Doğum Günü Hediyeleri Erkeğe

Bir insan için yılın en özel günlerinden birisi doğum günleridir. Herkes doğum gününde hatırlanmayı çok ister. Bunun yanında ise küçük bir hediye ile gönüllerinin mutlu edilmesini de isterler. Kimileri hediyeye ne gerek var dese de hediye almaktan herkes çok hoşlanır. Bu konuda insanlara yardım etmeyi hedef haline getiren nehediyealinir.com adresine güvenebilirsiniz. Herkese doğum günü hediyesi almak çok zordur. Ama özellikle erkeğe ne alınacağı başka bir konudur. Kadınların zevk alanları daha yaygın bir şekilde bilindiğinden daha kolaydır. Erkeğin ise zannedildiği kadar dar bir zevk alanı yoktur. Burada kişiyi ne kadar iyi tanıdığınız da önemli bir konu olacaktır.  Bu yazımızda doğum günü için erkeklere hediye fikirleri bulacaksınız. Sizler için erkeğe alınabilecek birbirinden özel ve değerli olan hediyeleri derledik. İster babanıza, ister eşinize, isterseniz de sevgilinize alabileceğiniz çok sayıda hediye seçeneğimiz bulunmaktadır. Sizlerin de hoşuna gideceğiniz bu ürünlerimize bir göz atmanız da fayda vardır. Daha fazlası için ise sitemize bakmanızı tavsiye etmekteyiz. İşte sizler için hazırladığımız erkek için doğum günü hediyeleri:

Erkeğe Exclusive Hediye Seti

doğum günü hediyeleri erkeğe

Ayrı ayrı güzellikteki bileklik, kol düğmeleri ve cüzdandan oluşan bu hediye setini çok beğeneceksiniz. En az kadınlar kadar şıklığa ve zarifliğe önem veren erkekler de vardır. Sevdiğiniz erkeğe özel olarak tasarlanacak bu hediyeyi kaçırmayın. Hem işine yarayacak hem şıklığını ortaya koyacak hem de hepsini sadece tek bir hediye ile yapmış olacaksınız. Kol düğmeleri gümüş kaplama olup dikdörtgen şeklindedir. Kişinin baş harfleri lazer baskı tekniği ile yazılmaktadır. Bileklik, kol düğmeleri ve siyah-taba renkten oluşan cüzdan seti özel ve şık bir kutu içerisinde teslim edilmektedir. Bu ürünü sevdiyseniz sitemize bir göz atmayı ihmal etmeyin. Bu ürüne Hediyemen.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kişiye Özel Fotoğraflı Termos Bardak MUG

doğum günü hediyeleri erkeğe

Vücudumuzun yüzde yetmişi sudur. Bu da insan vücudunun ne kadar sıvıya ihtiyaç duyduğunun bir göstergesidir. Sürekli değil de, gün içindeki sıvı tüketimi hayati önem taşımaktadır. Bu yüzden her yerde taşınabilecek türde bir termos herkese lazımdır. İhtiyaca yönelik kısmını tamamlayan bu hediye, kişiye özel resim baskısı özelliği ile de kişisel hediye kısmını da oluşturmaktadır. Orijinal fikirlerin merkezi olan Hediyemen.com adresinde buna benzer daha çok sayıda ürün bulabilirsiniz. Sıcak ve soğuk içecekleri aynı sıcaklık değerleri ile uzun süre muhafaza edebilen bu Kişiye Özel Fotoğraflı Termos Bardak MUG adlı ürünümüzü çok beğeneceksiniz. Sporda, evde, ofiste her yerde kullanabilirsiniz. Bu ürüne Hediyemen.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kişiye Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Kol Saatleri

doğum günü hediyeleri erkeğe

Ona olan aşkınızın her saniyesini sonsuzluk kadar derin bir süre zarfında yaşamak istediğinizi anlatan bu Kişiye Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Kol Saatleri adlı ürünümüzü sizlere sunuyoruz. Bu ürün ile birlikte ona olan sevginizin en güzel ve en özel halini göstermiş olacaksınız. Bir erkeğe en çok yakışan aksesuarlardan olan kol saatlerinde devrim yaratacak bu ürün ile onun kalbini yeniden kazanacaksınız. Onun ismine özel tasarlanması ile diğer saatler ile olan farkını ortaya koymaktadır. Bu ürünün fiyatı iki adet kol saati için geçerlidir. Biri erkek diğeri kadın modeli olması sebebi ile de kendinize de bir hediye almış olacaksınız. Bu ürüne Hediyemen.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Arkadaşa Özel Prestijli Hediye Seti

doğum günü hediyeleri erkeğe

Çok sayıda ürünün bir araya getirildiği bu Arkadaşa Özel Prestijli Hediye Seti adlı hediye seçeneğini aslında istediğiniz birine alabilirsiniz. Sevgiliye de, arkadaşa da, hatta babanıza da alma imkânınız bulunmaktadır. İçerisinde özel kalem, defter, termos bardak, çakmak ve kitap okuma ayracı yer almaktadır. Bu hediye kutusu ile sevdiğiniz erkeğe hem sevginizi göstermiş hem de onun birçok ihtiyacını giderecek çok sayıda hediyeyi birden almış olacaksınız. Kadınlarda pratikliğe ve eli çabukluğu seven erkekler bu hediyeye bayılacaklar. İçerisinde beş adet ürün barındıran bu ürünlerin hepsinde kişinin ismi yazılı olacaktır. Bu yüzden sipariş esnasında isim yazmayı unutmayınız. Termos, paslanmaz çelikten olduğu gibi, defter de deri kapaklıdır. Bu ürüne Hediyemen.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Tek Kişilik Karakalem Portre Resim

doğum günü hediyeleri erkeğe

Sanatın en güzel dallarından olan kara kalem çalışmaları oldukça hoşa giden çalışmalardır. Güzel bir duvarda ise çok güzel durmaktadır. Tek Kişilik Karakalem Portre Resim adlı ürünümüz ile hep hayalini kurduğunuz portre çalışmasını elde edebileceksiniz. İster babanıza, ister eşinize, isterseniz de sevgilinize özel yaptırabileceğiniz bu portre çalışmasını onlar da çok beğenecekler. Kişiye kendisi kadar güzel ya da yakışıklı bir hediye sunmak demek böyle olmaktadır. Bu resim, siparişiniz ile birlikte ortalama 5 iş günü içerisinde resimlenip kargoya teslim edilmektedir. Özel günlerin yoğunluğuna bağlı olarak da resim teslim süresi 1 ya da 2 gün uzayabilmektedir. Bu resimlerde iade ise alınmamaktadır. Bu ürüne Hediyemen.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kişiye Özel İki İsimli Siyah Bileklik

doğum günü hediyeleri erkeğe

Erkeğe hitap eden zarif tasarımıyla sevgilinizin takmaktan çok hoşlanacağı bu bileklik ile karşı karşıyasınız. Kişiye Özel İki İsimli Siyah Bileklik adlı bu ürünü çok uygun fiyata sahip olabilirsiniz. İster klasik kıyafetler ile isterseniz de spor kıyafetler ile de çok rahat gidecektir. Bu şık bilekliğin metal kısmı paslanmaz çelikten yapılmıştır. Unisex kullanıma da uygundur. Ölçüleri 20 cm boyutundadır. Üzerindeki yazı lazer işlemi ile gerçekleştirilmekte ve böylece silinmez bir özellik kazanmaktadır. Sipariş esnasında ise kişiselleştirme alanındaki yere karakter sınırını geçmeden bir isim yazmanız gerekmektedir. Bu ürünü beğendiyseniz ya da benzerlerini görmek için sitemize bir göz atmaya ne dersiniz? Bu ürüne Hediyemen.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kutusu Kişiye Özel Kuka Tespih

doğum günü hediyeleri erkeğe

Kuka ağacının özel meyvelerinden yapılan bu Kutusu Kişiye Özel Kuka Tespih adlı ürünümüz çok beğenilmektedir. Erkeklerin tespihe olan merakları ve beğenileri bilinmektedir. Neredeyse tespih sevmeyen erkek yoktur. Siz de babanıza ya da eşinize hatta sevgilinize bu hediyeyi alabilirsiniz. Sitemizde bu ürünü çok uygun fiyata bulabilirsiniz. Kutusu da kişiye özel olarak hazırlanmaktadır. Siparişiniz esnasında ise isim soy isim kısmını bir de özel bir mesaj içeriği de yazabilirsiniz. Böylelikle bu orijinal hediye ile onun kalbini de almış olacaksınız. Tespih üzerinde 333 tane kuka ağacından yapılmış taş bulunmaktadır. 22 x 3.5 cm uzunluğunda kahverengi ahşap kutu içerisinde teslim edilmektedir. Bu ürüne Hediyemen.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Sevgililere Özel Murat 124 Oyuncak Araba

doğum günü hediyeleri erkeğe

Erkeklerin tutkuları arasında arabaların yer aldığı herkes tarafından bilinmektedir. Geçmişin efsane otomobilleri arasında yer alam Murat 124! diğer adı ile Hacı Murat klasik otomobilin oyuncak versiyonunu tasarladık. Bu hediyeyi beğenmeyecek erkeği bulmak çok zor olacaktır. Birinde kendi isminizin diğerinde sevdiğiniz erkeğin isminin yazdırılması ile de size özel hale getirilmektedir. Siyah, kırmızı ve beyaz seçeneklerinden oluşmaktadır. Hangisini istediğinizi sipariş esnasında belirtmeniz gerekmektedir. Her oyuncak araba 13,70 cm uzunluğunda ve 5 cm genişliğindedir. Işıklı ve sesli olup, pil sistemi ile çalışmaktadır. Pillerin haricen satın alınması gerekmektedir. Siparişinizde piller olmadan gönderilmektedir. Parlak metal malzemeden yapılmaktadır. Bu ürüne Hediyemen.com adresinden ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER