Anneler Günü Hediyeleri

Anneler günü hediyesi

Belki merak edenler vardır diye, Anneler Günü hediye fikirlerimize geçmeden önce, bu yıl Anneler Günü ne zaman kutlanacak sorusu ile giriş yapalım. Yeryüzünün en kıymetli varlıkları olan sevgili Annelerimize adanmış olan Anneler Günü, bu yıl 14 Mayıs 2017 tarihinde (Pazar günü) kutlanacak! Biraz sonra, sizlere Annenizi duygulandıracak, onurlandıracak, belki de mutluluk göz yaşlarına boğacak, O’na verdiğiniz değeri en güzel hali ile gösterebileceğiniz, Anneye Hediye önerilerimi sizlerin beğenisine sunacağım. Annelerimize alınabilecek en güzel hediye önerilerime geçmeden önce, benim sitemde artık klasiğim haline gelen ve olmazsa olmazım olan, bu konuda yorumlarımı sizlerle paylaşıp daha sonra Anneler günü hediyeleri konusuna geçmeyi planlıyorum. Dilerseniz yorum kısmını pas geçip, direkt Anneler Günü Hediyesi tavsiyelerime bakabilirsiniz. Belki size çok klişe bir laf gelecektir ama, gerçekten de Annelerimiz için ne yapsak, Onların hakkını kesinlikle ödeyemeyiz. Annenize Dünyanın en pahalı hediyesini alsak da, saraylarda yaşatsak da, bizler için verdikleri emeklerin hakkını asla ödeyemez. Dinimizde de, “Cennet Annelerin ayağı altındadır” denilmiş ve Anneliğin ne kadar kutsal bir görev ve sorumluluk olduğunun altı çizilmiştir. Düşünebiliyor musunuz, Anne olmak veya annelik, doğum anından son nefese kadar aralıksız devam eden ve hiçbir zaman son bulmayan çok büyük bir görev! Bu yüzden sembolik de olsa, tüm Dünya’da Anneler için yılda bir kez ve 24 saat için ilan edilmiş olan Anneler Gününün kutlanmasını ve böyle özel bir günün varlığını çok önemli ve özel buluyorum. Pek tabi ki, annelerin hatırlanması gereken yegane gün, Anneler Günü olmamalıdır. Diğer sıradan günlerde de Annelerimizi veya tüm sevdiklerimizi hatırlamamız ve hediyelerimizle, güzel sözlerimizle onları mutlu etmeye çalışmamız gerektiğini düşünüyorum.

Anneler Günü İçin Hediye Fikirleri


Anne’ye Özel Mektup

Anneye Özel Mektup

Kişiye Özel Anneye Mektup üzerine Anneniz için özel bir şiir de yazabilirsiniz! Neden Orijinal? Çünkü kendi düşünceleriniz ile hazırlanmış bu mektubun yeryüzünde bir eşi ve benzeri olmayacak! Bu sebeple Anneye Özel Mektup, Anneler Günü için en orijinal hediyelerden biri! Neden çok güzel? Bu özel mektubun üzerine daha önce güzeller güzeli gül yüzlü Anneniz ile çektirmiş olduğunuz en güzel fotoğraf karesini de eklettirebiliyorsunuz! O’nun gül cemalinin olduğu bir hediye, elbette ki tüm hediyeler içerisinde en iyi olanı ve en güzel olanı! Anneniz hakkındaki görüşlerinizi, sevginizi, düşüncelerinizi ya da hayallerinizi yazabileceğiniz Anneye Özel Mektup Çerçeveyi 1300 harf ile yazabiliyorsunuz!


Dünyanın En Tatlı Annesi Kanvas Tablo

Dünyanın En Tatlı Annesi Kanvas Tablo

Hiç zaman kaybetmeden en güzel, en anlamlı ve en orijinal hediyeyi, Anneler Günü Hediyeleri listemizin birinci sırasına alalım! Hediye fikirleri listemizin birinci sırasında Güzeller Güzeli Annenizi mutlu edecek fotoğrafınıza ve Anneler günü kutlama mesajınıza özel bir tablo var! Şimdi bu özel hediyenin neden çok değerli olduğunu izah edebiliriz! Neden çok anlamlı? Çünkü, Sizi doğuran, büyüten, iyi ve kötü her anınızda hep yanınızda bulunan, yaşamınızdaki en değerli kadına, yani Annenize kendi özel bir hediye olmuş olacak! Bundan daha anlamlı bir Anneler Günü Hediyesi olabilir mi? O’nunla ilgili bir hatıranızı yazabileceğiniz gibi, anne sevginizi, anneler günü kutlama mesajınızı kişiye özel kanvas tabloya aktarabilirsiniz.

Anneler günü hediyeleri

Güzeller Güzeli Anneme Hediye Sepeti

Dünyaya gözlerini ilk açtığında yanında O vardı! Bebekliğinde kimsenin kokusunu onunki kadar sevmedin. Hayata dair ilk ne keşfettiysen hep O vardı yanında. Sana hayatı tanıdan en büyük rehber, ilk öğretmenin, yüzünü güldürmeye çalışan ilk komediyenin, ilk arkadaşın, ilk dostun, hayata dair tecrübe ettiğin her şeyde ilk Annen! Belki çok problemli bir bebektin! Gazın vardı ve en ufak bir “tık” sesine uyanacak kadar cılız bir uykun! Sürekli ağlayan bir bebektin! Ama sen ağladığında, canından sana can veren Annen vardı yanında! Güzeller Güzeli Anneme Hediye Sepeti, içerisinde yer alan göz kamaştırıcı hediyeleri ile, biricik varlığınız annenize en güzel anneler günü hediyelerinden biri olacak! Hediye sepeti ile ilgili detaylı bilgilere resim üzerine tıklayınca ulaşabilirsiniz.

anneler gününe özel hediyeler

Kişiye Özel Canım Annem Masa Saati

Çocukken birçok yaramazlıkların oldu! Çevrendeki bir çok şeyi bozdun veya kırdın döktün! Oysaki seni her koşulda, hep hoş görmeye çalışan bir Annen vardı yanında! Belki Baban sana kızar diye, kendisini her zaman senin için siper eden, hatalarını örtbas eden ve seni herkese ve her tehlikeye karşı koruyan bir Annen vardı hep yanında! Okulda geleceğini etkileyen çok önemli sınavların oldu, seninle defter kitap başında sabahlayan bir Annen vardı yanında. Hiçbir zaman, ne iyi; ne de kötü gününde seni asla yalnız bırakmayan Anne özel en güzel hediye seçeneği Kişiye Özel Canım Annem Masa Saati!

anneler günü hediyesi

Anneye Özel İsim Yazılı Makyaj Aynası

İlk aşkın oldu onunla paylaştın. Arkadaşlarınla buluşmak için paraya ihtiyacın oldu, harçlıksız kaldın ama en büyük finansör olarak yine O vardı yanındaydı. Belki de hiç kimseye Annene yaptığın haksızlıkların onda birini bile yapmadın! Ona yeri geldiğinde sesini bile yükseltme cüretini gösterdin! Çünkü biliyordun ki, sana kıyamayan tek varlık O! Çünkü o senin Annen! Dünya’nın en güzel annesine, bu anneler gününde çok beğenebileceği özel bir armağan düşünüyorsanız, çiçek desenli ve oldukça şık bir görünüme sahip bu makyaj aynasını düşünebilirsiniz.

Anneler Günün Kutlu Olsun Duvar Saati

Anneler Günün Kutlu Olsun Duvar Saati

Bütçeniz ölçüsünde anneler günü için anlamlı ve ucuz anneler günü hediyesi düşünüyorsanız, ev işleri yaparken gün içerisinde belkide gözünün en çok takıldığı ev eşyası olan duvar saati düşünülebilir. Ancak bu duvar saati klasik saatlerin çok ötesinde ve çok daha anlamlı. Şöyle ki, tamamen annenize özel hale getirebileceğiniz, fotoğraf baskılı ve mesaj yazılabilen özel bir saat! Anneler Günün Kutlu Olsun Duvar Saatini annenize hediye ederek, hem gururla evine asabileceği bir saat hediye etmiş olacak; hem de annelik gururunu okşayacaksınız! Anneler Günün Kutlu Olsun Duvar Saati üzerine sizin seçeceğiniz en güzel 2 adet fotoğrafınız ekleniyor, üzerine bir de özel mesajınızı eklettiniz mi bu şekilde annenize çok özel bir hediye verebilirsiniz.

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

Anne ile bebek arasındaki duygusal bağ, daha hamilelik aşamasındayken kendisini gösterir. Bu, o kadar doğal bir sevgi, o kadar izah edilemez bir durumdur ki, Annelik koruma iç güdüsü, daha bu çağlarda kendiliğinden Annede gelişmeye başlar! Anne sevgisi tabiattaki her şeyden çok daha doğal, çok daha berraktır! Şimdi önereceğimiz Anneler Günü hediyesinin temelinde de işte bu doğallık yatıyor! Annenize öyle doğal bir hediye vereceksiniz ki, Ona olan sevginizi en yüce hali ile anlatmış olacaksınız! Bayanlar, Baylar; Sizleri İstiridye içinde Gerçek İnci Kolye ile tanıştırmaktan gurur duyuyorum. Bu özel kolye ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için “Satın Al” butonuna tıklayabilir ve fiyat bilgisine de buradan ulaşabilirsiniz!

Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy

En İyi Anne Büyük Boy Oscar

Anneye Anneler Günü Hediyesi almayı düşünüyorsanız, hediye işini bir fırsata dönüştürüp, ona kendini holywood yıldızları gibi hissetmesini Kişiye özel oscar heykelciği ile sağlayabilirsiniz. Bütün Anneler, özellikle eşleri ya da çocukları tarafından takdir görmekten, övülmekten inanılmaz derecede haz duyarlar. Bildiğiniz gibi Oscar heykeli, amerikan film yıldızlarına, bir takvim yılı içerisinde oynadıkları filmlerde gösterdikleri performansa göre verilen bir ödüldür. Siz de Annenize veya eşinize Kişiye özel Oscar heykelciği hediye ederek, onun belli bir alanda (Örneğin; En iyi Eş, En iyi Sevgili, En iyi Anne, En iyi Hayat Arkadaşı gibi) en iyi olduğu alanı belirtip, Annenizin kendisi ile gurur duymasını, kendisini mutlu hissetmesini sağlayabilirsiniz.

Canım Annem Çiçekli Resim Çerçevesi

Anneye Kişiye Özel Çerçeve

Annelerimizi mutlu görmek, aynı zamanda kendi mutluluğumuzun da altın anahtarı! Çünkü, O mutlu ve içten bir gülerse, O an Dünyalar da bizim oluverir! Bu Anneler Gününde, yüreğinizin en güzel köşesinde yer verdiğiniz Annenize, Onu çok mutlu edecek, güzel bir sürpriz hediye hazırlamak ister misiniz? İçerisinde en güzel fotoğraf karesinin yer alacağı kişiye özel olarak hazırlanacak şık bir resim çerçevesi! Bu çerçevenin dört bir köşesinde Annenize olan bağlılığınızı, sevginizi ifade edecek sözler yer alıyor! “Seni Çok Seviyorum”,”İyi ki varsın”,”Canım Annem” gibi çok özel sözler bu özel ahşap çerçeve üzerinde! Üzerine Annenizin ismini de yazarak son derece anlamlı bir hale getirebileceğiniz Anneye Kişiye Özel Ahşap Çerçeve, hem fiyatı ile son derece ucuz, hem de çok anlamlı bir Anneler Günü Hediyesi!


Annelere Özel Fotoğraflı ve Mesajlı Çakmak

Anne Sevgisini Duvar Saati Gazetesine Taşıyın

Fotoğraf baskılı ve mesaj yazılabilir bu çakmak modeli, sigara kullanan annelere özel! Fiyatı ile de son derece cazip bir hediyelik olan Kişiye Fotoğraf Baskılı Çakmak ile Sevgili Annenizi hem çok şaşırtacak, hem de sigarayı bırakması yolunda ona etkileyici bir şekilde mesajınızı ileteceksiniz! Kişiye Özel Anneler Günü Çakmak üzerine hem annenizin fotoğrafını bastırabiliyorsunuz, hem de “Anneciğim en kısa sürede sigarayı bırakman dileği ile..” gibi dilediğiniz tarzda mesajınızı yazdırabiliyorsunuz!

Kişiye Özel Anne Gazetesi Duvar Saati

Anne Sevgisini Duvar Saati Gazetesine Taşıyın

Gösterişten ve şatafattan uzak bir sevgi varsa, bunun adı Anne Sevgisidir. Çünkü, bir Annenin çocuklarında duymuş olduğu sevgi, olabildiğince duru ve safiyane bir sevgidir! Ancak 2016 yılı içerisinde kutlanacak olan Anneler Gününde, bu sefer siz Annenize olan sevginizi en gösterişli hali ile sunmak ister misiniz? Hadi o zaman gazetecilik editörlüğü yapalım! Görmekte olduğunuz ürünümüz, tamamen Annelere özel hazırlanacak olan bir duvar saati! Ürünün adı: Kişiye Özel Anne Gazetesi Duvar Saati! Bu duvar saati üzerine fotoğraflarınızı gönderiyor ve Annenize olan duygularınızı adeta gazetede yayınlayacakmışsınız gibi hazırlıyorsunuz! Ortaya ise bir Anneyi en fazla mutlu edecek, en anlamlı anneler günü hediyelerinden biri çıkıyor! Kişiye Özel Anne Gazetesi Duvar Saatinin ne şekilde hazırlanacağı konusunda detaylı bilgi almak ve ürün fiyatını öğrenmek için “Satın Al’a” tıklamanız yeterli!


Annenizi Melek Annelere Kaydettirin

Annenize Sürpriz Bir Anneler Günü Hediyesi Hazırlamak İster misiniz?

Eğer kendinizi dijital çağın en ateşli savunucularından biri olarak görüyor ve Annenize olan sevginizi İnternet ortamında Ona mükemmel bir sürpriz hazırlayarak göstermek istiyorsanız, Annenizi Melek Annelere Kaydettirin! Bu nasıl sürpriz bir Anneler Günü Hediyesi? Annenize özel melekannem.com sitesinde özel bir web sayfası hazırlanıyor ve bu sayfaya ait sertifika baskısı kırmızı hediye kutusu ile birlikte adresinize kargo yapılıyor! Annenize, sürprizlerin en güzelini yaşatmak için bu ürünün detaylarını inceleyebilirsiniz!


Anneye Çikolata - Benim Annem Melek Annem

Benim Annem Melek Annem

Herkesin Anneler Günü armağanı olarak harıl harıl tencere, tava, fincan seti aradığı bir ortamda, siz dünyanın en tatlı lezzetlerinden biri olan çikolata ile sevginizi gösterme taraftarıysanız size kocaman bir aşk olsun! Çünkü, gerçekten de düşünülebilecek en güzel hediyelerden birini düşünmüşsünüz! Üzerinde “Benim Annem Melek Annem” yazılı ve ortasında kalp figürleri ile süslenmiş olan tam 25 adet Madlen Marka Çikolata! Altın sarısı hediye kutusu içerisinde hediye edilmeye hazır bir vaziyette! Anneler Gününde elini sevgi ile, saygı ile öptüğünüz Annenizle, bir de tatlı tatlı sohbet edin eksik olan tek şey Benim Annem Melek Annem Çikolatalarıydı, o da şimdi tamam!


anneler günü hediyesi

İlk Anneler Günü Hediyesi

Anne olmak, gerçek bir özveri ve fedakarlık gerektiren bir çok çok özel bir durum! Gerçekten de hiç abartmıyoruz Anne olan tüm kadınları, aldıkları bu son derece meşakkatli kararlarından ve olağanüstü fedakarlıklarından dolayı tek tek ellerinden öpüyoruz! Düşünebiliyor musunuz, bir bebeğin Dünya’ya gelmesi ne kadar mucizevi bir şey ise, bir kadının hamilelik öncesi ve sonrası yaşadığı fiziksel değişim de o kadar mucizevi ve fark yaratan bir durumdur! Anne dışında hangi canlı acaba bu çaplı büyük bir değişimi kabullenebilirdi ki? Bu yüzden Anne olan ya da tüm maddi ve manevi olumsuzluklara rağmen Anne olmayı göze alan tüm kadınlar kutsal varlıklardır!

Nostaljik Dikiş Makinesi Müzik Kutusu

Dikiş Makinesi Müzik Kutusu

Küçükken tüm haylazlığınızda, tüm yaramazlıklarınızda belki babanızdan azar işittiniz ama, koşup O’nun şefkatli kollarına sığındınız! Yeri geldi, okulda kavga ettiniz ya da dayak yediniz, doya doya ağlamak için sadece O’na sarılmak, sadece O’nun yanında ağlamak istediniz! Çünkü emin olduğunuz bir tek şey vardı; o da Anne kucağının en şefkatli, en merhametli kucak olduğuydu! Şimdi o özel kadına, pırlanta gibi değerli, melekler kadar iyi bir kalbe sahip olan kadına, değerli bir Anneler Günü Hediyesi arıyorsunuz ama, bu hediyenin ne olabileceğine bir türlü karar veremiyorsunuz! Nostaljik Dikiş Makinesi Müzik Kutusuna ne dersiniz?

925 Ayar Sonsuzluk Gümüş Kolye

Sonsuzluk Kolyesi & Sonsuz Sevgi

Sonsuz şekilde sevdiğiniz bircik annenizi çok mutlu edecek harika bir kolye modeli var sırada. Size muhteşem bir Anneler Günü Hediye önerimiz olacak! Bu özel hediye ile “Anneler Günü Hediyesi ne alınır” sorusu da bir yerde anlamını yitirecek! Sonsuzluk simgesi şeklinde tasarlanmış olan ve 925 ayar gümüşten imal edilmiş Sonsuzluk Kolye, hem taşıdığı anlam, hem de Annenize vermiş olduğunuz değeri en şık hali ile yansıtabilecek en özel Anneler Günü Hediyelerinden biri!


Anneye Özel Laleli Ürünler

Anneye Özel Laleli Ürünler

Dünya’nın tüm güzelliklerini yan yana, üst üste ya da art arda koysak, Annelerimizin güzelliği karşısında boynu bükük kalırlar! Bu yüzden Annelerin güzelliğini en iyi tanımlayabilecek sıfatlardan “Nur gibi” ya da “Çiçek” gibi ifade etmeye çalışırız! Anneye Özel Pembe Laleli Ürünler, göz kamaştırıcı güzellikleri ile pembe lalelerden ilham alınarak tasarlanmış ve ucuz Anneler Günü Hediyeleri listesi içerisinde baş sıraya konulabilecek ürünlerden oluşuyor! İçerisinde Sihirli Kupa Bardak, Masa Saati, Duvar Saati, Magnetler ve Bardak Altlıklarından oluşuyor! Kişiye özel olarak hazırlanan Anneye Özel Pembe Laleli Ürünler üzerine istediğiniz mesajı yazabiliyor ve bu harika ürünleri Annenize özel hale getirebiliyorsunuz!

anneye değişik hediyeler

Gramofon Müzik Kutusu

Pazara çık alışveriş yap, çocuğu okula hazırla, beyin kahvaltısını koy, akşama misafirler için yemek hazırla, kızın çeyizi! Allah Aşkınıza, bu kadar şeyi çekip çevirmek için sizce de üstün bir yöneticilik vasfı gerekmez mi? Yani devlet yönetmek ile ev yönetmek arasında ne fark var? Görece olarak hangisi daha zor? Ev yönetmek mi? Devlet yönetmek mi? Ay başında 500 TL eve bırakılır ve bir ay süresince bu para ile evin tüm giderleri karşılanacak! Anne dışında hangi ekonomist bu parayı yettirebilir ki? İşte Anneler bunu olağanüstü bir performans göstererek başarıyorlar!

Allah Yazılı Duvar Saati

Allah Yazılı Duvar Saati

Bu Annelerin elinden gelse futbol yorumculuğu ya da ne bileyim, beyin ameliyatlarına giren profesörlerin bile işlerini yaparlar! Bir insan, her şeyden de bu kadar anlamaz ki canım! En güzel yemek yapmak kimde, deseniz O’nda! “En ucuz meyve, sebze hangi markette satılıyor?” derseniz kesin Anneniz biliyordur! “Mahalledeki eli en hamarat bayan kuaförü kim?”,”Etin en iyisi nerede satılıyor?”,”Bu bebek neden kilo almıyor?”,”Dişçilerin en iyisi, doktorların en iyisi?” tüm bu sorularınızın cevabını Annenizden öğrenebilirsiniz! İşte karşınızda, özellikle muhafazakar anneleri çok mutlu edecek ALLAH yazılı duvar Saati.

Evimizin Kraliçesine Özel Saatler

Evimizin Gerçek Kraliçesi Anneme Özel Bir Hediye

Aslında belki Anneler bir ülkenin yönetimine talip değiller ama, Onlar gerçek taçsız kraliçeler! Bu Anneler Gününde, Sevgili Kraliçenize özel bir hediye düşünüyorsanız, Evimizin Kraliçesine Özel Masa ve Duvar Saatleri tam size göre! Üzerine fotoğrafınızın ve mesajınızın basılacağı bu özel duvar saati ile, Annenizi Anneler Gününde inanılmaz şekilde mutlu edebilir, gururlandırabilirsiniz! Anneler Gününe özel olarak hazırlanmış diğer duvar saatlerine bu linkten bakabilirsiniz. Lütfen tıklayın: Anneye Özel Duvar Saatleri

Benim Annem Güzel Annem Ürünleri

Benim Annem Güzel Annem Ürünleri

Nefes aldığımız ilk saniyeden beri, her an yanı başımızda bulunan, bizleri sağlıklı bir şekilde büyütmek için dur durak bilmeden sürekli bir şekilde çalışan, çabalayan çok değerli Annelerimize en şirin Anneler Günü Hediyesi; Benim Annem Güzel Annem Ürünleri! Rengarenk tasarımı Benim Annem Güzel Annem Ürünleri Anneler Günü için ucuz hediye arayışında olanlara tavsiyemizdir!

Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati

Anneler Gününde Anılarınızı Hediye Edebilirsiniz!

Bebeklikten itibaren başlayan ve uzun yıllardır süren, Anneniz ile birlikte hatıralarla dolu bir hayat! Şairin dediği gibi “Ömür dediğin bir nefes arası” Sevdiğimiz insanlarla, gülen yüzlerini ilerde daha iyi anımsamak, birlikte yaptığımız şeyleri daha iyi hatırlamak ve hele ki bu kişi Annemiz ise bol bol fotoğraf çektirmek lazım! Şimdi birlikte güzel bir Anneler Günü Hediyesi hazırlayacağız! Aile albümünüz içerisindeki en güzel üç fotoğrafı bulun ve tarayıcınızdan taratın! Hatta bu 3 özel fotoğraf, bilgisayarınıza kayıtlı ise çok daha iyi! Fotoğraflarınızı seçtikten sonra, bir de Annenizin okuduğunda mutlu olacağı, sizinle gurur duyacağı özel bir mesaj hazırlayın! Tamam hazırladım diyorsanız, sürpriz bir Anneler Günü Hediyesi hazırlamak için yapılması gerekenlerin en önemli aşamalarını tamamladınız demektir! Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati üzerine 3 adet fotoğraf ve sevgi mesajlarınız geliyor! Ortaya kusursuz güzellikte, asla duvarlardan inmeyecek çok güzel bir hediye çıkıyor! Ürün ile ilgili ayrıntılı bilgiyi “Satın Al” tıkladıktan sonra görebilirsiniz!

Anneye Özel Mesaj ve Fotoğraflı Anahtarlık

Annelere Özel Fotoğraflı ve Mesajlı Anahtarlık

Atalarımızın dediği gibi “Yarım Elma Gönül Alma”.. Önemli olan bu özel günde kalbi sevgi ile dolu biricik Annenizi hatırlamak, sevgi ile boynuna sarılmak ve Ona duyduğunuz saygının nişanesi olarak ellerinden öpüp Anneler Gününü kutlamak! Hediyenizin pahalı ya da ucuz olmasının bu noktada hiçbir önemi yok! Şayet Anneler Günü için bütçenizi fazla yormayacak, aynı zamanda hesaplı ve de ucuz sayılabilecek kullanışlı bir hediye düşünüyorsanız, Anneye Özel Mesaj ve Fotoğraflı Anahtarlık bu beklentinizi karşılayacak cinste! Fotoğraf baskılı ve annenizin İsminin yazılı olacağı kişiye özel Anahtarlık, ucuz anneler günü hediyesi olarak bir kaç adım öne çıkan hediyelerden biri!

Benim Güzel Annem Yastık

Benim Güzel Annem Yastık

Dünya’ya geliriz, gözlerimiz ilk Annemizi görür! Daha o dakikadan itibaren, O’nun sesine, kokusuna ve sıcaklığına alışmaya başlarız! Yaşamımız boyunca tanıyacağımız ya da karşılaşacağımız tüm kadınların en güzeline, Anlamlı ve fiyatı ile de son derece ucuz bir Anneler Günü Hediyesi isterseniz, görselini görmekte olduğunuz Benim Güzel Annem Ürünleri ilginizi çekebilir! Yukarıda yer alan üründeki baskı ile %100 benzerlik gösteren ancak bu sefer, sevgi dolu yumuşacık bir yastık olarak karşımıza çıkan Benim Güzel Annem Yastık, hediye etmeniz halinde Anne evinin en değerli eşyalarından biri olmaya aday!

İsme Özel metal Kalem

İsme Özel Metal Kalem

Bankacı, Avukat, Muhasebeci, Öğretmen, Doktor, Sigortacı, Müşteri temsilcisi kısacası her meslekten Anneler için alınabilecek şahane bir Anneler Günü Hediyesi öneriyorum. Metal üzeri deri ile kaplı şık bir tüp içerisinde, Sevgili Annenizin ismine özel olarak hazırlanmış İsme özel Metal Kalem! Çalışan Annelerin oldukça işine yarayacak güzel bir hediye! Kalem üzerine yazılan isimler pantograf tekniği ile yazıldığı için, üzerindeki yazılar asla silinmiyor ve mükemmel de bir görünüm sergiliyor! İsme Özel Kalem ile ilgili detaylı bilgi almak ve ürün fiyatını öğrenmek için Satın Al’a tıklamanız yeterli!

Anneye Özel Ahşap El Aynası

Anneye Özel Ahşap El Aynası

Soğuk beton yığınlarından oluşmuş bir evi, sımsıcak bir yuvaya dönüştüren ve içine sevgisini katıp, yaşanabilir bir hale getiren yegane kişidir Anne! Bir evin her milimetre karesinde O’nun emeğini görmek mümkündür! Anneler yaşanılan evi o kadar sahiplenirler ki, adeta bir inci gibi her köşesine değer katarlar, sevgi katarlar! Evinizi sıcak bulmanızın, oradan başka yerde rahat edememenizin en büyük nedeni de işte tam da budur! Elbette bu işler öyle yazıldığı ya da söylendiği kadar kolay olmaz! Bunun için Dünya’nın en zor işini gönüllü olarak kabul etmeniz gerekir! Hangi iş mi? Elbette ki “Ev Hanımlığı”! Evde sürekli temizlik işleri yaparken görmeye alıştığımız, vaktinin büyük bir bölümünü mutfakta yemek pişirme ile geçiren bir kadın, pek tabidir ki kendisine ve dış görünümüne fazla bir zaman ayıramaz!

küçük anneler günü hediyesi

İsme Özel Metal Makyaj Aynası

İşte biz de bu gerçeği göz önünde bulundurarak, size şahane bir Anneler Günü Hediyesi tavsiye etmek istiyoruz! Anneye Özel Makyaj Aynası ile, gül yüzlü, melek kalpli Annenizin güzelliğini ortaya çıkarabilir, O’na sürekli olarak çantasında taşıyabileceği özel bir armağan verebilirsiniz! Kim demiş Anneler kendine bakmaz diye! Sevgili Anneniz, Annelere Özel Makyaj Aynası ile her an, her dakika nasıl göründüğünü bu özel hediyeniz sayesinde öğreniş olacak! Kişiye özel olarak hazırlanan, üzeri çiçek desenleri ile süslenmiş ve her iki kapağında da aynaları bulunan Anneye Özel Metal Makyaj Aynasını kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz!

Benim Annem Her Şeyi Bilir Ürünleri

Benim Annem Her Şeyi Bilir Ürünleri

Siz de Annenizin her şeyi muntazaman bildiğini düşünüyorsanız, Anneler Günü Hediyeniz aslında şimdiden hazır! Biraz esprili, biraz komik, biraz ilgnç ve çok fazla eğlenceli Benim Annem Her Şeyi Bilir Ürünleri şimdi burada! Anneler günü için Annenize sıra dışı,  ilginç ve farklı bir armağan vermeyi planlıyorsanız Benim Annem Her Şeyi Bilir Ürünleri tam size göre! Kişiye özel olarak hazırlan ve Annenizin ismi ile anlam kazanacak olan Benim Annem Her Şeyi Bilir Ürünleri, duvar saati, masa saati, kupa bardak ve mouse pad ürünlerden oluşmaktadır! Seçeceğiniz ürünün cinsine göre fiyat değişiklikleri bulunabilir!


Melek Anne Yastığı

Melek Anne Yastığı

Yüreciği evlat sevgisi ile çarpan, çocuklarının sesini duymadığında uykular kendisine haram olan melek kalpli Annenize, son derece Sürpriz Anneler Günü Hediyesi ister misiniz? Üzerinde, son derece şirin büyük kalp sembolü ve içerisinde minnacık kalpler ile  melek figürü ve size özel isimlerle hayat bulacak olan Melek Anne Yastığı! Sitemiz içerisinde yer alan diğer özel hediyelere buradan göz atabilirsiniz; Kişiye Özel Hediyeler


Anneler Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupa

Anneler Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupa

Sürpriz bir Anneler Günü hediyesi nasıl hazırlanır, adım adım görmeye ne dersiniz? Öncelikle yapmanız gerekenleri söyleyelim; Yukarıda görmekte olduğunuz sihirli kupa bardak, Annenize yapacağınız özel sürprizin ana malzemesi olacak! Anneler Gününe özel olarak hazırlanan bu kupa bardak üzerine size ve Annenize ait en güzel fotoğraf yüklenecek! Daha sonra sizin Anneler Günü ile ilgili tebrik mesajınız basılacak ve bu şekilde sürprizimizin ilk aşaması tamamlanmış olacak! Gelelim ikinci adıma; Sipariş ettiğiniz Anneler Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupa adresinize ulaştığında, 2016 Mayısının 2. pazar günü (Anneler Gününde) sabahı, Annenize Onun içmekten keyif aldığı kıvamda güzel bir çay demleyin! Sonrasında demlemiş olduğunuz sıcak çayı, sihirli kupa bardağın içerisine boşaltıp Annenize ikram edin! Melek yüzlü Anneniz, ilkin kendisine uzatılan içi sıcak çay ile dolu sihirli siyah kupa bardağın sürprizini hemen fark edemeyecek! İşte asıl sürpriz şimdi başlıyor! Kupa bardak sıcak çayın ısısını aldığında yavaş yavaş ortaya Annenizin ve sizin kupa bardak üzerine basılan fotoğrafınız ve Anneler Günü ile ilgili kutlama mesajınız belirecek! İşte bu fark edildiğinde mutluluk sel olup akmaya başlayacak! Anneler günü için sürpriz hediyelerden hoşlanıyorsanız, Anneler Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupa ilginizi çekecek bir ürün!

güzel anneler günü hediyeleri

Aile Saadeti Tablosu

Eğer iyi bir meslek sahibiyseniz, eğer iyi bir eğitim gördüyseniz, eğer başarılı bir insansanız bunun en önemli nedeni pek tabi ki mutlu bir ailede büyümüş olmanızdır. İşte size bu huzuru sağlayan, başarılı bir insan olmanızdaki en büyük katkı sahibi Annenize, anlamlı bir Anneler Günü Hediyesi düşünüyorsanız, içerisinde en mutlu aile tablosunun Anneye Özel Çiçekli Kanvas Tabloyu Annenize hediye edin! Kişiye özel olarak hazırlanan bu anlamlı tablo, her baktığında içerisindeki aile bireyleri ile Annenizin gurur duyacağı çok anlamlı bir armağan! Siz değerli okurlarımıza tavsiyemiz, Bu yıl ki Anneler Günü için Anneniz güzel bir çiçek yaptırıp, bu çiçekle birlikte bir de içerisinde Annenizin, Babanızın ve kardeşlerinizin hepsinin içinde yer alacağı bir Anneye Özel Çiçekli Kanvas Tablo hediye etmeniz!

anneye farklı ev hediyeleri

Hamarat Annelere Özel Mutfak Önlüğü

Siz de önünüze bir tencere alın ve Annenizin yaptığı yemeklerden birini yapmaya çalışın! Örneğin yaprak sarma dolma olabilir mi? Hadi bakalım deneyelim! Tüm detayları ile, tüm tarifleri ile tıpkı Annenizin yaptığı gibi yapsanız bile, Annenizin yaptığı yemeğin lezzetine asla ulaşamazsınız! Pul biberse pul biber, sıvı yağsa sıvı yağ, tuzsa tuz ama gelin görünki Annelerin yaptığı yemekler daha lezzetli ve daha özel olur! İşin sırrı ne olsa sizce? Anne Sevgisi olabilir mi?

Kişiye Özel Çiçekli Anneler Günü‏ Mutfak Önlüğü

Kişiye Özel Çiçekli Anneler Günü Mutfak Önlüğü

Gerçekten de ben yemeklerin de tıpkı çiçekler gibi olduğunu düşünürüm. Nasıl ki çiçeklerle konuştuğunuzda, daha iyi çiçek açar, daha sağlıklı olurlar, yemekler de severek yapıldığında daha lezzetli olur! Belki de Annelerin yemekleri bu yüzden olağanüstü! Neyse Anneler Günü Hediyeleri ile ilgili hediye fikirlerimize dönecek olursak, görmekte olduğunuz Kişiye Özel Çiçekli Anneler Günü‏ Mutfak Önlüğü, Anneler Günü için farklı bir hediye düşünenler için oldukça ideal! Üzerinde elinde buket çiçekler bulunan kız ve erkek figürleri ve “Canım Annem …” yazılı bu özel önlük ile, unutulmaz bir Anneler Günü Hediyesi hazırlayabilirsiniz!

Altın Kalpli Taşlı Kolye

Anneler Günü için Sevginizi Anlatacak Özel Bir Kolye

Dünyanın tüm değerli taşları, tüm altınları bir araya gelse, Onun kalbinizdeki değerinin yanında sönük kalacaktır! Elbette Annelere verilen değerden bahsediyorum! Kalbinizdeki yeri bambaşka olan, sevgili Annenize, bu özel duygularınızı ifade edecek özel bir hediye ister misiniz? Muhteşem kalp tasarımı ile sevgiyi eksenine almış olan bu özel kolye 14 Ayar Altından yapılmış çok zarif bir kolye!


Kişiye Özel Lezzet Dergi Kapağı

Hadi Annenize Sürpriz Bir Anneler Günü Hediyesi Hazırlayalım

Kardeşlerinizden farklı olarak, Anneler Günü Hediyenizin çok eğlenceli bir hediye olmasını ister misiniz? Mutfakta harikalar yaratan ve Ondan uzak gittiğiniz her yerde yemeklerini özlemle aradığınız hamarat Annenize şahane bir Anneler Günü Hediyesi vermek ister misiniz? İçerisinde biraz mizah, biraz eğlence ve daha çok Annenizin yemeklerine olan övgülerinizin yer alacağı Kişiye Özel Lezzet Dergi Kapağı! Kişiye özel olarak hazırlanan Kişiye Özel Lezzet Dergi Kapağı, özel ve şık ahşap çerçevesi içerisinde satışa sunuluyor! Dergi kapağında yer almasını istediğiniz fotoğrafın mümkün mertebe kaliteli ve yüksek çözünürlükte olmasına özen göstermelisiniz! Şurası kesin ki, Kişiye Özel Lezzet Dergi Kapağı Annenizin bugüne kadar aldığı en sıra dışı, en eğlenceli ve en farklı Anneler Günü Hediyelerinden biri olacak!


Kişiye Özel Canım Annem Plaketi

Kadife Kutusunda Anneye Özel Plaket

2016 Anneler Günü için ne hediye Alınır? Annenize bu özel günde, anlamlı ve mesaj içeren bir hediye düşünüyorsanız, bu anlamda Anneye özel hediye tavsiyeleri içerisine özel bir hediye eklemek istiyorum. Kadife kumaş kaplı, özel kutusu içerisinde Anneniz için en güzel sözlerinizden oluşan şık bir PLAKET! kadife kutusu içerisinde Kişiye özel Plaket hediyesi, hem özel bir hediye, hem de Anneler Günü için Sürpriz bir hediye. Bundan sonra Annenizin evinde sergileyebileceği harika bir plaketi olacak. Bir kişiye plaket verilmesi demek o kişinin yaptıklarının takdir edilmesi anlamına gelir. Annenize bu şık plaketi hediye ederek, bugüne değin sizin için gösterdiği emekleri ve fedakarlıkları takdir edebilirsiniz. Anneye ne hediye alınır sorusunun en güzel cevabı: Kişiye Özel Kedife Kutusunda Mesajlı Plaket’tir.

Annelere Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Anahtarlık

Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Anahtarlık

Annelere Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Anahtarlığın arka yüzüne de istediğiniz özel mesajı yazdırıp hediyenizi daha da özelleştirebilirsiniz. Anneniz üzerinde anahtarları bulunan hangi kapıyı açarsa açsın onu ne kadar çok seven bir çocuğu olduğunu hatırlasın ve mutlu olsun. Annelere Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Anahtarlığın arka yüzüne de annenize söylemek istediğiniz en özel mesajı ekleyebilir bu güzel hediyeyi daha da özel hale getirebilirsiniz. Annelere Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Anahtarlık üzerine fotoğraf ve mesajınız sublimasyon tekniği ile basılmaktadır.


Anneler Günü hediyesi

Anneye Özel Ahşap Kesme Tahtası

Dünyaca ünlü aşçılar, adını milyonların bildiği restoranlar, televizyonlarda yemek tarifleri veren ustalar… Hiçbiri Annenizin sevgisini katarak yaptığı ev yemeklerinin tadına ulaşabilirler mi? Kesinlikle hayır! Yaptığı enfes yemeklerle damağınıza bayramlar yaşatan, mutfağınızın gerçek kraliçesi Annenize farklı bir Anneler Günü Hediyesi vermek ister misiniz? Mutfakların en önemli araç gereçlerinden biri olan Kesme Tahtası, bu sefer Annelere özel olarak hazırlandı! Zannedersem bir gün sıradan bir kesme tahtasından, esprili bir Anneler Günü Hediyesi çıkabileceği aklınızın ucundan bile geçmemiştir! Ama işte, yapan yapıyor! Anneye Özel Ahşap Kesme Tahtası üzerine ister sevgi sözcüklerinizi yazdırabileceğiniz gibi, isterseniz Annenize esprili bir mesaj da yazdırabiliyorsunuz! Ürün linkine tıkladığınızda hazır mesaj olarak “Anneciğim, yemeklerine sevgi kat, biber değil” cümlesi yer alıyor. Dilerseniz bu cümleyi değiştirerek kendi özel Anneler Günü Mesajınızı yazdırın!


Anneye Özel Baskılı Mesaj Yazılabilen Duvar Saati

Kişiye Özel Mesajlı Duvar Saati

Anneler günü hediyeleri içerisinde şimdi tavsiye edeceğim hediyelik eşya yine kişiye özel bir ürün! Hediyeler içerisinde kişiye özel hediyeler apayrı ve çok özel bir yere sahiptir. Çünkü almış olduğunuz hediye, üzerinde sevdiğiniz ve değer verdiğiniz kişinin ya adını, ya fotoğrafını ya da, ona yönelik hediyeyi veren kişi tarafından kendi beyninden çıkmış sözleri barındırır. Hediye bir obje olarak çok şey ifade etmez. Önemli olan hediye olacak objenin hediyeyi veren kişiyi hatırlatması ve hediyeyi alan kişinin ise unutulmamış olmasını göstermektir. Bu anlamda şahsen hediyeler içerisinde kişiye özel hediyeleri özellikle tavsiye etmeye ve önermeye çalışacağım. Umarım sizler de bizimle aynı fikirdesinizdir. Gelin annenizin ve sizin birlikte en güzel fotoğrafınızı Anneye Özel Baskılı Mesaj Yazılabilen Duvar Saati üzerine bastırın, bir de içinizden gelen özel mesajı da eklediniz mi, bu anneler gününde sizin annenizden daha mutlu kimse olamaz.

anneye ilginç hediyeler

Tava Duvar Saati

Malumunuz üzere Anneler günü yaklaşıyor. Anneler günü için bu sefer esaslı bir değişiklik yaparak annenize klasik tarzdaki hediyelerden almak yerine şaşırtıcı ve ilgi çekici bi,r şeyler deneyin! Anneler günü için sürpriz hazırlığında olan değerli takipçilerime annenizi çok şaşırtacak, muhtemelen de kahkahalara boğacak en ilginç anneler günü hediyelerinden biri olan Tava Duvar Saati işte karşınızda. Keyifli bir Anneler Günü nasıl kutlanır derseniz, sevgili annenizin yüzünde mutlu bir tebessüm oluşturacak Tava Şeklinde Duvar Saatini düşünün derim:)

en iyi anne sertifikası

Anneye Özel Sertifika

Yılın en iyi annesi benim annem diyenler, bu sertifika ile ilgilenebilirler. Fotoğraf baskılı ve mesajınıza özel olarak hazırlanacak sertifika, anneniz için gurur verici bir armağan olacaktır. Şimdi annelerimiz için koşturması gereken emek vermesi gereken taraf bizleriz. Size bu yaşınıza kadar verdiği yoğun emek ve fedakarlığı için annenize ne yaparsanız yapın hangi hediyeyi alırsanız alın, tüm bunların bir karşılığı olamaz ama, yine de sembolik de olsa Annenize Anneler gününe özel bir sertifika hediye edebilirsiniz.

Anneye Özel Madalyon

Anneye Özel Madalyon

Anneler günü için Annenize sürpriz olabilecek ve O’nu mutlu edip sizinle gurur duymasını sağlayacak bir başka hediye de, üzerinde annenizin isminin yer aldığı “Yılın Annesi” yazılı özel bir madalyon hediye etmek olabilir. Bildiğiniz gibi madalyonlar bir yarışmanın galibine verilen değerli ödüllerdir. Aslında hayatın kendisi de nihayetinde bir koşuşturmaca ve bir yarıştır. Bugüne kadar annelerimiz bizler için tabiri caizse, birer maraton koşucusu gibi her derdimize her sıkıntımıza tam da zamanında yetiştiler. Bebekliğimiz, okul hayatımız, askerlik, evlilik derken her fırsatta emek veren taraf Anneler oldu! Hatta kendi sorunlarını bile bizim için ikinci plana ittiler. Şimdi sıra biz evlatlarda!

Kişiye Özel Fotoğraflı Çiçek Masa Saati

Anneye Özel Fotoğraflı Çiçek Şekilli Masa Saati

Bu masa saati çiçek şeklinde ve Annenizin ve sizin resiminin basılı olacağı harika bir dekoratif saat! Şunu garanti ederim ki, Annenizin evinin baş köşesinde bundan sonra bu saat olacaktır. Anneler her şeyin en güzeline layıktır ama Anneler günü için bütçenizi sarsmayacak ve hesaplı sayılabilecek bir hediye düşünüyorsanız kişiye özel bu masa veya TV ünitesi Çiçekli saati size öneririm. Çiçek, doğada güzelliğin simgesi olduğu için bu ürünün çiçek şeklinde olması, verdiği mesaj açısından da annenizin beğenebileceği türden bir hediye olacaktır. Bu arada üzerinde sevgililere ait fotoğrafı görünce bu hediye anneme olmaz demeyin, çünkü bu ürün kişiye özel siz hangi fotoğrafın yer almasını istiyorsanız o fotoğraf bu ürüne yansıtılır.

Anneye dolu dolu hediye sepeti

Anneler Günü için Dolu Dolu Hediye Sepeti

Bazen mükemmel bir hediye ulaşabilmek için, bakmadığımız hediye sitesi, gezmediğimiz mağaza kalmaz! Bu öyle birşeydir ki, tam pes ettiğiniz bir anda, tam ümitlerinizin yok olduğu bir anda, karşınıza bir hediyelik ürün çıkar ve “Oley! Tamam işte buldum ya!!!” demenizi sağlar! Anneye dolu dolu hediye sepeti için çok iddialı, dünyanın en güzel anneler günü hediyesidir diyemeyiz belki ama, Annenizin içini ısıtacak ve mutluluğa sevk edecek şirin hediyelikler ile dolu özel bir hediye sepeti olduğunu pak ala iddia edebiliriz! Anneye dolu dolu hediye sepeti içerisinde, sevgi sözcüklerinden tutun da, bonbon şekerlere, drajelere, kahvelere kadar her şey düşünülmüş!

Yazılı Ödül Kupası

Yılın En İyi Annesi Ödül Kupası

Gelin bu sefer annenizi şaşırtacak belki de mutluluk göz yaşlarına boğacak farklı bir hediye düşünelim. Ne mi? Emeklerinin ve size göstermiş olduğu o sonsuz sabrın karşılığı olarak ona “Yılın En iyi Annesi” Kupasını hediye edelim. Elbette bu hediyenin yanında başka hediyeler de alabilirsiniz. Ama hiçbir hediyeniz bu kupanın verdiği duygusallığı ve etkileyiciliği göstermez. Bunun dışında sevdiklerinize Yazılı Ödül Kupası ile en iyi olduğu konularda yılın enleri kupasını verebilir. Yılın En Safı, Yılın Hamaratı, Yılın Sevgilisi gibi yüzlerce çeşit yazı yazdırarak ödül Kupası ile sevdiklerinizi mutlu edin.

Sevgililer günü hediyeleri

Kişiye Özel Bayan Cüzdan

Annenize, Anneler günü için için alınabilecek en güzel hediyeler kişiye özel hediyelerdir. Kişiye özel almış olduğunuz bir hediye bir de çok sık kullanılan bir hediye olursa o zaman kesinlikle çok isabetli ve doğru bir hediye seçmişsinizdir demektir. Erkek veya bayan fark etmez, insanların en çok kullandığı kişisel eşyalarının başında cüzdan gelir. Siz de Annenize, Anneler günü hediyesi olarak, onun isminin yazılı olduğu şık bir deri cüzdan hediye edebilirsiniz. Bence inanılmaz güzel bir hediye olacaktır. Kaliteli bir deriden imal edilmiş olan bayan cüzdan ile, anneniz bu hediyenizi uzun yıllar boyunca kullanabilecektir. İçerisine 5 adet kredi kartı koyabilir, bozuk para kesesi ile bozukluklarını taşıyabilir ve fermuarlı kısmı ile daha değerli şeylerini bu cüzdanda taşıyabilir.

Kişiye Özel Ahşap Bardak Altlığı Seti

Özel Bardak Altlığı

Anneler gününde, Annenize sürpriz bir hediyeye ne dersiniz? Üzerinde sizin ve annenizin resimlerinizin olduğu bardak altlıkları ev ve ofis için harika bir fikir. Kişiye Özel Ahşap Bardak Altlığı Setinin üzerine dilediğiniz fotoğrafı ekletebilirsiniz ve bu şekilde sevdiklerinize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Kişiye Özel Ahşap Bardak Altlığı Seti ile sevdiklerinizin fotoğrafları hemen elinizin altında. Ahşap malzemeden üretilen bardak altlıklarının üzerine baskı yapılan fotoğraflar kalitelidir, silinmez ve boyası akmaz. Böylelikle Kişiye Özel Ahşap Bardak Altlığı Seti seneler boyunca çay kahve keyfinde sizinle beraber.

Annelere Özel Bambu Kaşık Seti

Annelere Özel Bambu Kaşık Seti

Annelere Özel Bambu Kaşık Seti kişiye özel bir ürün. Üzerine ister Annenizin ismini yazdırın, ister Anneye özel mesajınızı. Annenizin sizin için özenle hazırladığı enfes yemekler, artık daha keyifli ve lezzetli olacak. Haliyle siz de bu leziz yemekleri bir çırpıda mideye indireceksiniz. Sizin için mutfakta canı gönülden çabalayan ve ortaya şaheserler çıkartan, mutfakların Sultanına yakışır bir armağan almanın vakti çoktan geldi. Bambu kaşık, spatula, delikli spatula, maşa ve saklama kutusundan oluşan Annelere Özel Bambu Kaşık Seti, profesyonel bir aşçının ihtiyacı olan bir settir. Bu 4’lü kaşık setinin üzerine annenizin ismini yazdırabilir, O’na harika bir Anneler Günü hediyesi verebilirsiniz. Annelere Özel Bambu Kaşık Setinin üzerine yazdırmak istediğiniz metni yukarıdaki kutucuğa eklemeyi sakın unutmayın.

Anneler Gününe Özel Fotoblog Kupa Bardak

Annelere Özel Fotoblog Kupa Bardak

Anneler hediyelerin en güzelini ve en değerlisini hak ettiğinden kimsenin şüphesi yok. Ancak özellikle yaşamını kıt kaynak ve düşük bir maaş ile geçindiren kişilerin Annelerine alabilecekleri hediyenin parasal değeri de oldukça önemlidir. Ben de bu sebepten, elimden geldiğince özellikle Ucuz Anneler Günü hediyesi önermeye de gayret ediyorum. Hem çok anlamlı hem de ucuz Anneler Günü hediyeleri. Şimdi önereceğim hediye de hem kullanışlı hem de fiyatı ile alınabilecek cazip Anneler Günü hediyelerinden. Annenize Anneler günü için fotoğraflarınızdan hazırlanacak bir kupa bardak hediye edebilir ve üzerine yazdıracağınız anlamlı bir anneler günü mesajıyla da hediyenize sevgi katabilirsiniz.


esprili anneler günü hediyesi

Annemin Klasik Sözleri Duvar Saati

Annelerin çocuklarına söyledikleri o artık klişeleşmiş klasik sözler şimdi çok şık bir kupa bardak üzerinde. Anneler Günü Hediyenize hem eğlence hem de espri katmak ister misiniz? Klasik Anne Sözleri Kupa Bardak ile yaklaşan anneler gününde Annenizin yüzü çok gülecek! Üzerinde kendi annenizden de eminim ki duymuş olduğunuz, klasik anne sözleri bu özel kupa bardak ile annenize neşeli bir hediye vermiş olacaksınız. Benzer sahneleri siz de çok defa yaşamışsınızdır, Örneğin, bilgisayar başında oturmuşsunuz ve Anneniz yılmadan bıkmadan her odanızın önünden geçtiğinde “Hala bilgisayar başında mısın?” der, ya da yine bir haylazlığınız olduğunda Annenizden azar işittiyseniz, daha sonra ortam yatıştığında yine Anneniz tarafından şu çok bilindik sözler çıkar;


Klasik Anne Sözleri Kupa Bardak

Klasik Anne Sözleri Kupa Bardak

“Şimdi Anlamazsın ama Anne olunca ne demek istediğimi sen de anlayacaksın!” Bu tip sahneler daha çok çocukların ergenlik dönemlerinde yaşanır. O çok duyduğumuz anne sözlerini bir araya geldi ve ortaya Anneler Gününde Annenize Sürpriz olabilecek harika bir Anneler Günü Hediyesi çıktı. Klasik Anne Sözleri Kupa Bardak üzerinde aşağıdaki sözler yer almaktadır. Bakın bakalım siz de bu sözleri kendi annenizin ağzından çıkıyor gibi hissedebilecek misiniz? “Nasıl olsa hizmetçiniz var arkanızdan temizliyor.”,”Akşam yatmak bilmiyorsun sabah kalkmak bilmiyorsun” “Anne olunca anlarsın”,”Bu evde çekirdek yemek yok”

Kişiye Özel Çay Bardağı Seti

Kişiye Özel Çay Bardağı Seti

Anadolu İnsanlarının asıl misafirperverliği Annelerden ileri gelmektedir. Anadolu’da en yoksul bir eve bile misafir olduğunuzda, önünüze bir bardak suyunuz ya da bir bardak çayınız mutlaka gelir! Bu, Anadolu kadınlarının misafire olan hoş görülü bakış açısından kaynaklanan ve genlerine kadar işlemiş bir alışkanlığıdır! Şimdi bu hoşgörüyü şık bir hediye ile taçlandırmanın zamanı geldi! Anneler Günü için pamuk kalpli Annenize, misafirlerini daha iyi ağırlasın diye, üzerinde kendi ismine özel olarak hazırlayacağınız 4’lü bardak seti hediye edebilirsiniz! İster tüm bardaklara Annenizin ismini yazdırın, ister her bir bardak üzerine tek tek aile bireylerinin isimlerini yazdırın, ya da dilerseniz her bir bardağın üzerine Annenizi ne kadar çok sevdiğinizi kısa cümleler ile ifade edin! Anneler günü için değişik, farklı ama aynız amanda kullanışlı bir Anneler Günü hediyesi için bu özel ürünü seçebilirsiniz!

Mutfağın Baş Tacı Kesme Tahtası

Mutfağın Baş Tacı Kesme Tahtası

Her şey bir tarafa Annemin yemekleri bir tarafa diyenlerdenseniz, mutfakta harikalar yaratan Annenize çok kullanışlı bir armağan hazırlayabilirsiniz! Mutfağın Baş Tacı Kesme Tahtası, plastik ve metal yüzeylere göre hem doğal yapısıyla çok sağlıklı, hem de üzerine sizin belirteceğiniz mesajlarla çok anlamlı ve çok özel! Üzerine istediğiniz sevgi notlarını yazdırabileceğiniz Mutfağın Baş Tacı Kesme Tahtası, anne mutfağının en anlamlı eşyalarından biri olmaya aday!


Kişiye Özel En İyi Anne Kupa Bardak

Anneye Özel Kupa Bardak

Herkes gibi siz de “Benim Annem Dünyanın En iyi Annesidir!” diyorsunuzdur ama, gerçekten hiç düşündünüz mü, Anneniz neden en iyi Anne? Sırf biyolojik Anneniz olduğu için mi en iyi? Yoksa gerçekten sizin için özel olan farklı yönleri var mıdır? İşte bu kupa bardak üzerine Annenizin sizin için neden Dünyanın En iyi Annesi olduğunu 4 farklı cümle ile bu bardak üzerine işleyebilirsiniz! Yada dilerseniz 4 maddeye de “Anneciğim Seni Çok Seviyorum” diye de yazdırabilirsiniz. Ancak şurası kesin ki, Rengarenk görüntüsü ile, Kişiye Özel En İyi Anne Kupa Bardak Annenize doğum günü hediyesi olarak da, Anneler Günü Hediyesi olarak da son derece ilginç ve son derece şık bir hediye olacaktır!
Anneler Günü için hediye

3 YORUMLAR

  1. Keşke insanın imkanı olsa da, bu hediyelerin hepsini Annesine alabilse. Bravo size admin. çok güzel Anneler Günü Hediye seçenekleri vermişsiniz.

CEVAP VER