Bayan Sevgiliye Hediye Fikirleri

sevgiliye hediye fikirleriBayan sevgiliniz veya kız arkadaşınız için şu dakikalarda, doğum günü için veya sevgililer günü için, özel ve romantik bir hediye arıyorsanız, aslında onu ne kadar önemsediğiniz ve sıradan bir hediyeyi ona yakıştıramadığınız, daha da önemlisi ona ne kadar çok değer verdiğiniz sonucu ortaya çıkar. En başta bunun için size kocaman bir tebrik gerekiyor. Çünkü siz aşkınızı önemsiyorsunuz ve bunun için şu an bir zaman ayırmışsınız. Eminim sevgiliniz de bu emeği, zaten fazlasıyla hak eden birisidir. Sevgili olmak karşılıklı emek vermeyi, fedakarlıkta bulunmayı gerektiren özel bir durumdur. Her geçen saniye sevgilinizi biraz daha tanırsınız ve geleceğe giden o engebeli, uzun yolda, kendi köprülerinizi kendiniz kurmaya çalışırsınız. Onunla birlikte bir çok özel güne birlikte merhaba dersiniz, yılbaşı, bayram, doğum günü, yıl dönümü gibi günleri birlikte karşılamayı ve sadece onunla yaşlanmayı dilersiniz. Sevgililer arasında hediyeleşmek demek, ilişkinin taçlandırılması ve sevginin somutlaşmasıdır. Bayan sevgiliniz için hediye, sizi ona biraz daha yakınlaştırır. Çünkü duygularınızı aldığınız hediyenin omuzlarına yüklersiniz ve bayan sevgilinize takdim edersiniz. Bir kadına hediyeniz, siz onun yanında olmasanız da, sizi anlatır. Sevgiliniz o hediyeyi ne zaman görse, hediyeye ne zaman dokunsa, sizi düşünür ve sizi anımsar. Bu yüzden kadınlar gibi duygusal ve hassas kişilere, hediye seçeceğiniz zaman, daha özenli ve dikkatli davranmalısınız. Bayan sevgiliye romantik ve özel hediye seçmek demek, onun için doğru hediyeyi bulmak demek, sizin onu ne kadar iyi anladığınızı veya onu ne kadar dikkatli dinlediğinizi gösterir.

Bayan Sevgiliye Ne Hediye Alınır


Bayan kolyeKişiye Özel İsim Yazılı Nazar Kolye

Kız arkadaşınıza özel günler için hediye edeceğiniz bu kolye ile hem nazardan korunacak hem de göz alıcı, şık mı şık özel bir kolyeye sahip olacak.  Üzerinde nazar boncuğu bulunan bayan kolye şık olduğu kadar bir de sevgilinizin adına düzenleniyor. Doğum günü hediyesi olaraksevgilinize en az onun kadar zarif ve güzel bu kolyeyi hediye edebilirsiniz. 14 Ayar altın kaplama gümüş kolye ile yıllarca boynunda gururla taşıyacağı özel bir hediyesi olacak. Kişiye Özel İsim Yazılı Nazar kolye sevgilinizin ismine özel.


bayan sevgilim için hediyeİsimli Kalp Kolye

Bu altın kaplama gümüş bu kolyenin altında yer alan kalp simgesi kız arkadaşınıza olan sonsuz sevginizin bir nişanesi olarak asılı duracak! Haliyle de bayan sevgiliniz ona olan sevginizi ayna karşısında veya eliyle dokunduğunda tüm kalbiyle hissetmiş olacak! Altın kaplama gümüş Kolye hediyesi ile bütün gözler sevgilinizin üzerinizde olacak. Bayanlar için düşünülebilecek en iyi hediyelerden biri kolyedir. Ama siz sadece zarif mi zarif bir kolye hediye etmekle kalmayıp aynı zamanda bir de kalp simgeli kolye hediye ediyorsunuz. Kişiye Özel İsim Yazılı Kolye altın kaplama gümüştür. Bu şık kolye üzerinde yer alan zincir uzunluğu 42 cm’dir ve satış fiyatına dâhildir. Bu ürünü kişiye özel bir hale getirmek için hediye etmek istediğiniz bayanın ismini yazmayı unutmayınız. Kişiye Özel İsim Bayan Kolyeyi hediye etmek için vakit kaybetmeyin.


Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler KonservesiSenin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konservesi

Bayanlara hediye seçerken, bayanın yaşı, beğenilerini, ihtiyaçlarını ve beklentilerini mutlaka dikkate almalısınız. Örneğin bayan sevgilinize bir parfüm mü hediye edeceksiniz, bunun için sevgiliniz size daha evvelki konuşmalarında mutlaka beğendiği kokular ile alakalı belli tüyolar vermiştir. Ya da bir kıyafet mi hediye edeceksiniz, beğendiği renk veya modeller ile ilgili yine sizinle bazı şeyler konuşmuştur.


bayan sevgili hediyeleri ilginçAşk Dolu Konserve Kutusu

Bayan sevgilinizin bir eşyaya ihtiyacı varken, ve bunu sizinle paylaşmış iken, eşdeğer fiyatlarda ihtiyacının olmadığı başka bir ürünü hediye olarak götürmeniz de yine şık olmayacaktır. Çünkü sizin onu dinlemediğiniz sonucunu çıkartabilir. Bu kadar çene çaldıktan sonra, umarım bayan sevgiliye hediye fikirleri konusunda ben sizi hayal kırıklığına uğratmam ve aradığınız bayan hediyelerini benim sitemde bulursunuz. Buyurun benim kadınlar için hediye fikirlerime.


Fantezi Setleriİlişkinize Heyecan Katacak Fantezi Hediye Setleri

Aşk ilişkinize biraz heyecan katmak, hiç de fena bir fikir olmaz herhalde? 6 Farklı modeli ile Fantezi Setleri, romantik ve özel anlarınızda yürekleri hoplatacak ürünler ile dolu! Kırmızı ve siyah renk seçenekleri ile, zevkinize en uygun modeli seçebilirsiniz. Özel kırmızı hediye kutusu içerisinde yer alan heyecan verici ürünler ile, gecelerinize gerçek adrenalin katabilirsiniz! 6 farklı modelden bir tanesinde örneğin; Kırmızı olan bu sette 1 adet dantelli bayan çamaşırı, 1 adet dantelli göz bandı, 1 adet Parlayan Kama Sutra Zarları ve 1 adet el kelepçesi bulunmaktadır. Diğer modeller hakkında detaylı bilgi almak ve ürünün fiyatını görmek için lütfen “Satın Al” butonuna tıklayınız!


Sevgili hediyeleri bayan içinSonsuzluk Sevgili Kol Saatleri

Yaşamınızda önemli bir yere sahip olan kız arkadaşınızla elbette ki her an birlikte olmak istersiniz. Ancak, yaşam koşuşturması içerisinde bu her zaman mümkün olmaz. İş yaşamı, okul yaşamı, evlilikler, ayrılıklar v.s. derken her zaman bir arada olmak pek de kolay olmaz. İşte tam da bu noktada, sevdiğimiz insanlara duyduğumuz özlemimizi, hatıralarıyla gidermeye çalışırız. Mutlu anlarımızı yansıtan özel hatıralar bu manada bizim için altın değerinde kıymetli ve özeldir. Şimdi önereceğimiz aksesuar ürün ile, sizi mutlu eden, özel hissettiren ve değerli bulan sevgilinizi her an hissetmenize imkan sağlıyor. İşte karşınızda isminize özel olarak hazırlanacak sevgili kol saatleri.


sevgiliye hediyeEsprili Sevgiliye Komik Hediye Karikatür

Sevgilinizin en beğendiğiniz fotoğrafını karikatür olarak çizdirmeye ne dersiniz? Kız arkadaşınıza ait dilediğiniz fotoğrafı hayal ettiğiniz şekilde komik bir karikatür olarak çizdirerek Ona son derece eğlenceli bir doğum günü hediyesi verebilirsiniz. Özel çerçevesi içerisinde tek kişilik portre karikatür uzun yıllar değerinden hiçbir şey kaybetmeyecek ve duvarlarda en göz alıcı ve eğlenceli aksesuar olacaktır.


sevgiliye ödül hediyesiFotoğraf Baskılı Kristaller

Fotoğraflı Kristaller ile, size ait  en güzel fotoğraf karesi, muhteşem bir cam kristal içerisine işleniyor. Mermer Tabanlı Elipsoid şeklinde tasarlanmış olan Lazer İşlemeli Fotoğraf Kristaller, özel günlerde sevdiklerinize armağan edebileceğiniz çok narin bir hediye… Böylesine şık ve dekoratif bir hediye ürün olan, Mermer Tabanlı Fotoğraflı Cam Kristaller ile her zaman sevdiklerinizin aklında ve kalbinde olacaksınız. Tabanı siyah granit, diğer tarafları tamamen kristal camdan imal edilmiş bu harika hediyenin üzerine sizin belirleyeceğiniz fotoğraf, lazer tekniği ile işleniyor ve sevdiklerinize özel bir armağan haline geliyor. Pırıl pırıl lazer işlemeli Fotoğraf Kristal ürünü,  ister sevgilinize doğum günü hediyesi ya da sevgililer günü hediyesi, ister öğretmeninize öğretmenler günü hediyesi, olarak armağan edebilirsiniz..


İstanbulun En Güzel Kızı SertifikasıSevgilinizi Mutlu Edecek En Güzel Kız Sertifikası

Aşkım bugün çok güzelsin…,”Bitanem ne güzel gözlerin var! Bayılıyorum gözlerine!”,”Bu gülüş kimsede yok!” Bu sözler size ait ise, artık güzeller güzeli sevgilinizin kalbinizi hoplatan güzelliğini tescil etme zamanı gelmiş demektir! İstanbul’un En Güzel Kızı Sertifikası ile, bayan sevgilinizi hem çok mutlu etmiş olacak, hem de güzelliğinin hakkını teslim etmiş olacaksınız! Kalbiniz Onu seçtiyse, sizin gözünüzde O zaten İstanbul’un en güzel kızı! Başka da bir söze hacet yok! Ancak, bunu bir de şık bir hediye ile belgelemek isterseniz, üzerine kız arkadaşınızın ismini yazabileceğiniz ve bulunduğu ilçeyi belirtebileceğiniz İstanbul’un En Güzel Kızı Sertifikası ile, bayan sevgilinize unutulmaz bir hediye hazırlamış olacaksınız!


bayan sevgiliye yıl dönümü hediyesiSevgiliye Özel Dekoratif Ayna

Zaman hızla akıp gidiyor! Değişen tarihler olsa da sizin sevgilinize olan aşkınız katlanarak her yeni günde daha da çoğalıyor. Yıl dönümü, sevgililer günü, yılbaşı veya yepyeni bir doğum günü günü! Tüm bu özel günler için sevgilinize daha önce çeşitli hediyeler aldınız! Ama bu seferki hediyeniz daha özel bir şey olmalı diye içinizden geçiriyorsunuz! Şimdi önereceğim bu hediyelik eşya eminim sevgilinizin de çok beğeneceği ve hoşuna gideceği bir hediye ürün! Sevgilinize özel günlerde almanız için tavsiye edeceğim bu özel ürün, tamamen kişiye özel hazırlanan bu son derece şık ve son derece romantik Dekoratif bir Ayna! Sevgiliye Özel Dekoratif Ayna, o kadar sade ve o kadar güzel tasarlanmış ki, sevgilinizin masasından asla ayırmak istemeyeceği ve sürekli bakmak isteyeceği özel bir ürün!


Sevgiliye özel kurabiyelerKişiye Özel Butik Kurabiyeler

Hayatınızdaki en özel bayana, butik kurabiyelerle sevginizi göstermek, zannediyoruz ki en başta belki de daha önce böyle bir deneyim yaşamamış olan sizi heyecanlandıracaktır. Kişiye özel olarak hazırlanan Butik Kurabiyeler sevgi dolu ve çok lezzetli! Aşkın rengi kırmızının hakim olduğu, üzerine sizin belirteceğiniz isimler ve sevgi mesajları kondurulan Butik Kurabiyeler, çok orijinal bir hediye deneyimi vaat ediyor! Çikolata ve tatlılar bayanların en umutsuz anlarında kurtarıcı, en mutlu anlarında ise gerçek bir keyiftir! Butik Kurabiyeler ise, en mutlu anların en sevgi dolu tatlıları olmaya aday! İster yılbaşı, ister sevgililer günü, isterseniz de yıl dönümü gibi özel günler için bir bayana verilebilecek en güzel hediyelerden biri!


Bayana Hediye Kişiye Özel KolyeKişiye Özel İsim Yazılı Kolye

Eşinize ya da sevgilinize özel bir hediye mi bakmıştınız? Öyle özel bir hediye olmalı ki, hem onun ismine özel olarak düzenlenmiş olsun, hem de hiçbir bayanın hayır diyemeyeceği, beğenmemezlik yapmayacağı kadar şık ve zarif olsun. Bu saydığımız özelliklerin hepsi bu özel kolyede bir araya geldi. Şıklık derseniz var. İsim yazılı demiştiniz o da var. Kullanışlı, kalıcı ve sürekli beni hatırlatsın demiştiniz o da var. Eşiniz ya da kız arkadaşınız yıllar boyu kendi ismine düzenlenmiş olan ve sizin hediyeniz olan bu kolyeyi boynundan asla çıkarmayacaktır. Takılar bayanlar için çok özeldir ama Kişiye Özel İsim Yazılı Kolye bayanların takı koleksiyonu içerisindeki en özeli olmaya geliyor.


Kız arkadaşa hediyeKişiye Özel İsim Yazılı Kolye

İsim yazılabilen bayan kolyesi üzerine maksimum 10 karaktere kadar isim yazılabiliyor. Sevgilinize özel bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, hazır fiyatı ile de son derece uygun olan bu harika kolyeyi stoklardan tükenmeden almalısınız. Kişiye Özel İsim Yazılı Kolye ile sevdiğiniz kişiye hakkettiği değeri göstermiş olacaksınız. Gümüş üzeri 14 ayar altın kaplama olan Kişiye Özel İsim Yazılı Kolye kesinlikle altın suyuna batırılmış bir ürün değildir. Özel hediye kutusu içerisinde satışa sunulan bu harika ürünü sevgilinizin beğeneceğinden kesinlikle emin olabilirsiniz.


Bayan Sevgiliye güzel hediyelerHürrem Sultan Gerçek İnci Tanesi Kolye Seti

Doğum gününde kendini sizin nazarınızda çok ama çok özel hissetmek isteyen biri var! Kim mi? Elbette ki yeni yaşını kutlayacak olan, kalbinizi kaptırdığınız biricik kız arkadaşınız! Sevgilinize öyle bir hediye verin ki, kalbinizdeki yerinin ne kadar sapasağlam olduğunu en iyi şekilde anlasın! Bunun için özel bir hediye önerisi isterseniz, Hürrem Sultan Kolye Seti tam sizin için! İçerisinde gerçek AAA Kalitede Akoya İnci Tanesi bulunan ve piyasadaki muadilleriden açık ara önde olan Hürrem Sultan Kolye Seti, sevgilinize en anlamlı doğum günü hediyesi! 925 Ayar Saf kolye Ucu içerisinde Gerçek İnci Tanesi yıllara meydan okurken, parlaklığı ve şıklığı ile kız arkadaşınızın en favori takılarından biri olmaya aday! Konserve Kutusu içerisinde özel sıvı ile muhafaza edilen İstiridye İçerisinde Gerçek İnci Tanesi, doğum gününde sevgilinizin kalbini fethetmeye geliyor.


bayan sevgiliye ne hediye alınırMutlu Aşıklar Biblosu

Romantik ve iyi bir sevgililer günü hediyesi arayanlara şık bir hediye tavsiye edeceğim. Kız arkadaşınızı etkileyebileceğiniz bir diğer hediye seçeneği ise, son derece şirin ve romantik bir hediye alternatifi olan Sokak Lambası Banktaki Aşıklar Biblosu! Sevgilinizin evinin en güzel yerinde sergileyeceği bu harika biblonun kahramanları sizi temsil ediyor.


sevgiliye en iyi romantik hediyeSolar Işıltılı Kavanoz Lamba

Işıldayan Lamba pil veya elektrik prizi gibi objelere gereksinim duymaz. Güneş enerjisini depolar ve karanlık çöktüğünde ışıldamaya başlar. Işıkları değiştiği için, bulunduğu mekana bambaşka bir güzellik ve romantizm katar. Sevgililer günü için sevgilinize alınabilecek bence çok iyi ve özel bir hediye! Işıltı Lamba gecenizi aydınlatırken sizi hayallerde bir yolculuğa çıkarıyor. Solar Işıltılı Lamba, içinde ateş böcekleri uçuşuyor izlenimi veriyor. Ama endişelenmeyin, içinde yanan sadece LED lambalar. Bahçenizde bir ağaç dalına ya da balkonunuza asacağınız Solar Işıltılı Lamba romantik ve masalsı bir atmosfer yaratacak. Işıltılı Solar Lamba güneş enerjisiye şarj oluyor, karanlıkta otomatik olarak devreye giriyor, dilerseniz düğmesinden de açabiliyorsunuz. Solar Işıltılı Lamba, yaklaşık 14 cm boyunda ve 10 cm çapında.


En Güzel Sevgililer Günü HediyesiPırlanta Sonsuzluk Kolyesi

Aşk, sonsuza kadar… Bu sözü çok seviyorum, çünkü aşkın ne kadar büyük ve engel tanımaz bir his olduğunu anlatan çok güzel bir söz. Sevgiliniz ile ilişkinizin kaçıncı yılında olursanız olun, hala onu ilk günkü tazelik ve yoğunlukla seviyorsanız ve onun, sizin hayatınızda hala çok geniş bir yeri varsa, sahip olduklarınızın kıymetini ve içinde bulunduğumuz “şu anı” iyi bilin, derim. Çünkü her geçen saniye ömürden gidiyor. Belki de hayatınızın aşkı, ile evlisiniz! Umarım öyledir. Siz de aşkın, sonsuz bir duygu olduğunu düşünüyorsanız, bu sevgililer gününde bayan sevgilinize, sonsuzluğun sembolü olan ve sevgilinizin üzerinde sadeliği ve zarafeti ile göz dolduracak pırlanta sonsuzluk kolyesi hediye etmeyi düşünebilirsiniz. Eminim, sevgiliniz için, 14 Şubat Sevgililer gününün, en güzel hediyelerinden biri olacaktır.


İsme Özel Çift Saatleriİsme Özel Sevgili Kol Saatleri

Sevgilinize hediye verdiğinizde eminiz ki en büyük beklentiniz, sevgilinizin gülen gözlerinde mutluluğu görmektir. Sevgi ve Aşk temelinde mutlulukla ancak artar ve çoğalır. Aslında biz insanların ömrü, yaşadığımız sanki çok uzunmuş gibi gelir, ancak işin derinine inip felsefesini yaptığımızda bizim de kelebeklerden bir farkımızın olmadığını ve yaşadığımız anın çok ama çok kıymetli olduğunu anlarız. Sevgilinize doğum günü hediyesi olarak, yaşadığımız anı veya zamanın kıymetini hissettirmek için O’na isminize özel 2’li sevgili kol saatlerinden hediye etmeye ne dersiniz?


Bayan HediyeleriDivas Pırlanta Kelebek Kolyesi

Narinliğin simgesi olan Divas Pırlanta Kelebek Kolye, tüm bayanları mutlu edebilecek güzellikte ve çok özel bir hediyedir. Hayatınızın bir gün olduğunu ve o gününde bugün olduğunu düşünecek olursak anımızın kıymetini çok daha iyi anlarız. Hem şık hem de bir kelebek kadar narin Divas Pırlanta Kelebek Kolye, annenize, eşinize, sevgilinize, kız kardeşinize hediye edip onlara ne kadar değer verdiğinizi hediyeniz ile gösterebilirsiniz.


En Güzel Sevgililer Günü Hediyesi27 Parça Sevgiliye Özel Puzzle

Sevgililer gününe özel, en güzel hediyelerden biri diyebileceğim ve fiyatı ile de oldukça uygun olan, kalpli masaüstü puzzle sevgililer gününün en gözde hediyelerinden biri! Sevgiliniz veya eşiniz ile birlikte çektirmiş olduğunuz en güzel fotoğrafınız, 27 parçadan oluşan bir puzzle olarak masanızı veya TV ünitenizi süsleyecek. 14 Şubat Sevgililer gününde sevgilime, uygun fiyatlı ve özel, ne hediye alsam diye düşünenler için ideal bir hediye… Önümüzdeki sevgililer gününde sevgilinize romantik bir yandan da eğlenceli bir hediye arıyorsanız sevgiliye özel 27 Parça Kalp Puzzle güzel bir alternatif olabilir. Sevgiliye Özel 27 parça kalp puzzle üzerine isterseniz ikinizin birlikte olduğu bir fotoğrafı koyup birbirinize ne kadar yakıştığınıza şahitlik edebilirsiniz. Ya da isterseniz kendi fotoğrafınızı kalp şeklindeki puzzle üzerine bastırıp sevgilinizin her karenizi ezberlemesini de sağlayabilirsiniz.


bayan sevgiliye esprili hediyeEvlilik Cüzdanı Şeklinde Esprili Sevgili Cüzdanı

Sevgiliniz ile baş başa geçirdiğiniz her an ne kadar özel ve değerli öyle değil mi? Daha buluşma yerine giderken bile kalbiniz yerinden fırlayacak gibi oluyor. Çünkü O’nu orada karşılayacaksınız! Önünüzde uzun saatler var ve daha o andan itibaren içinizi farklı bir mutluluk sarıyor. Diğer yandan, aklınızda o özel günü nasıl geçireceğiniz konusunda soru işaretleri ve merakınız var! Acaba bu yepyeni günde O’nun hakkında başka yeni neler öğrenebilirim, yeni neler keşfedebilirim diye. Sevgilinizi bu kadar önemsemeniz ve O’nun hakkında yeni şeyler merak etmeniz elbette ki çok güzel!

Kalp Kutuda Doğum Günü TakvimiKalpli Kutuda Doğum Günü Takvimi

Hiç düşündünüz mü, sevgilinizin doğum tarihi olan o özel günde, hayatta neler oldu diye? Şimdi önereceğim hediye ile bunu hem siz öğrenecek, hem de sevgilinize mükemmel bir yıl dönümü hediyesi sürprizi yapabileceksiniz. Kalp Kutuda Doğum Günü Takvimi ile sevgilinizin doğduğu tarihte, başbakan kimmiş, o dönemin en popüler sinema filmi hangisiymiş, ay hangi konumdaymış gibi aslında belki de çok gereksiz gibi görünen, o özel güne ait bir çok detay bilgiye ulaşabileceksiniz! Kalp Kutuda Doğum Günü Takvimi çok şık bir hediye kutusu içerisinde rulo halinde getirilmişi sevgilinizin doğum gününe ait detaylı bilgiler içeriyor. Kalp Kutuda Doğum Günü Takvimi sevgiliniz için hem çok benzersiz, hem de çok eğlenceli bir hediye olacağı kesin!

En Güzel Sevgililer Günü Hediyesiİsme özel Mesajlı Duvar Saatleri

İsme özel hediyelerin çıkması ile, hediye sektöründe adeta bir Rönesans yaşanmıştır. İyi ki de birileri bunu akıl edebilmiş yani. İsme özel hediye, fark yaratan hediyedir, isme özel hediye, kişiye gerçekten de özel olduğunu hissettirir. Kısacası sizin için özel ve önemli birine hediye alacaksanız bence mümkün mertebe özel hediye olmasına dikkat edin. Sevgililer günü için güzel hediye kategorisine aldığım bu duvar saati üzerine, bayan sevgilinizin ismini ve kendi isminizi şık bir yazı karakteri ile yazdırıp, duvar saati içerisine de, bayan arkadaşınızın okumasını istediğiniz bir mesajınızı ekletebilirsiniz. Kişiye özel hediye işte tam da tanım olarak bu duvar saati demek. Sevgililer günü için bence çok iyi bir hediye…


bayan sevgili hediyesiİsme Özel Minik Kuzum Aşk Yastıkları

Kız arkadaşıma şiir yazamam, O’nun resmini çizemem ama, O’na çok güzel hediyeler seçerek aşkımı en güzel şekilde dile getiririm diyenler bir adım öne! Çünkü, aşkı merkezine alan ve son derece romantik çizgiler taşıyan bir kolye ile sizleri buluşturmak istiyorum! Divas Değerli Taşlı Love U Kolye ile daha önce olduğu gibi bu kez de bayan sevgilinize hediye seçiminizde turnayı gözünden vurmuş olacaksınız! Üzerinde kalp deseniz var, “Seni Seviyorum” anlamına gelen “I Love You” deseniz var, şıklık ve zarafet deseniz o da var!


Bayan Sevgiliye hediyelerDivas Değerli Taşlı Love U Kolye

E o zaman daha ne duruyorsunuz? Sevgilinize, eşinize,  “Seni Seviyorum” demenin farklı yollarını arıyorsanız, Divas Değerli Taşlı Love U Kolye bunun için emrinize amade! Divas Değerli Taşlı Love U Kolye üzerinde 0,20 karat pırlantası bulunmakta ve mükemmel kesim işçiliği ile göz kamaştırmakta! Ürün, 14 ayar altın kaplama gümüştür ve kutusu içerisinde mücevher sertifikası yer almaktadır! Sitemiz içerisinde yer alan diğer kolye modellerine buradan bakabilirsiniz; Bayan Kolyeleri


925 Ayar İsme Özel Kalpli Kolye925 Ayar İsme Özel Kalpli Kolye

Sevgililer günü için alınabilecek özel hediyelerden biri! Kalp şeklindeki tasarımı ile, diğer sıradan kolyeleri açık ara geride bırakan bu zarif kolye içerisine sevgilinizin isminin baş harfini ve kendi isminizin baş harfini yazdırabiliyorsunuz! Sevgililer günü için pahalı veya ucuz hiç fark etmez, sıradan yüzlerce kolye alabilirsiniz, ama bu kolyeyi özel kılan şey, içerisinde aşkın sembolü olan kalp tasarımı ve isim baş harflerinizi içeriyor olmasıdır. Sevgilinizi, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Gününde Romantizmin zirvesine taşıyacak bu hediye, çok anlamlı bir sevgililer günü hediyesi olacaktır. Neden kişiye özel hediye almalısınız? Sevdiğiniz birine, “kişiye özel hediye” aldığınızda, bu hediyenin yeryüzünde bir eşi daha yoktur. Hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Yetişkinden çocuğa, kadından erkeğe tüm insanların en beğendiği hediyeler, kendine özel hazırlanmış olanlarıdır.


Bayan sevgiliye hediyeİsme Özel Kalpli Kolye

İnsan birine aşık oldu mu, veya onu çok sevdi mi, ona benzeyen veya onu çağrıştıran her şeyi çok fazla önemsiyor veya daha fazla dikkat kesiliyor. Örneğin, sevgilinizin ismi “Sinem” ise, çevrenizde ismi, Sinem olan herkes sizin için sıradan diğer insanlara göre bir adım önde oluyor. Haberlerde veya bir dizi filmde ismi Sinem olan biri sizin daha fazla dikkatinizi çekiyor veya daha sempatik gelebiliyor size. Konuyu çok uzatmadan, Sevgilinize alınabilecek en güzel hediyelerden biri de, şüphesiz onun isminin yazılı olduğu bu altın kolyedir. Sevgiliniz, şu an sizin artık eşiniz ise, eşinizi bu sevgililer gününde bu hediye ile onurlandırın! Elbette bütçeniz elverdiği ölçüde…


Sevgiliye Hediye İsme Özel Kolyeİsme Özel Kalpli Kolye

Sevdiğiniz birine, “kişiye özel hediye” aldığınızda, bu hediyenin yeryüzünde bir eşi daha yoktur. Hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Yetişkinden çocuğa, kadından erkeğe tüm insanların en beğendiği hediyeler, kendine özel hazırlanmış olanlarıdır. Çünkü, kişiye özel hediyeler ömür boyu hatıra olarak saklanabilecek, çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Sevdiklerinize orijinal, ilginç ve farklı bir hediye vermek isterseniz Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı vs. ekleterek aldığınız hediyeyi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz…

Seni Seviyorum Çünkü ve Sultan Altun 925 Ayar Gümüş Kalp KolyeSeni Seviyorum Çünkü Mesajları ve 925 Ayar Gümüş Kalp Kolye

Haliyle sevgilinizi çok seviyor ve kendinizle baş başa kaldığınız her anınızda O’nu neden bu kadar çok sevdiğinizi düşünüyorsunuz! Düşünmesine düşünüyorsunuz ama, sevgiliniz size “Beni Neden Seviyorsun?” sorusu yönelttiğinde oracıkta kala kalıyorsunuz! Ona duyduğunuz o kutsal sevginin binlerce nedeni olabilir ama, iş bu nedenleri sıralamaya gelince diliniz damağınız kuruyor! Peki, içerisinde “Seni Sevme Nedenlerim..” ile başlayan tam 100 tane sevgi mesajının yer aldığı ve aynı zamanda 925 Ayar Gümüş Kolyenin bulunduğu bu romantik bir kalp hediye kutusu var desek? “Harika” dediğiniz buradan duyar gibiyiz. Evet yanlış duymadınız, içerisinde 100 Tane “Seni Seviyorum Çünkü Canımdan Bir Damlasın” benzeri romantik mesajlar bulunuyor!


My name is - Tek Harf KolyeBayan Sevgilinize Kişiye Özel Tek Harf Altın Kolye

İnsan bir kere birini sevip aşık oldu mu, O’na dair her şeyi hiç sorgulamadan sevmeye başlar! Kaşını, saçının rengini, gülüşünü, sesinin tonunu, esprilerini kısacası her yönünü! Aşık olunan şeylerden bir tanesi de sevgilinin ismi olur! Aşık olan kişi sevgilisinden uzak kaldığında, Onun ismini defter arasına, müsvedde kağıtlarına, peçetelere, sıralara hemen hemen her yere yazmak ister! Oysaki daha tanışmadan önce, o isim belki de ne kadar tuhaf geliyordu veya ne acayip bir isimdi! Şimdi ise, boşluk bulunan her yere yazılmak istenen çok özel bir isme dönüştü! Eğer siz de sevgilinizin ismini dağa taşa, defter aralarına karalayanlardansanız, şimdi size müjdeli bir haberimiz var! Sevgilinizin isminin baş harfine özel bir kolyeye ne dersiniz? 14 Ayar Altın Kaplama Tek Harf Kolye ile, aşkınıza en güzel hediyelerden birini vermiş olacaksınız! Özel hediye kutusunda, sevgilinize hediye edilmeye hazır durumdaki Tek Harf Altın Kolye, şık olduğu kadar ucuz ve hesaplı fiyatı ile de göz dolduruyor!


Adını Ağaçlara Yazdım Kanvas TabloSevgilinize Hem Dekoratif Hem de Romantik Bir Hediye

Sevgililer günü için, güzel hediye tavsiyelerimden bir diğeri de, kişiye özel romantik kanvas tablo! Görmüş olduğunuz bu harika dekoratif canvas isimlerinizin ağaç kavuğuna yazılı olduğu romantik bir tasarım ürünü. Romantik tasarımıyla sevgilinizi büyüleyecek olan adını ağaçlara yazdım kanvas dekoratif görüntüsü ve modern tasarımı ile evinizin en güzel eşyaları olacak aynalara dönüştü. Sevgiliniz için güzel bir sevgililer günü olmaya aday. Sevgililer gününde, ben sevgilime kalem, cüzdan ve diğer klasik hediyeler dışında dekoratif bir hediye bakıyorum diyorsanız, bence, dekoratif kanvas iyi bir sevgililer günü hediyesi olabilir. Sevdiğiniz birine, “kişiye özel hediye” aldığınızda, bu hediyenin yeryüzünde bir eşi daha yoktur.


En Güzel Sevgililer Günü Hediyesi

Dekoratif Kelebek Ayna

Hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Yetişkinden çocuğa, kadından erkeğe tüm insanların en beğendiği hediyeler, kendine özel hazırlanmış olanlarıdır. Çünkü, kişiye özel hediyeler ömür boyu hatıra olarak saklanabilecek, çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Sevdiklerinize orijinal, ilginç ve farklı bir hediye vermek isterseniz Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı vs. ekleterek aldığınız hediyeyi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz…


sevgiliye romantik hediye sepetiKoca Aşkımı Bu Kutuya Doldurdum!

Biricik sevgilinize dolu dolu romantik ürünlerden oluşan hediye sepeti ister misiniz? Sevgiliye Hediye, Koca Aşkımı Bu Kutuya Doldurdum, hem Sevgililer Günü için, hem de sevgiliye doğum günü hediyesi olarak düşünülebilecek en romantik armağan! Sevgililer günü için uygun fiyata, çok güzel ve şirin bir hediye sepeti… Sevdiğiniz birine, “kişiye özel hediye” aldığınızda, bu hediyenin yeryüzünde bir eşi daha yoktur. Hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır.


Sevgiliye Hediye, Koca Aşkımı Bu Kutuya Doldurdum!Koca Aşkımı Bu Kutuya Doldurdum!

Yetişkinden çocuğa, kadından erkeğe tüm insanların en beğendiği hediyeler, kendine özel hazırlanmış olanlarıdır. Çünkü, kişiye özel hediyeler ömür boyu hatıra olarak saklanabilecek, çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Sevdiklerinize orijinal, ilginç ve farklı bir hediye vermek isterseniz Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı vs. ekleterek aldığınız hediyeyi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz…


En Güzel Sevgililer Günü HediyesiMesajlı Aşk Kavanozu

Bazen sevgilinize duyduğunuz o müthiş sevgi için nedenler bulmaya kalkışırsınız, onu çok sevmişsinizdir ama neden onu bu kadar büyük bir aşkla sevmişsinizdir, bunun sebeplerini araştırırsınız. Aslında sevgilinize ait düşüneceğiniz her şey sizi mutlu eden şeylerdir. mesela onun harika bir insan olduğu için çok sevmiş olabilir misiniz?, Veya çok güzel gülümsediği için? Çok zeki olduğu için? Çok anlayışlı olduğu için? Belki de onu bu kadar sevmenizin nedeni upuzun dalgalı saçlarıdır? Ya da gözleri mavimsi bir deniz tazeliğidir de, o yüzden onu aklınızdan çıkartamıyorsunuz. Daha bir sürü neden düşünebilirsiniz. Onu çok sevmişsinizdir ama, en çok hangi yönünü, neden sevmişsinizdir?


bayan sevgiliye romantik hediyeSevgiliniz Romantik Olmadığınızı mı Düşünüyor?

Gelin bu sevgililer gününde eşinizi veya sevgilinizi şaşırtacak bir hediyeye birlikte imza atalım. Gördüğünüz bu aşk kavanozuna 100’den fazla romantik görev mesaj kağıtları şeklinde sizi bekliyor. Eminim sevgililer gününde eşiniz veya sevgiliniz mutluluktan bulutlarda gezinecektir… Sevgililer günü için en güzel, sürpriz hediyelerden biri olan 100 Romantik Görev İçeren Kavanozu işte karşınızda.


Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler KitabıSenin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı

Doğal taşların insanlar üzerindeki negatif enerjiyi aldığı yönünde bir çok yayın okuduğumu hatırlıyorum. Doğal taşlar içerisinde İnci taşlar ile ilgili ise bir çok efsane okuduğumu biliyorum. Mesela bir inanışa göre, inci içerisinde sihirli ve insanı koruyan bir gücün gizlendiği ve o kişinin tüm hayallerini ve rüyalarını gerçekleştirdiği şeklinde bir inanış vardır. Bu tip inanışlarınız var mıdır bilemiyorum ama, şimdi önereceğim sevgililer günü hediyesi, bayanların takı merakına fazlası ile cevap verecek harika bir inci küpe seti. Söz konusu ürün aşağıda yer alıyor.


Sevgililere Özel Yuvarlak Duvar SaatiSadece Size ve Sevgilinize Özel Duvar Saati

Nasıl iddialı bir başlık kullandım görüyor musunuz? Yeryüzünde sadece bir tane olan ve o da sizde olacak özel saat dedim. Kesinlikle öyle ama! Kişiye özel hediyenin anlamı da tamamen budur! Sadece size özel bir hediyedir ve dünyada başka da kimsede bu hediye yoktur. Gördüğünüz duvar saatinin, göbeğine sevgiliniz ile birlikte çektirdiğiniz çözünürlüğü yüksek büyük bir fotoğrafınızı ve saat rakamlarından oluşan yere ise, yine sevgilinizle birlikte en güzel anlarınızdan oluşan 2 tane fotoğrafınızı bu saate vermiş olduğum linkten ulaşıp gönderiyorsunuz ve fotoğraflar ilgili site tarafından duvar saatine işleniyor. Hediyenin özeli işte bu şekilde oluyor. Nasıl? Sizce de çok güzel bir Sevgililer günü hediyesi değil mi?


İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolyeİstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

Dünya’nın en değerli akoya incisi gerçek istiridye içerisinde ve 925 ayar gümüş ile süslenmiş olarak bayanların beğenisine sunuluyor. Bu ürün aynı zamanda, tasarımı tescillenmiş özel bir kadife kutusu içerisinde satılmaktadır. Bayan sevgilisine biraz pahalı ama tasarım ve kullanım açısından oldukça şık ve zarif bir hediye arayanlara tavsiye edebileceğim harika bir ürün. Eminim bayan sevgiliniz, bu hediye ile kendisini sevgililer gününde çok özel hissedecektir.


bayan sevgili hediyeleriKişiye Özel Fotoğraflı Çikolatalar

Sırf, Sevgililer gününe özel hediye seçmek için günlerdir kendinizi perişan bir hale soktu iseniz, durun bir dakika! Sakin olun! Şimdi derin bir nefes alın, ve sizin için kaleme aldığım bu hediye önerime bir göz atın. Sevgiliniz için, size çok güzel ve özel bir sevgililer günü hediyesi tavsiye edeceğim. Yan tarafta resmini gördüğünüz kalp kutudaki fotoğraflı çikolatalarla bayan sevgilinize inanılmaz romantik bir hediye verebilirsiniz.


Sevgililer Gününe Özel HediyelerLazer İşlemeli Kristal Kalp

Sadece size bir soru sormak istiyorum; “Sevgililer gününe özel seçeceğiniz bir hediye için siz illa ki, tematik yani, aşk temalı bir hediye düşünüyorsanız, bence başka bir hediyeye bakmadan, verdiğim linkten, ilgili siteye ulaşarak, yukarıda gördüğünüz akrilik cam içerisine lazer teknolojisi ile sevgilinizin resmini işletebilirsiniz. Hem sevgilinizin masasını süsleyecek çok güzel bir hediye vermiş olacaksınız; hem de bence sevgililer günü için aşk temalı çok özel bir sevgililer günü hediyesi seçmiş olacaksınız.


Sevgililer Gününe Özel HediyelerFotoğraflı Kalp Yastık

Sevgiliye özel hediyenin en kötü tarafı, maazallah bir ayrılık olması durumunda, yani sizin terk edilmeniz durumunda, hele bir de ayrılık acısı içinizdeki aşkı daha da alevlendirmiş ise, karşınızda ve gözünüzün önünde duran hediyenin sizi perişan etmesidir. Çünkü ne zaman o hediyeyi gözünüz ilişse, birlikte geçirdiğiniz dakikalar ve özel anlar aklınıza geliverir. Nereden girdim şimdi ben bu konuya ki? Allah ayrılık yaşatmasın! (Amin) Sevgililer günü için evli çiftlere tavsiye edebileceğim çok özel bir sevgililer günü hediyesinden bahsedeceğim şimdi. Kişiye özel saten ve kalpli aşk yastıkları. Sizin ve sevgilinizin en güzel iki tane fotoğrafını ve isimlerinizi bu harika saten yastıklara işliyoruz. Sevgililer günü için özel bir hediye düşünenler bence bu hediye fikrini cepte tutsunlar…


Sevgililer Gününe Özel HediyelerLazer İşlemeli Ahşap Mesajlı Resim Çerçevesi

Masanızın üzerinde ve tam da gözlerinizin önünde, sevgiliniz veya eşinizle çektirmiş olduğunuz bir fotoğraf karesi, bazen bütün iş stresinizi veya yorgunluğunuzu almaya yetebiliyor öyle değil mi? Bu şekilde bir resim sevdiğiniz ve değer verdiğiniz her insan için geçerlidir aynı zamanda. Ama bazıları için daha fazla geçerlidir. Örneğin, eşiniz, çocuğunuz, aileniz veya bayan arkadaşınız. Başlığımız sevgililer gününe özel hediyeler olduğu için, biz şu an sevgili için hediye tavsiyesinde bulunacağız. Sevgilinizin ve sizin en güzel fotoğraflarınızdan biri, sizin mesajınızın yer ve isimlerinizin yer alacağı bu ahşap resim çerçevesi içerisinde, inanılmaz güzel duracaktır. bayan için özel bir sevgililer günü hediyesi düşünenler için, kesinlikle çok güzel bir sevgililer günü hediyesi olacaktır.


sevgiliye özür dilerim hediye sepetiSevgiliye Özür Dilerim Hediye Sepeti

Bayanların ne kadar hassas ve ne kadar kırılgan bir yapılarının olduğunu hepimiz biliriz! Bazen istemeyerek ya da, o an için düşünmeden ağzınızdan bir söz çıkar ve sevgilinizin kalbini kırarsınız! Bayanların kırılmasına neden olan tek şey, kırıcı sözler de değildir tabi ki! Yanlış anlamlar, kıskançlık krizleri, sevgiliye karşı ilgisiz kalmalar bu gibi durular da bayanları kıran ve kalplerini inciten durumlardır! Diyelim ki, herhangi bir sebeple, sevgilinizi üzdünüz veya kalbini kırdınız! Bunu telafi etmek ve sevgilinizin kalbini geri kazanmak için özel bir hediye arıyorsunuz!


Özür dileme hediyesiBayanlara “Beni Affet” ve “Özür Dilerim” Hediyesi

Ancak bu hediyenin ne olabileceği hakkında da fikir sahibi değilsiniz! Neyse ki çok şanslısınız! Görmekte olduğunuz hediyelik eşya, sevgilinizin kalbini geri kazanmak için hem esprili hem de çok romantik bir hediye! “Eşeklik Ettim beni Affeder misin?” hediye sepeti, sevgilinizin kalbini onarırken, yüzünde gülümsemelere neden olacak çok şirin bir armağan! Bu romantik hediye sepeti içerisinde bakın neler var; “I love you” yazılı kutu içinde, peluş eşek oyuncak, “Eşeklik ettim beni affeder misin?” baskılı kurabiyeler, aynı şekilde rulo not kağıdı ve kalpli havlu bulunuyor. Dilerseniz kırmızı kağıt içine sizin istediğiniz not da eklenebiliyor.


Sevgililer Gününe Özel HediyelerSuda Yüzen Dilek Feneri

Çok tutan filmleri müteakip, devam filmleri çekilir ya! Yukarıda bahsettiğim, balon dilek feneri çok tutunca, devam filmi mahiyetinde, şimdi de havada yüzen dilek feneri yerine, suda yüzen dilek feneri icat etmişler. Ama ben ikincisini daha çok beğendim, çünkü en azından bir süre sonra gözden kaybolmuyor. Şimdi, belki evinizin bir havuzu vardır (Türkiye de havuzu olan kaç ev vardır acaba? Varsa bile bir elin parmakları kadardır sanırım! ) veya havuz başında bir nişan veya düğün yapacaksınız? Bu şekilde bir organizasyon hazırlığı içindeyseniz, öyle bir ortama müthiş bir hava katmak için bu dilek fenerini kullanabilirsiniz. Yani bu ürünü almak için illa da bir havuz olması gerekmiyor. Alın yatak odasına romantizm aranıyorsa, buyurun romantizmin alası!


Sevgililer Gününe Özel HediyelerKişiye Özel Kalp Kutusunda Özel Puzzle

Hayata dair her şeyde olduğu gibi, sizin aşkınızda da aslında her şey, detaylarda gizlidir. Sevgililer gününde aşkınızı detaylar ile anlatmak ister misiniz? Nasıl mı? Kişiye özel, kalp kutusu içerisinde, sevgilinize anlatmak istediğiniz size özel aşk puzzle ile! Sevgilinize söylemek istediğiniz veya belki de aşkınızı ona ilan etmek istiyorsunuz veya belki de bir evlilik teklifi yapacaksınız. Bunun için sürpriz bir hediye sanırım sevgilinizin de kalbini fethedecektir. Mesela sevgililer gününde “Benimle evlenir misin?” sözlerinden oluşan bir puzzle hazırlatabilirsiniz, veya onu ne kadar çok sevdiğinizi gösteren sözlerden bir puzzle da yine hoş ve romantik bir hediye olabilir. Burada yaratıcılık tamamen size kalmış! Ama şurası kesin ki, sevgilinize harika, romantik ve çok güzel bir sevgililer günü hediyesi vermiş olacaksınız.


bayan sevgili hediyeleriHayat Seninle Daha Güzel Kitabı

Doğada kadınlar için yakıştırılan ve sembol olan canlılar vardır. Çoğu zaman kadınların güzelliğini anlatmaya çalıştığımızda, bu canlılar ile güzelliklerini ve zarafetlerini anlatmaya, onları tarif etmeye çalışırız. Mesela, bir kelebek gibi narin deriz, kuğu gibi narin ve güzel deriz. Sevgililer günü için bayanlara alınabilecek hediye tavsiyeleri içerisine, bu şık pırlanta kuğu kolyeyi de dahil etmek istiyorum. Oldukça da romantik bir sevgililer günü hediyesi olacağı kanaatindeyim.


Sevgililer Gününe Özel HediyelerKuğu Pırlanta Kolye

Bir çok erkek, pırlanta kelimesini duyduklarında, bu hediye pahalıdır diye pek bu tip hediyelere göz atmazlar, kesin bin lira ve üzeridir diye düşünürler ama verdiğim linkten, ilgili siteye ulaşırsanız bence zannettiğiniz kadar pahalı bir hediye olmadığını göreceksiniz. Kuğu gümüş pırlanta kolye sevgililer günü için bence bir bayana alınabilecek en güzel hediyelerden biri.


Sevgililere Özel Aşkımızın Yıldönümü YastıkYıldönümüne Özel Romantik Yastık

Sevgilinize veya eşiniz olan sevgilinize, bayanlar için sevgililer gününe özel hediyelerden biri olarak tavsiye edebileceğim bir başka hediye de, görmüş olduğunuz komik aşk yastıkları. Üzerinde birbirinden güzel çöp adam çizgilerinin bulunduğu, esprili yastıklar, sevgililer gününüzü eğlenceli bir havaya sokacaktır. Şekil-A ‘da görüleceği üzere, erkek çöp adam, elinde baloncuk ile sevgilisine kalp baloncukları gönderiyor. Oldukça romantik değil mi?


Sevgililer Gününe Özel HediyelerAşk Yastıkları-1

Aslında hediye olarak, sevgililer günü için hem romantik bir hediye, hem de komik ve esprili bir hediye. Şayet sevgiliniz ile henüz evlenmediyseniz, yastıklardan biri sizde kalsın, diğer yastık ise onda kalsın ve siz evlendiğiniz gün, bulmacanın parçaları bir araya gelsin! Vay be ne laf ettim ama! Bu bir nevi, kendi aranızda takmış olduğunuz yüzük gibi olacak yani… Evlilik sözünden dönenin kaşığı kırılsın!


Sevgililer Gününe Özel HediyelerDönebilen Küp Resim Çerçevesi

Konu hazır fotoğraflardan ve resim çerçevesinden açılmışken, bir hediye tavsiyesinde daha bulunmak istiyorum; bir önceki küp şekildeki küp resim çerçevesi şeffaf ve küpün içerisine fotoğraf koyularak kullanılabiliyordu, şimdi bahsedeceğim küp resim çerçevesi ise, masanızın üzerinde dönebilecek kabiliyete sahip bir resim çerçevesi. Sevgiliniz, eşiniz veya çocuklarınızın en güzel fotoğraflarını bu küp çerçeve içerisine yerleştirip, iş stresinden bunaldığınız anlarda, onların size gülümseyerek baktıkları fotoğraflarla neşeniz yerine gelsin! Sevgililer günü veya doğum günü için, sevdiklerinize verebileceğiniz en özel hediyelerden…


Kırmızı Gül YapraklarıKırmızı Gül Yaprakları

En özel anlarınızı unutulmaz ve etkileyici kılmak isterseniz, Kırmızı Gül Yaprakları böyle anlar için ideal. İş yaşamı, çocukların sorumlulukları v.s. derken, belki de eşiniz ile çok uzun bir zaman karşılıklı, baş başa bir akşam yemeği yemediniz. Derken bunun için güzel bir fırsat doğdu ve siz de eşinize çok romantik ve unutulmaz bir gece yaşatmak istiyorsunuz. Enfes bir akşam yemeği, slow bir müzik, mum ışıkları, kırmızı şarap, ve muntazam bir sofra. Bu romantizmi güçlendirmek için eksik kalan tek şey Kırmızı Gül Yaprakları! Özel kutusu içerisinde satışa sunulan Kırmızı Gül Yaprakları, romantik ortamlara ihtiyacınız olduğunda kutusu içerisinde sizi bekliyor olacak. Daha sonra tekrar kaldırıp geri kutusuna koyabileceğiniz Kırmızı Gül Yaprakları, gerçek gül yaprakları gibi kuruyup ölmez. Belki de yakın bir tarihte buna benzer bir özel gece daha yaşanacak ve siz tekrar Kırmızı Gül Yapraklarından istifade edeceksiniz kim bilir:)


bayan sevgili hediyeleriBir Ömür Boyu Birlikteyiz 2’li Kupa Bardak

Üzerinde inanılmaz güzel çizimlerle ve orijinal esprilerle dolu, bir çay veya kahve kupasına sahip olmak ister misiniz? Birbirinden harika kupalar sizi bekliyor. Ofis ve çalışma ortamının sıkıcı ve boğucu havasından kurtulmak ve neşelenmek için önünüzdeki kupaya bakmanız yeterli olacak. Tasarım harikası kupalar, Sevgiliye, sevgililer gününde ne hediye alınır sorusuna harika bir cevap olacak. Eski çay, kahve kupanızın modası çoktan geçti, çalışma masanızdaki birbirinden güzel esprilerle hazırlanmış çay kupanızdan, kimse gözlerini alamayacak.


Sevgililer Gününe Özel HediyelerKomik Çay Kupası

Tüm gün masanızın önünde tam karşınızda duran kupa bardakların sıkıcı ve iç bunaltıcı tasarımlarından sıkıldıysanız, görenleri şok eden sıra dışı tasarımlı kupa bardaklar tam size göre! Tasarımı ile dikkat çekici Kupalara baktıkça daha çok bakmak isteyeceksiniz, görenler ise gözlerine inanamayacak. Kupanızı içtikten sonra kupanıza bulaşan ruj izini öpmek isteyen kupa üzerindeki sevimli karakter ya da sıkıntıdan kendini sallama çay ipinde asan sevimli karakter ile bu kupa bardaklardan bir şeyler içmek çok keyifli olacak.


Aşkım KolyeMy name is - Bitanem KolyeMeleğim Kolye
My name is - İncili Harf KolyeHarfli Sonsuzluk Bileklik Model 2Sevgililer Gününe Özel Aşk Kutusu
Altın Kolyeli Sevgili SepetiMelek Sevgilime Hediye KulesiPırlanta Melek Kanatlı Kalp Kolye
Kişiye Özel İsim Yazılı Kalp KolyeGerçek İncili Gümüş KolyeAltın Sonsuzluk Beren Kolye
Sevgiliye Özel Hediye Kutusu14 Şubat Sevgililer Günü ŞekerlemeleriFotoğraf Baskılı Kupa Bardak
Sıcacık Aşk Dolu ÇantaÇok Seviyorum Hediye KutusuKişiye Özel Çöp Adam Yastıkları
Fantezi SetleriSevgilimin Klasik Sözleri ÜrünleriKişiye Özel Fiyonklu Kalp Masa Saati
Bayan yüzük modelleri

1 YORUM

  1. Ben de bir blog sahibi olarak, çalışmalarınızı çok takdir ettiğimi söylemek için mesaj yazdım! Açıkçası sizi kıskanmadım değil! Ne kadar titiz hazırlanmış bir site! Görseller, yazılar, hediye önerileri… Bravo doğrusu! Tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.

CEVAP VER