İlginç Hediyeler

İlginç Hediye önerileri

Hayran Kalacağınız İlginç Hediye Önerileri

Sevgilimizin veya sevdiklerimizin özel günlerinde, onlar için iyi seçilmiş ve gerçekten ilginç bir hediye, klasik bir hediyelere kıyasla daha etkileyicidir. Dolayısıyla ilginç hediyeler, hediye verdiğiniz kişilerin hafızalarında daha güçlü izler bırakır. Çünkü insanlar kendilerinde hayret veya şok etkisi uyandıran hiçbir olayı ve nesneyi kolay kolay unutamazlar. Zaten ilginç hediye seçmemizdeki asıl amacımız da, sevdiğimiz insanları hediyemiz ile etkilemek ve onların dikkatini çekmek değil midir? Bu noktada, sevgilinizin doğum günü, sevgililer günü, yıl dönümü gibi özel günlerde, sürekli klasik diye tabir edeceğimiz hediyelerin dışında, bu sefer bir değişiklik yapıp ilginç hediyeler seçerseniz, eminim şu ana kadar seçmiş olduğunuz hediyeler içerisinde, gelecekte en fazla akılda kalan hediye, şu an seçecek olacağınız ilginç hediyeniz olacaktır. Sevgiliniz için en ilginç hediye tavsiyelerimi aşağıda paylaşıyorum. Umarım içlerinden seçeceğiniz ilginç hediye ile, sevgilinizi şaşırtır ve onu çok mutlu edersiniz. Bu arada aşağıda paylaşmış olduğum ilginç hediyeler, ya da ilginç hediye fikirleri diyeyeyim, sadece sevgiliniz için değil, öğretmenlerinize, annenize, arkadaşlarınıza kısacası değer verdiğiniz herkes için önermiş olduğum hediyelerdir.

Sıra Dışı – İlginç Hediyeler

Konu Çizgsi
İlginç Ürünler

İlginç Ürünler & Dolar Konfeti

“Param olsa var ya, sizi yaşatırdım!”,”Belki paramız olmayabilir ama bizim gönlümüz zengin!”,”Zenginin malı züğürdün çenesini yorar!”,”At, Avrat, Silah” Toplumumuzda bazı atasözleri veya para ile ilgili konuşmalar aslında bilinç altından paraya bir yerde çok değer verildiğinin, hatırı sayılır parası olmayan kişiler için ise, paranın pek önemsenmediğinin ifadeleridir. İster çok paranız olsun, ister olmasın! Ama eminiz ki sizin de hayallerinizde, damat olmuş arkadaşınızın ya da sünnet töreninde yeğeninizin başından paralar saçmak geçmiştir! Dolar Konfeti, işte bu hayalinizi gerçeğe dönüştürüyor. Sevdiklerinizi baştan aşağı dolara gömeceksiniz! Düğünlerde, kutlamalarda, yılbaşında veya partilerinizde çocukları piste çekmek, eğlencenin dozunu arttırmak için Dolar Konfeti çok eğlenceli ve muzipçe bir fikir! Dikkat: Bu konfetiden çıkan dolarlar, bazıları için gerçek zannedilebilir:) Düğünlerinizde, sünnetlerinizde ve partilerinizde eğlenceli ürünler arıyorsanız Dolar Konfeti ideal bir ürün!
Konu Çizgsi
İlginç ürünler

İlginç Ürünler – Aslan Yelesi Peruk ve İnek Gözlüğü

80’li yılların en popüler, Aslan Yelesi Saç Modası yeniden aramızda! O yıllarda pop starlardan, mahalledeki en bıçkın delikanlıya kadar herkese aslan yelesi saç bırakma merakı vardı! Aslan Yelesi Peruk ve İnek Gözlüğü, sizi nostaljiye ve çok eğlenceli bir yolculuğa çıkartıyor! Belki 80’li yıllarda doğmamış olabilirsiniz ama o yılları yaşamak ve kendinizi o havaya sokmak için Aslan Yelesi Peruk ve İnek Gözlüğü çok işinize yarayacak! Partileriniz için eğlenceli ve komik bir kostüm düşünüyorsanız, ilginç tasarımı ile sizi bambaşka bir havaya sokacak Aslan Yelesi Peruk ve İnek Gözlüğü tam size göre!

Konu Çizgsi
Çivi Sanatı Tablo

İlginç Hediyeler & Pin Art & Çivi Sanatı Tablo

Aynı tipteki tabloları görmekten sıkıldıysanız, size güzel bir haberim var! 2332 Adet çividen oluşmuş ve üzerine konan cismin şeklini alan, bu çivi tablolar dikkatinizi çekebilir. Çivilerle şekil yapmak konusunda tek sınır; sizin hayal gücünüz olacaktır. İsterseniz kendi yüzünüzü bile çivilere yansıtabilirsiniz. Derinliği olan üç boyutlu tablolar günümüzde daha çok moda olduğu için, bu şekilde kendi tasarımınız olan sanat harikası şekli duvarınızda sergileyebilirsiniz. Boyutlar : 20 x 15 Cm.

Konu Çizgsi
Erkeğe Hediye, Babalar Günü Hediyesi

İlginç Hediyeler & Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati

İnsanlık tarihindeki en önemli buluşlardan biri şüphesiz tekerleğin icadıdır. Tekerlek sayesinde göçler yapılmış, savaşlar kazanılmıştır. Ama tekerleği icat edenler sanıyoruz ki hiç, bir gün gelecek de bu tekerlek zamanı gösteren bir duvar saatine dönüşecek diye düşünmemişlerdir. Şimdi sizlere özellikle erkeklerin çok beğeneceğini düşündüğümüz ilginç bir hediye tavsiyesinde bulunacağız. Otomobillerden bildiğimiz jantlı araba lastikleri farklı bir tasarım anlayışı ile çok şık bir duvar saatine dönüştü. Tasarımı son derece dikkat çekici, şık ve orijinal olan Araba Tekerleği Tasarımlı Duvar Saati artık sizlerle. Otomobil ve hız sevdalıları bu hediyeye bayılacaktır. İlginç ve orijinal tasarıma sahip Araba Tekerleği Tasarımlı Duvar Saati görenleri kendine hayran bıraktıracak. Bu saate bakanlar dönüp tekrar bakmak isteyecekler. Babanıza, eşinize erkek kardeşinize veya erkek arkadaşınıza alabileceğiniz Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati erkeklere alınabilecek son derece orijinal bir hediye ürün. Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati ev ve ofis dekorasyonunuzun en vazgeçilmezi en dikkat çekici elemanı olmaya geliyor. Ev-ofis için orijinal ve ilginç hediye arayanlar Araba Tekerleği Tasarımlı Duvar Saatini gönül  rahatlığı ile alabilirler. Aynı zamanda bu ürünü 16 Haziran Babalar Gününde Babanıza; Babalar Günü Hediyesi olarak da verebilirsiniz.

Konu Çizgsi

ilginç hediye

İlginç USB Bellek & Altın Külçesi USB Bellek

Belki hayatımız boyunca gerçek anlamda merkez bankalarındaki gibi bir altın külçesi görmemiş olabiliriz ama altın külçesi şeklinde bir USB sahibi olabiliriz öyle değil mi? Sevgiliz ve sevdikleriniz için harika bir özel gün hediyesi olmaya aday olan bu külçe altın USB Bellek 4 GB kapasitede bir bellek! Zaten size ancak bir Altın Külçesi USB Bellek yakışır. Altın Külçesi USB Bellek ile gözleri kamaştıracak görenleri kendisine hayran bırakacaksınız. Altın Külçesi USB Bellek üzerinde Bellek Bankası damgası bulunuyor. Dikkatli bakıldığında bu külçenin 1000 gram ağırlığında olduğuna dair ifade görülebilir. Şöyle bir basit hesap yapalım mı? 1 Gram Altının 94 TL. kadar olduğu günümüzde 1000 gram altın 95.000 TL değerinde. Ciddi bir servet eden 1.000 Gram altınımız olmaya bilir ama içerisinde taşıdığımız bilgileri para satın alabilir miydi acaba? Örneğin sevgiliniz ile en özel anlarınızın olduğu bir foto albüm! Ya da çocuğunuzun her yaşına ait fotoğraflarının olduğu bir albüm! Özel ve kişisel verilerinizi artık 4 GB boyutunda tüm verilerinizin Altın Külçesi USB Bellek içinde güvenle taşınacağından emin olabilirsiniz. Altın Külçesi USB Bellek’in gövdesinin alt kısmında kızaklı USB girişi bulunmaktadır. Özel kutusundaki bu göz alıcı bellek, sevdiklerinizin sizin gözünüzde ne kadar değerli olduğunu göstermek için inanılmaz güzel bir hediye olacaktır.

Konu Çizgsi
Seksenler & Doksanlar Sihirli Kupa

Seksenler & Doksanlar Sihirli Kupa

İnsanoğlunun çok tuhaf bir hafıza yapısı vardır. Genellikle geçmişte yaşanan olumsuzluklar unutulmaya çalışılır ve geçmiş, güzellikleri ile anılmaya çalışılır. Örneğin 80’li ve 90’lı yıllarda yaşananlar gibi. Aslında bu yıllar, Türkiye’nin Siyasi çalkantılarla dolu olduğu bir dönemdir. Yaşanan askeri darbeler, sağ-sol siyasi çatışmaları, koalisyonlardan oluşan istikrarsız hükumetlerin kurulduğu, karma karışık bir dönem.  Ancak yine de bu toz duman içerisindeki yıllarda yaşanan yaşanan büyük aşklar, o dönemin kendine özgü giyim modası, saç yapısı, pop müzik dünyasına giren yeni starlar, demokratikleşme ve özgürleşme adımları bu yılları unutulmayacak dönemler arasına sokmuştur. Televizyonlarda son dönemde büyük ilgi gören 80’ler ve 90’lar dizisinin galiba büyük bir ilgi görmesinin nedeni de budur! Hediye bir ürün tanıtımı için, ne de alakasız şeyler yazmışım böyle! Bu yazdıklarım ile hediye olarak önereceğim bu ürünün bağlantısı şudur; Seksenler ve Doksanlar Sihirli Kupa Bardaklar, 80’li ve 90’lı yıllara özlem duyanlar ve o yıllarda yaşamış olmakla kendini şanslı hissedenler için tasarlanmış bir ürün. O yıllarda yaşamış olan sevdiklerinize illa da bi kupa bardak alacaksanız, şık görüntüsü ve üzerine “I Love 80’S” – “I Love 90’S” yazan, Seksenler ve Doksanlar Sihirli Kupa Bardaklardan hediye edebilirsiniz.

Konu Çizgsi
ilginç hediyeler

Diş Tasarımlı Dev Gece Lambası

Siz de ağız ve diş sağlığınızı ihmal edenlerden misiniz? Oysaki yatak odanıza girdiğinizde size bunu görüntüsü ile hatırlatacak bir gece lambası olsa hiç de fena olmazdı öyle değil mi? Diş Tasarımlı Dev Gece Lambası hem karanlığı aydınlığa çevirecek hem de Diş görüntüsü ile size uyumadan önce diş temizliğinizi yapmanız için inceden inceye mesaj verecek. Evinize ya da ofisinize ilginç tasarımlı tarz yaratabilecek ürünler koymaktan hoşlanıyorsanız Diş Tasarımlı Dev Gece Lambası tam da aradığınız ürün. Bu ürünü Diş Doktorları ya da teknisyenlerine Muayenehane hediyesi olarak da armağan edebilirsiniz. Diş Tasarımlı Dev Gece Lambası
böyle pırıl pırıl ışıldıyorsa dişler de en az o kadar parlamalı, öyle değil mi? Ortama yaydığı soft ışığı ile yatak odanıza, salonunuza, oturma odanıza sımsıcak bir hava katacak Diş Tasarımlı Dev Gece Lambası kaliteli plastik
malzemeden üretildi. 40 watt ampulü ise ürün satış fiyatına dahildir. Açma kapama düğmesi de bulunan bu ilginç hediye ürünü, ev hediyesi olarak sevdiklerinize armağan edebilirsiniz. 

Konu Çizgsi
Kalpli Duvar Saati

Kalpli Duvar Saati

Aşkın sevginin sembolü bildiğiniz gibi kalptir. Aşk veya sevgi kalpte yaşanır yoksa beyinde mi yaşanır? Bunun tartışması yılları yılı yapıldı ve sanırım hala net bir cevabı yok. Amacım benim burada bu soruya yanıt aramak değil elbette! Ama şu bir gerçek ki, aşkın sembolü, yeryüzünde kalp olarak ifade edilir. Şimdi aşk veya sevgi gibi, güzel ve içten duygularınızı hediye yolu ile sevgilinize, annenize ifade etmenin en etkili yolu; içerisinde simgesel olan kalp şekli ile hayat bulmuş hediyeler bakmaktır. Doğum Gününde veya sevgililer gününde, sevgilinize güzel bir hediye bakıyorsanız, bu 3D Kalp şeklindeki duvar saati bence isabetli bir hediye olacaktır.

Konu Çizgsi

Aşk Yazılı Çerezlik

Aşk Yazılı Çerezlik

Sevgili ile baş başa yapılabilecek en güzel aktivitelerden biri de, birlikte film izlemektir. Elbette ki bunun için en başta yapılması gereken; ikinizin de zevkine uygun aşk, korku, gerilim, fantastik, macera, komedi film türlerinden özel bir film seçmek! Bu noktada tavsiyem; vaktinizi kötü bir filmle boşa harcamak yerine, özellikle IMDB Puanı yüksek filmler arasından bir film tercihi yapmanız. Filminizi seçtikten sonra, sıra film esnasında yeyip içebileceğiniz kısacası atıştırmalıklara geldi! Tuzlu fıstık, leblebi, kabak çekirdeği, Antep fıstığı, patlamış mısır ve benzeri. Siz ne alırsınız? Kaç gündür bu özel akşamı tertiplemeye çalıştınız, Ne o? o kadar canım çerezi, sıradan düz çerezlikler içerisine koymayı düşünmüyorsunuz öyle değil mi? Bu noktada size harika çerezlikler önereceğiz. Yan yana geldiklerinde “Aşk” kelimesini oluşturan kırmızı çerezlikler, birlikte geçireceğiniz romantik anlar ile bütünleşecek harika bir ürün!
Konu Çizgsi

İlginç hediyeler

Taşlı USB Bellekler

Sevdiğiniz için en özel kişisel dijital verilerin, şık ve taşlı bir kolye üzerinde taşınması fikri sizce de çok orjinal ve ilginç sayılabilir mi? Gördüğünüz ürün şık bir USB kolye Bellek! Hemde bayanların aldığı diğer taşlı takı kolyelerden hiçbir farkı da yok! Taşlı USB kolye Bellek ile sevgilinizin hem şıklığına şıklık katacak hem de USB bellek her zaman yanında olacak! İşte ben tam da bu USB bellek için taşınabilir kavramının uygun olduğunu düşünüyorum. Gerçek anlamda taşınabilir bellek bu! Sevgilinize hem zarif; hem de çok kullanışlı bir hediye düşünüyorsanız Taşlı USB Kolye Aradığınız o güzel hediye olabilir. Bu ürünü bayan Öğretmeninize de doğum günü ve öğretmenler gününde hediye edebilirsiniz. 4 GB hafızası olan bu özel USB bellek ile, tüm saklanması gereken veriler güvende olacak!
Konu Çizgsi
Özel Hediye

Nefes Alan Oyuncak Sevimli Hayvanlar

İnsanın şu fotoğraftaki gibi sevimli bir köpeğinin olması, inanılmaz güzel bir duygu olurdu sanırım. Apartman hayatının getirdiği en büyük zorluklardan biri, evlerimizde dilediğimiz gibi hayvan bakamıyor olmamızdır. Zavallı hayvanlar! maalesef, Dünyayı tek başımıza sahiplenmiş durumdayız. Hayvanlara nefes alma şansı bile tanımıyoruz. İşin bu acı yönü bir tarafa, evinizde belki canlı hayvan beslemekte sıkıntı duyuyorsunuzdur, ama içinizdeki hayvan sevgisini, bu nefes alan sevimli hayvancıklarla gidermek isteyebilirsiniz. Sevgilinize alacağınız hediye konusunda bir karar veremediyseniz henüz, nefes alan oyuncak, sevimli hayvanları hediye etmeyi düşünebilirsiniz…

Konu Çizgsi
Kıpkırmızı Dudak Telefon

Kıpkırmızı Dudak Telefon

Bu söyleyeceğimi tamamen espri olarak algılayın lütfen. Hangi kadın Angelina Jolie dudaklarına sahip olmak istemez? Bunun için girmeyeceği estetik operasyon kalmaz sanırım. Ukalalık yapmayı bir tarafa bırakalım değil mi? Efendim bu gördüğünüz obje; dolgun ve tamamen seksi ve kırmızı ruj efekti verilmiş bir dudak masa üstü telefonu… Evde ve ofiste farklı ve değişik ürünler kullanmayı seven dostlarınıza hediye edebileceğiniz güzel bir ürün. Kız arkadaşınıza ilginç ve değişik bir hediye olacaktır. Cep telefonlarının piyasaya çıkmasıyla ev telefonlarının pabucu malumunuz üzere dama atıldı. Belki de bunun sebebi klasik ahizeli ev telefon modellerinden sıkılmış olmamızdır. Ama artık Dudak Telefon var bu telefondan sıkılmak mümkün mü? Güzelliğin ve şehvetin en önemli simgelerinden biri olan “kırmızı rujlu dudak” şeklindeki Dudak Telefon ile artık evden telefonla görüşmeler uzayacak ve sohbetler daha bir tatlı olacak. Yılbaşı veya sevgililer gününde sevgilinize alabileceğiniz çok güzel bir hediye olan Dudak Telefonu isterseniz de kendiniz de kullanabilirsiniz.

Konu Çizgsi
Ahşap Takvim

İlginç Hediyeler & Ahşap Takvim

Mutfağınızda Ahşap Takvime yer açın! Kağıttan yapılmış ve ekseriyetle mahallenizdeki tüpçü, sucu ya da pencere tasarlayan firmaların yılbaşında eşantiyon olarak dağıttığı takvimler size de soğuk geliyorsa, şık tasarımı ile dikkat çeken Ahşap Takvim tam size göre. Bu mükemmel takvimin tasarımın kullanılan materyal Ceviz ağacı, kayın, ramin ağacı
ve akçaağaç. Okullarda kullanılan cetvellerden ilham alınarak tasarlanan Ahşap
takvimi evinizin istediğiniz duvarına rahatlıkla monte edebilirsiniz. Üstelik bu takvimi, diğer takvimler gibi sadece bir yıl için değil, bir sonraki yıl, daha sonraki yıl, kısacası siz ne zaman sıkılıp atmak isterseniz, o zamana kadar rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Sevdiklerinize, sıra dışı benzersiz, ilginç bir hediye almak isterseniz, Ahşap Takvim alternatifleriniz arasında bulundurulması gereken bir ürün.

Konu Çizgsi
bayanlara ilginç hediye

İlginç Hediyeler & Pırlantalı Aşk Oku İpli Bileklik

Kız arkadaşınız için düşünülebilecek hem ilginç hem de şık bir bileklik hediyesi. Yunan Mitolojisinden bildiğimiz EROS’un minik oku, bu şık bileklik üzerinde tasarlandı. Altın
kaplaması ile göz dolduran ve Pırlantalı Aşk Oku İpli Bileklik ile aşkının değerini bilenler için özel bir hediye. Bu sevgiyi ve aşkı tema alan bileklik üzerindeki okun kimi hedef aldığını ise zaman gösterecek. Pırlantalı Aşk Oku İpli
Bileklik kolunuzda iken yaşamınızın merkezine aşkı alacaksınız. Bayanlar için hediye aksesuarlar düşünenler bu ilginç ve anlam yüklü bilekliği tükenmeden almalı. Pırlantalı Aşk Oku İpli Bileklik aşkın gücüne ve tesirine inanmanız için bir fırsat sunuyor. Bu küçük ama sevimli aşk
oku bileklik ile sevdiklerinizi tam kalbinden vurmaya hazır mısınız?

Konu Çizgsi
Çatal Kaşık Duvar Saati

Farklı Hediye Fikirleri & Çatal Kaşık Duvar Saati

Önerdiğim duvar saatleri içerisinde sanırım en ilginç ve dikkat çekici olan duvar saati bu çatal ve kaşıktan oluşanı… İlginç hediye diye tutturup, internette gece gündüz hediye bakıyorsanız, bence bu ürünü satın almalısınız, çünkü cidden de şahane bir ürün. Evlerin mutfaklarında bundan daha iyi ve orjinal duracak duvar saati varsa siz lütfen benimle paylaşın.
Konu Çizgsi
Hayvanlı Ahşap Kürdanlıklar

Hayvanlı Ahşap Kürdanlıklar

Kürdan gibi basit bir araç, bazen insanı olmadık durumlardan kurtarmak için çok önemli olabiliyor. Örneğin bir iş yemeğindesiniz ve önünüzde birbirinden lezzetli envay çeşit yemek var. Yemeklerden bir güzel yersiniz ama o da ne? Dişinizin arasına etin en gıcık yeri yani siniri denk geldi! Ne berbat bir durum öyle değil mi? Hadi bakalım kürdan yoksa uğraş dur ki çıkarabilesin! Rahatsız olduğunuz yetmiyormuş gibi, bir de o kadar insan karşısında şekilden şekile girmek de cabası. Neyse ki, kürdan var:) Hayvanlı Ahşap Kürdanlar, yemek masalarınızın yeni süsü olmaya geliyor. Tamamen ahşaptan yapılmış olan bu harika ve son derece ilginç ürün ile, kürdanınızı ahşap sevimli hayvanın ağzından rahatlıkla alabileceksiniz. 6 farklı sevimli ahşap hayvan modeli bulunan Hayvanlı Ahşap Kürdanlar, aynı zamanda ilginç ev hediyesi arayanlar için alternatif hediyelerden biri. 

Konu Çizgsi
Dijital Masa Saati

Farklı ve İlginç Hediyeler & Dijital Alarm Saat

Modern insan ile bundan an fazla 100 yıl önce yaşayan ve bugüne kadar gelmiş geçmiş bütün insanları, son asırda yaşayan insanlarla kıyasladığımda aslında Modern çağın insanının çok yaşama süresi ve yaşam kalitesi artsa da, diğer insanlara göre çok fazla yıprandığını düşünenlerdenim. Bu şekilde düşünmem için çok basit bir argümanım var. Bundan 100 yıl önce insanlar hava karardığında uyku moduna geçerlerdi ve sabah güneşi ile uyanırlardı. Şimdi ise bizler gece 01:00, sabah 08:00 de yatıp uyanıyoruz. Bu durum aslında bizim on binlerce yıllık, biyolojik saatimize pek uygun değil. Lafı uzatmadan, sabahları erken kalkmak ve işe geç kalmamak için uygun ve ilginç bir alarm saat arıyorsanız, bu metal dijital saat tam size göre…

Konu Çizgsi
Yazı Tahtaları

Duvar ve Buzdolabı için Magnet Yazı Tahtası

Çalışma hayatı, ev hayatı, faturalar, iş planlaması, düğünler, kutlamalar v.s. derken hayatımızda aklımızda tutmamız gereken o kadar çok şey oluyor ki. Aklımızda tutmamız gereken bir çok şey, unutulup gidiyor. Bu gibi durumların önüne geçmek için, önemli şeyleri bizlere hatırlatan hatta tabirimi hoş görün, gözümüzün içine sokacak bir şeye ihtiyaç var. Bu ürün işte bir yazı tahtası. Özel kalemi ile gelen bu ürünü ister buzdolabınıza, isterseniz duvara monte edin. Önemli şeyleri bu ürünle unutmamış olursunuz.
Konu Çizgsi
Banyonuz için Ayna Üzeri Buhar Sileceği

Banyonuz için Ayna Üzeri Buhar Sileceği

Her sabah olduğu gibi güzel bir duş aldınız! Derken, saçlarınızı kurutmak için kurutma makinesini elinize aldınız! O da ne! Banyodaki Ayna buhardan gözükmüyor! Birinci çözüm yolu; Elinizdeki kurutma makinesi ile ayna üzerindeki buharı kurutmaya çalışırsınız! Bu yaklaşık size 1 dk. mal olacak ve gereksiz yere elektrik sarfiyatına neden olacak! İkinci çözüm ise; Buhar Sileceği! Bu ilginç ürünü aynanız üzerine yapıştırın ve tıpkı otomobillerdeki silecek çalışma mantığında olduğu gibi sağa ve sola doğru eliniz ile çevirin! Kazandığınız zaman 1 dk! Gereksiz yere de elektrik harcamamış oldunuz! İlginç ürünlerden hoşlanıyorsanız, Buhar Sileceği hem hoşunuza gidecek, hem de banyonuzda keyfinize keyif katacak! 
Konu Çizgsi
Balık Kalemler

İlginç Hediye Fikirleri & Balık Kalem

Eminim bugüne kadar yüzlerce kalem kullanmışsınızdır ama kullandığınız veya gördüğünüz hiçbir kalem, bu balık kalemler kadar etkileyici ve ilginç olmamıştır. İddialı bir laf mı ettim? Biraz sonra yazdıklarımı okuyunca bence siz de bana hak vereceksiniz. Efendim, bu kalemlerin birbirinden farklı onlarca modeli var, köpek balığı şeklinde olanı var, Balina şeklinde olanı, kılıç balığı, çekiç balığı, levrek daha sayamadığım bir çok modeli var. Bu bir mavi tükenmez kalem ve bu kalemin baş kapak kısmı ise balın kafası! Yaklaşan 14 Şubat sevgililer günü için sevgilinize uygun fiyatı ile ilginç bir sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız, bence bu fiyata olabilecek en iyi hediyelerden biri. Verdiğim linkte ürün detaylarını göreceksiniz, oradaki editör arkadaş güzel de bir tavsiyede bulunmuş; Balık burcu olan veya balık hafızalı diye dalga geçtiğiniz sevdiğiniz arkadaşlarınıza da bu ürünü doğum günü hediyesi olarak hediye edebilirsiniz.
Konu Çizgsi
erkek hediyesi

Televizyon Fotoğraf Çerçevesi

Bir hediye daha nasıl bu kadar orjinal ve ilginç olabilir artık! LCD ve plazma şimdilerde LED televizyonlardan önceki tüplü televizyonlara ait, nostaljik bir fotoğraf çerçevesi. Her şeyin modern ve dijital olduğu günümüzde nostalji yaşamak isterseniz, en ölümsüz fotoğraflarınız nostalji Tv çerçeve içerisine girsin. İlginç hediye arıyorsanız bence kaçırmayın. Televizyona çıkmak için artık tek ihtiyacınız sevgiliniz ile çektirmiş olduğunuz 10 x 15 ölçülerinde bir fotoğraf. Eski tip analog televizyon şeklindeki TV resim çerçeveleri 2 farklı modelle geliyor, eski siyah-beyaz yayınlı tek kanallı günler nostaljisi vaat ediyor. Her ne kadar bu TV şeklindeki çerçeve ile ününüzü sizden başka kimse bilmeyecek olsa da, çok eğleneceğinize eminim!

Konu Çizgsi
erkek hediyeleri

Televizyon Fotoğraf Çerçevesi-II

Eski tüplü televizyonlardan bir tane daha fotoğraf çerçevesi. Yukarıdaki sözler aynen bu TV çerçeve için de geçerli. Bir hediye daha nasıl bu kadar orjinal ve ilginç olabilir artık! LCD ve plazma şimdilerde LED televizyonlardan önceki tüplü televizyonlara ait, nostaljik bir fotoğraf çerçevesi. Her şeyin modern ve dijital olduğu günümüzde nostalji yaşamak isterseniz, en ölümsüz fotoğraflarınız nostalji Tv çerçeve içerisine girsin. İlginç hediye arıyorsanız bence kaçırmayın. Belki de küçüklüğünüzden beri hep televizyonda bir kanala çıkmak istediniz ama bir türlü şans yüzünüze gülmedi. Retro Fotoğraf Çerçevesi ile artık kendinizi televizyonda görme şansı ayağınıza kadar geliyor. Aynı eski model nostaljik televizyon şeklinde dizayn edilmiş Tv Fotoğraf çerçeve ile hem nostalji yaşayacaksınız hem de resminiz televizyona çıkacak. Eski zamanların görüntüsüne sahip bu çerçeve özellikle siyah beyaz resimlerinizi koyarak mükemmel bir nostaljik görüntüye sahip olabilirsiniz. Resim çerçevesinin siyah ve açık kahverengi olmak üzere 2 farklı renk seçeneği bulunmaktadır.

Konu Çizgsi
Mr. P Anahtarlık

İlginç Hediyeler & Mr.P Anahtarlık

Valla ben elçiyim, elçiye zeval olmaz derler. Yoksa aklıma böyle munzurluklar gelmez. İlginç bir anahtarlık düşünüyorsanız ve bu anahtarlığı, ulu orta masa üzerine koymakta bir sakınca görmüyorsanız, bu anahtarlık da, sizin için enteresan bir ürün olabilir.

Konu Çizgsi
Dijital Resimli TV Anahtarlık

Dijital Resimli TV Anahtarlık

Dijital Resimli TV Anahtarlık, harika bir dijital fotoğraf çerçevesi olmasının yanında, eski tip tüplü Televizyon görünümündedir. 100 resme kadar resim yükleyebileceğiniz ve dahili belleği ve 1.1 inçlik full LCD ekranı ile en gözde resimlerinizi retro tarzda döndürüp durabilir. TV Digital Photo Keyringi şarj etmek çok kolay. Onu USB kablosuyla Bilgisayarınıza bağlayarak kolaylıkla şarj edebilir, istediğiniz resimleri yükleyip silebilirsiniz. Üç saatlik batarya süresi ile en güzel resimlerinizi kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. Oto-uyuma özelliği sayesinde hareketsiz kaldığında kendi kendine kapanması özelliği ile resimlerinizi izlerken uyuya kalsanız bile, şarjınız bitmeden kendini kapatabilir.

Konu Çizgsi

Hediye

CEVAP VER