Değişik Hediyeler

Değişik hediyeler
Akıllara Zarar Değişik Hediye Fikirleri… Hediyelerimiz bizleri sevdiklerimize hatırlatacak en önemli eşyalardır. Sevdiğimiz insanlar için almış olduğumuz hediyelere aynı zamanda sevgimizi de yükleriz. Hediyelerin de bir dili vardır çünkü, hediye aynı zamanda, karakterlerimizin ipuçlarını da içinde barındırır. Nasıl bir kişilikte olduğumuzu, nelerden hoşlandığımızı, bizim için özel olan insanlara anlatır. Hediye sevginin karşılığıdır çünkü! Hepimiz hediyelerimiz ile hatırlanmak ve anılmak isteriz öyle değil mi? Peki! Hediyelerimizin bizi anlatması için, o hediyenin aynı zamanda, ilginç ve değişik bir hediye olması gerekmez mi? Çünkü insanların gözlerinin alışık olduğu, aşina olduğu cisimler bir yerden sonra dikkat çekmezler. Dolayısı ile sizin hediyeniz, klasik hediyelerden biri ise bir başkasının dikkatini de çekmeyecektir. Hediyeleşmekte asıl amaç da zaten hatırlanmak değil midir? Gelin hep birlikte öyle değişik hediyeler belirleyelim ki, siz olmasanız da herkes sizin hediyenizden ve dolayısı ile sizden konuşsun! Bugün hediye tavsiyeleri konusunda sıra dışı, ilginç ve çok değişik hediye önerilerinde bulunacağım. Bu değişik hediyeleri ofis hediyesi, doğum günü hediyesi, ev hediyesi olarak sevdiğiniz insanlara armağan edebilirsiniz. Umarım keyifli ve güzel bir vakit geçirirsiniz.

Değişik Hediye Fikirleri

konu çizgisi
Değişik hediyeler

Yanıp Sönen LED Ayakkabı Bağcığı

Partilere, kutlamalara, gecelere bir yıldız gibi doğmak ister misiniz? Dans etmeyi çok mu seviyorsunuz? O halde bu tutkunuza daha fazla eğlence katmaya ne dersiniz? Dost başa düşman ayağa bakarmış derler ya hani? Yanıp Sönen Led Ayakkabı Bağcıkları ile dostlar da düşmanlar da sadece ayaklarınıza bakacak! Dans pistlerinin, diskoların en yeni modası Yanıp Sönen LED Ayakkabı Bağcığına merhaba deyin! Statik, yavaş
flaşör ve hızlı flaşör olmak üzere 3 farklı seçenekle yanıp sönen LED Ayakkabı Bağcığı hem spor yapmayı; hem de dans etmeyi hayal ötesi kılıyor! Sizin favori renginiz hangisi? Mavi,
Yeşil ve Kırmızı? Yanıp Sönen LED Ayakkabı Bağcığı ile eğlenceli gecelerde tüm gözler üzerinizde! Bu ilginç ürünü kendiniz için satın alabilir ya da dans etmeyi seven arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz!
konu çizgisi
ilginç hediyeler

Değişik Hediye Önerileri & Duvar Askılıkları

Sizlere hemen düzenli bir ev nasıl olur sırrını vereyim mi? Formül gibi veya iksir gibi sırrı sizlerle paylaşayım: Düzenli evin sırrı, “her nesnenin kendine ait özel bir yeri” olmasıdır. Bu cümleyi linkini verdiğim siteden aldım ama bana kalırsa son derece doğru bir tespit. Evinizi ne kadar düzenlerseniz düzenleyin istediğiniz sonucu alamıyorsanız dikkat edin, ortalıkta kalan eşyalar hep kendine ait yeri olmayan eşyalardır. Kikkerland Wall Hooks, işte bu ıvır zıvır diye tabir ettiğimiz eşyalara bir çeki düzen vererek düzenli bir evin son noktasını koyuyor. Duvar askılarının Fil Duvar Askısı ve Ayıcık Duvar Askısı olmak üzere iki çeşidi bulunuyor. Kafes görünümlü bu askıları duvara asabileceğiniz gibi masa üstünde ya da yerde, örneğin gazetelik olarak kullanabilirsiniz. Çelikten üretildiği için son derece sağlam olan Kikkerland Wall Hooks, ağır eşyaları da taşıyabiliyor. Bu kullanışlı aksesuarı anneniz ve arkadaşlarınıza veya ofis hediyesi olarak da hediye edebilirsiniz.
konu çizgisi
Değişik hediye fikirleri

Değişik Hediye Fikirleri & B. Duck Ev Aksesuarları

Sevdiğiniz eş ve dostlarınıza sıra dışı bir ev hediyesi vermek isterseniz, masa lambasından, Fotoğraf Çerçevesine, Mutfak Zamanlayıcısından, Kapı Stoperine kadar B. Duck Ev Aksesuarları ilgi çekici görüntüleri ile değişik bir hediye deneyimi olacaktır. Üzerinde sevimli Duck karekterinin hayat bulduğu B. Duck Ev Aksesuarları çocukların çocuklar için de düşünülebilecek ilgi çekici ürünlerden biri!
konu çizgisi
Kumanda Sepeti

Farklı Hediyeler & Kumanda Sepeti

Evde kumanda aramak kadar sinir bozucu bir durum daha yoktur! Melet daha sonra bir de öyle anlamsız bir yerden çıkar ki, insan oraya nasıl girmiş diye hayretler içerisinde kalır! Örneğin koltuk ile koltuk minderi arasına sıkışmıştır ve siz dakikalarca kumanda ararsınız! Tabi bu arada olan sizin heba ettiğiniz dakikalara ve tadı kaçan keyfinize olur! Ancak bundan böyle Kumanda Sepeti ile tüm kumandalarınızı eliniz ile koymuş gibi her zamanki yerinde bulabileceksiniz! Uydu kumandası, Klima Kumandası, TV kumandası, DVD kumandası, kısacası tüm kumandalar bu sepet içerisinde hizaya gelecek! Size de artık oturduğunuz yerden her şeyi keyif ile kontrol etmek düşecek! Ama herşeyi kumandalar ile kontrol etmeye çalışmayın arada bir evinizin içinde turlamayı da ihmal etmeyin!:) Kumanda Sepetini ister kendiniz için düşünün, ister yeni ev hediyesi olarak, dost veya arkadaşlarınıza armağan edin!
konu çizgisi
Değişik ve farklı hediyeler

Kişiye Özel Kara Kaplı Defter



Kişiye Özel Kara Kaplı Defter sizin en yakın sırdaşınız olmaya geliyor. Kişiye özel olarak hazırlanan bu deftere ister herkesten sakladığınız sırlarınızı yazın, ister kimseye itiraf edemediğiniz hayatınız ile ilgili gizemleri ya da iç hesaplaşmalarınızı yazın. Şurası kesin ki, kimse ile paylaşmak istemediğiniz tek sırdaşınız Kişiye Özel Kara Kaplı Defter olacak. Bu defter içerisine konu olarak belki sevgilinize duyduğunuz o muhteşem aşka dair izler olacak, belki en güzel aşk şiirleri yer alacak. Belki de bu hayatta en fazla nefret ettiklerinizin bir listesi olacak. Tüm düşünceleriniz size özel hazırlanmış olan Kişiye Özel Kara Kaplı Defter’de yer alacak. Bu harika ürünü isterseniz sınıf arkadaşlarınıza, mesai arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz.

konu çizgisi
İsmini Dövme Yaptırdım Kupa Bardak

Kişiye Özel İsmini Dövme Yaptırdım Kupa Bardak

Vücut geliştirmeye meraklı spor arkadaşlarınız var ise, şimdi önereceğim hediye ürün, onları spor salonlarına daha çok bağlayacak türden. Kişiye Özel En Güçlü Kupa Bardak ile spor yapmaya hevesli sevdikleriniz, şevkle spor yapmaya devam edecekler. Güçlü ve kuvvetli kişilere bir takdir göstergesi olan Kişiye Özel En Güçlü Kupa Bardak, kişiye özel olarak hazırlanabiliyor. Kupa bardak üzerinde güçlü kasları olan ve adeta Dünya vücut geliştirme şampiyonu edası ile poz veren bir erkek figürü yer alıyor. Altına ise, sizin bu harika kupa bardağı hediye edeceğiniz o güçlü erkeğin ismi yer alacak şekilde dizayn edilmiş.
konu çizgisi
ilginç Hediyeler

Ucu Kopmuş Gibi Duran USB Bellek

USB belleğiniz en az sizin kadar ilgi çekici olacak! Parkta, plajda, vapurda veya iş yerinde herkes pür dikkat sizin USB belleğinize kilitlenecek! Nasıl mı? Gördüğünüz USB Belleğin kablolu tarafı sanki kesilmiş gibi duruyor! Görenlerin şaşkınlıkla bakacağı bu USB bellek, diğer usb belleklerden çok farklı. Harika tasarımı ile sanki kopmuş izlenimi veren bu USB’yi taşımaya da kullanmaya da emin olun doyamayacaksınız! Klasik USB belleklerden sıkılıp, bıktıysanız ve kimseden olmayan ve görenleri şaşkına çeviren bir USB bellek arıyorsanız sıkı durun! O zaman Kopuk USB Bellek Hacked tam size göre. Dünyaca ünlü tasarım firması tarafından dizayn edilen Hacked tüm görenleri şok edecek. Sanki ucu kopmuş gibi duran bu USB bellek ile türünün tek örneği usb belleğe sahip olacaksınız. 2 GB hafızası ile 500 şarkı ve binlerce resmi içinde kolaylıkla kaydedebilir. Bu ürünü erkeklere hediye olarak düşünebilirsiniz. Baba, erkek sevgili, Erkek öğretmen!
konu çizgisi
Asker Kapı Tutucu

Değişik Ev Hediyeleri & Asker Kapı Tutucu

“Savaşı yaşlılar çıkartır, gençler ölür.” bu sözler Jean Paul Sartre’ye ait ve çok hoşuma giden bir söz. Gerçekten de savaşlar masa başında alınan kararlarla gerçekleşir ve maalesef geride gözü yaşlı milyonlarca başka insan bırakır. Şimdiye diyeceksiniz ki, bu söylediklerinin bu ürün ile ne alakası var diye ki, son derece haklısınız bir alakası yok, sadece ürün asker odaklı olduğu için aklıma bu söz geldi. Asker oyuncaklardan hoşlanıyorsanız bu ürünü de çok beğeneceksiniz. Asker Kapı Tutucu, çocuk odalarının kapı önlerine yerleştirilebilecek, erkek çocukların çok beğeneceği bir ürün. Asker Kapı Tutucu ile evde oluşacak hava akımlarından dolayı, artık ansızın kapı çarpmaları v.s. meydana gelmeyecek. Ev hediyesi olarak özellikle evdeki erkek çocuklara yönelik bir hediye almak isterseniz bu ürün dikkatinizi çekebilir diye, listeme eklemek istedim.
konu çizgisi
Asker Kitap Tutucu

Asker Kitap Tutucu

Sabah akşam en kıymetli kitaplarınız önünde 3-5 nöbeti tutacak bir askeriniz var artık. Askerlik yapan erkeklerin kendi aralarındaki sohbetlerinde, askerlik ile ilgili anlattıkları en klişe sözlerden biri de “3-5 nöbeti ” muhabbetidir. Gece yarısı saat 3 ila 5 arası tutulan nöbet, uykunun en tatlı, en koyu olduğundan, bir asker için dayanılması en zor nöbetlerin başında gelir. Yukarıda sizlere Asker Kapı Tutucu’dan bahsetmiştim, hazır söz asker ve askerlikten açılmışken bir ürün daha tanıtmak istedim. Bu seferki ürün, çarpan kapılarınız için değil, kitaplığınızda düzenli durması gereken kitaplarınız için bir ürün. Asker Kitap Tutucu ile ayakta durması gereken tüm kitaplarınız emin ellerde ve güvende olacak. Çünkü kitaplarınızın hemen yanı başında, sırtını kitaplarınıza dayayan ve kitaplarınızı korumak uğruna asla gözünü kırpmayan Kahraman Asker Kitap Tutucu var. Bu sıra dışı ve ilginç ürünü yine kitap okumaktan hoşlanan çocuklara ev hediyesi olarak armağan edebilirsiniz.
konu çizgisi
Seramik Not Defteri

Seramikten Not Defteri

Unutmak istemediğimiz şeyleri not kağıtlarına yazarız, işimiz bittikten sonrada bu not kağıtlarını yerlerinden kopartıp, çöp kovalarına fırlatırız. Şimdi bahsedeceğim Not Defteri ürününü öyle kolay kolay buruşturamayacağınızı hemen belirtemeliyim. Çünkü Bu not Defteri seramikten yapılmış! Sizin için önemli ve hatırlamanız gereken durumları bu mükemmel şekilde tasarlanmış seramik Not Defterine kaydedebilirsiniz. İsterseniz ofisinize, isterseniz mutfağınıza asın. Özel kalemi ile gelen ürün evinizin ve ofisinizin vazgeçilmezi olacak. Sevdikleriniz için ilginç ve özel hediye arıyorsanız önemle duyurulur.

konu çizgisi
Bozuk Para Sayan Kavanoz Kumbara

Bozuk Para Sayan Kumbara

Bu ürünün ne kadar ilginç ve orjinal olduğu konusunda sanırım bir şeyler yazıp çizmeye pek gerek yok! Ürün kendini gösteriyor zaten. Ben buradan yetkililere sesleniyorum, çocuklarınıza tasarruflu olmayı öğretin! Şaka bir tarafa da hiçbir anne baba imkanları ölçüsünde çocuklarının istedikleri ve onlar için zaruri olan şeyleri almamazlık yapmaz. Ama şu da var çocuklara gerçekten para harcamanın ve para kazanmanın nasıl bir şey olduğunu, gelir-gider dengesini abartmadan, daha küçük yaştan itibaren öğretmek lazım. Tasarruflu hareket eden çocuklar, kendileri için optimum fayda sağlayacak ürünlere yönelirler ve fuzuli harcamalardan sakınırlar. Bu ilginç benzin bidonu şeklindeki kumbara da çocuklara para biriktirme alışkanlığına destek olacak türden ilginç bir ürün.

konu çizgisi
değişik hediyeler

LED’li Lazer, Tükenmez, Sunum Kalemi

Bir kalem düşünün ki, içerisinde bir çok fonksiyon bir arada bulunsun. Neler mi? Mesela kapak kısmından led ışıkları olsun ve bir nevi bu kalemi fener olarak kullanabilesiniz, ikincisi tükenmez kalem yazma özelliği olsun, üçüncüsü mesela bir öğretmensiniz ve tahtada kaleminizi uzatarak bir nevi sunum çubuğuna dönüştürsün, dördüncüsü ise, kırmızı lazer ışıkları olsun! Bunlardan ziyade bir de şık bir kalem olsun! Çok oluyoruz artık! Şaka bir tarafa da, Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü için veya erkek arkadaşınızın doğum günü için ucuz fiyatlı ama gösterişli şık, kullanışlı bir hediye düşünüyorsanız bence böyle bir hediye için doğru bir başlığı okuyorsunuz… Erkek arkadaşınızın bu kalemi çok beğeneceğini düşünüyorum ve sürekli cebinde taşıyacağını da garanti ediyorum. Çünkü belirttiğim gibi bir çok özellik bu kalemde toplanmış durumda.

konu çizgisi
Değişik Hediyeler

LED Işıklı Çakmak Fener

Zippo çakmakların nasıl bir gerçek efsane olduğunu birçoğumuz biliriz. Belki sigara kullanmıyorsunuzdur ki bence en iyisini yapıyorsunuz, çakmak taşımak için illa da, sigara kullanmak gerekmez değil mi? Gerçi bahsedeceğim ürün bir çakmak da değil aslında. Zippo çakmak ile tıpa tıp aynı güçlü LED ışıkları olan bir fener aslında. Tasarımı ve güçlü led ışıkları ile cepte taşınması kolay şık bir fener! Erkek Sevgilinize ilginç sevgililer günü hediyesi veya erkek arkadaşınıza ilginç bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, bu ürünü aklınızda bulundurun derim…

konu çizgisi
Değişik hediye

Değişik Hediye Çeşitleri & Manikür Seti

Günlük yaşamda, bayanların güzellik ve bakım ihtiyaçlarını karşılayan en önemli ihtiyaç malzemeleri, cımbız törpü, tırnak makası ve makastır. Bu ürün işte bayanların bu ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir ürün. Siz de iç içe bebekten oluşan Rusların ünlü babuşka bebeklerini her gördüğümüzde içini açıp en küçük parçasına kadar bakma ihtiyacı duyar mısınız? O halde, bu Babuschka Manicure set tam size göre. Bayanların en önemli ihtiyaçlarından olan törpü, cımbız, tırnak makası ve makas artık bir arada ve Babuşka Manikür Setinin içinde. Turuncu, Siyah ve Mor Babushka Manıcure Setlerin içerisindeki ürünlerde dışlarıyla uyumlu.

konu çizgisi
Çarkıfelek Cam Duvar Saati

İlginç Hediyeler & Çarkıfelek Cam Duvar Saati

Siz de sürekli hayatta başınıza gelen şansızlıklardan mı şikayetçisiniz? Şansızlığın bir türlü yakaınızdan düşümemesi mi tek derdiniz? Unutmayın ki, hayatta olmak, nefes almak, tat almak, sevmek ve sevilmek dünyada insan için var olan en büyük şanstır! Affınıza sığınarak, konuya giriş yapacağım ya nasıl gireyim diye düşündüm derken parmaklarımdan bu şekilde sözler çıktı! Çarkıfelek Cam Duvar Saati, ünlü televizyon şovunu duvarlarınıza taşıyor. İlk olarak 1975 yılında yayınlanan çarkıfelek yarışması izleyiciler tarafından yoğun ilgi görünce yıllarca ekranlarda kalmaya devam etti. Bu bir şans oyunuydu ve çevirdiğiniz rengarenk ve para ödülünün bulunduğu renkli turnike, dönen turnikenin hızını yavaşlatmak için bulunan dil sayesinde duruyor ve size sorulan harf sorusuna doğru cevap verdiğinizde para hanenize yazılıyordu! Neyse işte şimdi bu meşhur yarışmanın, meşhur çarkıfeleği şimdi şık bir cam duvar saati olarak evlerinizi süsleyecek! Sevgilisine, eş ve dostuna şık ve şans getirmesini umduğunuz bir hediye arıyorsanız bu hediye tam size göre bir seçenek.

konu çizgisi
ilginç ve değişik hediyeler

Değişik Hediye Seçenekleri & Meyve Şeklinde Notluk

Bu hediyeye bayılacaksınız. Ofis masalarında veya çalışma masalarında olmazsa olmaz araç gereçlerden biri de not kağıtlarıdır. Bu hediyeyi orjinal ve ilginç kılan tarafı ise, Bu not kağıtlarının meyve şeklinde olması. İnsanoğlu her zaman düşüncelerini bir yere yazma, kayıt etme arzusu içinde olmuştur. Zaman içerisinde çeşitli maddeleri kullanarak kağıt üretmişlerdir ama bu üretilen kağıtların hiç bir Fruit Memo Pads kadar yaratıcı olmamıştır. Açıldığında tam bir meyve gibi gözüken Meyve Notluklar kapatıldığında ise meyve dilimi şeklini alır. Fruit Memo Pads’i masanızda her gördüğünüzde eliniz uzanacak bir ısırık almak isteyeceksiniz. Meyve Notluklara önemli notlarınızı yazıp hatırlayabilirsiniz Meyve yemeği unutan kişilerdenseniz hiç bir şey yazmasanız dahi bu notluklar sayesinde meyve yemeği hatırlarsınız.

konu çizgisi
değişik hediyeler

Değişik Hediye Fikirleri-Fare Anahtar Bulucu

Bir ıslık ile kaybettiğiniz anahtarı bulma fikri çok orjinal bir fikir değil mi? Üstelik Anahtar bulamamanın stresini yaşamadan. Anahtar kaybetmek herkesin ortak sorunu, ya nereye koyduğumuzu bulamayız ya da çantamızın derinlerinde olduğunu biliriz ama orada boğulmaktan korkarız. Mouse Key Finder çıktı çıkalı anahtar kaybetmek artık tarihe karıştı. Fare Anahtar Bulucu ıslık sesine duyarlı çok akıllı bir anahtarlık. Anahtarınızı bu çok akıllı anahtarlığa takıyorsunuz sonra nereye koyduğunuzu hatırlayamadıysanız hiç dert etmeyin bir ıslık çalın anında Mouse Key Finder’ın sesini duyacaksınız. Sesini duyarken bir yandan da gözlerinde yanan ışığı görebileceksiniz. Çantanızın içinde bu ışık oldukça işinizi kolaylaştıracaktır.

konu çizgisi
değişik hediye

Değişik Hediye Fikirleri-Birlikte El Ele Eldiveni

Bu hediye de, birlikteliklerinde ellerini hiç ayırmayan sevgililere gelsin! Radyo anonsu gibi oldu değil mi? Bu şarkı da tüm sevenler için gelsin… Neyse, soğuk kış günlerinde sevgilinizle el ele yürürken ya da kanepede oturup diz dize, göz göze film izlerken Sevgili Eldiveninizden daha güzel bir aksesuar olamaz. Kalp Şeklinde iki el girişi olan büyük bir eldiven ile birer sağ ve sol eldivenden oluşan bu setle kış günleriniz sıcacık geçecek. Polar kumaştan üretilmiş, aşkın rengi kırmızı bu Sevgili Eldivenini sevgilinize hediye ettiğinizde bu romantik jestiniz karşısında çok mutlu olacağından emin olabilirsiniz.

konu çizgisi
değişik hediyeler

Değişik Hediyeler & USB Kablosu

İşinize yarayacağını düşündüğüm USB transfer ve şarj kablosu, fotoğraflarınızı veya excel, word dökümanlarınızı iki cihaz arasında kolaylıkla transfer ve veri alış verişi yapabileceksiniz. Micro Cables Monster And Owl. Blackberry’niz, akıllı telefonunuz ve fotoğraf makinenizi Baykuş ve Canavar USB Kablosu’nun güvenilir ve eğlenceli kollarına bırakın. Micro Cables Monster And Owl’un Micro USB ucunu elektronik cihazınıza, USB ucunu da bilgisayarınıza takın; şarj edin, dosya transfer edin. Baykuş ve Canavar USB Kablosu sayesinde şarj kablonuz kimselerinkine karışmayacak, kolay kolay kaybolmayacak. Baykuş mu canavar mı tercih sizin.

konu çizgisi
değişik hediye

Değişik hediyeler & Disco Topu Dijital Alarm Saat

Sabahları sinir bozucu alarm sesi ile uyanmak zor mu geliyor? Ya zıııır diye öten ve kulak gıcıklayıcı klasik alarm saatler? Sabah yataktan nasıl kalkarsanız gününüz öyle geçiyor. Sabah sinirinizi bozan bir ufak şey bile, gün boyu tüm enerjinizi almaya ve sizi negatif düşünmeye sevk edebiliyor. Çoğu zaman sabah kulağınıza ilişen bir radyo şarkısı veya Televizyonda izlediğiniz bir şarkı klibi gün boyu dilinize dolanıyor değil mi? Yatak odanızı gece ve sabah eğlenceli bir havaya sokma fikri size nasıl gelir bilmiyorum ama, gördüğünüz bu disco saat, gece gök kuşağını andıran ışık oyunları ve çıkardığı alarm sesi ile, yatak odalarını şenlendirmeye aday! Kız çocukları için güzel bir doğum günü hediyesi veya yılbaşı hediyesi olabilir.

konu çizgisi
değişik hediyeler

Orman Sahnesi Sensörlü Çerçeve

Muhteşem ve orjinal bir ofis veya ev hediyesi. Tamamen harekete duyarlı içerisinde ürkek hayvanların olduğu bir tablonuz olsun istemez misiniz? Çocuk odası için de kesinlikle ideal. Şimdi sebebini açıklayayım hemen. Her şeyin interaktifi makbul de tabloların neden olmasın? Woodlands Diorama Scene, sizin hareketlerinize göre değişen bir resim. La Fontaine’in bir fabl sahnesine girmek üzereyiz. Orman Sahnesi Sensörlü Çerçeve’mizin düğmesine basıp, bir köşede sessiz ve sakin oturarak izlemeye koyuluyoruz. Karga, tilki, geyik, sincap ve tavşan yavaş yavaş Orman Sahnesi’nde gezinmeye başlıyor. Fakat aniden bir hareket yapacak olursanız, hayvancıklar aniden kaçışıp yerlerine saklanıyor.

konu çizgisi
değişik hediye

Değişik hediye önerileri & Muz Şeklinde Şişe Tıpası

Evlerde kullanılan zeytin yağı veya ayçiçek yağı kısacası mutfakta kullanılan bilumum şişelerinin üzerini toz ve bakterilere karşı, muz şeklinde şişe tıpası ile korumaya almak, bu şişelere görsellik açısından şıklık katmış olacaktır. Özel bir silikondan yapıldığı için, gerçek bir soyulmuş muz görüntüsü verilen bu şişe tıpası mutfaklara da eğlenceli bir hava katacaktır. Ev hediyesi için bence oldukça güzel ve etkili bir hediye olacaktır.

konu çizgisi
değişik hediye

Değişik hediye önerileri & Tost Şeklinde Notluk

Üst tarafta fotoğrafını gördüğünüz ürünü zannedersem tahmin edebilmişsinizdir. Gördüğünüz ürün, orjinal tost şeklinde notluk! Yani ne kadar güzel tasarlanmış değil mi? Sizin masanızda böyle bir notluk olsa sanırım benim gibi sizin de sürekli canınız bir şeyler yemek isteyecek. Çalışan bir arkadaşınıza İlginç ve uygun fiyatlı bir ofis veya iş yeri hediyesi arıyorsanız, tavsiye ederim.

konu çizgisi
değişik hediye

Değişik Hediyeler & Canavar Şişe Açacağı

Alkollü ve gazlı içecekleri açmak için ilginç tasarımı ile bir şişe açacağı! Bu şişe açacağı, ayakları üzerinde durabilen ve tek gözü olan bir canavar. Evlerde ve ofislerde veya özel günlerde bazen bir şeyler içmek istersiniz ama köşe bucak şişe açacağı ararsınız, bu şık şişe açacağı ayakları üzerinde durduğu için açacak arama derdiniz bitmiş olacak… Mehmet Akif Ersoy’un istiklal marşımızda belirttiği “tek gözü kalmış canavar” işte bu! Sayın seyirciler! Uygun fiyatlı bir ev hediyesi veya ofis hediyesi arıyorsanız, ilginizi çekebilir diye eklemek istedim.

konu çizgisi
değişik hediyeler

Değişik Hediyeler-Özel Tasarımlı Kumbaralar

Çocuklara para biriktirme alışkanlığı, daha doğrusu tutumlu ve gerçekten ihtiyacı olan ürünleri satın alma alışkanlığı kazandırmak oldukça zor bir iştir. Çünkü çocuklar, gerçek ihtiyaçlarını belirleme konusunda, neyin gerekli ve öncelikli olduğu konusunda, henüz bilgi sahibi değillerdir. bu söylediklerim elbetteki belli bir olgunluğa erişmemiş çocuklar için, mesela 5-9 yaş arası çocuklar. Tutumlu davranma veya para biriktirme konusu elbette sadece çocukların üzerine mal edilecek bir şey de değil, ebeveynlerin de bu konuda dikkat etmeleri gerekir. Tasarruflu davranma, para biriktirme alışkanlığı biraz da teşvik etmeyle alakalı bir durumdur. Mesela bunu bir kumbara ile gerçekleştirmek mümkün. Çünkü siz, evin veya ofisin bir yerinde para atılmayı bekleyen bir kumbara olduğunu bilirseniz, cebinizdeki bozukluklarla, gerekli gereksiz harcama yapmazsınız. Atalarımız ne güzel demiş, ” Damlaya damlaya göl olur.”
konu çizgisi
ev hediyeleri

Değişik Hediyeler & Silikon Bardak Kapağı

Bu hediye de, çayını ve kahvesini sıcak içmeyi seven ve içeceği üzerinde toz toprak oluşmasından nefret eden dostlarınız için gelsin. Oldukça şık ve orijinal bir ürün olduğunu hemen belirtelim. Hem içecekleri tozdan uzak tutuyor, hem de sıcaklığını muhafaza ediyor. Silikon Bardak Kapağı ile birlikte artık çay keyfiniz daha bir renkli ve eğlenceli olacaktır. Türk kadınının televizyondan, buzdolabına, reçel kavanozuna kadar her şeyin üzerine dantel örtü serme alışkanlığını biliyorsunuz. Çünkü maşallah kadınlarımız kullandıkları veya kullanmadıkları her şeyin narin ve şık görünmesine çok özen gösterirler. Ee! Tabi eşyaları da onlar kadar hanım hanımcık olmak zorundadır. Bardak kapağı da şık hanımların bayılacağı kadar tatlı ve dantel görünümlü silikon bir kapaktır. Bu ürün kırmızı ve mavi renkleri ile hem günlük kullanım için, hem de misafire çay sunumu için çok kullanışlı ve şık bir üründür. İsterseniz evde kendiniz kullanın, isterseniz hediye edin. Silikon Bardak Kapağı uzun yıllar boyunca kullanıma hazır bir şekilde bozulmadan durabilir. Siparişiniz halinde seçtiğiniz renge göre tekli olarak özel paketinde gönderilmektedir.
konu çizgisi

ilginç hediyeler

Değişik Hediye Tavsiyeleri & Karekök Cam Duvar Saati

Ülkemizde öğrencilerin büyük bölümü sayısal derslerden çok sosyal derslerde başarılıdır. Bu belki de, hocalarımızın sorgulaması gereken bir şey! Acaba matematik, fizik, kimya gibi dersleri çok mu soyut anlatıyorlar acaba? Sayısal dersleri sevdirmek için biraz daha mı hayatın içine girmek gerekiyor? Örneğin lise yıllarından integral, türev gibi konular öğrenciye acaba daha mı somut ve gözle görülür bir şekilde anlatılmalı? Bunun takdirini sayın öğretmenlerimizin bilgilerine sunuyorum. Şimdi sizlere burada matematik dersi verecek halim yok ama size matematiği seven dostlarınıza verebileceğiniz bir hediyeden bahsedebilirim mesela! Örneğin bu karekök duvar saatini! Matematik öğretmeninize alabileceğiniz çok ilginç ve konu ile alakalı bir duvar saati! Öğretmenler günü için bu ürünü düşünebileceğiniz gibi, sınıf arkadaşınıza veya bir ev ya da ofise hediye olarak düşünülebilir.
konu çizgisi
Değişik HediyelerDeğişik HediyelerDeğişik Hediyeler bayanlara
Değişik HediyelerErkeklere Değişik HediyelerDeğişik hediyeler
Değişik HediyelerDeğişik Hediye fikirleriEn Değişik Hediyeler
Değişik hediyelerÖzel Tasarımlı Kulaklıkdeğişik hediyeler
Hediye

CEVAP VER