Sevgiliye Yaratıcı Yılbaşı Sürprizleri

Hayatınızın aşkı ile yılbaşı akşamını birlikte geçireceksiniz ve doğal olarak ona unutulmayacak bir hediye vermeyi hayal ediyorsunuz. Sevgilinize yapacağınız yılbaşı sürprizleri, mutlaka paketlenmiş bir hediye olarak düşünülmemeli. Sevgilinizin hoşuna gidecek ve size daha da çok aşık olmasını sağlayacak farklı hediye seçenekleri düşünebilirsiniz. Örneğin bunlar önceden tasarlayıp hazırlayacağınız romantik yılbaşı sürprizleri olabilir. Biraz zaman ve hayal gücü ile sevgilinize bu yılbaşında onu çok mutlu edecek ve size aşkını pekiştirecek bir hediye vermeniz mümkün. Sevgiliye yılbaşında ne hediye edilir, sorunuza yanıt olarak hem romantik sürprizler, hem de diğer hediye seçenekleri ile dopdolu bir yazı hazırladık. Bu hediye seçenekleri ile çabucak aradığınız hediyeyi bulacaksınız.

Sevgiliye Yılbaşında Yapılabilecek Romantik Yılbaşı Sürprizleri

Romantik tatil

Yeni yıla sevgilinizle başbaşa girebileceğiniz bir tatil ne kadar da romantik olur değil mi? Özellikle de karlarla kaplı bir yerde bulunan bir otelde yer ayırtabilirseniz. Eğer bütçeniz uygunsa, bol karlı bir yerde bir ev kiralayabilir ve sevgilinizle tamamen yalnız kalabilirsiniz. Yeterince bütçe ayırabilirseniz, bir iki günlük, karda romantik yürüyüşler yapabileceğiniz, mum ışığında yemekler yiyebileceğiniz ve sonuç olarak da yeni yılı karşılayabileceğiniz bir tatil planlayabilirsiniz. Başbaşa zaman geçirmek ikinize de çok iyi gelecek, ilişkinize güzel anılar kazandıracaktır.

Yılbaşı akşamı romantik yemek ve dans

Özel bir yerde yenen bir yemekle yeni yılı sevgilinizle karşılayabilirsiniz. Bu ikiniz için özel bir anlam taşıyan, güzel anılar yaşadığınız bir mekan da olabilir. Yemek ve eğlenceyi birleştirip unutulmaz bir gece geçirebilirsiniz. Dans etmeyi seviyorsanız, romantik bir dansla yılın ilk saniyelerine merhaba diyebilirsiniz. Hemen rezervasyon yapabileceğiniz yerleri araştırmaya başlayın ve en şık kıyafetinizi dolaptan çıkartın.

Evinizde Yılbaşı Gecesi En Romantik Ortamı Yaratın

Ancak tabii ki kısıtlı bütçeleri de düşündük. Sevginizi göstermenizin tek yolu maddiyata bağlı değil. Sevgiliye etkili yılbaşı sürprizleri yapmak için mutlaka pahalı bir yerde çok para harcamanıza gerek yok. Evinizde veya yalnız kalabileceğiniz bir ortamda, mum ışıkları, çiçekler ve farklı objelerle romantik bir ortam oluşturabilirsiniz. Ona özel hazırlayacağınız yemek de sürprizinizin tamamlayıcısı olacaktır. Özellikle kadınlar, erkeklerin onlar için yemek yapma çabasına girmelerine bayılırlar. Bu sürpriz için hediyemen sitesindeki hazır gül yapraklarından sipariş edebilir ve daha sonraki sürprizlerinizde de kullanabilirsiniz. Böyle bir gece organizasyonu için bol bol mum, önceden seçtiğiniz müzikler ve belki de romantik bir film elinizin altında gerekebilecek malzemeler.

Hazır gül yaprakları

Yaratıcı bir aşk ilanında bulunun! Sevgilinize aşkınızı anlatan ikinize özel bir web sitesi hediye edebilirsiniz. Bu tarz bir hediye çok az kişinin aklına gelir. Bu hediyeyi verme kararı almanız için, sevdiğiniz kişiyi çok iyi tanıyor olmanız gerekir. Çünkü siteyi oluşturmak için bir takım ipuçlarına başvurmaya ihtiyacınız olabilir. Hayattaki en büyük tutkusu yazmak olan bir sevgilinin bu hediyeyi aldığı andaki mutluluğunu düşünebiliyor musunuz? Dünyalar onun olacaktır. Kimbilir, belki de ona yeni bir mesleğin kapılarını açmış olacaksınız. Bu anlamlı hediye web sitesi sadece ikinize özel olsa da, onu örneğin bir blog açıp yazmaya da motive edecektir. Bu yönde bir karar almasa da, bir web sitesi hediye ederek aşkını ilan etmek, gerçekten alışılmadık çok orjinal bir hediye fikridir.

Sevgiliye Özel Web Sitesi

Bu romantik hediye için, hediyemen sitesine resim, istediğiniz mesaj, şiir gibi detaylar bildiriyorsunuz; onlar da istediğiniz web sitesini size özel oluşturuyorlar. Bilgisayar, tablet, cep telefonuna uyumlu bu web sitesinin alan adı da isteğinize göre ayarlanır. 1 yıl boyunca yayında kalan siteniz google arama motorlarında çıkmaz, sadece link yazarak ulaşabilirsiniz. Dolu dolu bir site içeriği için birden fazla resim, şiir, güzel sözler, müzik gibi isteklerde bulunabilirsiniz.

Evlilik Teklifi

Yılbaşı gecesi hediye yerine evlenme teklifi… Neden olmasın ki? Uzun zamandir birlikte olduğunuz ve birbirinizi deliler gibi sevdiğiniz biri var. Evlenmeyi planlıyorsunuz ama zamanını henüz belirlemediniz, evlenme teklifinde de bulunmadınız. Belki yeni bir yıla girdiğiniz gün bu teklifin tam da zamanıdır. Romantik bir ortamda yapılacak, duygusal bir evlenme teklifine hiç bir kadın hayır diyemez. Hayatınız boyunca her yılbaşında bu muhteşem sürprizi de hatırlarsınız. Bu hediyeyi vermek için ihtiyacınız olan romantik bir ortam ve tabii ki de evlilik teklifinin olmazsa olmazı, yüzük olacaktır.

Sevgiliye Yılbaşında Verilebilecek Diğer Anlamlı Hediyeler

Ben uzun uzadıya sürpriz hazırlamakla uğraşamam, uygun bir hediye bulup vereyim diyenlerdenseniz şanslısınız. Günümüzde sevgiliye verilebilecek o kadar çok yılbaşı hediyesi seçeneği var ki, zorlanacağınız tek konu bunların içinden seçim yapmak olacaktır. Kişiye özel hediye siparişi vererek, yine de sevgilinize uygun bir sürpriz yapmış olacaksınız. Hem de diğer sürpriz önerilerimiz kadar uğraşmadan. Siz karar verin, hediyeniz evinize kadar gelsin. Hediyemen sitesinde sevgiliniz için yüzlerce hediye seçeneği bulunmakta. Hem de çoğu kişiye özel hazırlanabiliyor.

Sevgiliye Özel Bize Dair Herşey Kitabı

96 sayfalık bu kitabın içinde bulunan aşkınızla ilgili sorulara yanıt vererek bu aşkınızı yansıtan kitap ile sevgilinize unutulmaz bir yılbaşı sürprizi yapmış olursunuz. Sevgilinize karşı hisleriniz, düşünceleriniz ile dolu dolu çiftler için bir hatıra defteri niteliğinde olan kitabı, sevdiğiniz evinin en değerli köşesinde saklamak isteyecektir.

Fotoğraf baskılı, sonsuzluk, LED gece lambası

İçinde bulunduğumuz teknolojik çağa uygun, tamamen size özel; sevgilinizin ve sizin resim ve isimlerinizin göründüğü romantik bir gece lambası. Eşsiz bir hediye seçeneği. Klasik resim çerçeveleri ve gece lambalarından çok farklı bir lamba.

Güzeller Güzeli Sevgilim Hediye Sepeti

İçinde kupa bardak, makyaj aynası, sonsuzluk kolyesi ve metal kap kutuda çikolatalar olan güzeller güzeli sevgilim hediye sepeti, hemen her kadının kalbini kazanacaktır. Kim böyle dolu dolu bir hediye sepeti almak istemez ki? Üstelik de sevgilinizin güzelliğine vurgu yapan bir isim taşıyan bu hediye size birçok artı puan kazandıracak.

Kişiye Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Kol Saatleri

İster sadece sevgilinize alın, isterseniz kendinize de alıp takım olarak kullanın. Bu saatler her kolunuza baktığınızda aşkınızı hatırlatacak. Hem kadın, hem erkeğe uygun bir hediye.

Kişiye Özel LED Işıklı Kalp Pano

Özel günlerinizi ölümsüzleştiren 23 fotoğraf yükletebileceğiniz bu romantik kalpli pano, tam da sevgiliye verilebilecek en güzel hediyelerden biri. Fotoğraf seçiminizi online ekliyorsunuz, hediyemen sitesi ekibi sizin için bu güzel panoyu oluşturuyor ve adresinize teslim ediyor. Zahmetsizce bu güzelliğe sahip oluyorsunuz.

Romantik Çiftlere Müzikli Kar Küresi

Hediyemen sitesinde bulabileceğiniz çeşitli kar kürelerinden sevgilinize hediye etmek, son derece romantik bir seçim olacaktır. Kar küreleri, her zaman hem özel kullanım, hem de hediye olarak tercih edilmiştir. Mutlaka her yıl milyonlarca kar küresi satılır ve her yaşta insan tarafından ilgi görür.

Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti

Kırmızı kalpler ve aşk… Bu ikiliden daha iyi aşkı sembolize eden bir şey var mıdır bu dünyada? Herhalde kırmızı renk ve kalp gören herkesin aklına hemen aşk gelir. Bu hediye sepetinin özelliği ne mi? İçinde tamı tamına 365 tane, yani yılın her günü için bir aşk mesajı kartı, kalp şeklinde yastık, aşk mesajlı şişe ve 2 adet çikolata var. Her gün sevgilinizden bir aşk mesajı okumak istemez misiniz? Güne iyi başlamanın harika bir yolu…Hem erkek hem de kadınları sevgililerinden bu aşk dolu mesajları okumak mutlu eder.

Sevimli Ayıcığın Sana 100 Aşk Mesajı Var

Kimi kadın, çocuksu ve sevimli hediyelerden hoşlanmaz; kimi de çok sever. Bu şirin, elinde mesaj ve çikolata dolu bir kalp taşıyan ayıcık hediye tam bu tarz armağanları almayı seven sevgililer için düşünülmüş. İçindeki 100 aşk mesajı da hediyenin bonus puanı.

Sonsuz Aşk Fotoğraflı Aşk Kolyesi

Bu romantik ve anlamlı kolyeye sevdiğinizin ve sizin resimlerinizi koyacağınız gibi, kapağına isimlerinizi yazdırmanız da mümkün. Sevdiğiniz aşkınızı boynunda taşıdığı kolye ile her gün hissetsin. Nostaljik ama modası hiç geçmeyen tarzda bir hediye.

Erkeğe Exclusive Hediye Seti

Üzerine isim yazılmış deri cüzdan, kol manşetleri ve bileklikten oluşan çok şık bir hediye seti. Güzel bir kutu içinde olan hediye setini sevgiliniz çok beğenecek. Yine erkek sevgilinize özel, ucunda isim başharfleri bulunan, son derece kaliteli malzemeden yapılmış, zarif bir kehribar tesbih. Tesbih meraklılarını çok sevindirecek bir hediye.

Sevgilime Mutluluğun Tablosu-Kanvas

Sevdiğinizle birlikte mutlu anlarınıza ait resimlerin olacağı bu kanvas tabloyu, hediyemen sitesine seçtiğiniz yedi adet resmi yükleyerek sipariş verebiliyorsunuz. Çerçeve hediyeniz istediğiniz şekilde hazırlanıp paketlenerek adresinize geliyor. Kanvas tablolar son yılların gözde dekorasyon objelerinden.

Aşkımıza Dair Herşey Hediye Seti

Şirin bir sepet içinde Bize dair herşey kitabı, 100 dilde aşk sözleri içeren kavanoz, minik bir çim adam, kalpli yastık. Sevgiliye yılbaşı akşamı verilebilecek sevimli bir hediye. Hem sevgi dolu hem esprili.

İki İsimli Kalpli Sevgi Bileklikleri

Bazı çiftler bu tarz ortak eşyaları kullanmayı çok seviyor. Bu kimi zaman bir t-shirt, kimi zaman ortak bir takı olabilir. Bu isim yazılı modern bileklikler, çift olarak kullanmak için ideal. Yılbaşı günü için de çok anlamlı hediyelikler olacaktır.

Kişiye Özel Aşk Film Posteri

İkinizin de sevdiği bir filmin posterini kişiye özel yaptırma fikrine ne dersiniz? Resimleriniz ve isimlerinizin yer alacağı bu film posteri, sevgilinizin nefesini kesecek buna eminiz. Özellikle romantik aşk filmleri, bu postere fon olmak için çok uygundur. Son derece aşk dolu, romantik bir hediye.

Yılbaşında sevgiliye hazırlanabilecek veya verilebilecek hediyeler konusunda, birbirinden farklı ve özel 20 hediye önerisinde bulunduk. Ayrıca sevgiliniz için uygun olan sürpriz ve hediyelerin çoğunu eşinize de hediye edebilirsiniz. Hediyemen.com’ da sevgiliye hediye etmeniz için daha yüzlerce seçenek var. Seçenekler arasında karar vermekte zorlanabilirsiniz ancak uygun hediyeyi mutlaka bulacaksınız. Birbirinden güzel hediyelik eşyaları sipariş etmeniz birkaç dakikanızı, elinize geçmesi birkaç günü alıyor ve zahmetsizce mükemmel hediyeye ulaşıyorsunuz. Kalbinizin sesine kulak vererek siz de en doğru hediyeyi bulacak ve sevdiğiniz insanı mutlu edeceksiniz buna eminiz. Sevgiyle verilmiş her hediye birbirini seven insanlar için eşsiz ve özeldir. Hediyemen.com’ dan seçeceğiniz hediyeler, adresinize en uygun şekilde paketlenmiş olarak ulaşır. Size kalan sadece bu özel hediyeyi, sizin için en özel kişiye; sevgilinize vermektir.

CEVAP VER