Patrona Ne Hediye Alınır?

bir patrone ne hediye alınır
Bu yazımızda patronunuza alabileceğiniz en güzel 10 hediyeyi araştırdık ve sizlerin beğenisine sunmak istedik.Patrona alınabilecek en güzel 10 hediye listemizi, patronunu çok seven ve saygı duyanlar için paylaşıyoruz. Bir çok kişi patronu ile iyi bir iletişim kuramaz ancak, patronu ile saygılı bir iletişim kurabilenler ise iş hayatında kısa sürede yükselebiliyor. Bu yüzden, size iş veren ve hayatınızı kazanmanıza yardımcı olan patronlarınıza saygı duymanızı öneriyoruz. Patronunuz için bir özel gün ya da herhangi bir günde hediye vermek istiyorsanız, sizlere şahane fikirlerimiz var. Bu fikirler ile patronunuzu mutlu edebilir ve onun gözünde farkedilebilirsiniz. Patronunuz için hediye alacaksanız, bunu içinizden gelerek yapmalısınız.


Patrona Hediye Verirken Dikkat Etmeniz Gerekenler

patrona ne hediye alınır
Patronunuz için hediye almak bir ayrıcalıktır. Ofis ya da herhangi bir çalışma ortamında herkes patronu ile iyi geçinemez. Bir çok kişi patronundan çekinir ya da memnun olmadığı halde çalışmak zorunda kalır. Bu durum patron ile personel arasındaki ilişkilerin soğuk ve kopuk kalmasına neden olmaktadır. Patronunuz ile çok samimi olmanızı da kesinlikle önermiyoruz. Patronunuza karşı her zaman mesafeli ama saygılı olmalısınız. Yeri geldiği zaman da sıcak davranmasını bilmelisiniz. Patronunuz ile aranızdaki bu ilişkiyi doğru kurduğunuz taktirde, iş hayatınızda başarılı olmanız çok olağandır. Hayatınız için büyük bir önemi olan iş yeriniz ve patronunuz için zaman zaman hoş davranışlar sergileyebilirsiniz. Bu hoş davranışlardan örnek vermek gerekirse; ofisiniz için, arkadaşlarınız için ve patronunuz için bir hediye düşünebilirsiniz. Patronunuza hediye vereceğiniz zaman yapmacık olmamaya çalışın. Tamamen doğal bir davranış ve düşünce ile mütevazi hediyenizi patronunuza verebilirsiniz. Hediyeyi verirken, menfaat düşüncesiyle vermiş olmamalısınız. Tamamen samimi ve içten duygular ile hediye vermiş olmalısınız. Bir menfaat güden davranışınız varsa, bu patronunuz tarafından mutlaka hissedilecektir ve sizin için olumsuz bir tavra neden olabilir. İçinizden geçen herhangi bir hediyeyi, patronunuzun doğum gününde, yılbaşında ya da bayram gibi herhangi bir özel günde verebilirsiniz.

Patrona Ne Hediye Alınır?

Patrona alınacak hediyeler
Patrona alınabilecek hediyeler çok farklı seçeneklerden oluşabilir. Patronunuza hediye alırken, çok özel olmamasına dikkat etmelisiniz. Özel sayılabilecek hediyeler, patronu çok mutlu etmeyebilir. Hatta “Haddini bilmez” olarak tanımlanmanıza neden olabilir. Özellikle de bayan patronunuz varsa, kişisel ürünler almamaya dikkat etmeniz gerekmektedir. Bayan patronunuzun en çok kullandığı parfümü, kozmetik ürününü ya da ofiste kullanabileceği herhangi bir ürünü hediye olarak tercih edebilirsiniz. Bayan patronunuza hediye verirken de çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Bayan patronlara hediye vermek, erkek patrona göre çok daha zordur. Eğer samimiyetsiz bir tavır hissettirirseniz, hediyenizi verirken ters bir tepki ile karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden, doğal ve içten bir hediye tercihi yapmalısınız. Erkek patronlar için ise, kullanışlı bir ürünü hediye olarak düşünebilirsiniz. Ofisi için gerekli olan ya da kendi kişisel yaşamında kullanabileceği uygun bir hediye olabilir. Erkek patronlar için, kravat, kol düğmesi, gömlek, çakmak, kalem türünde bir çok farklı ürün seçeneği tercih edilebilir.

Patrona Alınabilecek Hediyeler

Patronunuz için tercih edebileceğiniz hediye seçeneklerini sizler için derledik. İş sahibine hediye seçimi olarak tercih edilen ürünler arasından bazı ürünlere aşağıdaki başlıklarda yer verdik. Bu ürünler arasından ya da sizin kendi fikriniz ile herhangi bir hediye seçimi yapabilirsiniz. Hediye tercihi yaparken, kesinlikle doğal olmaya çalışmalısınız. Patrona hediye olarak düşünebileceğiniz bu ürünlerden fikirler edinerek, kendi planlamalarınızı yapabilir ve bütçenize uygun bir hediye seçimi oluşturabilirsiniz.

1 – Patrona Özel Kalem Seti

patrona ne hediye alınır
Patron için alınabilecek en iyi hediye seçeneklerinden birisi kalemlerdir. Patronlara özel olarak hazırlanan kaliteli bir kalem seti ile patronunuzu şaşırtabilir ve mutlu edebilirsiniz. Kişiye özel olarak hazırlanan kalem setlerinden birini tercih edip, üzerine de ismini yazdırabilirseniz, harika bir hediye olacaktır. Özel kalem setinin kaliteli olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Kalitesiz ve kolay yıpranacak bir hediye tercih etmenizi önermiyoruz. Gümüş kaplama ya da altın kaplama olarak tasarlanan bir kalem satın alabilirsiniz. Kalem setinin üzerine patronunuzun ismini baskı yaptırabilirseniz, çok daha anlamlı ve özel bir hediye olacaktır. Patrona alınabilecek hediyeler arasında en çok tercih edilen seçimlerden birisidir. Patronunuzun doğum gününde, yılbaşında ya da herhangi bir anlamlı günde bu tür bir kalem setini hediye olarak verebilirsiniz.

2 – Erkek Patrona Özel Gömlek

patrona hediye
fiyat bilgisi
Erkek patronların en çok giydiği kıyafet türü, gömleklerdir. Her gün farklı gömlek ile ofise gelen patronunuz için siz de özel bir gömlek hediye alabilirsiniz. Gömlek seçimini yaparken, markasına ve kalitesine önem vermelisiniz. Patronların büyük bir bölümü, kaliteli ve marka kıyafetlerden hoşlanır. Bu yüzden, kaliteli klasik giyim mağazalarının birinden patronunuzun bedenine uygun bir gömlek alabilirsiniz. Patronunuz için aldığınız bu gömleği daha da anlamlı kılmak için üzerine isim baskısı yaptırabilirsiniz. Küçük puntolu bir font ile isminin baş harfi ve soyadını yazdırabilir ya da sadece isim ve soy isminin baş harflerini baskı yaptırabilirsiniz. Gömlek üzerine baskı yapacaksanız, baskının kalitesi yüksek olmalıdır. Aksi durumda baskı kısa sürede soyulur. En iyi isim yazdırma tekniği olarak işlemeyi öneriyoruz. Herhangi bir terziye giderek, gömlek yakasına ya da koluna istediğinizi işletebilirsiniz. Kişiye özel gömlek modelleri için tıklayınız: Kişiye Özel Gömlek

3 – Kişiye Özel USB Bellek

3 - Kişiye Özel USB Bellek
fiyat bilgisi
Patronların büyük bir bölümü, yanında çeşitli dosyalar taşımaktansa küçük bir USB bellek taşımayı tercih ediyor. Bu yüzden de, patrona alınabilecek hediye olarak kişiselleştirilmiş, kaliteli ve yüksek kapasiteli bir USB bellek önerebiliriz. USB belleğin üzerine patronunuzun ismini yazdırabilirsiniz, böylece çok özel ve anlamlı bir hediye vermiş olursunuz. Patronunuzun kullanabileceği şık bir hediye olarak USB bellekler hem bayan hem de erkek için uygun bir hediyedir. USB belleği teknoloji mağazalarından satın alabilirsiniz. USB belleklerin fiyatları hafızasına göre değişmektedir. Daha kullanışlı olabilmesi için çok yüksek kapasiteli bir bellek almanızı öneriyoruz.

4 – Patron için Cüzdan, Kravat ve Kol Düğmesi Hediyesi

patronlara hediye
fiyat bilgisi
Patron için alınabilecek hediyeler listesine bu ürün setini de dahil edebiliriz. Cüzdan, kravat ya da kol düğmesini ayrı olarak satın alabileceğiniz gibi, set halinde de tercih edebilirsiniz. Set olarak alırsanız biraz yüksek maliyetli olur ancak, unutulmaz ve kalıcı bir hediye olarak hafızalara kazınırsınız. Deri bir cüzdan, şık bir kravat ve patrona yakışır şıklıkta kol düğmeleri ile patronunuzun şıklığını tamamlayabilirsiniz. Cüzdanın gerçek deri olmasına dikkat etmelisiniz. Cüzdan üzerine isim ya da ismin baş harflerini baskı yaptırabilirsiniz. Aynı şekilde kol düğmelerini de harfli olarak tercih edebilirsiniz. Bu üç ürün, erkek patronlar için ideal bir seçim olmaktadır. Kesinlikle önerdiğimiz hediye seçenekleri arasında yer aldığını söyleyebiliriz. Üçlü set olarak klasik giyim mağazalarında bulabilirsiniz. Aynı zamanda marka aksesuar mağazalarında da bu ürün setini bulmanız mümkün.

5 – Zippo Hediye Seti

patrona ne hediye alınır
Patrona alınabilecek en kalıcı ve kaliteli ürünler arasında Zippo’lara yer vermesek olmazdı. Dünya çapında bir popülerliği bulunan Zippo çakmaklar, patronların da en çok tercih ettiği çakmak türü olmaktadır. Sigara kullanmayanların bile sahip olduğu Zippo çakmaklar, çeşitli tasarımları ile ön plana çıkıyor. Patronun tarzını iyi bir şekilde biliyorsanız, tarzına en uygun Zippo tasarımını tercih edebilirsiniz. Eğer tarzı konusunda tereddütte iseniz, düz tasarıma sahip Zippo’lardan tercih yapmalısınız. Zippo çakmak aldığınızda yanında benzin ve taşı ile birlikte set halinde almanızı öneriyoruz. Hem erkek hem de bayan patron için harika bir hediye olacaktır. Bayan için tercih edeceğiniz Zippo çakmağın biraz daha şık olmasına dikkat etmelisiniz.

6 – Dekoratif Ofis Objeleri

patrona ne hediye alınır
Patronlar için alınabilecek kaliteli ürünler arasında, dekoratif ofis objelerini de dahil edebiliriz. Bu objeler genellikle ahşap veya bronz heykeller ile maket eşyalar olabilmektedir. Ofis dekorasyonu için bu tür ürünlerin önemi büyük diyebiliriz. Karakterli bir ofis dekorasyonunda, kaliteli objelerin olmasını kesinlikle öneriyoruz. Mimarların da bu konuda tavsiyeleri mevcut. Siz de patronunuz için odasını dekore etmesine yardımcı olabilecek, karakterli ve dikkat çekici bir obje satın alabilirsiniz. Tercih edeceğiniz obje tasarımının anlamlı olmasına dikkat etmelisiniz.


7 – Kaliteli bir Satranç Takımı

patron için hediye
Makam odalarının vazgeçilmez bir detayı da satranç takımları olmaya başladı. Bir çok patron ve yüksek mevki sahibi kişiler, odalarındaki sehpa üzerinde kaliteli bir satranç takımı yer almasını tercih ediyor. Siz de patronunuzun odası için bu şekilde kaliteli bir satranç takımı alabilirsiniz. Satın alabileceğiniz satranç takımının doğal taş ya da doğal ahşap olmasını öneriyoruz. Kim bilir, belki de bu takım ile maç yapacak kişi siz olursunuz.

8 – Sümen Takımı

Patron odalarında mutlaka bir sümen takımı bulunur. Eğer patronunuzun odasında herhangi bir sümen takımı yoksa veya yıpranmışsa, onun için yeni bir sümen takımı alabilirsiniz. Satın alacağınız sümen takımının kalitesine çok dikkat etmelisiniz. Gerçek deriden imal edilmiş bir set olmalıdır. Sümen takımı setleri farklı içeriklerden oluşuyor. Bütçenize uygun olan bir seti tercih ederek patronunuzu mutlu edebilirsiniz.

9 – Patronunuza Kol Saati Hediye Edin

Patronunuza Kol Saati Hediye Edin
fiyat bilgisi
Eğer bütçeniz buna uygun ise, patronunuz için şık ve marka bir kol saati satın alabilirsiniz. Özellikle de bilinen markalardan birini satın alırsanız, patronunuzun gözünde unutulmaz bir yeriniz olacağından emin olabilirsiniz. Kol saati seçimi yaparken, markası kadar tarzı ve tasarımı da önemlidir. Tasarımını beğenmeyen ve tarzına uygun görmeyen hiç kimse hediye bile olsa o saati takmak istemez. Kol saati satın alırken, patronunuzun tarzına dikkat ederek ve bunu göz önünde bulundurarak seçim yapabilirsiniz. Eğer patronunuz hiç kol saati takmıyorsa, saat takmaktan hoşlanmıyor diyebiliriz. Bu durumda da kol saati hediyesi pek mantıklı olmaz.

10 – Bayan Patron için Takı ve Aksesuar

bayan patrona ne hediye alınır
fiyat bilgisi
Bayan patron için hediye seçimi yaparken biraz daha ayrıntılı düşünmeniz gerekiyor. Bayan patronlar, şıklıklarından asla ödün vermezler. Siz de patronunuzun ne tür bir tarzı olduğunu ve hangi takılar ile aksesuarları kullanmaktan hoşlandığını görebilirsiniz. Bu ayrıntı sayesinde, bayan patronunuz için şık bir aksesuar ve takı hediyesi alabilirsiniz. Bayan patronunuz için takı hediyesi alırken, tektaş yüzük almamalısınız elbette. Bu ayrıntıyı da atlamadan, genel kullanıma uygun bir küpe, bileklik, kolye veya renkli taşlı bir yüzük satın alabilirsiniz. Takı hediyesi satın alırken, kalitesine dikkat etmeniz gerekiyor. Bijuteri almak yerine, gümüş ya da bütçeniz uygun ise altın takı satın alabilirsiniz. Gümüş ya da altın tercih ederseniz, hem daha anlamlı olur hem de uzun süre kalıcılığını korur. Bijuteri takı almanızı kesinlikle önermiyoruz. Bijuterinin ömrü kısa olduğu için, patronunuz bundan hoşlanmayabilirler. Hem unutmamanız gereken nokta; bayanların her zaman kaliteye önem veriyor olmalarıdır.

CEVAP VER