Gülen Surat İfadeli Emoji Yastıklar

emoji yastıklar
Evinizi emoji yastıklarla dekora edin, gülen surat ifadelerinin tüm pozitifliği Size geçsin! Gerçekten de bu yastıklar süper bir harika ve son derece sevimli şeyler. Sapsarı yuvarlak gülen surat ifadeleriyle süslenmiş olan Emoji Yastıklar adeta cep telefonlarımızın mesaj kısmından fırlamış gibiler. Birbirinden neşeli modellerinin yer aldığı gülen surat emoji yastıklar içerisinde; Aşık surat, mutlu surat, memnun, kıskanç, üzüntülü, mutluluktan ağlayan, sinirli, öfkeli, şaşkın ve daha bir çok model bulabiliyorsunuz. Gülen Surat İfadeli Emoji Yastıklar özel günler için de harika bir hediye fırsatı sunuyor. Mesela Peluş oyuncaklardan hoşlanan bir sevgiliniz varsa O’na bu şirin yastık modellerinden armağan edebilirsiniz. Doğum günü, sevgililer günü veya yılbaşı gibi tüm özel günler için sevimli dijital surat emoji’ler hediye seçenekleriniz arasına alabileceğiniz türden! Koltuk köşesinde ya da yatak üzerinde harika bir süs eşyası olarak kullanılabilecek Gülen Surat İfadeli Emoji Yastıklarla evinizin neşesine neşe katın!

detay

Şayet bu harika yastık modellerinden sevdiklerinize hediye etmeyi düşünüyorsanız, 3 yaşından küçük çocuklar için uygun olmadığını belirtmemiz de yarar var. İşte karşınızda birbirinden keyifli emoji yastık modelleri.

sevimli gülen yüzler yastıklar
Özellikle de bayan sevgiliniz için en güzel yılbaşı hediyesi, Gülen Surat İfadeli Emoji Yastıklar olacak. Klasik hediyelerden sıkıldıysanız, tüm pozitifliği ile bu yastıklar tam bir neşe kaynağı!
hediyelik emoji yastıklar

CEVAP VER