Erkeğe Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti

Erkeğe kişiye özel hediyeler
İsim Yazılı Çakmak ve iki zarif kalem bu şık hediye setinde… Erkeğe şıklığı ile göz kamaştıracak, görenleri ise kıskandıracak özel bir hediyeye hazır mısınız? Kırmızı şıkır şıkır hediye kutusu içerisinde, üzerinde hediye edeceğiniz erkeğin isim yazılı olacak şekilde, 1 adet kırmızı çakmak ve 2 adet pilot kalem Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti
Erkek arkadaş, baba, erkek eş ve erkek sevgili için, son derece kullanışlı ve son derece özel bir hediye arayanlar için mükemmel bir seçim. Sevgiliniz, daha bu hediye kutusunu açar açmaz, gözlerindeki mutluluğa siz de şahit olacaksınız! Erkeklerin günlük yaşamında en fazla kullandıkları kişisel eşyaları, ceket ceplerinde asılı duran kalemler ve sigaralarını yakmak için kullandıkları çakmakları yer alır. Bu hediye seti işte tam da erkeklerin en çok kullandıkları ürünleri konu almış! 
fiyat
Mükemmel bir hediye kutusu içerisinde satışa sunulan Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti ile, sevgililer gününde erkek sevgilinize, doğum gününde eşinize, babalar gününde de babanıza hediye edebileceğiniz çok özel bir hediye! Şık kutusu içerisinde yer alan bu ürünlerin tamamı ise belirttiğimiz gibi Kişiye Özel!
Özel Hediye kutusunda Kişiye Özel Hediye

CEVAP VER