Sevgiliye Ucuz Hediyeler

Ucuz hediyeler
Kısıtlı bir bütçe ile kız arkadaşa güzel bir sevgililer günü hediyesi alınabilir mi? Erkek arkadaşa etkileyici ve romantik bir doğum günü hediyesi fiyatı ne kadardır acaba? Erkeğe ya da bayana alınabilecek en ucuz sevgililer günü hediyeleri hangi hediye sitelerinde satılıyor? İyi ve güzel olan ürünler her zaman pahalı olmak zorunda mı? İnsanların hediye seçerken en çok dikkat ettikleri şey, satın almak istedikleri hediyelik ürünün fiyatının ne kadar olduğudur! Gerçekten de, şu an söyleyeceğim şey kimilerine göre çok klasik bir laf gelecektir ama “Devir ekonomi devri ve herkes ayağını yorganına (bütçesine) göre uzatmak zorunda!” Dolayısı ile, satın almak istediğiniz hediyenin en uygun ve en ucuz fiyata nerede satıldığını bilmek, herkesin en doğal hakkı! Şu da var ki; Ucuz ya da pahalı kavramları, kişiden kişiye değişen göreceli kavramlardır! Kimine göre çok pahalı sayılan hediyelik bir ürün, bir başka kişi için komik denilebilecek kadar ucuz gelebilir! Ancak bu yazımızda, fiyatı ile oldukça makul bir hediyenin, aynı zamanda ne kadar da güzel bir hediye olabileceğini sizlere göstermeye çalışacağız! Sevgiliye Ucuz Hediyeler yazımızı şöyle bir metod izleyerek hazırladık; Erkeğe ve bayana ayrı ayrı olmak üzere hediyelerimizi farklı kategorilere ayırdık! Belirli bir fiyat aralığında kalmak şartı ile; kişiye özel, romantik, sürpriz ve anlamlı hediyeleri kendi içerisinde gruplamaya çalıştık! Örneğin; 0-50 TL arası hediyeleri bir grupta, 50- 100 TL arası hediyeleri bir diğer grupta ve 100-200 TL hediyeleri de en son başka bir grupta oluşturmaya çalıştık! Bu hediyelerin tamamı da 14 Şubat sevgililer günü hediyesi ve sevgiliye doğum günü hediyesi olarak, sevgililerin birbirlerine alabilecekleri duygu yüklü ve romantik hediyeler! Kısacası sizi burada bomba gibi ucuz hediye fikirleri bekliyor!
Binlerce kişi içerisinden kalbiniz sadece Onu seçer ve adına “Sevgi” dediğimiz duygular filizlenmeye başlar gönlünüzde! Artık aklınızda ve kalbinizde yalnız Sevgiliniz olur! Günler ve haftalar geçtikçe bu sevgi çığ gibi büyümeye başlar. Ve “Aşk” dediğimiz kocaman bir çağlayana dönüşür! Üzüntülerinizi, sevinçlerinizi, özel anlarınızı, mutluluklarınızı kısacası her şeyinizi sevgilinize adamaya başlarsınız! Onu mutlu görmek, yüzünün güldüğüne şahit olmak, sizin için de büyük bir mutluluk kaynağı olur! Gerçekten de insanın hayatında bir sevgilisi olunca, her şeyi Onunla paylaşmayı da öğreniyor! Belki de sevgili olmanın en cazip ve çekici olan tarafı da budur! Bu paylaşımlardan biri de, özel günlerde sevgiliniz ile el ele, kol kola birlikte olmak ve sevgiliye hediyeler almaktır! Çünkü, sevgilinize almış olduğunuz anlamlı bir hediye ile, gözünüzde ne kadar özel biri olduğunu Ona hissettirmiş olursunuz! Ancak şu da var ki; Sevgilinizin önüne hediye olarak dünyaları bile serseniz, yine de Onun için hep daha fazlasının olması gerektiğini düşünürsünüz. Güzel olan her şeyin en iyisini hak ettiğini düşünürsünüz! Sevgi işte bu kadar acayip ve özel bir şey! Şimdi önümüzde yepyeni bir 14 Şubat Sevgililer Günü var. Belki gerçek anlamda sevgilinizin önüne dünyaları seremeyeceksiniz ama eminim ki, seçeceğiniz güzel bir hediye ile dünyaları sevgilinize vermiş olacaksınız! Çünkü, bu hediyenin fiyatı ne olursa olsun, ismi ya da cismi ne olursa olsun, sizin kalbinizden “sevgi izleri” taşıyacaktır. Dolayısı ile sevgiliniz için de zaten önemli olan da budur!

Sevgiliye 10 TL ve 50 TL Arası Ucuz Hediyeler

Kendinizi bir mağazada hediye alış verişi yaparken hayal edin! Bu hediye, 14 Şubat Sevgililer günü için sevgilinize alınacak bir sevgililer günü hediyesi olsun! Yanınızda da en yakın arkadaşınız olsun ve bu alış veriş süresince size fikirleri ile yardımcı olmaya çalışsın! Söz konusu sevgiliye hediye almak olunca, çoğu zaman insan kendisini kontrol edemiyor ve istiyor ki, hediyelerin en iyisi ve en güzeli olsun! Hatta insan, fiyatı ne olursa olsun, gerekirse borç-harç yapıp, sevgilisi için beğenmiş olduğu hediyeyi satın almak istiyor. Haliyle böyle bir durumda, hem kendisini maddi sıkıntıya sokuyor, hem de mevcut bütçesini fazlası ile aşabiliyor. Dolayısı ile en yakın arkadaşınıza bir görev daha verelim! Bu yakın arkadaş hem yanınızda bütçenizi aşmamanız için bir kontrol mekanizması olsun, hem de size hediye fikirleri vermeye çalışsın! Aslında o arkadaşınız şu an için “En Uygun Hediye” sitesi oluyor! Sözü çok fazla uzatmadan ekonomik hediye önerilerimize geçelim! 14 Şubat Sevgililer gününde, erkek arkadaşınıza veya kız arkadaşınıza alınabilecek 10 liradan başlayıp 50 liraya kadar sevgililer günü hediyeleri ile başlayalım mı?


Kişiye Özel Sıcak Kalp Kupa Bardak – 19,90 TL

Ucuz Sevgililer günü hediyesi

Sıcacık kalbinizde yer verdiğiniz sevgilinize, aynı sıcaklıkta bir sevgililer günü hediyesi! Kişiye özel hazırlanan Sıcak Kalp Kupa Bardak üzerinde “Dikkat Çok Sıcaktır” yazısı yer alıyor! Hem kupa bardak içerisine konulan içeceğin sıcaklığına bir gönderme yapılıyor, hem de kupa bardak üzerinde yer alan kalp ve o sıcacık kalbin içerisinde yer alan sevgilinize bir gönderme yapılıyor! Ucuz fiyatı ile dikkat çeken Kişiye Özel Sıcak Kalp Kupa Bardak, sevgilinize doğum gününde de armağan edebileceğiniz kullanışlı hediyelerden biri!

Sevgiliye Ucuz Hediyeler – Metal İnci Çerçeve 44,90 TL

Metal İnci Çerçeve
Kenarı incilerle süslenmiş olan bu fotoğraf çerçevesi içerisinde fotoğraflarınız daha şık ve gösterişli duracak! Bu özel çerçeveyi sevgilinize hediye olarak nasıl ilişkilendirmek gerekir? Hemen söyleyeyim, Metal İnci Çerçeve içerisine en güzel fotoğrafınızı koyup, özel günlerden birinde Ona armağan edin!

Adını Kalbime Yazdım Akrilik Kalp – 39,90 TL

Adını Kalbime Yazdım Akrilik Kalp
Kalbinizin güneşine, son derece anlamlı bir doğum günü hediyesi hazırlamak ister misiniz? Adını Kalbime Yazdım Akrilik Kalp içerisine, sevginize hitaben en duygusal ve romantik sözlerinizi yazdırın! Kalp şeklindeki tasarımı ve kristal parlaklığı ile bu şahane dekor ödülü ile, sevgilinizin kalbine işleyin!

Ucuz Hediyelikler – Tebrikler Kahveleri – 14,90 TL

Sevgiliye ucuz hediyeler
Kız arkadaşınızın henüz işe yeni başladığı iş yerine Onu ziyarete giderken eli boş gitmeyin! Yanınızda Tebrikler Kahveleri bulunsun! Kahve içmekten keyif alan,  kahvesiz asla yapamayan sevgilinize, üzerinde “Tebrik Mesajları” yer alan ve son derece şık hediye kutusu içerisindeki Tebrikler Kahveleri armağan edin.

Seni Çok Seviyorum Ürünleri – 4,90 TL den Başlıyor

Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Ürünleri
Hangi kadına sorarsanız sorun, “Erkeğin hangi hareketi size göre çok romantiktir?” Eminim bu soruya verilen cevapların çok büyük bir bölümü “Erkeğin önümde diz çökerek çiçek ya da yüzük uzatmasıdır.” cevabını duyarsınız! Sevgilinizin karşısında diz çökerek duygularınızı Ona söyleme hareketinde müthiş bir asalet ve sevgiliye verilen değer vardır! Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Ürünleri, işte bu duygudan hareketle tasarlanmış çok şirin ve romantik bir hediye! Üzerinde çizgilerle oluşturulmuş erkek ve bayan sevgililer var! Elinde çiçek ile kız arkadaşının önünde diz çöküp, Ona olan sevgisini sunmaya çalışan bir erkek sevgili var! Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Ürünleri, Sihirli Kupa Bardak, Duvar Saati, Magnetler, Mouse Pad ve Puzzle’dan oluşuyor! Tüm ürünlerin üzerine kendi isminizi yazdırıp kişiye özel hediye haline getirebiliyorsunuz!

Bayan Sevgiliye – Kişiye Özel Güllü Yastık 24,90 TL

Kişiye Özel Güllü Yastık
Güllerle bezenmiş bir yastıkta kocayın emi! Kişiye Özel Güllü Yastık, Erkeğe sevgililer günü hediyesi ne alınır sorusuna en güzel cevap! Erkek arkadaşınıza üzerinde kalp içerisinde kendi fotoğrafınızın olduğu ve etrafının güllerle süslendiği Kişiye Özel Güllü Yastık hediye edin!

Erkeğe Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak – 24,90 TL

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak
Erkek arkadaşınız, diğer sıradan çakmaklardan farklı olarak üzerinde size ait fotoğrafın yer alacağı Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmağını yanından asla ayırmayacak! Sevgilinize bu çakmağı armağan etmeniz için, erkek arkadaşınızın illa da sigara içmesi gerekmiyor! Çakmağa ihtiyaç duyduğu her an cebinde çakmakların en özeli en romantiği olacak!

Sevgi Dolu Magnet ve Bardak Altlığı Seti – 19,90 TL

Sevgi Dolu Magnet ve Bardak Altlığı Seti
Sevgililer günü için ucuz gördüğümüz hediyelerden bir diğeri de, buz dolabı ya da farklı metal yüzeyler üzerine yapıştırabileceğiniz ve isterseniz bardak altlığı olarak da kullanabileceğiniz Sevgi Dolu Magnet ve Bardak Altlığı Seti! Üzerine, kendi isimniz ile birlikte sevgilinizin ismini yazdırabileceğiniz ve, aynı zamanda özel bulduğunuz bir tarihi de ekleyebileceğiniz Sevgi Dolu Magnet ve Bardak Altlığı Seti ucuz fiyatı ile dikkat çeken armağanlardan!

14 Şubat Hatırası Ürünleri 4,90 TL’den başlıyor 

14 Şubat Hatırası Ürünleri
Hayatınızı sevgilinize adadınız ve Onunla geçirilen her dakikanın ne kadar değerli olduğunu da bilenlerdensiniz! Birlikte geçirdiğiniz 14 Şubat Sevgililer gününe özel bir hatıra bırakmak ister misiniz? 2014 Sevgililer günü 14 Şubat Hatırası Ürünleri ile hiç ama hiç unutulmayacak! Çünkü birbirinden şık ve romantik 14 Şubat’ı anımsatacak 14 Şubat Hatırası Ürünleri var! Bu sıra dışı ve romantik ürünleri istediğiniz şekilde kendinize özel hala getirebiliyorsunuz! Duvar Saati, Masa Saati, Sihirli Kupa Bardak, Mouse Pad ve Puzzle ürünlerinden istediğinizi beğenip, kişiye özel hale getirin!

Kişiye Özel Fiyonklu Kalp Masa Saati – 24,90 TL

Kişiye Özel Fiyonklu Kalp Masa Saati
Tüm özel günler için, Google’da en çok hediye aramaları şu şekilde yapılır. Örneğin erkeğe doğum günü hediyesi, ya da bayana sevgililer günü hediyesi ne alınır gibi! Kişiye Özel Fiyonklu Kalp Masa Saati sevgilinize hediye almak istediğiniz tüm özel günler için ideal bir armağan! Kalp şeklindeki tasarımı ve bu kalbin tam ortasından geçen beyaz fiyonk tasarımı ile son derece şık ve romantik! Üzerine aynı zamanda fotoğrafınızı ve isimlerinizi yazdırıp, kişiye özel hale getirebiliyorsunuz!

Sevgiliye Ucuz Hediye Fikirleri – Ahşap Çerçeveler 19,90 TL

Ahşap Çerçeveler
Birbirinden farklı 5 modeli bulunan Ahşap Çerçeveler ile, fotoğraflarınız evinizin en güzel dekoruna dönüşüyor! Mükemmel bir tasarım ile yorumlanmış olan Ahşap Çerçeveler ile sevgilinize şık bir doğum günü sürprizi de hazırlayabilirsiniz!

Bayan Sevgiliye Hediye Seramik Kalp Kupa – 19,90 TL

Seramik Kalp Kupa
Seramik Kalp Kupa Bardak, diğer klasik bardaklardan farklı olarak dairesel değil, kalp şeklinde tasarlanmış bir ürün! Bu şekli ile kupa bardakların en romantiği ve en özeli! Bu kupa bardak ile sevgiliniz her yudumda aşkı yudumlayacak!

Erkek Sevgiliye Tasarım Ahşap Duvar Saatleri 49,90 TL

Tasarım Ahşap Duvar Saatleri
Erkek sevgilinize, ilgisini çekecek ve beğenisini kazanacak son derece şık bir doğum günü hediyesine var mısınız? Sevgilinizin klasik veya efsane olmuş otomobillere merakı varsa, bu armağan Onu çok mutlu edecektir! Tasarım Ahşap Duvar Saatleri, hem duvar saati olarak kullanılabiliyor, hem de aynı zamanda duvarlara hareket kazandıracak çok şık bir tablo! 60’lı ve 70’li yılların efsane otomobilleri bu tablolar üzerinde yeninden hayat buluyor!

İlginç Hediyeler Kişiye Özel Ahşap Kahve Öğütücü 44,90 TL

Kişiye Özel Ahşap Kahve Öğütücü
Kişiye Özel Ahşap Kahve Öğütücüyü gördüğünüzde şaşırmanız çok doğal! Böylesine bir ürünün sevgilinize hediye edilip edilmeyeceği konusunda kısa süreli bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz! Ancak, sevgililer gününde bayan eşi işin orijinal bir armağan arayan sevgili kocalar, eminim ki, Kişiye Özel Ahşap Kahve Öğütücü gördüklerinde “Tamam işte budur” diyecekleri kıvamda bir hediye ile karşılaştıklarını kabul edeceklerdir! Özellikle ev hanımlarının “kahve keyfi” bir tarafa, diğer her şey bir tarafa! Bütün gün boyunca ev işleri ile uğraşan bir ev hanımı için, bir fincan kahve tüm yorgunluğu almaya yeter! Kişiye Özel Ahşap Kahve Öğütücü, üzerine eşinizin ismini yazdırabileceğiniz çok sıra dışı ve orijinal bir hediye!

Erkeğe Ucuz Hediyeler – Kişiye Özel Mini Plaket 19,90 TL

Kişiye Özel Mini Plaket
Sevgilinize Sevgililer günü için anlamlı bir jest yapmaya var mısınız? Bu öylesine bir hediye ki, hem sevgilinize duyduğunuz sevgiyi ifade ediyor, hem de sevgilinizi onurlandıracak ve son dere mutlu kılacak bir hediye! Kişiye Özel Mini Plaket ile, erkek arkadaşınızı sevgililer gününde onurlandırın! Örneğin üzerine “Yılın Sevgilisi”,”Yılı en iyi kalpli Sevgilisi” gibi tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış mesajlar yazdırabilirsiniz!

Kişiye Özel İsim ve Tarih Yazılı Metal Çakmak – 49,90 TL

Kişiye Özel İsim ve Tarih Yazılı Metal Çakmak
Erkek arkadaşınız, sevgililer günü hediyesi olarak armağan ettiğiniz Kişiye Özel İsim ve Tarih Yazılı Metal Çakmağı kaybederim korkusu ile cebinden asla çıkartmak istemeyecektir.

Sevgiliye Kişiye Özel Aranıyor Sertifikası – 29,90 TL

Kişiye Özel Aranıyor Sertifikası
Aşkımı kaybettim hükümsüzdür! Şaka bir tarafa, sevgilinize son derece eğlenceli ve aynı zamanda komik de bir hediye arıyorsanız, Kişiye Özel Aranıyor Kalbimin Hırsızı Sertifikası tam size göre! Amerikan kovboy filmlerinden aşina olduğumuz, tüm eyaletlerde, sokaklara bar girişlerine asılan ve aranan kişinin başına ödül koyulduğu  “Aranıyor” Belgesi, şimdi sevgililere özel! 14 Şubat Sevgililer günü hediyesi olarak, orijinal ve tebessümlere yol açacak özel bir armağan isterseniz, Kişiye Özel Aranıyor Sertifikası ideal!

Erkeğe Ucuz Sevgililer Günü Hediyesi Foto Çakmak – 29,90 TL

Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak
Bu özel çakmağın ön yüzüne fotoğrafınızı, arka yüzüne ise, sevgilinizin her zaman okumasını ve sizi hatırlamasını istediğiniz özel mesajınızı yazıdrabiliyorsunuz! Kişiye Özel Aranıyor Sertifikası, erkek sevgiliye hediye fikirleri içerisinde düşünülmesi gereken ucuz hediyelerden biri!

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi Yılın Sevgilisi Belgesi 29,90 TL

Yılın Sevgilisi Belgesi
Sevgilinize hediye olabilecek binlerce olasılık ürün vardır! Bunlardan bazıları, sevgilinizin günlük kullanımına uygun ürünlerdir. Mesela; Aksesuarlar, kişisel bakım ürünleri, kozmetik, takılar, çanta, cüzdan gibi. Ya da dekoratif ürünler de hediye edilebilir, mesela; duvar tabloları, duvar saatleri, süs eşyaları gibi. Bu hediyelerden hiçbiri dikkatinizi çekmiyor mu? Aslında belki de siz, yıl dönümü hediyesi olarak daha çok sevgilinizin duygu dünyasına hitap edebilecek özel hediyeler arıyorsunuzdur! O halde, altın sarısı tasarımı ile Yılın Sevgilisi Belgesi tam size göre! Üzerine istediğiniz özel sözlerinizi yazdırabileceğiniz ve sevgilinizin gururla masasında sergileyebileceği Kişiye Özel Yılın Sevgilisi Belgesi, sevgiliye en güzel hediye!

Sevgiliye İlginç Hediye Seramik Ayakkabı Saksı – 39,90 TL

Seramik Ayakkabı Saksı
Doğaya ve çiçeklere aşık bir sevgiliniz mi var? Seramik Ayakkabı Saksı ile, hem sevgilinizi şaşırtın, hem de en keyifli hobisine hizmet edecek özel bir hediye verin! Tasarımı ile ağızları açık bırakan Seramik Ayakkabı Saksı, sevgilisine ilginç hediyeler düşünen erkekler için ideal bir seçim!

Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri – 14,90’dan Başlıyor

Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri
“Seviyor musun?”,”Seviyoruuuum!”, “Nal sana! Yalan söylüyorsun!!!” Eski Türk Filmlerinde bu tip sahnelere çok kez şahit olmuşsunuzdur! Çoğu zaman evde bir işim yoksa, en büyük keyfim klasik Türk Filmleri izlemektir. Özellikle “Selvi Boylum Al Yazmalım” filmini tavsiye ederim. Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri hakkında bilgi vermeye çalışırken konu nereden Türk Filmlerine geçti ki? Şuradan olabilir; Kupa Bardak üzerinde kollarını iki yana açmış “Seni Bu Kadar Çok Seviyorum” diyen kız figüründen olsa gerek! Sevgililer günü için düşünülebilecek, fiyatı ile de son derece makul ve ucuz Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri ile, kız arkadaşınıza eğlenceli bir armağan verebilirsiniz. Ürün detayları için lütfen “Satın Al” butonuna tıklayın.

Yıl dönümüne Özel Cam Duvar Saati – 49,90 TL

Yıldönümüne Özel Cam Duvar Saati

Kişiye Özel Sinema Klaketi Masa Saati – 29,90 TL

Kişiye Özel Sinema Klaketi Masa Saati

Sevgiliye 50 TL ve 100 TL Arası Ucuz Hediyeler

Bu arada nasıl size iyi arkadaşlık edebiliyor muyum? Umarım şu ana kadar hem hediyelik eşyalardan hem de fiyatlarından memnun kalmışsınızdır! Şimdi farklı bir kategoriye geçiğ, yepyeni bir fiyat aralığı ile hediye fikirlerine devam edeceğiz. Hatırlayacağınız gibi, yukarıda yer alan hediyelik ürünler için fiyat aralığımızı 10 TL’den başlayıp maksimum 50 TL ile sınırlandırdık! Şimdi ise, minimum 50 TL’den başlayan ve maksimum 100 TL ile sınırlandırdığımız hediye önerilerimiz ile devam edeceğiz. Hemen bir hatırlatma yapmakta yarar görüyorum; Sevgiliye ucuz hediye önerisi olarak sunmuş olduğum ürünleri, erkeğe ve bayana hem doğum günü hediyesi, hem sevgililer günü hediyesi, hem yılbaşı hediyesi ve son olarak da yıl dönümü hediyesi olarak düşünebilirsiniz! Yani buradaki ürünlerin bir çoğu tüm özel günler için düşünülebilecek armağanlardır!


Kız Arkadaşa Bitanem Yazılı Altın Kaplama Kolye 99,90 TL

Bitanem Kolye

Kişiye Özel Kuşlu ve Harfli Bayan Cüzdanı – 94,90 TL

Kişiye Özel Kuşlu ve Harfli Bayan Cüzdanı

Kız Arkadaşa Ucuz Hediyeler – İncili Harf Kolye – 89,00 TL

İncili Harf Kolye

Ucuz Sevgililer Günü Hediyesi – Meleğim Kolye – 99,00 TL

Meleğim Kolye

Ucuz Sevgililer Günü Hediyesi – Love Foto Çerçeve 99,00 TL

Ahşap LOVE Tasarımlı Çerçeve

Erkeğe Hediye Kişiye Özel Viski Şişesi – 69,90 TL

Kişiye Özel Viski Şişesi

Kalp İçinde Baş Harflerimiz Altın Kaplama Yüzük – 89,00 TL

Kalp İçinde Baş Harflerimiz Yüzük

Ucuz Sevgililer Günü Hediyesi – Işıklı Tablolar 64,90 TL 

Işıklı Tablolar

Sevgililer Günü Hediyesi Pırlanta Love Yüzük- 99,00 TL

Pırlanta Love Yüzük

Bayana Sevgililer Günü Hediyesi Aşkım Kolye – 99,00 TL

My name is - Aşkım Kolye

Fotoğraflı Kalp Rakamlı Duvar Saati – 49,90 TL

Fotoğraflı Kalp Rakamlı Duvar Saati

Erkeğe Kişiye Özel Üçgen Ödül – 54,90 TL

Kişiye Özel Üçgen Ödül
(*) Lütfen Dikkat: Yukarıda yer ürün fiyatları 15.01.2014 itibari ile yayınlamış ve ilan edilmiş fiyatlardır. Ürünlerini sergilemiş olduğumuz hediye siteleri tarafından, yukarıda yer alan hediyelikler ile ilgili sonradan fiyat değişiklikleri yapılmış olabilir! Satış fiyat farkları halinde, burada yer alan fiyat geçerli olmayıp, söz konusu sitelerin satış fiyatları geçerlidir!

(**) Uyarı: Hediye fikirleri olarak sunmuş olduğumuz ürünler, internet üzerinden online satış yapan güvenilir hediye sitelerinden derlenmiştir. Beğenip satın almış olduğunuz ürünler ile ilgili olarak, ürünlerin geç teslim edilmesi, kusurlu ya da hasarlı çıkması, para iadesi ya da kargodaki problemler ve olası şikayetleriniz sebebi ile sitemiz sorumlu tutulamaz!  Burada yer alan ürünler sadece hediye fikirleri vermek amacı ile sitemize konulmuştur.


Sevgiliye hediyeler

CEVAP VER