Sevgililer Günü Hediyesi Bayan için

Sevgililer günü hediyeleri

Malumunuz üzere, sevgililer gününde hediye seçimi oldukça önemli bir konu. Çünkü sizin için en değerli varlıkların başında kız arkadaşınız gelir. Bayan sevgiliye, Sevgililer günü hediyesi ne alınır? Elbette ki, 14 Şubatta kız arkadaşınıza seçeceğiniz armağanın, hem anlamlı, hem romantik, hem de bütçenize uyabilecek özel bir armağan olmasını istiyorsunuz! Bunu istemekte yerden göğe kadar da haklısınız! Çünkü sevgilinizi, mutlu görmek ve size olan sevgisinin katlanarak artması, her şeye değer. Peki ama bir bayana sevgililer günü hediyesi olarak hangi hediyeleri seçmek daha doğrudur? Bayanlara sevgililer günü hediyesi nasıl olmalıdır? Sevgilinize olan aşkınızı en güzel şekilde ifade etmenin yolu, ona olan duygularınızı anlatan hediyeler seçmektir. Bu yazımızda 14 Şubat Günü sevgilinizi değerli hissettirecek ve bayanların ruhundan anlayan çok güzel hediye fikirleri vermeye çalışacağız. Bana göre, sevgililer günü için doğru hediyeler belirleyebilmek için, sevgililer gününün anlamını iyi okumak gerekiyor! Kutlanan tüm özel günlerin birbirinden farklı anlamları olduğu için, bir de kendine has hediye geleneği bulunmaktadır. Örneğin Şeker Bayramı, insanların aklına direkt olarak; tatlı, çikolata veya şeker türünden hediyeler getirir! Yılbaşının insanın kafasında canlandırdığı hediyeler ise, daha çok yeni yıl ile ilgili eğlenceli, komik, şans veya uğur getirebileceği düşünülen hediyelerdir. Ancak, söz konusu 14 Şubat Sevgililer Günü olunca, burada apayrı bir parantez açmak gerekir! Çünkü Sevgililer günü hediyesi, diğer özel günlerde satın alınan hediyelerden daha özel ve farklı olmaktadır! Bu özel günün ekseninde “aşk” olduğu için, insanların aklına, içerisinde “Seni çok Seviyorum”,”Benim için çok özelsin” türünden sevgi mesajları iletebilecek hediyeler gelir! Bu yazımızda, bayana alınabilecek birbirinden güzel ve etkileyici sevgililer günü hediye fikirlerimizi sizlerin beğenisine sunuyoruz. Küçük bir uyarı yapmadan da geçmeyelim. Şayet, sevgililer gününde kişiye özel hediye düşünüyorsanız, bu tip özel hediyelerin hazırlanması zaman alan bir süreçtir. Ayrıca, sevgililer günü yaklaştıkça hediye sektöründe de önemli hareketlilikler yaşanmaktadır. Bu sebeple olası aksiliklere karşı, kişiye özel hediye siparişlerinizi daha erken vermeniz yararınıza olacaktır.

Kadınlara Sevgililer Günü Hediyesi


Sevgililer günü hediyesi bayana

Her Güne 365 Adet Aşk Mesajı Kutusu

Kız arkadaşınıza büyük bir ihtimal 14 Şubat günü 1 veya bir deste gül hediyeniz olacak! Elbette güller aşkın ilanında en özel hediyelerden biri! Ancak, hanü şu “Gülün Ömrü Az Olur” sözü var ya, bir süre sonra maalesef ki güller kuruyup gidecek! Peki 1 adet gül ve onun yanında 365 gün yetecek kadar hediye ihtiva eden bu kalp kutuya ne dersiniz? Yoğun şekilde romantik unsurlar taşıyan özel bir sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız, işte karşınızda kalp kutu içerisinde 365 adet romantik aşk mesajları taşıyan hediye kutusu!

sevgililer günü hediyesi

Fotoğraf Baskılı Sevgililer Günü Duvar Saati

Hadi bakalım, fotoğraflarınızı bir bir karıştırma zamanı! Çünkü aşkınıza özel bir duvar saati tasarlayacağız. Her iki yanında kalp içerisinde fotoğrafınızın yer alacağı, ortasında da sevgi dolu sevgililer günü kutlama mesajınız ile kişiselleştirebileceğiniz bu romantik duvar saati ile, sevgilinize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Fotoğraf Baskılı Sevgililer Günü Duvar Saati, tamamen sevgililer günü için hazırlanmış özel bir saat!

Sevgililer günü hediyesi bayan için

Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti

Sevgililer gününün en romantik sürprizini Hayatımın Anlamısın Kalp Hediye Kutusu ile yapabilirsiniz. İçerisinde 365 Adet kalp mesaj kartları bulunan ve üzerinde “Seni Seviyorum Çünkü” ile başlayan aşk cümleleri ile yine son derece romantik bir armağan! Gül yaprakları ile süslenmiş bir kalp kutui içerisinde kalp çikolatalar, “Seni Seviyorum” yazılı yastık, ve ayrıca bu hediye kutusu içerisinde sevgilinize sürpriz yapabileceğiniz minik bir sürpriz şişesi bulunuyor. Mesaj şişesi içerisinde rulo şeklinde sarılmış boş bir mesaj kağıdı üzerine hendi romantik sözleri yazacağınız ise tamamen size kalmış:)

sevgililer günü hediyesi bayan için

Aşk Dolu Kavanoz

14 Şubat tarihi öyle sıradan bir tarih ya da alelade bir gün olmadığından ve sevgililer günü aşkın ifade edildiği bir gün olduğundan, haliyle hediye fikirlerimiz içerisinde romantik hediyelerin olması kadar normal bir şey olamaz! İşte yine sevgilinize büyüleyici bir sürpriz yapabileceğiniz Aşk Dolu Kavanoz! İçerisinde tam bir yıl için her güne özel 365 Adet romantik aşk mesajları bulunduran Aşk Dolu kavanoz ile sevgilinize inanılmaz etkileyicilikte bir sevgililer günü hediyesi verebilirsiniz.

sevgililer günü hediyesi bayan için

Kişiye Özel Fotoğraf Ve Mesaj Baskılı Kalp Anahtarlık

Sevgilinize ufak ama her zaman sizi hatırlatacak şık bir sevgililer günü hediyesi arıyorsanız, Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Kalp Anahtarlık işinize yarayabilir. Ön yüzünde fotoğraf, arka yüzünde ise dileğiniz mesajınızı yazabileceğiniz Kişiye Özel Fotoğraf Ve Mesaj Baskılı Kalp Anahtarlık, her an sevgilinizin çantasında olacak, kapısını açarken, kilitlerken her zaman dokunacağı şirin bir hediye…

Pırlanta Altın Kalp Yüzük

Bayana Sevgililer Günü Hediyeleri & Pırlanta Altın Kalp Yüzük

Biricik aşkınız bayan sevgilinize, 14 Şubat Sevgililer Gününde öyle bir hediye almak istiyorsunuz ki, sevginizi en net ve en şık hali ile ifade etsin! Pırlanta Altın Kalp Yüzük, romantizmin en uç noktası! Kalp şeklindeki tasarımı ile, başkaca bir söz söylemenize gerek kalmadan, sevgilinize olan duygularınızı en zarif hali ile dile getiriyor! Kusursuz tasarımı ve aşkı ifade eden kalbin üzerindeki pırlantası ile, sevgilinize verdiğiniz değerin en güzel ifadesi! Pırlanta Altın Kalp Yüzük, “Bayana Sevgililer Gününde Ne Hediye Alınır?” sorusunun en anlamlı cevabı.

Aşkım Altın Kaplama Kolye

Kız Arkadaşa Romantik Sevgililer Günü Hediyeleri

Aşkım! Biliyor musun bugün ne oldu?,”Aşkım! Bu kıyafet sana çok yakışmış!”,”Benim Aşkım bugün nasılmış bakalım?”,”Seni çok özledim Aşkım!” Sözün gelişi kullanılmış olsa bile, “Aşkım” sözü başka hiç kimsede sevgilinizde durduğu kadar güzel durmuyor öyle değil mi? Çünkü “Aşkım” sözü dudaklarınızdan çıkıyor ama, bu sözü dudaklarınıza söyleten kalbiniz! O yüzden daha etkileyici ve daha romantik söyleniyor! Her sözünüzün başında kız arkadaşınıza “Aşkım” diye hitap ediyorsanız, gelin 14 Şubat Sevgililer Gününde bu söze artık bir resmiyet kazandıralım! Son derece şık bir görünüme sahip olan ve üzeri 14 Ayar altın kaplama “Aşkım” yazılı kolye, bayan sevgilinize en güzel sevgililer günü hediyelerinden biri! Ayrıca zinciri üzerinde yer alan sonsuzluk sembolü de, aşkınızın büyüklüğüne vurgu yapıyor!


Bitanem Yazılı Altın Kolye

“Bitanem” Yazılı 14 Ayar Altın Kaplama Kolye

Yukarıda yer alan romantik “Aşkım” yazılı kolyeye alternatif olarak düşünülebilecek, yine aynı romantiklikte bir kolye modeli daha! Bu sefer “Aşkım” kelimesi yerine “Bitanem” yazılı 14 Ayar Kolye! Her iki ürün de son derece şık hediye kutusuna sahip! Sevgilinizi mutluluktan havalara uçuracak, iki kolye modelinden istediğiniz modeli seçip, kız arkadaşınızı mutlu edebilirsiniz!


Sevgililer Gününe Özel Aşk Kutusu

Sevgililer Gününe Özel Olarak Hazırlanmış Hediye Kutusu

İnternet aleminin en bilindik online hediye satışı yapan sitelerinden hediyemen.com yine yaptı yapacağını! Sevgililer arasında en çok tercih edilen ve “Top 10” hediyeler arasına girmeyi başaran tüm romantik hediyelikleri, son derece şık bir hediye kutusu içerisine koymayı başardı! Sevgililer Gününe Özel Aşk Kutusu içerisinde değim yerindeyse romantizmi ifade edecek her şey var! İçinde en fazla satılan hediyelerden biri olan Romantik Kalp var, Kalp şeklinde tasarlanmış olan Seramik Kupa Bardak var, Hanımların çok fazla ilgisini çeken takılardan biri tanesi olan İnci
Kolye var, yine mucizevi bir şekilde gelişimine tanık olacağınız sevgi mesajları dağıtan Büyüyen Kristal var. Daha bitmedi! Romantik hediye kutusu içerisinde ayrıca, Kalp Şeklinde Su Küresi, Aşk Ölçer ve Kırmızı Gül Yaprakları bulunuyor! Bayan sevgilinize, 14 Şubat Sevgililer gününde dolu dolu romantik bir hediye vermek isterseniz, aynı zamanda bir fırsat ürünü olan ve son derece özel bir fiyata satışta olan Sevgililer Gününe Özel Aşk Kutusu kaçırılmaması gereken bir ürün!


Kuş Tüyü Gül 24’lü Set

Özel Kutusunda 24 Adet Kuş Tüyü Gül

Dünyanın en güzel hediyelerini bayanların önüne serseniz, yine de bir kırmızı gülün yarattığı mutluluğu ve romantizmi veremez! Bu sözümün çok mu iddialı olduğunu düşünüyorsunuz? O halde deneyin ve görün! Taze kırmızı gül, bayana verilebilecek hediyelerin en romantiği ve en fazla aşk yüklü olanıdır! Ama canlı çiçekler için en büyük handikap, çok kısa süre içerisinde solması ve kurumasıdır! Ancak, şimdi önereceğim sevgililer günü hediyesi ile, kız arkadaşınıza hiç kurumayacak, tıpkı ilk günkü gibi özelliğinden bir şey kaybetmeyecek ve şimdi sıkı durun; 1 değil tam 24 adet kırmızı Organik Kuş Tüyü Gül armağan edeceksiniz! Gerçek canlı gül tanesine son derece yakın olan ve özel hediye kutusu içerisine yerleştirilmiş 24 Adet Kuş Tüyü Gül ile, sevgilinizi romantizme adeta doyurmuş olacaksınız! Tam 36 farklı aşamadan geçen ve son derece zahmetli el yapımı sonucunda üretilmiş olan Kuş Tüyü Gül ile, bayan sevgilinize unutulmaz bir sevgililer günü hediyesi vermiş olacaksınız!


Pırlanta Love Yüzük

Bayanlar için Sevgililer Günü Hediyeleri 

Sinemada romantik bir aşk filmi izlerken ya da sahilde birlikte yürürken hep O’nun elini tutmak istediniz! Çünkü O’nun varlığını hissetmek mutlulukların en büyüğü! Sizi son derece mutlu kılan bu özel parmaklar, mükemmel bir yüzüğü çoktan hak ediyor! Kız arkadaşınızın yüzük parmağına Pırlanta Love Yüzük çok yakışacak! Benzersiz ve son derece orijinal tasarımı ile “Love” yazılı pırlanta yüzük, görenleri kendisine hayran bırakıyor! Üzerinde 0,01 karat pırlantası ve sevgi anlamına gelen “Love” yazısı ile Pırlanta Love Yüzük, sevgilinizi çok değerli hissettirecek! Özel mücevher kutusu içerisinde satışa sunulan bu şahane yüzük, kız arkadaşınıza armağan edebileceğiniz en güzel sevgililer günü hediyesi!

Yılın Sevgilisi Belgesi

Kişiye Özel Yılın Sevgilisi Belgesi

Eskiden öğrencilik hayatımızda bir hatıra defterleri gerçeği vardı! O defterin içerisine özel bulduğumuz kişiler, arkadaşlarımız, dostlarımız kendi hakkında ve bizim hakkımızda düşüncelerini dile getirirdi! Mükemmel dostluk şiirleri, elle çizilmiş güller, çiçekler, böcekler! Bu hatıra defteri bizim için çok özel ve değerli sayılırdı! Mezun olduktan sonra bile, çok uzun yıllar bu defteri saklamaya ve korumaya çalışırdık! Çünkü sevdiğimiz insanların bizim hakkımızdaki iyi niyetli ve samimi düşünceleri bu defterlerde yazıyordu! İşte bu tip bir kişisel eşyaların o kadar büyük bir manevi değeri vardır ki, hiçbir şeyle değişilmez! Yılın Sevgilisi Belgesi ile belki bir hatıra defteri doldurmayacaksınız ama, bayan sevgilinize tıpkı o özel hatıra defterleri gibi mükemmel bir sevgililer günü hediyesi hazırlayacaksınız! Üzerine sevgiliniz ile ilgili düşüncelerinizi, duygularınızı yansıtabileceğiniz Yılın Sevgilisi Belgesi, şık çerçevesi ve altın sarısı görüntüsü ile çok beğenilecek bir ürün! Destek ayağı sayesinde istendiğinde masa üzerinde sergilenebilen, istendiğinde ise duvara asılabilen Yılın Sevgilisi Belgesi, yıllarca unutulmayacak çok özel bir hediye!

Hayatı Seninle Paylaşmak İstiyorum Yastık

Hayatı Seninle Paylaşmak İstiyorum Yastık

Aşk ipe serilir mi? Hayatı Seninle Paylaşmak İstiyorum Yastığı gördüğünüzde pek ala da serilebildiğini görmüş olursunuz! Bayan arkadaşınıza, espri yüklü ve eğlenceli bir sevgililer günü hediyesi isterseniz, üzerinde kırmızı renkte puantiyeli erkek – bayan çorap ve donlarının yer aldığı “Hayatı Seninle Paylaşmak İstiyorum” yazılı bu yastığı armağan edebilirsiniz. Aslında bu yastık üzerinde inceden inceye de bir “Evlilik Teklifinin” olduğu da gözden kaçırılmamalı!


İncili Harf Bileklik

İncili Harf Bileklik

Gümüş üzeri 14 ayar altın kaplama olan ve şahane bir hediye kutusuna sahip İncili Harf Bileklik, kız arkadaşınıza hediye edilmek üzere sizi bekliyor! Bu özel bilekliğin sevgilinize verdiği mesaja ve anlamına gelince; Üzerinde yer alan inci tanesi ile, Onu ne kadar çok özel bulduğunuzu ve önemsediğinizi hissettirebilirsiniz! Kişiye özel hazırlanan İncili Harf Bilekliğin zincir merkezinde sevgilinizin isminin baş harfi bulunuyor! Göz kamaştırıcı güzellikte ve son derece şık İncili Harf Bileklik ile hem kalıcı hem de çok anlamlı bir armağan!

Sevgililer günü hediyesi

Kişiye Özel Nakış İşleme Gecelik

Sevgililer günü hediyelerinden şimdi önereceğim hediye, saten kumaştan hazırlanmış, üzerine eşinizin isminin ve kendi isminizin nakış ile yazılı olduğu, kişiye özel harika bir gecelik. Kırmızı, siyah ve beyaz modelleri bulunan, baştan sona romantizm kokan bu özel ürün, sevgililer gününün en romantik ve sürpriz dolu hediyesi olacaktır. S-M-L bedenleri bulunan bayanlar için özel gecelik, sevgililer günü için evli eşlere tavsiye edebileceğim bir ürün. Tek düze ve monotonlaşmaya yüz tutmuş bir evlilik ilişkisini renklendirmek için, yeni bir heyecan ve yeni bir soluk kazandırmak için bu tarz ürünler oldukça faydalı olacaktır. Biricik eşinize kişiye özel gecelik hediye etmek, sevgililer günü için aklınızda bulunması gereken bir hediye seçeneği.

bayan sevgiliye hediye

Aşk izi Pırlanta Yüzük

Sevgililer günü için veya sevgilinizin doğum günü için alınabilecek en güzel ve en özel hediyelerden biri olmaya aday, pırlanta aşk izi yüzüğü, sevgililer gününde bayan sevgilinizin aklını başından alacaktır. Bildiğiniz gibi yüzük, sevgiliye duyulan aşkın itirafıdır. Geçmişte olduğu gibi günümüzde de yüzük, aşkı temsil eden, en özel ve en değerli nesnedir. Sevgililer günü hediyesi olarak, sevgilinize bir yüzük almayı ve ona duyduğunuz o büyük aşkınızı, pırlanta yüzük ile taçlandırmayı düşünüyorsanız, sadeliği ile göz dolduran 0,02 karat pırlantası ile, bu gümüş yüzüğü sizlere tavsiye ederim. Bu yüzüğün diğer romantik ve özel yanı, parmağınızdan çıkartmak isteseniz bile, içerisinde “LOVE” yazan baskı dövmesi ile sizin yüzük parmağınıza love yazısının işlenmiş olmasıdır. Yani elinizi yıkamak için bile yüzüğü çıkarmak isteseniz, love yazısı parmağınıza işlenmiş olacaktır. Sevgililer günü için kesinlikle unutulmayacak ve çok özel bir sevgililer günü hediyesi.

Romantik Hediyeler

Bayanlara Özel fantezi Hediye Sepeti

İnternet siteleri de, tıpkı televizyonlarda olduğu gibi bir anda ekrana düşen uygunsuz yayınlar içerebiliyor. Yani tavsiye ettiğim hediye daha çok evli ve yetişkinlere özel bir ürün olduğu için, farklı bir görsel kullanmaktan özel olarak sakınmaya çalıştım. Galiba bir alkışı hak ettim değil mi?: Efendim, bahsedeceğim ürün bayanlara özel fantezi ürünleri içermekte. Karı kocanın evlilik hayatını renklendirecek güzellikte fantezi ürünleri içeriyor. Sevgililer gününde bayan eşe sürpriz bir hediye arayanlar için bu ürünü hediye olarak tavsiye ederim. İlgili siteye verdiğim linkten ulaştığınızda, fotoğrafında pembe bir ev görüntüsünü andıran fantezi ürünün detayları ve fiyat bilgisi hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Kalp Çikolatalar Eşliğinde Meleksin Altın Kolye

Kalp Çikolatalar Eşliğinde “Meleksin” Altın Kolye

Şimdi önereceğim hediyelik ürün sayesinde, 14 Şubat Sevgililer Gününde bir taş ile iki kuş vurmuş olacaksınız! Neden derseniz, bu hediye ürün içerisinde iki hediye bulunuyor! Özel kadife kalp kutusu içerisinde birbirinden enfes lezzetlerde kalp tasarımlı çikolatalar ve iyiliğin sembolü “Melek” tasarımlı bir altın kolye! Daha hediyenin ambalajı açılır açılmaz, kalp tasarımlı kadife hediye kutusu estetik görüntüsü ile bayan sevgilinizin aklını başından alacak! Hediye kutusunun kapağını açtığında ise, mutluluk ikiye katlanacak! Kalp Çikolatalar Eşliğinde Meleksin Altın Kolye hediye kutusu, Sevgililer günü için kadınlara alınabilecek en ideal hediye seçeneklerinden biri! Ürün ile ilgili detaylı bilgi almak ve bu şahane ürünün fiyatını öğrenmek isterseniz, resim üzerine tıklamanız yeterli!

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

Bayana Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

Belki de kız arkadaşınızın en beğendiğiniz yönü doğal olmasıdır. Yapmacıktan ve samimiyetsizlikten uzak olabildiğince kendisi gibi davranan biri! Hayatınızdaki tercihlerinizi hem doğal olandan yana kullanıyorsanız, sevgililer günü hediyeniz neden doğal olmasın? İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye ile kız arkadaşınıza en güzel hediyelerden birini vereceksiniz! Güney Çin Denizi kıyılarından toplanan gerçek inci tanesi, süper bir kolye olarak huzurlarınızda! Sevgiliniz böyle anlamlı ve özel bir kolyeyi boynunda taşımaktan gurur ve mutluluk duyacak!

Romantik Hediyeler

Sevgililere Özel Aşk Eldivenleri

Sevgililer günü için hem bir sürprize, hem de romantik bir hediyeye var mısınız? Üç parçadan oluşan ve polar malzemeden üretilmiş olan bu şık kırmızı eldivenler, sizin ve sevgilinizin isimlerinizi taşıyacak. Sevgiliniz ile el ele soğuk kış günlerinde yolda yürümek sizin için artık daha keyifli ve romantik bir hal alacak, elleriniz asla ayrılmayacak ve üşümeyecek. Sevgiliniz sizin romantik biri olmadığınızı düşünüyorsa işte size çok güzel bir fırsat! Ona bu hediyeniz ile aslında ne kadar romantik olabileceğinizi ispatlayabilirsiniz. Artık bol bol karda ve soğukta üşümeden “Beraber yürüdük biz bu yollarda” şarkısını dillendirirsiniz.


Melek Sevgilime Hediye Kulesi hediyesi

Bayanlara Sevgililer Günü Hediye Seçenekleri

14 Şubat aşkın ve aşıkların bayramı! Elbette ki, bu özel gün için önerilecek hediye fikirleri içerisinde özellikle aşk temalı hediyelerin öne çıkması çok normal! Sevgililer günü için düşünülebilecek bu seferki hediye ürün, hem süsü ile, hem görüntüsü ile ve hem de sevgiliye vereceği mesaj ile son derece güzel! Kalp Kutular İçerisinde Melek Sevgilime Hediye Sepeti, içerisinde mükemmel hediyelikler barından bir armağan! Özel olarak kırmızı tül ile süslenmiş ve etrafı kırmızı kurdele ile bezenmiş! Kalp hediye kutuları içerisinde draje şekerlemeler, kalp çikolatalar, üzeri aşk mesajı içeren çikolatalar, el aynası ve 1 tane de çok şirin meleksin kolye bulunuyor! 4 kalp kutunun üzerinde ise, “Seni Her Şeyden Çok Seviyorum” yazılı! Bana kalırsa Bayan sevgilinize, 14 Şubat sevgililer gününde çiçekten sonra armağan edilebilecek en gösterişli ve en çarpıcı hediye!

100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak

100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak

Sevgililer gününün en etkileyici cümlesi olan “Seni Seviyorum” sözleri, evde ve iş yerinde en çok kullanılan eşyalardan olan kupa bardak üzerine geliyor! Fiyatı ile de oldukça uygun bir hediyelik olan 100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak, bayan sevgilinize armağan edebileceğiniz en güzel hediyelerden biri! Üzerinde İtalyanca, İspanyolca, Rusça, Japonca gibi tam 100 farklı dilde “Seni Seviyorum” sözleri bulunan bu özel kupa aynı zamanda sevgilinizin ismine özel! Ucuz ve kullanışlı bir sevgililer günü hediyesi için 100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak ideal! Bu şirin ve kullanışlı kupa bardak erkeğe sevgililer günü hediyesi olarak da düşünülebilir!

İncili Harf Kolye

İncili Harf Kolye Kişiye Özel

Sevgilinizin güzelliği, sempatikliği, kişiliği ne kadar sizin için özelse, aynı zamanda sevgilinizin ismi de çok özel! Sevgilinizin isminin baş harfi, Kişiye Özel İncili Harf Kolye üzerinde çok şık duracak! İsim baş harfinin yanına bir de sevgilinize verdiğiniz değeri gösteren inci tanesi de geldi mi, ortaya kusursuz bir sevgililer günü hediyesi çıkıveriyor. Kişiye Özel İncili Harf Kolye, kolyelerin en anlamlısı ve bir tanesi! Neden derseniz, bu kolyenin ucunda çok özel bir inci tanesi bulunuyor! Tıpkı sevgilinize verdiğiniz değer gibi. Yıllar yılı asla unutulmayacak özel bir hediye düşünüyorsanız, gümüş üzeri 14 ayar altın kaplı Kişiye Özel İncili Harf Kolye düşünebilirsiniz!

Bayana hediye

Dua Motifli Bayan Kolyesi

Bildiğiniz gibi, din yönü güçlü insanlar, Ayet-el Kursi duasının okunmaları halinde, yüce Allah’ın bu duayı okuyan kişinin yardımına koşacağı ve o kişiyi her türlü kazadan ve beladan koruyacağına inanırlar. Her türlü hastalık veya sıkıntı durumunda bu duayı okuyup, sıkıntılarından ve hastalıklarından kurtarması için Allah’a yalvarırlar. Bu anlamda dinimizce okunması en fazla tavsiye edilen dualardandır. Bir çok müslüman, bu duayı arabalarında veya iş yerlerinin özel bir bölümünde yazılı olarak asarlar. Lafı uzatmadan bu kadar önemli bir dua şimdi şık ve altın kaplama bir kolye ile karşınızda. Dindarlık yönü güçlü, muhafazakar bir eşiniz varsa, sevgililer günü için onu çok duygulandıracak ve eminim çok beğeneceği, Ayet-el Kursi’nin yazılı olduğu, altın kaplama oval kolye, sevgili eşinize, sevgililer günü için alınabilecek en iyi hediyelerden biri.


Sevgiliye hediye

Hareket Eden kelebek Kavanoz

Üzerinde kelebek figürleri veya resimleri taşıyan objeler, şahsen benim ilgimi çok çeker. Hele bir de bu kelebek sabit değil de hareket ediyorsa daha çok dikkat çekici olur. Amacınız bayan sevgiliniz için sevgililer gününde dikkat çekici bir hediye almak ise, şimdi önereceğim ürün, bir kavanoz ama sıradan bir kavanoz değil, içinde sürekli hareket eden rengarenk bir kelebek var. Siz de bulunduğunuz ortamda içinizi ferahlatacak, bakınca hipnoza girebileceğiniz veya meditasyon etkisi yaratacak bir ürün arıyorsanız kelebek kavanoz bu iş için kesinlikle çok uygun bir ürün. Biricik aşkınıza sevgililer günü hediyesi olarak, ilginç bir hediye düşünüyorsanız, tavsiye ederim.


en iyi sevgililer günü hediyesi

Sevgililer Gününe Özel Duvar Saati

Bayanlara sevgililer günü için alınabilecek en iyi hediyelerden bir diğeri de, sizin sevgilinize, özel mesajınız ve sevgiliniz ile birlikte çektirmiş olduğunuz iki adet fotoğraf işlenerek hazırlanacak olan, şık bir duvar saatidir. 14 Şubat Sevgililer günü hediyesi olarak bir bayan sevgiliye verilebilecek, en güzel hediyelerden biri. Sevgilinizin odasında veya iş yerinde, en güzel köşeyi kapacak olan bu duvar saati, sevgililer günü için en iyi hediyelerden biri. Yuvarlak ve sade tasarımı ile üzerinde aşkı sembolize eden renkler kullanılmış pembe ve beyaz renklerden oluşan şık bir duvar saati. Bu saati güzelleştiren en önemli şey ise, sevgiliniz ve size ait fotoğraflar ve sizin özel mesajınız.


Twigy Romantik Terlikler

Twigy Romantik Terlikler

En romantik çiftler burada! Türkiye’nin ünlü terlik üreticisi Twigy bu sefer sevgililere özel terlikler üretti! Onlarca farklı modeli ile ve renk seçenekleri ile Twigy Romantik Terlikler kız arkadaşa alınabilecek farklı bir sevgililer günü hediye alternatifi! Üzerinde romantik kalp figürleri taşıyan modelleri var, sevimli hayvan figürleri taşıyan modelleri var, “Love” yazılı modelleri var, kısacası romantik terlik dünyasında sizin de beğeninize kazanacak bir model mutlaka var!

Sevgilime 365 Gün Aşk Dolu Çanta

365 Güne Aşk Taşıyan Ayıcık Hediye Sepeti

Son derece şık bir hediye kutusu düşünün ve içerisinde aşkı dolu dolu anlatan hediyeliklerin olduğunu hayal edin! Sevgiyi ve aşkı temsil eden en ateşli renk kırmızı! Bir kere hediye kutusunun rengi kırmızı olsun! Bu hediye kutusu aynı zamanda kırmızı tüller ile ve kurdele ile süslensin! O da tamam! İçerisinde romantik hediyelerin olması gerektiğinden bahsetmiştik ya! Mesela elinde “love” yazılı yastık bulunan, hemen hemen tüm bayanların aşık olduğu sevimli bir Peluş Ayıcık olabilir mi? Bence pek ala olabilir! Bir de bu hediye kutusu içerisinde, sevgilinizin bir sonraki 14 Şubata kadar okuyabileceği tam 365 tane dolu dolu aşk mesajları olsun! O halde, tüm bu beklentilere en güzel cevabı, sevgililer gününün ruhuna uygun Sevgilime 365 Gün Aşk Dolu Çanta karşılıyor! Sevgilinize unutamayacağı özel bir sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız Sevgilime 365 Gün Aşk Dolu Çanta güzel bir hediye tercihi olabilir!

Sevgiliye Özel Ahşap Lazer İşlemeli Çerçeve

Sevgililere Özel Ahşap Fotoğraf Çerçevesi

Kaliteli fotoğraf çekmek için artık çok profesyonel makinelere ihtiyaç duyulmuyor! Tabirimi hoş görün ama, “Eli yüzü düzgün” akıllı bir cep telefonu ile artık çok mükemmel fotoğraflar çekiliyor! Hali ile cep telefonlar ile en mutlu anlarımızı rahatlıkla fotoğraflayabiliyoruz. Bu teknoloji bizlere ilerde tekrar tekrar anabileceğimiz, hatırlayabileceğimiz çok kusursuz fotoğraflar sunuyor! Sevgililer günü için şimdi önereceğimiz hediyelik eşya, işte bu hatıralarınıza yönelik bir ürün! Sevgiliniz ile birlikte olduğunuz en güzel fotoğraf karesi, Kişiye Özel Hazırlanan Ahşap Çerçeve içine girsin! üzerine mesaj ve isim yazılabilen Sevgiliye Özel Ahşap Lazer İşlemeli Çerçeve ile kız arkadaşınıza, unutulmaz bir sevgililer günü hediyesi hazırlayabilirsiniz. Bu şık ve doğal foto çerçevenin içerisine hangi özel fotoğrafın gireceğini seçmek ise size kalmış! Yüzlerce ve belki de binlerce fotoğraf arasından en güzel fotoğraf karesini seçmek, bu hediyeyi hazırlamanın en zahmetli yönü! Ancak ortaya kusursuz bir sevgililer günü hediyesi çıkacağını bilmek de bir o kadar keyifli!

Sevgiliye Özel Cam Duvar Saati

Sevgiliye Özel Cam Duvar Saati

Sevgiliye Özel Cam Duvar Saati hakkında bilgi vermeden önce bu şahane duvar saatini en az 2 iş günü öncesinden sipariş etmeniz gerektiğini hatırlatmak isterim. Çünkü görmekte olduğunuz bu son derece romantik duvar saati, kişiye özel hazırlanmakta ve kişiye özel hediyeler için en az 2 iş günü öncesinden sipariş geçmeniz gerekiyor! Şimdi bu özel duvar saati ile ilgili bilgilere geçebiliriz. Aşkınızı sizin yerinize, hediye edeceğiniz bir duvar saati anlatsın istiyorsanız, bu saat olsa olsa, Sevgiliye Özel Cam Duvar Saati olur! Çünkü bu duvar saatinin her milimetre karesinde aşk işlendi! kusursuz bir işçiliğin ürünü olan Sevgiliye Özel Cam Duvar Saati, ile sevgilinize beraber geçirdiğiniz zamanların ne kadar değerli olduğunu hissettirmiş olacaksınız! Sevgiliye Özel Cam Duvar Saati daha romantik bir hediye olsun diye rakamları kalp ile gösterildi! Aşkı ifade eden cam duvar saatini siz hazırlıyorsunuz! Ürün, seçeceğiniz özel bir fotoğraf ve bu fotoğrafın etrafına ise özel mesajınız gelecek şekilde hazırlanıyor. Kız arkadaşa romantik bir sevgililer günü hediyesi daha nasıl olabilir, çok merak ediyorum!

Seni Seviyorum Demek İstedim Hediye Kutusu

Kız Arkadaşa Sevgililer Günü Hediyesi

Bazen sevginizi anlatmak için tonlarca kelime sarf etmeye hiç gerek kalmaz! Bakışlarınız ile bunu sevgilinize hissettirebilirsiniz! Bazen de sevgilinize net bir şekilde “Seni Seviyorum” diyemez, bunu anlaması için, bu özel sözün etrafında dolaşırsınız! Bunun için yüzlerce kelimeyi söylersiniz ama hiç biri “Seni Seviyorum” sözünün yerini tutmaz! Seni Seviyorum Demek İstedim Hediye Kutusu, sevgililer gününde kız arkadaşınıza “Seni Seviyorum” demenin hem en şirin, hem de en romantik yolu! İçerisinde yer alan hediyelik ürünlerin tamamı, sevgilinize sizin adınıza “Seni Seviyorum” demeye çalışıyor! İçerisinde harika hediyelerin yer aldığı ve son derece şık metal hediye kutusuna sahip olan bu şahane ürünü kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. İçerisinde hangi hediyelerin olduğunu uzun uzadıya anlatmayacağım. Çünkü tıkladığınızda zaten bu hediye sepetinin nelerden oluştuğunu ve fiyatının ne olduğunu görebilirsiniz. Bunun yerine Seni Seviyorum Demek İstedim Hediye Kutusu içerisinde tüm kızların beğendiği ve sevimli bulduğu Peluş Bir oyuncak Ayının olduğunu söylemek ile yetineyim! Gerisi sürpriz olsun!

en iyi sevgililer günü hediyesi

Aşkımızın En Güzel Halleri Hediye Sepeti

Bazı hediyeler vardır, sadece belirli günler ve belirli kişiler içindir ve o güne özel anlamlar içerir. Tasarımı, içeriği hatta kutusu bile özeldir. Lafı dolandırmadan, resmini gördüğünüz bu hediye sepeti sevgililer gününe özel olarak üretildi. cıvıl cıvıl olan ve aşkı anlatan renklerle süslenmiş kutu içerisinde, porselenin doğallığı ile yoğrulmuş, sizin ve sevgiliniz için aşkımızın halleri baskılı iki adet kupa bardak bulunmakta. Bitmedi! kırmızı kalp nakışlı bir el havlusu, kalpli metal kutusu içerisinde denizden çakıl taşları şeklinde ağzınıza layık “seni seviyorum” yazılı çikolatalar. Yine bitmedi! kalpli “tealight” mumlar. Daha ne olsun:) Yalnız kendimi bir an boğazda sefer yapan vapurlardaki seyyar satıcılar gibi hissettim birden! Sevgililer günü için, bayan sevgilinize alınabilecek en iyi hediyelerden biri.

Kişiye Özel Özgürlük Anıtı Oscar Ödülü

Kız Arkadaşa Romantik Sevgililer Günü Hediyesi

Altın sarısı bu Oscar, “En iyi Sevgili” dalında kalbinizin gerçek yıldızına gitsin! Sevgililer günü için kız arkadaşınıza yüzlerce hediye seçeneği içerisinden, hala bir hediye seçemediyseniz, size kişiye özel olarak hazırlanan Özgürlük Anıtı Oscar Heykelciğini önerebilirim. Kız arkadaşınıza sevgililer gününde duygularınızı kalıcı bir şekilde ifade etmenin en iyi yolu, üzerinde size ait sözlerin olduğu, sizi anlatan bir hediye vermek olacaktır. Muhtemelen siz sevgilinize sevgililer günü için başka hediyeler bakacak ve o hediyelerden birini alacaksınız, ancak benim önerim bu hediyenin yanında, bir de onu onurlandırıp, mutlu edecek ve sevginizi ölümsüzleştirecek bir hediye daha vermeniz olacaktır. Oscar heykeli bu türden özel bir hediye. Üzerinde “Yılın En çok Sevileni Oscarı”-“Yılın en iyi Sevgilisi Oscarı”-“2014 yılının en çok beğenileni Oscarı” gibi sözler yazabilirsiniz. Takdir sizin.


kız arkadaşa en iyi sevgililer günü hediyesi

Facebook Beğen Like Kolyesi

Sevgiliniz bu güne kadar belkide yüzlerce kolye denemiş veya üzerinde aksesuar olarak taşımıştır. Ama eminim bu kolye, bugüne kadar aldığı kolyelerden çok farklı olacak. Türk Halkı olarak bizler Facebook’u çok sevdik, Türkiye’ de yaklaşık 40 milyon kullanıcısı olan facebook’da beğen iconu oldukça popüler hale geldi ve herkes tarafından çok fazla benimsendi. İnternet’teki vaktimizin büyük bir bölümünü harcadığımız facebook’a ait beğen (Like) iconu, olağanüstü harika bir tasarımla, zarif bir pırlanta kolye olarak karşımızda. Sevgilinize, sevgililer gününde veya doğum gününde, yılbaşında, gönül rahatlığı ile verebileceğiniz şık ve iyi bir hediye…


İsme Özel Çöp Adamlı Aşk Kupaları

Çöp Adam Sevgililere Kupa Bardak 

Kız arkadaşınıza, esprili mi esprili ve elbette ki aynı zamanda romantik de bir sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız, İsme Özel Çöp Adamlı Aşk Kupaları bunun için son derece cazip!Ancak, yan yana geldiklerinde anlam bütünlüğü sağlayan bu şirin kupa bardaklar ile, sevgilinize adeta bir elmanın iki yarısı olduğunuzu hediyeniz ile göstermiş olacaksınız! Kulp kısmı kalp şeklinde tasarlanmış, içerisinde ise çöp çizimleri ile erkek ve kadın İsme Özel Çöp Adamlı Aşk Kupaları, 2014 yılı 14 Şubat için düşünülebilecek son model esprili hediyelerden biri!

Sevimli Ayıcığın "Seni Seviyorum" Mesajı

Kız Arkadaşa Romantik Hediye Sepeti

Aşk en sevimli hali ile bu romantik hediye sepeti içerisinde kendine yer buldu! Sevgilinize olan kudretli sevgilinizi belki her fırsatta sunamıyor ve ya da bunu gösterişli bir şekilde dile getiremiyorsunuz! Aslında keşke bu böyle olmasa! Çünkü bazen güzel olan bir şeyleri ertelersiniz ama, hiç bunları bir gün kaybedebileceğiniz ihtimalini aklınızın ucundan bile geçirmezsiniz! Bence güzel olan şeyler asla ertelemeye gelmez! Vaktimiz ve gücümüz varken, sahip olduklarımızın kıymetini bilmeliyiz. Şimdi tavsiye edeceğim hediye sepeti ile, 14 Şubat Sevgililer Gününde kalbinizdeki sevgiyi en gösterişli hali ile sevgilinize gösterebileceksiniz! Sevimli Ayıcığın “Seni Seviyorum” Mesajları ile, bayan sevgilinizi “Seni Seviyorum” sözlerine boğacaksınız! Metal ve son derece süslü hediye kutusu içerisinde sırf “Seni Seviyorum” sözlerinden oluşan hediyelikler var!

Güllü Hediye Kutuları

Güllü Hediye Kutuları

Aradınız, aradınız ve nihayetinde bayan arkadaşınıza layık çok özel ve çok romantik bir hediye buldunuz! Şimdi bu hediyeyi şık bir hediye kutusu içerisinde sunmak istiyorsunuz! İşte yukarıda gördüğünüz hediye kutusu, mükemmel hediye sunumları yapabilmeniz için tasarlandı! 5 farklı modeli ile Güllü Hediye Kutuları, hediyenize hem anlam katacak, hem de çok özel kılacak! İçerisine gül yaprakları serpiştirilmiş, üzerinde romantik figürler yer alan Güllü Hediye Kutuları, sevgililer günü için tasarlandı!


Kişiye Özel Harf Yüzük

Etkileyici ve Kusursuz Tasarımı İle Kişiye Özel Harf Yüzük

Sevgilinize, ilişkiniz konusunda ne kadar ciddi bir aşık olduğunuzu hissettirmek isterseniz, O’na, üzerinde kendi isminin baş harfine özel olarak hazırlanmış ve mükemmel şıklıktaki hediye kutusu içerisinde gönderilen Kişiye Özel Harf Yüzük armağan edebilirsiniz! Kişiye Özel Harf Yüzük, sadece ama sadece sevgilinize özel hazırlanıyor! 14 Şubat sevgililer günü için özel bir hatırası olacak bir hediye düşünüyorsanız, Kişiye Özel Harf Yüzük hem sevgilinizin yüzük parmağına çok yakışacak, hem de 2014 Sevgililer günü için muhteşem bir hediye hatırası olacak!


Pırlanta Sonsuzluk Yüzük

“Aşkım Sonsuza Kadar” Diyenler İçin Pırlanta Sonsuzluk Yüzük

Aşkımız, tıpkı ilk günkü heyecanı ile sonsuza kadar sürsün… dileğinizi, şık bir yüzük ile anlamlandırmak ve bu dileğinizi ölümsüzleştirmek isterseniz, sizi son derece değerli ve anlamlı bir yüzük olan Pırlanta Sonsuzluk Yüzük ile tanıştırmaktan onur duyarız. Üzerindeki “Sonsuzluk” sembolünü kusursuz bir biçimde yorumlayan Pırlanta Sonsuzluk Yüzük, altın ve gümüş olmak üzere 2 farklı modele sahip! 8 ayar kırmızı altın ve 925 ayar gümüş bu yüzükler, ön yüzlerinde sonsuzluk işaretine dönüşüyor. Her iki yüzük modelinde “Sonsuzluk” sembolünün ortasına 0,01 karat bir pırlanta taş yerleştiriliyor. Unutulmaz ve romantik sevgililer günü hediyeleri arıyorsanız, Pırlanta Sonsuzluk Yüzük tüm bunlardan çok daha fazla anlam ifade eden bir armağan!


Romantik Sevgililere Hediye Kutusu

Romantik Sevgililere Hediye Kutusu

Muhteşem bir süslemeye sahip Romantik Sevgililere Hediye Kutusu, içerisindeki romantik hediyelikler ile göz kamaştırıyor! Pembe rengin hakim olduğu, şık deri hediye kutusu içerisinde ayıcıklı anahtarlık, su küresi, kokulu sabun ve cam şişe içerisinde frambuaz kokulu drajeler yer almakta! Bayan sevgiliye, sevgililer günü hediyesi ne alınır sorusuna romantik bir cevap!


Sevgililer Gününe Özel Fantezi Kutusu

Sevgililer Gününe Özel Fantezi Kutusu

Sevgililer gününde özel bir gece yaşamak isteyenlere özel bir hediye! Partneriniz ile aşk yaşamınıza fanteziler katmak isterseniz, son derece şık kırmızı hediye kutusunda ve içerisinde inanılmaz fantezi ürünlerinin yer aldığı Sevgililer Gününe Özel Fantezi Kutusu sizlerle! Kurdele ile bağlanmış hediye kutusu içerisinde bakın neler var; Parlayan Kama Sutra Zarları, Kırmızı Gül Yaprakları, Aşka Davet Çanı, Kama Sutra Oyun Kağıtları, Erotik Kalp, Kürklü Aşk Kelepçeleri, Seksi Kum Saati, Kalbim diyor ki ürünleri bulunuyor!


sevgililer gününe özel hediyeler

CEVAP VER