var. O da; sevdiklerinizi çok daha mutlu etmek istiyorsanız, ona hiç beklemediği bir anda hediye sürprizinde bulunmanız gerektiğidir. Ansızın yapılan sürprizler insanları her zaman daha mutlu ederken, çoğu insan bu sürprizler karşılığında duygularını şaşkınlıklarından ötürü tam olarak ifade edemez. Elbette ki bu da hediyeyi özelleştirecek olan en güzel detaylardan birisidir. Şimdi ise konsept hediye kutuları kapsamında Hediyemen’in ön plana çıkarmış olduğu en özel ürünler, aşağıdaki listeden oluşmaktadır.

İşte Bizim Sevdamız Konsept Hediye Kutusu

konsept hediye kutuları

Sevgiliniz için özel bir hediye almayı düşünüyorsanız, “İşte Bizim Sevdamız” temalı konsept hediye kutusu, ihtiyacınıza uygun olan en özel ürünlerimizden birisidir. Hediye kutusunun içerisine sevgiliniz ile birlikte çekilmiş olduğunuz bir fotoğrafın çerçeveli hali, “Seni Seviyorum” mesajı içeren küçük kalpli bir aksesuar, biricik sevgilinizle şahsınızın isimlerinin bulunduğu bir çay fincanı ve özel mi özel, güzel mi güzel kalp desenli bir aksesuar ürünü yer alıyor. Genellikle erkeklerin sevgilileri için tercih ettiği bu ürünümüz, kadınların epey ilgisini çeken yapıya sahip.

Erkeğe Hatıralık Konsept Hediye Kutusu

konsept hediye kutuları

Erkeklere yapılan hediye sürprizleri, kadınlara nazaran daha kısa süren bir iştir. Genellikle gömlek, kravat yada tespih gibi ürünler, erkeklere hediye edilen ürünlerdir. Bu hediye kutumuz ise saymış olduğumuz tüm örnek ürünleri içerisinde barındıran, bunun yanında isminin yazılı olduğu bir termos, yine adının yer aldığı bir zippo çakmak ve her erkeğin gömleğini güzelleştirebilecek olan, isim baş harfli kol düğmesi yer alıyor. Erkek eşinize, arkadaşınıza veya çevrenizdeki herhangi bir kişiye tek bir ürün almak yerine, hemen hemen aynı fiyata tüm bu sayılan konsept hediye kutusunu hediye edebilirsiniz.

Kahve Severlere Kişiye Özel Konsept Hediye Kutusu

konsept hediye kutuları

Kadınlara hitap eden görüntüsü sebebiyle bayanlar için tercih edilebilecek konsept hediye kutularımızdan bir diğeri ise, kahve severlere özel bu hediye kutusudur. Kahve içmekten keyif alan kadınlara, adının baş harfinin kocaman bir şekilde yazılı olduğu kahve fincanı hediyesinde bulunarak, onu fazlasıyla şımartabilirsiniz. Elbette ki hediye kutumuz sadece fincan ile sınırlı değildir. Bunun yanı sıra bir adet Kurukahveci Mehmet Efendi markalı kahve paketi, yanında ise kahvelerin yanında tüketilebilecek kalp desenli çikolatalar hediye kutusunda yer alan diğer detaylardır. Hayatınızda önemli bir yere sahip kadın için bu özel hediye kutusunu hediye ederek, kahvesini yudumlarken aklında sizinle alakalı güzel anıları depreştirmesini sağlayabilirsiniz.

Viski Severlere Özel Hediye Kutusu

konsept hediye kutuları

Akşamları evinde içki tüketmekten keyif alan insanlara verebileceğiniz en özel hediyelerden birisi, viski konsept kutusudur. İçerisinde kişiye özel viski bardağından, çikolatasına, çikolatadan ise viski içmeyi kolay hale getiren özel buz küpü bulunan bu şahane konsept kutu, hediyelerin en güzellerinden birisidir. Şahane görüntüsüyle kalpleri ısıtan bu ürünü sipariş etmek istediğinizde, ürünü hediye etmek istediğiniz kişinin adını sipariş ekranından belirtmeniz durumunda, viski bardağını bu kişi için özel bir hale getirebilmeniz de mümkün.

Çiçekler Gibi Güzelsin Hediye Kutusu

konsept hediye kutuları

Kadınları mutlu etmenin yolu hediyelerden geçerken, seçilecek hediyenin ise üzerinde düşünülmüş olması gerekir. Buradan yola çıktığımızda ise, “çiçekler gibi güzelsin” mesajını uyandıran bu şahane hediye kutusu, en özel hediyelerden birisi olacaktır. Kutu içerisinde bulunan fincana, ürünü hediye etmek istediğiniz kişinin adını ve soy adını işletebileceğiniz gibi, yine kişiye özel not defteri, makyaj aynası, kolye, nescafe ve çikolata ürünlerini aynı pakette sunabileceksiniz. Bunun yanı sıra kadınlara hitap duruşu ile bilinen bir demet çiçek de, yine pakette kendisine yer bulan bir başka ürünümüzdür.

Erkeğe Özel Premium Konsept Hediye Kutusu

konsept hediye kutuları

Eşinize, babanıza, erkek kardeşinize veya erkek arkadaşlarınıza hediye almak için çok mu düşünüyorsunuz? Buna bir son verebilmek adına listemizde bu ürüne de yer vermek istedik. Çok kullanışlı bir hediye kutusu olan bu konsept hediye paketimiz, içerisinde; cüzdan, çorap, termos, çakmak ve kalemi barındırıyor. Bunlar hediye kutusu içerisinde yer alırken aynı zamanda kişiye özel bir hale getirilerek teslimatı sağlanıyor. Şöyle ki; bu hediye kutusunu sipariş etmek istediğinizde, vereceğiniz isim ve soy isme uygun bir şekilde ürünler işleniyor ve ürünü hediye etmek istediğiniz kişiye tam olarak hitap edebilmesi adına çalışmalar tamamlanıyor.

Canım Arkadaşım İsme Özel Konsept Hediye Kutusu

konsept hediye kutuları

Arkadaşı için ilginç, bir o kadar da mutluluk getirecek hediye arayışında olanlar için mutlu bir haberimiz var. Görseldeki bu özel konsept hediye kutusu, erkek veya kız arkadaş fark etmeksizin her arkadaşınıza verebileceğiniz şahane bir hediyedir. “Yılın En İyi Arkadaşı” temalı Oscar ödülünün yer aldığı bu hediye kutumuzda, fincan ve güzel dileklerinizin yer alacağı not kağıtları bulunuyor. Görseldeki gibi şıklığını konuşturan bu hediye kutusuna hemen sahip olabilmek adına siparişinizi verin. Siparişinizi oluştururken arkadaşınızın adını ve soy adını belirtmeyi de unutmayın. Çünkü vereceğiniz bu bilgi sayesinde, fincanın üzerine bu ismi özel bir şekilde işleyerek, ürünü arkadaşınız için kişiye özel hale getireceğiz.

Yeni İşin Mutluluk Getirsin Hediye Kutusu

konsept hediye kutuları

Yeni bir iş teklifi alan, yada yeni bir işe başlayan çevrenizdekilere bir hayırlı olsun diyebilmenin en güzel yolu, elbette ki yine hediyeden geçiyor. İlk işe başlama serüveninin tedirginlik içerisinde geçtiğini varsaydığımızda, çevrenizdeki bu kişiyi motivasyon açısından yükseltmek adına hediye vermeniz, oldukça güzel bir davranış olacaktır. Yeni işinin ona katacağı başarıyı şimdiden görebildiğinizi göstermenin en kolay yolu, işte bu konsept hediye kutusundan geçiyor. Bu hediye kutumuzun içerisinde bulunan en dikkat çekici ürün ise, kişinin adının ve soy adının bulunduğu kupa bardağıdır. Bu ona mutluluk katacağı gibi, kutudaki diğer ürünler de motivasyonunu yükseltecek olan farklı birer ürünlerdir. Bunlar; taş bardak altlığı, Nescafe Gold kahve, tükenmez kalem, çizgisiz defter ve kartvizitliktir.

CEVAP VER