Uygun fiyatlı Hediyeler

Ucuz hediyeler

Bütçeleri Üzmeyecek Hesaplı ve Uygun Fiyatlı Hediye Fikirleri… Çoğu zaman hediye seçme konusunda en belirleyici unsur, kendi kişisel bütçelerimizdir. Çünkü kısıtlı bütçemizle alınabilecek en uygun hediyeyi seçmeye çalışırız. Hal böyle olunca, hangi hediyenin alınacağından ziyade, fiyatının ne kadar olduğu da başlı başına önemli bir konudur. Ayrıca şöyle bir durum daha vardır; Öyle bir hediye seçmemiz gerekiyor ki, hem bütçemize; hem zevklerimize hitap etmeli. Bazen bir hediye beğeniriz fakat fiyatı bütçemize uymaz, bazen de hesaplı hediyeler buluruz fakat, bu sefer de, o hediyeyi yeteri kadar beğenmeyiz. Demek ki hediye seçerken ki altın formülümüz; Paramıza denk, zevkimize uygun hediyeler seçmek! İşte bu yazımda size hem beğenebileceğiniz umduğum, hem de bütçenize hitap edecek türden hediyeler seçtim. Umarım yine faydalı bir iş yapmışımdır. İddialı bir söz ile başladım, farkındayım. Ama cidden de aşağıda önerilerde bulunduğum hediyeleri seçerken bu sefer kriter olarak fiyat konusunu baz aldım ve limit olarak 10-50 TL arası hediyeler belirledim…

Ucuz Fiyatlı Hediye Tavsiyeleri


ucuz hediye fikirleri

Love Bambu Kalem ve Defter Seti

Sevgilime güzel bir hediye almak istiyorum ama fiyatı da bütçeme uysun diye düşünenler için, şahane bir hediye önerim var! Eskitilmiş tahta kapağa sahip Love Bambu Kalem ve Defter Seti hem etkileyici görüntüsü, hem de şıklığıyla göz dolduran en ucuz hediyelerden biri. İçerisine yazacağınız romantik mesajlarınız veya mektuplarınızla Ona verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri.

ucuz hediyeler

Dilek Tohumu

Dileklerinizi toprağa ekin ve yeşermesini bekleyin! Şayet tohum filizlenirse dileğiniz kabul edilmiş anlamına gelir. Bu inanış, özellikle Uzak Doğu’da yaygın olan bir inanış. Aslında Bizim kültürümüzde de dilek ağacına dilek asma geleneği Anadolu da hala devam edenbir gelenek! Batıl olsun veya olmasın, insanın dileklerini güçlü bir şekilde, inanarak tutması, o dileğin gerçekleşmesi yolunda en önemli adımdır. Şans, başarı, sağlık, aşk, para ve mutluluk gibi dileklerinizi Dilek Tohumları ile toprağa ekebilirsiniz. Dilek tohumu ucuz fiyatıyla sevdiklerinize verebileceğiniz en anlamlı hediyelerden biri.

Sevgilime Seni Seviyorum Hediye Kovası

Sevgilime Seni Seviyorum Hediye Kovası

Hem romantik, hem de ucuz bir hediye seçeneği olan Sevgilime Seni Seviyorum Hediye Kovası, içerisindeki şipşirin hediyelikleriyle de kalplere hitap ediyor. Peluş oyuncaklardan hoşlanan kız arkadaşınıza, içerisinde ayıcık anahtarlığın yer aldığı, sürpriz mesaj şişesi ve çikolatalarıyla da oldukça etkileyici bu şirin ve ucuz hediye kovasını armağan edebilirsiniz.

ucuz hediye önerileri

Mini Mesaj Şişeleri

Mini mesaj şişeleri ile sevgiliniz için hazırlayacağınız el yapımı hediyenizi daha özel ve anlamlı kılabilirsiniz. Şişe içerisinde yer alan ilaç kapsülleri şeklindeki mesaj kağıtlarına ise içinizden gelen en romantik mesajlarınızı yazabilirsiniz. Doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi veya ilişkinizin yıldönümü için Mini Mesaj şişeleri hediyelerinize ruh ve anlam katacaktır.

ucuz hediyeler

Romantik Kalp Fotoğraf Mandalları

Bu mandallar çamaşır mandalları değil! Fotoğraflarınızı, sürpriz notlarınızı asabileceğiniz romantik Kalp mandallar! Sevdiklerinize yapacağınız romantik sürprizlerinizi tutturmak için özel mandallardan arıyorsanız, Kalp Fotoğraf mandalları tam aradığınız şey! Üstelik ahşaptan yapılmış olan bu mandallar ucuz fiyatıyla da bizim gönlümüzü fazlasıyla fethetti.

Kişiye Özel Fotoğraflı Sevgili Cüzdanı

Sevgili Cüzdanı

Kabul edelim ki, henüz evlenmek için ne maddi, ne de manevi şartlar müsait! Ancak bu durum, sevgilinizi Sevgili Cüzdanından mahrum bırakacağınız anlamına da gelmemeli! İşte karşınızda tıpkı evlilik cüzdanı gibi özel bir tasarıma sahip Sevgili Cüzdanı! Kız arkadaşınıza hem romantik, hem de esprili bir hediye seçeneği olacak bu özel cüzdanla, yıldönümünüzde sevgilinize unutamayacağı bir sürpriz hediye hazırlatabilirsiniz.

Forbidden Fruit Speaker - Yasak Elma Hoparlör

Elma Hoparlör

Sevdiklerinize elma şeklinde bir hoparlör hediye etmek, hoş bir fikir değil mi sizce de? Apple firmasının meşhur elması bir hoparlöre dönüştü. Çantada taşınabilir olma özelliği ile evde, ofiste, yolculukta doya doya müzik keyfi vadeden bir ürün. Özellikle iPhone telefon kullanıcıları için sürpriz hediye sayılabilir. Bu hediye de almayacaksanız da bir kenara not edin bence. Çünkü oldukça orjinal ve güzel bir hediye. iPhone nu yanından ayırmayanlar için ideal bir hediye olur…

Twigy Pofuduk Ev Terlikleri

Twigy Pofuduk Ev Terlikleri

Ev içerisinde terliksiz yapamayanlardan mısınız? Daha eşikten evinize adımınızı attığınızda terliklerinizin kapı önünde hazır olmasını isteyenlerden misiniz? O halde bu ürünümüz tam size göre. Twigy Pofuduk Ev Terlikleri rengarenk ve sıcacık tasarımları ile ayaklarınıza şıklık taşıyor. Türkiye’nin en ünlü terlik üreticisi Twigy, erkek ve bayanlar için Pofuduk Ev Terlikleri tasarladı. Uyun ve hesaplı fiyatları ile Twigy Pofuduk Ev Terlikleri, kız arkadaşınıza mükemmel bir ev hediyesi olabilir.

99 Saç Lastiği

Rengarenk 99 Saç Lastiği

Her sabah saçınızı toplamak için köşe bucak saç lastiği mi arıyorsunuz? O halde size tam 99 tane saç lastiği versek, bu sıkıntınızı çok büyük bir oranda gidermiş olacak ve bu şekilde işinize de geç kalmamış olacaksınız! Rengarenk 99 Saç lastiği aynı zamanda top şeklinde sarılı olduğu için, boş vakitlerinizde stres de atabileceğiniz bir ürün…


Yavaş İçiniz Baskılı Beyaz Kupa

Yavaş İçiniz Baskılı Beyaz Kupa

Ofisinizde çalışırken kendinizi işe çok fazla kaptırıp, önünüze gelen sıcak kahve ile her defasında ağzınızı mı yakıyorsunuz? Kupa bardak içerisinde sıcak bir kahve olduğu gerçeğini o an için göz ardı mı ediyorsunuz? Üzerinde “Yavaş İçiniz” yazılı bir kupa bardağınız olmuş olsa, belki de bu acı durum ile karşı karşıya kalmamış olurdunuz! Mükemmel tasarımı ile Yavaş İçiniz Baskılı Beyaz Kupa, hem kendiniz için, hem de kahve seven dostlarınıza armağan edebileceğiniz ilginç ve ucuz fiyatlı hediyelerden biri!


Sevgi Dolu Kupalar - Beyaz Kupa

Sevgi Dolu Kupalar Beyaz Kupa Bardaklar

Soğuk kış günlerinde ya da sabahları uyku sonrası yapılabilecek belki de en güzel şey, sıcacık bir çay ya da enfes kokusu ile bir kupa kahve yudumlamak olsa gerek! Güne bu şekilde keyif dolu bir başlangıç yapmak, gün boyu karşılaşabileceğimiz problemleri çözmemizde bizlere gerekli motivasyonu sağlayacaktır. Görmekte olduğunuz Sevgi Dolu Beyaz Kupa, çay veya kahvelerinizi keyifle yudumlayabilmeniz için tasarlanmış, göze ve gönle hitap eden şirin mi şirin bardaklar! Rengarenk tasarımları ile Sevgi Dolu Kupaların üzerinde “I Love Footbal”,”I Love Basketball”,”I love Tea”,”I love Coffee”,”I Love Mom” gibi sevgi içeren mesajlar yer almakta! Fiyatı ile de son derece cazip olan bu kupaları sevdiklerinize ofis hediyesi olarak da armağan edebilirsiniz.


İsme Özel Kartvizitlik - Parlak Nikel Kaplama

İsme Özel Kartvizitlik – Parlak Nikel Kaplama

Sizin için çok hayati bir iş görüşmesine gittiğinizi var sayalım. Görüşme esnasında cebinizden sizi tanıtan kartvizitinizi çıkarttınız ve karşınızdaki önemli şahsiyete uzattınız! O da ne? Günlerdir çantanızda veya cebinizde taşıdığınız kartvizit tanınmayacak bir hale gelmiş! Tüm köşeleri buruşmuş ve kırılmış. Bu haliyle kartvizit verilmez herhalde! Ancak, bir daha ne şekilde böyle bir fırsat yakalanabilirdi ki? Siz iyisi mi bundan böyle işinizi şansa bırakmayın! Uygun ve hesaplı fiyatı ile görmekte olduğunuz İsme Özel olarak düzenlenen Nikel Kaplama Metal Kartvizitlik ile tüm kartvizitler hem güvende, hem de çok havalı!


Bilgisayar İkonu Magnetleri

Bilgisayar icon Dolap Süsleri

Bilgisayar ile ilgili olanların yakından bildiği simgeleri hediye etmeye ne dersiniz? Günümüzde artık bilgisayar girmeyen ortam yok nerdeyse. İnsanlar trafik işaretlerinden çok daha fazla bilgisayar icon ve simgelerini görüyorlar artık. Özellikle çocukların seveceğine inandığım bir hediye. Mıknatıs özellikli bu dijital ikonlar ile sevdikleriniz not kağıtlarını buz dolaplarına iliştirebilecek… Bence hediye önerisi de hem fiyatı uygun hem de orjinal bir hediye.

Oyun Konsolu iPhone Kılıfı

iPhone 4 için Oyun Konsolu

Piyasada iphone çılgınlığı yaşandığı için, her geçen gün iphone’a ait aksesuar ve yan ürünlere talep de bir o kadar fazla artıyor. Yine iPhone telefonu olanlar için yine güzel bir hediye önerisi. Oyun konsolu şeklinde iphone Kılıf, çocukluk ve gençliğimizin en güzel anlarında elimizden düşmeyen oyun konsollarını iPhone 4 lara yaşatmaya geliyor. iPhone 4 Game Control Cover retro tuşları ile gönülleri fethedecek… orjinal bir hediye önerisi.

Anubis Mücevher Kutusu

Mısır Anibus Takı Kutusu

Kadınların en değerli eşyaları malum takıları.. Hemen hemen her kıyafet için ayrı ayrı ve farklı modellerde takıları bulunan bayanların takı güvenliğini Mısır ölülerini korumakla yükümlü meşhur Anubis Mücevher Kutusu üstlenecek.. Jewelry Box Anubis pırıl pırıl görüntüsü ve rahat kullanımıyla mücevherlerinizi en güvenli şekilde muhafaza edecek… Bu hediyeyi de önerilerim arasına alıyorum. Sevgililer gününde ve bayanlara doğum gününde hediye edebilirsiniz…

Uzay Kaşifi Projektör ve Gece Lambası

Uzay Kaşifi Projektör

Bu hediye daha çok çocuklar için. Çocuklarınızın odasında veya salonunuzun duvarında uzaydan bir parça görmek isterseniz Uzay Kaşifi Projektör ve Gece Lambası tam size göre! 24 adet NASA resmini duvarınıza yansıtma özelliğine sahip olan Space Explorer’ı isterseniz gece lambası olarak da kullanabilirsiniz. Bu hediyeyi de önerilerim arasına alıyorum. Çocukların evreni keşfetmeleri, uzay bilimlerine ilgi duymaları adına güzel bir hediye.

Muz Şişe Tıpası

Muz Şeklinde Şişe Tıpası

Evlerde kullanılan zeytin yağı veya ayçiçek yağı kısacası mutfakta kullanılan bilumum şişelerinin üzerini toz ve bakterilere karşı, muz şeklinde şişe tıpası ile korumaya almak, bu şişelere görsellik açısından şıklık katmış olacaktır. Özel bir silikondan yapıldığı için, gerçek bir soyulmuş muz görüntüsü verilen bu şişe tıpası mutfaklara da eğlenceli bir hava katacaktır. Ev hediyesi için bence oldukça güzel ve etkili bir hediye olacaktır.


Kredi Kartı Hesap Makinası

Kredi Kartı Şeklinde Hesap Makinesi

Bir hesap makinesi düşünün ki, cüzdanınıza bile sığacak derecede ince ve pil kullanmıyor. Onunla her yerde rahatlıkla en karmaşık hesaplamalarınızı bile yapabiliyorsunuz. Pile ihtiyaç duymuyor, tamamen güneş enerjisi ile şarj oluyor. Lise veya ortaokula giden öğrencilere, matematik derslerinde kullanmaları için böyle bir ürünü hediye edebilirsiniz. Veya yoğun şekilde hesaplama yapmak zorunda olan ve yanında hesap makinesi taşımak durumunda olan sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.

USB Chocolate Hub - Çikolata USB

Çikolata USB Çoklayıcı

Özellikle bilgisayar kullanmayı seven sevdiklerinize çikolata şeklinde bir USB çoklayıcı Sizce de değişik ilginç bir hediye olmaz mı? Bu ürünü kendiniz için de kullanabilirsiniz. Eğer dizüstü bilgisayarınızın ya da netbook unuzun usb girişleri size yetmiyorsa bu çikolata şeklinde usb çoklayıcı USB Chocolate Hub ile bu sorunu tatlıya bağlayabileceksiniz. Her usb ye ihtiyacınız olduğunda ağzınızın sulanacağını garanti ediyoruz.

G4 Fotoğraf Makinesi iPhone 4 Kılıfı

Fotoğraf Makinesi iPhone 4 Kılıfı

Akıllı telefonları tercih etmemizin en önemli nedenlerinden biri de, bu telefonların yüksek çözünürlükte fotoğraflar da çekebilmesidir. Pazar payı en yüksek akıllı telefonlardan biri olan ve yüksek kalite fotoğraflama yetenekleri olan iPhone 4 telefonlar ile uyumlu bir fotoğraf makinesi kılıf işinize yarar diye düşünüyorum. Hem de bu kılıf ile iPhone 4 telefonunuzun apayrı bir havası olacak ve fotoğraf çekmek sizin için bir keyfe dönüşecek.


Kırmızı Şimşek Araba Mouse

Kırmızı Şimşek Mouse Araba

Özellikle erkek çocukların gelecekteki hayallerini süsler arabalar. Siz de çocukların hayal gücüne katkıda bulunun.:))) Çocuklara güzel ve fiyatı oldukça makul bir hediye önerisi daha… Çocuklara doğum günlerinde hediye edebileceğiniz oldukça şık bir mose. Çocuklar bu hediyeye bayılacaktır. Bu ürünü sizlere de öneriyorum. Sizin de mouse nizin değişme zamanı gelmedi mi? Alın size hem iş yapabileceğiniz hem sizi eğlendirecek bir mouse… Tüm masaların üzeri boşalsın çünkü Stealth Mouse geliyor! Kırmızı Şimşek Araba Mouse ile tüm diğer bilgisayar fareleri komplekse girecek çünkü bu mouse kırmızı ve çok şık görünümlü bir araba şeklinde. Bilgisayarınızda son sürat iş yapmak istiyorsanız Street Stealth Mouse tan daha iyisi yok…

Toksik Atık Çamaşır Sepeti

Tehlikeli Atık Çamaşır Sepeti

Özellikle bekar arkadaşınıza Ev hediyesi olarak da düşünebileceğimiz uygun fiyatlı bir hediye… Kirli çamaşır Haftasonu yaptığınız halı saha maçı, gittiğiniz piknikten üzerinize dökülen yemekler, 3 gün giydiğiniz çoraplar sıcak hava ile birleşmişse onları artık Toksik Atık Çamaşır Sepeti ne atma zamanınız gelmiş demektir. Toxic Laundry Bag ile kirli çamaşırlarınızın yeri belli olacak. Orjinal bir hediye…

Mat The Moustache - Pala Bıyık Paspas

Pala Bıyık Paspas

Bir ev hediyesi önerisi daha. Yeni alınmış bir eve hayırlı olsun hediyesi veya kendi evinize de alabileceğiniz bir ürün. Paspasınız evinize sürekli birilerinin gelip gitmesini engelleyemiyor mu? Ya da evinizin girişini yeterince havalı göstermiyor mu? Pala Bıyık Paspas tüm bu dertlerinizden sizi kurtaracak. Mat The Moustache ile kapınızın önü çok havalı görünecek.

Shirt Pillow - Gömlek Yastık

Gömlek Yastık

Erkeklere yönelik bir hediye önerisi daha. Bu hediyeyi bir ev hediyesi olarak da düşünebiliriz… Evde babanızın ya da eşinizin olmadığı zamanlarda da onların hasretini biraz olsun dindirmek için size müthiş bir önerimiz var! Shirt Pillow Gömlek Yastık ile koltuğunuzda her zaman onların yokluğunu bir nebze olsun giderecek ve sıkı sıkı sarılacağınız bir yastığınız olacak.

Televizyon Saat

Kumandalı Dijital Televizyon Saat

Öğretmenler günü hediyesi ya da Ev hediyesi, veya doğum günü hediyesi olarak düşünebileceğimiz güzel bir hediye. Televizyon Saati görenler gözlerine inanamayacak! Buna televizyon kılığına girmiş bir alarmlı saati mi desek ya da kendini saat zanneden uzaktan kumandalı bir televizyon mu desek bilemiyoruz. Aslında her ikisi! Televizyon Saat ile sabahları uyanamamak imkansız olacak.

Pop Quiz Clock - Matematik Sınav Saati

Akıl Dolu Hediyeler & Matematik Sınav Saat

Öğretmenler gününde öğretmeninize özellikle Matematik öğretmeninize alabileceğiniz çok güzel bir hediye. Veya öğrenci arkadaşların birbirlerine doğum günlerinde alabilecekleri orjinal ve güzel bir hediye. Artık tüm diğer saatlerden farklı ve sadece matematiği iyi olanların anlayabileceği bir saat var! Matematik Sınav Saati ile karekök, kesirli ya da pi sayılı problemleri bir bakışta çözemiyenler için saatin kaçı gösterdiğini anlamak biraz zor olacak:)))) Pop Quiz Clock matematik sevenlere çok özel bir duvar saati.

Keyboard Stationary Set - Klavye Ofis Seti

Her şey Bir arada-Klavye Ofis Seti

Orjinal bir hediye önerisi daha: Keyboard Stationary set ile günlük hayatında, her işini klavyeyle yapan ofis insanlarına kısayol tuşları getirdik! Müthiş tasarımlı Klavye Ofis Seti masanıza hem renk getirecek; hem de işlerinizi kolayca halletmeniz için zımba, delgeç, mıknatıs ve klavye fırçanız olacak.


Yazısız Canım Annem ve Aşk Dolu Kavanozları

365 Gün Özel Notlar Kavanozu

İçerisinde sadece sizin el yazınızla güzel ve sevginizi ifade eden sözlerden oluşturulmuş bir kavanoz olsa ve sevdikleriniz yılın 365 günü o kavanozdan sizin sözlerinizi alıp okusa ve bundan müthiş bir mutluluk duysa güzel olmaz mı ? Ben de bu şekilde bir hediyeyi Anneme, sevgilime, eşime ya da can dostuma içinde 365 tane yani yılın her gününe özel not bulunan kavanoz vermek istiyorum ama yazılarını ben yazmak istiyorum diyorsanız, yazısız Canım Annem ve Aşk Dolu Kavanozlar tam size göre! 365 boş not kağıdına istediğiniz notu kendiniz yazın sevdiklerinizi çok mutlu edin!

Yazılı Ödül Kupası

Yılın En İyi Annesi Kupası

Annelere ve sevdiklerinize yönelik onları onurlandırıp mutlu edebileceğiniz anlamlı bir hediye… Sevdiklerinize Yazılı Ödül Kupası ile en iyi olduğu konularda, yılın enleri kupasını verin. Yılın En İyi Annesi, Yılın En Mükemmeli, Yılın En sevileni, Yılın Sevgilisi gibi :))) yüzlerce çeşit yazı çeşitine sahip Ödül Kupası ile sevdiklerinizi mutlu edin.
ucuz hediye fikirleri

CEVAP VER