HES Kodu Anahtarlık Fotoğraflı

HES kodu artık hayatımızın önemli bir parçası. Dolayısıyla HES kodu olmadan kalabalık mekanlara artık girebilmemiz mümkün değil. Biz de bu durumu değerlendirerek, hayatımızı kolaylaştıracak ve aynı zamanda işimize de yarayacak üzerinde HES kodunuzu görebileceğiniz şık bir anahtarlık tasarladık. Böylelikle de çeşitli yerlere giriş sırasında sizi vakit kaybından kurtardığımızı düşünüyoruz. Son derece işe yarar ve güzel bir ürün olan bu harika HES kodu anahtarlık, anahtarlarınızı üzerinde bir arada tutabilirken, yanı sıra HES kodu denetimi yapılan noktalarda kolaylıkla ve hızlıca giriş işlemlerinizi yapmanızı sağlayacak. Anahtarlığınız üzerinden kolayca okutabileceğiniz HES kodunuz ile hava alanları, kamu kurum veya kuruluşlarına girişlerde, Avm’lere girişlerde kısacası her yere kolayca ve hızlı bir şekilde giriş yapabileceksiniz. Süper tasarımdaki bu orijinal anahtarlık, farkında mısınız nasıl da sizi kendisine çekmeyi başardı. Aynı şekilde arkadaşlarınızı de etkileyecektir. Bu güzel anahtarlık için sevdiklerinizle aranızı ısındıracak ve sevgiyi kuvvetlendirecek bir hediye olacaktır diyebiliriz. Arkadaşınıza hediye alırken hep ona özel olmasına dikkat ediyor olabilirsiniz. O halde bu anahtarlık size gelsin! İsme özel anahtarlıklar sayesinde bunun başarabilmenin kolay olduğundan bahsedebiliriz. Arkadaşınızın fotosu ve ismine özel olarak düzenlenecek olan bu hediyelik anahtarlığı ister kapıda ödeme, isterseniz de güvenli bir şekilde kredi kartınızla ödeme yaparak satın alabilirsiniz.

Kişiye Özel Hes Kodu Anahtarlık

Arkadaşınızın oturma gurubuna çok yakışacak bir anahtarlığa ne dersiniz? Anahtarlıklar arkadaşa ucuz hediye alternatifi olarak çok rahatlıkla alabileceğiniz bir seçim. Güzel bir doğum günü sözüyle bu anahtarlığın birleşimini bir hayal edin. En uygun fiyatlar ile sizlere sunduğumuz tasarım anahtarlıklarla artık özel günler çok ama çok daha özel oluyor.

Kişiye Özel Hes Kodu Anahtarlık

Özel tasarım anahtarlıklar arasından seçeceğiniz kişisel anahtarlıklarımız aynı gün kargo verilme ayrıcalığıyla adresinize ulaşacaktır. Size özel olarak sunulan bu anahtarlık firmamız tarafından özenle hazırlanarak adrese teslim gönderilmektedir. Kişiye özel anahtarlık ürünü hem oldukça zarif hem de küçük ve anlamlı bir hediye seçeneğidir. Gün içerisinde sıklıkla kullanılan anahtarlık üzerine özel doğum günü mesajınızı ekleyebilirsiniz. Bu sayede hediyeniz oldukça anlamlı olacak ve arkadaşlarınız hediyesine her baktığında sizi hatırlayacaktır. Sizi bu olağanüstü güzellikteki anahtarlığı sipariş etmeniz için klavyeniz başına bekliyoruz.

Hes Kodu Kolayca Nasıl Alınır?

HES kodu nasıl alınır

Herkesin ezbere bildiği ama kolay yoldan hızlıca HES Kodu nasıl alınır diye merak edenler için yararı olacağı düşüncesi ile bir kez daha HES kodu nasıl alınırmış gelin birlikte inceleyelim. HES kodu kolayca 3 farklı yöntemle alınabilir. Bunlar sırasıyla;

1 – Hayat Eve Sığar Telefon Uygulaması ile HES Kodu Alma

** Hayat Eve Sığar Mobil Uygulaması üzerinden alabilirsiniz. Hayat Eve Sığar Uygulamasını ( IOS ve Android) üzerinden akıllı telefonlarınıza indirebilirsiniz.

İNDİR: Google Play Store
İNDİR: App Store

2- SMS İle HES Kodu Alma

2023 kısa numarasına göndereceğiniz SMS ile de HES kodu alabilirsiniz. Şu şekilde; Telefonunuzun Mesaj yazma kısmına HES yazıp aralarında boşluk bırakarak sırasıyla;

** T.C. Kimlik Numaranızı,
** T.C. Kimlik Seri Numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazarak
** 2023’e SMS göndererek,

Mavi Kartlı veya TC kimlik numarası 97, 98, 99 ile başlayan kişiler; HES yazıp aralarına boşluk bırakarak sırasıyla; T.C. kimlik numarası, doğum yılı ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazarak ve 2023’e SMS göndererek. T.C. Kimlik veya Yabancı Kimlik (99,98,97 ile başlayan) Numarası bulunmayan kişiler için Pasaport bilgileri ile; HES yazıp aralarında boşluk bırakarak sırasıyla, Uyruk, Pasaport Seri Numarası, Doğum yılı, Soyadı yazarak 2023’e SMS göndererek,

3- E-Devlet’e Giriş İle HES Kodu Alma

E-Devlet ile HES kodunuzu BURAYA tıklayarak alabilirsiniz. E-Devlet üzerinden HES Koduna ait işlemler; üretme, HES kodu silme, HES Kodu sorgulama ve diğer tüm detaylı işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 18 yaş altı çocuklarınız için de kendilerine ait HES kodlarını e-Devlet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. 18 yaş altı çocuklar için HES kodunu “Hayat Eve Sığar” uygulaması, e-Devlet ve 2023’e kısa SMS yolu ile de oluşturabilirsiniz. Karantina altına olan kişiler için izolasyon bitiş tarihini Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden veya KALANSURE “HESKODU” yazarak 2023’e SMS göndererek takip edebilirsiniz.

CEVAP VER