Kişiye Özel Aşkpirin

Asprin kutusu şeklinde hediye

Sevgilinize O’na olan o büyük aşkınızı bir de esprili bir hediye ile dile getirmeye ne dersiniz? Kişiye Özel Aşkpirin ile sevgilinize olan bağlılığınızı, aşkınızı çok esprili ve özel şekilde ifade edebileceksiniz. Bildiğiniz gibi Aspirin çağımızın mucize ilaçlarından biri. Baş ağrısına, diş ağrısına, mide ağrısına daha bir çok şeye iyi geldiği düşünülür. Hatta halk arasında her derde, her ağrıya sızıya deva ilaç diye Aspirin bilinir. Bu yüzden en ufak bir sağlık sorununuzda çevrenizdeki insanlar “Bi Aspirin al bir şeyin kalmaz” derler. Aşkpirin ise, orijinal Aspirin ve bu mucizevi ilacın kutusundan yola çıkılarak hazırlanmış son derece Orijinal bir hediye ürün. Aşkpirin Kutusunun üzerine sevgilinizin ve sizin isimleriniz yazılıyor. Hediye ilaç kutusunun içerisinde ise prospektüs bulunuyor ve bu prospektüs içerisinde ise özel mesajınız yer alıyor. Hediye Aşkpirin ilaç kutusu içerisindeki her tablet sevgilinize duyduğunuz sevgi, aşk ve mutluluğu içeriyor. Aşkınıza ilaç gibi gelecek olan Aşkpirin, gerçek bir ilaç kutusu şeklinde, son derece şık bir şekilde tasarlanmıştır.

fiyat bilgisi
Kutunun içinde ise rengarenk drajeler yer almaktadır. Aspirin İlaç Kutusu şeklindeki dış yüzeyi ve prospektüsü ise size ve aşkınıza özel mesaj içerecek şekilde hazırlanmaktadır. Bunun için tek yapmanız gereken, sevgilinize olan aşkınızı, sevginizi en iyi ifade edecek olan sözleri bulmak ve bunu ilgili kutucuklara yazmak. Diğer yandan, dilerseniz hazır şekilde yer alan mesajdan da yararlanabilirsiniz.

 kişiye özel aşkpirin ilaç kutusu

Prospektüs üzerinde;
 
Formülü: Her tablet, sonsuz aşk, sevgi ve mutluluk içerir.
Endikasyonları: Küresel ısınma, mevsim değişiklikleri, susuzluk gibi stres olgularının, maddi ve manevi bütün sıkıntıların birebir ilacıdır.
Yan Etkileri: İleri derecede bağımlılık ve bulutların üzerinde uçma hissi yaratabilir. Ayakları yerden kesebilir.
Kullanım Şekli ve Dozu: 2 tablet bir defada alınır. Etkisi ömür boyu sürer. Prospektüsün alt kısmında ise sizin özel mesajınız yer alacaktır.
Örnek mesaj: Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir benim için ve özellikle de senin bir yudum sevgine hasretim şimdi uzaklarda sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyor ve buseler yolluyorum buralardan… Kalbim hep seninle…
Önemli not: Aşkpirin mutlu çiftler kadar kırık kalplerin, umutsuz aşkların da ilacı olabilir.

CEVAP VER