Erkeğe Kişiye Özel Cüzdan

Kişiye Özel Cüzdan
Kişiye Özel Deri Cüzdan Model 3, de tıpkı Kişiye Özel Deri Cüzdan Model 2 de belirttiğimiz gibi, tüm erkeklerin çok beğeneceği, son derece kaliteli %100 dana derisinden imal edilmiş, 2 farklı renk ile kombine edilmiş, erkek şıklığını tamamlayacak mükemmel bir cüzdan. Model 2’den farklı olarak, isim ve soy isim baş harfleri cüzdanın sağ alt köşesinde yer alıyor. İki kaliteli cüzdan modelinden zevkinize en uygun olanını seçebilirsiniz. 
Kişiye Özel Deri Cüzdan üzerinde isim ve soy isim baş harfleri yer alıyor. Bu harika cüzdanı kime hediye edecekseniz, ilgili alanlara erkeğin isminin ve soy isminin baş harflerini belirterek tamamen kişiye özel hale getirebilirsiniz. Bildiğiniz gibi erkekler cüzdanlarını çok sever ve asla yanlarından ayırmak istemezler! Çünkü, cüzdan erkeğin cebinin adeta “kileri” gibidir. Üzerlerinde taşımak zorunda oldukları her şey, o cüzdan içerisinde bulunur. Banknotlar, dekontlar, kredi kartları, bozukluklar, Nüfus cüzdanı, sürücü ehliyeti, sim kart, çek, senet, sepet daha bir çok şey! Madem erkekler cüzdanlarını bu kadar çok seviyor ve cüzdan erkek için bu kadar elzem bir şey, o halde özel günlerde erkeğe armağan edilebilecek en doğru şey cüzdandır. 
fiyat
Siz de bizimle aynı görüşteyseniz ve eşinize evlilik yıl dönümünüzde, babanıza babalar gününde, erkek öğretmene öğretmenler gününde, erkek arkadaşınıza sevgililer günü veya doğum gününde bir cüzdan hediye etmeyi düşünüyorsanız, Kişiye Özel Deri Cüzdan, kaliteli ve son derece şık görüntüsü ile tam size göre bir ürün! Erkek sevgilinize, doğum günü hediyesi olarak da mükemmel bir hediye seçimi olacaktır.

CEVAP VER