Çok Özel Anneler Günü Hediyesi

Anneye Özel Hediye

8 Mayıs Pazar Günü kutlanacak olan Anneler Günü’ne sayılı günler kala, En uygun hediye sitemiz üzerinden Annelerimizi gerçekten çok mutlu edecek, kendilerini inanılmaz özel hissetmelerini sağlayacak özel hediye önerilerinde bulunacağız. Daha önceki yayınlarımızda sitemiz üzerinden Anneye, Anneler Günü Hediyesi olarak alınabilecek bir çok, kişiye özel hediyeler, Annelerin günlük yaşamlarında kullanabilecekleri hediyeler, güzellik ve bakım ürünleri, dekoratif hediyeler gibi alternatif olabilecek bir çok hediye tavsiyemiz oldu. Önermiş olduğumuz Anneye hediye Seçeneklerimizi sizlerin beğenisine sunmaya çalıştık. Umarız, Anneniz için aramış olduğunuz o özel ve değerli hediyeyi bulmanızda bir nebze de olsa katkımız olabilmiştir. Daha önceki hediye fikirlerimize bakmak isterseniz, Anneler Günü Hediyesi başlıklı yazımızı okuyabilir, burada yer alan dikkat çekici ürünleri inceleyebilirsiniz. Bu yazımızda ise daha çok spesifik olarak Anneler Günü için anlamlı ve özel hediyeler üzerinde durmayı hedefliyoruz. Önereceğimiz hediyeler tek tek ve özenle seçilmiş hediyelerdir.

Anneye Çok Özel Anneler Günü Hediyeleri

Hediye fikirlerimiz daha çok; üzerine yazı, mesaj, isim ve fotoğraf eklenebilen kişiye özel hediyeler, Anneye duyulan sevgiyi ve aşkı en güzel şekilde anlatacak hediyelerden oluşmaktadır. Çünkü, bu tip hediyeler anlam yönü itibari ile son derece kuvvetli ve bize göre Annelere verilen değeri daha iyi temsil edecek hediyelerdir! Annelerimizin başarılarını, fedakarlıklarını, almış oldukları o yüce evlat sorumluluğunu övecek, Annelerin gururlarını okşayacak çok özel hediyeler. Umarız, Sitemizde keyifli ve güzel bir zaman geçirir ve en güzel anneler günü hediyesini burada bulursunuz!

Kişiye Özel Melek Annem Plaketi

Kişiye Özel Melek Annem Plaketi
Anneye hediye tavsiyeleri içerisine özel bir hediye eklemek istiyorum. Kadife kumaş kaplı, özel kutusu içerisinde Annenizin en güzel fotoğraf karesinin olduğu şık bir plaket! Kadife kutusu içerisinde kişiye özel plaket hediyesi, hem sürpriz içerikli özel bir hediye, hem de Anneler Günü için bir anneye takdim edilebilecek en güzel anneler günü hediyelerinden biri! Anne evi kutsaldır. O kutsal alanda annenizin tüm arkadaşlarına, akrabalarına, dostlarına sergileyebileceği onur verici harika bir plaketi olacak. Bir kişiye plaket verilmesi demek o kişinin yaptıklarının takdir edilmesi anlamına gelir. Annenize bu şık plaketi hediye ederek, bugüne değin sizin için gösterdiği emekleri ve fedakarlıkları takdir edebilirsiniz. “Anneye ne hediye alınır?” sorusunun en güzel cevabı: Kişiye Özel Kedife Kutusunda Fotoğraf Baskılı Plaket’tir.

Kişiye Özel Fotoğraflı Kare Yastık

anneye özel hediyeler
Güzelliğe dair her şeyi üzerine toplamış biricik Annenize esprili ve aynı zamanda güzel bir Anneler Günü Hediyesi vermek ister misiniz? Çünkü O bunu fazlası ile hak ediyor! Güzel kalpli, güzel yüzlü Annenize, üzerinde anne sevgisini en yalın hali ile ifade eden Anneye Çöp Adam İkili Yastık Seti armağan ederek inanılmaz derecede mutlu edebilirsiniz! Kişiye özel olarak hazırlanan Anneye Çöp Adam İkili Yastık Seti, anneler gününde annenizin yüzünde tebessüm oluşturacak harika bir hediye düşüncesi! Bir yastıkta çizgi karakter Anne, diğer yastıkta ise O’na sevgilerini gönderen çocuğu! Bir Anne için bundan daha mutluluk verici, daha güzel ne olabilir ki? Anneye Çöp Adam İkili Yastık Seti, 2’li set halinde satılır ve siparişiniz halinde içi elyaf dolu 2 adet yastık olarak gönderilir. 3 farklı çeşidi bulunan Anneye Çöp Adam İkili Yastık Seti üzerine siparişiniz esnasında mesajınızı da, isminizi de yazmayı unutmayın!

Anneler için Çok Güzel Anneler Günü Hediyeleri

Kişiye Özel Melek Kanadı Kolye

Bir annenin evladına olan sevgisinin, kusursuz ve sonsuza kadar süren bir sevgi olduğunu hepimiz biliriz! Bu öyle bir güçlü bir bağdır ki, yerini ne dünya malı doldurabilir, ne de başka bir canlı! Anne için çocuğu bir tarafa, dünya bir taraf! Size karşı sonsuz bir sevgi besleyen biricik annenize Anneler gününde Kalp İsimli kolye hediye ederek, hem çok mutlu edecek, hem de onun sevgisine en güzel karşılığı vermiş olacaksınız! Özel hediye paketi içerisinde yer alan Kalpli İsim Kolye 14 Ayar Altın kaplamadır ve kolyenin tüm yüzeyi bu şekilde oluşturulmuştur. Siparişiniz sırasında bu güzel kolyeye Annenizin ismini yazdırarak daha da anlamlı bir hale getirebilir ve Annenize, en güzel anneler günü hediyelerinden birini verebilirsiniz!

Anneye Hediye Fotoğraflı Kar Küresi

Anneye Hediye Fotoğraflı Kar Küresi

Dünyanın en zor sorumluluklarından biri olan Annelik görevine, herhangi bir iş yerinde çalışarak başka bir görev daha ekleyen bir anneniz varsa, ne kadar yorucu bir hayat yaşadığını varın siz düşünün! Hem annelik, hem de çalışma hayatında kariyer yapmak, bir arada yürütülebilecek en zor şeylerden biri! Kuvvetle muhtemeldir ki çalışan bir anne, sırf çocuklarına daha iyi bir gelecek sağlamak için iki işi bir arada yürütmek istemektedir! Sizin de böyle çalışan fedakar bir anneniz varsa, bu hediye onu çok mutlu edecektir. Şimdi önereceğimiz güzel anneler günü hediyesi, özelikle çalışan anneleri oldukça memnun edeceğe benziyor! Çalışan Anneye Özel Hediye Kutusu, çalışma hayatında bulunan, masa başı iş yürüten bir annenin ihtiyacı olabilecek ofis ürünlerinden oluşmakta! Çalışan Anneye Özel Hediye Kutusu içerisinde; 1 adet kalem, 1 adet defter, 1 adet Mouse pad, çay ve kahve keyfi için 1 adet kupa bardak ve son olarak da bardak altlığından oluşmaktadır! Sipariş vermeniz halinde bu güzel kırmızı hediye kutusu, kurdeleye sarılarak inanılmaz güzel hediye formatı içerisinde adresinize gönderilmektedir.

Kişiye Özel Çay Bardağı Seti

anneye özel hediyeler
Anneler Günü Hediyesi için artık sayılı günler kala, henüz annesine hiçbir hediyeyi yakıştıramayan ve Benim Annem daha iyi hediyelere layık diyerek, O site bu site hediye arayışında olan sevgili okuyucularımıza çok özel bir Anneler Günü Hediyesi Tavsiye edeceğiz. Kişiye Özel Kadife Kutulu Anneler Günü Plaketleri, sadece Anneler Günü için özel olarak tasarlanmıştır. Tamamen Annelerimiz düşünülerek ve onları onurlandırmak için! Farklı tasarımlardaki plaketlerden biri mutlaka sizin ve Annenizin beğenilerine hitap edecek türdendir.

Leopar Tasarımlı İsimli Makyaj Aynası

anneye özel hediyeler
Bu özel plaketler tamamen kişiselleştirilebilir olup, Annenize özel şekilde hazırlattığınızda O’nu çok mutlu edecek bir hediyeyi şimdiden hazırlamış olursunuz. Kişiye Özel Kadife Kutulu Anneler Günü Plaketi diğer plaketlerden farklı olarak, fotoğrafsızdır ve sadece sizin mesajınızı içerir. Annenize olan duygularınızı belki de uzun uzadıya anlatacaksınız öyle değil mi? O zaman tercihiniz bu plaketten yana olmalıdır. Kişiye Özel Kadife Kutulu Anneler Günü Plaketi’nin üzerindeki metin konusunda tamamen hayal gücünüzü, Anneniz hakkındaki sezgi ve duygularınızı metinlere dönüştürebilirsiniz. Verdiğimiz linkte yukarıda yer alan kutucukta isim ve tarih bölümlerini kendinize göre de uyarlayabilirsiniz. Anneler Gününün En Güzel Hediyesini böylece hazırlamış olursunuz.

Canım Annem Hediye Sepeti

anneye özel hediyeler

Her şeyin En güzelini sonuna kadar hak eden Değerli Annelere özel bir armağan… Anneler gününde veya annenizin doğum gününde, ona hediye olarak verebileceğiniz Çok çok özel bir hediye seti… Sıradan, basmakalıp, hediyelerden sıkılan ve gerçekten özel bir hediye arayanlar için harika bir hediye tercihi. Özel ve kırmızı hediye kutusunun içinde yok yok! Kadife kaplı özel korunağı ile birlikte 1 rakamı şeklinde kesilmiş, kristal parlaklığında, camdan daha saydam bir malzeme olan akrilik malzemeden yapılmış ve üzerine tamamen kişiye özel yazı ve mesaj yazdırabildiğiniz bir süs aksesuarı… “Canım Annem” yazılı, şık ahşap resim çerçevesi…

Fotoğraflı Anı Çerçevesi

anneye özel hediyeler

Bu özel ürün, Lazer ile işlenen kişiye özel yazılar ve çiçek motifleri birlikte çok şık bir görüntüye sahiptir. Ayrıca tamamen de kalıcı özelliğe sahiptir. Duvara asılabilmesinin yanında, ayak desteği ile masa üstünde de sergilenebilmektedir. Kalp kutu içerisinde ise çok enfes tatlara sahip rengarenk drajeler bulunmaktadır. Anneye özel hediye sepetinde son olarak da, annenize özel bir mesaj veya şiir yazdıra bileceğiniz kırmızı renkte mesaj kağıdı bulunmaktadır. Rulo halde sarılıp sarı çiçeklerle bağlanmış hediyenizin tamamlayıcısı olan mesaj kağıdı. Bu çok özel hediye ile annenize unutulmayacak, çok özel bir armağan vermiş olacaksınız.

Canım Annemin Kahve Keyfi Hediye Sepeti

anneye özel hediyeler
Ev temizliğinde, misafir ağırlamada ve yaptığı enfes yemeklerle kimsenin yanına bile yaklaşamayacağı Göz Bebeğiniz Annenize, tüm bu işlerden arta kalan zamanlarını gerçek bir mutluluğa çevirmek ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise hemen önereceğimiz hediyemizin ayrıntılarına geçebiliriz! Canım Annemin Kahve Keyfi Hediye Sepeti, ev işlerinden yorulan titiz Annenizin tüm yorgunluğunu atabileceği özel bir hediye sepetidir! Üzeri kumaş ile kaplanmış pullarla süslenmiş romantik kalp şeklindeki hediye sepeti içerisinde; mükemmel bir şekilde tasarlanmış el yapımı 2 adet gümüş kaplama zarflı kahve fincanı, Kahve Dünyası’nın eşsiz lezzetlerinden üzeri çikolatayla kaplı çifte kavrulmuş lokum, 1 adet kırmızı renkte cam mumluk ve ortası kalpli tealight mum bulunmaktadır. Canım Annemin Kahve Keyfi Hediye Sepeti, Anneler Günü için akıllara gelebilecek en özel armağanlardan biri!

Annem Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartları

Annenize, sıradan hediyeler almak sizi kesmiyorsa, Anneme hediyem özel olmalı diye, günlerdir en güzel Anneler Günü Hediyesini arıyorsanız, şimdi tavsiye edeceğimiz hediye ürün, Anneniz için aradığınız o özel hediye olabilir. Roma rakamlarından oluşan şık bir ahşap duvar Saati. Hepsi bu mu? Elbette hayır! Bu saat kişiye özel bir saat. Yani Üzerinde “Canım Annem” hemen altında ise, Annenize söylemek istediğiniz o anlamlı ve sevgi dolu sözler. Bitmedi! Bir de Annenizin Adı ve Soyadı. Nasıl güzel bir Anneler Günü Hediyesi değil mi! Anne için ömürlük ve kullanışlı bir hediye arayanlar bu hediyeyi tercih edebilirler. Anne evini ziyaret eden herkes, Annenize nasıl bir tutku ile bağlı olduğunuzu bu saate bakarak görebilirler.

Anneye Özel Karakalem Kanvas Tablo

Anneye Özel Karakalem Kanvas Tablo
Banyoda, mutfakta, suyun olduğu her yerde, sevdiklerinizin ellerini kurulamak için kullandıkları havluların kişiye özel olmasını ister misiniz? Üzerinde hediyeyi alacak kişinin isminin yazılı olacağı bu özel havlular 2 farklı renk alternatifine sahip! 2 Adet Pambe renk, 2 Adet Beyaz Renk El havlusu bulunuyor. Dilerseniz bu kişiye Özel El Havlusunun 4’üne de Annenizin ismini ekletebilirsiniz. Ya da Pambe olanlarına Annenizi, Beyaz olanlarına da babanızın isimlerini ekletin. Anneler günü için, Annenizin Doğum günü için veya Öğretmenlerinize öğretmenler günü için güzel bir hediye olacaktır.

Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Hediyesi

Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Konsept Hediye Kutusu

Kardeşiniz ile birlikte Annenize bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Annesinin Melekleri İsim ve Mesaj Yazılabilen Kupa ile harika bir Anneler Günü Sürpriziniz olacak. Sizin ve kardeşinizin ismini bu özel kupa üzerine işleterek, anneler gününde annenize en tatlı hediyeyi vermiş olacaksınız. Annesinin Melekleri isim ve Mesaj Yazılabilen özel Kupa bardak, tüm anneleri duygulandıracak kadar çok anlamlı bir hediye. Bizi hiçbir karşılık beklemeden doğuran, büyüten, seven, koruyan değerli annemize ona olan sevgimizi bir kez daha güçlü bir şekilde göstereceğimiz anneler günü yaklaşıyor.

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

Aynı Annenin karnında sizin gibi 9 ay misafirlik yapmış olan kardeşiniz ile birlikte bu anneler gününde annenize özel bir hediye vermek isterseniz, Annesinin Melekleri İsim Mesaj Yazılabilen Kupa güzel bir hediye seçeneği olacaktır. Üzerinde sizin, kardeşinizin ve biricik annenizin isminin bulunduğu Annesinin Melekleri İsim Mesaj Yazılabilen Kupa üzerine, içinizden gelen en güzel sözleri de işletebilirsiniz. Bu Özel Kupa kaliteli bir porselenden üretilmiş olup 8 cm. x 10 cm boyutlarındadır. Annesinin Melekleri İsim Mesaj Yazılabilen Kupa üzerindeki özel bir baskı takniği ile hazırlandığından uzun ömürlüdür. Yıkarken ılık suda elde yıkamak gerekir. Bulaşık makinesi veya elde çok yüksek sıcaklıkta yıkarsanız kupanın üzerindeki baskı çıkabilir.

Annelere Özel Fotoğraflı Anı Kutusu

Annelere Özel Fotoğraflı Anı Kutusu

Anneler günü için hediye tavsiyelerimden bir diğeri; içerisinde sadece sizin el yazınızla güzel ve sevginizi ifade eden sözlerden oluşturulmuş bir kavanoz olsa ve sevdikleriniz yılın 365 günü o kavanozdan sizin sözlerinizi alıp okusa ve bundan müthiş bir mutluluk duysa güzel olmaz mı? Ben de bu şekilde bir hediyeyi Anneme, sevgilime, eşime ya da can dostuma içinde 365 tane yani yılın her gününe özel not bulunan kavanoz vermek istiyorum ama yazılarını ben yazmak istiyorum diyorsanız, yazısız Canım Annem ve Aşk Dolu Kavanozlar tam size göre! 365 boş not kağıdına istediğiniz notu kendiniz yazın sevdiklerinizi çok mutlu edin!

Anneye Özel Servis Tepsisi

Anneye Özel Servis Tepsisi
Sevgili Annenize yılın sadece bir günü değil, tüm günleri Anneler Günü gibi geçsin diye Annelere Özel Fotoğraf Baskılı Ahşap Tepsi tasarlandı! Üzerinde sizin göndereceğiniz 2 adet fotoğrafın basılacağı, bu özel ikram tepsisi ile artık annenize ona ne kadar değer verdiğinizi çay ikramlarında bile hissettirebileceksiniz! Aslına bakarsanız, Anneler Günü için çoğu Annenin evlatlarından özel bir hediye beklentisi pek de olmaz! Onların için önemli olan şey; çocukları tarafından değer gördüğünüz bilmek, hatırlandığını anlamak ve emeklerinin boşa çıkmadığını hissetmektir!

Nostaljik Dikiş Makinesi Müzik Kutusu

Nostaljik Dikiş Makinesi Müzik Kutusu
Kaldı ki, sevgili Annenize bütçenizi aşıp pahalı bir hediye alırsanız, daha hemen oracıkta Annenizden azarı işitirsiniz! “Oğlum yazık günah! Niye böyle pahalı şeyler alıyorsun?” Ucuz ya da pahalı hiç fark etmez, Anneler Günü için gül yanaklı Annenize O’nu ne çok sevginizi hissettirbileceğiniz bir hediye seçmeniz yeter! İşte Annelere Özel Fotoğraf Baskılı Ahşap Tepsi, bu sevgiyi en şık şekilde sunabileceğiniz armağanlardan biri! Annelere Özel hazırlanan ve üzerinde Fotoğraf Baskısı yer alan bu Ahşap Tepsinin büyük ve küçük olmak üzere 2 farklı modeli bulunmaktadır! Dilediğiniz modeli seçip, Annenize özel hale getirdikten sonra ortaya son derece Anlamlı Anneler Günü Hediyesi çıkacağından kimsenin kuşkusu yok!

Canım Annem 2 Fotoğraflı Yastık

Canım Annem 2 Fotoğraflı Yastık
Hayatı mutlu kılan birçok şey, detaylarda gizlidir. Günlük yaşamınızda sürekli kullandığınız ve size önemsizmiş gibi gelen bir çok şey, özelleştirildiklerinde aslında anlam olarak o kadar değerli ve kıymetli hale gelir ki, böyle basit bir şey bile sizi fazlası ile mutlu etmeye yetiyor. Bildiğiniz gibi bizim insanımız için, gelen misafirlere çay ikram etmek geleneklerdendir. Hatta bardağı boşalan birine “içer misiniz?” diye sorulmaz! O bardak tekrar çay ile doldurulur. Çay içme kültürü bu kadar gelişmiş olan bir toplumda, çay bardağı hediye etmek de iyi bir hediye fikri olabilir. Hele hele bu çay bardakları bir de kişiye özel olursa, o zaman daha değerli ve özel olur. Annemin çay bardağı bile özel olsun görüşündeyseniz, buyurun Kişiye Özel Kulplu ve 6’lı Set halindeki çay bardakları tam da size göre.

Canım Anneciğim Fotoğraflı Taş Blok

Canım Anneciğim Fotoğraflı Taş Blok

Annenize anneler günü için sürpriz bir armağan düşünüyorsanız, bu ürün bu anlamda ihtiyacınız olan şey olabilir. Siz de Anneler Gününe özel Annelik Tescil Belgesi ile annenize onu ömür boyu mutlu edebilecek çok orijinal ve özel bir hediye verebilirsiniz. Anneliğin ne kadar zor bir görev olduğunu ve nasıl fedakarlık gerektirdiğini sanırım hepimiz biliyoruzdur. Bu meşakkatli görevde annenizin yanında olduğunuzu göstermek ve annenizi yalnız bırakmadığınız belirtmek için gelin birlikte annenize Annelik Tescil Belgesi hediye etmeyi düşünelim.

Işıklı Anı Çerçevesi

Işıklı Anı Çerçevesi

Size hamileyken doğum sancılarınızı çeken, bir gram daha kilo almanız için yapmadığı komiklik kalmayan, hastalandığınızda sabahlara kadar gözünü kırpmadan başınızda bekleyen biricik annenize bu emeklerinden dolayı böyle özel bir hediye vermek istemez misiniz? Annelerimizin hakkı bir günde elbette ki ödenmez ama, Anneler Gününe özel Annelik Tescil Belgesi ile, bu özel günde annenizi çok mutlu edebilirsiniz. Üzerinde annenizle olan fotoğrafınızın ve size ait güzel sözlerin yer aldığı Anneler Gününe Özel Annelik Tescil Belgesi ile, annenize yıllarca unutamayacağı çok özel bir gün yaşatabilirsiniz. Anneniz için inanılmaz bir sürpriz olacağını garanti ederim.

Ayetel Kürsi Duası Kanvas Tablo

Ayetel Kürsi Duası Kanvas Tablo
Anneler gününde, sevgili annenizi çok duygulandıracak ve eminim çok beğeneceği, üzerinde dinimizce okunması en çok tavsiye edilen ayetlerden biri olan Ayetel Kursi’nin yazılı olduğu, altın kaplama oval kolye Anneler günü için alınabilecek en iyi hediyelerden. Altın kaplama oval model künye üzerinde Ayetel Kürsi yazılı, arka tarafına da Annenizin ismini veya isminin baş harfler yazılır. 23 x 30 mm ölçülerinde bu künyeler (kolye ucu) Amerika’dan ithal gelmiş olup, üzerine ilgili linkten lazer etkili makine ile mükemmel şekilde ayetel kürsi işleniyor. Zincir yada deri kordon ile kadife kesede gönderilir.

Kişiye Özel Müthiş Anne Kupası

Kişiye Özel Müthiş Anne Kupası
Kişiye özel hediyeler, hediye kategorileri içerisinde en değerli ve özel hediye türüdür. Anneler günü için annenize kişiye özel bir hediye seçip, hediyenizi unutulmaz kılabilirsiniz. Canım Annem Lazer işlemeli Ahşap Çerçeve üzerine, kendi annenizin ismini yazıp ona çok özel bir hediye verebilirsiniz. Bu özel hediye ile annenizin sizin üzerinizdeki emeklerini hatırladığınızı çok güçlü bir şekilde hissettirebilirsiniz. Çektirmiş olduğumuz fotoğrafların değerli olmasının en büyük nedeni bize sevdiklerimizi hatırlatmasıdır. Bize hiç bir karşılık beklemeden, sevgisini esirgemeden veren annemizin kendisi de, fotoğrafı da bizim için çok özel ve değerlidir.

İsme Özel Çiçek Motifli Kahve Fincanı

anneye özel hediyeler
Bu özel insanın en güzel fotoğraflarını koyabileceği Canım Annem Lazer işlemeli Ahşap Çerçeve annelere verilebilecek çok özel anneler günü hediyesidir. Belki başka bir şehirde üniversite okumak için, ya da belki de evlendiğiniz için artık aileniz ile aynı evde yaşayamıyor olabilirsiniz, ama bazı özel günler vardır ki bu günlerde anne ve babalarınız sizi yanında görmek ve varlığınızı hissetmek ister. Bu özel günlerde, siz de annenizi hatırladığınızı ve yanında olduğunuzu hissettirmek için mümkünse boynuna sarılarak ve elini öperek minik de olsa hediyeniz ile onu mutlu etmelisiniz. Anneler günü için tavsiye ettiğim bu ürün, eminim annenizi çok duygulandıracak ve mutlu edecektir.

1 YORUM

  1. Çok özel ve anlamlı Anneler günü hediyesi için diğer sayfalarda da hediyeler var. Daha fazla hediye fikirleri için Lütfen diğer sayfalara da bakınız…

CEVAP VER