Yaratıcı Hediye Önerileri

Yaratıcı hediye önerileri özel günlerde en çok düşünülen ve araştırılan konulardan biridir. Sevgililer günü, doğum günleri, anneler ya da babalar günü gibi pek çok özel günlerde herkesin hediye konusunda öneriye ihtiyacı vardır. Anneye, babaya, kardeşe, arkadaşa ya da sevgiliye alınabilecek pek çok yaratıcı hediye bulunmaktadır.  Yazının devamında kişiyi özel hissettirecek, sıra dışı tasarımlarla şaşkınlık ve sevinci aynı anda yaşatacak pek çok ürünün bulunduğu bir liste hazırladık. Karar verirken, bütçe ile birlikte kime hediye alacağınızı da göz önünde bulundurarak seçim yapmanız gerekir. Hediye alacağınız kişinin zevkine göre hediye almanız da kişinin bu hediyeyi severek ve beğenerek aynı zamanda sizi hatırlayacak kullanmasını sağlayacaktır. Tüm bu yaratıcı hediye fikirleri için yazının devamında bulunan listeyi inceleyiniz.

Üç Boyutlu Led Gece Lambası

yaratıcı hediyeler

Pek çok tasarımları bulunan gece lambaları, hediye alacağınız kişinin evi ve odası için harika bir dekoratif eşya olacaktır. Bu tasarımla, sevgililere hitap eden üç boyutlu gece lambası, oldukça romantik bir seçim olacaktır.

yaratıcı hediyeler

Bununla birlikte, üç boyutlu gece lambasını hediye ettiğiniz sevgiliniz için asıl şaşırma, gece kullanım anında yaşanacak, dolayısıyla harika bir sürpriz yaşatacaktır. Baktıkça sizi hatırlatacak bu hediye, sevgilisine yaratıcı hediye arayışında bulunan herkes tarafından rahatlıkla tercih edilebilir. Dört farklı renk geçişi yapan gece lambasında aynı zamanda aşırı ışıktan rahatsız olanlar için, ışık ayarı da bulunuyor.

Gökyüzü Kanvas Tablo

yaratıcı hediyeler

Hediye önerileri arasında en farklı en yaratıcı tasarım sayılabilecek bu tablo, aynı zamanda romantik bir özellik taşıyor. Sen tanıdığım gün gökyüzü tablosuna çiftlerin tanışma tarihleri ve saatleri eklenerek kişiye özel bir tasarım sunuluyor. Aynı zamanda bu tabloya kişinin isteğine bağlı güzel sözler ekleme seçeneği de bulunuyor. Bunun gibi ilgi çekici tasarımlar ise oldukça fazla sayıda bulunuyor.

Kişiye Özel Led Işıklı Anı Çerçevesi

yaratıcı hediyeler

Led ışıklar ve çerçeve ile hazır olarak satın alınabilecek bu hediye, el yapımı hediye fikirleri arasında da sayılabilir. Bu tasarım, loş olarak ortamı aydınlatıp, süsleyecek led ışıklar ve şık bir ahşap çerçeve içerisinde güzel anıların bulunduğu fotoğrafların asılması ile herkes tarafından kolaylıkla yapılabilecek türden bir hediyedir.

yaratıcı hediyeler

Bu hediye yapımı için, malzemeler tedarik edildikten sonra birbirinden güzel fotoğrafların küçük ölçülerde baskısı alınmalıdır. Daha sonra kişinin hayal gücüne göre dizilebilir. Görseldeki şekillerde ya da kalp şeklinde asılabilecek fotoğraflar ile hediye ettiğiniz kişi baktıkça ısınacaktır. Bu tasarım yalnızca sevgililer için değil, anne baba, kardeş, arkadaş gibi pek çok yakının seveceği türden bir hediye olacaktır.

Sevgiliye Özel Web Sitesi

yaratıcı hediyeler

En yaratıcı hediyelerden biri ise kişiye özel yapılmış harika web siteleridir. Web sitelerine, çeşitli menü seçenekleri eklenir ve böylelikle kişiselleştirilir. Kişiye özel videolar, fotoğraflar, özel yazılar, notlar ve pek çok kişisel detay ve anıya yer verilerek hazırlanan özel web siteler, sevgiliye alınabilecek en özel ve en yaratıcı hediyelerden biridir.

yaratıcı hediyeler

Bu hediyede alan adları kişiye özel alınıyor. (Örneğin; Burak ve Ayşe. bizimsayfamiz.com) Bununla birlikte herkesin erişimine açık bir web sayfası olarak çiftlerin kullanımına sunuluyor. Hem şaşırtacak hem de sevindirecek sevgiliye özel web siteleri, sevgiliye alınabilecek hediyeler arasında oldukça popüler bir yere sahip olarak karşımıza çıkıyor.

Kişiye Özel Hediye Seti

yaratıcı hediyeler

Sevdiklerinize hediye alırken kişiye özel hediye seçimi yapmak her zaman işleri kolaylaştıracaktır. Bu, erkekler için, isim yazılı cüzdanlar, çakmaklar, kişiye özel tespihler, kol düğmeleri şeklinde olabiliyorken, kadınlar için ise kolyeler gibi aksesuarlar, ev aksesuarları, kişiye özel kıyafetler, kişiye özel kalemler şeklinde olabilir.

yaratıcı hediyeler

Kişiye özel hediye setlerinin özelliği ise, genellikle bir kutu ya da sepetin içinde pek çok kullanışlı parçayı hediye etmenin avantajı olacaktır. Çeşitli parçalarla oluşturulabilecek ya da hazır setler olarak satın alınabilecek bu tasarımlar, herkese hitap edecek şekilde hazırlanabilir. Örneğin bu hediye setinde, kişiye özel defter, kalem, ayraç, termos bardak ve kaliteli bir benzinli çakmak bulunuyor.

şişe lamba

CEVAP VER