Hediyelik 2014 Ajanda Modelleri

hediyelik ajanda

2014 Yılı için Kişiye Özel Ajanda Modelleri


Sevdiklerinize hediye edilmek üzere 2014 yılı takvimini içeren birbirinden şık Kişiye Özel Ajanda Modelleri sizi bekliyor. 2014 Yılı takvimini içeren, kapağı hakiki deri ile kaplı ve üzerinde isim yazılı ajandalar çok beğenilecek! 
Her yılın sonunda, sonraki yılın takvimi ile piyasaya sürülen ajandalar, bu sefer çok daha şık ve tamamen kişiye özel olarak satışa sunuluyor. Gerek iş yaşamı, gerek zaman planlaması ve gerekse de, hayatı daha düzenli yaşamak için kullanılan ajandalar, insanların en büyük yardımcıları. Sizlere önermiş olduğumuz Kişiye Özel Ajanda Modellerinin ise her biri birbirinden şık ve etkileyici. Kapak üzerinde isim ve soy ad yazılı olması bu ajanda modellerini daha değerli ve anlamlı kılıyor.

2014 yılının 365 günü bu ajandalar yardımı ile çok daha planlı geçecek! Aşağıda yer alan ajanda modelleri içerisinde, matematiksel hesaplamalar yapabileceğiniz gelişmiş fonksiyon özellikleri ile hesap makinesi de bulunuyor. İçerisine; toplantı tarihleri, randevular, iş planlaması, özel notlar, özel hesaplamalar ve daha bir çok kayıtlarınızı tutabileceğiniz Kişiye Özel Ajanda Modelleri yılbaşı için sevdiklerinize de armağan edebileceğiniz en güzel yılbaşı hediyeleri arasındadır.

Günümüzde teknoloji o kadar çok ilerledi ki, artık cep telefonlarımız, tablet bilgisayarlarımız, masa üstü bilgisayarlarımız her biri içerisinde takvim ve ajanda yer almaktadır. Ancak; insanoğlu hala bilgisayarlar ile bir barış sağlayabilmiş değil. Çünkü bilgisayarlara kaydedilen dijital veriler, her an kaybolma ve çökme tehlikesi ile karşı karşıyadır. Oysa ki, kendi el yazısı ile kağıda yazılmış kayıtlar hala en güvenilir kayıtlardır. Bunun yanında el yazısı ile kağıda dökülen yazılar, insanların hafızasını da sürekli olarak diri tutar. Dolayısı ile teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin, her yılbaşı öncesi klasik ajandaların yerini hiçbir şey tutmuyor. Şimdi sözü çok uzatmadan 2014 Yılı Kişiye Özel Ajanda Modellerine bir göz atalım

Kişiye Özel isim Yazılı 2014 Ajanda Modelleri 

Kişiye Özel isim Yazılı 2014 Ajanda Model 1

Yılbaşı hediyeleri
Kişiye Özel Ajanda Model 1: 23 x 18 cm boyutlarındadır. Kişiye Özel Ajanda Model 1 hakiki deriden üretilmiştir. rahat kullanımı açısından kapakları üzerinde mıknatıslı toka bulunmaktadır. Ürünü kişiye özel hale getirebilmek için, siparişiniz esnasında ilgili kutucuğa isim ve soy isim yazmayı unutmayınız.

Kişiye Özel isim Yazılı 2014 Ajanda Model 2

Yılbaşı için ajanda
Kişiye Özel Ajanda Model 2: 23 x 18 cm boyutlarındadır. Kişiye Özel Ajanda Model 2 hakiki deriden üretilmiştir. Rahat kullanımı açısından kapakları üzerinde mıknatıslı tokası bulunmaktadır. Ajandanın üst kapak kısmı içerisinde 1 adet Güneş enerjisi ile çalışan hesap makinesi bulunmaktadır. Ayrıca kağıt paralarınızı, nüfus cüzdanı ve çeşitli belgelerinizi koyabileceğiniz 1 adet cüzdan yer almaktadır. Bu ajanda modelini de kişiye özel hale getirebilmek için, siparişiniz esnasında ilgili kutucuğa isim ve soy isim yazmayı unutmayınız.

Kişiye Özel isim Yazılı 2014 Ajanda Model 3

yeni yıl ajandaları
Yukarıda yer alan ajandaların hepsinin birbirine benzediğini düşünebilirsiniz. Ancak, kapa ve toka tasarımı ile kapak üzerinde yer alan yazı stilleri değişiklik göstermektedir. İstediğiniz modeli seçtiğinizde üzerine yazılacak olan isimler, kalıcı lazer tekniği ile işlenir. Lazer tekniği ile işlenen isimler ajanda üzerinden asla silinmez. Kişiye Özel Ajanda Model 3: 23 x 18 cm boyutlarındadır. Kişiye Özel Ajanda Model 3 orijinal deriden üretilmiştir. Rahat kullanımı açısından kapakları üzerinde mıknatıslı tokası bulunmaktadır. Ajandanın üst kapak kısmı içerisinde 1 adet Güneş enerjisi ile çalışan hesap makinesi bulunmaktadır. Ayrıca kağıt paralarınızı, nüfus cüzdanı ve çeşitli belgelerinizi koyabileceğiniz 2 adet cebi bulunmaktadır. Ajanda modeli 3 de kişiye özel hale getirebilmek için, siparişiniz esnasında ilgili kutucuğa isim ve soy isim yazmayı unutmayınız. 
Birbirinden kaliteli ve güzel ajanda modellerinden istediğinizi seçin ve sevdiklerinize yılbaşı hediyesi olarak armağan edin. İster patronunuza, İş adamı dostlarınız, avukat arkadaşlarınız, diş hekimi, doktor, öğretim görevlisi, profesör, muhasebeci, mühendis arkadaşlarınıza kişiye özel ajanda hediye edebilirsiniz. 

CEVAP VER