Sevgiliye Popüler Hediye Fikirleri

sevgiliye popüler hediyeler
Her konuda olduğu gibi hediye konusunda da çağı yakalamak kaçınılmaz! Değişen teknolojiler, hayatımıza yeni dahil olan ürünler, farklılaşan beğeniler, yükselen trendler hediye tercihlerimize istesek de istemesek de bambaşka bir yöne kaydırabiliyor! O halde işe, hediye alışkanlıklarımızı değiştirmekle başlayacağız. Bu yazımızda sevgilinize, eşinize dostunuza özel günlerde alınabilecek en popüler hediye fikirlerimizi sizlerle paylaşacağız. Uzun bir aradan sonra yeni bir hediye konusu ile herkesi saygı ile selamlıyorum. Bugünkü yazımızda İnternetten satın alabileceğiniz popüler hediye fikirleri konusuna ayırmak istedim! Sevgilinize özel günlerde satın alabileceğiniz ait olduğu kategorilerdeki en güncel, en popüler, en ilginç hediyelere göz atabilirsiniz. Ama bunun öncesinde vaktiniz varsa, hediye seçme psikolojisi üzerine kaleme aldığım bu yazının tamamını okumanızı sizden rica ediyorum. Hatta sadece okumakla kalmayıp, kendi düşüncelerinizi sayfanın en altında yer alan Yorum ekle” bölümünden bizlerle paylaşmanızı sizden rica ediyorum. Ancak “Benim acelem var hemen hediye bakıp çıkacağım” derseniz, o halde direkt aşağıda hediye linklerine tıklayabilirsiniz:)

Sevgiliye Alınabilecek En Popüler Hediyeler

konu çizgisi

Erkeğe Hediye & Erkeğe Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti

Erkeğe Kişiye Özel Kalem Çakmak SetiErkeğe şıklığı ile göz kamaştıracak, görenleri ise kıskandıracak özel bir hediyeye hazır mısınız? Kırmızı şıkır şıkır hediye kutusu içerisinde, üzerinde hediye edeceğiniz erkeğin isim yazılı olacak şekilde, 1 adet kırmızı çakmak ve 2 adet pilot kalem Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti! Erkek arkadaş, baba, erkek eş ve erkek sevgili için, son derece kullanışlı ve son derece özel bir hediye arayanlar için mükemmel bir seçim. Sevgiliniz, daha bu hediye kutusunu açar açmaz, gözlerindeki mutluluğa siz de şahit olacaksınız! Erkeklerin günlük yaşamında en fazla kullandıkları kişisel eşyaları, ceket ceplerinde asılı duran kalemler ve sigaralarını yakmak için kullandıkları çakmakları yer alır. Bu hediye seti işte tam da erkeklerin en çok kullandıkları ürünleri konu almış! Mükemmel bir hediye kutusu içerisinde satışa sunulan Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti ile, sevgililer gününde erkek sevgilinize, doğum gününde eşinize, babalar gününde de babanıza hediye edebileceğiniz çok özel bir hediye! Şık kutusu içerisinde yer alan bu ürünlerin tamamı ise belirttiğimiz gibi Kişiye Özel!
konu çizgisi

Kişiye Özel Marie Claire Dergi Kapağı

kız arkadaşa sürpriz hediyelerKız arkadaşınıza şimdi önereceğimiz hediye ürün ile mükemmel bir sürpriz hediye tasarlayabileceksiniz. Nasıl mı? Dünyaca ünlü Marie Claire Dergisi ile. Tamamen kişiye özel olarak hazırlanan Dergi Kapağı, sevgilinize armağan edebileceğiniz çok sıra dışı ve orijinal bir hediye üründür. Kişiye özel olarak hazırlanan marie claire dergi kapağı ile ister kendinize özel bir dergi kapağı tasarlayın, kız arkadaşınıza sürpriz bir hediye olarak tasarlayın. Kişiye Özel Marie Claire Dergi Kapağı tasarlamak ise son derece kolay. Yapmanız gereken ilk şey, sevgilinizin veya sevgiliniz ile birlikte sizin en güzel fotoğraf karesini belirlemek ve resmi yüklemek. Daha sonra ise dergi kapağında nelerin yazılmasını istiyorsanız, bunu belirlemek. Sizin belirleyeceğiniz fotoğraf ve yazı ile hediyeniz en geç birkaç gün içerisinde adresinize gönderiliyor. Son derece şık bu dergi kapağı üzerine Sevgilinize İlan-ı Aşkta bulunabileceğiniz gibi,  O’na sürpriz bir evlenme teklifinde de bulunabilirsiniz. Bu sürpriz hediye ürün, en çok okunan magazin dergilerinden biri olan Marie Claire Dergisinin orijinaline sağdık kalınarak hazırlanmıştır. Maun renk resim çerçevesi içine yerleştirilen ve üzeri cam ile korunan kişiye özel magazin dergi kapağı, istendiği takdirde duvara da asılabilir. Masa üzerinde sergilenmek istenirse ürünün arkasındaki destek ayağı sayesinde masaüstü de kullanılabilir. Sevdiklerinize, doğum günlerinde sürpriz bir hediye tasarlamayı düşünüyorsanız bu ürün çok şık ve şaşırtıcı bir hediye olacaktır.
konu çizgisi

Kişiye Özel Kadife Kalp Kutuda 99 Parça Puzzle

Kişiye Özel Kadife Kalp Kutuda 99 Parça PuzzleErkek arkadaşımıza, ya da kız arkadaşımıza hediyelerin en güzelini seçmeye çalışırız öyle değil mi? İsteriz ki hediyemiz unutulmaz olsun, etkileyici olsun, özel olsun ve değerli bir hediye olsun! Çünkü biz aşkımızı da, sevgimizi de, saygımızı da hediyemiz üzerine yükler ve bu şekilde sevdiklerimize veririz. Ama hediyeleri biraz da değerli kılan şey; heyecan uyandırması ve içerisinde sürprizler barındırmasıdır. Şimdi sevgiliye sürpriz hediye olarak önereceğim hediyelik, içerisinde hem romantizm, hem aşk, hem de müthiş bir sürpriz barındırıyor. Tam 99 parçadan oluşan bir Puzzle. Kişiye Özel Kadife Kalp Kutuda 99 Parça Puzzle ile sevgilinize unutamayacağı bir doğum günü hediyesi ya da diğer özel günler için müthiş sürpriz bir hediye hazırlayabilirsiniz. Özel Kalp Şeklindeki kutusunda satışa sunulan Kişiye Özel Kadife Kalp Kutuda 99 Parça Puzzlei’nin tüm parçalarını sevgiliniz ve sizin içerisinde yer aldığınız fotoğraf karesi oluşturuyor. Hediye olarak bundan daha iyi nasıl sürpriz olabilirdi ki? Kişiye Özel Kadife Kalp Kutuda 99 Parça Puzzle sadece sevgilinize yönelik hazırlanan bir hediye olabileceği gibi, eşiniz, aile fertleriniz, kardeşiniz, anneniz babanız ya da sevgili öğretmeniniz için de armağan edebileceğiniz çok özel bir hediyedir. Sevdikleriniz, bulmacanın parçalarını bir araya getirmeye çalıştıklarında, elbette ki hangi fotoğraf karesi ile karşılaşabileceklerini ilk anda kestiremeyecek ve müthiş bir sabırsızlıkla bu yapbozun diğer parçalarını bir araya getirmeye çalışacaklardır. Sonuçta yapboz tamamlandığında, ortaya yıllarca saklayabilecekleri ve üzerine titreyecekleri çok kıymetli bir hediyeleri olmuş olacak!

konu çizgisi

Doğum Günü Hediye Fikirleri & Minyatür Saatler

3 boyutlu SaatlerErkek ve bayanlar için farklı modelleri olan Minyatür 3 Boyutlu Kol Saatleri birbirinden renkli ve birbirinden güzel! Saat tasarımlarına yepyeni bir yorum getiren Minyatür Saatler ile bileklerinize şıklık geliyor! İncecik ve akıl almaz tasarımı ile görenlerin tekrar bakmak isteyeceği bu özel saatler içerisinde, adeta gerçek yaşamdan kesitler var! Küçük ve hatta mini minnacık objeler ile 3 boyut özelliği kazandırılan Minyatür 3D Kol Saatleri hediye edilmek üzere sizi bekliyor! Çizilmek cam, çelik ve paslanmaz gövde, deri kol kemeri ile tasarım harikası bir kol saati! Eyfel Kulesi, 3 boyutlu güller, alış veriş ikonları, düğün ikonları daha bir çok 3 boyutlu figür bu incecik tasarım içerisinde hayat buluyor! Tarz ürünlerden hoşlanan erkek arkadaşınıza sıra dışı ve ilginç bir kol saati, doğum günü hediyesi olarak düşünüyorsanız, Minyatür Kol Saati müthiş bir hediye!

konu çizgisi

Sevgiliye Sürpriz Hediye Önerileri & Kişiye Özel Film Afişi

Kişiye Özel Film Afişi
Sizin de bir filminiz olsun ister misiniz? Başrollerinde siz ve sevgiliniz! Aslında doğru ifadesi ile sizin de bir film afişiniz olsun ister misiniz? Mükemmel bir fotoğraf karesi ile ölümsüz bir film afişi! İzlemekten keyif duyduğunuz, aralarında “Aşk Tesadüfleri Sever”, “Aşk ve Gurur”,”Kız Erkek Meselesi” ve daha bir çok filmin olduğu gerçek sinema afişleri içerisinde sizin resimleriniz giriyor ve ortaya inanılmaz güzel ve sürpriz bir hediye çıkıyor! Sevgilinizi ya da eşinizi gerçek bir sürpriz hediye ile mutlu etmek isterseniz, Kişiye Özel Film Afişi inanılmaz güzel bir hediye olacaktır. Sevgiliniz böylesine özel ve anlamlı bir hediyeyi yıllarca duvarında gururla sergileyecek! Kim bilir belki de siz bu filme bir de devam filmi çekersiniz:). Kişiye Özel Film Posteri sevgilinize armağan edebileceğiniz son derece orijinal ve özel bir doğum günü hediyesi olacaktır! Gerçek bir sinema hayranı mısınız? Tutku ile bağlı olduğunuz ve filmlerini dört gözle beklediğiniz yönetmenleriniz ya da sürekli izlemek istediğiniz sinema aktörleri var mı? O halde şimdi söyleyeceklerimi sanırım daha rahat ifade edebilirim. Sinemaya gidersiniz, bilet kuyruğunda izlemek istediğiniz filmin afişine bakarsınız! Henüz filmde anlatılan öykü hakkında sadece eleştirmenlerden okuduğunuz yorumlar var ve o film afişi sizin için henüz çok şey ifade etmiyordur. “Gong” sesi ile “x. salonda film başlamak üzeredir..” sesi ile salona girer ve kendinizi o büyülü atmosfere bırakırsınız. İzlediğiniz film belki de sizi göz yaşlarına boğmuştur, belki kahkahadan karnınıza ağrılar girmiştir, ya da o film ufkunuzu açmıştır! Filmden çıkarsınız ve o filmin afişine tekrar bakma gereği duyarsınız! Biraz önce sizin için çok da bir şey ifade etmeyen film afişi, şimdi ise bambaşka ve daha özel bir hale gelmiştir. Size ve sevgilinize ait film afişi de, çok güzel maceraların, romantizmin, yepyeni başlangıçların habercisi olacak!
konu çizgisi

Sürpriz Sevgililer Günü Hediyesi Bayan için & İsme Özel Kolye 14 Ayar Altın

Sevgiliye Sürpriz Hediye

İnsan birine aşık oldu mu, veya onu çok sevdi mi, ona benzeyen veya onu çağrıştıran her şeyi çok fazla önemsiyor veya daha fazla dikkat kesiliyor. Örneğin, sevgilinizin ismi “Sinem” ise, çevrenizde ismi, Sinem olan herkes sizin için sıradan diğer insanlara göre bir adım önde oluyor. Haberlerde veya bir dizi filmde ismi Sinem olan biri sizin daha fazla dikkatinizi çekiyor veya daha sempatik gelebiliyor size. Konuyu çok uzatmadan:) Sevgilinize alınabilecek en güzel hediyelerden biri de, şüphesiz onun isminin yazılı olduğu bu altın kolyedir. Sevgiliniz, şu an sizin artık eşiniz ise, eşinizi bu sevgililer gününde bu hediye ile onurlandırın! Elbette bütçeniz elverdiği ölçüde…
konu çizgisi

Sevgiliye Sürpriz Hediye Önerileri & Aşkınızın Filmi Olsun

özel hediye

Sevgilinize hediyelerin en güzeli ve en sürpriz olanı, baş rollerinde sizin ve sevgilinizin olduğu, ikinizi anlatan bir sinema film klibi olabilir. Sinema-TV mezunu uzman bir kadro tarafından hazırlanan ve onlarca kişinin rol aldığı filmin konusu şöyle:) Sizin örneğin Meltem adında bir sevgiliniz var ve siz ona sevgililer gününde müthiş bir sürpriz yapmak istiyorsunuz, verdiğim linkten sinema film siparişi veriyorsunuz. Bu arada filmin senaryosu da size ait:) Yani siz filminizde rol alan onlarca kişiye, sevgiliniz meltem’i ne kadar sevdiğinizi anlattırmak isteyebilirsiniz veya doğum günün kutlu olsun dedirtebilirsiniz yine benimle evlenir misin dedirtebilirsiniz. Filmin müzikleri de size ait. İstediğiniz müziği fon olarak kullanabilirsiniz. bence hem sevgililer günü için, hem de doğum günü için sevgilinize verebileceğiniz en güzel ve unutulması asla mümkün olmayacak sürpriz bir hediye olacak…
konu çizgisi

Sevgiliye Sürpriz Hediye Tavsiyeleri & Kişiye özel Mesajlı Masa saati

özel hediyeİsme özel olarak hazırlanmış ve kendi mesajınızdan oluşan hediyeler, her zaman benim dikkatimi çekmiştir ve bana göre bu tip hediyeler inanılmaz güzel hediyelerdir. Özelleştirilmiş hediyeler üzerinde size ait izler bulunmaktadır ve bu, o hediyeyi değerli kılmaya yeter bir nedendir. Sevgililer gününde veya sevgilinizin doğum gününde, sevgiliniz ile en çok dinlediğiniz bir şarkının sözleri veya sevgiliniz için yazdığınız bir şiir, sevgiliniz ile aranızdaki belkide kimsenin anlamını çözemeyeceği şifreli ve esprili sözler. Bunların hepsi ne kadar değerli ve güzel değil mi? Söz uçar yazı kalır demiş atalarımız. Siz de en güzel sözlerinizi ve en güzel mesajlarınızı, kalp şeklindeki içerisinde saati de bulunan bu zarif ve şeffaf cam üzerine yazdırabilirsiniz Aşkınız ve sözleriniz ölümsüzleşmiş olsun…
konu çizgisi

Sevgiliye Güzel Sürpriz Hediye Fikirleri & Kendi Tasarımınız Kol Saati

Sürpriz hediye

Sevgilinize alabileceğiniz en güzel 10 hediyeden birincisi olarak, tamamen sizin tasarımınız ve hayal gücünüz ile hayat bulacak olan bu muhteşem tasarımlı bay ve bayan modelleri ayrı ayrı kol saati. Düşünebiliyor musunuz, kordonun malzemesini, rengini, saatin içerisindeki yazıları ve fotoğraflarınız tamamen sizin tercihlerinize ve yaratıcılığınıza bağlı. Bir hediyenin kişiselleştirilebiliyor olması bile tek başına o hediyenin güzel bir hediye olduğunun belirtisidir. Bu kol saati de bu anlamda çok özel bir kol saatidir. Bu hediyeyi özel ve güzel kılan diğer bir neden ise, hediyenin kendisi kadar, hediyenin içerisinde olduğu hediye kutusu da çok önemlidir. Bu saatin kendine özel bir hediye kutusu bulunmaktadır ve hediye bu anlamda da çok özel ve sürpriz bir hediye.
konu çizgisi

Sevgiliye Sürpriz Hediye Önerileri & Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna

Sevgiliye Sürpriz Hediye

Tarkan’ın son dönemde popüler olan bir şarkısı “Adını kalbime yazdım.” Evet şimdi bu sözü siz gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Gerçekten de sevgilinizin adını kalbinize yazdırabilirsiniz. Elbette sevgiliniz de sizin adınızı kalbine yazdıracak:) Görmüş olduğunuz kalp şeklindeki dekoratif ayna sizin ve sevgilinizin adını üzerinde taşıyacak. Sevginiz ve aşkınız devam ettiği sürece, o ayna evinizin en güzel eşyası olacak. Sevgililer günü için özel ve çok güzel bir hediye bakıyorsanız, bence inanılmaz etkileyici ve romantik bir sevgililer günü hediyesi olabilir.
konu çizgisi

Sevgililer Günü için Sürpriz Hediyeler & Kişiye Özel Mousepad

Sevgiliye Sürpriz Hediye

Şimdi önereceğim hediye ile sevgiliniz sizden iyice sıkılmaya başlayacak. Çünkü gece günüz sürekli, sevgilinizin elinin altında olacaksınız ve sizi görmek zorunda kalacağı için belki de sizden ilallah edecek:) Fena bir espri olmadı sanırım ha? Elinin altında olmak. Tavsiye edeceğim sevgililer günü hediyesi, bir mousepad ama oldukça orijinal bir mousepad! Çünkü üzerinde sizin fotoğrafınız olacak. Gerçekten de sevgililer günü için oldukça orijinal ve güzel bir hediye seçmiş olacaksınız. Sevgiliniz de eminim bu hediyeye bayılacak. Bu hediyeyi sevgililer gününde, bayanların, sevgililerine hediyesi olarak öneriyorum…
konu çizgisi

Sürpriz Sevgililer Günü Hediyesi & Kişiye Özel Kalp Ödülü

Sevgiliye Sürpriz Hediye

Aşk, ne ilginç bir duygu öyle değil mi? Yeryüzünde aşkı tatmayan bir canlı var mıdır acaba? Bu duygu sadece insana özel bir duygu da değil, bilakis hayvanlar alemi ve bitkiler aleminde de, aşk her zaman var olmuştur. Düşünebiliyor musunuz, sebebini söyleyin desem, aşık olduğunuz kişiye ait bir sürü özellik sıralayacaksınız ama, aslında mantıklı düşündüğünüzde çevrenizdeki onlarca insanda da sevgiliniz ile benzer özellikler göreceksiniz. Ancak sizin için yine de, ille de özel olan tek kişi, sevgiliniz! Çok tuhaf! Aşk neden var veya nasıl bir duygu, buna bir neden veya kılıf aramak yerine, mümkün mertebe, o duyguya layık olmak ve tadını çıkartmak gerektiğini düşünüyorum. Şimdi gelelim, Aşkınız için hediye önerime; Sevgililer gününde aşkınıza öyle bir hediye vereceksiniz ki, ayakları yerden kesilecek! Sevgililer günü için özel olarak tasarlanmış, kalp şeklinde ve kişiye özel olan bu ödül, hem çok güzel, hem de sürpriz bir sevgililer günü hediyesi olacaktır.

konu çizgisi

Sevgiliye Sürpriz Hediye & Süslü Sevgiliye Süslü Yastık Hediyesi

Sevgiliye hediyeler

Hemen hemen bütün kadınlar her fırsatta dakikalarca sevgilisini ya da eşini kapıda istisnasız mutlaka bekletirler. Eminim sizler de şuna benzer sahnelere çok defa şahit oluyorsunuzdur. Erkek ve bayan birlikte yemeğe çıkacaklardır. Erkek telefon ile eşini arar ve şöyle der. “Hayatım yarım saate kadar kapıdayım, bu arada sen de hazırlan, geç kalmayalım.” Bayan ise “Sen meraklanma beş dakikaya kadar hazır olurum” der. Ama hiçbir zaman o beş dakika bitmez. ya da kadınların beş dakikadan algıladıkları şey, erkeklerin kolundaki saate göre beş dakika değildir. Çünkü erkeğin kapıda ya da arabada beklediği saatlerde, kadın makyajını yapar, belki beş yüz kez kıyafet değiştirir, makyajını siler ve tekrar tekrar yapar. Bekletilmek erkeklerin en sevmediği kadın davranışlarından biridir. Neyse, biz burada şu an bir hediye ürün tavsiyesinde bulunacaktık değil mi? Efendim, şimdi bayanlara alınması yönünde tavsiye ettiğimiz ürün, şık bir yastık. Bu yastığı klasik, sıradan yastıklardan ayıran özelliği ise, özellikle süslenmesine, bakımına ve güzelliğine düşkün bayanlara yönelik olmasıdır. Sevgilinize özel hazırlatabileceğiniz çok şirin bir yastık. Süslenmesine düşkün eşinize şöyle teması olan bir hediye düşünüyorsanız Süslü Yastık tam size göre bir hediye ürün. 50 x 35cm. ebatındaki elyaf dolgulu beyaz yastık üzerine istediğiniz mesajı yazdırabilir, kişiye özel hale getirebilirsiniz.

konu çizgisi

Sevimli Ayıcığın Dolu Dolu “Seni Seviyorum” Mesajı

Sevimli Ayıcığın Dolu Dolu ‘Seni Seviyorum’ MesajıÖzel hediye paketi haline getirilmiş olan ve çok şık metal kutu içerisinde, Sevimli Ayıcığın Dolu Dolu ‘Seni Seviyorum’ Mesajı hediye kutusu, sevgilinize armağan edebileceğiniz çok romantik bir hediye! Bu hediye kutusu, aşkı tarif ediyor. İçerisinde aşkınızı ifade edebilecek bir çok hediyelik ürün var! Tüm ürünlerin üzerinde “Seni Seviyorum” Yazısı yer alıyor. Sevimli Ayıcığın Dolu Dolu ‘Seni Seviyorum’ Mesajı hediye kutusu içerisinde; Peluş oyuncaklardan hoşlanan kız arkadaşınız için 1 tane boynunda seni seviyorum yazan kırmızı kurdelesiyle Sevimli ayıcık –  Çok romantik ve yumuşacık dokusu ile üzerinde “Seni Seviyorum” yazılı Kadife kalp yastık, 1 Tane yine üzerinde sevgilinize hitaben “Seni seviyorum” yazılı mum, “Seni seviyorum etiketli sabun- Seni seviyorum etiketli lolipop- Dolgu çikolatalar… Son olarak da tüm hanımların en sevdiği çiçek olan Gül yaprakları.

konu çizgisi

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi & FENG SHUI-Büyüyen Kristal

Sevgiliye ilginç hediyeler
Son derece ilginç olan Büyüyen Kristal ile sevgilinize o kadar ilginç bir hediye vereceksiniz ki, gerçekten gözlerine inanamayacak. Romantizm ve tasarım bu şık kavanoz içerisinde bir araya geldi ve ortaya inanılmaz güzel bir buluş çıktı. Detaylarını biraz sonra okuyacağınız bu ürün ile ilgili olarak, tasarımcıları bu kavanozdan olabilecek en güzel şeyi tasarlamışlar. Büyüyen Kristal Kavanozunun içerisinde yer alan kristallerin büyümesini ve gelişmesini capcanlı  bir şekilde izleyebileceksiniz. Kristallerin gelişimini gözlemleyeceğiniz süre yaklaşık 15 gün kadar sürüyor. FENG SHUI Büyüyen Kristal Kavanozu içinde 15 gün süresince büyüyen kristal, renkli LED ışığı eşliğinde bulunduğu ortama muhteşem ışıklar saçıyor. Bu özel kavanoz içerisinde 8 farklı mesaj bulunuyor ve bu mesajları hediye edeceğiniz kişiye iletiyor. Büyüyen Kristal Kavanozunun tıpa bölümüne takılan ve renk değiştiren LED ışıklar ile odanız büyüleyici bir ortama dönüşüyor. Sevgilinize aynı zamanda mükemmel bir süs eşyası da hediye etmiş oluyorsunuz. Kavanoz içerisinde bulunan kristallerin renkli LED ışıkları sayesinde nasıl ortama ışık yaydığını siz de gözlemlediğinizde bu özel ürüne olan hayranlığınızı gizleyemeyeceksiniz. Tıpadaki yer alan ve renk değiştiren LED sayesinde bu ürünü odanızda ışık dansını izleyebileceğiniz bir gece lambası şeklinde de kullanabilirsiniz. Sevgilinize ya da sevdiklerinize ilginç ve bir o kadar da etkileyici güzel bir doğum günü hediyesi araştırıyorsanız, Büyüyen Kristal tam da aradığınız hediye ürün.
konu çizgisi

Sevgiliye Hediye & Kişiye Özel Nazar Boncuklu Harf Yüzük

Bayan Sevgiliye Hediye
Sevgiliniz ya da eşiniz dünyalar güzeli. Kaşı, gözü, gülümsemesi, saçları… O’nun bir eşi ve benzeri yok ve siz O’na bakmaya kıyamıyorsunuz! Ama sizin de bir korkunuz var O’na nazar değmesinden korkuyorsunuz. Şayet nazara bu denli inanıyorsanız, üzerinde O’nun  isminin baş harfinin bulunduğu ve yine üzerinde nazar boncuğunun bulunduğu Kişiye Özel Nazar Boncuklu Harf Yüzük hediye edip, tüm bu sıkıntılarınızdan kurtulabilirsiniz. Son derece zarif bir tasarıma sahip Kişiye Özel Nazar Boncuklu Harf Yüzük ile hem O’na ne kadar değer verdiğinizi kanıtlayın, hem de kendisini çok özel hissetmesini sağlayın. İsimler kişilerin karakterlerinin oluşmasında çok önemli rol oynar. Kişilerin isimlerinin baş harfleri de en az taşıdıkları isimleri kadar özeldir. Sevgilinizin isminin baş harfini omuzunuza, kolunuza ya da vücudunuzda her hangi bir yere ağrılı sancılı dövme yaptırmak yerine, daha şık bir çözüm yolu bulunabilir. Size önerimiz, Sevgilinize Kişiye Özel Nazar Boncuklu Harf Yüzük hediye etmenizdir. Üzerinde bulunan, sevgilinizi kem gözlerden koruyacak sevimli nazar boncuğu ve isminin baş harfini gösteren böylesine şık bir yüzüğü sevgiliniz parmağında gururla taşıyacak. Kişiye Özel Nazar Boncuklu Harf Yüzük 14 ayar altın kaplama gümüş olup, kesinlikle altın suyu değildir. 9-29 arasındaki yüzük boylarından dilediğinizi seçerek Kişiye Özel Nazar Boncuklu Harf Yüzüğü ister kendiniz kullanabilir isterseniz sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
konu çizgisi

Sevgiliye Hediyeler & Seni Sevme Nedenlerim Hediye Sepeti

‘Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var’ Hediye SepetiSevgilinize doğum günü hediyesi ya da sevgililer günü hediyesi olarak, romantik mi romantik, çok şirin bir hediye önereceğim. Ama daha öncesinde; Sizce aşk nasıl resmedilebilir? Muhtemelen ya kırmızı renkler ile oluşturulmuş bir kalp figürü çizilir, ya da bir kırmızı gül çizilir öyle değil mi? Bu saydığım iki özellik, son derece şık, kalp şeklindeki ‘Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var’ Hediye Sepetinde bir arada. Üzeri yumuşacık kadife ile kaplanmış bu hediye sepeti, sevgilinize iletilmek üzere dolu dolu aşkınızı işliyor. Aşk zaten mantığın tasavvur edemeyeceği bir şey ve aşka illa da bir neden aranmaz! Ancak siz yine de, sevgilinize O’nu neden bu kadar çok sevdiğinizi izah etmeye çalışacaksanız, bu hediye sepeti içerisinde 100 tane aşkın nedeni anlatılıyor. 100 adet sevgi mesajına örnek olarak; “Sensiz olmaz çünkü Mücadelelerle dolu bu hayatta sen benim güç kaynağımsın…” Bitmedi! Bu çok zarif hediye sepeti içerisinde 100 adet sevme nedenlerim mesajlarının yanında ayrıca, 1 adet gül, 2 adet kalp şeklinde tasarlanmış olan, ağzınızı tatlandıracak çikolata yer alıyor. Romantik bir hediye için “Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var” Hediye Sepeti size yeter.

konu çizgisi

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi & Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı

anneler günü hediyesi
Sevgilinize hiçbir hediyeyi layık göremiyorsanız ve sevgilime doğum günü hediyem anlamlı ve şık bir hediye olsun diye düşünüyorsanız, buyurun size tam da aradığınız özelliklerde hem dekoratif hem de oldukça anlamlı bir Doğum Günü Hediyesi. Üzerine istediğiniz fotoğrafı ve mesajı ekletebileceğiniz Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı, ahşap çerçevesi ile çok şık bir anneler günü hediyesidir. Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı ister annenize Anneler Günü hediyesi olarak ister babanıza babalar günü hediyesi olarak hediye edebilirsiniz. Yok benim çevrem çok daha geniş diyorsanız, bu özel resim çerçevesini tüm sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı hediye ettiğiniz kişinin ev veya ofisinde en güzel yeri kapacağından kimsenin şüphesi yok! Taş gibi dekoratif bir hediyeniz olacak. Üzerine örneğin Annenizin fotoğrafını koyup bir de kısa ve sevgi dolu öz bir mesajınızı yazdınız mı sevdiklerinize unutulmayacak çok anlamlı bir hediye verebilirsiniz. Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı üzerine fotoğraf ve yazılar sublimasyon baskı tekniği ile işlendiğinden yıllarca silinmeyecek ve değerinden bir şey kaybetmeyecektir. Ahşap Çerçeveli Taş Baskıyı kişiye özel hale getirilmesi için ilgili kutucuklara fotoğraf ve mesajınızı yazmayı unutmayınız. Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı Sevgilinize Doğum Gününde verilebilecek En Güzel Doğum Günü Hediyesidir.
konu çizgisi

Bayanlara En Güzel Hediye Seçenekleri & Gerçek istiridye Damla Küpe Seti

en güzel sevgililer günü hediyesiDoğal taşların insanlar üzerindeki negatif enerjiyi aldığı yönünde bir çok yayın okuduğumu hatırlıyorum. Doğal taşlar içerisinde İnci taşlar ile ilgili ise bir çok efsane okuduğumu biliyorum. Mesela bir inanışa göre, inci içerisinde sihirli ve insanı koruyan bir gücün gizlendiği ve o kişinin tüm hayallerini ve rüyalarını gerçekleştirdiği şeklinde bir inanış vardır. Bu tip inanışlarınız var mıdır bilemiyorum ama, şimdi önereceğim sevgililer günü hediyesi, bayanların takı merakına fazlası ile cevap verecek harika bir inci küpe seti. Dünya’nın en değerli akoya incisi gerçek istiridye içerisinde ve 925 ayar gümüş ile süslenmiş olarak bayanların beğenisine sunuluyor. Bu ürün aynı zamanda, tasarımı tescillenmiş özel bir kadife kutusu içerisinde satılmaktadır. Bayan sevgilisine biraz pahalı ama tasarım ve kullanım açısından oldukça şık ve zarif bir hediye arayanlara tavsiye edebileceğim harika bir ürün. Eminim bayan sevgiliniz, bu hediye ile kendisini sevgililer gününde çok özel hissedecektir.
konu çizgisi

Bayanlar için Hediye Önerileri & İsme Özel Kare Ahşap Duvar Saati

sevgiliye hediye önerileri bayan için
Bayan için sevgililer günü hediyesi seçmek de ne zor işmiş arkadaş! Hangi hediyeyi alsanız, alamadığınız diğer hediyede de insanın gözü kalıyor. Sevgililer günü için tavsiye edeceğim bu duvar saatine, sizin ve sevgilinizin ismi, çok zarif harf karakterleri yazılı olacak ve isimleriniz arasına da, aşkın sembolü olan kalp girecek ve hepsi sevginizi ölümsüzleştirecek, bu ahşap duvar saatinde bir araya gelecek. Bayan sevgilinize en güzel sevgililer günü hediyesi! Sevgililer günü için özel bir hediyede başka ne olabilirdi? Dekoratif ahşap kare duvar saati, evlerin ve ofislerin en güzel yerinde bulunacak.
konu çizgisi

Bayan ve Erkek Sevgili için Hediye Önerileri & Kişiye Özel Yastık

sevgiliye hediye önerileri
Çoğu zaman sırtınızı yasladığınız veya kafanızı koyduğunuz yastıkların sizin için pek bir anlamı olmaz ama şimdi hediye olarak önereceğim yastık çok özel ve çok kıymetli! Çünkü bu yastık size sevgilinizin hediyesi ve sevgiliniz bu özel yastık ile size duyduğu sevgiyi dile getiriyor. Sevgililer günü hediyesi olarak Erkek Sevgilinize, maç izlerken şöyle sırtını keyifle dayayabileceği veya en güzel sohbetlerin geçtiği bir arkadaş toplantısında keyifle dayanabileceği, üzerinizde sizin bir esprinizden veya aşk sözlerinizden oluşan özel bir saten yastık hediye etmeye ne dersiniz? Kız arkadaşınıza da böyle bir hediye kanımca çok isabetli ve güzel bir sevgililer günü hediyesi olacaktır.
konu çizgisi

Kalbim Seninle Atıyor Cam Duvar Saati

Sevgiliye Hediye önerileriGüzel ve Aşk temalı şık duvar saatlerinden bahsetmişken, yine güzel ve isme özel başka bir hediye duvar saatinden bahsetmek istiyorum. Bu duvar saatini üretici firma şu şekilde tanımlamış: “Kalbim Senin için atıyor…” Bence bu hediye ürün için çok güzel bir isim bulunmuş. Kısaca bahsetmek gerekirse, üzerinde modern çizgilerle oluşturulmuş rakam ve kalp figürü ile hemen altında sevgilinizin adının yazılı olduğu bir alan, yine sizin saat üzerine yazdırmak istediğiniz o özel Aşk mesajı. Hepsi bir araya gelince, doğal olarak bu ürünü benim, size sevgililer günü için tavsiye etmem dışında başka bir seçeneğim kalmıyor.

konu çizgisi

Sürpriz Hediyeler – 100 Dilde Doğum Günü Mesajı Kavanozu

100 Dilde Doğum Günü Mesajı KavanozuGörmekte olduğunu bu son derece şık kavanoz diğer sıradan kavanozlardan çok farklı ve çok özel! Bu kavanozun diğerlerinden farklı olmasının en önemli nedeni; birincisi sadece doğum günleri için veriliyor olması, ikincisi ise, içerisinde 100 farklı dilde “Doğum Günün Kutlu Olsun” mesajının yer alıyor olması! Sevgilinize benzersiz ve sıra dışı çok orijinal bir hediye düşünüyorsanız, onun doğduğu o özel günde, ne kadar mutlu olduğunuzu ona 100 farklı dilde gösterin! İçerisinde yeryüzünde popüler olan ve en çok kullanılan yabancı dillerden oluşan 100 farklı Doğum Günü Kutlama mesajı yer alıyor! Sevgilinize doğum gününde özel bir sürpriz yapmak isterseniz, asıl hediyenizin yanında 100 Dilde Doğum Günü Mesajı Kavanozu‘nu O’na armağan edebilirsiniz. Doğum gününden sonra sevgiliniz isterse,  her gün için kavanozun içerisinden farklı bir mesaj çeker ve 100 gün boyunca doğum gününün dolu dolu yaşar!

konu çizgisi

Sürpriz Hediye & Kişiye Özel İki İsimli Sonsuzluk Kolye

kişiye özel bayan kolye
Harikulade bir tasarıma sahip olan bu Kişiye Özel Bayan Kolyeyi  sevgilinizin boynunda hayal edin! Kolyenin zarif zinciri üzerinde bir tarafta kendi isminiz, diğer tarafta ise sevgilinizin ismi yazılı! Bu kolyeyi özel kılan bir diğer yönü ise tam ucunda yer alan “Sonsuzluk” sembolü. Buram buram aşk yüklü olan Kişiye Özel İki İsimli Sonsuzluk Kolye’yi boynunuzdan asla çıkartmak istemeyeceksiniz. Kız arkadaşınıza, eşinize ya da annenize özel bir hediye arıyor ve bu hediyenin içinde bana ait bir izler bulunmalı diyorsanız, kişiye özel tasarlanan Kişiye Özel İki İsimli Sonsuzluk Kolye tam aradığınız hediyelik! Kadınlar için en vazgeçilmez aksesuarlardan biri olan kolyeler, şimdi en romantik hali ile yeniden yorumlandı. Bu güne kadar üzerinde sadece tek bir ismin yazılı olduğu bayan kolyelerden mutlaka görmüşsünüzdür. Ucunda tek isim yazılı olan kolyeler, romantizm açısından bize göre eksik kalıyordu. Bu kolyeyi tasarlayan tasarımcılar da bizim gibi düşünmüş olacaklar ki, bu son derece anlamlı ve özel kolye üzerine iki isim birden eklemişler. Sevgilinize, sevgililer günü hediyesi olarak kalıcı ve özel bir hediye için Kişiye Özel İki İsimli Sonsuzluk Kolye’yi tercih edebilirsiniz. Ya da eşinize mükemmel bir evlilik yıl dönümü hediyesi olarak bu son derece şık ve anlamlı kolyeyi hediye etmeyi düşünebilirsiniz. Üzeri 14 ayar altınla kaplı olan bu kolye, kesinlikle altın suyu değildir. Sipariş edilmesi halinde ürün ile birlikte, 42 cm boyundaki zinciri de ürüne dahildir. Kişiye Özel İki İsimli Sonsuzluk Kolye mükemmel şıklıktaki hediye kutusu ve içerisinde ürün sertifikası ile birlikte gönderilmektedir.
konu çizgisi

Erkeğe Hediyeler – Hediyelik Sevimli Aşıklar Duvar Saati

sevgiliye hediyeSevgiliniz ile sene boyunca acı tatlı bir çok paylaşımda bulundunuz. Yeri geldi hiç olmadık anlarda birbirinizi üzdünüz, yeri geldi romantizmin en kralını yaşadınız. Şimdi ise yüzleriniz tatlı bir tebessümü hak etti. Şirin Aşıklar Duvar Saati, hediyenize hem, tebessüm, hem de romantizm katmaya geliyor. Tamamen kişiye özel olarak düzenlenen Duvar Saati üzerinde yer alan aşıklar ise siz ve sevgilinizden başkası değil. Sevgilinizin doğum gününde yüzünde gülücüklere neden olacak Şirin Aşıklar Duvar Saati, en esprili ve romantik doğum günü hediyelerinden biri. Üzerinde el ele tutuşmuş şirin aşıklar bulunan duvar saatini sizin yazacağınız kısa mesaj şekillendiriyor. Özel bir baskı tekniği olan sublimasyon kullanılarak üretilmiş olan bu şirin duvar saati, uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilir. Sevgilinize unutulmaz bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız bu şirin ve son derece sevimli duvar saati tam size göre bir hediye  ürün. Bu arada Şirin Aşıklar Duvar Saati’nin iki farklı büyüklükte model seçenekleri var.
konu çizgisi

Erkeklere Hediye & Kişiye Özel Matara Seti

babalar Günü HediyesiErkek Arkadaşınız ya da eşiniz piknikte mangal yapmaya çok mu hevesli? Gelin bu keyfini ikiye katlayacak özel bir Doğum Günü Hediyesi verin. nasıl mı? Kişiye Özel matara Seti ile! Sevgiliniz Kişiye Özel Matarasını piknikte, plajda asla yanından ayırmak istemeyecektir. Özel kutusu içerisinde ve paslanmaz çelikten üretilmiş olan son derece kaliteli Kişiye Özel Matara Seti iyi bir Doğum Günü Hediyesi olabilir. Üstelik bu özel matara seti tamamen kişiye özel! vermiş olduğum linkte “Sepete Ekle” butonu üzerinde yer alan kutucuğa Erkek Sevgilinizin adını ve soy adını ekleterek bu ürünü tamamen sevgilinize özel bir hale getirebilirsiniz. Kişiye Özel Matara Seti içerisinde neler var? Sevgilinizin adına düzenlenmiş olan paslanmaz çelikten bir adet matara, 2 adet yine paslanmaz çelikten bardak ve 1 adet de doldurma hunisi. Hepsi şık bir hediye kutusu içerisinde sizleri bekliyor. Doğum Gününde, sevgiliniz farklı, ilginç ve tamamen kişiye özel bir hediye düşünüyorsanız Kişiye Özel Matara Seti dikkatinizi çekebilir.
konu çizgisi

Erkek için İlginç Hediye & Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi

sevgiliye kişiye özel hediyelerSevgilinize gerçek bir emek ve araştırmacılık gerektiren, çok özel bir hediye vermek ve kendisini çok özel hissettirmek ister misiniz? Nasıl mı? Şöyle; Sevgilinizin doğduğu tarihte neler olmuş, neler bitmiş, o dönem en popüler şarkı hangisiymiş, ekmek kaç liraymış, başbakan kimmiş bu ve buna benzer bilgilerin olduğu çok özel bir Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi. Doğum günü insanlar için çok özeldir, çünkü bu tarih dünyaya merhaba dedikleri günün yıl dönümüdür. Doğum Günü olan sevdiklerimiz  için bu gün ne kadar özel bir gün ise, bizler için de çok önemli ve özeldir. Çünkü aslında sevdiğimiz değer verdiğimiz insanlar da bir nevi bize en güzel hediyedirler. Sözü çok uzatmadan, sevgiliye doğum günü hediyesi olarak aslında yüzlerce hediye seçeneği bulunabilir. Bütçeniz ve zevkleriniz doğrultusunda parasını öder ve en beğendiğiniz hediyeyi doğum günü hediyesi olarak verirsiniz. Ancak! Hepsi bu kadar mı? Bana göre hediyelerin en güzel veya en anlamlısı emek verilmiş olan, kafa patlatılmış olan hediyelerdir. Bu tip hediyeler içerisinde emek barındırdığı için uzun yıllar kalıcı olurlar. Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi de işte bu tipte emek verilen doğum günü hediyelerinden biridir. Kız arkadaşınıza, erkek arkadaşınıza, sevgilinize, annenize veya babanıza, fiyatı ile ucuz ama özel bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, Şık kırmızı karton kutusu içerisinde Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi tam size göre bir hediye.
konu çizgisi

Erkek için Hediye & Kişiye Özel Gömlek

erkek hediyeleriErkek sevgilinize, eşinize vaya babanıza kendisini çok özel hissettirecek çok şık bir gömlek hediyesi önereceğim. Kişiye Özel Gömlek erkekler için özel günlerde düşünülebilecek en anlamlı ve güzel hediyelerden biri. Bu gömlek o kadar özel ki, gömleğin yakasına istediğiniz o sevgi dolu notu yazdırabiliyorsunuz. Gömlek zaten erkeklerin  en çok giyindiği kıyafetlerden, bir de bu gömlek kişiye özel bir hale getirilirse o zaman işte hem kullanışlı hem de çok güzel bir hediye oluşturmuş olacaksınız. Sevgiliniz bir bankacı, öğretmen, avukat veya resmi kıyafet giyme zorunluluğu olan bir işte çalışıyorsa, gömlek hediyesi erkek için alınabilecek en doğru hediyelerden. Esmer tenli erkekler için beyaz renk gömlek çok doğru bir renk tercihidir. İşte ben de bu noktada size hem beyaz hem de kişiye özel bir gömlek öneriyorum. Beyaz gömlek hem resmi hem sade erkekler tarafından çok tercih edilen bir kıyafettir. Kişiye Özel Gömleğin yakasına ister değer verdiğiniz, özel bulduğunuz erkeğin ismini yazdırın, isterseniz sizi hatırlatacak özel bir söz. Üstelik Kişiye Özel Gömleğin ceplerine veya kol manşetlerine de istediğiniz ismin baş harflerini yazdırmanız mümkün. Kişiye Özel Gömleğin S-M-L-XL olmak üzere 4 farklı bedeni bulmaktadır. Kişiye Özel  Gömleği isme özel hale getirebilmeniz için “sepete ekle” butonu üzerindeki alana gerekli bilgileri girmeyi unutmayınız.
konu çizgisi

Rengarenk Kalpler Duvar Saati

sevgiliye hediyeİçerisinde çok sevimli kalp figürlerinin yer aldığı bu şık ve son derece romantik duvar saati, kalbinizin sevgi dolu hallerini anlatıyor. Kız arkadaşınızı gördüğünüzde içiniz kıpır kıpır ve O an kalbiniz yerinden fırlayacak gibi mi oluyor? İşte kalbinizin tüm bu aşk dolu halleri, Rengarenk sevimli kalpler ile süslenmiş bu duvar saatinde bir araya geliyor. Sevgilinize hem romantik, hem de çok şık bir hediye düşünüyorsanız, cıvıl cıvıl ve rengarenk yapısı ile Rengarenk Kalpler Duvar Saati tam sizin için tasarlanmış bir ürün. Üstelik bu son derece şık duvar saati hem güzel, hem romantik, hem de tamamen kişiye özel bir duvar saati. Sevgilinizin veya hayat arkadaşınız olan eşinizin ismini bu saat üzerine bastırabilirsiniz. İçinizde büyük sevgiler beslediğiniz tüm sevdiklerinize, Rengarenk Kalpler Duvar Saati hediye ederek, kendilerini özel hissetmelerini sağlayabilirsiniz. Rengarenk Kalpler Duvar Saati sublimasyon baskı tekniği kullanılarak hazırlanır. Kalıcı olma özelliğine sahip bu renkli duvar saati sevdiklerinize unutulmaz bir hediye olacak… Sevgiliye hediye kategorisi içerisinde Rengarenk Kalpler Duvar Saati mükemmel bir hediye tercihi olacaktır.

konu çizgisi

LED Işıklı Araba Lastiği Duvar Saati

erkeklere Doğum günü hediyesi
Bazı insanlar için, otomobil sevgisi bir tutkudur. Otomobillere ait haberler, otomobil fuarları, antika otomobiller kısacası otomobillere ait ne varsa, hepsine kulak kesilirler, satın almak veya sahip olmak isterler. Şimdi önereceğim hediye, otomobil sevgisi olanlara yönelik şık bir otomobil lastiği şeklinde duvar saati. Bu duvar saati aynı zamanda Led ışıklara sahip. Yani karanlıkta bile kendisini çok güzel belli eden ve sergileyen bir duvar saati. Yıl Dönümü için orijinal, alımlı, gösterişli bir hediye arayanlar için önerebileceğim en iyi hediyelerden biri. Bu ürünü ister Ofis hediyesi, ister bir ev için dekoratif bir hediye, ya da bayanlar tarafından otomobil meraklıları erkeklere, yıl dönümü hediyesi, Doğum günü hediyesi veya yılbaşı hediyesi olarak düşünün. Kesinlikle iyi bir tercih olacaktır.
konu çizgisi

Kalpli Kutuda Hediyelik Kalpli Çikolatalar

sevgiliye hediye çikolataÇikolatanın o eşsiz lezzeti şık ve son derece romantik hediyelik kalp kutuda bir araya geldi. Sevgilinize olan aşkınızı bir de bu enfes çikolatalar ile dillendirin. Sevginin ve aşkın en mükemmel sembolü olan, kırmızı kalp figürü hediyelik bu özel çikolata ile yeniden yorumlandı ve ortaya eşsiz güzellikte hediyelik çikolata çıktı. Kalpli Kutu içerisinde yer alan yine kalp şeklindeki çikolatalar, sevdiklerinize dugularınızı en tatlı şekilde ifade edebilmeniz için tasarlandı. Mükemmel bir hediyelik kutu içerisinde yer alan bu özel çikolatalar ile, sevgilinize ilan-ı aşkta bulunabilirsiniz. Çok şık bir  kadife kalp kutu içerisinde yer alan 15 adet kalp madlen çikolata, hediye edilmek üzere sizi bekliyor. Kadife Kalp Kutusunda satışa sunulan bu ürün 13x11x6 cm ölçülerindedir. Kalp şeklindeki çikolata, Mabel markadır ve sütlü dolgulu çikolatalardır.
konu çizgisi

Erkeğe Doğum günü Hediyesi & Kalp Şeklinde Su Küresi

14 Şubat HediyeleriSize sevginizi veya aşkınızı şekille anlatın desem, sanırım bir çoğunuz benim de düşündüğüm gibi kalp şekli çizer. Bilmiyorum siz başka nasıl simgeler veya şekiller hayal edebilirsiniz. Çiçek veya elinde ok olan klişe bir melek şeklinde bir figür veya şekil mi çizilir? Neyse konumuza dönecek olursak, sevgilinizle birlikte en güzel fotoğraf karesini kalpten bir küre içerisine koysak ve içerisinde su koysak ve yine bu suyun her çalkalanışında, fotoğrafın üzerine küçük küçük yağan karlar gibi kırmızı kalpler serpiştirsek nasıl olur? Çok romantik ve özel bir ürün olur değil mi? Efendim gördüğünüz bu ürün böyle bir ürün işte. Küreyi hafif salladığınızda, fotoğrafların üzerine kalpler yağacak. Sevgilinize uygun fiyatlı ve özel bir hediye arıyorsanız, tavsiye ederim.
konu çizgisi

Doğum günü Hediyesi Erkek için & Mesajlı Çikolata

Erkek Hediyeleri
Hayatınıza anlam katan erkek arkadaşınıza aşkınızı göstermek istiyorsunuz ancak kelimeler bunu anlatmakta yetersiz kalıyorsa, o zaman bir de mesajınızı iletmeyi, Mesajlı Çikolatalara bırakın. “Seni Çok Seviyorum”, “İyi ki Doğdun” “Aşkımsın” gibi harflerle mesaj yazan bu çikolatalar ile sevdiğiniz çok mutlu olacak çok! Eğer siz de kelimelerin sevginizi ve aşkınızı anlatmakta kifayetsiz kaldığını düşünenlerdenseniz, o zaman bu çikolatalar tam size göre olacak. 2,5×2,5 cm lik harfler içeren bu Mesajlı Çikolatalar ile, erkek sevgilinize sevgi ve aşk mesajlarınızı vermek çok romantik olacak. Verdiğim linkten, sepete at butonunun üstünde istediğiniz modeli seçebilirsiniz. Modellerin yanında yazan 1×11: Mesajın 1 satır olduğunu ve çikolatanın 11 çikolata harfi içerdiğini belirtir, 2×11 ise, mesajın 2 satır olduğunu ve çikolatanın 22 çikolata harfi içerdiğini belirtmektedir. Mesajlı çikolatanız özel kırmızı paketinde jelatinli ve kurdeleli olarak şık bir şekilde gönderilmektedir.
konu çizgisi

Erkek için & Kişiye Özel Gömlek Kol Düğmesi

erkek için Doğum günü hediyesi
Erkeklerin hele hele çalışan erkeklerin, gömlek dışında maalesef başkaca bir giyim alternatifleri olmadığı için, erkeklere hediye aksesuar olarak, ya kravat iğnesi, ya kemer ya da görmüş olduğunuz bu şık gömlek düğmeleri hediye olarak alınabilir. Yalnız belirtmekte yarar görüyorum, görmüş olduğunuz bu şık kol düğmeleri hem gümüş, hem de tamamen isme özel hazırlanabilen bir ürün. Biraz ukalalık olacak ama hediye iyi çok güzel de, isme özel hediye tabiri ne demek? Sadece sevgilinizin isminin yer aldığı ve sevgilinizin kendini daha da özel hissettiği hediye türüdür. Hediye çeşitleri içerisinde kesinlikle en özel olanları, kişiye özel hediyelerdir. Siz de, Doğum günü için ,sevgiliniz erkeğe güzel bir hediye düşünüyorsanız, bu şık kol düğmeleri ilginizi çekebilir.
konu çizgisi

İlişki Durumu Kupa Bardak

sevgiliye ilginç hediye
Gönül işlerinizin çay ya da kahve içtiğiniz bir kupa bardakta olması sizce nasıl bir fikir? Örneğin bir ofiste çalışıyorsunuz ve çalıştığınız ofis oldukça kalabalık. Belki de çalıştığınız iş yerinde yüzlerce erkek ya da bayan çalışıyor. Karşı cinse gönül durumunuzu kahve veya çay kupası ile ilan edebilirsiniz. İlişki Durumu Kupa Bardak çevrenizdeki karşı cinse ümit de verebilir veya ümitlerini tamamen bitirebilirsiniz. İlişki Durumu Kupa Bardak ile kalbiniz boş mu dolu mu herkes öğrenecek! Özellikle bu ürünü kıskanç eş ya da kıskanç sevgili düşünebilir. Eşinin ya da sevgilisinin etrafında dört dönen karşı cinse, bu ilginç kupa bardak ile ancak bu kadar net bir cevap olabilir. İlişki Durumu Kupa Bardak üzerinde çeşitli ilişki durumlarını gösterir ibareler bulunmaktadır. “Müzmin Bekar”, “İlişkisi var”,”Evli, Mutlu Çocuklu”,”Şen Dul”,”Mucize Bekliyor” gibi sözlerden size en uygun olanını işaretleyip, herkese ilişki durumunuzu basit ama oldukça etkili bir yol ile ifade edebilirsiniz. Belki de aradığınız aşkın kaynağı bu ilginç kupa bardak olacaktır kim bilebilir ki? Aynı zamanda eşinizin olası hayranlarının önünü kesmek isterseniz de ona bu kupa bardağı hediye edebilirsiniz. İlginç hediye seçenekleri içerisinde İlişki Durumu Kupa Bardak gerçekten de çok ilginç!
konu çizgisi

Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Kalpli Aşk Kulesi

Sevgililer günü hediye tavsiyeleri
Sevgililer gününde biricik aşkınıza, hem güzel bir sevgililer günü sürprizi yapıp, hem de sevgilinize duyduğunuz o büyük aşkınızı, tatlı bir şekilde ifade etmek ister misiniz? Tatlı dedim, çünkü şimdi tavsiye edeceğim sevgililer günü hediyesi büyükten küçüğe doğru sıralanmış 4 adet kırmızı şık kalp kutusundan oluşan ve içerisindeki çikolataların üzerinde “Seni Seviyorum” şeklinde romantik yazıların olduğu bir çikolata aşk kulesi. Bu hediye tavsiyemin de, bayan sevgiliniz tarafından çok beğenileceğini düşünüyorum. Sizce nasıl? Çok güzel bir sevgililer günü hediyesi değil mi?
konu çizgisi

Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük

bayan sevgiliye hediye
Sevgilinizin isminin baş harfini bile görmek sizi heyecanlandırıyorsa, O’nun ismini köşe bucak bir yerlere kazımak size mutluluk veriyorsa, şimdi önereceğimiz hediye ürün tam size göre. Sevgilinizin ismini yazmak için artık yorulmanıza gerek kalmayacak çünkü sizin için baş harfi yazılı olan bir ürün var. Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük üzerine hem istediğiniz harfi yazabilir, hem de şirin mi şirin sevgi dolu bir kalp ile duygularınızı ifade edebilirsiniz. Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük ile duygularınızı net ve sade bir şekilde ifade etmek artık çok kolay. Duygularınızı, kalbinizi, aşkınızı ifade etme yolunda bayan sevgiliye ne hediye alınır diye düşünüyorsanız Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük tam aradığınız hediye olabilir. Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük üzerinde kendi isminin baş harfini gören bütün bayanlar kendilerini inanılmaz derecede özel hissedecektir. Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük üzerinde yer alan son derece şık kalp figürü duygularınızın en iyi tercümanı olacaktır. Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük 14 ayar altın ile kaplanmış gümüştür. Bu harika ürün kesinlikle altın suyu değildir.
konu çizgisi

Sevgiliye Hediye & Kişiye Özel Ahşap Kaplama Kalpli Ayna

Kişiye Özel Ahşap Kaplama Kalpli AynaKadınların çantalarının olmazsa olmaz kişiler eşyalarından biridir ayna. Özellikle çalışan kadınlar gün içerisinde makyajlarının durumunu, saçlarının durumunu görmek için sürekli çantalarında gezdirdikleri aynalardan yardım alırlar. İşte bu durum, erkekler için güzel bir hediye fırsatı olabilir. Kişiye Özel Ahşap Kaplama Kalpli Ayna ile hem kız arkadaşınızın en önemli bakım malzemelerinden biri olan son derece şık bir ayna hediye etmiş olacaksınız, hem de, üzeri ahşap ile kaplı olan bu ayna üzerine dilediğiniz isimlerin baş harflerini yazabileceksiniz. Elbette ki yazılacak bu baş harfler sizin ve sevgilinizin isimlerinin baş harfleri olacaktır. Kişiye Özel Ahşap Kaplama Kalpli Ayna üzerinde yer alan sevimli kalp içerisine yazılacak! Fiyatı ile de son derece ucuz ve güzel hediyelerden biri olan Kişiye Özel Ahşap Kaplama Kalpli Ayna’yı kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.
konu çizgisi

Acaba Sevgilime Hangi Hediyeyi Alsam? 

sevgiliye hediyelerDeğişim hayatın her alanında kendini gösteriyorken, elbette ki hediye sektörü de bundan nasibini fazlası ile alıyor! Gelişen teknolojiler, değişen yaşam standartları, farklı kategorilerdeki ürünler, insanların hediye konusundaki alışkanlıklarını da ters yüz ediyor! Misal; bundan yaklaşık 10 sene kadar önce, hiç kimsenin aklına kız arkadaşı için, sevgilisi için, eşi için veya annesi için bir iPad ya da iPhone cep telefonu hediye etmek, aklının ucundan bile geçmezken, bugün hediye tercihleri arasına bu tipten teknoloji ürünleri de girmeye başladı! Yanlış anlaşılmasın! Elbette ki, hediye fikirleri içerisinde böyle bir ürünün akıllara gelmemiş olmasının nedeni, o yıllarda bu tip teknolojik ürünlerin var olmamasından kaynaklanmaktadır! Bir başka örnek ise; 90’lı yıllarda sevgilinize verebileceğiniz en değerli hediye, kendi elleriniz ile örmüş olduğunuz bir kazak, kaşkol, eldiven, ya da, boş bir kaset üzerine en sevdiğiniz aşk şarkılarından hazırladığınız albüm sayılabilirdi! Ancak bugün, bu tip emek yoğun hediyelerin pek de sevilmediğini ya da beğenilmediğini görmekteyiz. Demek ki, zaman ilerledikçe hiç bir şey bıraktığınız gibi yerinde durmuyor! İnsanlar da, eşyalar da, hediye tercihleri de son sürat değişiyor!

Tüketim toplumu olmanın insanoğluna verdiği en büyük zarar; tartışmasız her şeyi ve bunun yanında her duyguyu çok çabuk tüket alışkanlığını aşılamak olmuştur! Günümüzün sözüm ona modern! insanları maalesef “var olan” ile yetinmeyip, hep daha fazlasını arzulamaktadır. Hal böyle olunca, bu olumsuz durum kendisini hediyeler konusunda da göstermeye başlamıştır! Tüketim süreci çok hızlı işlediği için, örneğin daha iki-üç ay önce sevgiliniz için doğum günü hediyesi olarak satın almayı düşündüğünüz herhangi bir hediyelik ürün için para biriktirmeye başlarısınız, ama tam bütçemi ayarladım dediğiniz anda o ürünün yeni versiyonun daha pahalı bir fiyat ile alış veriş stantlarında yerini aldığına şahit olursunuz!
Diyelim ki, kız arkadaşınıza henüz ne hediye alacağınıza karar vermediniz ama, kabaca belli bir bütçeyi önceden ayarladınız. Bu sefer de sizi şöyle bir telaş almaya başlayacak; “Binlerce hediye seçenekleri arasından acaba sevgilime ne hediye alsam!” Çünkü sevgiliniz sizin adeta göz bebeğiniz ve hediyeniz ile ona verdiğiniz değeri en iyi şekilde yansıtmalı ve bunun için her şey çok özel ve olabildiğince mükemmel olmalı! İş sadece doğum günü hediyesi seçmekle bitse ne ala! Benzer bir telaş kendisini sevgililer günü hediyesi seçerken, yılbaşı hediyesi ya da yıl dönümü hediyesi seçerken de gösterir!
Kafanızdan bütçenize hitap edebilecek yüzlerce potansiyel hediye düşünceleri geçer! “Acaba şunu mu alsam, yoksa bunu mu alsam?” diye! Bu kafa karışıklığı içerisinde sağlıklı bir hediye kararı vermez dolayısı ile işin içinden çıkamaz bir noktaya gelirsiniz! Oysa ki, cebinizde seçeceğiniz hediyeye denk paranız var ama, henüz hediye kararınız yok! Bunun için zevkine, beğenilerine ya da düşüncelerine güvendiğiniz arkadaşlarınızdan yardım almaya çalışırsınız! Bu da yetmez, Google’a danışırsınız “Erkek sevgiliye hediyeler?”,”Kız arkadaşa hediyeler?”,”Sevgiliye hediyeler?” gibi İnternette sörf yapıp karşınıza çıkan hediye sitelerinden fikir almaya çalışırsınız! Öncelikle bu tatlı telaşı ve bu saydığım ruh hallerini, emin olun sevgilisi olan herkes yaşıyor ve benzer davranışlarda bulunuyordur!
Aslında iyisi mi sizin bir hediye gurmesine ihtiyacınız var:) O kişinin ben olduğumu iddia etmiyorum ama, eminim ki, şimdi göreceğiniz derlediğim hediye tavsiyeleri en azından kafanızda belli başlı bir hediye çerçevesi oluşturmaya yardımcı olacaktır. Sözü çok uzatmadan gelelim özel günler için erkek veya bayan sevgiliye alınabilecek hediye fikirlerime… Hoş görü ve sabır gösterip bu yazıyı okuduğunuz için sonsuz teşekkürler.
konu çizgisi

CEVAP VER