Anneye Özel Yılbaşı hediyeleri

Bu hayatta bizleri var eden ve her an iyi kötü demeden yanlarımızda olan annelerimiz için neler yapsak azdır. Bugüne kadar her anımızı var eden annelerimiz için eğer sizler de yıl başında anneler için özel hediyeler arıyorsanız ve aklınıza bir şey gelmiyorsa da doğru adreste yer alıyorsunuz. Çünkü akla dahi gelmeyen a dan z ye kadar onlarca ürünü sizler için derledik. İster el yapımı olan hediyeler isterseniz de direk alacağınız hediyeleri buradan bulabilirsiniz. Hangi hediyeyi istiyor olursanız olun sadece manevi değerlerinin yüksek olmasına dikkat edin. Çünkü anneler için maddiyat değil de her zaman maneviyatın ön planda geldiğini unutmayın. Anneler için özel yıl başı hediyeleri kapsamında sizler için derlediğimiz hediyeleri yazılarımızı sonuna kadar okuyarak rahat bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Anneye En İyi Yılbaşı Hediyesi

Kitap okumayı seven ve kendisini kitaplarla mutlu eden bir anneniz varsa yılbaşında onu mutlu edebilirsiniz. Kendi el emeğiniz ile yapacağınız bir kitap ayracı hem ona yardımcı olacak hem de sizi hatırlatacak bir hediyedir. Anneye en iyi yılbaşı hediyesi sizin emeğinizin de içerisinde bulunduğu bu ayraç olabilir. Ayraç için gerekli malzemeler keçe, ip, iğne, makas ve hasır iplerdir. Öncelikle keçe kumaşı üst üste katlanır ve kesilir. Üçgen biçimde ve bir sayfanın ucunu tutabilecek şekilde kesilen parçalar kenara konulur. Keçenin rengine uygun bir ip ile birlikte kesilen iki parça birbirine dikilir. Keçenin üzerine hasır iplerle de istediğiniz figürü verecek şekilde dikim gerçekleştirebilirsiniz.

Annelere Özel Şövalye Ayaklı Taş

Anneye en iyi yılbaşı hediyesi içerisinde sizin de bulunduğunuz bir fotoğraf çerçevesi olabilir. Üstelik yapımı da oldukça kolay olan bu çerçeveyi hızlı bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Bu hediye için öncelikle tahta bloklara ihtiyacınız olacak. Yapıştırıcı, hasır ip, renkli kalem ve düğmeler ile bu eşyayı hazırlamaya başlayabilirsiniz. Tahta blokları içerisine fotoğraf konulacak bir biçimde kesin ve kendinize uygun olarak boyutunu ayarlayın. Ardından blokları yapıştırın ve kurumaya bırakın. Kuruması tamamlanan blokları alın ve üzerine hasır ipleri tamamen kapatın. Kalemle köşeye istediğiniz şekilde not düşebilir ve annenizin her an okumasını sağlayabilirsiniz. Yapıştıracağınız birkaç düğme ile eğlenceli bir hediye haline getirebilirsiniz.

Anneye Hediye Harfli Silver Kahve Fincanı

Kahveyi seven ve sık sık kahve tüketimi yapan anneye en iyi yılbaşı hediyesi bununla ilgili olabilir. Anneniz için adına özel bir kahve fincanı takımı yaptırabilir ve bu fincanla sevdiklerine ikram vermeyi sağlayabilirsiniz. Fincanla içtiği her kahve yudumunda sizi anacak ve size teşekkürlerini iletecektir. Ayrıca daha farklı bir hediye vermek isterseniz sevdiği ve kahvenin yanına gidebilecek başka şeyleri de yanında hediye edebilirsiniz. Çekirdek halde hediye vereceğiniz kahveleri de evin belirli bir alanında tutmasını sağlayabilir, sevdiği kokuya he an ulaşmasına yardımcı olabilirsiniz.

Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Konsept Hediye Kutusu

Şüphesiz ki bizler annelerimiz için en özel hediyeleriz. Annelerimize hediye verirken bu durumu da ele alarak oldukça büyük maneviyatı olan bir hediye verebilirsiniz. Annenizle birlikte her yaşınızdan günümüze kadar fotoğraflarınızı derleyebilir ve bir albümde toplayabilirsiniz. Bu hediye ile anneniz oldukça duygulanacak ve sizle geçen zamanlarına mutlulukla bakacaktır.

Benim Tatlı Annem Çikolata Kutusu

Anneye en iyi yılbaşı hediyesi onun mutlu ve kendisini rahat hissedeceği bir şey olmalıdır. Bu nedenle uzun süredir gitmek istediği yere onun adına bir seyahat ayarlayabilir ve yolculuğunu planlayabilirsiniz. Eğer teyzenizi ya da anneannenizi uzun süredir görmüyorsa bunu planlayabilir, anneniz için özel bir hediye verebilirsiniz. Bu hediyeyi vermeden önce erken davranmalı ve yılbaşı gününde orada olmasına yardımcı olabilirsiniz.

Dünyanın En Güzel Annesi Taş Baskı

Annenize kendi yaptığınız kar kürenizi hediye etmek ister misiniz? Bu işlem oldukça kolay bir şekilde ev içerisinde gerçekleştirilebiliyor. Bu işlem için bir kavanoz, melek figürleri, yapma kar, suda çözünmeyen yapıştırıcı, gliserin ve simler yeterli olacaktır. Öncelikle kavanozun iç kısmına bir yapıştırıcı yardımıyla melek figürleri yapıştırılır ve kuruması beklenir. Kuruma işlemi tamamlandıktan sonra yapay kar ve simler kavanozun içerisine konulur. Ardından su ve bir miktar gliserin karıştırılarak kavanozun içerisinde yerini alır. Kapağını kapattıktan sonra kavanozu ters çevirebilir ve karların yağdığına şahit olabilirsiniz. Anneye en iyi yılbaşı hediyesi olarak listemizde yer alan bu hediye, her an annenizin baş ucunda yer edinecek oldukça hoş bir anı olacaktır.Anneye Hediye Fotoğraflı Kar Küresi

CEVAP VER