İlginç ve Hesaplı Hediyelikler

ilginç ve hesaplı hediyeler
Hediye almaya karar veren kişi, İnternetten o hediye sitesi bu hediye sitesi gezer veya mağaza mağaza dolaşarak hediyeler araştırır ama hep şunu yaşar; Ya beğendiği hediye bütçesini aşan pahalı bir hediyedir, ya da hesaplı ilginç hediyeler ile karşılaşır ama bu hediyeleri de O kişi beğenmez! Bunun bir ortası yok mudur Allah Aşkına? Yani hem beğendiğimiz hem de ucuz olan hediye yok mudur yani? Sizin de başınıza gelmiştir mutlaka, iş yerinden bir arkadaşınıza doğum günü hediyesi bakıyorsunuz ve tam da beğendiğiniz hediyeye ulaştınız fiyat etiketini çevirip baktığınızda “Aman Allah’ım! böyle bir fiyat yok yani!” deyip sırtınızı dönüp mağazayı terk ettiniz. Bu ve buna benzer sahneyi ben çok yaşadım. Neyse şimdi gelelim konumuza. Bugün sizlere fiyatı ile ucuz hediyeler, sevgilinize, eşinize, arkadaşınıza ve anne, babanıza alabileceğiniz türden ilginç hediye tavsiyelerinde bulunacağım. Hediye fiyatlarını mümkün mertebe makul bir aralıkta tutmaya çalıştım. Neler mi var? ilginç, değişik, sıra dışı bir sürü hediye hepsi bir arada!

Hesaplı ve Ucuz İlginç Hediyeler

İlginç Hediye

Ucuz Fiyatlı ilginç Hediye Önerileri & Ayakkabılık Düzenleyicisi


Yazlıklar, kışlıklar, yürüyüş ayakkabısı, içeri terlikleri veya ayakkabıları v.s. derken ayakkabılarımızı yerleştirdiğimiz dolaplar berbat bir duruma gelir ve üst üste konan ayakkabılar da, deforme olmaya başlar. Bunu önlemenin en güzel ve en pratik çözümü, resmini görmüş olduğunuz ayakkabılarınızı düzenleyecek olan ayakkabılıktır. Bay ve bayan ayakkabılarını, rafları ayarlanabilen bu ürünün içerisine kolaylıkla yerleştirebilirsiniz. Bayanların ayakkabı merakının yüksek düzeyde olduğunu da göz önünde bulundurursak, bu ürünün bir ev için ne kadar gerekli olduğunu anlamış oluruz. Güzel ve ilginç bir ev hediyesi olacağı kesin.
Tasarım Yapışkan Notlar

Ucuz Değişik Hediyeler & Yapışkan Notlar


Ev veya ofislerde yapılması gereken işler ile ilgili, ileri bir tarihte yapılması gereken işler ile ilgili, unutulmaması gereken ödemeler ile ilgili, yani kısacası hayatımızda bir çok şeyi planlamak zorundayız yetmedi bir de bunları hatırlamak zorunda kalırız. Bunun içinde önümüzde duran bilgisayar, buzdolabı, kapı gibi objelere bu notlarımızı iliştirmeye ve sürekli karşımızda bulunmasına özen gösteririz. Şimdi önereceğim ürün, hatırlamak zorunda olduğunuz bu notlarınızı daha sevimli ve keyfili bir hale getirecek! Birbirinden farklı 5 çeşidi ile notlarınız tıpkı karikatürlerde olduğu gibi, düşünce balonları şeklinde olacak ve siz notlarınızı bunun üzerine yazıp, en çok kullandığınız nesnelerin üzerine yapıştıra bileceksiniz. Mesela; Pazartesi diyete başlamanız gerektiğini ve kendinizi bu konuda motive etmek için, bu stickerlar dan yararlanabilirsiniz. Eşinize buzdolabı üzerine seni seviyorum şeklinde not bırakabilirsiniz. Bu konuda sınır sizin hayal gücünüz!

Pow Kapı Durdurucu

Ucuz İlginç Hediye Fikirleri & Pow Kapı Durdurucu


Ev veya ofisleri havalandırmak istediğimizde, adına cereyan dediğimiz hava akımı neticesinde aniden, kapı çarpmaları bir anda yüreklerimizi ağzımıza getirmiştir. Hele, bir de pür dikkat bir işe dalmışsak o zaman gör sen curcunayı! Bu gördüğünüz ürün, şık bir bir kapı durdurucu. Pow yazısı, özellikle çizgi romanlarda, kahramanın attığı yumruğu veya dayağı belirtirken “Pow” şeklinde belirtilir, tasarımcısı da bunu ilham kaynağı olarak ele almış ve kapıların çarpmasını engellemek için böyle bir ürün tasarlamış. Özel bir kauçuktan yapılmış bu ürünü ev veya ofis hediyesi olarak düşünebilirsiniz. Renkli birşey olduğu için çocuk odalarındaki kapılar için de düşünülebilir.

Valiz Etiketleri

İlginç hediyeleri & Valiz Etiketi


Birbiri ile benzerlik gösteren valizlerin, toplu taşıma araçlarında karıştırılması ve size ait olan valizin bir başkasının eline geçmesi sıklıkla karşılaşılan bir durumdur. Ancak, gördüğünüz bu Sarı ve şirin civcivler Valizinize yapışacak ve artık hava alanı veya otogarlarda valiziniz daha güvende ve fark edilir olacak. 
ilginç hediye

Erkek Sevgiliye ilginç Hediye & Heykel CD Tutucu

Evinizde sinema sistemi var mıdır ya da film izlemeye meraklı mısınız acaba? Yine Playstation, Bilgisayar oyunları tutkunu muzunuz? Buna cevabını evet ise, muhtemelen eviniz bir CD çöplüğüne dönüşmüştür! Tabi Oyun, müzik, film CD’lerinizi bir yerlerde düzenli olarak tutmuyorsanız. Sürekli en sevdiğiniz filmi bulmak için veya en beğendiğiniz müzik albümünü dinlemek için dakikalarca CD’lerinizi karıştırıyorsanız, size şık bir CD tutucu önerebilirim. Salonunuzda bir de şık bir TV ünitesi varsa of of! bu heykel el CD tutucu bu TV ünitesinin üzerinde harika duracaktır. Sevgililer gününde Erkek arkadaşınıza, doğum günü için ilginç bir hediye ne alabilirim diye düşünüyorsanız, bence bu ürün, çok iyi bir doğum günü hediyesi olabilir.
ilginç hediyeler

İlginç Hediye Seçenekleri & Çikolata Not Defteri

Bir hediyenin iyi olması demek, o hediye çuvalla para ödemeniz gerektiği anlamına gelmez. Hediye gönülden gelen bir duygu olduğu için, önemli olan sizin, karşınızdaki kişiyi düşünmüş olmanız ve ona bütçeniz ölçüsünde küçük de olsa bir hediye almış olmanızdır. Yani hediyedeki olay tamamen, hatırlanmak ve önemsenmek üzerine kuruludur. Elbette siz de hayatınızda sizin için özel ve önemli olan kişilere, bütçenizin elverdiği ölçüde hediyeler seçeceksiniz. Herkes sevgilisine bir ferrari veya iPhone telefon alamıyor bu hayatta. Şimdi size çok tatlı bir hediyeden bahsedeceğim! Yeryüzünde herkesin en çok sevdiği tatlılardan biri olan çikolata, şimdi şık bir not defteri olarak, karşımızda. Hatta tasarımcısı bu not defteri o kadar güzel tasarlamış ki, sanki ucundan gerçek bir ısırık alınmış gibi… Dikkat ederseniz, ucunda diş izi bile var:) Bu ürünü, doğum günü için arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz. Fiyatı cazip, ilginç ve iyi bir hediye olur kanaatindeyim.
ilginç Hediye seçenekleri

İlginç Hediye Seçenekleri & Bebek Kalem Not Tutucu

Bir çoğumuzun ne kadar basit ve rutin bir hayatı var öyle değil mi? Sabah kalk, elini yüzünü yıka, derken erkekler için tıraş ol, bayanlar için saç ve makyaj derken yola koyul ve iş yerinde 8-10 saat geçir. Zaman akıp geçiyor, hem de o kadar hızlı geçiyor ki, daha iki gün önce yeni bir yıla geçtik. Geriye dönüp baktığımızda önceki sene ne yapmışım acaba diye! Koskoca bir sıfır! Bazen dört duvar arasına o kadar sıkışıp kalıyoruz ki, dışarıda akıp giden bir hayat var ama, bizler sadece önümüzde bir bilgisayar ekranına kilitlenip hayatı oradan takip etmeye çalışıyoruz. Madem hayatımız çalışma masası ve bir çalışma odasından ibaret ise, o zaman buraya bir hareket kazandırmak lazım! Etrafımızda soluk, soğuk ne varsa hepsini kaldırın ve önünüze sizi neşelendirecek, gülümsetecek objelar koyun! işte bunlardan bir tavsiye! Dudağı ile kaleminizi, elleri ile not kağıtlarınızı tutacak olan ve size öpücük yollamayı ihmal etmeyen bu sevimli kalem ve not tutucu bebekler ile çalışma masanız renklensin. Sevgililer gününde veya doğum günleri için ucuz fiyatlı minik bir hediye düşünüyorsanız aklınızda bulunsun.
ilginç hediyeler
İlginç Hediye & Şeffaf Transparan Oyun Kartları
Oyun kağıtları ile aranız nasıl? Sever misiniz? Şayet cevabınız evet ise ve iskambil kağıt oyunlarından keyif alıyorsanız, size çok orijinal ve şık oyun kağıtlarından bahsedeceğim şimdi. Efendim, resimde de gördüğünüz üzere, bu beyefendinin elindeki oyun kağıdı şeffaf yani transparan! Şeffaf olması dışında, aynı zamanda Plastik malzemeden yapılmış bu ürün oldukça dayanıklı ve su geçirmiyor. Yani bu oyun kağıtları ile dilerseniz havuz başında dilerseniz plajda rahatlıkla iskambil oynayabileceksiniz. Korkmayın, şeffaf oyun kağıdının arka yüzü arkadaşınıza elinizde ne olduğunu göstermiyor. Ayrıca kağıt hırsızlığı yaparak oyun kazanan arkadaşınız bu transparan oyun kağıtlarını pek sevemeyecek! Bu ürünü ilginç bir ev hediyesi veya oyun oynamayı seven dostlarınıza doğum günü hediyesi olarak da düşünebilirsiniz.
ilginç ve güzel hediyeler

İlginç Hediye Seçenekleri & Sevgi Sözcükleri Damgası ve Şekeri

Sevgilinize duyduğunuz o büyük aşkı tarif etmek için sözler yetersiz mi geliyor? Buyurun size Aşk mühürü! Onu ne kadar sevdiğinizi kendi el yazınız ile dökün bir kağıda veya ona içinizden gelen en samimi hisleriniz ile nasıl olursa olsun, bir şiir veya mektup yazın. Sonra da yazınızın altına, çok orijinal, bu aşk mührünü basın “Seni Seviyorum”. Bu kesinlikle çok etkileyici ve romantik bir hareket olacaktır. Yeni tanıştığınız birine karşı da küçük bir not kağıdına telefon numaranızı yazıp, üzerine “Ara beni” mührünü basabilirsiniz mesela. Ya da “Gülümseme” işareti de olabilir. Bu ürün, özel sevgi ve aşk mührü dışında, içerisinde çok orijinal şeker de içeriyor aynı zamanda. Notlarınızın ve mesajlarınızın etkileyici ve sevimli gözükmesini istiyorsanız, sevgi mührü tam size göre.
ilginç hediye

İlginç Hediyeler & Düşen Kitap Tutucu Adam

Ev veya ofisinde dekorasyona özel bir titizlik gösteren herkesin, mutlaka salonunda veya çalışma odasında minik de olsa bir kitaplığı vardır. Şimdi bu kitaplığa daha hoş ve güzel bir hava katmaya ne dersiniz? Resimde de gördüğünüz gibi, sanki üzerine kitap devriliyormuş gibi bir adam figürü bulunmakta olan bu kitap tutucu ile kütüphaneniz daha şık ve derli toplu görünecek. Sevdiklerinize, doğum günleri veya özel günler için, ilginç ve değişik bir hediye düşünüyorsanız bu ürün yine ilginç ve iyi bir hediye olabilir. Etkileyici ve akıl dolu bir tasarıma sahip olan ve orijinal bir hediyenin bütün vasıflarını taşıyan bu ürünü çocuklara doğum günü hediyesi olarak veya öğretmenlerimize öğretmenler günü hediyesi olarak düşünebiliriz.
ilginç hediyeler

Sevgiliye İlginç Hediye Fikirleri & iPad Ayna

iPhone ve iPad çılgınlığı dünyada tüm hızı ile devam ededursun, bu teknoloji harikası ürünlere sahip olmak için insanlar bi dünya para harcıyorlar. Şimdi bahsedeceğim ürün orijinal bir iPad olmayabilir belki ama, siz bile bu özel aynanın ön yüzüne bakmadığınız sürece, bunun iPad görünüşlü şık bir ayna olduğunu fark edemeyeceksiniz. Kadınlar bazen, toplum içerisinde mesela özel bir yemekte makyajlarının nasıl göründüğü konusunda, sürekli bir telaş yaşarlar ve belli periyotlarla kimsenin fark edemeyeceği alanlarda, cep aynaları ile makyajlarının ve saçlarının nasıl göründüğünü kontrol etmeye çalışmaktadırlar. Halbuki bir iPad ayna almış olsalar, onlar saçlarını ve makyajlarını kontrol ederken, başkaları onların sürekli iş yapan ve özel yemeklerde bile işlerini ihmal etmeyen bayanlar olarak görürler. Kadınlara doğum günü ve ya Sevgililer gününde alınabilecek en iyi hediyelerden…
ilginç hediye tavsiyeleri

İlginç Hediye Seçenekleri & Direkteki Dansçı Kadın Alarm Saat

+18 Bu hediyeyi insanın birine götürmesi biraz cesaret ister. Direkte striptiz gösterisi yapan bir kadın figürü. Aynı zamanda bir alarm saat. Şayet komik ve eğlenceli orjinal bir hediye almayı düşünüyorsanız ve bu hediye yüzünden başınız ağrımayacaksa, be

ilginç hediye önerileri

İlginç Hediye Seçenekleri & Kitap Kutusu

Evinizde veya iş yerinizde, özel eşyalarınızı saklamakta sıkıntı mı yaşıyorsunuz? Şimdi önereceğim kitap, bu sorununuzu tarihe gömecek. Eski antika bir kitaba benzeyen bu kutu, sizin en değerli eşyalarınızı veya mektup, değerli evraklarınızı saklayacak ve hiç kimse sizin o kutu içerisinde özel bir eşyanız olduğunu bilmeyecek. Küçük, orta ve büyük boy seçenekleri bulunan bu antika görünümlü kitaplardan dilerseniz dünya klasikleri içerisine girmiş olan, Anna Karenina veya Tom Sawyer kitapları şeklinde satın alabilirsiniz, tercih sizin. Ya da dilerseniz, National Geographic şeklinde de alabilirsiniz. Sevgilinize de bu ürünü sevgililer gününde veya sevgilinizin doğum gününde bu ürünü hediye edebilirsiniz.
ilginç hediye fikirleri

İlginç Hediye Seçenekleri & Dilek Feneri

Dilek feneri diye, içinde ateş yanan ve havaya yükselen balonumsu, resmini gördüğünüz bu cisim ile şahsen geçen yaz ilk defa karşılaştım ve açıkçası çok beğendim. Bana çok etkileyici ve romantik geldi. Şimdi bu hediye ile yazı ne yazayım diye düşünürken, linkini aldığım yerde okudum ki, dilek feneri uzak doğuda uzun zamandan beridir yaygınmış ve adına dilek feneri denmesinin sebebi ise, bu feneri gök yüzüne uçuran uzak doğulu arkadaşlar, kendileri ve sevdikleri için iyi temennilerde bulunuyorlarmış. Ben işin bu yönünü batıl bulmakla birlikte, daha çok işin romantizm katma tarafı ile ilgileniyorum. Düşünsenize, sevgiliniz ile bir deniz kenarında el ele, kol kola yürürken, alın böyle bir şeyi, avuçlarınızdan salın gökyüzüne, sonra da oturun kumlara ve o fenerin gökyüzünden kayboluşunu izleyin. Tıpkı kayan bir kuyruklu yıldızı seyrediyormuşsunuz gibi…
ilginç hediye seçenekleri

İlginç Hediye Seçenekleri & Suda Yüzen Dilek Feneri

Çok tutan filmleri müteakip, devam filmleri çekilir ya! Yukarıda bahsettiğim, balon dilek feneri çok tutunca, devam filmi mahiyetinde, şimdi de havada yüzen dilek feneri yerine, suda yüzen dilek feneri icat etmişler. Ama ben ikincisini daha çok beğendim, çünkü en azından bir süre sonra gözden kaybolmuyor. Şimdi, belki evinizin bir havuzu vardır (Türkiye de havuzu olan kaç ev vardır acaba? Varsa bile bir elin parmakları kadardır sanırım! ) veya havuz başında bir nişan veya düğün yapacaksınız? Bu şekilde bir organizasyon hazırlığı içindeyseniz, öyle bir ortama müthiş bir hava katmak için bu dilek fenerini kullanabilirsiniz. Yani bu ürünü almak için illa da bir havuz olması gerekmiyor. Alın yatak odasına. Romantizm aranıyorsa, buyurun romantizmin alası!
ilginç ve komik hediye

İlginç Hediye Tavsiyeleri & Aşk Yastıkları-1


Sevgilinize veya eşiniz olan sevgilinize, doğum günü için tavsiye edebileceğim ilginç hediyelerden bir diğeri, görmüş olduğunuz komik aşk yastıkları. Üzerinde birbirinden güzel çöp adam çizgilerinin bulunduğu, esprili yastıklar, sevgililer gününüzü eğlenceli bir havaya sokacaktır. Şekil-A ‘da görüleceği üzere, erkek çöp adam, elinde baloncuk ile sevgilisine kalp baloncukları gönderiyor. Oldukça romantik değil mi? Aslında hediye olarak, doğum günü için hem romantik bir hediye, hem de komik ve esprili bir hediye. Şayet sevgiliniz ile henüz evlenmedi iseniz, yastıklardan biri sizde kalsın, diğer yastık ise onda kalsın ve siz evlendiğiniz gün, bulmacanın parçaları bir araya gelsin! Vay be ne laf ettim ama! Bu bir nevi, kendi aranızda takmış olduğunuz yüzük gibi olacak yani… Evlilik sözünden dönenin kaşığı kırılsın!

ilginç ve romantik hediye

Sevgiliye ilginç Hediye Fikirleri & Aşk Yastıkları-2


Bu sefer, çöp kadın, çöp erkeği kendine mıknatıs ile çekmeye çalışıyor ve oldukça sinirli:) Bir derdinin olduğu kesin ve bu agresif bayan bir beklenti içerisinde sanırım. Ne tür bir talepte bulunduğunu varın siz değerlendirin… Verdiğim linkte bu ürün ile ilgili, başka esprili çizimlerin olduğu aşk yastıkları da var, istediğinizi ve mizah anlayışınıza uygun olan aşk yastığınıza siz karar verin. Sevgililer günü için veya yeni evli çiftlere komik esprili farklı bir hediye arayışındaysanız, bence kesinlikle güzel ve isabetli hediyelerden biri. Sevgililer günü için henüz bir hediyeye karar vermediyseniz, açıkçası biraz da bu konuda geç kalmışsanız, bence böyle bir hediye sizin imdadınıza yetişebilir.

ilginç hediye

İlginç Hediye Fikirleri & Küp Resim Çerçevesi


İnsanoğlunun keşfettiği en güzel icat, bence fotoğraf makinesidir. Bakın, kamera demedim altını çizerek fotoğraf makinesi dedim. Bizlere ait video kayıtları elbette çok güzel ve özeldir. Ancak, bir fotoğraf karesinin insana verdiği duygu veya his, video kaset veya CD’den daha etkilidir. Çünkü video kaydı akıp giden bir zamanı işler ve sizin düşünmenize müsaade etmez. Tamamen hareketlere odaklanırsınız, duygularınıza o an yoğunlaşamazsınız, beyninizden ziyade, gözleriniz ön plandadır. Fotoğraf karesi öyle değildir, o kareye bakıp saatlerde duygularınızla baş başa kalabilirsiniz. Örneğin; size ait bir küçüklük fotoğrafı size bir çok şeyi anımsatabilir. Donuk bir karedir ama çok şey anlatır. Lafı çok uzatmadan; size ait en güzel 3 adet fotoğrafı, bu küp şeklindeki resim çerçevesine yerleştirebilirsiniz. Küp resim çerçevesi masanızda olduğu sürece küpü sürekli değiştirir ve sevdiklerinize bakarsınız.

ilginç hediyeler

Erkek Sevgiliye İlginç Hediye & Dönebilen Küp Resim Çerçevesi


Konu hazır fotoğraflardan ve resim çerçevesinden açılmışken, bir hediye tavsiyesinde daha bulunmak istiyorum; bir önceki küp şekildeki küp resim çerçevesi şeffaf ve küpün içerisine fotoğraf koyularak kullanılabiliyordu, şimdi bahsedeceğim küp resim çerçevesi ise, masanızın üzerinde dönebilecek kabiliyete sahip bir resim çerçevesi. Sevgiliniz, eşiniz veya çocuklarınızın en güzel fotoğraflarını bu küp çerçeve içerisine yerleştirip, iş stresinden bunaldığınız anlarda, onların size gülümseyerek baktıkları fotoğraflarla neşeniz yerine gelsin! Sevgililer günü veya doğum günü için, sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel hediyelerden…

güzel hediyeler

İlginç Hediye Önerileri & Su Saati


Günümüzde, sanayi ve ev atıkları o kadar çok yaşadığımız dünyaya zarar veriyor ki, şimdi insanoğlu bu evsel ve sanayi tipi atıkları toplamak ve geri dönüşüme kazandırmak için çabalıyor. Doğaya zararlı ve geri dönüşümü zor atıklardan biri de, elektrikli araçları çalıştırmak için kullandığımız piller! Evinizde pille çalışan ne kadar cihaz vaya araç olduğunu düşündüğünüzde durumun ne kadar vahim olduğu ortaya çıkıyor. Siz pille çalışan hiçbir şey kullanmasanız bile, çocuğunuzun pille çalışan bir oyuncağı illaki vardır. Şimdi sıkı durun! Fotoğrafını gördüğünüz ürün bir saat ama enerjisini pillerden değil, sadece ama sadece, içmek için kullandığımız doğal sudan sağlıyor! Nasıl iyi fikir değil mi? Evinizde pille çalışan saatleri bir tarafa atın artık! Bu doğa dostu saatler, su matarası şeklinde hem dekoratif, hem de çok kullanışlı. Bence harika bir sevgililer günü hediyesi!

Orijinal hediye

İlginç Hediye Fikirleri & Köpek Balığı Oyun Kartları


Yazın havaların sıcak olduğu dönemlerde, herkes tatil, piknik, gezi veya bir nedenle açık havada vakitlerini geçirmeye çalışırlar. Ama havaların soğuk olduğu ve insanların dışarıya çok fazla çıkamadığı günlerde ise genelde eş ve dostları ile ev içi görüşmeler yaparlar. Dolayısı ile evinize misafirliğe gelen arkadaşlarınızla ev içi çeşitli aktiviteler, eğlenceler düzenlemeye çalışırsınız. Kağıt oyunlarını seviyorsanız, şimdi bahsedeceğim ürün, hem sizin, hem de sevdiklerinizin, kendi korkuları ile yüzleşmelerini sağlayacak, hem de misafirliği bir eğlenceye dönüştürecek. Köpek balığı şeklinde oyun kartları ile kağıt oyunları daha keyifli bir hal alacak. Bu ürünü aynı zamanda bir ev hediyesi olarak da düşünebiliriz. En azından alternatif bir hediye olarak cepte bulunsun:)

orijinal hediyeler

İlginç Hediyeler & İlginç Şekilli Anahtar Kapları

Sürekli yanımızda taşıdığımız anahtarları, birbirinden kolay ayırt etmek ve anahtarları ilgi çekici kılmak, anahtarlarımızda bile tarz yakalamak için, örneğini gördüğünüz anahtar kılıfları oldukça ideal. Ofis Anahtarları, Ev anahtarları, Arabanın anahtarları artık birbirine karıştırılmayacak… Müzik aletleri şekilinde, Gitar, elektro gitar veya pembe, yeşil başlıklı anahtar kapları ile anahtarlarımız çok şirin gözükecek. Anahtarların bazıları bir birine çok benzediklerinden, bazen kapı önünde elimizde alış veriş poşetleri ile çantamızdan anahtarları çıkarmaya uğraşır, sonra en az 3-5 dakika da, bu sefer doğru anahtarı bulmaya uğraşırız. Ellerimiz doluyken bu durum bazen sinir bozucu bir hal alabiliyor. Bir de bu işlemi gece yaptığınızı var sayarsak o zaman durum daha da vahim.
orijinal hediye

Ucuz Hediyelikler & Şeffaf Oyun Kartları


İskambil oyunlarında kullanmış olduğunuz kartlar size artık sıradan geliyorsa, bir de transparan, yani şeffaf olan ve iskambil oyunlarına modern, yeni bir bakış açısı kazandıran çılgın oyun kartlarını deneyin. Ayrıca bu kartlar PVC den yapıldığı için su geçirmiyor! Oyununuzu dilerseniz bir havuz başında, dilerseniz deniz kıyısında istediğiniz yere taşıyabiliyorsunuz. İskambil oyunlarına yeni bir soluk getiren bu çılgın oyun kartları sizin için de farklı bir deneyim olacak ve oyundan aldığınız keyfi, ikiye katlayacak. İskambil oyunlarından hoşlanan bir erkek arkadaşınız varsa, bu ürünü onun doğum gününde veya sevgililer gününde ona hediye edebilirsiniz.

ilginç hediyeler

Ucuz ve Orjinal Hediye Fikirleri & Piksel Küpler


Çocukların hayal gücüne ve yaratıcılıklarına destek olmak istiyorsanız yanda görmüş olduğunuz küpler bu işi fazlası ile sağlayacaktır… Çocuklar için ideal bir hediye önerisi… Bilgisayar oyunlarından, tv lere ve filmlere kadar pikseller hayatımızın her yerindeler. 80 lerin retro pikselli oyunlarından 3 boyutlu filmlere kadar, yaşamımızın merkezine yerleşen piksel küplerden 3 boyutlu nesneler yapıp hayatınıza renk katın… Her bir renkten 8 tane olmak üzere kırmızı, sarı, yeşil, açık mavi, koyu mavi, siyah, beyaz ve macenta olmak üzere 8 renkten oluşmaktadır. Her piksel küp manyetiktir böylelikle farklı küpleri birbirine tutturarak istediğiniz renklerle istediğiniz şekilleri yapabilir ve daha sonra da onu buzdolabınıza ya da metal bir panoya da asabilirsiniz.

Diğer Ucuz Fiyatlı İlginç Hediyelik Eşyalar

ucuz hediyeucuz HediyelerUcuz Hediyelerucuz hediyelerUcuz HediyelerUcuz Fiyatlı Hediyeler
sevgili için hediye fikirleri

CEVAP VER