Instagram Doğum Günü Story Sözleri

Herkesin alışık olduğu klasik Instagram Doğum Günü Story Sözlerini bir kenara bırakın! Biz nehediyealinir olarak sizleri çok daha güzel ve etkileyici instagram story doğum günü mesajları ile buluşturacağız. Tüm özel günler ve doğum günü fark etmeksizin arkadaşı mutlu etmeyi sağlayacak kısa sözler bulunmaktadır. Doğum günü geldiğinde biricik arkadaşınızın doğum gününü nasıl kutlayacağınıza karar verememişseniz eğer kesinlikle bu mesajlardan birisini kullanabilirsiniz. Herkesin her gün milyonlarca saat geçirdiği ınstagram, aslında hayatın ta kendisi ve gündelik hayatta da önemli bir yere sahip. İnstagram’da yaptığımız paylaşımların beğenilmesi ve ilgi çekici olması büyük bir önem taşır. Sosyal medya devi ınstagram‘ın hayatımızdaki yeri gittikçe arttığından herkesin paylaşımlarına artık daha profesyonel yaklaştığını ve dikkat çekici paylaşımlarda bulunduklarını biliyoruz.  Resimli doğum günü sözleri arkadaşlarınızı mutlu etmek istediğinizde işinizi çok daha kolay bir hale getirir. Bizler de arkadaşınıza gönderebilesiniz diye sizin için resimli güzel ve kısa doğum günü sözleri oluşturduk. Çünkü kendi duygularınızı en doğru şekilde sevdiklerinize aktarmak istediğiniz an, etkileyicilik açısından resimli sözler en büyük destek noktanız olacaktır. Oldukça kısa ve uzun doğum günü mesajları ile sevdiğiniz insana ne kadar değerli ve özel olduğunu hissettirebilirsiniz. Arkadaşlar için resimli doğum günü mesajı arıyorsanız çalışmamızda yer alan mesajlardan birsini seçebilirsiniz.

* Acı ve hüzün birbirinden çok uzaklardır. Ancak mutluluk gözbebeğine çok yakındır. Umutların gerçek olsun ve mutlulukların sonsuz, hayallerin bir bir gerçekleşsin. Doğum günün kutlu olsun Arkadaşım.

Instagram Doğum Günü Story Sözleri

* Aklından geçen tüm hayallerin umutlarınla birlik olsun, dileklerin ve duaların kabul olsun. Doğum günün kutlu olsun.

* Ama heyecanlı, ama yorgun! Bir koca yıl daha geçiyor hayatından. Sağlık olsun. Sevgilerin en güzeli seni bulsun! Doğum günün kutlu olsun.

* Aramızdaki gerçek dostluğun daha da pekişeceği iyi günde ve kötü günde yine beraber olacağımız gelecek 365 günü sabırsızlıkla bekliyorum. Bu günler bittiğinde inşallah yine en sevdiğim arkadaşımın doğum gününü kutluyor olacağım. İyi ki doğdun sevgili arkadaşım.

Instagram Doğum Günü Story Sözleri

* Arkadaş kış ortasında yaz getirendir. Dost ise çöl ortasında suyunu yanındakiyle paylaşandır. Sen benim canım dostumsun. İyi ki doğdun nice güzel ve mutlu yıllara.

* Belki yanında şu an, bu en özel gününde senin yanında değilim ama, inan ki bugünü kalbimin en derin yerinde yanındaymışım gibi seninle kutluyorum. Nice güzel yıllara dostum.

* Ben seni ve bugününü unutmadım elbette! Hiç unutur muyum! Çünkü biliyorum ki doğum gününü unutanın vay haline! Allah, bu günü unutanları senin gazabından korusun:))) Sana mutluluk dolu çok uzun bir ömür dilerim.

Instagram Doğum Günü Story Sözleri

* Beni en iyi anlayan, en iyi tanıyan ve her zor anımda yanımda olarak beni eksiksizce tamamlayan bir arkadaşım olduğun için, sana sonsuz kere teşekkürler dostum! Doğum günün kutlu olsun, musmutlu sağlıklı güzel yıllar seninle olsun.

* Benim en büyük dileğim, bu özel gününde aklından geçen büyük veya küçük tüm dileklerinin tek tek gerçekleşmesidir. Şuan belki yanında değilim ama kalbimin en güzel yerinde seninle doğum gününü kutlamaktayım. Nice sağlıklı ve huzurlu senelere.

Instagram Doğum Günü Story Sözleri

* Bilirsin ben süslü cümleler kuramam. Güzel söz söyleyemem! Bu benim tabiatım. Hatta hediye seçiminde de iyi değilim. Ancak senin gibi güzel bir dostu sevmekte üzerime de yok bilirsin. Doğum günün kutlu olsun biricik arkadaşım:)))

* Bu hayatta her zaman ne ektiysen onu biçersin derler. Son zamanlarda düşündüğüm bir tek şey var: Senin dostluğunu elde edecek kadar bu hayatta ben ne yaptım acaba:))) İyi doğdun canım dostum, hep yanımda, hep benimle kal.

* Bugün belki de onlarca kişiden doğum günün için mesaj alacaksın. Ancak şu an okuduğun mesaj en farklı mesaj olacak. Çünkü bu mesaj tamamıyla sevgi ile yazıldı. İyi ki varsın canım dostum.

Instagram Doğum Günü Story Sözleri

* Bugün bir yaşını daha geri de bırakıyorsun! Ve Rabbim izin verirse önünde daha koskocaman günlerin olacak. Tüm güzellikleri birlikte yaşayıp, en güzel ve en müjdeli haberleri alacağımız güzel bir yıl olması dileğimle. Doğum günün kutlu olsun sevgili arkadaşım.

* Bugün hep gülümse ve her zaman gülümsemek için bir bahanen olsun. Evet, belki yıllar katmaz hayatına ama muhakkak hayat katar yıllarına. Biricik Dostum Doğum Günün Kutlu Olsun.

* Bugün seni her zaman düşünen birinin olduğunu ve onun en iyi arkadaşı olduğun için çok da mutlu olduğunu bil ve sen de hep mutlu ol! O kişiyi tahmin ettin mi? :))) Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle. Nice yıllara.

Instagram Doğum Günü Story Sözleri

* Bugünün mana ve ehemiyetini belirten konuşmayı yapmak üzere, sevgili dostumu doğum günü pastasının başına davet ediyorum. Üflediğin her mum hayatta gerçekleştirmeyi hayal ettiğin bir başarın olsun, Doğum günün kutlu ve mutlu olsun.

* Canım arkadaşım iyi ki doğdun. Sağlık, başarı, aşk, mutluluk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun.

* Daha önce dediğim gibi yine dedim, yine diyorum ve sonsuza dek de hep diyeceğim; iyi ki doğmuşsun canım arkadaşım.

Instagram Doğum Günü Story Sözleri

* Dikkat! Bu mesaj sevgi neşe ve iyi dilek içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sürsün. İyi ki doğdun. Nice mutlu yaşlara…

* Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Nice yaşlara.

* Dilerim ki bu yeni yaşınla beraber mutlulukların en güzelini yaşarsın canım arkadaşım. Başarı merdivenlerini sağlam adımlar ile çıkarsın ve bu zamanda dilerim ki yüzün her zaman güler ve neşeni asla yitirmezsin. Sevgi dolu kal küçük dostum. İyi ki doğdun.

* Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun!

Instagram Doğum Günü Story Sözleri

* Doğum günün kutlu olsun sevgili dostum! Ya acaba bu mesajı güzel bir yere kaydetsen de seneye beni bir daha uğraştırmasan:)))

* Doğum Gününün sana tıbbı şaşkınlığa uğratacak kadar sağlık, Melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle. Nice güzel senelere!

* Dost dediğin, ta yürekten sever! Tüm sermayesini dostluğa sarf eder. Böyle güzel sevgiler dünyalara değer. Dünyalara değecek dostuma yürekten kucak dolusu sevgiler. Nice mutlu yıllara…

* Dost mermiyle vurulunca değil, unutulunca üzüntüsünden ölürmüş. Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, bir kurşun yarası gibi ta kalbimizde saklarız. Doğum günün kutlu olsun.

Instagram Doğum Günü Story Sözleri

* Dost, düğünde halaya; ölümde ise tabuta omuz verendir derler. Sen benim için candan bir dostsun! Biliyorum ki hep de öyle kalacaksın. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun arkadaşım.

* Dostlar arasına hasret uçurumu girdiğinde yıldızlarla vuslat köprüsü kurduk yürekten yüreğe. Gönlümüzün hasret günlüğüne unutmayı ve unutulmayı hiç yazmadık nice mutlu yıllara güzel arkadaş…

* Dostluğumuzun daha da artacağı ve iyi-kötü gelecek olan her günü beraber karşılayacağımız 365 gününü görmek için sabırsızlanıyorum. Mutlu yıllar dostum.

* Dostluk ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcacık bir kucaksa ve dostun için ateşe atılmaksa dünya durana dek dostumsun. Doğum günün kutlu olsun dostum, iyi ki doğdun.

Instagram Doğum Günü Story Sözleri

* Dostluk mantar yemeği gibidir. Zehirli veya zehirsiz olup olmadığı ancak yendikten sonra belli olur. Sen benim için harika bir dost olduğunu belli ettin her zaman. İyi ki doğdun dostum.

* Duygular vardır anlatılamayan sevgiler vardır kalplere sığmayan dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan bazı insanlar vardır asla unutulmayan sen de onlardan birisin arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun.

* Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun.

* Dünyada yüz tane arkadaşın vardır, doksan dokuz tanesi kötüdür. Bir tane arkadaş seç kendine hem arkadaş hem karındaş olsun sana. İyi ki doğdun kardeşim.

Instagram Doğum Günü Story Sözleri

* Dünyalar ayrı olsa bile gönüller bir olur. Sevgiler, arkadaşlıklar, aşklar yalan olsa bile dost gerçektir ve hiçbir zaman unutulmayandır. Doğum günün kutlu olsun.

* En acı günlerimde yanımda, desteğin ile beni düştüğüm yerden kaldıran güzel insan, doğum günün kutlu olsun iyi ki arkadaşımsın iyi ki dostumsun.

* Eski yaşını şutlar, yeni yaşını kutlarım. Doğum gününde en güzel golleri senin atman dileğiyle…

* Fedakâr olan insan gönülden sevendir. Yürekli olan insan kendini bilendir. Umutlu olan insan yaşamı sevendir. Unutmayan bir arkadaş ise uğrunda ölmeye değendir. Doğum günün kutlu olsun arkadaşım…

Instagram Doğum Günü Story Sözleri

* Geçmişinde de hep mutluydun geleceğinde de hep mutlu olman bizleri de mutlu etmen ve güldürebilmen dileğiyle. Doğum gününü tüm içtenlikle kutlarım.

* Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler.

* Gelemedik ama seni de unutmadık! Doğum günün kutlu olsun, Tüm güzellikler seni bulsun Dostum! nice yıllara. Sağlık başarı, mutluluk, aşk seninle olsun, sende hep benimle ol arkadaşım! Doğum günün kutlu olsun.

Instagram Doğum Günü Story Sözleri

* Gerçek arkadaşı olmamak, yalnızlığın en kötüsüdür. İyi ki varsın arkadaşım, iyi ki doğdun nice yaşlara…

* Gerçek bir dostluğa mesafeler hiç engel değildir. Her ne kadar bu mutlu gününde yanında olamasam da, kalbim ve aklımla her zaman senin yanındayım canım arkadaşım. İyi ki doğdun, doğum günü kutlu olsun.

* Gerçek bir dostun değerini, ne gece parlayan yıldızlar ne de gündüzü bize getiren güneş açığa çıkarabilir. Senin dostluğunun kıymeti, kalbimin en derin yerinde saklı kalmaya devam edecek. Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın hep mutlulukla dolsun.

* Gerçek dost deniz kenarındaki çakıllara benzer. Önce tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın! Ancak bazılarına atmaya kıyamazsın. İşte sen o atmaya kıyamadıklarımdansın. Mutlu ve güzel yıllara sevgili dostum.

Instagram Doğum Günü Story Sözleri

* Gerçek dost kara günde mi belli olur yoksa doğum gününde mi? Aman boş ver senin doğum günün aydınlık geçsin de gerisi önemli değil, nice mutlu yıllara canım arkadaşım.

* Gerçek dostluk kurulmadan geçen bir hayat, notasız müziğe benzer. Yeni yaşında da en güzel müzikleri birlikte yapmak dileğiyle. Doğum günün kutlu ve mutlu olsun can yoldaşım.

* Gökyüzünde yıldızlar gökkuşağındaki renkler gerçek bir dost kadar değerli olamaz, bütün yıldızlar dostum olsa senin gibi bir dost karşısında parlak kalamaz. İyi ki doğdun güzel arkadaşım.

* Gönüller birdir dünyalar ayrı olsa da. Arkadaşlıklar, sevgiler, aşklar yalan olsa da umurumda değil dünya yansa da biz dostu unutmayız dost uzakta olsa da. Doğum günün kutlu olsun.

Instagram Doğum Günü Story Sözleri

* Gözünü açtığın gün beni görmesen de hiç değilse bugün hep beni gör! Doğum günün kutlu olsun en sevdiğim arkadaşım.

* Gülerken herkes eşlik eder ya ağlarken. Başarılara herkes ortak olur ya yenilgilere. Öyle bir dost edin ki kötü gün kapını çalınca kapıya seninle beraber baksın. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

* Güller, laleler, bütün çiçekler solar. Çelik ve demir kırılır ama sağlam arkadaşlık ne solar ne de kırılır. Doğum gün kutlu olsun canım arkadaşım.

* Gülmek senin tutkun olsun eğer bir gün ağlarsan o da sevinçten olsun bugünün dünden yarının da bugünden güzel olsun. Doğum günün kutlu olsun. Canım arkadaşım…

* Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir yaşam dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

* Hayat yaşamayı, mutluluk gülümsemeyi, sevgi hak etmeyi, vefa hatırlanmayı, aşk sadık kalmayı ve dostluk paylaşmayı bilenler için vardır. Sen bunu hak edenlerdensin. İyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun arkadaşım.

* Hayata değer bir yaşam sevmeye değer bir aşk dostluğa değer bir arkadaşlıktan asla vazgeçme. Ne eksik ne fazlasını ara ve seni üzenle asla uğraşma! Doğum günün kutlu olsun.

Instagram Doğum Günü Story Sözleri

* Hayata gülüşünle ceza ver kötülüklere yıkılmadığını anlasınlar. Yaprak misali dökülsen de seni seven dostlarınla yeniden yeşer. Kimse yoksa bile ben varım sakın unutma dostum. Nice mutlu yıllara…

* Hayatı yenecek kadar güçlü hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu umudunu yitirmeyecek kadar inançlı mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun.

* Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler seninle olsun.

* Hayatımda tanıdığım en eşsiz insansın, seninle paylaştığımız anılar için her gün geçmişe teşekkür ediyorum. Nice mutlu yeni anılar yaşamak dileğiyle Doğum günün kutlu olsun ve iyi ki arkadaşımsın.

Instagram Doğum Günü Story Sözleri

* Hayatın gelecekte sana getireceği günler, geçmişinde bıraktıklarından çok daha mutluluk vermesi dileğiyle, iyi ki doğun canım arkadaşım.

* Hayatın hep yüzüne güleceği, zorlukların karşında bir balon gibi söneceği upuzun bir ömür diliyorum, canım arkadaşım. Doğum günün kutlu, yeni yaşında sağlık ve mutluluk hep seninle olsun.

* Hayatın zorluklarına beraber göğüs gerdik ancak en mutlu olduğumuz günlerde de yine beraberdik. Doğum günün kutlu, dostluğumuz hep daim olsun biricik arkadaşım.

Instagram Doğum Günü Story Sözleri

* Hayatında mutluluk, gülümseme, sevgi hiç eksik olmasın. Etrafımdaki arkadaşlarımdan en çok sen hatırlanmayı, sevilmeyi ve gülmeyi hak ediyorsun ve dostluğundan hiçbir zaman şüphe etmeyeceğim birisin. Doğum günün kutlu olsun seni seviyorum.

* Hayatının geri kalanı yüreğinin güzelliği gibi sevgi dolu geçsin. Hep mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun!

* Hayatta karşılaşacağın zorluklarda hep zaferle ayrılman ve yeni yaşında umudunu asla yitirmemen dileğiyle. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler hep seninle olsun. İyi ki doğdun biricik arkadaşım, doğum günün kutlu ve mutlu olsun.

* Hep zamana yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmaların. Ama bir kez adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık. Doğum günün kutlu olsun.

Instagram Doğum Günü Story Sözleri

* Her doğan güneşte umutlanacağın yeni bir gün ve batan güneşte mutluluğuna mutluluk katacak yeni bir gece olacak yeni bir yaş diliyorum. İyi ki doğmuşsun.

* Her geçen gün takvimden bir sayfa daha eksilirken, kalan ömründe yüzünden gülücük kalbinden sevgi eksik olmasın. Doğum günün kutlu, her şey güzel gönlüne göre olsun canım arkadaşım.

* Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsa da dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

* Kimsesiz zamanların yalnızlığında aydınlık diyarların masalsı görüntülerinde küçük bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun.

* Ne dersin bugünü en güzel günlerin başlangıcı yapalım ve bugün en kötü günün olsun! Doğum günün kutlu olsun.

* Notalar olmadan müzik, ahenk olmadan şiir olmaz. Hayatın en değerli kavramı arkadaşlık ise sensiz olmaz. İyi ki dünyaya gelmişsin ve birbirimizin arkadaşı olmuşuz. Hayatın istediğin her şey umarım fazlasıyla bu önümüzdeki 365 günde seninle olur.

Instagram Doğum Günü Story Sözleri

* O masum yüzünde acı ve hüzün hiç olmasın, gözlerinde mutluluğun en parlak yıldızı parlasın, arkadaş eli elini hiç bırakmasın ne olur. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

* Ömür dediğin bu yolculukta pek çok insan tanırsın fakat dostum dediğin bir elin parmaklarını geçmez. Her zaman aynı eldeki parmaklar olarak kalmak dileğiyle, doğum gününü kutlarım canım arkadaşım.

* Pastandaki mumları üflerken dilediklerine dikkat et, aralarında ister istemez beni de bulacaksın. Nice mutlu yaşlara beraber ulaşalım, iyi ki doğdun arkadaşım.

Instagram Doğum Günü Story Sözleri

* Riya ile paranın Kralı değiliz biz. Parçalanmış gönül hırkalarını yamar giyeriz biz. Arkadaşlarla ağlar arkadaşlarla güleriz biz. Canım arkadaşım nice mutlu yıllara.

* Saatler boyunca sana çok farklı bir mesaj yollamak için çırpınıyorum. Ama yalnızca parıldayan bir yaşamın olmasını dileyebileceğim. Doğum günün kutlu olsun.

* Sağlıktan öte hiçbir şeyin ehemmiyetinin olmadığı şu dünyada sana yaşamların en sıhhatlisini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

* Ürkek başladığımız şeyler gün olup vazgeçilmez olunca bir bakışta sevgiyi yakalıyorsak kendimizi coşkulu güçlü tutkulu hissediyorsak desene arkadaş biz dostuz. Canım dostum iyi ki doğdun…

* Yalnız kaldığını hissettiğinde unutma ki seni düşünen ve gönlünde sana yer bulunan bir dostun var. Kıymetli arkadaşım, doğum günün kutlu, yeni yaşında her şey gönlünce olsun.

Instagram Doğum Günü Story Sözleri

* Yaşa sev gül! Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu neşeli ve yaşam dolu yaşlara…

* Yaşam gülmeyi sevgi hak etmeyi vefa unutmamayı dostluk sadık kalmayı bilenler içindir. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

CEVAP VER