Doğum Günü Hediyeleri Kıza

Hediye almanın keyfi bir başkayken hediye vermenin de ayrı bir zevki vardır. Şu dünyada bizi mutlu eden insanlara gönlümüzden kopan bir hediyeyi vermek hem karşı tarafı hem de insanın kendisini mutlu eder. Nehediyealinir.com ailesi olarak her türlü hediye seçiminizde size yardımcı olmayı kendimize hedef olarak seçtik. Bu yazımızda kadınlara alınabilecek türde hediyelerimizi derledik. İster sevdiğiniz kadına yani sevgilinize, ister hayat arkadaşınız olan eşinize, isterseniz de yakın gördüğünüz bir kız arkadaşınıza alabileceğiniz hediyeleri derledik. Buradaki ürünlerimizden daha fazlasını görmek için mutlaka sitemize bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Sadece sevgiliye ya da eşe, dosta değil, kendi kızınıza da alabileceğiniz hediye seçeneklerimiz de mevcuttur.


doğum günü hediyeleri kızaDoğum Günü Hediyeleri Kıza

Hediye vermek eylemi ne kadar güzel olsa da hediye seçmenin zorluğu tartışılamazdır. Bir yandan sadece ona özel bir hediye seçmek isterken, hoşlanıp hoşlanmayacağı da endişe edilen konular arasındadır. Sizler için özenle hazırladığımız yalnızca kişiye özel olan hediyelerimiz de mevcuttur. Birçok yerde bulamayacağınız uygun fiyatlar ile hepsi sitemizde bulunmaktadır.


doğum günü hediyeleri kızaSonsuz Aşkımız 3D Led Lamba

Sevgiliyi, eşi ya da yakın arkadaşınızı sevindirecek, onları özel hissettirecek çok sayıda hediye seçeneklerimizi arasından istediğiniz ürünü sipariş edebilirsiniz. İnternetten alışverişin kolaylığı ile sipariş etmeniz ile birlikte 3 gün içerisinde evinize ya da dilediğiniz adrese tesliminiz gerçekleşir.  İşte sizler için derlediğimiz doğum günü hediyeleri kıza isimli listemizden hediye seçeneklerimiz.


doğum günü hediyeleri kızaSen Başıma Gelen En Güzel Şeysin Kupa Bardak

Bir bayan sevgiliye verilebilecek tarzdaki Sen Başıma Gelen En Güzel Şeysin Kupa Bardak adlı ürünümüzü çok beğeneceksiniz. Hem alacağınız kişinin işine yarayacak hem de her kullandığında sizi hatırlayacağı türden bir hediye olacaktır. Bu ürünün beyaz ve sihirli kupa olmak üzere iki modeli bulunmaktadır. Ürünü sitemizde sipariş ederken hangisini dilerseniz onu seçmeyi unutmayınız. Bu kupa bardak seramik malzemeden üretilmiştir. Üzerindeki baskı nedeniyle 40 – 80 derecede yıkanmaya dayanıklıdır. Üzerindeki baskının uzun süre kalabilmesi için bulaşık makinesinde yıkanmaması tavsiye edilir. Bu ürünü beğendiyseniz ya da diğer çeşitlerini görmek isterseniz sitemize bakabilirsiniz. Bu ürüne Hediyemen.com adresinden ulaşabilirsiniz.


doğum günü hediyeleri kızaDoğum Günün Kutlu Olsun Sevgilim Kitabı

Özel tasarımlı illüstrasyon resimli ve son derece orijinal şekli ile hazırladığımız Doğum Günün Kutlu Olsun Sevgilim Kitabı adlı ürünümüzü çok beğeneceksiniz. Sevgilinize doğum gününde hediye edebileceğiniz bu ürüne çok uygun fiyata sahip olabilirsiniz. İyi ki doğdun demenin en romantik ve etkileyici şekliyle oluşturulan bir kitap sayesinde sevgilinizin gönlünü bir kez daha fethedeceksiniz. Doğum günü ile ilgili resimler, yaş pasta, konfetiler, balonlar ve doğum günü mumları ile hazırlanmış bir içeriği vardır. Her insan doğum gününün en özel kişi tarafından kutlanmasını istediğinden sevgilinizi bu hediye sayesinde çok mutlu edebilirsiniz. Bu ürüne Hediyemen.com adresinden ulaşabilirsiniz.


doğum günü hediyeleri kıza925 Ayar Sonsuzluk Gümüş Kolye

Sahip olduğu son derece zarif görüntüsü ve şıklığı ile aşkınızın sonsuzluğunu 925 Ayar Sonsuzluk Gümüş Kolye adlı ürünümüzde somut bir hale getirmeye ne dersiniz? Kadınların kolye, bilezik, küpe gibi takılara olan merakları ve heyecanları herkes tarafından bilinmektedir. Bu da aşkınızı ifade etmenin en güzel yollarından birisini oluşturmaktadır. Sitemiz içerisinde bulabileceğiniz bu ürüne çok uygun bir fiyata sahip olabilirsiniz. Siparişiniz ile birlikte 3 gün içerisinde elinize ulaşması mümkün olacaktır. Bu kolye kırmızı renkte kadife bir kutu içesinde gönderilmektedir. Sonsuzluk Kolye 925 ayar gümüşten imal edilmiştir. Bu ürünü beğendiyseniz sitemize bir göz atın. Bu ürüne Hediyemen.com adresinden ulaşabilirsiniz.


doğum günü hediyeleri kızaSana Olan Güzel Dileklerim Kartları

Çok sevdiğiniz bir arkadaşınıza ya da yakınınıza hediye edebileceğiniz Sana Olan Güzel Dileklerim Kartları adlı ürünümüz de seçeneklerimiz arasındadır. Sevdiğiniz insanın hayatında gerçekleşmesini istediğiniz neredeyse bütün iyi dilekleri çeşitli görsellerle süslediğimiz bu kartlarda bulabilirsiniz. Özenle tasarlanan şık kutusu içerisinde 50 adet kartı barındırmaktadır. İçerisinde “yaşamın boyunca güzel dostluklar seninle olsun”, “tıbbı şaşırtacak kadar sağlıklı ol” şeklinde iyi dilekler mevcuttur. “yeni yaşını öncekiler kıskansın” gibi sevindiren ve güldüren ifadeler de yer almaktadır. Kutu ölçüleri 11 x 8 x 2 cm ebatlarındadır. Kartlar 220 gram parlak ve kaliteli kuşe kâğıda basılmıştır. Bu ürüne Hediyemen.com adresinden ulaşabilirsiniz.


doğum günü hediyeleri kızaFotoğraf Baskılı Metal Makyaj Aynası

Bir kadına verebilecek en güzel hediyelerden birisi onun güzelliğini yansıtacak bir ayna vermektir. Zarif ve kusursuz tasarımın yanı sıra istediğiniz bir resmi de üzerine bastırabileceğiniz bu ürün ile sadece ona özel olacak bir hediye almış olacaksınız. Fotoğraf Baskılı Metal Makyaj Aynası adlı ürünümüzü sitemizden çok uygun bir fiyata sipariş edebilirsiniz. İsterseniz annenize, isterseniz sevgilinize ya da yakın bir kız arkadaşınıza özel gününde hediye olarak alabilirsiniz. Bu ayna parlak metal malzemeden yapılmıştır ve 7 cm çapı ile birlikte 1 cm kalınlığa sahiptir. İnceliği ve zarifliği ile her kadının çok hoşuna gidecektir. Bu ürüne Hediyemen.com adresinden ulaşabilirsiniz.


doğum günü hediyeleri kızaİsme Özel Bayan Siyah Deri Cüzdan

Her desendeki her renkteki kıyafetlere ve aksesuarlara uygun bu İsme Özel Bayan Siyah Deri Cüzdan adlı ürünümüzü kadınlar çok beğenecek. Yüzde yüz hakiki deriden imal edilen bu ürüne bir de kişiye özel isminin yazdırılabilmesi ile de farkını ortaya koymaktadır. Annenize, eşinize, sevgilinize ya da kız arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. Bu hediye ile kendilerini çok özel hissettirebilirsiniz. Bu hakiki deriden yapılmış çok özel ürüne çok özel bir fiyat ile sitemizden sipariş edebilirsiniz. İsim yazılı siyah deri cüzdan içerisinde üç adet kâğıt para bölmesi, bir adet bozuk para bölmesi, altı adet kredi kartlık cebi bulunmaktadır. Ayrıca üç adet gizli bölme, bir adet nüfus cüzdan ve iki adet ehliyet ve kart benzeri şeyler için bölmeler vardır. Bu ürüne Hediyemen.com adresinden ulaşabilirsiniz.


doğum günü hediyeleri kızaKişiye Özel Siyah İkili Kalem

Söz uçar yazı kalır. Ne zaman bir yerde kaleme ihtiyacımız olacağını asla kestiremeyiz. Gündelik yaşantımızda sık sık kullandığımız kalemlere aslında önemli derecede ihtiyaç duyuyoruz. Kimi zaman bir not almak, kimi zaman ise bir adresi kayıt etmek için kalemlere ihtiyacımız olabiliyor. Kişiye özel tasarımının yapıldığı bu şık hediye ile sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz. Onun en özel gününde ona çok özel bir hediye alma şansını kaçırmayın. Çok uygun fiyata sitemizden temin edebilirsiniz. Bu ürünü Hediyemen.com adresinden ulaşabilirsiniz.


doğum günü hediyeleri kızaİyi ki Doğdun 4’lü Bardak Altlığı Seti

Akla zor gelen hediye seçeneklerinden birisi de bardak altlığıdır. Çok kullanımın olmadığı düşünülse de çok işe yarayan bir üründür. Nerde ne zaman bir bardak altlığına ihtiyacınız olacağını asla tahmin edemezsiniz. Doğum günü özel konsepti ile hazırlanmış bu bardak altlıklarını çok seveceksiniz. Siparişinizi verirken kişinin ad ve soyadını, doğum tarihini yazmalısınız. Son üç bardak altlığına yazılmak üzere de size ait olacak en fazla 45 karakter içeren mesaj iletisini doldurmalısınız. Çok uygun fiyata sahip olacağınız bu ürüne sitemiz üzerinden siparişiniz ile birlikte 3 gün içinde elde edebilirsiniz. Bu ürüne Hediyemen.com adresinden ulaşabilirsiniz.


CEVAP VER