Erkek Arkadaşa Doğum Günü Sürprizleri

Erkek arkadaşa doğum günü sürprizi yapmak kolay gibi görünse de en kız arkadaşa yapılacak olan organizasyon kadar zordur. Erkekler daima düzen ve nizamdan yana oldukları için yapacağınız doğum günü sürprizinin çok abartı olmamasına dikkat edin çünkü bundan hoşlanmayacaktır. Daha sade ve anlamlı bir doğum günü sürprizi erkek arkadaşınız için fazlasıyla geçerli olacaktır. Sürpriz parti düzenlemeden önce bir süre araştırma yapmış olmalısınız hem kendinize uygun hem de erkek arkadaşınıza uygun bir organizasyon yapabilmek adına fazlaca fikir alışverişinizin olması gerekir, bu şekilde daha kolay planlama yapabilirsiniz. Erkek arkadaşa doğum günü sürprizi yapmak biraz zahmetli olacaktır hem hediye seçerken hem organizasyonu planlarken destek almanız gerekecektir. Öncelikle erkek arkadaşınızın ağzını yoklayarak özel bir isteğinin olup olmadığından emin olmalısınız. Eğer istediği bir şeyden bahsederse planınızı bu temel üzerine oturtarak devam edersiniz fakat bir şeyden bahsetmez ise siz kendi planlarınız fikirlerinizi devreye koyabilirsiniz. Erkekler fazla ihtişamdan hoşlanmadıkları için tercihlerinizi daha sade ve az süslü fikirlerden yana kullanabilirsiniz. Erkeklerin doğası buna uygun olmadığı için siz çok fazla süsleseniz dahi o rahatsızlıktan başka bir şey hissetmeyecektir. Kusursuz bir doğum günü sürprizi için izlemememiz geren yollardan biri budur.

1.Erkek Arkadaşınıza Balonlarla Dolu İki Kişilik Parti Düzenleyin

Erkek arkadaşınız için bir parti planı yapmanız gerekiyor fakat hala bir fikriniz yoksa ve zamanınız da kısıtlıysa size kısa sürede hazırlayabileceğiniz çok tatlı bir sürpriz önerisinde bulunalım. Erkek arkadaşa doğum günü fikirleri düşünürken acil ve hızlı bir şekilde hazırlamanız gereken bir organizasyon için kaçınılmaz olan fikir, baş başa olacağınız ortamı ikinize özel süsleyerek hazırlamalısınız bu bir ev olabilir, kafe olabilir fakat kural şu kapalı ortam olması gerekiyor. Çünkü hazırlayacağınız sürpriz açık alan için pek uygun olmayacaktır. Bu sürpriz için satın almanız gereken şeyler oldukça zahmetsiz ve masrafsız. Öncelikle edinmeniz gereken sürpriz malzemeleri yalnızca renkli not kağıtları ve helyum balonlar.

Alacağınız malzemeleri mümkünse rengarenk seçmeye çalışmalısınız, bu görüntü parti için daha uygun olacaktır. Malzemeleri edindikten sonra kutlamayı yapacağınız odayı süslemeye başlamalısınız. Renkli kağıtların her birine sevginizi anlatan güzel sözler yazarak ve doğum gününü kutladığınıza dair notlar ekleyerek balonların ipine bağlamalısınız veya yapıştırmalısınız. Bu balonlar tavana yapışacağı için notlar odanın içerisinde sallanacaktır ve rengarenk bir romantik görüntü oluşturmuş olacaksınız. Erkek sevgiliye doğum günü sürprizi planlamak istiyorsanız kısa sürede tasarlayabileceğiniz en iyi fikir bu olacaktır.

2.Erkek Arkadaşınıza Kitap Hediye Edin

Erkek arkadaşınıza süslü, şatafatlı ve yoğun geçen bir doğum günü planı yapmak istemiyorsanız sürprizini bir kitabın içine de sığdırabilirsiniz. Oldukça anlamlı olacak olan bu fikir erkek arkadaşınızda hoşuna gidecektir erkekler zaten çok süslü ve dağınık şeylerden hoşlanmazlar hele de kitap okumayı seven bir sevgiliniz varsa tercih edilebilecek en güzel hediyeyi vermiş olacaksınız. Sevgiliye doğum günü sürprizi yapmak aslında sizi çok yoracak bir aktivite değildir. Süslü püslü organizasyonlara çok pahalı hediyelere de gerek yoktur. Bir kitap bile güzel bir sürpriz için yeterli olacaktır. Sevdiği tarzda bir roman alarak sürprizi hazırlamaya başlayabilirsiniz.

Edindiğiniz romanın içerisine sevginizi anlatan güzel notlar yazabilirsiniz ve ilaveten doğum gününü de kutlayan cümleler ekleyebilirsiniz. En son sayfalara doğru da en sevdiğiniz güzel çekilmiş bir fotoğrafınızı da ekleyebilirsiniz. Erkek arkadaşa doğum günü önerileri hakkında yaptığınız araştırmalar arasında rastlayacağınız bu güzel sürpriz önerisi de aklınızın bir kenarında dursun. Erkek arkadaşınıza hediyeyi vermeden önce doğum gününü kutlayıp sevginizi dile getirin ve ardından kitap kadar derin bir sevginizin olduğunu söyleyerek hediyenizi taktim edin. Emin olabilirsiniz ki bu hediye sevgiliniz için çok özel ve anlamlı bir hediye olacaktır. Kitabı eline her aldığında sizi hatırlayacaktır.

3. Erkek Arkadaşınıza Doğum Gününde Birlikte Yapacağınız Tatil Bileti Hediye Edin

Erkek arkadaşınıza süslü partiler organize etmek yerine doğum günü için mini bir tatil gezisi de organize edebilirsiniz. Doğum günü organizasyonları her zaman büyük partiler, yiyecekler ve içecekler demek değildir. Bazen böyle güzel ve düşünülmüş hediyeler de doğum günü için unutulmaz nitelikler taşıyan hediyelerdendir. Hatta böyle sürprizler her zaman partiden çok daha iyi bir tercihtir. Birlikte çıkacağınız tatil, 2-3 saatlik bir eğlenceden daha keyifli ve hoş vakit geçirmenizi sağlayacaktır. Erkek arkadaşa doğum günü hediyesi olarak verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri ikinize özel olarak ayarladığınız mini bir tatil için alınan biletlerdir. Emin olun gürültülü ve ne yaptığınızı anlayamadığınız partilerden çok daha keyifli bir sürpriz yapmış olacaksınız.

Erkek arkadaşınızı kahve içmek için bir mekana davet edin, birlikte hoş sohbetler ederek vakit geçirirken sohbet ettiği konuya dalmasını sağlayın ardından hiç beklemediği bir anda tatil biletlerini çıkarıp sıkıca sarılarak doğum gününü kutlayın. Hayatı boyunca hiç beklemediği bir hediye alacaktır ve bunun şaşkınlığının geçmesi biraz zaman alabilir. Hiç beklemediği bir anda böyle güzel bir hediye ile karşılaşmış olması, kendisi için unutulmaz bir an olacaktır. Erkek arkadaşa doğum günü fikirleri düşünürken en çok tercih edilmesi gereken ve en memnun kalınacak sürprizlerden biri kesinlikle tatil bileti sürprizidir. Eğer imkanınız var ise, bu sürprizi erkek arkadaşınızın doğum günü için tercih edebilirsiniz.

4.Doğum Gününde Peş Peşe Minik Hediyeler Verin

Erkek arkadaşınızın doğum günün de bol eğlenceli patiler düzenlemenize gerek yok, eğer sevgilinizi mutlu etmek istiyorsanız hoşlanabileceği ve gün içerisinde rahatlıkla yapabileceğiniz sürprizler tercih etmelisiniz. Mesele doğum günün de gün içerisinde eğer yanınızda değilse bile evine göndereceğiniz minik minik hediyeler günün anlam ve önemini arttıracak sevgilinizi fazlasıyla mutlu etmeye yetecektir. Her şey büyük parti organizasyonları düzenlemek değildir, bazen minik hediyeler de doğum günlerinin anlamı için yeterli olacak hediyelerdendir. Bu yüzden erkeğe doğum günü sürprizi fikirleri için şüphe etmeden tercih edebileceğiniz yöntemlerden biri gün içerisinde minik hediyeleri aralıklı zamanlarda göndermeniz olabilir. Hatta bu durum onu daha çok heyecanlandıracak ve mutlu edecektir. Erkek arkadaşa doğum günü fikirleri düşünürken tercih edebileceğiniz en güzel sürprizlerden birisi kesinlikle budur.

Hem bu durum sayesinde doğum günü vakti bitene kadar hala yeni başlıyormuş gibi heyecanlı olacak, hem de o minik kutuların içerisinden ne çıktığını merak edecektir. Dolayısıyla heyecanı hep taze kalacaktır. Bu nedenle tercih etmeniz gereken en güzel sürpriz diyebiliriz. Bu minik kutuların içerisine de kendisinin hoşlanabileceği her şeyden küçük küçük ekleyebilirisiniz. Kutuların içerisine koyacağınız şeyler sizin tercihinize bağlıdır. Erkek arkadaşa doğum günü hediyesi vermek için çok düşünüp kafanızı karıştırmanıza gerek yok bu yöntem ile çok rahat bir şekilde hediyenizi taktim etmiş olacaksınız hem de düşünerek çok vakit kaybetmemiş olacaksınız.

5. Erkek Arkadaşınıza Özel Kurabiyeler Tasarlayın

Erkek arkadaşınıza doğum günü için özel olarak tasarlayacağınız kurabiyelerin üzerinde isminin hatta sizin de isminizin yazması kendisini çok mutlu edecektir ve doğum gününde sürekli keyifli olmasını sağlayacaktır. O kurabiyeleri her yediğinde duygulanacak ve size bu emeğinizden dolayı teşekkür edecektir. Bence hediyelerin en güzeli el emeği olanlardır. Bu yüzden erkek arkadaşınıza hediye verirken el emeği bir şeyler yapmaya özen gösterin bu onun daha çok hoşuna gidecek ve size olan sevgisini arttıracaktır. Sizin ellerinizden bir şeyler yemek çok anlamlı olacaktır. Erkek arkadaşa doğum günü sürprizi yapmak istiyorsanız istisnasız tercih etmeniz gereken şeyler el emeği olan hediyelerdir. Kuşku duymadan sevgilinize el emeği hediyeler hazırlayabilirsiniz.

Sizin ellerinizden yiyeceği herhangi bir şey aranızda ki bağın kuvvetlenmesini ve kendisine özel olarak elleriniz ile yapılmış olması oldukça anlamlı olacaktır ve emin olabilirsiniz ki sevgiliniz de bu tarz bir hediyeyi daha çok beğenecektir. Onun haricinde ki hediyeler her yerden alınıp temin edilebilir fakat kendisine özel sevdiği bir insanın elinden yiyeceği bir şey paha biçilmez olacaktır. Hediye düşünerek çok fazla zaman kaybetmemeniz açısında da oldukça karlı bir hediye olacaktır. Eğer nasıl yapıldığına dair bir fikriniz yok ise, internetten yardım alarak da ilerleyebilirsiniz. Erkek arkadaşa doğum günü sürprizi yapabilmenin en kolay ve anlamlı yolu budur.

6. Erkek Arkadaşınıza Doğum Günü Hediyesi Olarak Aşk Filmi Hazırlayın

Erkek arkadaşınıza doğu günü için bir hediye ya da sürpriz planı yapmak istiyorsanız, en orijinal fikirlerden birisi aşk filmi hazırlamanız olacaktır. Birlikteliğinizin ilk gününden bugüne kadar yaşadığınız acı tatlı her şeyi amatör bir şekilde olsa dahi anlatarak film şeklinde uyarlamanız oldukça anlamlı bir hediye olacaktır ve hayatının sonuna kadar unutmayacaktır. İhtiyacınız olan şeylerden birisi kamera diğeri de birkaç arkadaşınız olacaktır. Arkadaşlarınızdan yardım alarak hazırlayacağınız bu filmi daha kolay bir bütün haline getirebileceksiniz. Dolayısıyla zaman kazanarak erkek arkadaşınızın doğum gününe hediyeyi yetiştirebileceksiniz. Erkek arkadaşa doğum günü önerileri olarak tercih edeceğiniz sürprizlerden birisi de bu olabilir.

Bu filmi hazırlayıp erkek arkadaşınıza izleteceğiniz zaman güzel bir organizasyon yapmalısınız bu durum karşısında şaşırmaması mümkün değildir. Hiç beklemediği bir anda evinize davet ederek normal bir gün geçirme havasında kahve muhabbet yapacakmışsınız gibi davranarak güne devam edin. Hatta bir film açma teklifinde bulunun ve ardından sevgilinizin hoşlanacağı bir film açın. Daha sonra hazırladığınız aşk filmine geçerek sevgilinizin şaşkınlığını izlemeye başlayın. Paha biçilemez bir duygu yaşayacaksınızdır ve bu hediye sizin içinde unutulmaz olacaktır. Erkek arkadaşa doğum günü hediyesi olarak tercih etmenizi tavsiye ettiğimiz sürprizlerden birisi de aşk filmi çekmenizdir.

7.Sürpriz Parti Organize Edin

Erkek arkadaşınızın doğum günü için yapacağınız klasik fikirlerden biri parti organize etmektir ama aslında bu durum fazla eğlenceli olabilmektedir ve sevgilinizi mutlu edeceğinden emin olabilirsiniz. Özellikle de sevgilinizin hoşlanacağı bir mekanı organize ederek süslemeniz çok şık bir görüntü oluşturacaktır. Mekanı sade renklerle organize etmeniz, gece boyu kendinizi ferah bir ortam içerisinde hissetmenizi sağlayacaktır. Bu durumda kesinlikle tercih etmeniz gereken şey sade süslemeler ile nezih bir mekan da erkek arkadaşınıza sürpriz hazırlamanızdır. Sadelikten ödün vermeyerek hazırladığınız bu sürpriz erkek arkadaşını da fazlasıyla memnun edecektir ve hoş vakit geçirmenizi sağlayacaktır. Erkek arkadaşa doğum günü önerileri olarak en çok tercih edilen sürprizlerden biri bu tarz sürprizlerdir.

Erkek arkadaşınızın en yakın arkadaşları ile ikinizin ortak arkadaşlarını partiye davet etmeniz yeterli olacaktır daha fazlasına gerek olmayacaktır ve erkek arkadaşınız da kalabalık bir ortam oluşmamasından hoşnut olacaktır. Gerekli hazırlıkları tamamladıktan sonra mekana erkek arkadaşınızı çağırarak kutlamayı gerçekleştirebilirsiniz. Oldukça duygusal ve anlamlı bir gece geçirmiş olmanızı sağlayacak olan bu gece de birbirinize olan bağınız giderek artacaktır.

8. Erkek Arkadaşınıza Evde Sürpriz Planı Yapın

Erkek arkadaşınıza doğum günü sürprizi yapmak istiyorsanız ve dışarıda ki organizasyonları gereksiz buluyorsanız o halde en güzeli eviniz de bir sürpriz organize etmeniz olacaktır ve emin olun bu erkek arkadaşınızın daha çok hoşuna gidecektir ve sizin birbirinize olan uyumunuzu arttıracaktır. Tercih edebileceğiniz en güzel seçimlerden biri olan evde organizasyon yapmak, dışarıda ki gürültüden, kalabalıktan ve diğer her şeyden çok daha uzak olmanız size kendinizi daha iyi ve yakın hissettirecektir. Doğum gününe kısa bir süre kaldıysa ve hala ne yapacağınız konusunda kararsızsanız tercihiniz evde parti organize etmek olabilir. Erkek arkadaşa doğum günü önerileri ile ilgili araştırma yaparak zaman kaybetmenize hiç gerek kalmayacaktır.

Böylelikle baş başa kalacak ve gecenin daha çok tadını çıkarabileceksiniz. Bu durum size de kendinizi daha iyi hissettirecektir. Sevgilinize kendi başınıza düzenlediğiniz bu organizasyon kendisinin de çok hoşuna gidecektir ve size teşekkür edecektir. İkiniz içinde unutulmaz bir gece olacaktır siz sadece bu gecenin tadını çıkarmaya bakın ve sevgilinizin bu özel gününü daha anlamlı kılmaya çalışın. Sevgiliye doğum günü hazırlamak zahmetli gibi görünse de aslında çok keyifli bir iştir kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Bir de son olarak mutlaka evi süslemelisiniz, hiç süsleme yapmadan organizasyon yapmanız doğru olmaz.

9. Erkek Arkadaşınıza Kendi Elleriniz ile Kahvaltı Hazırlayın

Erkek arkadaşınıza doğum günü sürprizi yapmak istediğiniz de aklınıza sadece pasta, parti süsü, kafe gibi şeyler gelmesin. Güzel bir sabah kahvaltısı hazırlamanız da doğum günü sürprizi olabilecek nitelikler taşımaktadır. En önemlisi bunu yaparken asla sevgilinize bu durumu çaktırmamalısınız, hatta o gün doğum gününü unutmuş gibi davranmaz daha iyi olacaktır. Sabah arayıp kahve içme teklifinde bulup evinize davet edebilirsiniz. Siz sabah erkenden kalkıp erkek arkadaşınızın hoşlandığı her şeyi hazırlamaya başlayın ve ardından sevgilinizi davet edin. Sevgiliniz bu manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemeyecektir ve size minnettar olacaktır. Bu arada kapıyı açtığınızda yüzüne konfeti patlatmayı unutmayın lütfen, bu daha fazla şaşırmasına neden olacaktır. Erkek arkadaşa doğum günü sürprizi yapmak için sabah kahvaltısı hazırlamayı da tercih edebilirsiniz gayet makul bir seçenektir.

Güzel bir müzik eşliğinde sabah kahvaltınızı yapmaya başlayın ve sevgilinize sürekli sevgi dolu sözcükler dile getirip kendisini değerli hissettirmeye özen gösterin bu durum kendisinin çok hoşuna gidecektir ve gün boyu keyfi yerinde olacaktır. Bu masayı kendi için hazırladığınızı masada ki her şeyi ellerinizle yaptığınızı dile getirerek sevgilinizin mutluluğunu ikiye katlayın.

10. Sevgilinize Kendi Ellerinizle Doğum Günü Pastası Yapın

Erkek arkadaşa doğum günü önerileri olarak değerlendirebileceğiniz sürprizlerden birisi ve en masumu da doğum günü pastasını kendi ellerinizle yapmış olmanız olacaktır. Bu duruma kendisi de çok duygulanacak ve mutlu olacaktır kesinlikle tercih etmeniz gereken sürprizlerden biri bu olmalıdır. En sevdiği mevsim meyveleri ve çikolatanın birleşimi ile oluşturduğunuz pastayı çok beğenecektir.

Sevimli mumlar satın alın ve pastanızın üzerine dikerek, hiç beklemediği bir anda evine gidip kapısını çalın. Kapıyı açtığı andan itibaren yüzünde oluşan o masum mutluluğun hazzı yaşanmaya değerdir. Erkek arkadaşa doğum günü önerileri olarak değerlendirebileceğiniz en güzel ve en masum sürprizlerden biri kendi ellerinizle pasta yapmanız olacaktır.

CEVAP VER