Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konservesi

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konservesi
Sevgilinize kalbinizi açmak ve Ona olan sevginizi göstermesi açısından romantik bir hediye seçeneği arıyorsanız; sürpriz konserve şeklindeki şaşırtıcı hediye sunumu ve içerisinde yer alan birbirinden çarpıcı seni seviyorum çünkü sözleri ile bu konserve kutusu mükemmel bir tercih olacaktır. Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konservesi evlilik teklifi, seni seviyorum hediyesi, özel günler için sürpriz gibi çok amaçlı mükemmel bir ürün! İçerisinde yer alan 32 mesaj kartı ve 3 kalp şeklindeki sütlü special çikolatası ile başlı başına bir sürpriz kutusu! Konserve kutusu içerisinde yer alan kartların her biri özel tasarlanmış ve her birinde aşkınızı mini bir özeti yer alıyor. Sevgilinize hissettiğiniz şeyleri çarpıcı bir biçimde OPna gösterebileceğiniz bu kutu, tıpkı gıda konservesi şeklinde hazırlanmış ama içerisinde gıda yerine romantik sözler var! Sürpriz konserve kutusu sunumu ve içerisinde yer alan sevgi dolu aşk mesajlarıyla Sana Olan Hislerim Konservesi, Türkiye’de bir tek Hediyemen.com’da satılıyor.
fiyat bilgisi
Sevgilinize bu konserve kutusu ile ne turşu, ne salça, ne de bezelye vereceksinz:) Tüm bunların yerine gönlünü ve kalbini tıka basa doyuracak acayip sürpriz bir hediye vereceksiniz. Yani bir diğer açıdan bir konserve dolusu mutluluk sevgilinizi bekliyor. Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konservesinde yer alan duygu yüklü mesajların her biri eminim ki sizin de duygularınızı anlatıyor. Bize dair her şey kitabı, senin hakkında sevdiğim şeyler kitabının konsertve versiyounu! Bildiğiniz gibi el yapımı hediyeler içerisinde son zamanlarda Senin hakkında sevdiğim 52 şey oyun kartları oldukça tercih edilen hediyelerden biriydi. Ama Özel illustrasyonlar ve romantik resimlerle hazırlanmış 32 adet aşk dolu mesaj kartı bu konserve kutusuyla tüm bunları adeta gölgede bırakıyor. sevgilinize olan hislerinizi daha da çarpıcı bir biçimde sunmanıza olanak veren bu konserve kutusunu sevgilinize hediye etmekte gecikmemenizi tavsiye ederim. neden mi? Çünkü bu kadar orijinal bir hediyenin modası geçmeden ve başkaları tarafından henüz çok da iyi bilinmeyen Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konservesi mükemmel bir orijinallikte.
Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Sözleri

 

Eğer bu konserve kutusunda neler var neler yok diye merak ediyorsanız, yukarıdaki resimde 32 aşk kartından 8 tanesine yer verdik. Resmi büyüterek inceleyebilirsiniz. Mesela elinde dünya olan bir illustrasyon ve “Bin kere dünyaya gelecek olsam yine seninle olmak isterdim” mesajı bunlardan biri. Diğer ise motosiklette yer alan sevimli aşıklar ve “Sen başıma gelen en güzel şeysin” mesajı gibi. Bir örnek daha isterseniz, gök yüzü ve deniz figürleri ile tasarlanmış kart üzerindeki şu mesaj; Eğer gökyüzü bir kağıt parçası ve deniz bir şişe mürekkep olsaydı; Yine de sana olan duygularımı anlatmaya yetmezdi.” tarzında inanılmaz güzel illustrasyonlar bulunuyor. Sevgilinize duygularınızı tam 32 özel tasarım mesaj kartı ile bu konserve kutusu ile sunabilirsiniz.
Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konservesi
Çarpıcı bir biçimde konserve şeklindeki hediye sunumuyla sevgilinizi çok şaşırtacak olan Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konservesi, içindeki kalp çikolatalarıyla da bir o kadar lezzetli bir hediye seçeneği. Yılbaşı, sevgilinizin doğum günü, yıldönümü gibi tüm özel günlerde sevgilinizi şaşırtmak için bundan daha etkili bir hediye düşünemiyorum. Aşkınıza unutamayacağı bir sürpriz hediye olacak olan Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konservesi, hislerinize açıklık getirecek. Konserve kutusundaki kartlarsa, sevgilinizin müdavimi olacağı ve her zaman okuyup okuyp kendini mutlu hissedeceği romantiklikte.
Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konservesi

CEVAP VER