Yeni Babaya Babalar Günü Hediye Fikirleri

Dünyadaki en değerli varlıklarımızdan birisi olan babamızı, onun özel gününde hediye alarak sevindirebiliriz. Aslında babalar gününde hediye alma durumumuz ona sürpriz olmayacaktır. Zaten onun böyle bir beklentisi olacaktır. Asıl sürpriz olan ona ne aldığımızdır. Aldığımız farklı hediyeleri görünce onun sevinmesi ve şaşırması bizi de mutlu edecektir. Bu sıra dışı ve güzel hediyelere Hediyemen.com sitesinde bulabileceksiniz. Yeni babaya babalar günü hediye fikirleri arasında sizlere güzel fikirler vereceğimizi düşünüyoruz. Hem uygun fiyatlı hem de farklı hediye seçiminde bulunmanız için sizinle paylaşacağımız fikirlere kulak verebilirsiniz. Sizin için farklı bir yere sahip olan babanıza siz de farklı hediye seçiminde bulunarak; onun kendisini özel hissetmesini sağlayabilirsiniz. Hediyenizi görünce onun mutlu olacağını ve yüzündeki gülümsemeyi hayal edin ve seçimlerinizi ona göre yapın diye düşünmekteyiz. Hediyemen.com sitesinde tam da sizin düşündüğünüz tarzda oldukça hoş ve güzel babalar günü hediyeleri bulunmaktadır.

yeni babaya ne hediye alınır

Onlara geçmeden önce şunu da belirtmekte fayda bulunmaktadır. Saat 14.00’a kadar oluşturacağınız siparişler aynı gün kargoya verilmektedir. Bu durum da oldukça güzel ve ince düşünülmüş bir harekettir. Onun için kafanızda alternatifleri değerlendirin ve acele edin. Öncelikle şunu düşünün; babanızın hobileri nelerdir? Hangi renklerden hoşlanır? Hangi tür aksesuar ve takılardan hoşlanır? Yeni babaya hediye fikirleri seçenekleri arasından sizin için özel olan erkeğe hediyesini birlikte seçelim…

Fotoğraf Baskılı Sihirli Kupa Bardak

yeni babaya ne hediye alınır

Çoğu kişinin babası hayatta olmayabilir. O kişiler için babalar günü oldukça buruk geçer. Babanızı hatırlar ve üzülürsünüz. Onunla geçirmiş olduğunuz anılar gözünüzde canlanır. Böyle bir duygu içinizde yer etmiş ve çok üzülüyorsanız; neden bir baba gibi sevdiğiniz başka büyüğünüze hediye almayasınız? Düşünsenize herhangi bir komşunuz ya da bir akrabanız babanızın yaşında ise ona bir hediye alarak sevindirebilirsiniz. Hediyemen.com burada da size yardımcı olacaktır. Ona vereceğiniz küçük bir hediye ile ne kadar mutlu olacağını tahmin bile edemezsiniz.

Kişiye Özel Çelik Termos Siyah

yeni babaya ne hediye alınır

Bazı insanların dram dolu hayatları vardır. Üzücü olaylar yaşamış olabilirler. Siz küçükken babanız sizi terk etmiş gitmiş olabilir. Onun nerede olduğunu bile bilmiyor olabilirsiniz. Haklı olarak onu görmek de istemeyebilirsiniz. Ya da siz bebekken hayattan ayrılmıştır. Baba duygusunu tatmadan büyümüş gitmişsinizdir. Bu durumlarla içiniz buruldu ve üzgünseniz; babalar gününde bir günlük bu ruh halinden çıkamaz mısınız? Bazen babalık fiziksel değil ruhsal olarak kişilerin iç dünyasında gelişir. Size bir baba şefkati ile yaklaşan, sizi seven ve değer veren büyüğünüzü de babanız yerine koyabilirsiniz. Babalar gününde onun hoşlanacağı bir hediye ile onu sevindirmek yine sizin elinizdedir.

Yeni Babaya Alabileceğiniz Hediye Fikirleri

yeni babaya ne hediye alınır

Babanızın karakterine ve sevdiği eşyalara göre sizlere bazı babalar günü hediye fikirleri sunacağız. Bunların arasından sizin “işte budur” diyebileceğiniz hediyeler Hediyemen.com farkıyla babanızın olabilecek. Hadi bunlar nedir birlikte inceleyelim: Babalara Özel Polaroid Fotoğraf Albümü: Düşünsenize bir albüm ve içerisinde sizin, babanızın ve ailenizin resimleri var. Üzerine de yazı yazdırmışsınız. “Canım Babam Seni Çok Seviyorum” oldukça hoş ve bir o kadar da değerli bir hediye olur düşüncesindeyiz.

Babaya Özel Siyah Pierre Cardin Cüzdan

yeni babaya ne hediye alınır

Hem rengi asaletli hem de görüntüsü mükemmel olan bir Pierre Cardin cüzdan babanıza oldukça güzel yakışacaktır. Üzerine “Canım Babam” yazısı da yazdırabilirsiniz. Böylelikle ona bir mesaj da vermiş olacaksınız. “babacığım cüzdanın hiç boş kalmasın”

Babam Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı

yeni babaya ne hediye alınır

Bu kitabın içerisine onunla birlikteyken yaşamış olduğunuz anılarınızı yazabilirsiniz. Birlikte yapmış olduğunuz paylaşımlarınızı, onun hakkında neler düşündüğünüzü yazabilirsiniz. Bunları okuyunca hem sevinecek hem de duygulanacaktır.

Erkeğe Hatıralık Konsept Hediye Kutusu

yeni babaya ne hediye alınır

Gömlek, kol düğmeleri, çakmak, tespih ve termostan oluşan bir konsepti babanıza ya da sevdiğiniz erkeğe sunabilirsiniz. Bazı ürünlere isim de yazdırabilirsiniz. Bu kaliteli sete sevinmeyecek erkek yoktur sanırım. Hediyemen.com farkıyla; karşınızdaki erkeği farklı hissettirebilirsiniz.

Babam Hakkında Sevdiğim Şeyler Konsept Hediye Kutusu

yeni babaya ne hediye alınır

Babanız bu şık kutuyu açınca hem çok sevinecek hem de çok mutlu olacaktır. Kutunun içinden çıkanlar onun devamlı kullanacağı ürünlerden oluşmaktadır. Babalar günü hediye fikirleri arasında size birçok alternatif daha sunacağız. Hepsi de Hediyemen.com farkıyla…

Kişiye Özel Kırmızı Sıkma Kehribar Tespih

yeni babaya ne hediye alınır

Babanızın ya da sevdiğiniz erkeğin elinde, sizi hep hatırlatacak bir hediye mi arıyorsunuz? Bu tam da sizin düşündüğünüz tarzdadır. Elinden düşüremeyeceği bu tespih kırmızı renkte ve kehribar taşlardan oluşmaktadır. İsterseniz ucuna iki harf ekletebilirsiniz. Sizin ve babanızın adının baş harfleri olabilir. Ya da onun adı ve soyadı baş harfleri de olabilir. Ne dersiniz? Güzel bir ahşap kutunun içerisinde ona sunacağınız tespih oldukça güzel olacaktır. Kutunun üzerine adını da yazdırabilirsiniz.

Fotoğraflı Babalar Günü Çikolatası

yeni babaya ne hediye alınır

Tatlı yiyelim tatlı konuşalım misali bir paket çikolata onu çok sevindirecektir. Basit bir hediye olarak görmeyin. Çünkü paketin üzerinde ve içinde babanız ve sizin resminizi baskı yaptırabilirsiniz. “Babalar günün kutlu olsun canım babam” yazdırabilirsiniz. Böylelikle o sıradan çikolatayı özelleştirmiş olacaksınız.

Babalar Günü Hediyesi Yastık

Babanız televizyon seyrederken ya da koltukta uzanırken sizin almış olduğunuz yastığı kullansa ne kadar hoş olur değil mi? Üzerine istediğiniz yazıyı da yazdırabilirsiniz. Belki esprili sözler onun daha da hoşuna gidecektir. Babalar günü hediye fikirleri içerisinde sizlere daha çok önerilerimiz olacak.

Babaya Hediye Karakalem Efektli Kanvas Tablo

yeni babaya ne hediye alınır

Oldukça etkileyici bir hediye ile karşınızdayız. Onun portresini kara kelem ile çizilmiş ve çerçeveletilmiş olarak vermek ister misiniz? Onu evin en güzel bir yerine asacağına eminiz. Hadi babanızın en güzel resmini belirleyin ve Hediyemen.com farkıyla kara kalem olarak onu tablo haline getirelim.

İyi ki Varsın Babacığım Kupa Bardak

yeni babaya ne hediye alınır

Çay ya da kahve tutkunu olan babanız bundan sonra çaylarını ve kahvelerini bu bardaktan içecek. Çünkü onu siz aldınız ve üzerine anlamlı bir yazı yazdırdınız. Bu bardak babanızın elinden düşmeyecek ve soranlara da kızım aldı ya da oğlum aldı diyebilecek.

Babalara Özel Okey Takımı

yeni babaya ne hediye alınır

Babanız okey oynamayı seviyorsa bu takım onu çok sevindirecektir. Ailecek ya da misafirlerinizle okey oynarken bu takımı masaya açacak ve görenler ona hayran kalacak. Neden mi? Istakaların arkasında “canım babam” şampiyon sensin” okeyin ustası” gibi yazılar yazdığı için. Hediyemen.com her baba için farklı alternatifler düşünmüştür.

Kişiye Özel İsim Yazılı Ahşap Tavla Seti

yeni babaya ne hediye alınır

Tavla seven babalar için tasarlanmış bu ahşap tavlaya yazı yazdırabilirsiniz. Esprili yazılar haricinde sıradan yazı da yazdırarak babanızın isminin tavlada olmasını sağlayabilirsiniz. Görünce oldukça hoşuna gidecek ve “gel hadi seni bir yeneyim” bile diyecektir.

Yakışıklı Babam Kitap Ayracı

yeni babaya ne hediye alınır

Kitap okumayı seven babalar için tasarlanmış bu hediye; her kitap okuduğunda onunla göz göze gelmesini sağlayacaktır. Üzerine istediğiniz mesajı yazdırabilirsiniz. Kitap okuduktan sonra sizin ona yazmış olduğunuz mesajı da her defasında okuyacaktır.

Erkeğe Premium Konsept Hediye Kutusu

yeni babaya ne hediye alınır

Sizin için önemli olan her erkeğe verilebilecek güzel bir hediyeye sıra geldi. Bu kutunun içerisinde onun kullanabileceği çoğu ürün bulunmaktadır. Cüzdan, tespih, kalem, çakmak, pipo, bardaktan oluşan set hangi erkeğin hoşuna gitmez ki? Üzerinde bir de ismi varsa; tabiri yerindeyse bu hediyeye bayılacak. Babalar günü hediye fikirleri arasından derlediğimiz bu hoş ve güzel hediye seçenekleri Hediyemen.com tarafından sizin için önemli olan erkekler için düşünülmüştür.

CEVAP VER