Kız Arkadaşa Pratik El Yapımı Hediyeler

Kendin yap kız arkadaşa pratik el yapımı hediyeler hazırlamak için pek çok güzel hediye önerileri bulunmaktadır. Bir kız için el yapımı hediyeler hazırlamak en doğru seçim olacaktır. Kızlar emek harcayarak hazırlamış olduğunuz hediyelerden çok mutlu olabilirler. Sevginizi dile getirmenin yolu olan hediyeleşmeyi elde hazırlayacağınız hediyeler ile daha anlamlı hale getirebilirsiniz.

Keçeden Sevimli Uyku Bandı

Keçeden hazırlayacağınız bu sevimli uyku bandı kız arkadaşınızı oldukça mutlu edecektir. Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz hediyeleri sık kullanabilecekleri eşyalardan seçerseniz sizi hatırlamalarını daha çok sağlayacaksınız. Onlar her hatırladığında mutlu olacak ve duygulanacaklardır. Geceleri ya da günün her anı uykuya dalmalarını kolaylaştırıcı bu keçeden hazırladığınız sevimli uyku bandı her gece kullanılabilir bir hediyedir. Kendin yap kız arkadaşa pratik el yapımı hediyeler arasından uyku bandı hazırlamayı tercih edebilirsiniz.

Kişiye Özel Led Işıklı Kalp Pano

Yapımı çok basit olan bu hediyenin hazırlanışı için keçe iplik makas yeterli olacaktır. Keçeyi uyku bandı şeklinde kesip dilerseniz figüranlı şekiller verebilirsiniz. İp ile çift katlı uyku bandı yapabilir ve keçeleri farklı renkte seçerek biri küçük biri büyük olacak şekilde üst üste dikmeniz hediyenizi daha zevkli hale getirecektir. Hazırladığınız uyku bandının göz yerlerine göz şekilleri çizerek hediyenizi tamamlayabilirsiniz.

El Yapımı Kitap Ayracı

El yapımı kitap ayracı kız arkadaşınız için kullanışlı bir hediye olacaktır. Hazırlayacağınız bu hediyenin yapımı oldukça basittir. Keçe ve bir adet çubuk ile harika bir ayraç ortaya çıkarabileceksiniz. Keçeden kendi zevkinize göre bir figür kesmeniz gerekmektedir. Figür olarak baykuş ya da panda şeklini kesmeniz hediyenizi sevimli hale getirecektir. Kestiğiniz bu figürü çubuğunuza yapıştırmanız ile hediyeniz hazır hale gelecektir. Ayraç çubuğunuzu daha zevkli hale getirmek için çubuğun üzerine güzel bir söz yazabilirsiniz. Kendin yap kız arkadaşa pratik el yapımı hediyeler hazırlama seçenekleri arasında seçtiğiniz kitap ayracınızı hediye ettiğiniz kişi okuduğu her kitap için kullanabilir ve aynı zamanda her kullandığında aklına sizi getirip mutlu olabilir. Sevdiklerinizin okuduğu her kitapta sizin ayracınızı kullanmaları da size mutluluk verecektir.

Süslü Kupa Bardakları

Kız arkadaşınıza kendiniz bir kupa bardağı hazırlayarak hediye verebilirsiniz. Bu hediye oldukça kullanışlı olacaktır. Kupa bardak kahve keyfinin çıkarılabileceği en iyi hediye olacaktır. Üstelik siz tarafından süslenmiş olması onların keyfini katlayacak ve sizi severek anacaklardır. Kendin yap kız arkadaşa pratik el yapımı hediyeler olarak kupa bardağın hazırlanışı boş bir kupa bardağa dilediğiniz figürleri çizmeniz istediğiniz sözleri yazmanızla olacaktır. Belki bir anınızı hatırlatacak söz ya da isimleriniz kupa bardağa yazabilir ve unutulmaz hatıra olarak hediye edebilirsiniz. Bu sevindirdi hediyeniz ile hatırlanarak siz de mutlu olacaksınız.

Fotoğraflı Bir Küp

Fotoğraflı bir küp hazırlamak sevdiklerinize verebileceğiniz hatırası uzun yıllar sürebilecek bir hediye olacaktır. Elde ettiğiniz sade bir küp ya da kartondan oluşturabileceğiniz küpün 6 yüzeyine de sevdiklerinizle birlikte olduğunuz fotoğrafları yapıştırarak harika bir hediye hazırlamış olacaksınız. Hediyenizi kız arkadaşınız masasının üzerinde dolabında ya da görmeyi istediği her yere koyarak güzel bir dekor ürününe sahip olacaktır. Fotoğraflı hediye küpünüz kendin yap kız arkadaşa pratik el yapımı hediyeler kapsamında hazırlayabileceğiniz zevkli bir hediye olacaktır. Fotoğraftaki anılar sevdiklerinizde daima taze kalacaktır.

El Yapımı Püsküllü Kolyeler

Kız arkadaşınıza el yapımı hediye hazırlamak için seçebileceğiniz kullanışlı hediyeler arasından bu kolyeler sevdikleriniz için güzel bir takı olacaktır. Kızlar daima takılardan hoşlanır ve zevkle kullanırlar. Sizin hazırladığınız bir takıyı kullanmak onları daha çok mutlu edecektir. Size de onların mutluluklarını paylaşmak kalacaktır. Hazırlanışı da pratik olan bu kolye için gereken malzemeler renkli püsküller ve boncuklardan oluşmaktadır.

Kişiye Özel Ses İzi Fotoğraflı Kanvas Tablo

Öncelikle bir ipe boncukları geçirmelisiniz ardından istediğiniz desende seçeceğiniz püskülleri ekleyerek harika bir görünüm yaratacaksınız. Sizin emeğinizle ve sizin zevkinize göre hazırlanmış bu kolye sevdikleriniz için değerli olacaktır. Kendin yap kız arkadaşa pratik el yapımı hediyeler hazırlarken püsküllü kolye hazırlamayı tercih edebilirsiniz. Sevdikleriniz bu püsküllü ve renkli kolyeyi kıyafetlerinde kombin yaparak kullanabilirler. Severek ve sizi anarak kullanacakları bu kolyeyi onlara hediye edebilirsiniz.

El Yapımı Fotoğraf Çerçeve

Kız arkadaşınıza hediye edebileceğiniz bu fotoğraf çerçeve onun için romantik ve kullanışlı bir hediye olacaktır. Evde odasının duvarında sevdiğinizle olan fotoğraflarınızın asılı olduğu bir çerçeve bulunması sizi ve onu çok mutlu edecek ve hediyenizde sizi sık sık hatırlatacaktır. Kızlar romantik hediyelerden hoşlanır ki böylesi bir romantik hediyeyi sizin hazırlamış olmanız hediyenizin değerini daha çok arttıracaktır. Bu romantik hediyeniz hazırlanışı oldukça basit ve görünümü çok hoş olan bir hediye olacaktır. Aynı boyutta elde ettiğiniz tahtaları boyayabilir ve çerçevenize istediğiniz rengi baştan vermiş olabilirsiniz.

Kişiye Özel Sürpriz Kutusu

Ardından yapmanız gereken çerçevelerden kare oluşturmak ve birbirine sabitlenmenizdir. Böyle bir çerçeve elde etmek için çivi ile birbirine tutturabilirsiniz. Hazırladığınız çerçevenin kenarlarına karşılıklı ve çizgiler çakmalısınız. Çakacağınız çiviler çerçeveye ekleyeceğiniz fotoğrafların boyutuna göre seçmelisiniz. Ardından çivilerin arasına iplerden hat oluşturup fotoğraflarınızı küçük mandalları ya da ataç yardımıyla asmanız çerçevenizi hazır hale getirecektir. Kendin yap kız arkadaşa pratik el yapımı hediyeler hazırlamada çerçeveniz verebileceğiniz romantik bir hediye olacaktır. Kız arkadaşınız bu fotoğraflı çerçeveyi odasının duvarında kullanabilir. Aynı zamanda odasında harika bir dekor olacak ve romantik bir hava yaratarak sizi hatırlamasını sağlayacaktır.

Hediye Kutusu

Harika bir hediye kutusu hazırlamak oldukça basit olacaktır. Hediye kutunuza verebileceğiniz hediyeleri koyarak sevdiklerinize harika sürprizler yapabilirsiniz. Kızlar böylesi sürprizli hediyelerden mutlu olabilirler. Sevdiklerinizin zevkine göre hediyelerle dolu olan bu hediye kutusu onları hem şaşırtacak hem sevindirecektir. Kendin yap kız arkadaşa pratik el yapımı hediyeler hazırlamada hediye kutunuz sevdiklerinizi mutlu etmede büyük rol oynayacaktır. Hediye kutunuzu hazırlamak için çikolatalar kullanabilirsiniz.

Kişiye Özel Fotoğraflı Müzik Kutusu

Kutuya birçok küçük çikolatalar doldurmak kutunuza sevimli bir görünüm verecektir. Birlikte çektiğiniz fotoğrafları koyabilir ve fotoğrafların arkasına tarih ya da sevgi sözcükleri yazarak sizi sevgiyle anmalarını sağlayabilirsiniz. Dilerseniz minik bir zarf ile duygularınızı anlatabilir sevginizi dile getirebilirsiniz. Kutuya tek tek vereceğiniz hediyeleri yerleştirerek kalp şeklinde ufak not kağıtlarına sevgi sözcükleri ekleyip koyabilirsiniz. Kutunuza romantik bir hava vermek isterseniz de kurumuş gül yaprakları ekleyerek daha güzel bir görünüm verebilirsiniz.

Renkli Kumaş Anahtarlıklar

Yapımı oldukça basit ve görünümü sevimli olan bu kumaş anahtarlıklar kız arkadaşınıza hazırlayacağınız hediyeler arasında yer alabilir. Anahtarlık ihtiyacını herkes duyar satın alma anahtarlık yerine sizin hazırlayacağınız renkli anahtarlıklar sevdiklerinizi mutlu edebilir. Kendin yap kız arkadaşa pratik el yapımı hediyeler hazırlamak için renkli kumaş anahtarlıklar hazırlayabilirsiniz. Bu anahtarlıklar varsa hazırladığınız bir başka hediyenizin yanında verebilirsiniz.

Işıklı Anı Çerçevesi

Kendin yap kız arkadaşa pratik el yapımı hediyeler konusunda bu cazip fikirleriniz ile onları çok şaşıracaksınız. Hazırlanışı oldukça basit eşyalardan oluşan anahtarlık için kumaş, iplik, kurdele ve minik bir halka gerekmektedir. Önce altıgen şeklinde iki adet kumaş kesip içerisine karton koyup dikmelisiniz. Dikiminizi küçük bir delik kaldığında sonlandırıp paraya kurdeleyi yerleştirmelisiniz. Ardından dikiminize tekrar başlayıp tamamlamalısınız. Kurdelenin ucuna halayı geçirerek anahtarlığınız hazır hale gelecektir.

CEVAP VER