Aşkım Uyudun Mu? 2’li Yastık Seti

Sevgililere Komik Yastıklar
“Aşkım uyudun mu?” Yatak odasının herkesçe bilinen klişe lafları vardır. Mesala; “Bugün başım çok ağrıyor” ya da bayan eşin aslında horul horul uyuyan kocasına “Aşkım uyudun mu?” lafları gibi. Aşkım Uydun Mu? 2’li Yastık Seti işte yatak odası klişeleri üzerine tasarlanmış bir yastık setidir. 

Siz de yatak odanıza biraz eğlence biraz komiklik katmak isterseniz, hem kullanışlı hem de son derece şık bu yastık setlerinden edinebilirsiniz. Üzerindeki yazı tamamen kişiselleştirilebilir olan Aşkım Uydun Mu? 2’li Yastık Seti üzerine, dilerseniz size özel kendi mesajınızı ekleyebilirsiniz. Bu harika 2’li yastık setini aynı zamanda yeni evlenmiş karı-kocaya, kendi mizah anlayışınıza espri gücünüze göre, yastık üzerine kendi sözlerinizi ekleyerek de, hediye edebilirsiniz. Ya da aynı yastığa baş koyduğunuz eşinize sevgi sözcüklerinizden oluşan yastık seti hazırlayarak, bir sürpriz bir hediyeye dönüştürebilirsiniz.

incele
Bu arada, Bu şirin ve eğlenceli yastıkları kişiye özel hale getirmek için lütfen ilgili alanları doldurmayı ihmal etmeyin.
evli çiftlere hediye yastık

CEVAP VER