Sevgililer Günü Hediye Tavsiyeleri

sevgililer günü hediye önerileriSevgililer günü için hediye fikirleri veriyoruz. Sevgiliniz için iyi seçilmiş bir hediye, tıpkı güzel yazılmış bir şiir gibidir, ya da iyi bestelenmiş bir şarkı gibidir. Hediyelerin de bir lisanı vardır, hediye karşısındakine bir şeyler söyler, bir şeyler anlatır, tabi ki, hediyenin dilinden anlayabilene! Hediye, bir ruhunuzun vücut bulmuş halidir. hediye de özür diler, affedilmeyi bekler, sevilmeyi ve ilgi duymayı bekler, özlenmek ister. 14 Şubat Sevgililer Günü sizin için ne ifade ediyor bilmiyorum ama, o gün geldiğinde herkes susacak ve hediyeler konuşacak. Sevgililer gününde duygularınızı ve sevginizi, belki de nefretinizi, sizin yerinize hediyeler anlatacak, hem de, seçeceğiniz hediyeye göre, bir gün değil belkide bir ömür boyu. Hediye bir objeden veya nesneden ötesidir. Hediye bir fotoğraf gibidir, her bakıldığında o günü hatırlatır. 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor. Şu an Sevgililer günü hediye fikirleri başlıklı yazımı okuyorsanız, bunun anlamı; henüz sevgililer günü ile ilgili bir hediye belirlememişsiniz demektir. Ama içiniz rahat olsun, şimdi derin bir nefes alın ve lütfen koltuklarınızı dik konuma getirin, biraz sonra sıcak ve soğuk içecek servisimiz başlayacaktır. Sizin için kendi beğenilerim ile sevgililer günü için alınabilecek en güzel hediyeleri belirlemeye çalıştım. elbette beğeniler göreceli olduğu için bazı arkadaşlar hediye önerilerimi beğenmeyebilir ki buna da sonsuz saygı duyarım.

Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

 Seni Seviyorum Dekoratif Cam

sevgililer günü için hediye tavsiyeleri
Yeryüzünde başka hiçbir iki kelime, bir araya geldiklerinde “Seni Seviyorum” cümlesindeki kadar, derin ve özel bir anlam ifade etmez. Oysaki bu cümle ne kadar da yalın iki kelimeden oluşuyor değil mi? Bir öznesi ve bir yüklemi var, ancak insanların duymayı en fazla istedikleri ve duyduklarında ise mutluluktan ayaklarını yerden kesecek iki kelime: “Seni Seviyorum” Bu büyülü sözü, biz hayatımızda sadece ama sadece çok özel insanlara kullanırız. Özel insandan kastettiğim elbette hayatımızın anlamı olan eşimiz veya sevgilimizdir. Bir düşünün bakalım, sevgiliniz ile sancılı günlerde belki de bu çok özel iki kelime ilişkinizi düzlüğe çıkarmıştır, belki de hatalarınızdan dolayı sevgilinizin size duyduğu öfkeyi Seni Seviyorum diyerek aşmışsınızdır. Sevgililer günü hediye tavsiyelerinin birinci sırasına, Seni Seviyorum sözlerinin yar aldığı ve isme özel olarak hazırlatabileceğiniz dekoratif masa üstü camdan tabloyu tavsiye ediyorum. Sevgililer gününde sevgilinize söylediğiniz bu değerli sözleri, bir de cama yazdırın. Sevgiliniz, sevgililer gününde bu hediye ile çok mutlu olacaktır. Belki de ona sevgililer günü için bir sürpriz yapıp henüz aşkınızı itiraf edemediyseniz, bu dekoratif cam tablo ile söyleyemediğiniz seni seviyorum cümlesini, hediyeleriniz sizin yerinize söylesin. Ama unutmayın, hiçbir hediye, sizin ağzınızdan çıkacak sözler kadar kıymetli olamaz, sizin söylemeniz daha değerli olacaktır.

Kişiye Özel Ahşap Kaplama Makyaj Aynası

sevgililer günü için hediye tavsiyeleri
14 Şubat Sevgililer gününde Bayan sevgiliniz için hem uygun fiyatlı, hem de özel bir hediye mi bakıyorsunuz? Sizin için harika bir sevgililer günü hediye tavsiyem olacak. Kişiye özel bir makyaj aynası. Yani Bayan sevgiliniz, isminin ahşap üzerine işlenmesi ile harika bir makyaj aynasına sahip olacak. İsme özel hediye olması, hediye alan sevgilinizi, sevgililer gününde çok özel hissettirecek. Sevgililer günü için ahşap makyaj aynası da yine çok güzel bir hediye tercihi olur. Bayanlar için ayna, özel bir aksesuardır. İnsan kendi suretine baktığı aynanın kendine ait olduğundan emin olmak ister. Kişiye Özel Ahşap Kaplamalı Makyaj Aynası ile aynanızın size ait olduğundan kimsenin şüphesi kalmayacak. Çünkü yukarıdaki kutucuğa yazacağınız isim aynanızın ahşap kaplamasının üzerinde yerini alacak.

Bayan için Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

Sevgililer günü hediyeleri
Bayan sevgiliniz için alınabilecek en iyi hediyelerden bir diğeri de, onun en fazla kullandığı kişisel eşyaların başında gelen, makyaj malzemelerine yönelik bir ürün hediyesi olabilir. Örneğin, üzerinde sevgilinizin isminin nakışla işleneceği şık bir makyaj malzeme çantası. Kişiye özel makyaj malzemesi çantası, 14 Şubat sevgililer günü için bir bayana alınabilecek en güzel ve sürekli kullanabileceği şık bir hediye olur düşüncesindeyim. Sevgiliye en şık hediye! Bayanlar, her zaman makyaj çantalarını severek kullanırlar. Siz de sevgilinize üzerinde ismi veya baş harfleriniz olan bir çanta tasarlayarak, her zaman yanında olduğunuzu hissettirebilirsiniz. 30 x 24 cm boyutlarındaki bu çantanın içi kolayca temizlenebilmesi için muşamba kumaşı ile kaplıdır.

Bayan için Sevgililer Günü Hediyesi

Sevgililer günü hediye tavsiyeleri
Sevgililer gününde biricik aşkınıza, hem güzel bir sevgililer günü sürprizi yapıp, hem de sevgilinize duyduğunuz o büyük aşkınızı, tatlı bir şekilde ifade etmek ister misiniz? Tatlı dedim, çünkü şimdi tavsiye edeceğim sevgililer günü hediyesi büyükten küçüğe doğru sıralanmış 4 adet kırmızı şık kalp kutusundan oluşan ve içerisindeki çikolataların üzerinde “Seni Seviyorum” şeklinde romantik yazıların olduğu bir çikolata aşk kulesi. Bu hediye tavsiyemin de, bayan sevgiliniz tarafından çok beğenileceğini düşünüyorum. Sizce nasıl? Çok güzel bir sevgililer günü hediyesi değil mi?

 

Erkeğe Sevgililer Günü Hediyesi & Çok Amaçlı Set

erkekler için sevgililer günü hediye tavsiyeleri
Erkek arkadaşınızın günlük yaşamında en fazla kullandığı araç gereçlerden olan, anahtarlık, tükenmez kalem ve çakının yer aldığı bu üçlü setin tamamının üzerinde, erkek arkadaşınızın isminin yazlı olacağı bu kişiye özel üçlü set, yine sevgililer günü için iyi bir hediye tercihi olabilir. Sevgiliniz yaşamı bu üçlü set ile artık daha kolay olacak. Seyahatlerde veya gezilerdeki işleri bu ürünler ile daha kolay hallolacak. Kişiye Özel Çok Amaçlı Set ile sevdiklerinize çok özel bir hediye verebilirsiniz. Üzerinde isim soy isim yazan Kişiye Özel Çok Amaçlı Set kimse tarafından el koyulamayacak kadar özel ve tek olacak. İçerisinden çakı, anahtarlık ve kalem çıkan Kişiye Özel Çok Amaçlı Set ile içeceklerinizi açabilecek, makas ve bıçak ile bir şeyler kesebilecek, özel notlar alabilecek, anahtarlarınızı bir arada tutabilecek her şeyden önemlisi arkadaşlarınıza hava atabileceksiniz.

Bayan için Sevgililer Günü Hediye Tavsiyeleri

sevgililer günü için hediye tavsiyeleri
Doğada kadınlar için yakıştırılan ve sembol olan canlılar vardır. Çoğu zaman kadınların güzelliğini anlatmaya çalıştığımızda, bu canlılar ile güzelliklerini ve zarafetlerini anlatmaya, onları tarif etmeye çalışırız. Mesela, bir kelebek gibi narin deriz, kuğu gibi narin ve güzel deriz. Sevgililer günü için bayanlara alınabilecek hediye tavsiyeleri içerisine, bu şık pırlanta kuğu kolyeyi de dahil etmek istiyorum. Oldukça da romantik bir sevgililer günü hediyesi olacağı kanaatindeyim. Bir çok erkek pırlanta kelimesini duyduklarında, bu hediye pahalıdır diye pek bu tip hediyelere göz atmazlar, kesin bin lira ve üzeridir diye düşünürler ama verdiğim linkten, ilgili siteye ulaşırsanız bence zannettiğiniz kadar pahalı bir hediye olmadığını göreceksiniz. Kuğu gümüş pırlanta kolye sevgililer günü için bence bir bayana alınabilecek en güzel hediyelerden biri.

Sevgililer Günü Hediye Tavsiyeleri & Sevgililer Günü Hediye Sepeti

sevgililer günü için hediye tavsiyeleri
Sevgililer günü hediye tavsiyelerimden bir diğeri ise aşkı sembolize eden kırmızı kalp kutusu içerisinde 30 tane sevgi sözlerinin yazılı olduğu notlar, 1 adet aşkın çiçeği olan yapay gül ve sevgililer gününde ağzınızı tatlandıracak sizin ve sevgiliniz için çikolata. Bu ürün sevgililer gününe özel hazırlanmış olan bir hediye sepeti aslında. Hem de çok uygun fiyata! Sevgililer gününde sevgiliniz bu hediye ile yine çok mutlu olacaktır. Bütçenizi sarsmayacağını düşündüğüm bu ürünü de sevgililer günü hediye tavsiyelerim arasına alıyorum. Umarım siz de beğenirsiniz. Hediye ile ilgili detaylı bilgiyi Satın al butonuna tıklayarak görebilirsiniz…

Sevgililer Günü Hediye Tavsiyeleri & Sevgililer Günü Hediye Sepeti

sevgililer günü için hediye tavsiyeleri
Sevgililer günü için hediye tavsiyelerimden bir diğeri ise deri cilt ile kaplı mükemmel bir hediye kutusuna sahip ve içerisinde sevgilinizi neden çok sevdiğinizi anlatan, “seni seviyorum çünkü…” diye başlayan 100 adet aşk mesajı , nakış ile işlenmiş üzerinde Love yazan kırmızı kalp, sevimli bir ayıcık anahtarlık ve içerisinde harika kokusu ile lavanta… Bu mükemmel hediye seti yine sevgililer günü için alınabilecek en romantik en güzel hediyelerden biri. Bu ürünü de verdiği güzel mesjları sebebi ile sevgililer günü hediye tavsiyeleri için listeme alıyorum…

Sevgililer Günü Hediye Tavsiyeleri & Sevgililere Özel İnternet Sitesi

sevgililer günü için hediye tavsiyeleri
Sevgililer günü hediye tavsiyelerimin dördüncüsü ve sanırım ilginizi çok çekecek, aslında buna bir hediye değil de, sevgililer günü sürprizi desek daha yerinde bir tanım olur. Şimdi bahsedeceğim sürpriz, sevgililer günü olan 14 Şubat 2013 tarihinde sevgiliniz ve size ait bir internet sitesi sayfası olacak. Bu sayfayı sizin ve sevgilinizin dışında kimse göremeyecek. Tamamen size ve sevgilinize ait bir site olacak ve 5 yıl süresince o sayfa yayında kalacak. Nasıl güzel bir sevgililer sürprizi değil mi? Sevgililer gününde sevgilinizle bir yerde buluşun ve yanınızda tablet bilgisayarınızı koyun cafe’deki masanın üzerine, kendinize ve sevgilinize birer kahve söyleyin ve aşkınızı oracıkta bu sürpriz ile mutlu edin. Bence inanılmaz güzel ve romantik bir sevgililer günü sürprizi olur.

Sevgililer Günü Hediye Tavsiyeleri & Özel Şişesinde Sizin Aşk Mesajınız

sevgililer günü için hediye tavsiyeleri
Sevgililer günü hediye tavsiyelerimin beşincisi de, bir hediyeden ziyade çok güzel bir sevgililer günü sürprizi sayılır. Deniz kumu ve deniz kabuklarından oluşan, özel kırmızı kutusu ve içerisinde sizin sevgilinize iletmek istediğiniz aşk mesajınızı içeren bir şişe! Bir senaryo oluşturalım; Sevgiler gününde özellikle, sevgiliniz ile aranız hafif sorunlu ise bence böyle bir hediyeyi, onun oturduğu adrese gönderebilirsiniz. Hediyeyi alıp, şişenin içerisindeki, ona yazdığınız aşk sözlerini görünce bence her halükarda sizi affedecektir. İkinci Senaryo; Kız arkadaşınıza ilan-ı aşkta bulunmak istiyorsunuz ve buna bir türlü cesaret edemiyorsanız, yine böyle bir şişe içerisinde mesajınızı ona iletebilirsiniz. Üçüncü Senaryo; Sevgililer Gününde sevgilinize evlilik teklifi yapacaksınız ve bir akşam yemeğinde oturduğunuz masaya garson tarafından böyle bir hediye bırakılıyor ve bu hediye sizin için hanımefendi diyor, sevgiliniz şişe içerisinden çıkacak “Benimle Evlenir misin? ” Mesajı karşısında mutluluk göz yaşlarına boğuluyor. Nasıl ama üç senaryoda da bu şişenin üstlendiği misyon sizce de çok güzel değil mi? Tavsiye edebileceğim en güzel sevgililer günü hediyelerinden biri.

Sevgililer Günü Hediye Tavsiyeleri & Gizlidir Yazılı Aşk Mesajı

sevgililer günü için hediye tavsiyeleri
Biraz önce size içerisinde aşk mesajınızın olduğu bir şişeden bahsetmiş ve bu şişe ile yapılabilecek sürprizlerden konuşmuştuk. Şimdi bahsedeceğim hediye tavsiyesi de, yine güzel bir sürpriz içermekte. Bu yüzden sevgililer Günü hediye tavsiyelerim içerisine altıncı hediye olarak bu ürünü eklemeyi uygun buluyorum. Efendim! Bu ürün de, içerisinde gerçek bir kırmızı gülü aratmayacak şekilde iyi tasarlanmış bir yapay güle sahip ve içerisinde Gizlidir mühürlü bir zarf ve zarfın içerisinde kendi el yazınız ile hazırlayacağınız bir aşk mesajı içermekte. Yukarıda bahsettiğim üç farklı sevgililer günü sürprizini bu hediye ile de gerçekleştirebilirsiniz. Ama açıkçası ben olsam, şişe ile olan sürprizi denerdim.

Nikel Kaplama İki Parça Kalp Kolye ve Künye

sevgililer günü için hediye tavsiyeleri
İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız, ben seninle, sen benimle, bu hayatı yaşamalıyız! Bu hediyeyi size daha iyi tanımlamak için, aklıma gelen ve amiyane tabiri ile Cuk diye oturacak şarkı sözleri bir anda parmaklarımdan çıktı. İyi de oldu. Birbirine gönül bağı ve büyük bir aşkla bağlı olan sevgililer çok klasik olacak ama mecaz anlamda “bir elmanın iki yarısı” olurlar artık. Bu yüzden sevgililer günü için hediye tavsiyelerimin yedinci hediye önerisi ise, görmüş olduğunuz bu şık kalp şeklindeki iki parçaya ayrılmış kolye ve künye seti. Nikel kaplama olan kolye ve künyeye, özel bir teknoloji ile asla silinmeyecek şekilde, sizin ve sevgilinizin isminin baş harfi yazılıyor. Harf yazılı olan kolye bayanda, künye ise erkekte kalıyor. Kolye ve künye bir araya gelmediği sürece, kalp şekli olmuyor. Yani bir şeyler hep yarım kalıyor. Vermiş olduğu mesaj bence inanılmaz derecede romantik. Sevgililer günü için kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ürün.

Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

sevgililer günü için hediye tavsiyeleri
Sevgilinizi her an size fısıldadığı güzel sözleri ile karşınızda mı görmek istiyorsunuz? O halde şimdi size tavsiye edeceğim hediye ilginizi çekebilir. Sevgiliniz ile birlikte çektirdiğiniz en güzel fotoğrafı, üzerinde en güzel aşk sözleri ile, bu şık ahşap masaüstü plaket üzerine yazdırabilirsiniz. Sevgililer gününde satın alacağınız bu özel hediyenin, sevgilinizin evinde Tv ünitesinin veya çalıştığı iş yerinde, masasının en değerli özel eşyası olacağından kimsenin şüphesi yok! Bu ürünü de yine özel ve güzel bulduğum için sevgililer günü için hediye tavsiyelerim arasına alıyorum. Umarım sizin de beğeninizi kazanmıştır.

Sevgililere Özel Cam Duvar Saati

sevgililer günü için hediye tavsiyeleri
Sevgililer Günü için tavsiye edeceğim diğer bir hediye görmüş olduğunuz cam duvar Saati. Sevgilinizin ve sizin isminizi yazan ve aranızda kırmızı kalp simgesinin olduğu bu rengarenk şık duvar saati de, zarafeti ve ışıl ışıl, rengarenk olması sebebi ile yine hediye tavsiyelerim arasına girmeyi fazlası ile hak etti. Duvar saatleri zaten kullanım açısından, olukça elverişli ve her zaman ve her yere düşünülebilecek hediyelerden. Bir de şimdi üzerinde sizin ve sevgilinizin isimlerinin olması bu hediyeyi daha fazla önereceğim anlamına geliyor. Sevgiliniz veya eşiniz eminim bu saati çok beğenecektir.

Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

sevgililer günü için hediye tavsiyeleri
Herkes, sevgilisine en güzel hediyeyi vermek ister, hediyesinin özel olmasına ve duygularını en iyi yansıtacak hediyeler seçmeye özen gösterir. Şimdi sevgililer günü için tavsiye edeceğim bu hediye, aradığınız bütün bu özellikleri bir arada bulunduruyor. Hem özel, hem güzel, hem de sürpriz içeriyor. Nasıl mı? Hemen izah edeyim; Sevgilinize uzunca bir şeyler yazın, mesela onunla nasıl tanıştığınızı, nerelere gittiğinizi, ilk defa sizin ona, onun size “Seni Seviyorum ‘u nasıl dediğine varana kadar her şeyi, bir word belgesine yazın. Sonra, ikinize ait en güzel fotoğrafı verdiğim linkteki adrese yükleyin. Evet! Sürpriz olan kısım tam da burası işte! Kelimelerinizden oluşan o muhteşem sözler, sizin fotoğrafınıza dönüşecek. Ama yakından bakınca yazdıklarınızı okuyabileceksiniz. Nasıl harika bir sevgililer günü sürprizi değil mi? Bu ürünün bu şekilde etkileyici olması sebebi ile, ben hediye tavsiyelerim içerisine alıyorum…

Kalp Kutusunda Seni Sevme Nedenlerim Mesajları

sevgililer günü için hediye tavsiyeleri
Sevgililer Günü için tavsiye edebileceğim bir diğer sürpriz hediye veya sevgililer günü sürprizi tavsiyem; özel kalp kutusu içerisinde sevgilinize, sizin, onu neden bu kadar çok sevdiğinizin nedenlerini anlatan 100 adet aşk mesajı, kalp kutusu içerisinde 1 adet gül, 2 adet özel çikolatadan oluşmuş bu hediye sepeti. Sevgililer günü için özel bir hediye düşünüyorsanız, bence sevgililer günü için çok romantik ve özel bir hediye. Seni Seviyorum Çünkü Saçların ellerimin arasında kayıp giderken dünyadaki cenneti bulmuş gibi hissediyorum kendimi Her gülümseyişin içime yeniden yaşama sevinci dolduruyor. Her gülümseyişin karamsarlığı yıkıyor,mutsuzluğu parçalıyor Seni seviyorum çünkü,seni sevmeyi,sana dokunmayı, seni dinlemeyi istiyorum.

Bayan için Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgililer günü hediyesi
Tek düze devam eden evlilik hayatınıza renk ve heyecan katmak için yapacağınız ufak değişiklikler sizi bu durgunluğun içerisinden çıkartabilir ve ilişkinizin başladığı o fırtınalı ve biraz da deli dolu hayata geri döndürebilir. Sevgililer günü için eşinize güzel ve sürpriz bir hediye bakıyorsanız, Lowin Micro bayan gecelik ilginizi çekebilir. Materyal %85 Polyamide %15 Elesthane Detay Esnek transparan kumaş, Ayarlanabilir askılar, Gögüs ortası çok zarif bir taş ile bütünleştirilmiş, derin göğüs dekoltesi, Aynı kumaş ile üretilmiş özel tasarım G-String, severek kullanacağınız seksi bir gecelik takım.

İsme Özel Mesajlı ve Tarihli Sevgililer Duvar Saati

sevgililer günü için hediye tavsiyeleri

Sevgililer günü için kalıcı ve unutulmaz özel bir hediye arayanlara en uygun hediye gururla sunar:) Sinema afişi gibi bir giriş yaptım sanırım. Sevgililer günü için Gelecek program gösterime girecek hediyenin anonsunu yaptım size. Bu filmin baş rollerinde, üzerinde sizin sevgilinize olan özel mesajınızı içeren sözleriniz ve sevimli ay dede üzerinde sizi temsilen öpüşen sevgililerin yer aldığı, oldukça romantik bir hediye olan bir duvar saati var! Sevgililer günü için bu hediyeniz çok özel olacak çok! Sevgiliye Özel Mesajlı ve Tarihli Duvar Saati üzerine ilişkinize özel bir söz veya şiir ile kişiye özel hale getirebilirsiniz. Üzerinde iki aşık sevgili resmi bulunan Sevgiliye Özel Mesajlı ve Tarihli Duvar Saatine her baktığınızda sevgilinizin yanınızda olduğu romantik anları düşleyeceksiniz.

Sevgiliye hediye fikirleri

CEVAP VER