Uygun fiyatlı Hediye Önerileri

ucuz hediye seçenekleri

Fiyatı bütçemize uygun hediyeler yazı dizimizle devam ediyoruz… Bir önceki yazımda yine sizlere fiyat aralığı makul hediyeler önermiştim.. Sayfa çok uzayınca ve sayfanın açılma hızında bir miktar yavaşlama görünce, yazıyı makul bir yerde kesip, hediye önerilerime bu sayfadan devam etme kararı aldım… Şayet bu sayfaya google’da arama yapıp ulaştıysanız, uygun fiyatlı diğer hediye önerilerime bu linkten ulaşabilirsiniz… Çoğu zaman hediye seçme konusunda belirleyici unsur kendi kişisel bütçelerimizdir. Çünkü kısıtlı bütçemizle en uygun hediyeyi seçmeye çalışırız. Ayrıca şöyle de bir sorunumuz vardır; öyle bir hediye seçmemiz gerekiyor ki, hem bütçemize; hem beğenilerimize hitap etmeli. Bazen biz bir hediye beğeniriz fiyatı bize uymaz, bazen de fiyatı uygun gelir ama, biz o hediyeyi beğenmeyiz. İşte ben bugün bu yazımda size hem beğenebileceğiniz hem de bütçenize hitap edecek türden hediyeler önereceğim. Umarım yine faydalı bir iş yapmışımdır. İddialı bir söz ile başladım, farkındayım. Ama cidden de aşağıda önerilerde bulunduğum hediyeleri seçerken bu sefer kriter olarak fiyat konusunu baz aldım ve limit olarak 10-50 TL arası hediyeler belirledim…

İlginç ve Ucuz Hediye Fikirleri

ucuz hediyeler

Pop Kaset Bozuk Para Çantası

Değişik ve dikkat çekici bir hediye önerisi ile başlayalım. yan tarafta fotoğrafını gördüğünüz bilgisayar kılıfı oldukça başarılı tasarlanmış bir ürün. Yani çevrenizdeki herkes basma kalıp ve çoğu zaman siyah laptop çantası ile gezinirken, bu kılıfı hediye ettiğiniz kişiler, sıradışı bir laptop kılıfına sahip olacaklar. Eski, tarihi bir kitap görüntüsündeki bu çanta aslında özel ve işle ilgili birçok bilgiyi sakladığınız değerli dizüstü bilgisayarınızı muhafaza ediyor. Sert kapağı ve kuvvetlendirilmiş köşeleri ile koruyucu özelliği arttırılmış durumda. Bunların yanı sıra dizüstü bilgisayarınızı tamamen kamufle etmesi ve masada duran eski bir kitap gibi görünmesi sayesinde çalınma olasılığını da azaltıyor. Kitap görüntüsünün bütünselliğini sağlamak için fermuarı da bir sayfa ayracı gibi tasarlanmış.
İsme Özel Metal Yuvarlak Makyaj Aynası

Bayana Alınabilecek Ucuz Hediyeler & Metal Ayna

 

Kadınların çantalarının olmazsa olmaz kişiler eşyalarından biridir ayna. Özellikle çalışan kadınlar gün içerisinde makyajlarının durumunu, saçlarının durumunu görmek için sürekli çantalarında gezdirdikleri aynalardan yardım alırlar. İşte bu durum, erkekler için güzel bir hediye fırsatı olabilir. Kişiye Özel Ahşap Kaplama Kalpli Ayna ile hem kız arkadaşınızın en önemli bakım malzemelerinden biri olan son derece şık bir ayna hediye etmiş olacaksınız, hem de, üzeri ahşap ile kaplı olan bu ayna üzerine dilediğiniz isimlerin baş harflerini yazabileceksiniz. Elbette ki yazılacak bu baş harfler sizin ve sevgilinizin isimlerinin baş harfleri olacaktır. Kişiye Özel Ahşap Kaplama Kalpli Ayna üzerinde yer alan sevimli kalp içerisine yazılacak! Fiyatı ile de son derece ucuz ve güzel hediyelerden biri olan Kişiye Özel Ahşap Kaplama Kalpli Ayna’yı kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.
Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı

Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı

Sevgilinize alacağınız hediyelerin en özeli Kişiye Özel Hediyelerdir. Kişiye özel hediye kategorisinde şimdi önereceğimiz hediye ürün ise, içerisini romantik mesajlarınızla hazırlayabileceğiniz aşkınıza özel bir kitap! Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı içerisindeki sorulara kalbinizden geldiği şekilde yanıtlar verin ve sevgilinize büyüleyici bir hediye armağan edin. Ucuz hediyeler kategorisinde listemize aldığımız bu kitap hem ekonomik; hem de oldukça romantik.
Fotoğraf Baskılı Erkek Kol Saati

Fotoğraf Baskılı Erkek Kol Saati

Erkek arkadaşınız için hediye listenize alabileceğiniz rengarenk fotoğrafınızla hazırlanacak size özel bir kol saatine ne dersiniz? Bu ürün için ödeyeceğiniz paraya fazlasıyla değeceğini düşündüğüm anlamlı bir hediye alternatifi. Kişiye Özel Kol Saatlerinin en güzel renkleri ile gününüzü daha da renkli hale getirebilirsiniz. Klasik renklerde saatleri bir kenara atın, çünkü artık Silikon Kol Saatleri var. Kırmızı, mavi, yeşil, pembe, mor, sarı, turuncu, siyah renkleri ile sıradanlıktan kurtulup tüm ilgiyi üstünüze çekeceksiniz. Silikon Kol Saatlerinin 3’ü mekanik 1’i dijital olmak üzere toplam 4 farklı model ile huzurlarınızda. Silikon Kol Saatlerinin 4 farklı modelin birbirinden güzel renklerinden istediğinizi seçin ve sevdiklerinize hediye edin.
Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık

Uygun Fiyatlı Hediyeler – Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık

Fiyatı ile önce çıkan ve oldukça hesaplı, aynı zamanda kişiye özel bir hediye olan bir hediye tavsiyem olacak şimdi de! Hayatımız boyunca ufak tefek araç gereç kullanırız ve çoğu zaman bu araç gereçlerin kıymetini pek bilemeyiz. Örneğin bir anahtarlık! Cebimizde veya çantamızda taşıdığımız anahtarlık, düşünüldüğünde aslında bizler için o kadar büyük yardımcılardır ki misal; evinizin, iş yerinizin, arabanızın veya kasanızın bütün anahtarlarını üzerinde taşır ve sizin ufacık bir anahtarı kaybetmeniz gibi bir sorunun yaşanmamasında büyük yardımları olur. Yani aslında ufacık bir anahtarlık gördüğünüz gibi bizlere nasıl da ciddi zaman kazandırır. Bu kadar anahtarlıktan bahsetmişken, şimdi sizlere harika bir anahtarlık önereceğim. Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık üzerine, hem sevdiğiniz kişinin ismini yazdırabilir, hem de içerisine birlikte bir fotoğrafınızı ekletebilirsiniz.
Kişiye Özel Fotoğraflı Plaka Anahtarlık

Kişiye Özel Plaka Anahtarlık

Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık aşkın rengi olan kırmızı renge sahip bir de kalp şeklinde olması bu ürünü zaten fazlası ile romantik kılmaya yetiyor. Bir de üzerine isim ve fotoğraf eklendi mi, işte ortaya harika bir hediye çıkıyor! Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık içerisine nişanlınızın fotoğrafını ekleyip, üzerine de isimlerinizi yazdırın sonra anahtarlığa, evlendiğinizde oturacağınız evin anahtarını yerleştirin. Sizce bundan daha güzel bir hediye olabilir mi sizce? Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık, sevdiklerinize sevginizi göstermenin en kolay ve etkili yolu. Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık kapaklı olup, içerisinde sevdiğiniz kişinin resmini koymanız için 2 cm çapında bir daireye sahip. Kapak kısmı mıknatıslıdır. Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlığın ön ve arka kapağına yazı ekletmek mümkündür.
sevgiliye hediye

Kalp Tasarımlı Aynalı Mücevher Takı Kutusu

Bayan sevgilinize, eşinize, annenize hediye edebileceğiniz mükemmel tasarımlı ve oldukça kullanışlı özelliği ile Mücevher Takı Kutusu! Aynı zamanda üzerinde yer alan aynası sayesinde bayanlar için makyaj aynası olarak da kullanılabilir. Sevgilinize doğum günü hediyesi olarak sevgi mesajı vermek için de tematik bir hediye. Üzerinde yer alan kalp figürü sizin sevgilinize duyduğunuz sevginin ve aşkın ifadesi olacak! Kalp Tasarımlı Aynalı Mücevher Takı Kutusu, makyaj masalarına şık ve dekoratif bir hava getirecek! Dilerseniz kutunun üst kapak kısmına sevgilinizin fotoğrafını da koyabilirsiniz. Bu şık mücevher kutusunu sevgiliniz isterse mücevherlerini koymak için kullanır, isterse de sadece makyaj aynası olarak. Sevgilinize uygun fiyatlı ancak şık bir hediye düşünüyorsanız, Kalp Tasarımlı Aynalı Mücevher Takı Kutusu tam size göre.
Yelekli Su Savaşı Tabanca Seti

Yelekli Su Savaşı Tabanca Seti

Anahtarınızı içine koyduğunuzda silah görünümü veren anahtar kılıfı. Hediyem hem uygun, makul fiyata olsun; hem de dikkat çekici bir hediye olsun diyorsanız, buyurun size tabanca şeklinde şık bir anahtarlık. Şıngır şıngır öten ve kapınızı açarken elinize dolanan eskimiş anahtarlıkları bir daha kullanmamak üzere çıkarın; çünkü Tabanca Anahtar Kılıfı muhteşem görüntüsü ve kolay kullanımıyla, kapı kilidinin yeni aksesuarı olmaya geldi! Tabanca Anahtar Kılıfına yerleştirdiğiniz anahtarınızın adeta bir tabanca görüntüsüne büründüğünü görünce çok şaşıracaksınız. Killer Keys’i arkadaşlarınızla gittiğiniz yerlerde masanın üzerine koyun ve bu komik görüntü neşenizi yerine getirsin. Ergonomi tutuşu sayesinde kapınızı çok daha hızlı açmanıza da yardımcı olacak Tabanca Anahtar Kılıfı, cepleri ve çantaları süslüyor.
ilginç hediyeler

Ucuz Fiyatlı Hediyeler & Hareketli Mini Masaj Aleti

Şehir yaşamı, uzun seyahatler, hareketsiz bir yaşam ve benim gibi masa başı iş yapanlar için, eklem yeri ağrıları veya boyun ağrıları belli bir süre sonra ciddi bir sıkıntı kaynağı olmaya başlayabiliyor. Bunu önüne geçmenin en iyi yolu spor veya belirli periyotlarla egzersiz yapmaktır. Ama gelin görün ki, bir çoğumuz bırakın spor yapmayı, ailesini bile yeterli derecede görmeye zaman bulamıyor. Ben de tam bu noktada çantanızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz ve özellikle sırt ve boyun bölgelerinize, hatta saçlarınızda dökülme oluyorsa, kafanız üzerinde kan damarlarında gezdirebileceğiniz portatif bir masaj aleti öneriyorum. Bu ürünün en önemli özelliği her yere rahatlıkla taşıyabilmeniz ve pil ile çalıştırabilmeniz, uzun seyahatlerde yanınızdan ayırmayacak olmanız. Erkek arkadaşınıza, eşinize, kankanıza veya babanıza farklı bir yılbaşı veya doğum günü hediyesi arıyorsanız uygun fiyatı ile dikkat çeken bu hediyeyi önerebilirim.
Kişiye Özel Film Şeridi Canvas Tablo

Kişiye Özel Film Şeridi Canvas Tablo

Sınıf Arkadaşınıza bir hediye mi arıyorsunuz buyurun uygun fiyatlı bir hediye…Sevdiklerinizle geçirdiğiniz en güzel anların fotoğraflarını bir film şeridi gibi ölümsüzleştirmek isterseniz Roll of Film Photo Frame tam size göre! İki farklı boy seçeneğiyle evinizin veya ofisinizin baş köşesinden ayıramayacağınız Film Şeridi Resim Çerçevesi’ni çok seveceksiniz.
Şırınga Şeklinde Kalem

Şırınga Şeklinde Kalem & Ucuz Hediyeler

Artık kim korkar iğneden! Şırıngalar herkese ilk bakışta korku verici gelebilir ama ihtiyaç duyulması halinde sağlığımız açısından bir o kadar da zorunlu! Şırınga Kalemler ise herkesin bu büyük korkusu ile yüzlemesini sağlayacak ilginç bir çözüm sunuyor. Değişik sayılabilecek bir hediye daha Sudoku Cube ile gelmiş geçmiş en çok satan oyun seçilen Rübik Küpler’in sudoku versiyonunu oynamak ister misiniz? 9 rakamı sırasıyla yanyana getirmeye çalışırken Sudoku Küp ile hem çok eğlenip hem de beyin jimnastiği yapacaksınız. Arkadaşınız için oldukça faydalı bir hediye olacaktır.
LED Uçlu Tükenmez Kalem

Uygun Fiyatlı Hediyeler & İlginç Kalem Modelleri

Öğretmeniniz için harika bir öğretmenler günü hediyesi… Belki de karne notunuzu bu kalemle dolduracak ve size kıyak geçecektir kim bilir. Karanlıkta kaldığınızda bulmaca çözmeye devam etmek veya kör karanlıkta yazı yazmaya devam etmek istiyorsanız, LED Uçlu Tükenmez Kalem tam size göre! Uç kısmında LED ışık bulunan Pen With 2 LED, çalışma masanızın veya çantanızın en vazgeçilmez üyesi olacak.
YANGIN KOVASI KÜLLÜĞÜ

İlginç Hediyeler, Yangın Kovası Küllük

Sigara içenlere yönelik veya ofis veya iş yeri olanlara götürebileceğiniz türden bir hediye.. Öteki küllüklerde bazen sigarayı söndürdüğünüzü zannedersiniz, ama sigara içerisinde hala bir ateş yanmaya devam ediyordur, bu ürün içerisine koyacağınız kum ile birlikte sigara ateşinden ve dumanından eser kalmayacaktır. İlgilisi için, bu ürünü önermeyi uygun buldum.
KAPIDAKİ AYAK

İlginç Hediyeler & Ayakkabı Kapı Tutacağı

Güzel ve orjinal bir ev hediyesi daha… Topuklu ayakkabı şeklinde olan bu zarif Kapıdaki Ayakkabının boyutları: 18 cm (Uzunluk) x 12.5 cm (yükseklik) x 6 cm(genişlik) Büyüklüğünü anlayabilmeniz için hem cm boyutlarına, hem resimlerine, hem de videolara bakmanızı önemle rica ediyoruz. Farklı ve fiyat olarak uygun bir hediye…Kırmızı ve siyah rengi ve özel kauçuk kaplamasıyla evinizin veya ofisinizin en gösterişli aksesuarı olacak olan Kapıdaki Ayak’ın herkesin dikkatini çekeceği kesin. Artık kapılar kimsenin yüzüne kapanmasın! Topuklu ayakkabı şeklinde olan bu zarif Kapıdaki Ayak’ın boyutları: 18cm (Uzunluk) x 12.5cm(yükseklik) x 6cm (genişlik) Büyüklüğünü anlayabilmeniz için hem cm boyutlarına hem resimlerine hem de videolara bakmanızı önemle rica ediyoruz.
SICAK KAFALAR

İlginç Hediyeler & El Koruyucu, Sıcak Eller

 

Annelere yönelik bir hediye! Sıcak bir şeye dokunmadan önce ısının geçmesini önleyerek, annenizi sıcaktan koruyacak. Ürünün özelliği, bu sevimli yaratık şeklindeki eldivenler, bu koca ağızlı Sıcak Kafalar, sizi sıcaktan korurken yüzünüze bir gülümseme de getirecek! Ev hediyesi olarak da düşünülebilir.
ev hediyesi

Ucuz Fiyatlı Ev Hediye Fikirleri & 4 Fotoğraflı Resim Çerçevesi

Ev hediyesi olarak uygun fiyatlı bir hediye arıyorsanız, önerebileceğim iyi hediyelerden biri de, bu gördüğünüz 4 fotoğraf yerleştirilebilen şık resim çerçevesi. Güzel ve özel anlara ait 4 tane fotoğraf bu şık resim çerçevesinde fark edilecek ve daha şık duracaktır. Plastik malzemeden üretilmiş bu resim çerçevesinin kırılma problemi v.s. olmayacaktır.
hediye

İlginç Hediyeler & Her şey Ortada Çantası

Buyurun size dikkat çekici bir hediye önerisi daha… Bildiğiniz üzere X-ray cihazları çantamızın içerisinde ne var ne yok ortaya çıkartıyor. Bu çantalar ile x-ray cihazına girmeden çantanın içerisinde temsili olarak neler var bunun negatifini gösteriyor. Oldukça dikkat çekecek bir çanta. Artık siz bu çantayı kime hediye edeceğinize karar verin. Belki kendinize alırsınız.
Dinozor Çatal Kaşık

İlginç Hediyeler, Dinozor Çatal Kaşık

Çocuklara doğum günlerinde alabileceğimiz güzel bir hediye. iştahı kapalı çocuklara alacağınız bu hediye ile onlara yemek yemeyi sevdirebilirsiniz… Ürün açıklaması; Bu çatal ve kaşıktan oluşan tarih öncesi dönemlerden gelme ikili yemeğinizde size eşlik etmek için yalvarıyor! Dinozor vücut görünümlü bu çatal ve kaşık sapları yumuşak, güvenli ve küçüklerin ellerine sığması için ergonomik olarak tasarlanmıştır.
KOŞUCU ALARM SAAT

Ucuz Hediyeler & Koşan Alarm Saat

Çocuklara doğum günü hediyesi olarak düşünebileceğiniz bu saat, basitçe anlatmak gerekirse, Koşucu Alarm Saat yani Clocky’ nin alarmını kuruyorsunuz, uyanma saatiniz geldiğinde bu kendini bilmez saat ortalığı bir birine katıp delicesine etrafta gezmeye başlıyor ve bunu yaparken bir yandan biplemeyi ve garip garip uzaylı sesleri çıkarmayı da ihmal etmiyor.
uygun fiyatlı hediyeler

Ucuz Hediyeler & Güneş Kavanozu

Çocuklara doğum günü hediyesi veya karne hediyesi olarak düşünebileceğiniz bir hediye… Sun Jar’daki akıllı sensörler karanlık olduğunda LED ampulleri yakıyor.Ama istendiğinde kavanozun içindeki düğme sayesinde ışığı kapatabilirsiniz. Modern teknoloji ve o güzel eski moda kavanozların dahice evliliği popüler avant-garde designer Tobi Wong tarafında yaratıldı.
İlginç Hediye

Kişiye Özel USB Bağlantılı Sunum Kalemi

Şimdi tavsiye edeceğimiz hediye özellikle sunum yapma işlerini bir görsel şölene dönüştürecek harika ve aynı zamanda kişiye özel bir ürün! Doğum günü için veya ziyaretlerinizde hediye almanızı gerektirecek, mesleği itibari ile sunum yapma işleri olan doktorlar, avukat veya öğretmenlere alınabilecek çok şık ve özel bir hediye! Üstünde isminizin yazılı olduğu Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi ile sunumlarınız artık çok daha özel ve kişilikli olacak. Özellikle öğretmenlerin çok işine yarayacak olan Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi, öğretmenlere alınabilecek en güzel hediyelerden biri.
Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak

Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak

Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi ile etkileyici ve çarpıcı sunumlar için ihtiyaç duyduğunuz tüm özelliklere bu ürün ile sahip olabileceksiniz. Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi üzerinde sizin isminiz yazdığı için de kimse bu kalemi sizden alıp kullanma cesaretini gösteremeyecek! 15 metre mesafeden bile, sunumlarınızı kolaylıkla kontrol etmenize olanak sağlayacak olan, Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi, USB ile bilgisayarınızla kablosuz bir bağlantı aracılığı ile bağlanır ve power-point gibi sunum programları üzerinde sayfa değiştirme, ekran karartma, lazer ile işaretleme işlemlerini kolaylıkla kullanabilirsiniz.
Aşk Çeki

Ucuz Hediyeler & Aşk Çeki

Sevgilinize bu sefer vereceğiniz doğum günü hediyenize hem romantizm hem de komiklik katmaya ne dersiniz? Sevgilinize bir çek yazın! Çek yazın derken, üzerine belli bir ödeme yapılacağını gösterir bir çekten bahsetmiyorum, Sevgilinize aşkınızın çekini yazın ve büyük bir bonkörlükle bu çeki ona uzatın! Örneğin, onu ihmal edip gittiğiniz halı saha maçlarına şu tarihten itibaren ara vereceğim şeklinde bir çek olabilir. Ya da ne bileyim, Ona bundan sonra pembe yalanlar söylemeyeceğinize dair bir çek yazıp verebilirsiniz veya bilgisayar başında fazla vakit geçirmeyeceğinize dair.
sevgiliye ucuz hediyeler

Ucuz Hediye Fikirleri & Sevgili Cüzdanı

Bu konuda yaratıcılık tamamen size kalmış durumda. Sevgilinizin elinde artık kapı gibi bir çek olacak ve siz sözünüzde durmadığınızda bu çeki tahsile sokacak belki de icralık olacaksınız kim bilebilir. Aşk Çeki ile verilen tüm sözleri garanti altına alabilirsiniz. Aşk Çekinde hem kadınları hem de erkekleri ilgilendiren 40 adet aşk çeki bulunuyor, çeklerde yazan sözlerden birkaç örneği aşağıda bulabilirsiniz. 8 adet çek ise boş, yani tam 8 adet de açık çekiniz var. Bunları da dikkatlice kullanmanızı, ödeyemeyeceğiniz borçların altına girmemenizi tavsiye ederiz.
Farklı ve orijinal hediyeler

Ucuz Fiyatlı Hediye Fikirleri & Çöp Kovası Kalemlik

İlginç ve orijinal bir hediye almak için bir ton para ödemenize gerek yok. Ucuz fiyata da pekala orijinal hediye alınabilir. Mesela, gördüğünüz bu çöp kovası şeklindeki kalemlik gibi. Öğrenci çocuklara, masalarına çeki düzen vermeleri açısından doğum günü hediyesi olarak düşünülebilir bence. Ya da ucuz fiyata ofis ve büro hediyesi almak isteyenler, bu ürünü düşünebilir. Yediğimiz içtiğimiz her şeyin artığını, kağıtları, ambalaj kağıtlarını kısaca çöpleri attığımız çöp kutularını bilirsiniz. Çöp kovası kalemlik aynı bu çöp kutuları gibi ama birazcık minik. Her şeyin ufağı daha sevimli olur ya çöp Kutusu kalemlik de sokaktaki pis kokulu çöp kutularının aksine oldukça sevimli ve ter temiz.
erkeğe ucuz hediyeler

Ninja Kupa Bardak

Bu hediye de, çayını ve kahvesini sıcak içmeyi seven ve içeceği üzerinde toz toprak oluşmasından nefret eden dostlarınız için gelsin. Oldukça şık ve orijinal bir ürün olduğunu hemen belirtelim. Hem içecekleri tozdan uzak tutuyor, hem de sıcaklığını muhafaza ediyor. Silikon Bardak Kapağı ile birlikte artık çay keyfiniz daha bir renkli ve eğlenceli olacaktır. Türk kadınının televizyondan, buzdolabına, reçel kavanozuna kadar her şeyin üzerine dantel örtü serme alışkanlığını biliyorsunuz.
Yazılabilir Porselen Kahve Kupası

Yazılabilir Porselen Kahve Kupası

Çünkü maşallah kadınlarımız kullandıkları veya kullanmadıkları her şeyin narin ve şık görünmesine çok özen gösterirler. Ee! Tabi eşyaları da onlar kadar hanım hanımcık olmak zorundadır. Bardak kapağı da şık hanımların bayılacağı kadar tatlı ve dantel görünümlü silikon bir kapaktır. Bu ürün kırmızı ve mavi renkleri ile hem günlük kullanım için, hem de misafire çay sunumu için çok kullanışlı ve şık bir üründür. İsterseniz evde kendiniz kullanın, isterseniz hediye edin. Silikon Bardak Kapağı uzun yıllar boyunca kullanıma hazır bir şekilde bozulmadan durabilir. Siparişiniz halinde seçtiğiniz renge göre tekli olarak özel paketinde gönderilmektedir.
Avukatlara Özel Mousepad

Avukatlara Özel Mousepad

Şimdi sizlere öğretmeninize, erkek-bayan sevgilinize, babanıza, annenize veya facebook profil sayfası olan tüm sevdiklerinize verebileceğiniz harika bir doğum günü hediyesi ya da kısacası özel günler için bir harika nir hediye önerim olacak! Dünya’nın en popüler sosyal ağı olan facebook’ta istediğimiz şekilde bir profile sahip olabiliyorken neden dijital bir ortam değil de, gerçek hayatta istediğimiz şekilde bir profile sahip olamıyoruz? Sizler de benim gibi düşünenlerdenseniz size harika bir üründen bahsedeceğim. Bakmaya doyamadığınız Facebook profiliniz artık gerçek hayatta da sizin yanınızda, hatta elinizin altında! Nasıl mı? Kişiye özel olarak hazırlanabilen Facebook profili mousepad ile! Facebook Mousepad ile facebook sayfanızdaki profilinizi gerçek masa üstünüze taşıyabilirsiniz. İsminizi, ilişki durumunuzu, okulunuzu, yaşadığınız ili, çalıştığınız iş yerini ve birbirinden güzel fotoğraflarınızı sergileyebileceğiniz Facebook Mousepad sadece ama sadece size özel! Üzerinde size ait özel bilgiler olduğundan bir başkasının kullanmasına da olanak olmayan Facebook Mousepad ile arkadaşlarınıza karşı kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Facebook Mousepad kullandığınızda belki kimse like butonuna basıp sizi beğenemeyecek ama kıskançlığından birkaç kişinin dürteceğinin garantisini verebiliriz.

Bu Hediyeler de ilginizi Çekebilir

ucuz HediyelerUcuz Hediyelerucuz hediyelerUcuz HediyelerUSB Bardak IsıtıcıAtaş TutucuAnti Bakteriyel Temizlik Jelierkek hediyesiKişiye Özel Ahşap Kaplama Kalpli AynaBabalar Günü HediyesiT-Box Silikon Kol Saatleriuygun hediyelerFilm Şeridi Resim ÇerçevesiSudoku Küpev hediyeleri

CEVAP VER