Hediye Sepeti En Kolay Nasıl Hazırlanır

2016 yılı, başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa huzur, sağlık, ve büyük mutluluklar getirsin! Yeni yıl yaklaşıyor. Elbette bu özel gün için sevdiklerinize alacağınız hediyeleri çoktan araştırmaya başlamışsınızdır. Eğer yılbaşı için ne hediye alacağınıza bir karar vermediyseniz veya işlerinizden fırsat bulup hediye alış verişine çıkmadıysanız, son dakika yılbaşı hediyelerine pek bel bağlamayın derim. Peki ya ne yapmalı? Hediye sepetleri, göze hoş gelmeleri ve içerisinde yer alan bol hediye çeşitliliğiyle özellikle yılbaşında hem erkekler için; hem de bayanlar için düşünülebilecek en güzel armağanlardan biridir. Bu nedenle de söz konusu yeni yıl olduğunda en fazla tercih edilen armağan türüdür. Piyasada hazır bir şekilde satın alabileceğimiz bol miktarda ve farklı modellerde hediye sepeti bulmak mümkün! 50 TL’den başlayan ve 500 TL’ye kadar uzanan farklı fiyat etiketlerine sahip, ilginç, klasik, romantik tarzda bir çok hediye sepeti var! Ancak ister çok ucuz olsun, isterse de çok pahalı! Bir firmanın klasik bir şekilde ve herkes için standart sayılabilecek şekilde hazırladığı sıradan bir hediye sepetinden ne fayda olur? Neden kendi özel hediye sepetimizi kendimiz hazırlamayalım ki? Üstelik tek düzelikten, standartlıktan öte ve çok daha şık bir şekilde. Evet yanlış duymadınız! Kendi yılbaşı hediye sepetimizi evde kendimiz hazırlayacağız. Üstelik bunu yapamayacak ne var ki? Hiç de zor değil. İşte bu yazımızda size, evde  en kolay şekilde nasıl yılbaşı hediye sepeti yapabileceğinizden bahsedeceğiz. Siz sormadan ben söyleyeyim; Peki bir yılbaşı hediye sepeti hazırlarken içine neler koyabiliriz? En etkileyici yılbaşı hediye sepeti nasıl hazırlanır? Yılbaşı hediye sepeti en güzel şekilde nasıl sunabiliriz? O halde şimdi sıkı durun! Çünkü ister sevgiliniz için, ister eşiniz, isterseniz de arkadaşlarınız için yılbaşına özel şık hediye sepeti hazırlamanın püf noktalarını bu yazımızda bulabileceksiniz. 
adım 1
ADIM -1: Hediye sepeti hazırlamak için yeteri büyüklükte bir sepet bulun! Doğal ve ahşap sepetler her zaman favorimdir. Hem hediyenize samimiye, hem de şıklık katacaktır. Kendi hediyenizi kendiniz tasarlamaya ne dersiniz? Hem de öyle 1-2 hediyeyle filan da değil, içerisinde çeşit çeşit hediyeliklerin yer aldığı, sevdiklerinizi acayip şekilde heyecanlandıracak kocaman bir yılbaşı hediye sepeti ile. Madem ki hediye alma işini son dakikaya bıraktınız bu da size ceza olsun:) İşin şakası bir tarafa, normalde de yılbaşı için olabilecek en güzel hediyeler, sepet içerisinde olan süslü püslü hediyelerdir. Hem göze, hem de kalbe hitap eden yılbaşı hediye sepetleri bayanlar için de erkekler için de yılbaşına özel olarak hazırlanabilecek acayip klas hediyelerdendir. Peki acaba nasıl bir yılbaşı hediye sepeti hazırlanabilir?
adım 3
ADIM-2: Aslında hiç de zor değil. Yeter ki Siz hediye konseptine karar verin. Yani yeni yıl sepeti içerisine ne koyacağınızı düşünün. Yılbaşı Hediye Sepeti hazırlamak için bir kaç öneri isterseniz; örneğin gıda veya eğlencelik atıştırmalıklardan hazırlanan hediye sepeti olabilir. Bunun için de evinize en yakın marketten ihtiyacınız olan her şeyi temin edebilirsiniz. Meyve suyu, kuru yemiş, çikolata, badem, fındık, fıstık, alkollü veya alkolsüz içeceklerden hazırlanan tadımlık hediye sepeti. Ya da kozmetik ürünlerden oluşan bir hediye sepeti de hazırlayabilirsiniz. Örneğin parfüm, deodorant, cilt bakım ürünleri, el-yüz kremleri, makyaj setleri, bakım ürünleri gibi. Bunun için de kendinizi herhangi bir AVM’nin kozmetik mağazasına atmanız kafi. Sepetiniz içerisinde kullanacağınız her türlü ürüne anında ulaşabilirsiniz. Kız arkadaşınıza özel bir yılbaşı hediye sepeti hazırlamak istiyorsanız, abur cuburlara ek olarak, oyuncak mağazasından kocaman bir ayıcık alın ve sepetinizle birlikte armağan edin. Erkeğe yılbaşı hediye sepeti içerisinde en favori bulduğumuz ürünler ise, kişisel bakım ürünleri, tıraş setleri, havlu, kolonya, deri cüzdan, kemer, anahtarlık v.s. Elbette ki hediye sepetini hazırlarken sırf kendi zevklerimiz doğrultusunda bir sepet hazırlamaktan kaçınmalıyız!
Hediye Sepeti En Kolay Nasıl Hazırlanır
ADIM-3: Görsellik çok önemli: Hediye sepeti hazırlamada süsler ve şıklık son derece önemlidir. Hatta içindeki ürünlerden bile daha önemlidir diyebiliriz. Hasır sepet içerisine tül, kumaş vaya kırmızı renklerde kağıtlar koyabilirsiniz.
adım 4
ADIM-4: Sepetin İçini Yerleştirin. Hazırlayacağınız yılbaşı hediye sepetinin iç dizaynını yaparken özellikle kırılabilecek eşyaları en üste koymaya, sağlam ürünleri ise sepetin tabanına yaymaya özen gösterin! Çünkü tersi durumda hediyenizin berbat olma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz ki bunu hiç kimse istemez:)
adım 5
ADIM-5: Sepet Üzerine Anlamlı Bir Hediye Notu Yazın! Yılbaşı hediye sepetine anlam ve ruh katacak en önemli şeylerden biri de, sepet üzerine tutturacağınız Size özel bir hediye Notu olacaktır. Anlamlı bir hediye notu ve güzel el yazınızla sevdiklerinizin yeni yılını kutlayın! Bir öneri daha: Mesajınızı hazırlarken basma kalıp hazır SMS mesajları kullanmamaya özen gösterin:)
adım 6
ADIM-6: Hediye Sepetinin Dışını Süsleyin: Altını çizerek söylüyorum, hediye sepetinde görsellik çok önemlidir. Sepetin içini nasıl özenli bir şekilde hazırladıysanız, dışını da aynı ihtimamla süslemeye çalın! Mesela sepetin üzerini kırmızı renk tülle kapatabilir, ağzını ise kurdele ile bağlayabilirsiniz. Ya da renkli ve parlak defter kaplama ciltleri ile hediye sepetinize süs verebilirsiniz. Şık bir hediye sepetinin sevdikleriniz üzerindeki etkisi pek tabi ki çok daha fazla olacaktır. Dahası emek verilmiş bir hediye, sevdiklerinize verdiğiniz değerin de bir kanıtıdır. Bu nedenle o kadar emek verdikten sonra 3-5 dakika fazla zaman ayırarak sepetinizi olabilecek en süslü hale getirmeye çalışın! Başka bir yazımızda görüşmek dileği ile Nice Güzel Yıllara…

CEVAP VER