Sevgililer için 5 Romantik El Emeği Hediye

Zaman daralıyor sevgililer günü yaklaşıyor ve sevgililer için romantik el emeği hediyeler aranmaya başlandı değil mi? Hatta yılbaşı hediyesi, doğum günü hediyesi veya özel bir gün için romantik hediyeler neler olabilir diye bazen kafalarda soru işaretleri dahi geziyor olabilir. Aslında sevgilileri küçücük bir şeyle dahi sevindirebilmek mümkün. Fakat gönül her zaman en anlamlı hediyeyi vermekten yana oluyor. Peki, sevgilinize el emeğinizle yaptığınız romantik bir hediyeyi vermeye ne dersiniz? İşte birbirinden ilginç el emeği romantik hediyeler!

Sevgililer için El Yapımı Romantik Hediyeler!

Birbirinden farklı ve ilginç sevgililer için el yapımı romantik hediyeler ile onları sevindirin. Şimdi, yalnızca el becerinizi kullanarak pratik ve kolay bir şekilde küçük fakat gösterişli hediyeler yapmaya başlayalım. İşte hem erkekler hem de bayanlar için hazırlayabileceğiniz el yapımı romantik hediyeler!

Sevgilinize Jack Daniels Şişesinden Lamba Yapın!

Romantik akşamlarınızı aydınlatması için bir Jack Daniels lamba yapın ve sevgilinize armağan edin. Tek yapmanız gereken ayağı çıkabilen şık bir aplik lamba almak ve bir elektrik bandı ile bir Jack Daniels şişesine sahip olmak. Eğer şişenin içini doğal taşlarla süslemek isterseniz, ayrıca taşlara da ihtiyacınız olacak.

Boş ve yıkanıp kurutulan Jack Daniels şişesinin içine ayağını çıkardığınız lambayı yerleştirin. Şişenin ağzından içine renkli taşlar ekledikten sonra şişenin ağız kısmını siyah elektrik bandı ile iyice sararak bantlayın. Şık bir şekilde paketledikten sonra sevdiğinize armağan edin. Romantik gecelerinizde sevdiğinizle birlikte lambanızı yaktığınızda birer kadeh Jack Daniels de yudumlayabilirsiniz. İşte, el emeği romantik hediyeler için muhteşem bir fikir değil mi?

Sevgiliye Kazınabilen Romantik Mesajlı Kartlar!

Sevgiliye kazınabilen romantik mesajlı kartlar hazırlayın. Bu tür el yapımı romantik hediyeler fikri gerçekten sevgilinizin çok hoşuna gidecek.

İstediğiniz renkte küçük kartların üzerine; “20 dakikalık romantik bir masaja ne dersin?”, “Şöminenin yanında seninle zaman geçirmemi ister misin?” ve bunlar gibi ilginç mesajlar yazın. Kartlara kalpler eklemeyi de unutmayın. Her kartta kazınmasını istediğiniz mesajların olduğu yere transparan koli bandı yapıştırın.

Bir kâse içerisinde bir miktar gümüş veya altın rengi akrilik boya ile sıvı sabun karıştırın. Fırça yardımıyla bandın üzerini üç veya dört kat mesajlar kapanana kadar boyayın. Bu şekilde istediğiniz kadar dilek kartı hazırlayın. Kartların bir kenarını zımba ile delin ve bir kesenin içerisine demir para koyarak deldiğiniz yerden kurdele ile bağlayın. Şık bir şekilde paketlediğiniz hediyeyi sevgilinize armağan edin. Her gün bir dileğinin olduğunu ve bunun için bir kartı kazımasını söyleyin. Bu el emeği romantik hediye sevgilinizin çok hoşuna gidecektir.

Şampanya Şişesini Fotoğraflı Lambaya dönüştürün!

Yine romantik gecelerinizi aydınlatabilecek şampanya şişesinden fotoğraflı lamba tasarımı…

Şampanya şişesini yıkayıp kuruttuktan sonra etrafına iki sıra aralıklı olacak şekilde bant yapıştırın. Şişenin üstüyle, en altına beyaz tutkal sürün ve tutkal kurumadan üzerine toz sim serpin.

Bantları çıkartın ve sevgilinizin fotoğraflarını şişenin etrafına sararak yapıştırın. İçerisine fişe takılabilecek led ışık yerleştirin. Bir miktar kurdele ile şişenin ağız kısmını süsleyerek hediye edin. Sevgilinize verebileceğiniz el emeği romantik hediyeler tabii ki sadece bunlarla sınırlı değil.

Sevgilinize Kibrit Kutusuyla Kalp Hediye Edin!

Kibrit kutusunun dışını beyaz bir kağıtla kapladıktan sonra üzerine kalpler yapın ve kutunun içerisine de pamuk yerleştin. Cam bir taşın arkasına kırmızı bir kâğıttan kalp keserek yapıştırdıktan sonra pamuğun üzerine cam taşı yerleştirin. En son kutunun üzerine “kalbim seninle” yazın ve sevgilinize yanına ekleyeceğiniz bir paket çikolata ile birlikte hazırladığınız el emeği romantik hediyeler armağan edin.

İskambil Kağıtlarına Onu Sevmenizin 52 Nedenini Yazın!

İskambil kağıtlarının üzerine önceden hazırladığınız sevgilinize âşık olmanızdaki 52 nedenin yazılı olduğu kağıtları keserek yapıştırın. Yapıştırdığınız kartların hepsini bir kenarından zımba ile delin ve hepsini bir kurdele ile bağlayın. Hatta bu kartların üzerine romantik dilek mesajları dahi yazarak aralara ekleyebilirsiniz. Böylece aralarda sürpriz mesajlarla da sevgiliniz karşılaşır ve sizden dilek dileme hakkı olur. Sizce bu kartlar oldukça farklı el emeği romantik hediyeler olmaz mı?

Bonus: Sevgiliye Özel Fotoğraf Çemberi!

Biliyoruz ve farkındayız… Bu bir romantik hediye değil. Fakat sevgilinizi duygulandırabilecek bir hediye olduğunu düşünerek, araya bu bonus hediye fikrini de eklemek istedik. Hani çocukken belimizde çevirdiğimiz hula huplar vardı ya işte onlardan bir tane satın alın ve onu altın rengi sprey boya ile iyice boyadıktan kurumaya bırakın.

Kuruyan hula hupa boydan boya olacak şekilde birkaç sıra kurdele keserek yapıştırın. Kurdelenin üzerine de sevgilinizle çekildiğiniz resimleri yapıştırarak ekleyin. Çemberin iki farklı yerine yapay çiçek demetini tel ile sararak bağlayın ve sevdiğinize armağan edin.

Mutlu Aşıklar Karikatürlü Kupa Bardak

El emeği romantik hediyeler olarak hazırlayabileceğiniz tüm bu armağanlar kesinlikle tüm sevgililerin hoşuna gidecektir. Bu hediyeleri hazırlarken sizde çok keyif alacaksınız. Eğer ki, el becerisine sahipseniz sevgiliniz için hemen hediyesini hazırlama başlayabilirsiniz.

CEVAP VER