Anneye Ne Hediye Alınır

Anneye hediye fikirleri
Anneye Alınabilecek En Güzel Hediyeler… Onlarca hediye sitesi içerisinden Annenize, Anneler Günü hediyesi olarak en güzel hediyeyi seçmeye çalışıyorsunuz. Çünkü, siz Annenize gerçekten çok değer veriyorsunuz ve Ona alacağınız hediyenin hem anlamlı, hem de özel bir hediye olmasına özen gösteriyorsunuz. Ne var ki, bakmış olduğunuz hediye sitelerinde, aradığınız o mükemmel hediyeye bir türlü ulaşamadınız! Ya beğendiğiniz hediyeyi, pahalı buldunuz, ya da Annenize uygun bir hediye olmadığını düşündünüz. Peki o zaman Anneler Günü Hediyesi olarak bir Anneye ne hediye alınabilir? Bu yazımızda en güzel Anneler Günü Hediyesini bulmaya ve Anneye alınabilecek hediyeler konusunda beyin fırtınası yapmaya çalışacağız. Anneye hediye konusunda öncelikle şunu belirtmekte yarar var; hayata ilk defa gözlerinizi kucağında açtığınız çok özel birine, yani Annenize hediye alıyorsunuz. Bir kere Anneye hediye almanın keyfini doyasıya yaşamalısınız. Çünkü bugüne kadar sizi, adeta bir fidan gibi, zararlı olabilecek her şeyden korumaya çalışarak özenle büyütmeye çalıştı ve şu an o fidan meyve vermeye başladı. Meyve veren o fidan sizsiniz. Bir Anne için en büyük hediye de zaten sizsiniz! Sizi karşılık beklemeden seven tek kişi Annenize, olabilecek, alınabilecek en güzel ve en değerli hediyeyi almanızı öneriyoruz.

Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır?


Ahşap Kalp Takı Kutusu Kişiye Özel

Ahşap Kalpli Mesaj işlemeli Takı Kutusu

Anneler günü için Anneye ne hediye alınır? Anneye örneğin Ahşap kalp şeklindeki Takı ve mücevher kutusu üzerine mesaj işlemeli bir kutu armağan edilebilir. Özel bir Ağaç cinsi olan Akça Ağaç üzerine kalıcı ve silinmez bir yazı ile Annenize olan duygularınızı en güzel ve en romantik şekilde ifade edebilirsiniz. Anneye olan aşkınızı en güzel ifade edecek olan bu özel takı ve mücevher kutusu yıllarca unutulmayacak ve hatırası olabilecek romantik bir Anneler Günü Hediyesi. Bu özel ahşap kutuyu, öğretmenler gününde öğretmeninize veya Eşinize yıldönümü için hediye edebilirsiniz. Üzerine yazdırmak istediğiniz mesaj tamamen size kalmış. İster duygularınızı yazın, ister kısa ve öz bir şiir.

14 Ayar Altın Kelebek Kolye

Anneye Özel Kelebek Altın Kolye

Yeryüzünün en güzel, en zarif canlılarından biri olan kelebeklerin ömrü bildiğiniz gibi saatlerle sınırlıdır! Yaklaşık 24 saat süren bu kısa ömür içerisinde kelebekler, doğar, çiftleşir ve ölürler! Kelebekler, biz insanoğluna aslında mükemmel ve anlam dolu mesajlar da verirler. Örneğin; hayatımızın kıymetini bilmek gibi, örneğin güzel şeylerin değerini bilmek gibi, yine sahip olduklarımızın önemini bilmek gibi! Bu hayatta sizin için çok çok önemli kaç kişi vardır? Anneniz, babanız, kardeşleriniz ve sevgiliniz! İşte önemli olan, birlikte bir arada olmanın, hayatın, sağlığın ve mutluluğun değerini çok iyi anlamak! Sahip olduğumuz varlıklar içerisinde ise Annelere ap ayrı bir parantez açmak gerekiyor! Eğer içerisinde en çok değer verdiğimiz isimlerin bir listesini yapacak olsaydık, çok büyük bir ihtimalle hepimiz en tepeye Annemizin ismini yazardık! Yaklaşan 11 Mayıs 2014 Anneler Günü için sevgili annenize, anlam dolu özel bir hediye satın almayı düşünüyorsanız, gözünüzü kırpmadan alabileceğiniz çok özel bir kolye ile huzurlarınızdayız! Goldestore marka 14 Ayar Altın Kelebek Kolye, Annenize olan sevginizi en şık şekli ile gösterirken, O’nu ne kadar değerli ve özel bulduğunuzun da kanıtı oluyor! Anlamlı Anneler Günü Hediyesi ne alınabilir sorusunun en şık cevabı 14 Ayar Altın Kelebek Kolye!

Yıldızım Sensin Anne Kristal Ödül

Kalbimin Yıldızı Sensin Anne Kristal Ödül

Anneler Günün kutlanacağı gün, Sevgili Annenize güzel bir sürpriz yapıp, sanki kız arkadaşınıza evlenme teklifi yapacakmışsınız gibi Onu romantik bir akşam yemeğine çıkarın! Bu sefer yemek servisleri Annenizden değil, Annenize hizmet edecek şef garsondan olsun! O’nun en sevdiği yemekler ayağına gelsin! Daha sonra yine sanki parmağına tektaş yüzük takacakmışsınız gibi, Annenizin önünde diz çökerek Ona bu mükemmel Yıldız Ödülünü armağan edin ve Annenizi ne kadar çok sevdiğinizi söyleyin! Yıldızım Sensin Anne Kristal Ödül, olağanüstü tasarıma sahip özel bir ödül! Anneler Gününden hatıra kalacak olan bu yıldız ödülü, uzun yıllar Sevgili Annenizin gururla saklayacağı bir anıya dönüşsün! Kişiye özel olarak hazırlanan Yıldızım Sensin Anne Kristal Ödülü, Anneler Günü için de, Anneye Doğum Günü Hediyesi olarak da düşünülebilecek en şahane hediyelerden biri!


Yeni Anneye ne hediye alınır

Anne Adaylarına Özel Sertifika

Hamile olan eşinize hem mükemmel, hem de sürpriz bir Anneler Günü Hediyesi hazırlamaya var mısınız? Anne adayları için hazırlanmış olan kişiye özel Annelik Sertifikası ile, biricik eşinize inanılmaz güzel bir hediye vermiş olacaksınız! Anne Adaylarına özel çerçeve içerisinde, eşinizi temsilen hamile bir kadın figürü yer almakta! Hamile kadının karnında ise, sizin göndereceğiniz bebeğinize ait ultrason fotoğrafı gelmekte! Aynı zamanda üzerine, hamile olan çiçeği burnunda Anne adayı eşinize hitaben istediğiniz mesajı yazdırabiliyorsunuz! Özel ahşap çerçeve içerisinde yer alan Bebeğim Sertifikası, doğum öncesi eşinize verebileceğiniz en Anlamlı Anneler Günü Hediyelerinden biri!

Kalbimde Annem Var Kolyesi

Annem Hep Kalbimde Kolye

Annenize olan sevginizi her zaman, kalbinizin tam orta yerinde hissettiniz! Şimdi ise, bu sevgiyi somutlaştırmanın ve elle tutulur bir hale getirmenin zamanı geldi! Kalp şeklinde bir kolye ve ortasında bulunan parlak inci tanesi ile, Annenize Ona duyduğunuz sevginin sonsuza kadar kalbinizde yaşayacağının mesajınızı verebilirsiniz! O’nun hayatınızdaki yeri, başka hiç kimseyle kıyaslanmayacak derecede özel! Çünkü O, kalbinizin en parlak yıldızı, asla sönmeyecek güneşi. Anneniz, eşi ve benzeri olmayan bir inci tanesi! Kalbinizin İnci Tanesine, Anneler Günü için anlamlı bir hediye isterseniz, hiç kuşkusuz size bu özel kolyeyi tavsiye edebiliriz!

Happle Container - Elma Kutu

Elma Kutu

Annenize Anneler Günü için “Elma” hediye etmek ister misiniz? Şöyle insanın iştahını kabartan, ağzının suyunun akmasına neden olan kıpkırmızı bir elma! Şaşırdınız değil mi? Elbette ki bu ürün pazarda satılan elmalardan değil! Sıra dışı tasarımı ile Elma Kutu (Kırmızı -Yeşil renk seçenekleri ile) görenlerin hayranlıklarını gizleyemeyeceği olağanüstü bir ürün! İlk görüşte gerçek bir elmayı andıran bu özel tasarım ürün aslında bir kutu! Yaklaşık 18 cm. uzunluğundaki Elma Kutu içerisinde ister takılarınızı koyun, ister ufak tefek kişisel eşyalarınızı koyun! Dekoratif görüntüsü ile de sın derece dikkat çekici Elma Kutu, Anneler günü için düşünülebilecek en ilginç hediyelerden biri!


Gül Kokulu Anneme Gül ve Kalp Çikolata

Bu motivasyonu nereden buluyorlarsa, gerçekten de Anneler yorulmak nedir bilmezler! Eminiz ki bu dediğimizi siz de binlerce kere test etme şansı bulmuşsunuzdur! Örnek mi istiyorsunuz? Mesela evladını evlendirecek olan bir Annenin, olağanüstü koşuşturma halindeki düğün hazırlıklarına bakın derim… Yemeğe misafir ağırlayacak olan bir Annenin, daha günler öncesinden yaptığı alış veriş, temizlik, yemek hazırlıklarına bir bakın! Daha bir çok örnek sıralayabiliriz! Tüm bu koşuşturma ve iş güç içerisinde bir kere de “Of!” demezler… İşte bu kadınlar Cennetlik değil de nedir? Gül kokulu Annenize Anneler Günü için eğer bir gül hediye etmek istiyorsanız, şimdi önereceğimiz hediyeye bakmadan geçmeyin derim! Kırmızı hediye kutusu içerisinde bir adet kırmızı gül, 2 adet kalp şeklinde tasarlanmış olan kalp çikolata ve üzerine Anneler Günü Mesajınızı yazdıracağınız kartpostal şeklinde mesaj kağıdı! Kişiye özel olarak hazırlanan bu özel ürün, Annenize en güzel ve en anlamlı hediyelerden biri! Anneler Günü, adeta bir bayram coşkusu ile geçsin!

Anne Adaylarına Beyaz Kupa

Anne Adaylarına Özel Anlamlı Beyaz Kupa Bardak

Bebeğinizin doğumuna daha günler kalmış olabilir ama biricik Annesinin Anneler Günü Hediyesi şimdiden hazır! Hamile olan eşinize, Anneler Günü sevincini biraz erkene almak ister misiniz? Eee! Nihayetinde eşiniz de artık bir Anne Adayı! Üzerinde hamile bir Anne Adayı resmi ile Anne karnındaki bebeğini seven bir baba resminin bulunduğu bu özel kupa ile, Eşiniz unutulmaz bir hediye mutluluğu yaşatabilirsiniz! Kişiye özel olarak hazırlanan Anne Adaylarına Beyaz Kupa üzerine isterseniz henüz doğmamış olan bebeğinizin ağzından, Annesinin doğum günü kutlayabilirsiniz! Yeni Anne Adayına ne hediye alınır diyorsanız, Anne Adaylarına Beyaz Kupa tam size göre!

Anneye Hediye Sepeti - Kalbi Güzel Anneye Hediye

Kalbi Güzel Anneye En Güzel Anneler Günü Hediyesi

Annenizden uzakta, farklı bir şehirde üniversite okuyor olabilirsiniz! Ya da bir iş icabı Türkiye dışında farklı bir ülkede çalışıyor da olabilirsiniz! Mesafeler kişileri birbirinden koparabilir ama, büyük sevgileri asla koparamaz! “Anne Sevgisi” de işte bu büyük sevgilerden biri! Ne kadar uzak olursanız olun, Ona olan sevginizde bir gram bile azalma asla olmaz! Uzaktaki Annenize, Anneler Günü için hem sizi hatırlatacak, hem Annenizi çok mutlu edecek ve hem de kullanışlı bir hediye vermek isterseniz, Kalbi Güzel Anneye Hediye Sepeti tam size göre! Kırmızı Satenden el yapımı Hediye Sepeti içerisinde; “Annem” nakışlı el havlusu, 1 adet yine el yapımı kumaş lale, “Annem” yazılı cam şişede enfes kokulu mum , lavanta kesesi ile ayakkabılar metal anahtarlık bulunuyor. Göze son derece hoş gözükmesi için, kutu kapağı kapatıldıktan sonra tüllenerek süsleniyor!

Annemin Mutfağı Mutfak Önlüğü

Annemin Mutfağı Mutfak Önlüğü

Dünya’nın en güzel, en önemli restoranlarının tüm aşçıları bir araya gelse ve önünüze inanılmaz lezzetler sunsa dahi, yine de “Annemin yaprak sarmasının üzerine tanımam” ya da “Kaynanamın su böreği gibisi yok!” şeklinde sözler mi sarf ediyorsunuz? O halde, bu hamaratlı elleri ödüllendirme zamanı! Kişiye özel olarak hazırlanan Annemin Mutfağı Mutfak Önlüğü ile, mutfakta inanılmaz lezzetler yaratan sevgili Annenize unutulmaz güzel bir hediye sürprizi yapabilirsiniz! Ön yüzünde tencere resmi bulunan ve alt-üst bölümlerini sizin belirleyeceğiniz isim ve mesajlarla şekillenecek Annemin Mutfağı Mutfak Önlüğü, Anneye en güzel hediyelerden biri! Üzerinde size özel olarak hazırladığı yemeklere övgüler bulunan Annemin Mutfağı Mutfak Önlüğü ile, mutfakta geçirilen vakit hem daha anlamlı hem daha eğlenceli olacak!

4 Yapraklı Yonca

4 Yapraklı Yonca Kolye

Acaba siz de benim gibi, girdiğiniz tüm önemli sınavlara yanınızda Annenizi alıp da mı gittiniz? O’nun duasını almadan sınavınızın kötü geçeceğini düşünenlerden misiniz? Eğer öyleyse, Annenizin bir şans meleği olduğunu düşünüyorsunuz! O halde, şans meleğinize yaşamınızın bundan sonraki evrelerinde daha fazla şans getirsin diye, Anneler Gününde Annenize 4 Yapraklı Yonca Kolye armağan edin! Gerçekten de geleceğinizi ilgilendiren çok önemli bir sınav (mesela Üniversite sınavı gibi), ya da kariyeriniz ile ilgili çok önemli bir iş görüşmesi gibi özel anlarda Anneler çocuklarından daha fazla heyecan yaparlar! Siz içeride sorularla boğuşurken, O dışarıda aklına gelen tüm duaları, tüm sureleri okumaya başlar! Onun yaşadığı heyecan, sizinkinden çok daha fazladır! Bu tıpkı radyodan bir maçı dinlemek gibi heyecan vericidir. Çünkü radyoda maç dinlemek, televizyondan izlemekten daha fazla heyecanlı geçer! Yaşamınızı sizden daha çok önemseyen, mutluluğunuzda en az sizin kadar mutlu, üzüntünüzde ise sizden daha çok üzüntü duyan Annenize, anlamlı bir Anneler Günü hediyesi arıyorsanız 4 Yapraklı Yonca ilginizi çekebilir!

Bir Acı Kahvenin Kırk Yıl Hatırı Vardır

Kahve Seti, güller ve Çikolatalar Sepeti

Tül ile süslenmiş hasır sepet içerisindeki hediye sepetlerini beğenir misiniz? Eğer cevabınız “Evet” ise, bu hediye sepeti tam size göre! Bazı insanlar her gün ne şartta olursa olsun, bir fincan Türk Kahvesi mutlaka içer! Kahve bu kişiler için salt bir sıcak içecek değildir; bilakis, bir keyif bir dinlenme aracıdır! Kahve Saati geldi mi, bu insanları iple bağlasanız yerlerinde durmazlar! O bir fincan kahve mutlaka içilecek! Aynı zamanda Türk Kahvesi, özel misafirleri ağırlamak için de servis edilen bir içecektir! Türk Kahvesini kolay kolay herkes iyi yapamaz! Kahvenin tadı kadar görüntüsünün de göze hitap etmesi gerekmektedir! Hazır yeri gelmişken Peki nasıl mükemmel bir kahve hazırlanır? İyi bir Türk Kahvesi yapmanın da bazı püf noktalar vardır; mesela birincisi yapacağınız kahvenin hazır paket içerisinde değil de, yeni çekilmiş kahve olması şarttır! Ne fazla şeker, ne de az şeker olmalı! iki adet kesme şeker ideal bence! Bir sonraki püf nokta ise; kesinlikle kahve cezvesini ocağınızın en küçük ateş bölmesine koyup en kısık ateşte pişirin! Üzeri köpük olmaya başlayınca da köpüğü kahve fincanının içine koyun! hepsi bu kadar! İyi bir kahve nasıl yapılır bu konuda kendi görgüm ve bilgim ışığında bilgiler vermeye çalıştım! Şimdi gelelim hediyelik ürüne! Hasır sepet içerisinde 2 adet Türk kahvesi fincanı, 1 Adet kırmızı yapay gül ve 4 adet de kalp şeklinde enfes çikolatalardan oluşan bu hediye sepeti, öğretmenler gününde Bayan öğretmeninize armağan edebileceğiniz en mükemmel öğretmenler günü hediyesidir! Aynı zamanda bu özel hediye sepetini kahve içmeyi seven annenize, sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.

100 Dilde Seni Seviyorum Çikolataları

100 Dilde Seni Seviyorum Çikolatası

Anneler günü için Anneye ne hediye alınır? Annenize “Seni Seviyorum” sözleri ile sevginizi en tatlı ve en şirin şekilde ifade edebilirsiniz. Hem de 100 Farklı dil seçeneği ile. Görmekte olduğunuz özel kalp kutusu içerisinde enfes bir lezzete sahip özel çikolataların ambalajında, 100 farklı dilde “Seni Seviyorum” sözleri yazılı. Anneye olan sevginizi bugüne kadar çok şekilde dile getirdiniz. “Seni çok seviyorum Anne!” dediniz ama bunu farklı yollar ile dile getirmeyi belki de hiç denemediniz. Bu sefer Seni çok seviyorum cümlesini 100 farklı dilde Annenize iletebileceksiniz. Özel Kalp kutusu içerisindeki Seni Seviyorum Çikolataları ile Anneniz çay ve kahve ile birlikte enfes çikolata lezzeti ile sevgiye doyacak! Anneler günü için hem çok romantik hem de çok lezzetli bir Anneler Günü Hediyesi. Yine bu ürünü de kız arkadaşınıza veya eşinize, öğretmeninize armağan edebilirsiniz.

Cerruti Pour Femme Bayan Parfüm

Bayan Parfüm

Genel olarak Anneler Günü için Kişiye özel hediyelerin daha anlamlı ve yerinde olacağını düşünmekteyiz ancak, elbette ki Annenize hangi hediyenin daha isabetli ve doğru olabileceğine kendiniz karar vereceksiniz! Bizim amacımız sadece Anneler Günü için Hediye Fikirleri vermek! Anneye parfüm hediye etmek de yine düşünülebilecek en iyi hediye seçenekleri arasında! Eğer, Anneler günü için önceden, kişiye özel bir hediye hazırlayamadıysanız ve acil olarak güzel bir hediyeye ihtiyacınız varsa, şık bir şişe tasarımına sahip ve son derece kaliteli Cerruti Pour Femme Bayan Parfüm düşünülebilir.

Bakımlı Anneme Özel Hediye Seti

Anneye Hediye Sepeti

Anneler günü için Anneye ne hediye alınır? Anneler Günü hediyesi olarak Anneye alınabilecek bir diğer hediye, Annelerimizin bakımı ve güzelliği ile ilgili bir hediye, hatta hediye demek haksızlık olur; Anneye Hediye Sepeti. Bakımlı Anne Güzellik Hediye sepeiti o kadar şık bir hediye sepeti ki, tıpkı birbirinden güzel çiçeklerden oluşan, üzeri süslü, aranjman edilmiş çiçek buketi gibi. İçerisinde yok yok! Gold hasır sepet içerisinde, 1 tane Victoria Secret marka büyük boy parfüm, 1 tane çift taraflı, kaliteli eşarp şal, Çantasından asla çıkaramayacağı, 1 adet çanta askısı, 1 adet zarif makyaj aynası, 1 adet kadife kutusu içerisinde taşlı imitasyon yüzük, Orkide çiçekler, masa süsü olarak kullanılabileceği, 1 tane resimlerinizi sergileyeceği fotoğraf çerçevesi bulunmaktadır. Anneye özel hediye sepeti siparişiniz halinde Tül ile paketlenerek teslim edilir.

Anneye Kucak Dolusu Sevgi Sepeti

Hasır Sepette Kucak Dolusu Sevgi Sepeti

Anneler günü için Anneye hangi hediyeler alınabilir? Anneler Günü hediyesi olarak Anneye alınabilecek bir diğer özel hediye, yine annelerimizin güzelliği ile ilgili bir hediye sepeti. Anneye Hediye Sepeti. Annelerin güzelliğini ve şıklığını tamamlayacak, Kaliteli ve yumuşak dokusu ile görenleri kendine hayran bırakacak şal eşarp. Özel bir kapak desenine sahip, şık bir makyaj aynası, yapay orkide çiçeğinden oluşuyor. Anneye özel hediye sepeti siparişiniz halinde Tül ile paketlenerek teslim edilir.

İsme Özel Özdilek Mutfak Havlusu

Kişiye Özel El Havlusu

Özdilek Markasını biliyorsunuz. Özdilek, oldukça kaliteli ve yumuşak dokulu havlular üretir. Anneler günü için ne alınır seçenekleri içerisine, Özdilek markası ile şık bir Kişiye Özel El Havlu hediye edilebilir. Annenizin Adının ve soyadının yazılı olacağı bu şık havlu ile, hediyeniz uzun yıllar kullanılacak. %100 pamuk dokuma kaliteli mutfak el havlusu pembe, mavi kiraz ve turkuaz renk seçeneklerine sahiptir Havlu üzerine istediğiniz isimler nakış ile işlenerek kişiye özel hale getirilmektedir. Kendi isminizi yazdırabileceğiniz gibi, armağan edeceğiniz arkadaşlarınızın, eşinizin annenizin isimlerini de yazdırarak kişiye özel bir hediye olarak da hazırlatabilirsiniz.

Kişiye Özel Bozuk Para Cüzdanları

Kişiye Özel Bozuk Para Cüzdanları

Sevdiklerinizi özel hissettirecek bir diğer hediye de Kişiye Özel Bozuk Para Cüzdanlarıdır. Ucuz fiyatlı bir Anneler Günü Hediyesi için ideal bir hediyedir. İstediğiniz renk ve modelde çeşitleri bulunan Bozuk para Cüzdanları, görenleri kendisine hayran bıraktıracak kadar şık ve kullanışlı bir hediye. Cebimizde veya çantamızda taşıdığımız ve şıkır şıkır ses yapan bozuk paralar bazen insanı inanılmaz derecede çileden çıkartır. Bir an bozuk paraya ihtiyacınız olur ve çanta içerisinde o paraya ulaşıncaya kadar ara babam ara! Mesela; Bir sigara, bir şişe su veya metrobüs veya minibüs parası o an için çantadan çıkarmak kişilerin asabını bozmaya yeter. Bozuk paraların en yakışacağı yer, kuşkusuz Kişiye Özel Bozuk Para Cüzdanlarıdır. Kişiye Özel Bozuk Para Cüzdanlarının üzerine istediğiniz kişinin isim ve soy ismini yazarak kişiye/İsme özel hale getirebilirsiniz. Kişiye Özel Bozuk Para Cüzdanlarının Lacivert, turuncu, bej, kahverengi, yağ yeşili, yeşil, siyah, pembe, kırmızı, mavi renkleri bulunmaktadır.

Esprili Pırıl Pırıl Hediye Sepeti

Anneye Pırıl Pırıl Hediye Sepeti

Hangi çocuk Anne terliğinin o eşsiz tadına varmamıştır ki? Arkadaş, o ne nişan alma, o ne atış! İnsan bir kere de ıskalamaz mı? Valla Annelerden çok şahane Sniper olurdu! Keskin nişancılar v.s. Annelerin yanında halt etmişler! İşin şakası bir yana, gerçekten de her insan küçüklüğünde, yaramazlık esnasında Annenin şefkatli ellerinden ufak tefek uyarılar almıştır kabul edelim! Ama, Anne yüreği işte evladına kesinlikle kıyamaz! Terlik fırlatan Anneler esprili de olurlar aynı zamanda! Hem sever, hem de döver:) Esprili Annenize güzel bir Anneler Günü Hediyesi düşünüyorsanız, harika bir pembe sepet içerisinde; 1 adet Özdilek banyo kesesi, 1 adet harika egzotik kokulu mor mum ve son olarak da 1 Adet Özdilek banyo havlusu (bu ürün bordo renk ve 70 x 140 cm) Tüm bu ürünler şahane bir hediye sepeti içerisine konuluyor ve üzeri yapay çiçeklerle süsleniyor! Annenize, pırıl pırıl bir Anneler Günü yaşatmak için bu hediye sepeti düşünülebilir!


Annelere Özel Dekor Hediye

Annelere Özel Masa Üstü Dekor

Annenize olan o kocaman sevginizi hediyeleştirmek mi istiyorsunuz? Size sevginizi çok güzel anlatabileceğiniz tamamen Anneye özel bir hediye tavsiyemiz olacak. Anneler Gününde, Annenize bu Kişiye Özel masa Üstü Dekoru hediye edebilirsiniz. Bu hediyeyi özel kılan tek şey, şıklığı değil, üzerine Annenize ileteceğiniz o özel mesajdır. Anneye Hediye tavsiyesi bizden, bu özel hediyeye ne yazılacağı fikri sizden. Anneye Kişiye Özel Masa Üstü Dekor üzerine isterseniz anlamlı küçük bir şiir, isterseniz kalbinizden anneniz için söylemek istediğiniz en güzel sözler olsun. Kesin olan bir şey var ki, bu hediye Annenizi inanılmaz şekilde duygulandıracaktır. Üzerinde çok güzel süslemeleri olan ve gül motif işlemeli Anneye özel dekor hediyesi, bir anneye, 12 Mayıs 2013 Anneler Gününde alınabilecek en güzel Anneler Günü Hediyesi.

Kadife Kutulu Anneler Günü Plaketi

Kadife Kutusunda Anneler Günü Plaketi

Anneler Günü Hediyesi için artık sayılı günler kala, henüz annesine hiçbir hediyeyi yakıştıramayan ve Benim Annem daha iyi hediyelere layık diyerek, O site bu site hediye arayışında olan sevgili okuyucularımıza çok özel bir Anneler Günü Hediyesi Tavsiye edeceğiz. Kişiye Özel Kadife Kutulu Anneler Günü Plaketleri, sadece Anneler Günü için özel olarak tasarlanmıştır. Tamamen Annelerimiz düşünülerek ve onları onurlandırmak için! Farklı tasarımlardaki plaketlerden biri mutlaka sizin ve Annenizin beğenilerine hitap edecek türdendir. Bu özel plaketler tamamen kişiselleştirilebilir olup, Annenize özel şekilde hazırlattığınızda O’nu çok mutlu edecek bir hediyeyi şimdiden hazırlamış olursunuz. Kişiye Özel Kadife Kutulu Anneler Günü Plaketi diğer plaketlerden farklı olarak, fotoğrafsızdır ve sadece sizin mesajınızı içerir. Annenize olan duygularınızı belki de uzun uzadıya anlatacaksınız öyle değil mi? O zaman tercihiniz bu plaketten yana olmalıdır. Kişiye Özel Kadife Kutulu Anneler Günü Plaketi’nin üzerindeki metin konusunda tamamen hayal gücünüzü, Anneniz hakkındaki sezgi ve duygularınızı metinlere dönüştürebilirsiniz. Verdiğimiz linkte yukarıda yer alan kutucukta isim ve tarih bölümlerini kendinize göre de uyarlayabilirsiniz. Anneler Gününün En Güzel Hediyesini böylece hazırlamış olursunuz.


Harfli ve İsimli Bayan Modeli

Kişiye Özel-Bayan Deri Cüzdan Harfli ve İsimli

Eşinize evlilik yıl dönümünüzde kendi ismine düzenlenmiş şık bir deri cüzdan hediye etmek sizce de iyi bir fikir değil mi? Oldukça güzel tasarlanmış bu deri cüzdanı Eşinize, arkadaşınıza, annenize doğum gününde veya özel günlerde hediye olarak verebilirsiniz. Üstelik şık, kullanışlı olmasının dışında sade tasarımı ile sadece ona özel bir deri cüzdan. Bu deri cüzdanı kendinize de alabilir, istediğiniz gibi kullanabilir, yıllarca içerisinde kartlarınızı, paralarınızı ve nüfus cüzdanınızı rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Bu Özel Deri Cüzdan üzerine istediğiniz ismi belirtebilirsiniz. Lazer işleme tekniği ile yıllarca silinmeyecek şekilde kalıcı olarak isim deri cüzdan üzerine işleniyor. Herhangi bir boya veya kimyasal içermediği için de sağlık açısından herhangi bir zararı yok. Gerçek deri bayan cüzdan, granit deri kalitesi ile üretilmiştir. Avuç içine rahatlıkla sığabilen bu cüzdan da, 1 adet nüfus cüzdanı için ayrılmış özel kısım, 9 adet kredi kartı ve kartvizit gözü,1 adet fermuarlı bozuk para saklama bölümü, 1 adet kağıt para için büyük cep, ve arka kağıt para gözünde 2 adet sim kart koyabilmek için özel ufak şeffaf cep bulunmaktadır.

Anneler Gününe Özel Sihirli Çay-Kahve Kupası

Anneler Gününe Özel Sihirli Çay-Kahve Kupası

Dünyanın en tatlı annesi benim annem diyorsanız, onun gülüşü kimsede yok diyorsanız, bu anneler günü için ne hediye alacağınız aslında çok belli! Biricik Annenizin en sevimli fotoğrafını, en sık kullandığı eşyalardan biri olan kupa bardak üzerine bastırmak ve üzerine de mesajınızı yazdırmak ister misiniz? Çay ve kahve içtiği tüm zamanlarda sizi hatırlatacak olan Anneler Gününe Özel Sihirli Çay-Kahve Kupası Annenizi şaşırtacak derecede de sürprizler içerisiyor! Bu özel kupaya sihirli denilmesinin nedeni, içerisine sıcak içecek konuldığında renginin beyaza dönüşmesi ve baskı olan resim ve mesajın belirmesidir! Ucuz fiyatı ile de oldukça makul sayılabilecek Anneler Gününe Özel Sihirli Çay-Kahve Kupası, anneler günü için ya da doğum günü için düşünülebilecek en sevimli, en şaşırtıcı hediyelerden biri!


Anneler Gününe Özel Bayan Cüzdan

İsim Yazılı Bayan Cüzdan

Yaklaşan Anneler Günü için Annenize kendi ismine düzenlenmiş şık bir bozuk paralarını taşıyabileceği fiyatı ile de oldukça cazip deri cüzdan hediye etmek sizce de iyi bir fikir değil mi? Oldukça güzel tasarlanmış bu deri cüzdanı annenize doğum gününde veya özel günlerde hediye olarak verebilirsiniz. Üstelik şık, kullanışlı olmasının dışında sade tasarımı ile sadece ona özel bir deri cüzdan. Bu deri cüzdanı kendinize de alabilir, istediğiniz gibi kullanabilir, yıllarca içerisinde kartlarınızı, paralarınızı ve nüfus cüzdanınızı rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Bu Özel Deri Cüzdan üzerine istediğiniz ismi belirtebilirsiniz. Lazer işleme tekniği ile yıllarca silinmeyecek şekilde kalıcı olarak isim deri cüzdan üzerine işleniyor. Herhangi bir boya veya kimyasal içermediği için de sağlık açısından herhangi bir zararı yok. Gerçek deri bayan cüzdan, granit deri kalitesi ile üretilmiştir.

Anneler Gününe Özel Granit Taş Çerçeve

Granit Taş Çerçeve

Şirinliği ile, sempatikliği ile gönlümüzün gerçek kraliçeleri Annelerimize özel bir hediye önerisi sunmaktan kıvanç duyuyoruz! Annenize olan sevginizin sapasağlam olduğundan kimsenin kuşkusu olamaz! Peki bu taş gibi sağlam sevgiyi acaba O’na doğru ifade edebiliyor musunuz? Şimdi bahsedeceğimiz hediyelik ürün kalbinizdeki sevgiyi dışa vuracak sapasağlam bir hediye! Anneler Gününe Özel Granit Taş Çerçeve mutluluğun ne olduğunun resmidir! Sizin göndereceğiniz fotoğraflar taş üzerine özel baskı ile Anneler Gününe Özel Granit Taş Çerçeveye dönüşüyor! Masa üzerinde, vitrinde, televizyon ünitesi üzerinde gururla sergilenebilecek sevgi tablosu! Anneler günü için anlamlı olduğu kadar, mutluluk verici bir hediye olan Anneler Gününe Özel Granit Taş Çerçeve, Annenize olan sevginizi kusursuz şekilde yansıtmakta çok maharetli!


Biricik Annem Elmas Kolye

Biricik Annem Elmas Kolye

Anneler günü için önereceğim şimdiki hediye anlam itibari ile oldukça etkileyici ve bir o kadar da zarif pırlanta bir kolye. Kolye içerisindeki figüre dikkat ettiğinizde, kucağında bebeği olan bir Anneyi fark edeceksinizdir. Kalitesi ve şıklığı ile göz kamaştıracak olan Bella Gloria Altın ve Elmas Kolye 2 yıl garantili bir ürün. Böyle bir kolye almak için bütçeniz elverir mi bilemem ama, kesinlikle Anneler günü için bir Anneye alınabilecek en güzel hediyelerden biri. Şıklı deseniz var, Anlam deseniz fazlası ile var, ayrıca altın ve elmastan yapılmış çok nadide bir ürün. Anneniz buna değer!

Fotoğraf Baskılı Ödül Madalyası

Fotoğraf Baskılı Ödül Madalyası

Anneler gününde alınabilecek en güzel hediyelerden bir diğeri de, görmekte olduğunuz şık kutusu üzerinde ve kişiye özel olarak hazırlanan fotoğraf baskılı bir ödül madalyasıdır. Temsili olarak hazırlanmış olan ürün resminden de anlaşılacağı üzere, böyle bir hediye de, Anneler Gününde ne hediye alınmalı sorusunun cevabı olabilir. Annenize uzun yıllar unutamayacağı ve evinin en güzel köşesinde sergileyeceği fotoğraf baskılı ödül, Anneler günü için alınabilecek yine en güzel hediyelerden biri. Boyuna da asıla bilen bu madalya tamamen kişiye özel bir hediye!

Kişiye Özel Mesajlı Ahşap Bıçak Rafı

Kişiye Özel Mesajlı Ahşap Bıçak Rafı

Anneler günü için, Annelere alınabilecek hediyeler arasına pek fazla mutfak araç gereç hediyesi koymayı düşünmüyordum ama, bu tip hediye arayan Sevgili Dostlarımızın da olabileceğini düşündüğüm için, bir kaç tane bu şekilde hediye eklemek istedim. Gördüğünüz ürün bir Bıçak Rafı! Ama sıradan bir bıçaklık değil, Kişiye özel bir bir Bıçak Rafı! Oldukça kaliteli bir malzemeden üretilmiş olan bu kişiye özel bıçaklık, sağlıklı bir ham madde olan Ahşaptan yapılmıştır. Üzerine Annenizin isminin baş harfi ve Annenize iletmek istediğiniz sevgi dolu mesajınızın yer alacağı bu özel ürün, yine Anneler Gününün en güzel ve en kullanışlı hediyelerinden biri. Anneler ev içerisinde zamanlarının büyük bir bölümünü mutfakta geçirdikleri için, mutfakta geçirdikleri zaman zarfında, bıçak ile işi her ne zaman olsa bu hediyeniz gözüne çarpacak ve sizi hatırlayacaktır.

Kişiye Özel Bayan Cüzdanı

Kişiye Özel Bayan Deri Cüzdan Model-3

Birbirinden farklı ve hakiki deriden imal edilmiş olan bu kişiye özel deri cüzdanlar ile Annenizi, Anneler Gününde mutlu edebilirsiniz. Model 3 ile tanıtımını yapacağım, Kişiye Özel Bayan Cüzdanı sayesinde Annenizi ne kadar çok sevdiğinizi bir kez daha gösterme fırsatınız olacak. Nihayetinde Anneniz de bir kadın! Bayanların alış veriş keyfi bu özel hediye ile tavan yapacak! Üzerinde bir de kendi isim ve soy ismi yazılacak olan Kişiye Özel Deri Cüzdan ile Anneniz, çok değerli ve özel kişisel bir eşyaya sahip olacak! Kişiye Özel Bayan Cüzdanı ister Anneler Günü Hediyesi olarak Annenize, isterseniz kayın validenize hediye edin! Kişiye Özel Bayan Cüzdanı Model 2’in kahverengi, kırmızı, pembe, siyah, taba, turuncu, yeşil ve lacivert renkleri bulunmaktadır. Bu Özel Deri cüzdan hakiki deriden üretilmiştir. Cüzdan içerisinde 8 kağıt para bölmesi, 6 tane kart girişi, 2 fermuarlı göz ve 1 adet de şeffaf kimlik bölmesi bulunmaktadır.

Anneye hediye

1 YORUM

CEVAP VER